Jag är törstig!

Tjalle!
Då sitter man ensamen hemma, lr hos Mattias. Men det känns juh så gott som att jag bor här, men ändå. Ensam är jag iaf, och inte nog med det så är jag törstig! Då snackar vi inte sug efter ett glas vatten, näe snarare nån öl, lr många. Men ikväll blire bara att ta det lugnt. Imorrn däremot lutar det åt dricka, YES! Har några alternativ att beta av, men som sagt, återstår att
se!

Haha gjorde nyss ett sånt här test på facebook. "Vilken av Astrid Lindgren karaktär är du?"
Resultatet: Du är Madicken! Du är den försiktiga typen, Liten men kaxig som fan!
Haha jag som inte ens tycker om Madicken, nåja, dom här testen är faktiskt ganska roande när man har ca 0 ideér i idé lådan. Äh kanske man skulle hitt på nåå?

Over and out
Puss&Peace

Roadtrip!?!?

Tjalle!
Tog mig upp ur sängen efter många om och men. Mattias lagade "frunch" (blandning mellan frukost och lunch haha). Sen har jag bara degat runt som den palt man är. Har disskuterats om en ev roadtrip denna helg, men men vet ingenting än. Den som lever får se. Blir då iaf inte att festa för min del idag. Blir en lugn kväll för mig själv tror jag. Mattias jobbar och jag känner väl inget direkt stor sug efter att festa själv, så det blir nog tvn och jag ikväll.

Just nu sitter jag och inväntar hockeyn. Sverige möter Ryssland idag och det kan nog bli spännande. Efter hockeyn vette tusan vad som händer och sker!? Funderar på att köpa en trisslott i hopp om att vinna massa pengar, men jag och min tur, HAH! En positiv grej är väl att man snart fyller år. Längtar! Så nästa helg blire att fira lilla mig.
Näe nu ska jag prova ringa yokoo igen, kvinnan som det inte verkar gå att få tag i. Bajs!


Over and out
Puss&Peace

BRA JOBBAT SVERIGE!

Tjalle!
Jaha då har man alldeles nyss förflyttat sig från tvn hit. Har sett matchen mellan Sverige - USA, och jaa.. vad säger man!? Fy faan vilken match alltså. Grattis Sverige! Efter många om och men vinner Sverige med 6-5 i förlängningen. Jisses vad mitt hjärta dundra här på slutet. Hjärtat mitt måste ha slagit som på en liten mus hjärta som sett någonting läskigt! Ah som sagt, Bra jobbat Sverige! Bra som faan!!!

Nu tänkte jag fira med en cigg och en dusch haha. Sen ska jag parkera mig i soffan och glo på SATC, det är såå jävla bra! Imorrn blire ev hemfärd. Men om kvällen blir fylld med alkohol och fest, lr om det blir en lugn hemma kväll med familia vet jag faktiskt inte än. Hockeyn vill jag juh se hur som haver :/ Nåja, återstår att se. Cigg och dusch vare!



Over and out
Puss&Peace


Kanske inte såg ut så här under matchen, men det kändes då så iaf.

Lilla lördag

Tjalle!
Dagen har väl inte vart så där super händelserik. Lr jag har faktiskt ringt och sökte några jobb och lyckades även komma ihåg att ringa komvux. Så nu är möte inbokat den 13:e Maj, snice. Längtar faktiskt grymt mkt efter att få börja plugga och göra någonting vettigt i sitt liv. Nåja, får väl se hur var när :)

Hade ingen lust lr ork att blogga igår, men jag fotade däremot lite bilder så ni kan se lite av min tisdag haha.
Vart bjuden på lunch, sen for vi och hyrde film och begav oss till Mattias. Efter det stack Mattias till lule med en polare så jag roade mig själv genom att shoppa på dollarstore haha. Efter det degade vi ner oss i soffan och såg på film och mös. Käkade en massa götta också, men det hör juh egentligen bara till.
Ikväll blire Hockey och jag har seriösa planer på att lura med Mattias och äta MAX mat. Givetvis är det juh då jag som bjuder han. Jag är iaf gryyymt sugen på MAX! Ovanligt? Näe. HAHA!



Scnhygg skålen jag köpte på Dollar för hela 20 kr ;)


JAAA, jag ska börja träna!..Nångång...


Man kan inte alltid vara snygg! Tyvärr är det juh överhuvudtaget otroligt sällan jag är det.
Men jag försöker iaf bjuda på mig själv! Förövrigt kan jag tillägga att min nya snygga tröja
jag har på bilden, att även den är köpt på barn avdelningen. Inte nog med det, såg igår att
på insidan av tröjan står det "Boys wear" Bra Emelie! Nåja, tröjan var snygg, och billig! ;)


Mattias köpte den åt mig i Lule, och glad som en liten fjortis var jag när jag
tog emot den ^^,


Gör ett gott försök att få min underbara pojkväns uppmärksamhet. Han ser
dock mer intresserad utav Tvn än mig haha.


Har juh inte lagt upp nån bild på utökandet av färg på min arg, så jag gör väl det nu.
Men den är dock inte klar än. Ska fyllas i mera färg! :)

Tror inte jag har så många fler bilder. Inte som jag vill lägga upp iaf HAHA! Näe nu ska jag gå och göra någonting vettigt. Typ röka!? Cya.

