Halloween

Kan börja med att säga att detta var sista gången jag planerar någonting! Detta var väl bara ett starkt bevis på att ingenting blir nånsin som man planerat.Men men.

I början av veckan var jag på ca 100% i "fest-o-metern" nu ligger man väl kanske på 5%. Men får väl ta och ladda dom där sista 5% och försöka göra det bästa av situationen. Jag har då planer på att ha skoj ikväll, förbannat skoj! Särskilt med tanke på hur sjukt mkt folk som skulle ut på farmen idag :D
Dessutom är jag jävligt nöjd med mig outfit ;D höhö. Mattias kommer också vara grymt snygg!
Bilder kommer senare, förhoppningsvis ;D
Ha en bra halloween!

Mysig dag

Dagen började väl kanske inte på topp, men har sakta men säkert övergått till något bra. Var och hämtade lillebror i kalix och bytte bil med svärfar, sen vidare till Boden och plockade upp Mattias så for vi och bada på nordpolen, skit kul var det. Blev som ett barn på nytt ;) Dock åkte vi den där "fors grottan" så man fick gratis lavemang så det hette guda, lr iaf jag fick det. Vart jag än åkte tyckte jag dom där förbannade vatten strålarna spola en rakt upp i,..tjaa,..prutten. Mindre skönt! Sen vidare och hämtade mat, tröck i oss den och sen knallade vi ner på stan. Gallerian här i Boden har juh haft sin invigning idag. Dock är jag besviken som fåå. H&M som jag så länge gått och längtat efter, har fortfarande inte öpnnat. Nej nej den öppnar inte fören våren 2010 :( Nåja, den som väntar på nått gott väntar alltid för länge!
Efter att ha knallat i gallerian en sväng och sett ville käka glass begav vi oss och hyrde film och inhandla gotta. Så nu ska vi krypa ner i soffan och se på "Natt på museet 2". Lillebror står brevid mig och gnäller att det är dags att slå igång filmen nu. Gietvis ska jag lyssna på lillebror.

Cya

Rätt onödig dag, egentligen

Har väl inte gjort så mkt vettigt idag förutom en liten promenad så här på kvälls kvisten. Har sett en "Johan Falk" film här tidigare också. Har nyss vart och solat och bättrat på min kroppsfärg litegrann ;)
Imorrn bär det av till Kalix och byta bil med svärfar sen vidare och plocka upp lillebror. Lillebror ska nämligen komma och hälsa på mig och Mattias i Boden. Vi tänkte fara och bada och sen kika i gallerian som har ivigning imorrn, kan bli spännande :) Var som sugen på att bowla men lillebror hade vart och bowlat med papi igår så det är väl kanske lika bra att ta en annan gång :)

Nu känner jag dock att jag luktar bränt fläsk och måste bege mig till duschen, typ snarast! Men nu har jag kladdat ner lite iaf så ni vet att jag inte är död. Cya

Sometimes it´s hard

Together we are standing in front of a tough decision. What will it be?

Mkt händer just nu, fast å andra sidan händer inte särskilt mkt alls. Ena dagen känns det som att man bara står still och trampar på samma ställe, och ibland blir man bara mer förvirrad. Dock har jag börjat se ljuset i tunneln och den känslan är obeskrivlig! Istället för att ha en klump i magen har klumpen förvandlats till fjärilar. Även fast jag tror jag än så länge mest leker med tanken. Men det jag egentligen har börjat inse är att alla problem jag tidigare sett faktiskt har sina lösningar. Kanske inte en enkel väg, men och andra sidan tycker jag inte det är särskilt mkt som är enkelt nu för tiden.
Hur jag har kommit att börja inse att allting faktiskt inte behöver gå käpprätt åt helvete är tack vare min underbara hjärtevän. Att han står ut med mig är ett mirakel, men ett ännu större mirakel är hur jag faktiskt har kunnat ha sån tur att hitta någon som han. Jag menar verkligen det jag säger när jag säger att jag inte vet vars fasen jag skulle tagit vägen utan Mattias? Visst det låter som en jävla klyscha och sitta och blogga om hur kär jag är i min bättrehälft, men det är ingenting annat än sanning i det jag skriver. Och jag hoppas verkligem, HOPPAS, att han förstår ens hälften hur fu*king jävla underbar han faktiskt är och hur fruktansvärt stor skillnad han gör i mitt liv.


Som jag sa till honom senast idag, det finns inte längre några problem som inte går att lösa utan det är bara farthinder genom livets gång. Haha nu ska jag sluta för n tycker jag till och med själv att jag börjar låta en aningen religös lr liknande.
Men vi har varandra och som sagt, Tillsammans är vi oslagbara. Jag älskar dig Mattias Sundelin, no matter what!





Vänner och familj, ni vet också hur mkt ni betyder, det hoppas jag! <3

Helgen

Har varit riktigt trevlig! Mattias har haft en kompis på besök som vart här hela helgen, Martin närmare bestämt. Vart och dricka både fredag och lördag så nu har man skavsår i magen. Men men, man får skylla sig själv. Måste ta och äta bra denna vecka så inte magen pajjar tills nästa helg, för då jävlar smällere ;) Blir brak fest på halloween och vi tänker slå på stort, och det gillas! Ska planera dom sista detaljerna i veckan, men jag tror detta kommer bli riktigt bra ;D

Fick yokoo på besök igår också, och det var riktigt uppskattat! Har saknat mig lady :) Så att vi fick gadda ihop oss, dricka oss fulla och dansa en smula gjorde susen ;D Idag har vi dock inte vart så sällskapliga nån utav oss haha. Alla har legat dom däckade sälar utspritt i tv-rummet och istort sett kollat tv från morgon till kväll. Men men, det är väl det söndagar är till för?

Nu har jag ju kladdat ner litegrann. Ska försöka bättra mig på det här med bloggandet. Man kan lugnt säga att mitt bloggande kommer i perioder. Nåja, Ha det gött folket!

