Lite festligheter

I fredags blev det en sistaminuten ide om att åka till Lule, käka på olearys, bowla och allt annat skoj som finns där. God mat med goda vänners sällskap, och sen att jag satsade 30kr på jacken och gick där ifrån med 1400kr, ja det gjorde inte saken sämre ;)

Igår var jag till Luisa och Jonas och festade. Sen drog vi vidare på lotus för att festa vidare. Var en riktigt rolig grupp människor och hade jätte roligt! :) känner dock efter helgen att nu blir det vääääldigt nyktert ett bra tag framöver. Måste börja tänka på vad jag stoppar i mig nu också då jag känner hur jag svällt som en gris sista tiden. Blä!
Nåja, det får bli vad det blir :)

Nu ska jag plugga lite historia för att sedan mysa ner mig i sägen med mina älsklingar. Molly har fått somna med pappa i vår säng så där ligger dom så sött och snarkar, knappt avis!

I can forgive but never forget

Idag har jag hunnit lämna Molly på dagis, fixat mig anständig i hår och ansikte inför passfoto, vart på möte och träffat min historie lärare, lunchat med Luisa, fixat pass, avslutat min medlemskap på step in, hämtat Molly, sett Molly mus 186799 varv (känns så), hämtat Sandra, handlat, ätit thaimat, kollat hockey, äntligen fått Mattias att kolla en ny serie med mig :) helt ok dag som gått väldigt snabbt! Imorrn är det fredag och snart är det jul. Typ?!? Galet!

Annars? Något nytt? Ja massor på gott och ont. Men ser ljust på framtiden vilket är huvudsaken :) är galet sugen på att göra naglar så om någon är sugen får ni jätte gärna höra av er!!!

Näe, vart inte så mkt vett i detta inlägg eller, but hey, it's something!
Godnatt kära vänner

1 år har passerat

Sen min fina farmor lämnade oss. Tiden går så fruktansvärt fort! Är så glad och tacksam att hon fick träffa molly och lära känna henne <3 hoppas du har det bra <3

Kul!

Ber om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering sista tiden men skyller på instagram som jag flitigt använder ;) emniisch heter jag där som sagt om någon vill följa mig där.

Hur som haver händer tusen saker och ingenting på samma gång. Har så mkt i huvud, hjärta och kropp just nu så utlands semestern är vääääldigt efterlängtad! Vart vi åker och exakta datum är fortfarande inte bestämt. Bara på ett ungefär. Jag skiter i vilket egentligen så länge vi åker och att det är varmt och fint!

Förövrigt börjar jag plugga den 1 oktober. Ska bli intressant att se hur det går, är ju ett tag sen man satt i skolbänken ;) ser iaf fram emot det och få in lite mer rutiner i mitt liv igen.

Hmm, ja vad mer? Om mindre än två månader har jag en tvååring här hemma. Helt seriöst, vart faan tar tiden vägen??

Med den frågan avslutar jag detta inlägg och önskar er alla en god natts sömn!
Night night!

You are mommys sunshine <3

Tapas och sangrias

Det var vad vi skottade och hinkade i oss igår kväll. Mums! Har aldrig ätit lr druckit det förr, men jäklar så gott! Jag som är en fegskit när det gäller att smaka på ny mat smakade på allt! Lr okej, en dressing som alla smakade skit höll jag mig ifrån ;) haha!

Hade det värre trevligt och alkohol behövdes inte så stämningen var på topp och vi roade oss med en massa ändå. Allt från tamponger i kinderna för att sedan kunna dricka vatten till "hur många vindruvor får Luisa plats med i munnen". Tårar av glädje droppade fritt igår. Näe, vem behöver alkohol för att ha kul liksom?

Baka baka liten kaka

Idag har det vart dag för dagisfoto. Det var en trött men glad tjej jag släppte av på dagis imorse. Fotograferingen hade gått sådär då Molly inte alls gillat fotografen. Ska bli väldigt intressant att se resultatet ;) haha!

Annars har jag hunnit med en lunch på stan med Angelica för att sedan knalla runt i stora staden och glo i samma gamla tråkiga affärer.
Hämtade Molly på dagis, käkade middag och gjorde allmänt vardagliga saker.
Sen snörde jag och mollan ihop en blåbärskaka som blev sådär. God egentligen, fast det fick vara i ugnen i typ en timme?!?

Nåja, en sak kan vi konstatera. Molly gillar blåbär!

Ni som har blogg appen

Ser ni på mobilen vad ni bloggat. Alltså era inlägg efter att ha "postat" det så att säga? Min skärm är vit sen ett par dagar, kan inte alls se :/

Återbesök lene

Denna gång ville hon ha "enklare naglar, roliga och det ska synas på ett halv diskret vis". Hmm, klurigt men såhär vart dom iaf :)

Home sweet home

Då var man tbx i Boden efter ett par dagar i Kalix. Har haft det trevligt och avkopplande hos mammsen som vanligt :) idag har mollan och jag hunnit vara på badhuset med tia och Amelia och rastat barnen ;) Molly älskar verkligen att bada, hon är helt vild i vattnet!