Over and out
Puss&Peace

Luuuleeeåå

Tjalle!
Idag har jag varit till Lule, alldeles själv. men det gick bra och var faktiskt ganska skönt att vara själv. Då slipper man anpassa sig efter nån annan och bara ta allt i sin egna lilla takt :) Fick tag i min klänning från Gina så jag vart nöjd av bara det. Sen köpte jag mjukis brallor till mig själv, på barn avdelningen HAHA! Inte är det juh för att man är liten och smal, snarare att man inte har nån röv haha. Nåja, dom var billiga och sköna som faan, så inte klagar jag ;)

Sen köpte jag mjukis brallor, en dragkedjs tröja, hårfärg och en hårgelé till baby. Tror han vart nöjd iaf, det vart då jag haha ;P Hittade dock flera hundra grejer jag hade velat köpa till Mattias, men men plånkboken sviker så då får man hålla igen. Nåja, jag är då iaf nöjd med Lule resan.
Nu håller jag på och färga håret på Mattias. Ska strax skölja ur det. Sen blire slingor på det, tror det blir riktigt fint! :) Och ja Johanna, jag ska bjuda på en "Resultat bild" endast för dig ;)
Nu ska här sköljas! Cya.


Over and out
Puss&Peace



Schnygg klänningen som numera hänger i min garderob ;)

Tvätt skills

Tjalle!
Kvällen har jag till mesta dels spenderat i tvättstugan. Jajemänsan ni läste rätt. Jag har härmed delat med mig av mina tvätt skills till baby, så nu vet han tyvärr att jag faktiskt kan tvätta, haha. Nåja, även jag fick juh mig lite rena kläder.
Väl nere i tvättstugan pratar jag med bananis i telefon. Självklart delar hon så snällt med sig och berättar att dom flesta lägenhets morden (tror jag det var), sker i tvättstugan. Jaa, kändes kul att höra när man stod där själv..int. Nåja, som ni märker så överlevde jag! Nog om tvätt.

Just nu har jag kladdat i en omgång färg i mitt löshår. Var lite halv blaskigt sist så jag tänkt försöka bättra på färgen med ett sista försök. Hade ingen lust att göra det ikväll, men imorrn bär det av till lule och då vill jag vara snygg i håret, lr kanske man ska säga "med håret" haha! Näe nu ska jag göra nått vettigt, typ, röka. Ses.

Hur viktig är du?
Man kan vara underviktig, man kan vara normalviktig. Sen kan man vara som mig, jätte viktig.



Over and out
Puss&Peace

Men typ jaa

Tjalle!
Väl i Boden så började jag med att duscha, som planerat haha. Sen ringde baby och sa ljuva ord i mina öron.

Mattias: "- Har du ätit middag?"
Jag: "- Näe!?"
Mattias: "- Bra då äter vi på MAX, jag bjuder"
YEEAH! Efter maten vart man paltiskt slö haha. Vi parkerade oss i soffan och glodde på hockey. Vi hade en liten vadslagning, och efter många om och men så vann jag haha ;D Jag vart nöjd som faan, Mattias är dock inte lika nöjd :P
Orkar inte förklara vadet här, men det viktigaste är juh faktiskt att jag vann ;)

Idag fick jag frukost på sängen, bra start på dagen haha ;D Sen pallrade jag mig upp och parkerade mig på balkongen. Termometern visade 31,4 grader! Vet inte om det stämde, men varmt så ute helvete var det. Fick lite färg också :D
Efter det har jag nog inte gjort ett dugg vettigt. Nåja, ikväll blire iaf tvättstugan, sen skulle vi ev hyra film.
Men nuvarande projekt är dock att pallra arlset till coop och köpa korv haha. Skriver mer sen. Cya!


Over and out
Puss&Peace

Som ett litet barn

Tjalle!
I Brist på annat hamnar jag givetvis vid dumburken. Nåja, har faktiskt vart lite kreativ och städat Mattias bil. Lr bror har tvättat den utvändigt och jag invändigt. Så nu ser den bra ut, har ca 90kg hundhår mindre OCH luktar dessutom gott haha ;D Nu har jag tråkigt igen, finns inte så mkt att göra. Både mina bröder är med sin polare och mina päron är i Lule. När jag ringde och frågade vart dom höll hus så tisslades och tasslades det en hel del i andra sidan luren. Som svar fick jag "- Emelie, fråga inte så mkt. Snart är det faktiskt någon som fyller år!". Dom orden räckte för att min nyfikenhet skulle vara på topp. Dessutom längtar jag som faan tills jag fyller år. Det brukar jag aldrig göra!? Men nu är jag precis som ett litet barn. Nu är det iaf 13 dagar kvar, but whos counting!?! ;)

Nu ska jag packa väskan. Tror nästan jag börjar bege mig mot baby. Har iaf bestämt mig för att duschen får ske i Boden haha! Ses.

Over and out
Puss&Peace

Schaaalix

Tjalle!
Igår bar det av till Kalix. Hann spotta och svära för mig själv sista 3 milen innan jag väl var hemma i Ryssbält. Hade en kärring efter mig som vägrade köra om när jag körde sakta. Så jag börjar köra fort som faan istället. Ja men tror ni inte dum kärringen kör fort som faan efter mig då. Jodå hon satt som ett frimärke i arslet på mig. Var så förbannad så jag satt och svor hela alfabetet i svordomar. Inte nog med det hann Molly klättra fram mellan sätena och trycka igång röv värmaren. Så efter ett tag tyckte jag det var mkt konstigt varmt baki arslet. Typiskt. Tog juh inte 5 min innan sätet blev normal varmt igen....

