Stora tjejen <3

Glömde juh uppdatera då Molly blivit en månad, så jag gör det nu istället när det gått 5 veckor (igår) fy mamma!
Skyller på att jag är förvirrad ;)

Vi var till bvc i tisdags för en extra koll för sist hade hon inte gått upp så mkt som en hektogram. Men n jäklar har lill tjejen fått viktkurvan att stiga rakt upp i skyn. Sist vägde hon 3690gram och nu vägde hon hela 4350gram! Alltså en viktökning på 610gram :D Helt underbart! Det roliga är att man ser verkligen skillnad på bara en vecka rent vikt mässigt. Hon har fått mer kött på bena (som bm sa) plus att hon fått såna äppelkinder :)
Längdmässigt har hon sammanlagt vuxit 6cm och det om nånting märks iaf på kläderna då hon storlek 56 numera sitter som ett smäck. Storlek 50 är det snart dags att packa ner i kartonger :)

Magen krånglar fortfarande för henne. Lr kanske man ska säga bajseriet?! Idag är det tredje dagen utav bajs...
Tur som är så verkar hon inte ha ont iaf och det är ju trots allt huvudsaken.
Förövrigt är allting bra. Man märker för varje dag som går att hon hänger med i allt så mkt bättre, plus att hon blviit jätte stark i nacken för att vara så liten. Guuuud vad tiden går fort!
Nu blir det bildbomb på mammas lilla kotte ;)

Btw, Om ni undrar vad hon har för kladd i pannan så är det salva för
hon har blivit supertorr över ögonbrynen och i pannan. Tur som är så
är det nästan borta nu :)










Nybadad, därav frillan ;) haha! Plus att hon ser lite arg ut där hon ligger
och hotar med näven. tror mamma var för seg med maten ;p


MAMMA ÄLSKAR DIG TROLLUNGE! <3

Ingen vidare uppdatering

Men som sagt är det juh rätt mkt kring jul och nyår. Har märkt på bloglovin att det inte bara är jag som blivit "sämre" på att blogga nu heller :p
Så vad har hänt sen sist? Inte särskilt mkt egentligen men ändå känns det som om det varit liv och rörelse från morgon till kväll nu i flera dagar. Är helt slut i skallen! Men men, det som inte dödar härdar?!?

Har idag vart på mellandags-rea med Mattias och Molly. Båda två skötte sig exemplariskt och gnällade nästan ingenting måste jag säga ;) haha! Näe, men det gick super att ha med sig Molly. Tack gode gud!
Har fyndat en jääääkla massa så nu har man lite nytt och fräscht i garderoben, och det händer inte ofta. Tack än en gång för alla julklapps pengar så jag har kunnat handla lite :)
Köpte även Mattias en skjorta och en t-shirt som plåster på såren för att han fått gå runt i en massa affärer :P
Micke kom på slutet och höll oss sällskap och det var ju trevligt :) Hann även klämma pizza på waldrof, den var gudomlig! Nu ligger jag i soffan och plöjer igenom alla bloggar jag följer. Funderar på att göra mig en kopp tea lr kanske varm choklad? Nåja, någonting får det bli :)

Pappa Mattias och Molly slocknade i soffan för någon kväll sedan ;) <3

Bombnedslag

Det ser verkligen ut som om någon skulle ha kastat in en handgranat här inne hos oss för fy farao hur här ser ut! Mår rent sagt ut dåligt av att se sig omkring :S Här MÅSTE städas!
Först hade jag dock tänkt hinna ner på stan en sväng. Har några måsten som jag ska ta itu med och sedan får jag väl lov att ta itu med städningen här hemma...blä!

Så litet och så vackert


Då var julen över

Mer lr mindre. Sitter just nu hos pappa och svammlar med han och Mattias och har det allmänt trevligt :) Har firat först hos mormor som sagt och sedan vidare till östanfjärden till min faster. Där var lite släkt också och flera som inte sett Molly som nu fick träffa henne. Så det var juh trevligt :)
Har fått massa fina och välbehövliga klappar och även lite klirr i kassan. Så jag säger en sak, shopping på mellandags-rea :D Äntligen kommer jag kunna köpa mig lite kläder.
Tror och hoppas även att min bättre hälft är nöjd med sina klappar?!?! :)

Nåja, nu ska jag hälla upp ett stort glas cola och fortsätta sitta och jiddra med far och älsko :)
Återigen, GOD JUL PÅ ER!! :)


Min skatt i sina nya kläder. Så julfin så :) <3 Älskar dig unge!