I feel sick

Mår illa som en bäver. Vet inte om det beror på blodet i magen lr om det beror på min ev nervositet inför imorrn? Det enda jag vet är att jag verkligen inte kan sova. Tusen tankar snurrar runt i den där lilla knoppen som sitter mellan mina axlar. (min så kallade skalle för er som inte förstod).
Jag orkar och försöker verkligen att inte ha några som helst förhoppningar, det enda jag vet är att jag pallar inte särskilt många fler nerslag just nu. Har blivit på tok för många såna de sista månaderna. Blä, ursch och tvi!

Och imorrn är det promoe, och fortfarande ingen kandidat som vill följa med mig och dela min dimma :( Jag vill verkligen fara dit, jag behöver fara dit. Pallar inte att sitta inne en helg till och göra massor av ingenting.
Nåja, något positivt är att från och med imorrn har jag lov, förbannat skönt! Hoppas på att kanske få tillbringa lite tid med Mattias, ses inte lika mkt nu för tiden när han jobbar och jag går skola :/ men men, det är sånt som ingår i det vuxna livet, bara bita ihop och göra det bästa av situationen. Dessutom mår man väl inte direkt dåligt utav att sakna varandra. Snarare tvärtom lär man ju sig att uppskatta den andra så mkt mer!

Nu ska jag sluta skriva för jag vet egentligen inte om det blev sagt så mtk vettigt. Ska återigen göra ett försöka att få kontakt med john blund. Wish me luck!


P.s Hör gärna av er om nån vill vara full och galen med mig på cleo imorrn, PLZ!?!

Snart så

Ska man iväg till hermelinen. Närmare bestämt 09.40 ska Emelie Nilsson sitta i väntrummet och vänta på att bli uppropad. Sen hoppas jag och håller tummarna till tusen att man som sagt kanske får utraderat några frågetecken som ständigt cirkulerar i ens lilla huvud. Men med min tur ska jag nog inte hoppas allt för mkt.
Ja folk gnäller på mig och säger "- Men Emelie, tänk positivt!". Men när man jämt får nerslag och ännu mer frågetecken så orkar man inte stå städigt rak i ryggen och stå emot allt, nej nej. I wish.
Men som sagt, det återstår ju att se vad som sägs där. Plötsligt händer det juh, lr hur?


Idag har jag vart som en palt, återigen. Vågade inte dricka nå kaffe heller med tanke på mitt migrän anfall jag fick här tidigare (Har nojjat i mig att det var pga av kaffet). Redbull tycker jag inte funkar alls. Och cola dricker jag som Jesus drack vin, så det biter inte heller. Skulle behöva hinka i mig vitaminer, en hel del. Mkt jag skulle behöva.

Blääääääääääääääääääääää...

Har inte allt för stor inspiration att blogga just nu. Har ingen aning om vad jag ska skriva?
Ajja, får väl se sen om min "skrivkramp" lagt sig. Ha de gött folk

HAHAHAHAH!

Den är juh bara för läskig denna hund. Skulle Myran dra ett sånt garv skulle jag sälja henne på blocket, genast!
Men lite häftigt är det väl ändå. Lr?
Se själva ;)


I´m boring

I know. Men har ingen ork i kroppen alls. Är så jäkla less på att vara så konstant trött som jag faktiskt är. Jag frågade min läkare hur det kom sig och han förklarade att när jag har denna sjukdom "Endometrios", så jobbar mitt emmunförsvar konstant, helt tiden varje dag. Därför tar mig kropp stryk och jag blir orkeslös.
Det går inte att göra så mkt åt. Men men. På fredag ska jag och träffa en Endometrios specialist och höra mig lite för vad fasen man kan göra osv, lr om man tillhör de "hoppalösa fallen" lr nått. Längtar iaf, kanske ljusnar lite bland alla frågetecken.

Förövrigt har det inte alls hänt mkt, har som sagt legat som en palt i sängen och inte gjort någonting annat än nött "Weeds". I think i´m adicted to Weeds!? haha. Ni som inte sett serien, SE DEN!

Ah juste, har klickat hem en ny halloween konstym där mina kroppsdelar förhoppningsvis får plats. Har hunnit haft två besöknade, Linda och Angelika, mkt mkt trevlig i min gråa vardag. Sen är jag givetvis precis lika hopplöst i mannen i mitt liv, min bättre hälft Mattias. Sen har det väl inte hänt allt för mkt senaste dagarna!? Livet rullar på rätt segt nu. Men men, det vänder väl nångång.

Nu ska jag hoppa in i duchen, i smell bad.
Godnatt Sverige!

Promoe

Jag fick ett lycklig besked idag. Nämligen att det är nu till helgen promoe kommer vara i lule, och jag hade fått för mig att det var helgen som var. Så blev överlycklig när jag fick veta att jag inte har missat dom ;D
Dom spelar på fredag och lördag på cleo, dock är jag för liten för att infinna mig på lördagen haha. Men men då fåre bli på fredag, för dit ska jag! Försöker förbrilt få tag i någon som vill joina mig. Hitills går det inte bra alls :/ Blä!
Vakna nu folket och haka på! ;)


PANG! Så small det igen...

Åter igen har en cysta smullit. Denna gång hann jag inte vara vaken många timmar innan det small till. Som vanligt kändes det som att någon högg en kniv i buken och sedan vrider om den. Fram och tillbaka. Så höll det på i ca en halvtimme. Sen kunde jag äntligen lägga mig ner, men smärtan var inte över.
Mattias bakis som han var så kunde han ju inte köra mig till Sunderbyn, så mami och papi kom och körde mig.

Fick lämna massa prover (som vanligt), sen fick jag vänta, och vänta, och vänta. Låg ensam i rummet och rullade tummarna i en timme. Under den tiden hann jag bla konstatera att det fanns 45 takplattor, 3 lampor och en jävla massa elutag haha. Så spännande hade jag. Tillslut fick jag träffa gyn läkaren som mkt riktigt konstaterade att en cysta smullit och jag har nu åter igen blod i buken. Han ville att jag skulle läggas in men jag vägrade! Är som sagt så äckel jävla less på allt vad det gäller sjukhus så jag ligger hellre hemma och har ont.
Så jag fick åka hem på villkoret att jag hör av mig så fort jag känner mig minsta lilla dålig igen.

