Jag och mina underliga förälskelser

Nu har jag lyckad förälska mig i en bh, en mkt dyr bh! Men enligt recentionerna verkar det värt varenda krona! Dock är det defenitivt ingenting jag har råd med nu, men i framtiden kanske.
Försöker fortfarande klura ut hur jag ska bli rik!?!? Har ni tips!? Bara några miljoner behöver jag ;)

Min lilla terrorist <3

Hon är överallt mest hela tiden. Klättrar, kryper, drar fram, stoppar i munnen, skriker när hon får höra ett "nej!", så där lagomt trotsigt! Men nog älskar jag min lilla skatt mer än allt <3

Kan själv!


Gör nog kanalsökning till mamma och pappa ;) Då blir pappa glad!

Sad, but true

Resan har börjat

Då var första sprutan avklara och min resa mot klimakteriet börjar idag. Kommer gå på behandlingen i 6 månder ihopp om att cystorna ska lugna ner sig. Om inte så blir det väl operation igen,...lr nått!?!
Idag hade iaf sprutorna kommit, dock var detta ett 3-pack, och det gick på nätan 1800:-
Sen på vc fick jag givetvis betala för att dom skulle ge mig sprutan. Så mitt klimaktrie kalas har gått på nästan 2000:-. Så satan jävla surt! Dom pengarna har jag tusentals andra grejer som jag hade behövt lägga pengarna på. JÄVLA SKIT!

Nu är det väl bara hålla tummarna att dom iaf gör någon nytta.

Dagen onsdag, äntligen en riktigt bra dag!

Vaknade och var trött som en mört med med världens piggelinaste bebis, som vanligt ;) Denna dag gick jag dock och la mig och sov med henne mellan 10-11.30, riktigt skönt och välbehövligt!
Efter Mollan fått lunch så joinade vi Sandra på Opalen för att sedan köra henne till jobbet, efter det vidare till Maria och Jeff. Vi har busat och lekt med våra små troll, ätit supergott fika som Maria bakat och givetvis skvallrat och svammlat på!
Sen hann även Maria komma förbi ett tag och umgås hemma hos oss där hon gick lös och hjälpte mig att stöda. Tack söta rara Maria! Var sedan och körde hem henne och innan vi var hemma på parkeringen just efter 19 så sov Molly som en stock, hon reagerade inte ens när jag bar in henne och klädde av henne haha. Det har aldrig hänt förr, annars vaknar hon alltid när man bär henne. Helt utslagen hjältinna efter en dag full med bus :) Ja, plus att hon bara fått sova en gång idag för hennes elaka mamma ;)
Nu ska jag sitta i soffan och bara njuta av lugnet. Funderar på ett bad men är så trött så risken finns väl att jag drunkar haha. Tror jag satsar på lite soffmys innan sängen. Saknar min Mattias som har övningsdygn <3

Måtte jag vara ful som stryk och fattig som en kyrkråtta, men jag har världens absolut bästa familj och vänner, jag älskar er över allt annat! Tack för att ni finns och förgyller min vardag


Bilder från dagen :)


En underbar dag med våra söt skorpor <3
Tack Maria och Jeff för en underbar dag!

Vänner är som stjärnor <3

Här är dom fina liljorna som jag fick av Sandra igår <3



Och sen som en överraskning med posten (nästan bokstavligt talat) så fick
jag blommor med bud idag från söta Yokoo <3

(Kortet stämmer så bra!)


Jag har verkligen världens absolut bästa och underbaraste vännerna!
Ni vet precis vilka ni är, och då menar jag givetvis även ni andra som
jag inte fått blommor utav ;) Haha!

♥ Jag Älskar er ♥

Det går inte riktigt åt mitt håll...

Igår kl 05.15 fick jag ett sms från pappa där jag fick veta att farmor gått bort och även fast det var väntat är det fortfarande jobbigt. Ja menar, det var juh trots allt min farmor som funnits i hela mitt liv. Men man får försöka se det positiva i det hela och det var att hon fick dö nu innan cancern hade hunnit äta upp henne inifrån.
Sen tänker jag på min stackars farfar som förlorat sin livs kamrat, men även det tillhör ju livets gång.