God Jul på er!

Är just nu på resande fot och har inte alltför mkt tid och möjligthet att sitta vid datorn, därutav mitt kanske inte så aktivt bloggande. Har vart i Hedenäset i två dagar och nu har vi åkt till mammi och blir här inatt. Imorrn ska vi först till mormor och fira jul där med mammas sida av släkten för att senare mot kvälls kvisten åka till pappa. Sen blir vi där tills på söndag. Ska hinna träffa kusiner m.m också så vi kommer ha fullt upp från morgon till kväll. Både roligt och jobbigt :P

Nu ska jag skynda mig och plöja igenom lite bloggar innan ögonen faller igen. Blir en lång dag imorrn så egentligen skulle man ha behövt sova för längesen. Men men,d et blir sällan som jag tänkt mig.
Nåja, God jul på er! :)


Mammas lilla nisse-(lina) ;) Firade juh lille jul i hedenäset igår :)

Lite sömn och lite shopping

Sömn har det inte blivit mkt av de två sista nätterna. Dock inte pga av en bråkig bebis lr liknande, nej nej hon har snarkat och fisit på mer än någonsin! Det är min jäkla rygg som ska spöka :/ Sen har jag lyckas sova på något skumt sätt som har fått min nacka att fuckka sig. Typiskt :/
Har vart till sjukgymnasten idag igen och ytterligare fått några övningar att börja träna musklerna kring mitt bäcken. Sen när jag stabiliserat mig lite mer så ska han försöka knäcka lr, ptjaa, någonting sånt?!? Jag håller bara tummarna på att det blir bättre! :)

Innan sjukgymnasten hann jag dock en liten sväng på stan och inhandla en julklänning till molly och ett par mini uggs. Sen en foundation till mig (välbehövligt som f*n!) God jul på mig själv, haha.
Det var ju förövrigt jäkligt lätt att hitta hur mkt fina julklänning som helst på stan till småttingar. Dock inte lika små som Molly behöver, typ allting var från storlek 62 :( Typiskt! Nåja, tillslut hittade jag som sagt en klänning som jag tyckte var supersöt + att den inte är julig så hon kan ha den efter jul också. Så två flugor i en smäll och mamma är nöjd ;)





Mammas lilla pösmunk ;)

En skit sak för er...

...men stort för oss. Min lilla tjej har fått bajsa inatt, TVÅ GÅNGER! :D Hon har sovit som en stock och vart jätte lugn. Helt underbart. Under dagen har hon dock visat tendenser på magknip igen men fortfarande mkt mindre än bara igår. Så nu håller vi alla tummar och tår att det är på g att bli bättre! :) Har bytt både ersättning och köpt nya, andra droppar och hitills verkar det ju ha någon positiv verkan iaf :)
Jag säger det igen, att bajs kan göra en så lycklig ;)

Just nu sover min lill strumpa alldeles brevid mig och sover. Hon snarkar och fiser om vart annat (brås på pappa;) haha! Det dröjer nog inte länge innan hon slår upp sina stora blå och vill ha sig lite käk så jag passar på att blogga och kika runt lite på nätet. Håller bla på att spana efter en julklänning till henne. Har hittat en superfin på lindex hemsida för längesen (innan hon var född), men den verkar inte finnas mer!? :/ Iaf inte på hemsidan. Men tänkte att jag ska åka förbi lindex imorrn och kika iaf :) Imorrn kommer första barnbidraget så då måste vi ju fira med lite kläder till min stumpa ;)

Mysterium

Jepp kan verkligen inte formulera det på annat sätt. Jag menar hur fasen är det möjligt att denna helt sinnessjukt underbart vackra lilla varelse kommer från mig? Obegripligt kanske är ordet jag letar efter?
Mammas skatt, som jag älskar dig <3



JÄVLA BAJS!