Nåja, väl hemma fick jag tröst äta pizza till middag ;) Efter middagen bar det av till Kalix och tatuerade mig. Var juh längesen man gjorde det. Vill ha fler fler fler! Efter tatueringen fick jag i uppdrag att lägga in nå färgade slingor i Sandras hår, så det bar av till Samuel och sätta in håret där. Blev riktigt coolt!
Tänkte hinna förbi Rick, Pecke och Richard och dricka kaffe också, men det hann vi inte. Svikare! :( Nåja, begav mig hem mot Ryssland och svammlade med bror och hans polare ett tag, sen blev det sängdags.

Så nu sitter jag hemma i Ryssland och funderar på att börja bege mig mot Boden. Fast min stora fundering är om jag ska orka duscha innan jag far dit lr om jag gör det väl framme i Boden. Hmmm!?!? Nu ska jag iaf ringa baby. Cya!



Over and out
Puss&Peace

Oops, booobs!

Tjalle!
Brist på annat så kladdar jag lite här. Jag diggar mina Anonyma kommentarer om mina bröst!? Trodde det var baby som drev med mig, men så var tydligen inte fallet. Ajja. Thats my boobs anyway. Men jag vill köpa nya. Näe hojja. Trött är jag också. Som en bäver. Varför jag är trött som just en bäver, det vet jag inte ens själv!? Det enda jag vet är att detta ideérna i min idé låda börjar ta slut. Så min fantasi tar slut här. Ska promma med Molly och sen hoppa i duschen ihopp om att lyckas hålla mig vaken tills baby kommer hem. Är väl egentligen inte hela världen om jag somnar, för jag känner på mig att han kommer hålla om mig inatt, hoppas iaf :P
Näe prommis vare. Cya!

Mattias Sundelin, my heart belongs to you!
<3

Over and out
Puss&Peace

"Spelet"

Tjalle!
Dagen startade lite trögt. Men men alla dagar här i livet kan väl inte vara underbara!? Nåja, började med att käka en sukt god frulle iaf, innehöll bla jordgubbar, satan så gott ;) Sen var vi ute och promenerade i över en timme tror jag!? Har juh vart sjukt fint väder iaf, så härligt som faan var det! :) Efter promenaden insåg både jag och Mattias, att det inte längre fanns någon återvända. Molly luktade skit, och var smutsig om tassarna, hon behövde ett bad! Många protester uppkom som ni säkert förstår, men det hela slutade faktiskt rätt bra. Hunden luktar faktiskt inte lika illa, men tassarna vart snabbt lortiga igen haha. Nåja, vi gjorde ett gott försök iaf!

Till middag var Mattias och hämtade pizza. Gott som faan var det! Längesen vi ätit pizza också så jag tyckte verkligen det var på sin plats! ;) Efter pizzan körde jag Mattias till Tommi. Sen degade jag ihop mig i soffan och zappade mellan kanalerna. Inte så där jätte chokerande så var det bara skräp på tv. Så jag gjorde nått fantastiskt. Jag hämtade mig en bok som jag tidigare hittat hos baby och små bläddrat igenom så där lite snabbt. Den verkade spännande så nu har jag börjat läsa den. Har redan läst ett par kapitel och jag tycker den verkar riktigt rolig! "Spelet" tror jag boken hette om jag inte minns helt galet!? Handlar om killar som lär sig konsten att ragga typ!? haha. Nåja, kan försöka hålla er uppdaterade om den.

Nu ska jag bege mig mot soffan tror jag. Återigen zappa genom kanalerna och se vad det finns för skräp. Lr juste! har juh boken jag kan fortsätta läsa ;D Cya!


Over and out
Puss&Peace

Choklad doppade jordgubbar

Tjalle!
Det blev att bjuda baby på tacogratäng, svin gott! Till efterätt åt vi brownie, jordgubbar doppade i marabou choklad och sen en klick grädde till det. Behöver jag tillägga att det var gott som faan!? Fyndade igår. Var på coop och handlade och till min stora förvåning sålde dom färska jordgubbar. Som jag har tjatat efter dessa jordgubbar, åsså ligger dom där, som en skänk från ovan. Fast vi vet juh vid det här laget vad gud egentligen tycker om mig så vi kan juh glömma att det var han som skänkt dom åt mig haha. Nåja, fick mig iaf 1kg jordgubbar för 20kr, de ni!
Har faktiskt inte så mkt mer att tillägga mer än uppochner nerochupp.

Näe nu ska jag parkera mig på balkongen och sola lite. Skriver mer sen.

Mattias
<3

Over and out
Puss&Peace

Den bjuder jag på!

Tjalle!
Idag har jag sovit ut, faan så skönt! Jag behövde verkligen få sova ut den där bitterheten som bor i mig. Visseligen har väl allt inte försvunnit, men det känns så jäkla mkt bättre! Baby är på kurs i lule så det är bara jag och Mollan hemma. Har lånat till mig lite pengar av mammi för att kunna överaska baby med middag när han kommer hem. Så måste börja bege mig och handla snart. Fast först kanske jag måste klä på mig, (har sprungit runt i underkläder sen jag vaknat) bra tjej! Och kanske kamma ut min Diana Ross frilla? Och kanske kladda lite smink i ansiktet? Shit nu vart det mkt som behövde göras helt plötsligt. Näe ses och hörs senare!

Yokoo, bilden bjuder jag på endast för din skull! Och för att bilden är riktigt ful och meningslös. Kommer du ihåg? ;) HAHA!


