Lite utav en spontan tripp...

I fredags riktade vi bilens front mot norr och begav oss till Kalix. Inte bara jag och Mollan utan även Angelica följde med :) Fredagen hyrde vi någon skräpfilm som vi såg tsm med ville och knaprade väl lite ostbågar emellanåt.
Lördagen drog vi en snabb "stadsrunda" och inhandlade bla vuxendricka, höhö. Lördagskvällen var jag nämligen barnfri då mamma så snällt tog hand om molly. B4 till en början för att sedan knallade vidare till Linn och drack grogg. Avslutade kvällen på valhall och det var precis som alltig, ingenting särskilt de vill säga.
Lillebror var också snäll och fick agera chaufför till oss, tack lillebror!
Var iaf trevligt att få gå ut och bara vara för "sig själv" ett tag. För visst älskar jag min trollunge mer än allt men jag är ju trots allt inte "bara" en mamma, jag är ju faktiskt fortfarande Emelie :)

Nu är vi iaf hemma. Home sweet home! Saknat pappa Mattias har vi givetvis hunnit göra medans vi vart borta, men till veckan kommer vi nog hinna bli less honom då han är ledig hela veckan, haha! Näe, jag skojar bara hjärtat, det kommer bli helt underbart att få ha dig hemma <3

Nu äre dags att ge Mollan mat, sen är det sängen som gäller. Är ruskigt sugen på att se någon film men samtidigt svider det i ögonen av trötthet så jag skippar filmen för ikväll. Har hört att det faktiskt är en dag imorrn med och jag hoppas på sovmorgon *pik, pik* ;)
Godnatt Sverige!


Återigen, Tack världens underbaraste och bästa mamma/mormor för barnvakten. Det har vart guld värt!

Morgonstund...

...har guld i mun?
Fast det är lite svårt att vakna på dåligt humör när det första man möter är världens gladaste unge :) Sen blev man juh inte direkt mindre ledsen när man kollade temperaturen ute. ÄNTLIGEN!


Torsdagen i snabba drag

Fick mig en liten sovmorgon imorse (lr jag passade på att fortsätta sova när mollan tillslut somnat om), skönt hur som haver! Tillslut tog jag mig upp och gjorde mig i ordning för en fika på stan med "the army wifes" och Mollan såklart :) Väl i gallerian satt vi och svammlade på som vanligt och givetvis hann vi springa in på H&M en sväng ;)

Efter stadsrundan kom tjejerna med mig och mollan hem där surret fortsatte, och precis i sina vanlija ordning så svammlade vi om allt från pengar till papper. Trevlisch trevlisch!

Tillslut kom min karl hem och inte var han tomhänt heller. Nej nej, min käre karl till mind-reader hade köpt hem en Ben&Jerry glass som jag ironiskt nog gått och pratat om idag till tjejerna. Där skrapa han ihop pluspoäng kan jag säga! ;)

Sen till den största lyckan för idag, LULEÅ VANN ÖVER SKELLEFTEÅ!!! Tillåt mig....MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Jag har suttit och studsat i soffan nöjd som ett litet barn i en godisaffär. Helt Fu*king underbart!

Nu ska jag borsta mina tänder och sedan är det dags att krypa ner till kojs, det svider nämligen i ögonen. Nåja, vi hörs och ses folket! Natt natt

Onsdagen

Startade dagen med sovmorgon då Mattias tog ut en pappa dag, awesome! Väldigt välbehövligt måste jag säga, är fortfarande lite knas uppe i hjärnkontoret sen hennes lilla "spännande sov schema" förra veckan. Tur som är så har hon börjat sova längre sträckor på natten nu igen :) Hoppas bara det håller i sig, *peppar peppar*

Sen har jag även hunnit vara på stan med Angelica och Luisa. Hann springa i lite affärer och ta en fika i gallerian. Var in på skoaffären i gallerian (dumt) där dom givetvis hade en jäkla rea på en massa ursnygga skor som jätte gärna ville följa med mig hem. Dock fick jag behärska mig och "endast" köpa hem ett par svarta stövlar som var på 70%. Det kallar jag bra rea! Hade jag vart rik hade jag lätt kunnat köpa hem en massa skor. Säkerligen en massa jag aldrig skulle använda heller haha ;D Näe, skämtåsido.

På kvällskvisten har det inte hänt särskilt mkt vettigt helt ärligt. Inget nämnt och inget glömt. Ny dag imorrn med nya tag :) Det pratas om en lunch på oregano med Luisa? Hoppas på sovmorgon iaf, men det är det min käre lille bebis som bestämmer ;) Nu ska jag bege mig till sängs mellan mina favoriter, M&M ofcourse. Det svider i ögonen så trött jag är plus att jag har ont i öronen. Typiskt.
Godnatt sverige!

jag har sagt det förr och jag säger det igen. JAG SAKNAR KAMERAN!
(Förlåt att jag är gnällig)