Vad fasen kan det inte bara få komma för?! Lill stackarn ligger och vrider och knöser på sig i sömnen så hon är helt svettig :( Fick iaf tips om ett par andra droppar än miniform, så idag har jag vart och inhandlat såna. Nu håller jag bara tummarna att det ska hjälpa litegrann iaf! Min lilla bebis ska inte ha ont!

Ikväll är det 3:e kvällen i rad vi är ensamen hemma då stackars pappa Mattias jobbar häcken av sig. Men från och med imorgon (ska bara döma två hockey matcher först) har han jullov :D ÄNTLIGEN! Som vi har saknat våran Mattias <3 Så behöver jag ens meddela att imorrn är det kramkalas som gäller ;)


Idag har det annars inte hänt allt för mkt. Myser på med Mollan och njuter av att vara mamma tills världens finaste lilla tjej. Helt galet vilken lycka denna lilla unge ger mig :)

Näe, nu ska jag slå in några julklappar som jag ännu inte hunnit med. Sen gräva ner mig i soffan och fortsätta mysa med min älskade unge <3

Bajsad bebis

Och imorse kom bajset. Det tog två dagar, men ack så glada vi vart när bomben släppte. Helt sjukt att man kan bli så glad över lite bajs ;) haha!
Dock är hon fortfarande gasig i magen och därmed magknip. MEN, vi är iaf nöjda över bajset.
Men mest nöjd är nog faktiskt min trollunge själv :)

Hörselkontrollen avklarad

Jepp, idag var det äntligen dags att "göra klart" hörselkontrollen som de flesta gör redan på BB. Dock hade Molly (antagligen) fortfarande fostervatten kvar i öronen när hon föddes, för den ville inte alls.
Nu gick det där emot galant och hon är nu "godkänd" :) Hon var så duktig så. Bara låg i pappsens famn och såg mest fundersam ut, vad tanten med mojängen egentligen höll på med, haha.

Efter sunderby besöket så for vi och hämtade ut Mollys nya tuttar som hon fått av sin pappa. Nu har vi testat den första och kan säga att det vart succe! Hon har aldrig vart så intresserad av tutte som nu :) Får väl se om det håller i sig dock!? Hur som haver, " - Tack snälla pappa!" / Molly

Tuttarna är beställda från www.namnnappen.se :)

Petter och September

Mer av er två tack!

Stackars älskling!

Molly gumman har fått så problem med att bajsa stackarn. Det är sen hon börjat få ersättningen :( Hon bajsar max en gång per dag och stackarn är jätte gasig i magen. Är jätte noga med att inte sätta för mkt pulver. Har anti kolik flaskor som vi matar henne med. Har även provat med messmör men det verkar inte hjälpa alls :/ Vad tusan ska man göra med en sån här liten? Hon är ändå inte så hon grinar och skriker av smärtor, men hon stonkar och stönar och är tillräckligt bekymmrad över det för att det ska göra ont i mig. Känner mig så hjälplös :( Min stackars älskling!
Så nu ber vi till bajs gudarna, låt min dottra bajsa tack!

Jag och min tur :(

Jag som äntligen skulle få mig en onepice. Mammi och pappi ska sponsra mig en i julklapp och jag är överlycklig! När jag klickar in på hemsidan för att beställa en så är givetvis alla jag kollat på, slutsåld i min storlek :( JÄVLA SKIT!
Kommer inte in nya fören i januari. Morr! Nåja, den som väntar på nått gott?!

Och på tal om bananer, över till någonting positivt! Kom idag i ett par jeans som jag hade innan graviditeten ;) Det går åt rätt håll!

Nya fina tavlor

Skickade ju in ett par bilder och förstorade två stycken personliga favoriter på Molly som jag fotat med min mobil. Helt sjukt att det är så fin kvalité på bilderna fast det är fotat med just mobilen :) Dom vart iaf superfina och jag är jätte nöjd! Min fina lilla prinsessa :) Btw så vart Molly 3 veckor idag <3

Nu hänger dom så fint ovanför sängen :)




De två bilderna nedan är de jag skickat in på förstoring ifall ni inte ser :)

Tanken var iaf god...