Over and out
Puss&Peace


Molly

Tjalle!
Glömde juh skriva hur fantastisk hund vi har också. Tidigare idag när jag låg i sängen och torr glodde på tvn och allmänt deppade (har som sagt haft en crapy day). Mattias var och jobbade så det var endast jag och Mollan hemma. Molly låg och tittade på mig och såg värre förundrad ut. Efter ett tag hoppade hon ner och försvann in i köket. Det dröjde typ 2 min så hoppade hon upp i sängen igen. I munnen har hon en tennisboll och hon viftar på svansen för fulla muggar. Så söt hon är, hon fick mig verkligen att dra på munnen. Det var som om hon visste att jag inte mådde så där skit bra, men det fixades hon. Min lilla prinsessa! <3

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bege mig till sängen och kramas med M&M, de ni!
Godnatt Sverige!


Over and out
Puss&Peace


Bjuder på en grymmmmt snygg bild på henne ;) Haha. Sötfrö!

Crap!

Tjalle!
Började morgonen kl 9, var inte alls sugen på att kliva upp ur sängen, lr Mattias famn för den delen. Men men det var bara upp och hoppa. Väl på Sunderbyn fick jag väl inte särskilt överaskande besked. Det blir operation. Läkaren ville att jag skulle opereras redan i veckan, men det fanns inga tider så det blir istället 5:e Maj. 3 dagar före min födelsedag, yeeiih, not!
Nåja, som vanligt så kan jag inte säga annat än att det är jag. typ välkommen till mitt liv, människan med mest otur!?

Det enda som känns som "tur" just nu är min underbara Mattias. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan han. Han är så jävla snäll, underbar, rolig och allmänt bäst. Jag förstår egentligen inte vad han gör med mig!? Men jag är så sjuuuukt glad att han finns och att jag faktiskt får vara hans. Jag trodde inte killar som hans fanns, jag hade fel.
Jag har sagt det gör och jag säger det igen, Baby är bäst! <3

Jag vill juh defenitivt inte glömma mina underbara vänner. Har dock inte allt för mkt kontakt med så många nå mer. Känns som om man glidit ifrån varann nästan helt. Men samtidigt så vet jag juh vilka som består trots allt. Måste dock säga att det är två av mina vänner som alltid lyssnar och som man kan prata med om allt! Det är Elin och Yokoo. Elin min alldeles egna lilla Göran Persson (Våra politiska samtal kan gå runt i timmar), och för att inte glömma mina lilla blonda svamp Yokoo (Även känd som den förvirrade kvinnan) HAHA. Ni är bäst flikks! Tack för att ni finns <3

Nu ska jag sluta skriva om hur bra alla är, fast ni faktiskt är det. Tänkte försöka mig på ett nytt försök att få se på ett avsnitt av DH till baby kommer hem. Kladdar lite mera sen om jag har orken.


Over and out
Puss&Peace

Smulpaj och utlänningar

Tjalle!
Imorse fick man stiga upp tidigt för då skulle svärfar komma och hälsa på och fixa och dona lite. Efter att han hade vart här så vart det promenix med baby och Molly, lr det var tanken. Molly ville inte alls gå inne i stan så Mattias tog med henne på en lite mer "Off" promenad medans jag knallade in till stan och lämnade in nå papper till stadshuset.
Efter det lagade jag lunch. potatis gratäng och stek korv, mums! plus salladen såklart! ;)
Mätta och belåtna parkerade vi oss i sängen och bara latade oss och mös, också mums! haha.

Senare mot kvällen kände jag mig snäll. Så jag överaskade mattias och bakade smulpaj och köpte trocadero karameller åt honom :) Han vart nöjd tror jag :) Efter det har vi inte hunnit göra så mkt. Jag har mest degat, vilket jag är för bra på. Men men, skulle jag få jobb skulle jag inte tacka nej! F**K vad jag är less på att vara fattig! Nåja..

Näe nu ska jag bege mig mot sängen. Är svin trött, plus att jag ska upp hyffsat tidigt imorrn. Ska till Sunderbyn, wiiihoo. Nåja, önska mig lycka till. Godnatt sen då Sverige!


Mattias Sundelin är det absolut bästa jag vet! <3


Over and out
Puss&Peace


Baby du är min stora kärlek, Lämna mig aldrig!

Man lr mus?!?

Tjalle!
Tänkte bara säga att min Mattias är bäst! Idag insåg jag har mkt han tycker om mig (intalar jag mig själv iaf). Ni andra kanske istället uppfattar honom som "inte så smart", jag uppfattar honom som Man! haha ;D
För att ni ska förstå så ska jag vara så snäll och förklara för er.



Mattias står och låtsas sprayar sig i munnen med ett hårspray.

Jag: Fegis, Fegis! Vågar du inte spraya lr!?
Mattias: Klart jag gör!
Jag: Aah men kom igen då! Äru man lr mus!?

Jag behöver inte säga mer så sprayar han sig glatt rakt in i käften. Han såg dock inte lika glad ut efteråt, HAHA! Jag fick mig då ett gott skratt och ont i magen. Så nu tack vare Mattias kommer jag leva lite extra länge. (Ett gott skratt förlänger juh livet!) Tack baby för att du förgyller min tillvaro!
<3
Har även fotat en massa bilder sista veckan. Ska lägga in nån schnygg bild här tänkte jag. Sen blire prommis med Molly. Jo föresten, har vart utan nikotin i nästan 2hela dagar nu. Lite stolt är jag faktiskt över mig själv!