Sen har jag en längre tid haft ont i magen igen, så igår ringde jag och fick sitta på sunderbyn i över två timmars kö för att få kolla upp mig. Cystan var tillbaks, surprise!?!? Nu har dom inga fer alternativ kvar så från och med imorrn ska jag börja på "klimakterie behandligen", lite halvt motvilligt då jag hört så mkt om det spännande biverkningar man får på köpet. Men vad ska man göra?! Sprutan kostar dessutom 1500spänn. Känns jävligt kul att som 22 åring betala för att hamna i klimakteriet.....
Skulle egentligen börjat redan igår men då sprutan inte fanns att hämta ut på något apotek i varken boden lr luleå så var jag tvungen att vänta tills imorgon då dom får in den. Jippitjollahopp!

Denna dag hoppades jag skulle vara bättre, men har sovit förjävla dåligt sista tiden vilken resulterar i en lättirriterad mamma som är stressad över det mesta. Ryggen har dessutom börjat jävlas igen.
Som pricken över i:et hittade jag en söt gul lapp på bilrutan utanför coop. En parkerings bot. Förbannades jävla skit!

Guldet idag var dock när Sandra kom med en bukett liljor (som råkar vara min älsklings blomma). Tack söta rara Sandra!

Nu ska jag sluta gnälla och gräva ner mig till sängs, förhoppningsvis kunna somna och slippa vakna 398753058 gånger av alla mardrömmar osv.

Bittert inlägg, jag vet. Godnatt!




R.I.P Farmor <3
Och farfar, jag tänker på dig!


Varför är man inte rik?

Herre jävlar vad jag skulle ha köpt kläder då. Har hittat så mkt fint jag vill ha ha, riktiga Emelie kläder. MEN, jag ska juh råna en bank snart ;) Haha!
Idag  ska jag spela på lotto! Drömvinsten är på 138 miljoner idag. Skulle väl inte sitta helt fel?
Spelar man aldrig kan man juh inte heller klaga på att man inte vinner, lr hur?

Min sessa blev 10 månader idag!

Vackraste busfröt i hela världen! :) <3

Kul natt.....

Molly har vaknat minst en gång i timmen under precis hela natten! 4 bajsblöjor, och nittioelva försök till att få i henne nå mat (en av gångerna lyckades jag), en ledsen tjej med högfeber. I morse fick hon krypa ner brevid mig i sängen. Var som att sova brevid ett litet element (även fast jag inte direkt sov så mkt).
Natten har resulterat i väldigt många minus timmar på sovkontot, vilket resulterat i en väääääldigt trött mamma. Lillskorpan har inte heller sovit så mkt inatt, dock somnade hon fler timmar innan mig som tur var!
Näe fy farao, ge mig ett friskt barn och en hel natts sömn är jag nöjd!

P.s Min rubrik är irionisk.

Mina sjuklingar

Jahapp, då var det bara jag kvar så är hela familjen sjuk. Lite äcklig info för känsliga kommer nedan, så sluta läs om du är känslig.
Nu har jag varnat dig!


Molly stackaren har skitit hela dagen lång. Det lilla hon har fått i sig har kommit ut...bakvägen så att säga. Bajset har vart grönt och slajm aktigt och luktat,....typ dött? Näe men var lr liknande, så jävla äckligt! Och när hon väl skitit så har det hamnat överallt. Jippitjohoo, poop everywhere! Dessutom har hon haft 39 graders feber på det, min lilla docka! :(
När jag var på apoteket för att köpa feber nedsättande så frågade jag om råd gällande hennes mage. Kvinnan jag frågade tyckte att jag måste kontakta bvc för att kolla upp det då bebisar torkar ut så snabbt. Sagt och gjort!
Fick en tid på jouren kl 18, dock fick vi inte komma in fören 19, såklart. Vad vore vårdcentralen utan väntetid?