Dagen förövrigt

Kan meddela att min dop outfit numera är klar, pust! Tänker dock inte avslöja vad det är utan det får ni helt enkelt se sen :) Men ja, det är kanske inte någonting jag har på mig i vanliga fall, men samtidigt är det inte särskilt drastiskt så ni behöver inte ha så höga förväntningar haha ;D Men till och med Mattias reagerade på att plagget inte är något jag "brukar använda" så lite anorlunda är det nog!? Äh, ska sluta förvirra er. Den är jätte fin iaf! :)

Sen har jag idag vart helt galen och gått totalt "outside the box". Ja nu ska ni få höra, jag Emelie Cecilia Nilsson har inhandlat en ROSA tröja! Jag har jätte svårt för rosa, egentligen överhuvudtaget. Men observera att detta är endast mig själv det gäller för Molly t ex, henne klär jag mer än gärna i rosa vilket kanske är lite dubbelmoral av mig haha. Nåja mollan, nu har mamma tagit steg 1 ;)

Min andra "wild and crazy" sak för idag var att prova på någonting nytt på matmenyn. Jag är en sån här skit tråkig/feg människa som alltid äter samma sak och tar det som är "safe", som jag vet är gott för att jag alltid äter det. MEN, idag skippade jag det som normalt antagligen skulle varit en pizza och slog till med kinamat. Kyckling med stekta nudlar vart det och givetvis var det hur gott som helst!

Så två chokerande grejer har hänt idag. Kanske man ska börja chocka mer? Det är ju trots allt lite kul med förnyelse, lr hur!? ;)


Förövrigt vill jag åka till något land det de serverad kinamat i såna här matförpackningar. Ni vet såna dom alltid äter ut på filmer. Ser så galet gott ut! Dock skulle jag skippa pinnarna, annars skulle jag nog hinna svälta ihjäl :O

3 underbara månader <3

Nu är min bebis hela 3 månader. Fast klockan är juh nu över 12 så hon är egentligen 3 månader och 1 dag om man ska vara petig ;) Men som sagt, 3 månader,...jag säger precis som de flesta andra föräldrar, Vart fasen tar tiden vägen?!? Det är ju knappt man hänger med!
Måste säga att det känns som att det har hänt jätte mkt sen hon var två månader också, vilket är så jäkla roligt att se! :)

Mitt lilltroll har börjat "prata" en massa. Hon älskar när man babblar till henne för då sätter hon igång och babblar och försöker härma en med samma toner. Hon är jätte mkt för att hålla en i handen lr försöka greppa fingrarna och känna på ens händer, särskilt när hon äter.
Hon älskar fortfarande sitt babygym ovanför skötbordet som hon JÄMT pratar med så fort man lägger henne på skötbordet. Hon ÄLSKAR att bada! Hon har börjat skratta när man busar med henne, särskilt när man sätter henne på benet och "studsar" med henne, och helst av allt ska man kombinera det med stora grimaser lr roliga/konstiga ljud. Hon spottar och dregglar en hel del, haha. Hon älskar att ha sina nävar i munnen, särskilt prata med händerna i munnen vilket inte är så lätt och då blir man förbannad, givetvis. (envis, vem kan hon ha ärvt det ifrån?!?)
Hon har börjat använda storlek 62 på kläderna med fortfarande inte helt övergett 56 (dock inte alls långt borta).
Finns massor mer men det här är det jag kommer på just nu :)

Förövrigt har damen vuxit 1dm sen födseln, hon är numera 60cm lång och väger ca 6kg (5915gram) och huvudmåtter är 40,5cm. (Utgår från måtten vi tog igår på bvc). Min älskade trollunge växer så det knakar och utvecklas så sjukt mkt bara från vecka till vecka. Molly ger mig så mkt glädje vareviga dag och jag är så fruktansvärt tacksam att det är just jag som är hennes mamma. Hon är min största skatt här i livet och det finns ingenting som jag inte skulle göra för den ungen.

Mamma älskar dig nu och förevigt  <3

Min stackars bebis :(

Idag var vi framme vid dagen jag så länge bävat mig för, nämligen mollys vaccinationsdag. Molly fick sitta i Mattias famn så skulle sköterskorna sticka henne i varsitt lår och jag stod framför henne. Det sista hon gör innan dom sticker henne är att ge mig ett fet smajl och sedan när dom stack henne vart hon ju total förtvivlad. Herregud vad hon fick vara ledsen! Har aldrig hört henne gråta sådär mkt :'( Mitt mammahjärta gick i tusen bitar på plats, men jag lyckades hålla tårarna borta genom att nästan bita av min egen läpp. Men men.
Tur som var höll gråten inte i sig alltför länge. Hon fick krypa ner hos mig och efter att ha myst ett tag var hon ganska nöjd som tur var :) Min älskade lilla kotte! Nåja, nu är det iaf gjort och två månader tills nästa gång...

Nu ligger hon brevid mig i soffan nerbäddad och snarkar :) Än så länge har hon då inte fått någon feber så vi får väl hoppas det håller i sig. Vi har iaf laddat upp med panodil i medicinskåpet ifall att.
Nu sitter jag och planerar lite inför dopet och letar efter outfit. Har hittat någoting superfint som jag kanske inte vanligtvis skulle använda, men samtidgit känns det lite kul. Nåja, får se vad det blir :)
Nu ska jag kika vidare, kanske kladdar lite mer sen :) Cya!