Over and out
Puss&Peace



Söt och sötare ;)


Sötfröt ligger och läser skvaller tidningar med mig :P


Sover som ett litet barn.Hur man kan sova gott med ansiktet så där ihoptryckt
är ett mysterium!?


Står och spanar från balkongen. Det enda som saknas är ett par sol glajjer ;)


Självklart tvingar pappa Mattias vårat fyrbenta barn att hejja på Manchester United.
Inte för att hon ser ut att misstrivas direkt!?


Vadå trivs!? Nåja, hunden har juh trots allt täcke och dunkudde.
Vem klandrar henne från att trivas?


Nystädat och med nya gardinerna. Snyggt om jag får säga det själv!

Mera bilder kanske ni får en annan dag. Cya! ;)

MAX är så mums

Tjalle!
Skitsämstpåattuppdateraminblogg.nu. Jag vet, förlåt. Äh! Vart inte att fara hem på fredag. John blund hann ta över mina ögon så det vart sängen istället för att sätta sig bakom ratten. Det gjorde jag nog klokt i. På lördag for jag som sagt tillbaka till Boden. Väl i Boden var vi och inhandlade lite go mat och begav oss till baby och börja laga till käket. Fläskfilé med potatis gratäng och massa sallad. MUMS! Drack vin och mös hela kvällen. As härligt!

Idag har baby vart och jobbat så jag kände att även jag var tvungen att bidra med någonting kreativt i vårt förhållande. så jag tog tummen ur arslet och tog min an gardinerna. Äntligen hänger dom där dom ska, fållade och allt. En smula stolthet känner jag faktiskt över mig själv, att jag lyckades. Bra Emelie!!
Städade till hyffsat ordentligt i laggen också. Sen tyckte baby att vi gjort oss välförtjänta av MAX och jag höll givetvis med honom! Så MAX vart det, sen bara mys framför tvn och så har det pågått hela kvällen. Snart blire prommis med Molly sen ska jag bege mig mot sängen. Är faktiskt riktigt trött. Ses och hörs.


Over and out
Puss&Peace

ÄNTLIGEN!!!

Tjalle!
Vaknade av att Molly skällde 7 imorse och ville ut. Jag ville inte upp ur sängen då kan jag säga! men men, man måste juh. Begav mig dock genast tbx till sängs när jag kom in :P Där låg baby och var lika go som han varit hela natten. Har har hållt om mig precis hela natten. Har sovit som en liten prinsessa. Tack baby!

Efter ett par timmar steg i dock upp och käka frulle och sånt. Sen blev det en runda på stan och gjorde lite ärenden. Då ringde lillebror och sa att min hår hade kommit. ÄNTLIGEN! Så efter ett par timmar begav jag mig till Kalix. Så nu sitter jag hemma i Ryssland och färgar mitt hår + löshåret. Åååh, ska bli så spännande. Köpte en ny färg jag aldrig haft förut. Sen bra ut än så länge iaf. Blir spännande att se när det är klart! ;)

Tänkte först åka tbx till Boden idag, sen tänkte jag stanna över natten. Nu saknar jag redan Mattias och har seriösa planer på att bege mig till Boden igen haha. Nåja, ska iaf och gratta Marion först. Sen får man väl se vad som händer och sker :) Nu ska jag skölja ur färgen ur löshåret och se resultatet. Spännande!

Over and out
Puss&Peace

Molly Molly mus

Tjalle!
Jag har faan blivit helt värdelös på det här med att blogga, och nu kan jag inte skylla på att Mattias suttit bänkad vid datorn heller haha. Har varit kreativ i flera dagar. Har bökat runt en hel del i laggen i två dagar. Riktigt bra prestation om jag får säga det själv. Sen har vi juh dessutom vår fyrbenta bäbis på besök. Molly. Hon trivs som fisken i vattnet och är helt nerförälskad i Mattias. (who can blame her!?)
Idag ska Mattias på utbildning så det blir jag och Mollan själv i flera timmar. Förhoppningsvis får man nått nyttigt ryck idag igen och kanske tar sig an gardinerna. Nåja, den som lever får se.
Nu ska jag försöka fixa nått ätbart. Är hungrig som en svin och magen kurrar efter MAX. Varför måste dom ha så god mat? Den är juh för fasen beroende framkallande. Mums MAX! Näe nu sitter jag här och jiddrar om MAX, känner hur snål vattnet rinner.Varför plåga sig själv!? Smart tjej! Nåja, nu blire nått ätbart iaf. Cya!

Over and out
Puss&Peace


Mollys spanar plats


Vet inte riktigt vad dom tittar på!? Men söta är dom båda två <3

Påsk påsk påsk

Tjalle!
Jaa asså här var det juh ett tag sen man skrev. Har haft fullt upp hela påsken så har helt enkelt inte haft tid att sitta parkerad vid dumburken ;) Nyttiga jag! Kan dra en snabb version av min vecka sen jag skrev sist.

Torsdag: Skärtorsdag. Efter många om och men beslöt jag mig för att fara på skotecrossen trots min knapra ekonomi. Skotercrossen var lugn och trevlig. Härjade mest på med Sandra. Vi betede oss nog som resterande av "fylle klacken" som stod en bit ifrån oss. (Vi hade dock endast druckit cola). Nåja. Efter skotercrossen bar det av till mormor och göra sig i ordning och dricka vin. Sen ut på krogen. Var väl helt okej. Tyckte dock det var på tok för mkt folk! Blä.