Så nu måste jag vara hemma ett par dagar (enligt läkaren). Dock tror jag bara jag är hemma imorrn och hoppas att jag dyker upp på skolan på tisdag igen. Men men, den som lever får se. Nu ska jag krypa ner i sängen.
Cya.

Lördag

Ja igår åkte jag på att vara chaffis som sagt. Vi var ut på diners och käkade, Mattias, Henke och jag. Det var helt ok. Sen körde jag grabbarna till henke och drog vidare till Angelika. Sen kom grabbarna dit, sen bar det av till Bränna ett tag. Det sög röööv! Så for hem och även där var det lite oväntat besök. Men men, sånt som händer.

Idag har jag sovit och sovit, lagat mat till Mattias, solat osv. Har haft en skit tråkig dag och jag har stora misstankar om att denna dag antagligen kommer bli bland dom tråkigaste jag upplevt under min livs historia. Ska vara chaufför ikväll igen, denna gång dock till Lule. Har försökt få med mig någon vän att gå på bio med mig och se på "Bröllops fotografen", men helt utan resultat. Nåja, blir väl en ensam kväll och göra massor av ingenting. Halleluja.

Knappt nå bitter...


Näe nu mste jag göra mig klar, ska snart och plocka upp Mattias. Men mina kära vänner, har ni vägarna förbi Boden/Lule av nån mirakulös anledning, HÖR AV ER!!!

Cya

Rysk maffia

Och nej nu snackar jag inte om "Mafia wars" på FB haha. Jag har vart med om något underligt idag, något som har roat en hel grupp. Vi har suttit och skrattat till tårarna runnit. Vi tror nämligen jag har lyckats beblanda mig med rysk maffia hahaha. Jag kan inte förklara just nu, ska gå och käka. Men kan skriva ner sen. Haha antagligen är det inte så kul, men på skolan en fredag är det mesta rätt kul ;P

Halloween outfit säljes! (OANVÄND!)

Hej damer (och kanske till och med herrar)!?
Nu är det så här, jag har inhandlat mig en polis dräkt som jag tänkte ha till halloween. Jag beställde klänningen i L men fick den i medium. Och dom är små i storlekarna, så när jag såg att jag hade fått hem en medium öppnade jag inte ens plasten som klänningen finns i. Så klänningen är helt oavänd, skit snygg och jag säljer nu den.
Det är som sagt en storlek M men passar definitivt en S så mkt bättre! Inte bara att du får klänningen, du får handbojjor och polis mössan/hatten också! Så passa på. 300kr vill jag ha för denna. Släng hit en kommentar om du är intresserad lr bara har någon fråga :)


OBS OBS OBS, den har inte alls lika stora kupor som på bilden!!!


Det började segt

Kan man säga. Hela dagen på skolan har gått så förbannat långsamt! Men tillslut var skolan slut och jag begav mig hemåt. Sen har jag hunnit förbi sys, solat, duschar, hämtat angelika, hämtat pizza. Sen degat ner oss framför datorn och kollat hockey. Öl,pizza,hockey och trevligt sällskap, det är grejjer de ;)

Nu har hockeyn börjat igen så måste se! Ska fortsätta suga i mig öl, yummie ;)

Tänkte bara berätta...

Att jag kunde faktiskt gå idag ;P Kanske inte helt felfritt, för jag ljuger om jag inte säger att jag har ont. Dock trodde jag att jag skulle ha så förbaskat mkt ondare. Men men. Nu borsta gaddarna, sen dra iväg på skolan och ha NK...BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Over.

koffein biter inte på mig

Kan börja med att medela att jag fick mig pizza ;) Tack snälla Mattias :-* Var super gott, den satt verkligen fint!
Efter maten hamnade jag givetvis i matkoma. Var så sjukligt trött, men tur som var hörde angelika av sig och tyckte det var dags för kaffe och skvaller. Så kaffe har pimplats, cola har hinkats och surrat har vi gjort till förbannelse. Men trevligt som faan! Har börjat smida planer nu också ;) Nu jävlar !!!

Trots mitt höga koffein intag så är jag tröttare än tröttast. Tänkte bara dra snoken på internet sen ska jag däcka helt underbart. (det är iaf min plan). Imorrn är det torsdag, sen är det fredag=helg. Fy faan vad underbart!

Näe nu ska jag krypa ner under täcket och kanske kramas lite med min karl, om han nu vill.
Cya.

Helt sjukt kul

Ja jag kan juh faktiskt börja med att säga, JAG ÖVERLEVDE! :D Har ju som sagt haft "prova på" afrikansk dans idag på skolan dom två sista timmarna. Helt sjukt jävla kul var det! Har då aldrig stått och skaka på rumpan, hoppat, flaxat med armarna som jag gjort idag. Helt sjöblöt i svett efteråt också. Men det vare värt, lätt!
Ska seriöst kolla upp om det finns i Boden, i såna fall vet jag då vad jag ska syssla med i fortsättningen. Förbannat vilket välsvärvad kropp man skulle få om man sysselsatte sig med det där ett par gånger i veckan haha.

Det enda problemet är att imorrn lär jag inte kunna gå. Så grymt otränad man är och jag känner redan nu en massa värk i benen haha. Men återigen, det vare värt ;) Så får ni någonsin chansen att prova, DO IT !! Det var då defenitivt inte som den bild jag målat upp i skallen. Så var inte fega, testa :D

Nu är jag så sjuuuuuukt sugen på pizza. Ja jag är nästan i stadiet då jag skulle göra vad som helst för en pizza. Ska försöka smöra för Mattias ;)
Näe nu måste jag hoppa i duschen, jag luktar surbäver :O
Cya.