Iaf skrek sig lilla damen genom undersökningen, det vill säga när läkaren lyssnade på hjärtat och lungorna, inklusive kollade hennes öron. Även när hon blev tempad i örat av sköterskan. Men när dom tog stick i fingret på henne rörde hon inte en min, inte ett ljud, nada, niet, nothing! Knasbollen min :)
Reslutat var iaf att ha extra koll på henne så hon inte blir sämre (dvs visa tecken på uttorkning).
Ikväll har jag iaf lyckats få i henne både gröt och ersättning så jag hoppas min lill loppa får behålla det.
Nåja, som sagt så är jag den enda som är frisk här hemma så nu håller vi tummar och tår att jag klarar mig!


Mammas nalle <3

Bajskalas!

Hej hopp, här hemma har vi hunnit ha bajskalas. Molly hon skiter så det är helt galet. Vet inte om hon fått i sig nå knas lr om det är magsjuka?!? Kanske är tänderna, då brukar dom väl bli lösa i magen?
Det är inget trevligt bajs heller....det är Ö-V-E-R-A-L-L-T!

Jippie, det luktar skit, dags för blöjbyte....IGEN!

It´s monday morgning...

...And i´m happy! :D

Den var dock nära på att starta sämre då min söta lilla dotter fick för sig att vi skulle stiga upp 05.00. Neva! Så jag gav henne välling och fick henne efter den hel del om och men att somna om. (hon har tjorvat som faan inatt så vi båda var trötta). Nåja, det hela reslutera i sovmorgon till 8.30!!! Kommer inte ihåg sist jag fick sova så länge :D
Sen ställde jag mig på vågen (som jag bävat mig över en vecka då jag ätit lite onyttigt ihelgen). Kändes som om jag skulle ha gått upp 5kg men istället visade vågen -1kg, så n ligger jag på sammanlagt -3kg :D Det går ÄNTLIGEN åt rätt håll! Så dagen har hitills haft en kanon start och vi hoppas att den fortsätter så!

Nu ska jag äta äggmacka och smoothie, mmmm!

i feel so empty without you

Jag bjuder på den för att det är lördag! Nu sängen, godnatt.

Finaste farmor och farfar <3

Förlåt

För den dåliga uppdateringen men det beror på att min farmor ligger på sjuka och fick en stroke i torsdags. Har tillbringat så mkt tid som möjligt hos henne och kommer försöka vara där så mkt jag kan närmsta dagarna också. Det går upp och det går ner. Det var så hemskt att se farfar sitta med tårar i ögonen och hålla henne i handen, prata med henne fast hon inte var vaken. Sen så strök han henne på kinden mellan varven. ja säger då det, äkta kärlek. Jag hoppas verkligen jag och Mattias är lika kär som dom är när vi är 70 plus.
Än så länge vet dom inte så mkt mer än att hon har cancer. Vart den sitter vet dom inte än. Det enda dom kan säga med säkerhet är att det inte ser bra ut. Pappa mår juh inte heller så bra. Huvvaligen!

Jag hoppas då och ber till högre makter att den dagen jag dör så är det pga ålder hemma i min egen säng och inte drabbas av någon hemsk sjukdom som cancer!

Nu orkar jag inte skriva mer, men då vet ni iaf varför jag kanske inte kommer blogga så mkt närmsta tiden då jag prioriterar annat.
Carpe diem!


Mattias, jag älskar dig så jävla mkt! Tack för all stöd, särskilt nu. Utan dig är jag halv <3



Farmor <3

Saknar dig!