Idag har det ju som sagt vart lucia som ni alla säkert vet. Min plan var att efter Molly fått sitt välbehövliga bad, att vi skulle ta några fina bilder på Molly iklädd i sin tomte outfit. Efter badet så åkte tomteklänningen på och kameran fram. Men Mattias tyckte att jag skulle passa på att dammsuga lägenheten medans han hade Molly. Jaja tänkte jag och gick iväg och dammsög.

Efter dammsugningen gick jag in i sovrummet för att kolla om han fått någon fin bild. Där möts jag dock av en super tjurig liten nisse som inte alls är sammarbetsvillig. Då upptäcker vi att hon är hungrig (fast hon hade ätit ca 30min innan). Så hon fick flaskan och låg i sängen och surpla i sig sin mjölk tills hon somnade. Efter det hade jag inte hjärta och väcka henne utan lät henne sova vidare. Kan säga att det vart inte så många "bra" bilder... men ska satsa på att göra det bättre någon annan dag :)
MEN jag tänkte iaf bjuda på ett par bilder som Mattias fick iaf ;)

tjurig tomte ;P


trött, hungrig och grinig. Stackarn!

Sötfröt skelar lite lätt när hon är trött ;)

Pappa vill pussas, Molly vill äta upp pappas läpp haha!


"-Äntligen fattar mamma och pappa att det är käk jag ville ha!"

"- Kan själv!"

Mätt, trött och belåten liten nisse :)

Som sagt, jag ska ta bättre bilder någon annan dag då damen är pigg, mätt och belåten ;)

kräk kalas

Idag var det som sagt dags att åka till bvc för att mäta och väga Molly. Skulle vara där kl 1 och 12.45 steg vi utanför lägenhets dörren där jag ställer ner molly, vänder mig om och låser ytterdörren. Vad händer? Jo Molly börjar spy, floder! Hon fyller sin overall både invändigt och utvändigt :/ Typiskt! Då vart det eld i knutarna. In och slita av kläderna och tvätta av henne och stolen så gått det går.
Tur som fasen så köpte vi ju en ny åkpåse overall till henne för inte så längesen annars hade vi stått utan. Dock är det fortfarande för stor så hon såg ganska kul ut i den. Såg ut som om jag hade klätt på henne en sovsäck haha!

Iaf tog vi oss tillslut iväg. När vi väl kommer fram till vårdcentralen finns det givetvis ingen parkering. HEJJA! Stressad som en gris kör jag runt ett par varv då en bil tillslut körde ut från parkeringen och jag fick mig en plats. Suck, stonk och stön innan vi tillslut står i receptionen och ska anmäla oss. Jag ber om ursäkt att jag är sen och uppger sedan Mollys personnr och då får jag höra att vi har tid kl 14. Så istället var vi på tok för tidiga. MAAH!
Trodde jag skulle få damp! Nåja, bara gå och sätta sig i väntrummet. Där vände vår otur och vi fick gå in nästan direkt. Dom som skulle ha varit innan oss hade avbokat. Så jävla lägligt! :D Dessutom hade min älskling gått upp 170gram och väger nu 3760gram. Skööönt!

Efter bvc besöket skyndade vi oss hem då jag hade en hungrig dam med mig (stackarn spydde ju upp all mat och var tom  i magen). Så vi mös ner oss i soffan och såg på DH (sista avsnittet innan uppehållet), och jag säger då det, herre jävlar vilket spännande avsnitt! De ni! ;D

Chillarn ;) <3

3:e ljuset är tänt...

...Fast inte hos oss för vi har inte adventsljus haha! :P
Ja snart är det jul, herregud! Vart springer tiden iväg egentligen? Jag och Mollan har vart och inhandlat lite klappar idag så nu har jag kunnat bocka utav ännu ett par klappar, puh! Meeeen har nån kvar än. Äh, det löser sig.