Afrikansk dans

Har vaknat i tid idag. Har faan till och med tid att sitta här en sväng ;) Har startar dagen med prickigkorv mackor och varm choklad, götta. Men snart blir det att börja bege sig mot skolan. Först har vi läsecirkel till lunch, sen ska vi ha afrikansk dans :S Jag tycker det låter lite scary :Z Men dom säger iaf att det ska vara skit kul? Nåja.

Förövrigt har jag drömt massa knas drömmar inatt, vette fasen vars jag fått allt ifrån?!
Sen har jag varit otroligt nära att skicka ut lilla myran genom fönstret så där vid 04.30 imorse. Hon har ju börjat skälla när tidningen kommer, VARJE DAG! Oj oj så nära hon var döden inatt den lille, hon skulle bara veta...

Nu sitter hon dock här brevid mig och tittar på mig som att jag är knäpp i skallen. Hon är som söt ändå!
Näe nu ska jag borstagaddarna. Cya

Nostalgi

Denna lilla "musik video" hittade jag och jag minns inte vem det var!? för flera år sen. Jag skrattar än idag lika mkt när jag ser den. Den är så jäkla härlig, kan inte säga annat. Nog är ju grabbarna talangfulla alltid ;)


Lyssna och njut !!!


Ännu en dag

Som sagt, tiden bara rinner iväg. Det brukar ju vara helgen som är över i ett naffs, nu tycker jag dock att vecko dagarna går precis lika fort. Galet!
Vars rinner tiden iväg egentligen? Skulle behöva sätta upp några mål på vägen som man inte bara rasar iväg mot pensionärs åldern helt "i onödan". Men vad skulle det vara? Hmm.

Idag har jag lagat got mat, igen. Denna dag vart det köttfärssås och den blev super! Jag har försökt och offrat en hel del blod, svett och tårar för att lyckas få ihop en god köttförssås men aldrig tidigare lyckats. Men nu jävlar ;) Kanske har en "Emelie-kan-denna-vecka-laga-mat" vecka!? Men vad ska jag bjuda på imorrn?

Förövrigt har jag vart och inhandlat mig en bok, inte direkt frivilligt. Lr jag valde ju trots allt alldeles själv att gå denna förbaskade läse-cirkeln. Dock tänkte jag inte så långt att man tvingas läsa skit böcker som man dessutom måste inhandla varje gång. BLÄ! Denna gång ska vi läsa "Vindens skugga". Har läst baksidan och vill redan nu inte ens öppna boken. Nåja, ska ha läst till sig 48 imorrn så det är väl bara sätta igång. Ajja.

Tråkig

Jag vet, jag är tråkig som faan! Men har egentligen inte haft någonting att blogga om!? Helgen har vart,..ööh,...skumm!? Uppochner. Ja.

Igår däremot var det en bra dag, fast det var måndag ;) Jag och Mattias for på bio och såg på "flickan som lekte med elden". Förbannat bra film om ni frågar mig :D Efter det vart det typ att gå och lägga sig. Helt sjukt vad dagarna går fort. Hinner ju knappt göra nåå alls :S Men snart är det lov, underbara lov! Mmmm.

Justeja, gjorde världens killer pasta igår ;D Och det bästa av allt är att jag idag har det till lunch. Mmm, löngtar redan fast jag käkar frulle nu haha ;D Näe nu ska jag börja bege mig mot skolan. Cya

Ibland blir inte allt som man tänkt sig

Humöret är bättre men fortfarande inte på topp. Men det är iaf på väg åt rätt håll.
Kvällen har bestått av mexicana pizza (sjukligt gott!) en hel del cola, cigg och snus. Sen joxat med mitt löshår, solat, donat med naglarna och nu sitter jag här sjukligt trött och med en groteskt huvudvärk. Jaa och varför sover då inte jag? Jo jag har ju som sagt mina kära sömn problem. Det sjuka är ju när man är så trött som jag är men ändå kan man inte somna. Grymt jobbigt :/ Men men, finns större bekymmer i världen.

Imorrn ska jag och babe bege oss till Kalix. Morbror fyller 40 och har hyrt en lokal så det blir en hel del galej. Hoppas på en riktigt bra kväll. Även om jag har en knut i magen som säger annat...
Men men, det är bara bita i det sura äpplet och fortsätta framåt. Jag har börjat inse mer och mer att det inte går att göra någonting åt. Det är bara glida med och hoppas att saker å ting löser sig tillslut.

Nä nu ska jag göra ett tappert försök att få besök av john blund. Blir en lång dag imorgon. Ha det gott folk! Godnatt Sverige.

Jag har sagt det förr

Och jag säger det igen. Det går INTE att leva som jag gör nu! Jag kan inte låtsas som ingenting, jag går sönder. För varje dag som går och man går runt så här. Men vad ska jag göra!?
Har sån jävla lust att dricka mig äckligt jävla full och bara vara. Men inte ens det orkar jag.
Negg, negg, negg! Jag vet...

Jaha och vad faan ska man göra ikväll då? Ligga och pilla navelludd och stirra i taket. Jag kan då inte göra mer. Och pank är man också. JÄVLA SKIT FAAN!
Detta blir ett jävla bajs inlägg, men jag har inte ett skit vettigt att skriva just nu. Jag håller bara på att bli cp, mer än vanligt.

Jag saknar mina bröder..


Crap.

I brist på annat

Namn: Emelie
Födelsedag: 8 Maj
Hemstad: Kalix
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Röd (för tillfället)
Längd: 1.79
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: Stressar för mkt
Stjärntecken: Oxe
Sko stlk:
39
Är dina föräldrar skilda: ....
Kär?: Absolut! Mera för varje dag som går
Skor idag: sneakers
Dina rädslor: Förlora någon närstående
Mål för det här året: Komma någon vart med...jaa..
Det första du tänker på när du vaknar: låt mig sova!
Dina bästa kännetecken: Snäll?
När går du och lägger dig: Lägger mig tidigt, somnar sent som fåå
Mest saknade minne: 2 lyckliga...