I miss my camera...

POFF, och så var helgen över. Tiden bara springer i väg, som vanligt. Har hunnit vara barnfri igår på kvällskvisten, 4 hela timmar hade Mattias henne medans jag var hos angelica och slog på stor och sög i mig två hela 3,5or höhö.
Var riktigt skönt att bara få sitta ner i lugnet och bara vara ett tag. Även om vi har världens snällaste unge. Dessutom hann jag börja sakna både henne och Mattias :P

Idag har vi haft finbesök av mamma och viktor och det är alltid lika kul att ha familjen på besök :) Synd att det inte blir oftare! Har även hunnit smörja in mollan skalle med en kur mot denna äckel skorv och fy i hela fan så den luktar surt! MEN, den är jätte bra och skroven försvinner nästan på en gång. Ja menar efter ett bad så är ju lukten borta som tur är. Givetvis har vi alltså hunnit bada lill kotten då det vankas läkarbesök imorrn, dags för 3 månaders vaccinet........huvva! Nåja, det måste göras!

Nu ska jag läsa bloggarna och sedan krypa ner till sängs. Är fortfarande trött efter mollys "nya-sov-schema-från-helvete" haha. Men som sagt det är sånt här som hör till ;)
Godnatt Sverige!

Och ja, jag saknar fortfarande min kamera nått så fruktansvärt!

Trotsa kylan

Yes, idag gjorde vi det. Jag höll på att förlora det lilla förstånd jag har kvar genom att bara sitta inne och stirra i tapeten. Så vi begav oss ut på stan som sällskap till Angelica. Var på Oregano och åt en supergod "Matsi", varmmacka typ!? Galet gott iaf :) Vår konversation under de första 10 minuterna efter vi fått maten var "-mmmmm....mmmm.....MMMM!", haha! Satt och babblade på ett bra tag och sen knallade vi vidare till gallerian och jag hann shoppa lite kläder till Mollan, så idag har 6 pyjamasar och 3 par byxor fått flytta in i Mollan garderob. Gullet växer ju så det bokstavligt knakar! :)

Efter stadsrundan har vi myst på här hemma. Pappa Mattias har varken haft hockey lr träning (hör och häpna) så vi har fått lyxen att se honom hemma :)
Nu sitter jag här, trött som en bäver och tänkte väl läsa igenom någon blogg. Sen blir det godnatt för mig för som sagt är jag så galet trött så jag har ont i skallen.
Mollan, mamma vill ha sovmorgon imorrn, snälla!?


På nedervåningen på Oregano. Om jag nu har några bodensiska läsare
som inte vart och ätit där, GÅ DIT! Stark rekomendation! :)
Ingen superkvalité på bilderna för jag har fotat med mobilen. Men bättre än ingenting?!?

Vaniljbullar & Kladdkakemuffins

Hela dagen har vart värre seg. Molly har sovit lite halv knasigt och ätit små portioner hela natten vilket har resulterat i att hon velat ha mat flera gånger, givetvis. Nåja, sova hinner man göra i graven :)
När Mattias for iväg på hockey tog jag dock tummen ur... och bakade vaniljbullar och kladdkakemuffins. Vaniljbullarna vart fula som stryk men farligt goda, lr om jag hade fått in änn mer vaniljkräm i dom hade jag vart mer nöjd. Meeeen, dom duger fint! :) Kladdkakemuffinsarna var väl mest till Mattias arbetskollegor imorrn. Han hade ju nämligen lovat dom så fint att han skulle ha med sig såna till jobbet imorrn, dock glömde han fråga mig först ;) haha! Tur för han så tycker jag om att baka ;P Vsg föresten älskling!

Sen har här inte hänt mkt vill jag lova. Är helt sinnessjukt trött och någonting säger mig att jag lär knappast vara piggare imorrn med tanke på vad klockan är nu. Dessutom är det babymassage imorrn, typiskt!
Hoppas på "en bra natt" med mollan så vi orkar upp till babymassagen imorrn. Nåja, den som lever får se :)
Godnatt sverige!


Btw, utan min kamera känner jag mig,.....rädd.....naken.....exposed :'( bli klar snart kameran!?!
Btw 2, jag vill ha en systemkamera. Ge mig?

Näe, godnatt vare!

Förbannade kyla!

Ja visst jag är norrlänning och ja, jag gnäller över denna förbannade kyla! Blir så less på folk som predikar om hur vi norrlänningar klarar kyla utan problem. Det är ju för fasen inte det de sitter i utan att man blir så jäkla isolerad, och särskilt som mamma för inte fasen tar jag ut Mollan i detta väder, no way! Så norrlänning lr ikke, jag hatar denna kyla och det står jag för! Hoppas verkligen den försvinner snart så vi kan börja promenera igen :)

Idag har vi hållt oss inne (ja, pga av kylan), legat i soffan och myst nerbäddat under en mysig filt, jag och Mollan alltså. Pappa Mattias kunde inte joina oss då han tyvärr jobbat.
Har förövrigt vart snor kallt i hela lägeneheten idag. Tror någon av ventilerna har stått öppen och dragit kallt, inte särskilt mysigt vill jag lova. Så en massa mys under en gossig filt i soffan har som sagt defenitivt inte vart fel!