Förövrigt har jag mest pussat och goosat en massa med min bebis idag. Hon är verkligen världens finaste! Hon gör min dag bara genom att finnas :) Imorse låg vi och mös i sängen så kom Mattias och pratade med mig. Under tiden så bryter hon ut i skratt, i sömnen. Det kluckade av lycka brevid mig från min lilla prinsessa. Mattias stod och glittrade där han stod och tittade på sin bebis.
Och på tal om i sömnen och min bebis i samma mening. Igår när hon låg och sov så fes hon mitt i allt, och stackarn skrämde sig själv och hoppade till haha. Samma sak hände för ca 10min sen. Hon ligger brevid mig här i soffan och sover väääldigt djupt. Mitt i allt släppte hon en brak-fis och hoppade till och lyckades skrämma mig på kuppen, haha! Satt sedan och fnissade för mig själv :D Mitt fis-monster <3

Imorrn är det äntligen dags för mig att besöka sjukgymnasten för att kolla min rygg. Ska bli riktigt spännande att höra vad han har att säga om den. Den är juh verkligen inte i bra skick om man säger så...
Senare under dagen är det dags för besök på BVC för att mäta och väga lilla damen för att se hur hon växer. Ska bli lika spännande och roligt som vanligt! :)

Nu ska jag pussa och snooza på världens finaste bebis. Godnatt på er! :)

Faan också...

Tankvärken blir värre och värre. Nu är hela kinden svullen så om jag skulle prova äta någonting skulle jag antagligen tugga på min kind i samma veva. Aj aj!
Börjar bli dags att boka in ett kärt besök hos Dr käftis :O

Btw, tycker ni detta är okej?

Hello kitty i all ära. Jag klär själv mitt barn i söta små hello kitty kläder och tycker de flesta hello kitty prylar är söta. (Överdrivna i priset många gånger dock), men till poängen. Var på coop och handlade ikväll och skulle köpa trosskydd då jag upptäcker att dom börjat sälja hello kitty bindor och hello kitty trosskydd!! Hallå, nån måtta får det väl vara!? Allt för att tjäna pengar! Lr är det bara jag som tycker det är lite wierd? :/

Detta var vad jag fann i "kvinno-hygien-hyllan"

Prosit

Igår var pappa Mattias på konsert i Pite och under tiden låg jag och Molly som sagt och mös till idol finalen. Herr Sundelin lyckades dock inte dra med sig en bakfylla hem utan en jäkla förkylning som upptäckes på morgonkvisten. Så nu går han runt här hemma och snorar och kraxar för fulla muggar. Har vart och inhandlat en massa förkylnings prylar åt honom ihopp om att han ska må lite bättre :)

Molly min lilla sötröv verkar då bara må bra! Har fått nå krångel med amningen i veckan så har fått börja ge henne ersättning sen i torsdags och det äter hon gladeligen, som tur är! Mjölken har mitt i allt mer lr mindre försvunnit!? Fattar inte hur jag kan ha gått från att nästan dränka min stackars bebis när hon har ätit till att det knappt kommer någonting alls. Stress kanske? Dock känner jag mig inte så jäkla stressad, men har sovit på tok för lite i en lååång period nu. Får skylla mig själv lite då jag inte tar vara på stunderna på dagarna då gumman sover. Men då finns det så mkt annat att göra :S Typiskt att man måste sova!

Tycker nu mot kvälls kvisten att jag börjat känna mig ur form, lr jaa, inte riktigt kry så att säga. Återstår väl att se om jag klarar mig från förkylningen (tror jag dock knappast). Plus att jag har en visdomstand som börjat göra ont. Lr halva har kommit fram och där den inte har kommit fram är jag jätte svullen. Gör ont ända ner i halsen. Det är trevligt! Näe, nu ska jag inte gnälla, ska istället pussa på världens finaste unge som ligger brevid mig och skrattar i sömnen, som vanligt <3


Jay´s yngsta fan?!?