Favoriter

Färg: Lila
Mat: Kebabtallrik (buffe;)
Sport: HOCKEY!
Djur: Hund&Katt
Glass: Ben´n´Jerrys. Daim
Godis: Äter knappt godis?
Affär: Gina, HM
Sallad: Kycklig
Skådespelare: Eva Longoria
Låt: Itchy daze - Monster
Bokstav: E&M ;)
Nummer: 6
Tuggummi: Coops starka. Yummie!
Helgdag: LÖRDAG!
Årstid: Höst och sommar
Tandkrämssmak: stark
Radiostation: Bandit, LÄTT!
Parfym: Paris
Doft: heriess
Kroppsdel på motsatta könet: Rumpan, ögonen


Vänner och livet

Vad vill du bli när du blir stor: Rik
Hur vill du dö: Somna in i armarna på Mattias
Vem av dina vänner är mest lik dig: Det är nog miss Jöntti
Vem är högljuddast: Annis och yookoo
Vem får dig mest att skratta: Miss jöntti
Vem har du känt längst: Oj,.. Analus?
När grät du mest: På uppvaket (kommer inte på nått annat?)
Den bästa känslan i världen: Att få vara Mattias
Värsta: Känna sig otillräcklig/Oduglig
Vart vill du bo i framtiden: Vars? Iaf i ett stort fint hus
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Göra mig frisk/normal...
Hur länge tror du att du kommer leva: för länge

Har du någonsin

Varit kär: oh ja
Blivit dissad: har väl alla mer lr mindre iaf?
Rymt hemifrån: njaa
Föreställt dig ditt ragg naken: jaa
Skolkat: för mkt
Sovit utomhus: jepp
Gråtit i skolan: jaa
Spytt i skolan: nepp
Velat bli modell: haha newwa!
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: jaa
Sett en död människa: på tv
Druckit alkohol: Oh yes

Ätit sushi: nej har faan inte gjort det än!
Varit på scen: jepp
Snattat: NEJ!
Varit full: haha jaa
Retats: jepp
Blivit nerslagen: nej inte än iaf


Du?

Svär: på tok för mkt
Kommer överens med dina föräldrar: jaa
Gillar åska: ÄLSKAR
Spelar något instrument: nej men vill lära mig att spela gitarr
Äger en iPod: nej nej
Går till kyrkan: endast vid bröllop, dop, konfirmation
Sover med gosedjur: Mattias är min nalle ;) har ju myran också höhö
För dagbok: ibland faktiskt
Dansar i regn: nej men stilla står jag och njuter
Sjunger i duschen: haha njaa


Vem var den senaste personen:

Du nuddade: mattias
Du pratade i tfn med: mammi
Msnade med: Marion
Du kramade: Mattias
Du skällde på: Mamma
Sportade med: HAHAHA! Jöntti, för läääääängesen ;)


Senast du:

Skrattade: Åt några roliga historier ;D
Filmen du såg: Öööh,.. det var nog Johan falk
Tuggade tuggumi: nån timme sen
Drog ett skämt: några timmar sen haha

Min dåliga humor fortsätter...

Gubben och gumman låg och pökade då det ringde på dörren. Gumman sa:
- Det ringer på dörren!
Gubben drog ut den och stoppade in den igen.
Gumman skrek:
- Det ringer på dörren!!
Gubben drog ut den och stoppade in den igen.
- HÖR DU MIG ELLER? skrek gumman på nytt. DET RINGER PÅ DÖRREN!!
- JAHA! sa gubben, jag trodde du sa den gled in i röven!



Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg de ska ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa, men glömmer stänga av mikrofonen!
- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria?
- Ja, det är klart.
- Nu ska jag gå och skita, sedan ska jag sätta på Sonja av bara fan. Hon är alltid kåt och beredd på en snabbis i pentryt.
Alla passagerarna hör detta och även övrig personal i kabinen. En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:
- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först...



En kvinna kommer in i klubbhuset efter en genomförd golfrunda och verkar vara helt ur humör. En gentleman i klubbhuset vill vara artig och frågar hur det gått.
- Uruselt, svarar kvinnan, men det beror nog på att jag blev getingstucken mellan första och andra hålet!
- Aj fan, svarar mannen, där som det är så svårt att få plåstret att fästa också...



Mamman har slut på OB och ber Per gå till butiken. - Använd inte fula ord. Säg snällt vad du ska ha säger hon.
Per går men kommer inte hem. Mor ringer till butiken:
- Jo Per är här men vi förstår inte vad han ska ha.
- Vad sa han då?
- Jo han ber att få invändig isolering till pappas hobbyrum.



En liten pojke var på en nudiststrand med sina föräldrar. Pojken frågade sin far:
- Far, varför har några snoppen upp och andra ner?
Pappan blev paff, men fick en ide och sa:
- Jo, de som har den upp är rika och de som har den ner är fattiga.
- Okej, sa pojken.
Efter ett tag frågar pappan:
- Har du sett mamma?
- Ja, hon pratar med en fattig man som plötsligt blev rik och nu håller hon på och pumpar honom på pengar.




I lille Oskars klass frågade fröken vad alla skulle bli. Flickorna ville bli fotomodeller och flygvärdinnor, killarna brandmän och snickare. Men lille Oskar ville bli playboy.
- Varför? frågade fröken förvånat.
- De åker fina bilar, dricker fin sprit och sätter på fina tjejer.
Lärarinnan blev lite lagom upprörd och Oskar fick i läxa att ändra sitt yrkesval.
Dan därpå frågade fröken igen:
- Vad vill du bli när du blir stor, Oskar?
- Jag skall bli miniplayboy, sa han.
Fröken undrade vad en sådan gör.
- Cyklar, dricker saft och runkar!




En elefant och en kamel möttes och elefanten sa:
- Du ser ju förfärlig ut som har två tuttar på ryggen!
- Ska du säga som har snoppen i ansiktet!