Nu är vi som sagt hemma och jag är helt slut i planeten så det är dags för sängen. Imorrn är det dagis och naglar som står på schemat :) godnatt Sverige!

Lycka till honey!

Nu ska jag sluta träffa underbara människor som blir livs långa vänner för nu har ännu en bästa vän flyttat till ett annat land. Haha, Näe skämt åsido, men idag har Rebecca flyttat till London. Kommer kännas sjukt tomt utan henne här i Boden :( men vi kommer ses "snart" igen. Önskar dig all lycka gumman, det är du så värd <3

Jag hoppas verkligen jag får chansen att hälsa på henne, skulle vara sjukt kul!
Återigen, all lycka till dig!

Mys med mammsen

Ikväll har vi haft riktig tjejkväll här hos mamma. Först hade vi sällskap av småbrudarna (Molly och Amelia) som hunnit äta mina mixa-ihop-vad-vi-har-middag bestående av mina alldeles enastående "pizzamackor". Molly satt som ett tänt ljus framför tvn medans man hörde "mmm...nam nam" mellan tuggorna.

Sen knallade Amelia ner till mormor för att sova så då mojsade resterande av oss tjejer ner i soffan och kollade film. Myyys!
Justeja, lyxade till det med pizza och ett glas rött också ;)

Nu ska jag dock sova, är helt slut och imorrn har vi en låååång dag framför oss. En shopping tur i happis och Finland ska hinnas med!

Godnatt kära vänner.
Babe, i miss you <3

Farligt

Med tv i sovrummet, men ack så skönt! Att ligga i en "bekväm" (iaf bättre än mammas otroligt osköna soffa) och bara slö titta på något tvprogram. Sweet!

Idag har vart en sån där "nu tar vi nya tag-dag". Kan inte beskriva det på ett annat sätt. Nytt kapitel kanske? Den som lever får se :) ja och jag är kryptisk som vanligt haha ;)

Näe, måste försöka sova som min fina dotter redan gör. Godnatt Sverige!

Btw!

Har gått och blivit väldigt aktiv på instagram, så tycker ni jag skriver sjukt tråkigt men vill se mina bilder. Well, check out my instagram ;) emniisch heter jag där.
Puss

Dagen hittills

Har hunnit äta mys frukost med mamma och Molly. Sen vart hos gammo (m's gammelmormor). Vart på bibblo med Molly, mamma och Dennis. Gud vad mysigt dom har på barnavdelningen med alla myshörnor och barnböcker. Molly vart helt såld och putta in mommo i en fyr ;)

Sen var jag på Coop och fyndade. Tyvärr tog jag den sista ;)

Vad händer?

Just nu känns min omgivning väldigt underlig. Folk har förändrats drastiskt och beter sig på sätt som jag aldrig kommer förstå mig på. Sen flyttar fler av mina vänner vilket känns surt, men givetvis är jag glad för deras skull. Dollarstore har satt fram julsaker (why?) . Sen har jag en känsla i magen som jag haft över en vecka, en känsla jag inte riktigt kan identifiera? Men nått lurt är på gång tror jag, vet inte varför det känns så!

Nåja, jag försöker vara positiv för i det stora hela är äntligen hösten här som jag sett fram emot, även fast det känns surt att "sommaren" redan är över. Tur att jag älskar regn och mörka kvällar ;)
Näe nu ska ni inte behöva läsa mer av mitt kryptiska och något underliga inlägg, men ibland är det skönt att bara skriva ner sina tankar, även om det blir något förvirrande ;)
Godnatt kära vänner <3

A new beginning

Idag har jag och mollan tagit oss en lunchdejt med Sandra, Ann och elwin på opalen. Vi vuxna satt och surrade medans kottarna sprang runt och roade sig själva :) sen gick vi en snabb runda i storstaden och Molly hann hitta sig ett par lila jätte söta skor.
Väl hemma gjorde jag middag och det blev fiskpinnar och potatismos (läs tapetklister), fattar inte hur jag kunde misslyckas så gravt med det? Usch!

Efter att ha svalt tapetklistret packade jag och Mattias ner molly i vagnen och gick ner till Coop för att inhandla lite gotta till kvällen. Sen bjöd vi in Joel på filmkväll och har bara chillat framför tvn :) nu är mina ögon helt slut så jag ska krypa ner till kojs. Godnatt kära vänner!

Inte många knop gjorda

En slö söndag med andra ord. Har vart hemma och myst på med mollan :) herregud så hon skiftar från att vara guds bästa barn till att få djävulshorn i pannan, sen glittrar det bara i ögonen på henne. Skit unge! Testat mammas humör mer än en gång idag :)

Har iaf hunnit göra om mina naglar. Fick en liten "vision" om hur de skulle se ut, men så blev det ju inte riktigt. Nåja, det får duga :)

Snark

Mattias sover, skrållan sover (äntligen)! Kanske man skulle fixa naglarna på sig själv?!?

Nyheten jag vart kryptisk om

JAG SKA BLI FASTER!! "Woop Woop" :D tycker faster låter så gammalt haha, men vad gör det? All lycka till er Dennis och Zari <3 det här fixar ni galant!

RSS 2.0