Sen då? Hmm.. Har käkat hot thai-wook till middag och det var lika roligt som vanligt att se hur min käre pojkvän nästan hosta upp nudlarna genom näsan för att han tycker det är så starkt, haha ;) (Vi har inte riktigt samma smak gällande stark mat).
Sen har jag badat med Mollan, själv för första gången. Ja jag vet att jag är fjånig, men har inte vågat bada henne själv då jag vart rädd och tappa henne. Jag menar, hålla i en inoljad bebis är inte det lättaste! Men det gick hur bra som helst och hon var överlycklig att få plaska lite. Sen fick hon ju bada tsm med mamma så då var hon väl extra nöjd ;) Så nu har vi äntligen en nybada bebis som luktar halllon igen!

Vackraste <3

Wunderbart <3

Denna dag har vart hur bra som helst! Dagen började med sovmorgon och jag tror inte jag kunde fått finare alla hjärtans dag present av mollan ;) Tack älskling!
Sen gått an som en glaning här hemma och dammtorkat, dammsugit och skurat så äntligen är det inte lika många dammråttor i hörnen. Efter städningen begav jag mig till stan med mollan och angelica för att köpa presenter till våra karlar. Köpte en presentpåse som jag fyllde med lite smått och gott till Mattias, inge dyra saker lr så, men tror dom var uppskattade ändå :)

Efter shoppingen begav vi oss hem till pappa Mattias och jag tillagade tacogratäng, smaskens! Sen har vi bara myst, ätit godis, skrattat och sett på tv. En helt underbar kväll! Har mått som en prinsessa. Fast det är väl svårt att göra annat när jag fått tillbringa kvällen med mina absolut största kärlekar, M&M <3

Jag hoppas ni haft en minst lika underbar dag som jag haft! Lite i efterskott, men glad alla hjärtans dag på er ännu en gång! :)

Självklart fick kotten också en alla hjärtans dag nalle! :)



JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!

Hmmm....

Blir filmen helknas när ni ser den via bloggen? Då kan ni kolla via youtube istället :)

http://www.youtube.com/watch?v=5fVraa1Ybgw

Vadå pratglad tjej :)

Hon har börjat vara lite för nyfiken på kameran (mobilen i detta fall) så man måste babbla på för att få henne fokuserad på annat. För jäklar hon kan babbla på om hon vill! Nu fick jag med litegrann iaf :) Sötkorven min <3

You wanna smile?!?


2 år <3

Firade vi idag (igår), fredag den 11 februari alltså. Undra hur många det sticker i som läser det och tänker följande.
De har "bara" vart tsm 2 år och har "redan" barn och är förlovade. Men om det nu är någon utav er som tänker så, då är det faktiskt erat problem. Jag ångrar defenitivt ingenting! Jag älskar mattias mer och mer för varje dag som går. Visst kan den mannen reta gallfeber på mig och få mig stundtals att vilja slita av mig mitt hår (överdrift), men det finns absolut INGEN annan jag vill dela mitt liv med. Han är mitt livs stora kärlek, min blivande man, pappa till mitt barn, min bästa vän, mannen jag vill dela säng med och bli gammal med. Han är min pusselbit <3
Han kan fortfarande få mig att få fjärilar i magen utav att bara titta på mig.
Tack för två helt underbara år älskling, och tack för att du givit mig den finaste gåva jag någonsin kunnat drömma om, vår underbara älskade dotter Molly <3


Vilken dag!

Molly startade dagen (på tok för tidigt enligt mig) återigen. Men det finns inte så mkt att göra åt, bara gilla läget :) Trött som en bäver gick jag för att göra en brak frukost till mig och Mattias som jag lovat honom dagen innan. Sagt och gjort, jag bjöd på stekt korv, bacon, potatis och ägg. givetvis ett glas apelsin juice till detta. Flottigt, men ack så gott!
Efter den mastiga frukosten vart jag ju inte direkt piggare. Molly somnade tillslut och jag passade på att tjuva till mig en timmes sömn. AAaah! Mänsklig igen!
Sen har dagen spinnat på i full fart. Har hunnit hämta ut paket till både mig och Mattias. Vart och storhandlat med mollan och hann även springa in på apoteket och köpa skorvsalva till henne (den har förövrigt en doft som är bland det svinigaste min näsa någonsin luktat på). Hem och skriva adresser på alla inbjudningskorten (tog bara sesådär två timmar...har fått avsmak att hålla i en penna de närmsta åren). Snabb käkat. Hämtat ut ännu ett paket (mina levis jeans har äntligen kommit, så sjukt snygga, är as nöjd!). hem igen, fixat de sista inbjudningskorten. Gick till lilla coop och köpte lite frimärken och postade alla miljontals inbjudningar. Sen vidare till Angelica för att klippa henne (vart riktigt snice!) Hon sa att hon blev nöjd och vi får hoppas att hon inte ljuger ;)