Märta var en liten vilde i sin rullstol, och älskade att fräsa omkring på hemmet. Hon tog kurvor på ett hjul och for runt som en vilde i de långa korridorerna. Men eftersom hon och de andra på hemmet inte hade alla hästar i stallet, så tolererade de varandras egenheter. En dag när Märta drog på längs en korridor, öppnades en dörr och Mats klev ut i korridoren med armen höjd.
- STOPP! sa han med myndig stämma. Har du körkort för den där?
Märta rotade i sin väska och fick fram ett chokladpapper och höll upp det.
- Okej, sa Mats och Märta drog vidare.
När hon tog kurvan till TV-rummet med skrikande däck, dök Gösta framför henne och begärde skattekvittot. Märta dök ner i handväskan och drog upp ett flaskunderlägg. Gösta nickade slött och sa:
- Varsågod och kör vidare, damen.
Märta närmade sig den sista korridoren och innan hon kom till utgången, uppenbarade sig Folke framför henne, iförd ett rejält stånd.
- Åh nej, inte blåsa i alkoholtestet igen.

Bored at school

Och då är nästan allt kul. Hittade den här och den lyckades roa mig en stund iaf. Ska söka fler haha.


En man i USA misstänkte att hans fru var otrogen. Han anlitade en detektiv, men eftersom mannen var snål anställde han den billigaste han kunde hitta. Det blev en liten kines med dåliga engelska kunskaper. Efter en vecka fick mannen sin första rapport, som löd:

He come to house. He and she leave house, I follow. He and she go to hotell, I climb up tree to see. He strip she, she strip he. She play with he, he play with she. I play with me. I fall down tree. No fee, Chan Lee.

Lite kreativ så här på kvälls kvisten

Jepp. Efter att ha sett "Ensam mamma söker" så tog jag tummen ur arslet och promade en liten bit. Sen gick jag över till solariet och grilla lite. Sen efter lite promenad och grilling så tränade jag armarna med hjälp av Mattias "gummiband" som jag kallar dom. Vet egentligen inte vad dom heter? men nu känns mina armar mer lr mindre som gelé. Det är skönt!

Nu funderar jag på om jag ska orka göra mig en frukt smoothie lr om det får bli att knapra morötter och dricka en hel del vatten. Hmmm..

Nåja, sen blire duschen, krypa ner i sängen och se på Greys Anatomy. Kanske kramas lite med min karl som just kom hem också? :) Nåja, Godnatt sen då på er gott folk.

Ensam hemma :(

Mattias jobbar till 20.30, så här sitter man ensam och lodar. Har värmt middag och suttit och ätit själv. Kände mig som ett offer haha. Nåja, nu har jag mat i magen men är grymt uttråkad. Väntar på att Angelika hör av sig så kanske det blir lite kaffe och skvaller. Och det sitter ju aldrig fel ;) Hur som haver ska jag gå på en liten promenad idag. Den behöver inte alls vara lång. Mest för att komma ut.
Nu ska jag roa mig själv genom att se på "ensam mamma söker" på web-tvn, kanske trycka lite godis också ;D

Helt sjukt läskigt!

Det började med att jag läste Annis blogg, hittade denna och testade. Jag brukar ALDRIG tro på sånt här. Men jag har provat flera gånger och varenda gång har den lilla spå gubben fått rätt!? Hur i hela helvete det går till har jag ingen aning om? Jag säger bara en sak, PROVA !!

It´s Fu*king creepy :O



http://en.akinator.com/

Öron orgasm

Här kommer ännu mera go bitar. Har börjat njuta av denna dag mer och mer. Tack vare all bra musik ;)







Sen när jag har tid och ork kommer det mera :)

GÅSHUD!

Asså denna låt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Texten är så fin. Så bra förklaring. Jag vet inte vad jag ska skriva? Lyssna och njut !!!






Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

I’m trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Ooooooooh, oooooooooh, ooooooooooh, ooooooooooh.

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s to ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Bra start,..not!

Som ni säkert märkt så snöar det och är riktigt äckel väder ute. Lr mysigt är det ju, men inte att köra med sommar däck :O Hann köra en bit och insåg att jag kommer aldrig ta mig till skolan. Så jag fick vända om. Och inte faan går det några bussar till skolan hellre :( Så jag måste vara hemma idag, jävla skit! Ångest, ångest, ångest !!
Nå jag ska iaf plugga och göra lite nytta.
Sitter just nu och lyssnar på så bra musik så man får rysningar efter ryggraden. Kan lägga in lite songs later ;)
Nu ska jag fixa nå krubb, magen kurrar.

Crappy day

Började dagen med att försova mig. När jag satte mig i bilen så lossnade växelspaks knoppen. Halleluja. Sen kommer jag på skolan trött och med världens huvudvärk.
Dagen har gått sååååå segt. Efter skolan stressade jag hem och började skala potatis och göra köttfärs biffar. Givetvis rasar potatis skalaren sönder i min hand. Faan vad less jag blev!
Sen tog allt sån lång tid och jag hade lovat Mattias att jag skulle hinna göra maten tills han kom hem, jag stressade ännu mer. För då kom jag på att jag skulle och hämta ut mina glasögon innan optikern stängde. Suck, stonk och stön. Lyckades tillslut med allt. Efter det vare plugga som gällde. Har pluggat i två timmar så nu är jag helt slut i huvvet, och ändå känns det som att jag inte fått gjort någonting. BLÄÄÄÄÄ!

Justeja, sömn tabletterna och hur det gick med dom. Provade som sagt en tablett nu när det var första gången. Jag kände att mina ben mer än mindre domnade bort. Och trött i skallen vart jag så jag skulle vända mig mot Mattias och säga någonting. Jag hann halvvägs in i meningen så la min käft av och jag började dreggla. Så istället för ord kom dreggel haha. Givetvis tyckte Mattias att detta var oerhört roande och bröt ihop av skratt och tyckte att nu var det dags för mig att sova.
Jag försökte somna efter det (trött som jag var). Men inte faan har jag kunnat sova för det. Och sen när jag väl somnat har jag vaknat 100 gånger. Så ikväll blire 2 tabletter. Det slutar väl me datt jag ligger paralyserad, vaken och dregglar och inte kan somna. Jippie, det skulle vara något.

näe nu ska jag ta en snabb dusch, sen DH´s säsong premiär, som jag har längtat!
Godnatt sen då Sverige!