Fredag: Dagen jag insåg att jag varit borta på tok för länge från Mattias. Så jag begav mig till Hedenäset mot kvällen. Det blev bastu och mys. En chill kväll.

Lördag: Vaknade tidigt och drog iväg till Happis med svärmor, svärfar och baby. Hann vara istort sett överallt i Happis och inhandlade lite allt möjligt. Avslutade med att frossa Max *mums*. Sen mot kvälls kvisten duschade man av sig shopping svetten, grävde ner sig soffan och såg på lördags filmen. Mysigt!

Söndag: Tillbringade halva dagen i soffan och var allmänt slö. Fick lax till middag och det var as gott. Åt sig prottmätt och vart ännu mera slö. Tillslut drog jag och baby på oss en massa kläder och begav oss ut i kylan. Var på lång promenad och härjade och busande en hel del på vägen. Var faktiskt riktigt kul! :)
Sen när vi var tillbaks väntade en varm bastu på oss. Gud så skönt! Efter bastun vart det chill och mys framför tvn.

Måndag: Steg upp tidigt, packade väskorna och begav oss till min hemmaplan Ryssland. Vi begav oss till Brattlandet och grilla korv med familia. Var på en groteskt jobbig promenad efter isen också, men välbehövlig får man väl säga haha. Sen mot kvällen klippte jag baby. Vi grävde ner oss framför tvn och såg film med pappi.

Tisdag: (Idag) Återigen, upp hyffsat tidigt och började packa väskorna m.m. Sen började bilen rulla mot Boden. Har lånat med lillebrors hund Molly också. Hon trivs som fisken här i vattnet. Förutom att hon vägrar bajsa haha! Men men, det löser sig. Nån gång lär det väl komma ett skit lass haha. Näe nog pratat om bajs.
Har varit väldigt kreativa idag och packat upp en massa, och skurvat ner och upp hyllor. Jag har även hunnit laga go mat och diskat undan (det värsta iaf). Nu ska jag snart duscha och bege mig mot sängen. Kanske inte för att sova men bara för att ligga där och njuta/tänka hur underbart fucking jävla skönt livet ibland är. T ex hur sjuk tur jag har haft som hittat Mattias. Man kan lätt säga att Mattias är som en högvinst på lotto. Men han är min lottovinst. Baby är bäst!!! <3

Kanske lägger in nå bilder här sen, lr imorrn. Beror på orken ;) Cya!


Over and out
Puss&Peace

Guess who!?

Tjalle!
Övertalade min bror om att följa med mig till schaliix och inhandla snarra och hyra film, lyckades. Så vi stal bilen och begav oss till stor stan. Där var det precis lika dött som vanligt, huvva. Hyrde Patrik 1,5 och Barnhemmet. Ja jag vet, jag har sett Patrik 1,5 förr, men resterande av la familia ville se den. Så faan, klart man offrar sig för laget! Barnhemmet var otroligt seg startad, men tycker faktiskt inte den var dålig. Vilken jag hört många tyckt att den är!? Nåja, smaken är som baken. Har iaf vart riktigt trevligt att umgås med familia, inte så ofta man gör det nu för tiden.
Skönt att vara utan Mattias också, skönt att få krypa ner i en stor kall säng själv.....Där ljög jag, oroa dig inte baby. Jag är som en nykär fjortis. Jag har inte varit utan Mattias ett dygn ännu och jag saknar honom redan, massor. Ser dessutom inte alls fram emot att sova själv inatt! BLÄ! :(

Imorrn om det är fint väder tänkte jag dra med mig Molly och gå ut på isen en sväng, härligt härligt. Sen blir det nog skotercross och ev utgång. Beror på om jag får med mig nån ut. Nåja, nu ska jag börja bege mig mot sängen. Är riktigt jävla trött. Men jag tänkte bjuda på en gammal bild på en liten chikk med trukker keps. Guess who!?

Mattias <3


Over and out
Puss&Peace

1 månad!!

Tjalle!
Vaknade inte tidigt idag och var på kasst humör. Har sovit riktigt dåligt inatt igen, kunde inte somna. Vet inte vad det är för nåå cp när jag faan inte kan sova!? Nåja, får väl ta död på hjärnspökena som antagligen finns där inne nånstans.
Efter misslyckad pizza uppvärmning i micron vart det att käka ute. Men först packade vi och gjorde vi oss i ordning. Sen bar det av. Hann ta en kaffe i kalix galleria med baby :) Mysigt. Sprang på Linn också. Såna här dagar man får ångest över hur många kompisar man tappat kontakten med :/
Nåja, idag är en det exakt en månad tills jag fyller år. Längtar faktiskt som faan! Hade då nån mindre plan i bakhuvvet att kanske dra ihop nåå chikks och ha en middag lr nåå. Skulle nog vara as kul! :)

Nåja, nu sitter man hemma i Ryssland. Ville vart lika glad idag när jag kom hem haha. Han har dock inte nämnt någonting om att "fira att Emelie är hemma" ännu haha ;P Men en sak är säker, idag ska den ungen friseras! Han ser ut som en djungel unge i håret haha. Näe nu ska jag hitta på något vettigt, som att förflytta sig här ifrån till soffan ;) fniss.