Sen stressa hem och pussa på bebis och Mattias. Efter tolv någon gång får mollan "sista" målet innan den längre sömn perioden och jag passar på att göra bort lite saker. Bla här vid datorn. Har även vart förbi thailand en sväng. Haha näe men jag var på åhlens tidigare i veckan och hittade solspray som kostat 385kr men nu var på 70% rea. Jag ääääälskar att vara brun! Man känner sig mänsklig och fräsch och tyckte det kunde vara bra att ha.
Så för inte allt för längesen spayade jag min ipren bleka kropp chokladbrun. På tal om choklad så luktar den faktiskt just choklad. Mums ;) Sitter här och väntar på att jag ska torka så jag kan krypa ner till sängs (ligger som sagt lite minus på sovkontot) Fast det gör väl de flesta mammor!?! ;)

Det går bra för mig och mitt lag...

...lr mitt lag iaf, alltså Molly och Mattias för dom snarkar ikapp här brevid mig i soffan. Själv lyckades jag fastna vid datorn (ovanligt). Dum som jag är har jag klickat runt och hittat en massa kläder som jag så gäääärna skulle vilja klicka hem. För ovanlighetens skull så inte bara kläder till Molly utan hela familjen.
Kan jag inte få bli rik? Jag menar jag är inte särskils kräsen, bara ett par miljoner lr så skulle räcka fint...ett par år ;)

På tal om framtiden så har jag ju som sagt kommit på vad jag vill bli "när jag blir stor". Vad det är tänker jag inte riktigt dela med mig utav än. Kan ju avslöja att det har börjat spånas en hel del tsm med Mattias plus att jag tagit kontakt med "dom" och att det nu börjat smidas lite planer. Jag hoppas verkligen detta går vägen för det skulle vara så fruktansvärt kul! Ett jobb jag verkligen tror jag skulle trivas med :) Men som sagt återstår det att se, har som sagt fortfande en hel del att kolla upp och ordna för att detta ska kunna inträffa.
Det bästa utan allt är att Mattias peppar mig och stöttar mig till 100% vilket känns så jäkla bra! Du är bäst babe <3

Näe, nu måste jag verkligen bege mig mot sängen. ÄR AP-TRÖTT!

Min badboy ;) Faan vad snygg du är, Grrrr!

Tvåbarnsmamma

Tjii har jag fått angående detta med Mollys sömn. Har juh saom sagt tidigare nämnt att hon sover som en stock och det fick jag äta upp inatt. Molly vaknade nämligen kl 4 imorse och tyckte att nu ska vi stiga upp. Tillslut somnade hon om men sov inte alls djupt utan sov 10-15min här och där. Efter kl 11 gav jag upp, jag skulle helt enkelt inte få henne att somna om. Tur som är så fast hon är vaken så är hon för det mesta på bra humör (så länge hon inte är hungrig), och om hon skulle vara tjurig så slår jag igång baby gymmet och då blir hon hur lugn och snäll som helst. Lr hon ligger snarare och skrattar och pratar till det.

Efter lunch någon gång så ringer pappa Mattias och meddelar att han är påväg till vårdcentralen då han gjort illa ryggen. Misstänkt sträckning lr ryggskott. Iaf kom han hem tillslut och jag har därefter blviit tvåbarns mamma då jag numera har två bebisar att ta hand om. Men vad gör man inte för den man älskar :) På tal om den man älskar, på fredag är ingen vanlig dag för det är min och Mattias dag <3 Mer om det senare.

Städningen hänger fortfarande över mig som ett svart litet åskmoln. Får ångest när jag ser mig omkring och känner mig skit kass. Jag önskar man vore stålkvinnan och orkade/hann/hade tid med allting här hemma. Just nu är inte orken på topp. Jag är kass, jag vet.
Önskar jag vore lika bra på att städa som min mamma. Där hon städat luktar det alltid så jäkla gott och jag fattar inte hur hon lyckas!? Jag menar, själv kan jag stå och putsa varenda cm av ett rum och lik förbaskat luktar det inte ens i närheten av den doft mammsen lyckas få. Hur gör du?

Näe, plöja igenom bloggarna som vanligt. Sen måste jag bege mig mot sängen. Min plan var att se en film men det svider så kopiöst i mina ögon så det är galet. Mkt står på schemat imorrn också *gäsp*
Godnatt Sverige!

Sleeping beauty

Ja tanken var juh att få städat hela lägenheten idag men bebis hade inte riktigt samma planer, utan hon ville umgås med mammsen, och visst får hon väl det :) Har iaf hunnit plocka undan en hel del och äntligen bytt sängkläder (har tänkt göra det ett par dagar). Skulle dock vara skönt att  få storstäda hela lägenheten. Har gett Mattias som förslag att han åker iväg och hälsar på någon kompis och tar med sig mollan så jag kan städa ifred. Dock är han juh inte ledig särskilt ofta så det blir som svårt :/ Nåja, städas ska här göras i veckan iaf.