Sömn är viktigt

Men det visste vi ju alla redan, lr?! Hur som haver så kommer jag och sömnen inte riktigt överens och har inte gjort det på,..pja,..egentligen över två år. Iaf till och från. Inatt fick jag droppen efter att ha legat och snurrat i ett x antal timmar, att n får det faan var nog. Så jag beslöt mig för att ringa vårdcentralen på morgonen. Sagt och gjort.
Fick en tid senare under dagen. Var till en super trevlig läkare som vad mig berätta om vad som försegår i min lilla knopp. Stackarn satt med öppen mun och visste där ett tag inte riktigt vad han skulle säga.
Hur som haver tyckte han det var bra att jag tagit mitt "förnuft" till fånga och faktiskt provar med sömn tabletter. (Har blivit erbjuden förr men vägrat). Så nu har jag fått utskrivet sömn tabletter. Är dock kittlig i magen som faan över hur dom egentligen kommer att värka på mig. Var in på flashback och kollade lite, dom hade väl ganska 50/50 och vad folk tyckte om dom. Nåja, finns ju egentligen bara ett sett att ta redan på hru dom funkar på mig. Genom att ta en inatt. Kan bli ganska spännande haha.

Förövrigt har dagen vart lugn. Har sovit ett tag här på dagen pga av min otroligt Omysiga huvudvärk. Hoppas mina googels kommer snart kanske den minskar lite iaf?
Sen ätit pizza och bara myst på med älsko. Nu är det hockey som gäller, men passade på att blogga lite så här i pausen ;) Nåja, ska springa ut med Myran en snabbis nu. Cya

Tradera.se

Jisses vad detta med tradera är kul alltså. Har fyndat en jäkla massa dom sista dagarna :D Har vunnit ett par baggy jeans, löshår, halloween "dräkt" och en hemlig sak som jag iaf tycker är förbannat bra att ha haha ;D Det är pga av den auktionen jag är vaken nu. Är sjukligt trött! Men jag vann alldeles nyss auktionen så jag är nöjd :D

Juste, middagen gick bra. Jag lagade fläskfilé och strips, med sallad och rödvinsås, yummie! Till efterätt vart det kladdkaka, grädde, skivad banan, hallon och blåbär. Även det var delicious, tycker iaf jag :P
Var trevligt att träffa familjen, och mkt välbehövt. Lr Dennis var ju inte med, den ungen har man inte sett på år och dagar. Saknar lillebror :( Men till helgen får man träffa honom :D


Nu är jag dessutom i valet och kvalet om jag ska beställa en klänning att ha på mig ihelg. Jag tyckte den var så jääääääävla fin. Det är verkligen inte ofta jag hittar lite finare kläder som jag verkligen vill ha. Visst det är lätt att hitta mkt fint, men det mesta är sånt jag vet att jag inte kommer använda :/ Men men. Är i valet och kvalet.

Nu ska jag plinga bananis en sväng, sen blire nog kudden för imorrn är det skola som gäller.
Sov gott Sverige!

Middag

Snart börjar familjen och rulla mot Boden. Problemet är att jag fortfarande är helt tom i skallen på mat förslag, och jag som ska bjuda på middag :S Hur fasen gör man då? Jag vet vad vi ska käka till efterätt dock haha ;D

Har vart lite kreativ och plockat undan här hemma så nu är det fint. Ska bara dammsuga och skura så det luktar gott också. Sen har man väl inte hunnit göra allt för mkt idag. Har en massa auktioner på tradera som jag måste komma ihåg och hålla ögonen öppna gör. Hur fasen det nu ska gå? Haha!

Nåja, dammsuga och skura var det för som det ser ut nu har då Mattias inga som helst planer på att göra det haha :P

Cya.

Mitt i natten

Och vaken är man ännu. Hojja. Längesen jag haft så här nattvak. Har haft skit ont på mysko ställen och har just därför inte kunnat somna ännu. Haha det lät skumt i know. Men orkar bara inte förklara.

Har hunnit vara Dr Phil så här mitt i natten också. Men uti vad tänker jag behålla för mig själv ;) haha! Lycka till säger jag bara, du vet vem du är :P
Annars ligger jag bara och degar i sängen. Funderar och funderar. Imorrn kommer ev la familia och hälsar på. Ska bli riktigt skönt att träffa familjen, är ett bra tag sen nu :/ Funderar på att bjuda på middag också. Men då är frågan vad fasen man ska bjuda på? Ville tyckte iaf pizza lr köttfärssås och spagetti haha. Söt ungen!
Men men, det återstår juh att se. Nu ska jag försöka lägga mig och sova återigen och se om jag kanske slutar ha ont nu.

Godnatt Sverige!