Over and out
Puss&Peace

Singel livet

Tjalle!
Haha hittade ett mejl jag fick för nån vecka sen av en tjej kompis. Varför vissa tjejer väljer att vara singel tror jag rubriken var. Haha jag låter bilderna tala för sig själv. Och även här fick jag mig mer än ett gott skratt!
Föresten, varför tänker jag på Annis direkt jag ser dom två sista bilderna ni ser här nedan!? HAHA! Kanske dom är nått för dig? ;)
Näe nu ska jag bege mig bort från dumburken och glo på Sex and the city. Som sagt, hoppas ni finner det ni ser roande ;P





;)


Over and out
Puss&Pece

HAHAHA

Seriöst det kanske är jävligt fel av mig att skratta när jag ser den här bilden. Jag menar den är juh trots allt lite skrämmande. Men jag kan iaf inte hålla mig och jag skrattar varje gång. Så nu delar jag med mig och hoppas ni finner den lika roande som mig ;) Fniss.



"Prov svaret"

Tjalle!
Ja jag känner mig själv man väl säga. Var som sagt på Sunderbyn, och väl där fick jag veta att jag fått tbx en stor cysta. Vad kan man säga!? Förvånad? Defenitivt inte! Less? nåå så förbannat!! Det jobbiga är att dom vill helst av allt inte operera mig utan hoppas att mina p-piller ska "ta bort" cystorna jag har. Tror faktiskt inte det kommer hjälpa ett skit. Vilken innebär att det blir operation igen. Pricken över i:et skulle juh vara att jag har gallsten och måste operera bort det också. Suck.
Var less och förbannad på mig själv när jag kom tbx till Mattias. Less på att jag ALLTID råkar ut för nått bajs. Tänk skulle man nån gång få slappna av istället för att, (nästan varje vecka) fundera över "Jaha vad har man för hälso fel den här gången då!?"

Nåja, jag löste min frustration genom att städa. Var inte direkt djupare städning. Men fick plockat bort lite, dammsög, skurat och dammtorkat. Var och köpte två påsk liljor och ännu en duk till baby haha :) Var skönt att rensa hjärnan lite. Väl efter det var jag trött och däckade i soffan som en klubbad säl. Vaknade av att baby kom och pussa på mig. Tror faktiskt inte det finns nån underbarare väckning!? Vad jag skulle göra utan Mattias vet jag verkligen inte. Skulle antagligen deppa ihop totalt. Tack baby för att du finns och är så jävla bäst som du är! My heart belongs to you! <3

Nu ska jag känna mig lite bortskämd och gå och lägga mig i soffan til baby ropar att maten är klar. Cya!


Over and out
Puss&Peace

Sunderbyn

Tjalle!
Ni som känner mig undrar garanterat vad som förskaffar denna ära att ha fått upp mig ur sängen imorse. Jaa då är juh faktiskt svaret mitt kära sunderbyn haha. Ringde dit imorse och fick en tid kl 10.00. Så det var inteså mkt att fundera över, bara dra sig upp ur sängen och göra sig i ordning. Baby mitt lilla hälsofreak hade då redan hunnit vara ute och springa, duschat och käkat frulle. Hejja! Men men jag är stolt att jag var uppe ur sängen just innan 8 iaf ;) Den karamellen kan jag suga länge på haha.

Behöver jag ens berätta vad jag ska göra på sunderbyn? näe jag tror faktiskt inte det. Får väl snarare återkomma med beskedet här senare. Maah. Håller tummarna för mig själv.

Näe nu ska jag hitta något att fördriva tiden med den sista tiden innan det bär av. Baby är så snäll och lånar ut bilen till mig så jag slipper åka äckel buss. Piiiuh vad skönt!


Over and out
Puss&Peace

Gå och soov!

Tjalle!
Ja vad kan man säga om denna dag? Jag skulle kunna säga värdelös istort sett. Har inte gjort ett skit vettigt alls idag. Har nött DH för fulla muggar och sett alla avsnitt som finns ute nu. Men faan så bra serien är, me like!
Dagens höjdpunkt var att vakna av att en, lr egentligen två, söta nallar satt och titta på en. Tack igen baby för nallen, den var svin söt! Det är btw min karl me ;)

Näe nu har jag vart så duktig och duschat, borstat tänderna, smörjt in mig. Och nu ska jag bara kamma ut mitt svinto hår och sen bege mig mot sängen. Måste upp 8.30 imorrn. Återstår väl att se om jag håller mig vaken hela dagen efter det lr om jag beger mig tbx till sängs. Imorrn är det en ny dag med nya tag. Ses och hörs.


Over and out
Puss&Peace

Jag vill bli rik!

Tjalle!
Då har dum jävla jag tillbringat ca en timme vid datorn och hunnit finna kläder,bikinis,skor,underkläder,byxor osv osv. Jävligt nödvändigt att söka sig massa fint för när man är utan pengar hittar man alltid tonvis med grejer man vill ha. Men men det har jag inte lärt mig än. Har nu seriösa planer på att råna en bank,..joina mig nån?

Har föresten dock vunnit två auktioner på clip-on set på tradera. Fick båda två till ett svin billigt pris så jag är sjukt nöjd! Ska skicka pengarna idag så sen efter ett par dagar är håret mitt ;)

Nu ska jag klicka bort alla klädes sidor och våldföra mig på Mattias som jag tror ligger i sängen och latar sig, haha.
Tjiiiing!