Till middag käkade vi lax och det var lika gott som vanligt. Medans laxen var i ugnen så snörde jag ihop en sats kladdkakemuffins för att överraska Mattias. Han verkade iaf rätt nöjd med resultatet :)
På kvällskvisten har vi badat mollan, lr hon har premiär badat med pappa Mattias och det tyckte hon om, jätte mkt! :) Hon älskar att bada! Så nu är hon ren, luktar gott och ligger brevid mig i soffan och snarkar iklädd i sin nya pyjamas <3
Näe, nu plöja igenom alla bloggar man följer. Cya!


Jag tycker pyjamasen talar för sig själv :)

Dagen

Började dagen rätt tidigt då Mollan hade sovit tillräckligt. Personligen var jag ruskigt seg i skallen, men det är bara stiga upp. Lr njaa, vi låg och mös ett tag i sängen först ;) Hon blir så jäkla nöjd när hon får komma och ligga i mamma och pappas säng. Söt skorpa!
Sen efter lite fix osv gjorde vi oss i ordning för en lule tripp. Som sagt har ju vår kära kamera pajjat och vi var tvungen att lämna in den på onoff i lule där vi köpt den. Är ju trots allt billigare än att köpa en ny så man ska ju inte klaga :) Jag och Mollan fick även sällskap av Angelica som ville följa med och det var ju trevligt :) Vi var dock endast på onoff och H&M med tanke på att ingen utav oss kände att vi hade "fet plånbok" så att säga, men noh hann jag shoppa lite för det! Köpte ett par jeans, ett par rosa hängselbyxor och en jätte söt blommig tröja till Mollan ;) Men hon behöver faktiskt kläder i storlek 62 för det har vi inte mkt av :/ Btw, så har hon börjat använda 62 lite smått... Har sagt det förr och jag säger det igen, vart fasen tar tiden vägen?

Väl hemma bestämde Mattias middag, maxmat, och jag klagade väl inte direkt höhö. Sen kom Angelica förbi igen så vi hann svamla på en hel del som vanligt :) Resterande av kvällen har vart lugn, lite väl lugn? Bebis sover en massa nu igen. Fast man ska väl inte klaga? :)
Nu ska jag passa på och läsa igenom bloggarna innan molly vaknar för att det är matdags :)
Godnatt Schhhweeden!

Mammas lillgroda

Mammas fina!

Vadå skeptisk, haha ;)

Idag...

...blir mammas dreggel bebis 10 hela veckor. Herre jisses vad tiden springer iväg! Puss påre gullunge <3

Som sagt, dreggel bebis ;) OBS, notera dubbelhakan vi stolt jobbat fram,
(och då menar jag inte min, för min har hängt med länge och den är vi inte stolt över!))

Galet trött bebis!

Vette tusan vad det är med min lilla bebis. Hon har nämligen sovit i stort sett hela dagen förutom då hon vaknat och velat ha mat. Och sista tiden så brukar hon knappt sova någonting på dagarna utan har börjat vara riktigt med :) Hon verkar inte vara "dålig" heller så att säga. Mattias tror att det kan ha och göra med att hon växer och utvecklas en massa nu och att det kan vara jobbigt för henne?! Jag har då ingen aning? Bara hon mår bra så mår jag bra! :)
Hon hade förövrigt en drömnatt natten som var. somnade vid 00.00 och sov till 05.30, awesome tyckte mamma! Så det är något vi hoppas håller i sig ;D

Nu ska jag gossa med min söta lilla tjej och sedan gå vidare mot sängen. Tänkte försöka att inte vara vaken halva natten inatt, host. Godnatt Sverige! :)

YES!!!

För första gången på länge har vi turen på vår sida. Nu var det nämligen så att vi har vart så otroligt fantastiska och tog försäkring på kameran när vi köpte den (vilket vi glömt), men nu har vi även hittat papprerna :D Så det enda som behöver betalas är en självrisk på 195:- vilket det absolut är värt. Hallelujah! :D

HAHAHAHAHAHA!

Tycker jag iaf. Tydligen har jag och Mattias inte riktigt samma humor. Wonder why, fniss ;)

Skämt om män

"Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet?"
"Att lyfta på benen när frun dammsuger."

"Vad är det för skillnad på en man och E.T.?"
"E.T. ringde hem."

"Varför går en psykisk analys mycket snabbare för män än för kvinnor?"
"När det är dags att gå tillbaka till barndomen är männen redan där."

"Vad sa Gud efter att han skapat mannen?"
"Bättre kan jag."


"Hur får man en man att göra sit-ups?"
"Lägg fjärrkontrollen vid fötterna."

"Hur motionerar en man på stranden?"
"De suger in magen varje gång de ser en bikini."

"Varför vill män gifta sig med oskulder?"
"De tål inte kritik."

"Varför är alla blondin skämt så korta?"
"För att män ska förstå dom."


"Varför har mannen alltid ett namn på sin penis?"
"De måste vara du med den som fattar alla deras beslut."

"Varför skapade Gud Mannen?"
"En massagestav kan inte klippa gräsmattan."

"Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?"
"Du vet inte när han kommer, hur många tum du får, eller hur länge den stannar."

"Vad är höjden av dumhet?"
"144 män i ett och samma rum."