Absolute kitchen make-over

Köket är nu i stort sett klart. Bortsett från några kakel dekorer som fortfarande saknas. Men då snackar vi om kanske 1-20 minuters jobb. Så efter en hel del blod svett och tårar så kan man väl egentligen säga att köket äntligen är färdigt! :D Personligen tycker jag det blev skit snyggt! Och jag måste nog få säga tack till mig själv för att jag gjorde det. För enligt min åksikt behövdes det verkligen! Kan ju nästan ta på mig hela äran. Jag har väl fixat 90% själv, men Mattias har juh hjälpt mig dom 10% iaf ;) Tack för hjälpen Mattias hur som haver!
Så nu kära vänner har vi ett fräscht kök! Ska lägga in bilder så ni kan se förändringen :)


FÖRE




EFTER





FÖRE



EFTER




FÖRE




EFTER





Och då har vi ju kommit till den stora frågan. Vad tycks? :)

Smider planer

Sitter ensam vaken och snorar och har mig. Tycker faktiskt min kära förkylning kan börja ge med sig nu. börjar som bli gode less :S Men oturen tillhör juh liksom mig.
Nu är snart helgen slut, igen. Tycker tiden går så äckligt fort, men till lika är det skönt. Men man har börjat få ålders nojja eftersom tiden går haha. Nåja, det börjar bli mkt som händer just nu, får lov och ta tag i sig själv och börja planera mer. För som saker är just nu, är inte ok! Har börjat inse det mer och mer.
Har iaf bestämt mig för att inte ta dessa "klimakterie" sprutor. Klimakteriet hamnar man väl i så småning om ändå (skämtåsido). Näe men orkar inte med den med tanke på alla biverkningar. Om jag så måste så kommer jag byta läkare. Känns som att detta kommer bli tufft, mend et är väl bara ge sig faan på det man vill och tjura ihop till man fått det!

Över till någonting bättre. Pratade nyss med Emil, var riktigt skönt. Har som vanligt inte pratat med han på evigheter. Så hemskt hur dålig man är på att hålla kontakten med sina nära och kära. Och jag menar Emil tillhör ändå kategorin bästa vänner. Fy skäms på en! Nåja, började iaf smida planer som fick humöret att stiga rejält :) Hoppas bara allting går som planerat bara :D

Förövrigt är det juh snart halloween. Är typ taggad till tusen! Älskar att festa på halloween. Har ingen aning om varför? Men har iaf alltid gjort det. Probzen varje år juh dock att komma på vad fasen ska man klä ut sig till. Givetvis är det precis samma sak igår. Har dock börjat gro några små idéer i skallen på en, men vad det blir av det. Det vet man aldrig :) Äh, det är väl egentligen ett av mina mindre bekymmer här i livet.

Näe nu ska jag bege mig mot sängen. Byter från stationära till bärbara så man kan ligga i sängen och dreggla. Det gillar vi ;D Kanske kladdar lite mera sen också, vem vet? Nåja, ha de!

Tradera

Glömde säga att jag vann en auktion på tradera. Ett par baggy jeans som jag tyckte såg snygg ut :)
Nu har jag dock suttit på tradera i en timme och hittat MASSOR jag vill ha. Typiskt. Tror jag ska gå och lägga mig för annars fastnar jag här :/
Här har ni iaf en bild på mitt klipp ;)

Fredag

Ja vad ska man säga? Humöret ligger väl inte lika mycket på botten som det gjorde igår. Har tagit mig i kragen och ryckt upp mig lite. Kanske min terapi hjälpte? Har nämligen tagit tummen ur arslet och målat klart köket, det ni ;) Så nu är det bara några dekorer som saknas. Så nu börjar absolut kitchen make-over närma sig sitt slut. Har vart en tuff resan, men ack så fint det blivit! :) Och är juh inte ens klar. Kan lägga upp bilderna sen, för jag har dom på bärbara och där sitter jag inte nu.

Nu ska jag se idol och se vem som gick vidare. Hejjar på mariette och kalle, givetvis på Camilla med. Synd bara att hon gjorde precis samma som sist :S Nåja, skriver mer sen :) Cya

Blöt hund

Tänkte bara lägga in bilder på söt fröet när jag badade henne igår. samt lite efter bilder på hur fin hon blev ;) Kan juh säga att det är grymt underlättande att hon är så liten som hon är med tanke på att det är bara dimpa ner henne i handfatet. Praktiskt som faan!
Min och Mattias älskade lilla Myrkkii. (Hennes nya nick-name;)




Jaha,.. and then?!?

Har sovit sjukt dåligt inatt. Hostat så jag har haft så ont i lugnorna. (Nej jag har inte svininfluensan).
Kände hur som haver att någon skola blir det inte idag. Samvetet har givetvis vart dåligt hela dagen. Men va faan ska man göra när det känns som om kroppen vore överkörd av en traktor!?

Sen var jag på Sunderbyn och där kändes det som att man blev helt nerslagen i skorna. Min nya läkare tycker att jag ska prova på en behandling mot min sjukdom som gör att jag bokstavligt talat hamnar i klimakteriet. Det går ut på att jag tar en spruta i månaden (på mig själv), och pricken över i:et kostar dessa trevliga sprutor inte mindre än 1400kr st ! Suget efter att betala sig till klimakteriet är inte stort kan jag juh säga. Då har jag nästan hellre ont. Så nu är jag mer förvirrad än nånsin :S Jag vet inte riktigt vad man ska göra? Är denna behandligen verkligen det enda dom kan göra!? Jag måste se och höra mig för, för det här är defenitivt inte vad jag vill!

Sen är det så mkt annat dåligt/hemskt som händer i mitt liv. Ingenting jag tänker sitta här och skriva om. Visst, nån gång kommer jag säkert berätta mer lr mindre om det. Men inte just nu. Det gör för ont. Jag kan då säga så här, jag kommer inte ihåg sist jag kände mig så fruktansvärt liten som jag gör just nu. Jag behöver ha min "hjälte" stark, inte svag som H*n är nu. Det finns nog ingenting mer hjärtskärande. Inte för mig iaf.

Nu var det ett sånt här inlägg då ni säkert bara fattar hälften. Men jag orkar och vill inte förklara, iaf just nu. Men som sagt, ibland är det faktiskt skönt att bara skriva av sig.
Dock tror jag nästan att jag skulle behöva prata med nån proffisionell snart. För slutar inte allting vara som det är just nu så är magsår och depression det minsta jag kommer komma undan med.

Något positivt är iaf min underbara pojkvän och inte glömmer jag er mina kära vänner. Allihopa är ni guld, och ni vet precis vilka ni är <3 Näe, nu nöta lite engelska, sen sussa. Är sjukligt trött. Godnatt Sverige.
RSS 2.0