Jag och Molly ligger och myser framför tvn till idol. Molly har hejjat så mkt att hon däckat brevid mammsen ;) Min lilla älskling! Dock är ju faktiskt Minna riktigt duktig också, men Jay ligger oss lite varmare om hjärtat!
HEJJA JAY! ;D

Julklapps tripp

Är just nu hemma i Kalix och har vart här sen igår. For hit för att överraska pappa så han också fick träffa Molly och han blev givetvis superglad :) Mattias jobbar en massa så han tyckte det är lika bra vi åker så vi slipper sitta hemma själv, plus att mamma fyllt 40 idag så det vart juh två flugor i en smäll. Dock saknar han nog oss en hel del ;) Fast jag ska inte säga så mkt, saknar honom massor!

Idag har jag, Molly, Annis och Elin vart till happis och handlat julklappar. Sen köpte jag inte mindre än 50st handdukar på ikea. Dom kostar bara 2kr/st och är helt perfekta att ha på skötbordet. Så nu får lill fisen bajsa och kissa ner dom bäst hon vill med tanke på vårat nuvarade handduks förråd ;)
Har även handlat bort en massa julklappar så nu är det endast några få kvar. Puuh! Vet dock de flesta jag ska köpa :)

Herregud vad man får uppmärksamhet när man har bebis btw! Vet inte hur många människor som kommer och överröser min underbara unge med komplimanger. Kan juh inte klandra dom men ;) haha! Min lilla go troll!

Näe nu ska jag glo på facebook en sväng och sen blir det sängen. Är helt jävla slut i huvvet så fattar inte vad fan ja gör vaken nu. Lr jo det vet jag men ändå haha!
Godnatt på er!

Min tjej växer

Idag blir Molly 2 veckor, 14 dagar, saaaay whaaaat?! Nyss satt man och gnällde på tjock magen och nu sitter man här med en bebis på två veckor :) Tiden verkligen springer iväg. Mattias pappadagar är juh även slut nu så jag och Molly är hemma själv för första gången. Vi har tagit en sovmorgon (legat länge i sängen) och sedan vart på bvc för att kolla vikt och längd. Längden hade hon ökat med 3cm men vikten var bara 80gram och den "brukar" väl ska ligga kring 150gram. Dock har ju min lilla tjej magknip till och från så barnmorskan trodde att det kan hänga ihop. För mjölk har jag och äter gör hon, massor. Men annars är det bara skryt på bebis, hur fruktansvärt lugn hon är plus att hon hänger med så bra med ögonen :)

Efter bvc for vi på coop och handlade och jag säger då det, jisses vad folk stannar en börjar fråga en massa om ens barn. Sen är det lika många som börjat skratta när dom insåg att det var en bebis som låg i stolen och inte en nalle (hon har juh sin nalle overall) haha. Men hon är juh min lilla nalle ;)

Nu är vi hemma igen och jag väntar på att lilla tjejen ska vakna så är det dags för mat. Efter det tänkte jag försöka passa på och äta, kanske ta en powernap på det sen också? Mamma Emelie har nämligen en skön dunkande huvudvärk... blä! Hoppas den gått över om ett par timmar för jag hade ju planer på att dra en tur med vagnen. Är ju jätte behaglig temperatur ute så :)

Mammas hjärta <3

Mamma älskar dig

Min stackars bebis!

Sry för den ärdelösa uppdateringen men man kan säga att vi haft fullt upp de sista dagarna. I Torsdags skulle vi ju som sagt bege oss till Kalix efter att Mattias hade dömt klart hockeyn. Dock vart det att åka till Sunderbyn med Molly först. Stackarn har vart svullen i brösten i flera dagar men i torsdags så började det komma massa var ur dom :S Väl på Sunderbyn tog dom massa prover, bla blodprov från HUVUDET!! Fy faan så ont det gjorde i mig när Molly stackarn bara skrek. jag satt på en stol bakom sköterskan så jag inte skulle se så fick Mattias hålla fast henne. Jag kan säga att jag grät mer än vad Molly gjorde, på riktigt. Huvvaligen!
Mattias sa sen att hon mest hade skrikit för att dom höll fast henne, men ändå...