"Hur många män går det åt för att poppa popcorn?"
"Tre stycken, en som håller i grytan och två som lyfter och skakar spisen."

Tre blondiner fick varsin önskning. Den första önskade att hon skulle bli blondare än hon redan var *POFF* så blev hon blondare.
Den andra önskade att hon skulle bli mera blåögd *POFF* så fick ögon som var så blåa som den djupaste, klaraste brunn.
Den tredje önskade att hon skulle bli dummare än hon redan var och *POFF* så blev hon man!

"Vad heter en av världens tunnaste böcker?"
"Vad män vet om kvinnan."

"Vad är en mans uppfattning om förspel?"
"En halvtimmes bedjande, bönande och övertalning."


"Hur räddar du en man från att drunkna?"
"Tar bort foten från hans huvud."

"Vad kallar man en man med 50 i IQ?"
"Begåvad."

"Hur många män behövs det för att byta ett toarulle?"
"Man vet inte, det har aldrig hänt."

"Hur många intelligenta, uppriktiga, omtänksamma män behövs det för att ta hand dom disken?"
"Båda två."


"Varför blinkar inte kvinnor under förspelet?"
"De hinner inte."

"Varför skapade Gud mannen?"
"Det gjorde hon inte. Hennes man gjorde det."

"Vad är den enda skillnaden mellan fars dag och de andra 364 dagarna enligt mannen?"
"Kortet."

"Vet Du att också karlarna har en säker period?"
"Nä, när då?"
"Mellan jul och nyår förstås!"
"Varför just då?"
"Självklart, staken står i fönstret, kulorna hänger i granen och pungen är tom."


"Vad är det för skillnad mellan HIV och män?"
"HIV utvecklas!"

Bara en man skulle köpa en bil för femtusen och sedan sätta i en stereo för tjugotusen...

Tre stadier i en mans liv:
1) Han tror på tomten.
2) Han tror inte på tomten.
3) Han är tomten.

"Vad är det för likhet mellan blandfärs och en man?"
"Båda är hälften svin och hälften nöt!"


"Vilken kroppsdel är mest aktiv när männen onanerar?"
"Öronen, de lyssnar så ingen kommer."

"Vad kan du ge en man som har allt?"
"Penicillin."

"Varför dödar Svarta Änkan hanen efter de har parat sig?"
"För att få slut på snarkandet innan det ens har börjat."

"Varför får inte mannen en medelålderskris?"
"De är fast i tonåren."


"Hur kan man se att en man planerar inför framtiden?"
"Han köper två flak öl i stället för ett."

"Varför jagar män kvinnor som de inte har någon avsikt att gifta sig med?"
"Av samma skäl som en hund jagar en bil den inte har för avsikt att köra."

"Var är det för skillnad mellan en ny äkta man och en ny hund?"
"Det tar bara några månader att dressera hunden."

"Varför vill män gifta sig med oskulder?"
"De klarar inte av kritiken."


"Vad har du om du har två kulor i handen?"
"En mans fullständiga uppmärksamhet."

"Varför är det så svårt för kvinnorna att hitta män som är känsliga, omtänksamma och snygga?"
"För de männen har redan pojkvänner."

"Vad är en mans uppfattning om säker sex?"
"En vadderad huvudgavel."

"Vad är det för skillnad mellan män och svin?"
"Svin blir inte män när de blir fulla."


"Vad kallar man en man som förlorat 98% av sin hjärnkapacitet?"
"Änkling."

"Hur fixar en man ett bubbelbad?"
"Han äter bönor till middag."

"Vad ska man göra med en man som tror han är en gåva från Gud?"
"Byta honom."

"Varför slår doktorn ett nyfött barn i rumpan direkt efter de är födda?"
"För att penisen ska lossa på de smarta barnen."


"Varför fejkar så många kvinnor sin orgasm?"
"För att så många män fejkar förspelet."

"Vad är en mans definition på en romantisk kväll?"
"Sex."

"Vad har män och kvinnor gemensamt?"
"Ingen utav dem litar på män."

"Vad är det för likhet mellan män och väder?"
"Man kan inte ändra på något av dem."


"Varför visar aldrig män sina känslor?"
"För att de inte har några."

"Vad kallar man en man som förlorat 98% av sin hjärnkapacitet?"
"Kastrerad."

"Hur vet man att en man ljuger?"
"Hans läppar rör sig."

"Vad gör du om din bästa väninna drar iväg med din man?"
"Saknar henne."


"Varför tycker inte män om att dricka kaffe på jobbet?"
"Det får dem att vakna till."

"Varför köper män sladdrivna gräsklippare?"
"Så att de kan hitta tillbaka till huset."

"Varför lämnar fulla killar kläderna på golvet när de kommer hem?"
"För att de fortfarande är i dem."

"Varför väger gifta kvinnor mer än ogifta?"
"Ogifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i kylskåpet och går till sängs. Gifta kvinnor kommer hem, ser vad som finns i sängen, och går till kylskåpet."


"Varför lagar inte män mat hemma?"
"För att ingen har uppfunnit en stek som får plats i brödrosten."