Dagen hade kunnat starta bättre, men det blev bra tillslut!
Har vart på lunchdejt med Sandra, men då oregano hade slut sallad så traskade vi vidare till opalen och klämde en macka. Sved i mig att jag fktiskt åt ljust bröd, men tur som är har jag dock proemnerat en hel del idag så mackan är nog borta nu ;)
Efter att ha följt Sandra till jobbet så gick jag och Mollan för att lura med oss Angelica som slutat sitt jobb. Sagt och gjort så följde hon med oss hem och vi har hunnit surra om allt mellan himmel och jord. Jäkligt trevligt att umgås med henne då det var på tok för längesen sen sist!
Sen har jag myst och lekt med Mollan som vanligt. Blev en väldigt kladdig "grötning" på kvällen så ett bad var verkligen på sin plats! Efter badet fick hon prova sin nya "morgonrock" som jag köpte åt henne på ikea. Så jäkla söt hon är i den! För att få henne att sitta still när jag skulle fota henne så gav jag henne min plånbok. Smart som hon är så lirkade hon upp den på en gång och börja pussa i den och viska pappa (hon har börjat viska pappa senaste dagarna?!?). Då kom jag på att jag har ju en bild på Mattias i plånboken. Söötfröt saknar nog pappa sin. Stackarn som jobbar som en galning. I miss you hun <3
Nu ska jag krypa ner inte alltifrån det finaste jag vet, min Molly <3

Jag frågade henne vart pappa är. Hon visar glatt, nog vet hon! ;)

Var rädd om varandra!

Som alla säkert vet så har den kände hockeyspelaren Stefan Liv idag omkommit. Jag tycker det är så obehagligt när något man vet vem är går bort, även fast man inte alls känner människan. Jag lider med hans familj.
Såna här gånger blir jag så arg på mig själv att man inte tar vara på stunder och dagar mer än vad man gör. Livet är så fruktansvärt skört och man vet aldrig vad som kommer hända. Berätta för de människor ni älskar hru mkt dom betyder för dig. Krama om dina nära och kära och lev fullt ut. Man klagar för mkt utan att inse hur bra man har det.
Carpe diem!

Än så länge

Än så länge har jag faktiskt skött mig och har fortfarande inte ätit nå "skräp". Visst, jag åt t ex potatis igår till middag, inte mkt, men det klassar jag väl egentligen som onyttigt haha :P
Smart skaftet jag har ju glömt min NOKA i kalix :( Jävla skit! Nåja, det gör mig bara mer pepp att hålla mig till nyttig mat!
Igår kväll fick jag äntligen chansen att fara och gymma. Helt underbart var det och det gick så jäkla bra. Är så otroligt pepp, synd bara att jag inte kan träna oftare då vi endast är två som kan ha Molly och den ena jobbar massa :/
Nåja, får göra så gott det går ändå :)

Klockan är snart 9.00 och jag är gravt uttråkad. Min lilla tjej bestämde redan kl 06.45 att det var uppstigning. Våra sovmornar är bortblåsta vill jag lova. Nu för tiden om hon sover länge så är det till kl 8.00....Blä!
Lilla damen har ätit gröt, mamman i huset har till och med hunnit äta en gröt tallrik så vad tusan ska vi hitta på nu då? Mattias ligger och sover så vi kan inte ha för oss allt för mkt bus så han vaknar :)
Nåja, nu ska jag iaf pussas lite med min lillgroda. Senare idag har vi lunchdejt med Sandra, det gillar vi!

NOKA

Hej gott folk!
Har tillbringat större delen av förra veckan i kalix och umgåtts med min käre vän Emil så därför har jag vart sämst på att blogga, som vanligt.
Kom på att jag helt glömt bort att skriva att jag nu har inhandlat NOKA som jag börjat med för ett par dagar sen och än så länge går det jätte bra. Dock äter jag endast shaken 1 gång per dag nu i början för att vänja mig, sen är tanken att öka dosen för att sedan minska igen för bäst effekt. Annars försöker jag äta små portioner, nyttig mat och dricka mkt vatten. Än sålänge har det gått jätte bra! Emil den jäveln har försökt få i mig en massa skit i flera dagar utan att lyckas ;P HAH! Lr, vi var ut och åt burgare på B4, men vi gick sedan hem från krogen (är en bit!) så där försvan den!

Saken vart ju inte sämre då jag ställde mig på vågen nyss som visade -2kg! AWESOME! Inte mkt jag vet, men det går åtminstone åt rätt. Många kvar men en riktig spark i arslet fick jag!
Nu ska jag och Mollan ut och promenera och sedan köpa ägg :)

<3

RSS 2.0