Infektions proverna visade ingenting som tur var och hon hade heller ingen feber. Dock var dom lite nojjiga eftersom hon var så pass svullen men tyckte ändå att vi skulle avvakta. Så vi åkte tillslut mot Kalix, kl var väl 02.30 när vi kom fram och vi alla tre var helt slut! Sen kändes det som om man knappt hann sova någonting så skulle man stiga upp och göra sig i ordning för begravningen.
Sitta på begravning efter att ha skrapat ihop en timmes sömn, det är inte kul. Nåja, vare sig sömnen lr inte så var dagen inte särskilt kul men det säger väl sig själv.

Sov hos mamma tills igår då vi var tvungen att bege oss tbx till Boden då Mattias skulle och döma hockey. Jag och Molly låg mest och mös och tog det allmänt lugnt. Stackarn har även börjat ha magknip till och från så hon får hålla på att vara ledsen :( Har bara inhandlat nyttigheter till mig själv nu ifall det är pga av någonting jag ätit hon har sina magknip. Min stackare ska faan inte behöva ha ont i magen, hon ska ju aldrig behöva ha ont. Min älskade skatt <3

Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen medans Molly ligger och myser så fint med sin pappa i soffan. Fy faan så jag älskar dom två personerna <3

Svarta kläder och nybadad bebis

Igår var tanken att vi idag skulle försöka sova ut så mkt som möjligt. Tji fick jag då min stackars bebis haft ont i magen. Antagligen har jag ätit någonting som hon reagerade på. Hmm, vad det kan ha varit vette fasen :S Har fått ha ont i mamma hjärtat som vanligt då hon är ledsen :( Tur som var så gick det över under dagen :)

Idag har jag återigen lämnat min bebis själv med pappa Mattias medans jag drog ner på stan för att hitta mig någonting att ha på mig imorrn, på begravningen alltså. Att lämna bebis var lika jobbigt som igår men tur som är så vet jag ju att hon är väl omhändertagen av världens bästa pappa! :)
Provade en jäkla massa kläder som såg så himla fina ut. Men man kan ju säga såhär, det är inte ett dugg smickrande att prova nya kläder när man fött barn för 10 dagar sen. Har visseligen aldrig haft bra självförtroende men efter idag ligger det då verkligen på botten. Huvvaligen! Nåja, bara jag får nån pli på den här jäkla ryggen och foglossningen så blir det lång promenader varenda dag! (Om det inte är för kallt vill säga)

Efter stadrundan så passade vi på att bada bebis. Hon nöjt för fulla muggar där hon låg och plaska i sin rosa badbalja. Mitt lilla söttroll! :) Så nu har jag en nybadad bebis i sin nya fina dress här brevid mig. Hon snarkar som sin far ;)
Näe, nu ska jag passa på att käka middag då Molly sover. Sen ska här packas osv för när pappa Mattias kommit hem från hockeyn så beger vi oss till Kalix och sover hos mamma. Begravningen är redan 10 imorrn så det känns säkrast att vara i Kalix från ikväll även om det nu blir lite sent.
Näe middag var det!


Nybadad trollunge i sin fina dress som pappsen köpt åt henne :)

Lite fräschare!

Nu för tiden känner man sig inte så fräsch då man läker bröstmjölk, har en degig mage och orkar knappt borsta håret. Ikväll tog jag dock tag i en liten del av mitt utseende. Kastade i en färg i håret, plockade och färgade bryn och ögonfransar så nu känner man sig lite mer mänsklig igen :)

Annars har kvällen vart lugn. Har lämnat min bebis själv med sin pappa för första gången idag då jag for till coop för att inhandla varor till att göra varma mackor. (Sprang över till coop på andra sidan gatan). Det hann börja göra ont i mitt mamma hjärta på den tiden haha ;p Gruvar mig redan för att lämna henne på dagis, huvva! Tur att det är lååååångt bort. Lr njaa, tiden går ju så jäkla fort. Ja menar nu sitter jag här med en bebis på 10 dagar :O Maah!

näe, nu ska jag glo runt lite på HM´s hemsida och se om jag hittar någonting fint som jag skulle kunna ha på begravningen på fredag. Kruxet är väl att även om jag hittar någonting på nätet så lär det väl inte finnas på affären. Nåja, det löser sig :)

Btw, jag älskar livet som mamma. Som Mollys mamma :)

Molly hälsar Puss! ;)
RSS 2.0