"Hur vet en kvinna att hennes man bedrar henne?"
"När han börjar bada två gånger i veckan."

"Hur kan en kvinna lättast bli av med 80 kilo äcklig fetma?"
"Genom att lämna honom."

"Varför tvättar inte män?"
"För att varken tvättmaskinen eller torktumlaren har en fjärrkontroll."


"Hur definierar en man äktenskapet?"
"Ett väldigt dyrt sätt att få smutstvätten fixad."

"Varför är män som popcorn?"
"De tillfredsställer dig, men bara för en liten stund."

"Vad är det för skillnad mellan en smart man och ett UFO?"
"Jag vet inte, för jag har inte träffat någon heller."

"Varför vandrade Moses i öknen i fyrtio år."
"Han vägrade fråga efter vägen."


"När öppnar en man bildörren för sin hustru?"
"A) När han har en ny bil, eller B) När han har en ny fru."

"Vad hatar män att få höra när de har sex?"
"Älskling, jag är hemma nu!"

"Vad kallar du en kvinna som vet var hon har sin man varenda natt."
"Änka."

"Varför är män som hundar?"
"A) Båda har ogrundad rädsla för dammsugaren."
"B) Båda har ett överdrivet intresse för kvinnors skrev."
"C) Båda är misstänksamma när det gäller brevbäraren."


"Vad är det för likhet mellan män och mikrougnsmat?"
"Trettio sekunder så är han färdig."

"Hörde du talas om kvinnan som äntligen förstod sig på män. Hon dog av skratt innan hon hann berätta det för någon."

"Varför älskar män BMW?"
"De kan stava till namnet."

"Varför tycker män om mikrougnsmat så mycket."
"För de tycker om att både hinna med att äta och älska under reklamavbrottet."


"Varför är en gift man och en ungkarl avundsjuka på varandra?"
"Båda tror att den andre har sex oftare än vad han själv har."

Mannen säger till Gud:
"Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker?"
"För att du skulle kunna älska henne", svarar Gud.
"Men Gud, varför gjorde du henne så dum."
"Så att hon skulle kunna älska dig."

Vad ska jag ta mig till? :S

Vår käre kamera har helt mystiskt lagt av, bara sådär :S Objektivet åker in och ut och så står det att det är något fel på det!?! Why but why? Jag älskar kameran och använder den flitigt. Hur fasen ska jag nu kunna fota/filma mollan!? Lr jag har juh mobilen men den känner jag att den får användas mest i "nödfall" så den trots allt inte har samma kvalité som bilderna från kameran (inte så märkligt kanske).

Nåja, har vi tur så har vi kvar papprerna på den och KANSKE att det finns kvar någon garanti. Dock med våran tur så det ju inte det vara fallet. Men men, värt ett försök, OM vi nu hittar pappret....hmm.
Nåja, det löser sig.

Förbannat!!!

Har suttit och knepat och knåpat ihop superfina inbjudningskort till dopet och efter 100 olika designer och hemsidor hittade jag tillslut en och vart nöjd med både pris och design, så jag klickar mig till kassan för att beställa. Givetvis kostar en leverans på 7 dagar 114kr och en leverans på 3 dagar 225kr, FAAN VAD DYRT!
Inte nog med det så tillkom moms på 94kr så i slutändan vart det ju för fasen inte alls billigt som jag trott från början! Ååååh, vart så jäkla besviken då jag vart så sjukt nöjd med korten :(
Får se hur jag gör om jag beställer lr inte. Känner att jag måste fråga min kloke bättre hälft hur jag ska göra, känns bättre om han bestämer, hehe ;)


Notis till mig själv!
"Om vi skaffar fler barn så skall vi beställa inbjudningskorten TVÅ MÅNADER i förväg. Då kostade frakten 57:- HAHA!"

Snåljåp? Näe,.. fattig!

A aj aj

Tantröd är här och gissa vad som händer då? Jo min endometrios gror och gör uppror kring mina äggstockar och det gör så fruktansvärt ont så man sitter och kallsvettas om vartannat. Givetvis har jag huvhudvärk på toppen av detta då jag sovit för lite. Hallefuckingjävlalujah åt endon! F*ck....

Saknar min mattias gör jag också. Blev extra ynklig när jag fått så ont. Men ikväll, ÄNTLIGEN!

Nu ska jag pussa på min bebis. Hon är världens finaste <3

Promenad

Idag har vi hunnit promenera till östanfjärden och hälsat på farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar och även det var ett uppskattat besök :) Fick med oss morbror Dennis på promenaden också så det var ju plus ;)
Sen har pappsen bjudit på svin god mat, lingongryta hette det. Låter kanske inte så gott men det var grymt gott!
Sen har det inte skett alltför mkt!? Ska gräva ner mig i soffan tsm med bror och mollan och se film. Kanske pappa också joinar om han inte är för trött :)

Dennis fick äran att putta vagnen idag och hans kommentar efter ca 5m var
"- Ja nog är det ju roligare å köra skoter!"
HAHA!

Vagnen ser så liten ut när Dennis kör den. Men han är juh BARA 1.94...
Min LILLEbror alltså...


RSS 2.0