Over and out
Puss&Peace

Sooolen

Tjalle!
Trodde aldrig jag skulle lyckas somna inatt. Men jag lyckades! Har lyckats vrida min dygns rytm så den är helt fuckad!
Nåja, somnade väl kring 01.30?! Då sov baby redan som ett litet barn.
Vaknade av att jag fick "present på sängen" haha. Fick en söt liten nalle av baby. Tack baby!!
Då vaknade jag på bra humör och var snabbt uppe ur sängen och hade sminkat mig och lulla på här.
Mattias har nyss lagat krubb så nu äre dags för de :D Känner att jag skriver inget vettigt och kommer antagligen inte göra det just nu heller haha. Såå,..Cya!


Over and out
Puss&Peace

Lite mer uppåt

Tjalle!
Kom på att jag som vanligt inte kommit ihåg att uppdatera nu igen. Lr njaa har väl haft lite si och så där tid och humör att inte göra det kanske. Nåja, nu tänkte jag skriva lite iaf.
Igår vart jag bjuden på Diners av baby. Käkade god mat och kollade lite hockey. Sen givetvis puben p haha. Hinkade gladeligen i mig mina kära Emelicious och hade svin trevligt!
Idag vaknade jag vid 12 av att baby väckte mig. Dags för fotboll, jippie! För er som inte känner mig kan jag medela att jag inte alls tycker om fotboll. Men Peter hade match i Boden och då skulle jag få träffa Sanna så självklart :)
Efter fotbollen följde jag med Sanna och Peter till lule och hann jyra med dom ett tag innan jag fick köra Peter. Fick köra hans bil vilken var jävligt läskigt! Men förbannat kul. Lite mer drag i hans bil än dom andra bilar jag kört haha. Äh kul vare att prova på nytt :)

Efter ett par timmar i Lule och en massa svammel med Sanna så begav jag mig tbx till Boden. Mattias är dock ännu och jobbar och jag vet inte riktigt när han kommer hem!? Tänkte iaf ta mig en dusch och krypa ner i sängen snart. Är faktiskt riktigt trött. Och som vanligt har jag hört att det faktiskt är en ny dag imorrn, så detta får vara allt för mig denna gång.

Mattias Sundelin du är bäst!!
<3

Over and out
Puss&Peace

Psykoooo

Tjalle!
Parkerad vid dumburken. Har suttit och svammlat på en hel massa med bror. Har haft en hel del disskutioner, haha han är rolig att jyra med. Tur att man har kunnat sitta och surra med honom så jag slipper sitta och tänkte på hur mkt jag saknar baby. Shit jag trodde inte man kunde vara så här kär!?! Men det är jag, i världens bästa!
Ser inte fram emot att sova själv, inte ens lite. Nåja har jag "tur" kanske fetto zimba vill dela säng med mig ;) HAHA!

Sen måste jag bara få klaga lite. Shit så lättlurade vissa människor är. Jag tycker riktigt synd om vissa. Nåja, lev och lär får man väl säga. Ja jag vet, jag är lite fjortis/patetisk som inte skriver vad jag egentligen menar med det där. Men det tänker jag faktiskt inte dela med mig av. Näe bara nått jag var tvungen att få skriva av mig.

Näe nu sista ryken sen sussa. Boden imorrn igen. YES! :D

Over and out
Puss&Peace

Uppochner

Tjalle!
Ja jag finner verkligen inge andra och att förklara hur denna dag varit. Blev lite hastigt beslut att åka iväg från Boden och bege sig hem till Kalix. Är dock lika töntigt kär som vanligt och har redan börjat sakna baby. Sjisses alltså, vad fasen skulle jag göra utan han? Han är bäst!! <3
Har umgåtts med båda bröderna och pratat en hel del med pappsen också. Något som vi verkligen skulle behöva göra oftare! Minsta lillebror var såklart gladast när jag kommer hem och tyckte att vi skulle "fira" för att syster äntligen var hemma. Haha. sötfröt var och hämtade godis, läsk och chips och skulle bjuda på. Söta lillebror!

Sen vart jag lite gladare här mot kvällen dessutom. Nu kanske jag har råd att köpa mitt löshår och min efterlängtade skinnjacka haha ;D Nåja, jag ropa inte hej ännu. Som sagt så har jag juh inte så förbannat tur. Nåja, live and let die.

Nu ska jag fortsätta surra med min stora lillebror. Skriver kanske sen om jag orkar och kommer ihåg. Cya.


Over and out
Puss&Peace

Jisses

Tjalle!
Kan juh börja med att ursäkta min blogg torka. Beror på lite olika anledningar. Har som sagt haft ont i magen i en vecka nu och smärtan har väl varit allt annat än skön. Sen har min underbara pojkvän funnit sig en ny hobby där man måste sitta vid datorn, nämligen att nöta data spel. Så helt ärligt har jag inte haft tid, ork lr egentligen tillgång till datorn HAHA!

Var iaf till farbror doktorn i måndags. Han tyckte min symtom passade in som gallsten så han har nu skickat remiss till sunderbyn så ska jag dit för att göra ett ultraljud. Haha kan man göra annat än skratta!? Asså gallsten,..min första tanke var "- Har inte typ pensionärer det?" Och svaret är väl nästan ja på det. Men som sagt, jag är jag. Och min specialité är väl kanske att ha alla sjukdomar och krämpor som ett helt släkte normalt skulle ha under en livstid. Hejja Emelie!

Har faktiskt inte hänt allt för mkt dom sista dagarna heller. Försöker hitta mig nå jobb men det går allt annat än bra. Åååh.. Jag vill jobba och tjäna pengar. Är så förbannat jävla less på fattigdomen så ni förstår inte. Näe nu ska jag sluta gnälla och gå ut och röka. Cya.


Over and out
Puss&Peace


RSS 2.0