Typiskt!

Jaa här satt man och väntade på att Schmakkii skulle komma och hälsa på. Men vad händer? Jo han får punka. Verkar som att min otur smittat av sig lite till stackars micke. Nåja, hoppas han dyker upp imorrn iaf!
Madde har btw fått mig att börja knarka. Nej fel av mig. Hon har fått mig att börja "missbruka" Bacon ost på rostade mackor, svinigt gott! Det råder jag er starkt att prova på!

Nu sitter jag hemma och har tråkigt so faan. Lr egentligen inte så tråkigt. Jag, Elin och Joel har minst sagt spännande disskutioner på Facebook. Lr kanske inte, haha. Är sjukt övertrött så har låtit den humorn ta över för inatt.
nåja, ska fortsätta sjuka mig med mina sjuka vänner, tack för att ni finns! <3

Prova googla på "Snusk". Spana sedan in fladdermusen. Den påminner ite om Elins pojkvän ;) HAHA!


Over and out
Puss&Peace

AVKLARAT [X]

Vaknade idag och insåg som vanligt att man sovit på tok för länge, suck. Nåja jag kunde juh som vanligt inte somna inatt heller. Men men, ikväll ska jag jävlar i mig sova!
Har inte hunnit umgås så mkt med Mattias idag med tanke på hur länge vi sov. Sen käkt frulle och myst på, sen bar det av till jobbet för Mattias. Själv så drog jag stads rudan och har Äntligen hittat present till baby! Shit vad svårt det har varit, men jag tänkte jag måste juh köpa någonting nu medans jag har pengar. Så nu är det äntligen avklarat, och present till bror. Skööönt! Nu är det bara mina älskade räkningar kvar att betala. Sen är man lika fattig igen som vanligt. BLÄ!
Nu är det bara och hålla tummarna att han tycker om det han får. :$

Näe nu ska jag gräva ner mig i soffan och se på film. Har varit och hyrt "bröllops duellen" som jag länge velat se. Och känner jag Mattias rätt så gör jag honom en tjänst genom att sen den själv haha ;D Sen skulle jag faktiskt behöva städa lite också. En fågel viskade nämligen i mitt öra och sa någonting om att vi kommer få stor främmande nån av dom närmsta dagarna. WIIE! ;D
Oj, filmen var det! Cya.



Over and out
Puss&Peace

Traktor

Jaha, inte kan man sova inatt heller. Och att Mattias låter som en trimmad traktor när han sover gör faktiskt inte saken bättre. Har inte hjärta att putta till honom heller när han ligger där så oskyldig och söt där han sover ^^, Mitt underbara hjärta! Jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till utan min underbara Mattias? Och får inte glömma mina underbara vänner och familj heller. Ni är helt fu**ing jävla underbara hela bunten!

Nu ska jag sluta berätta hur underbar min omgivning är och satsa på att sova istället. Cya.



Over and out
Puss&Peace

Myyys pyyys

Tjalle!
Baby kom hem efter många om och men och jag fick äntligen kramas! Vaknade av att baby kom och tyckte jag hade sovit tillräckligt. Det tyckte inte jag men kl var väl efter 1 så då måste man juh tyvärr bege sig upp från den underbara uppfinningen vid namn, sängen. Nåja, han hunnit vara på stan och inhandlat lite. Bla brors present som jag aldrig köpte igår, men nu är det klart! Sen har vi vart runt i land och rike och sökt efter den nya Wallander filmen. 3:e försöket så hittade vi den, så nu ääääntligen ska jag/vi få se den. Mys pys m,m är det som står på schemat idag. Me liiiike ;D

Nu ska jag springa till soffan och mysa med baby. Ha det bra.



Over and out
Puss&Peace

Asså, jaaa

Har suttit och disskuterat med min käre vän Elin Juntti, min alldeles egna Göran Persson. Och visst har vi kommit fram till en hel del. Vars faan är världen på väg!? Haha, ja asså, jaa. Att till och med vuxna människor som levt mkt länge tsm kan bete sig som en fjorton åring. Vart är världen på väg egentligen? Nåja, alltid kul att disskutera med jöntti, vi tänker så lika haha.

Kvällen har annars varit lugn. Har pratat en hel del i telefon och fått höra skvaller från lite olika håll och kanter. Till och med från lillebror haha! Nåja, nu ska jag krypa ner i sängs. Känner mig jävligt trött. Baby dyker väl upp nångång och kramar om mig hoppas jag ;D Ses!

Baby, you are my star <3


Over and out
Puss&Peace

Jag älskar regn!

Några kanske tror att jag inte är så seriös i det, men jag gör faktiskt det! Älskar att höra när regnet smattrar mot rutan, lr kanske till och med ännu bättre, mot tält taket. ÅÅhhh, nu vill jag tälta! Men när det regnar har jag mer än gärna sällskap, tyvärr har jag juh inte det just nu. Baby är och jobbar till 16.30 och sen ikväll äre fotboll som gäller för hans del. Själv så funderar jag på att hyra film, köpa gotta och gräva ner mig i soffan och ha mys kväll för mig själv. Känner mig inte så där i jätte topp form i kroppen, hmm!? Nåja, kommer väl nån äckel förkylning lr nått.
Nu tänkte jag bege mig ut i regnet och fara och göra några ärenden på stan, där bland köpa present till lillebror som snart fyller år. Måste dessutom börja kolla efter present till baby som också fyller år. Maah, kanske man skulle passa på och köpa en trisslott ihop om att bli miljonär på samma gång? Cya.



Over and out
Puss&Peace

Söndagen

Så här lite i efterhand. Men som jag faktiskt lovat att berätta om + lägga upp lite bilder. Och jag är juh trots allt en kvinna som håller mitt ord, även om det är lite sent. Men bättre sent än aldrig! ;)

Söndagen började med att jag och Annis var gryyyyymmmmmmmt uttråkade! Det resulterade i att vi i ett gott försök att roa oss själva.


Bilden säger väl själv hur kul vi hade!?...



....En stund iaf. Sen kom myrorna i brallan tbx och Mattias blev vårat nästa offer!



Som ni ser så ser han faktiskt rätt förvånad ut. Vi lyckades med vår "diskreta plan" ;)



Stackarn, ser lycklig och hjälplös ut på samma gång ;D Haha!



Tyvärr tog tejpen slut mitt under vårat "mission" vilket resulterade i att han, tyvärr, lyckades
ta sig lös. Men inte helt smärtfritt som ni ser ;P

Efter det här var vi återigen uttråkade, och som ni kanske förstår så var Mattias rätt less på oss haha. Då kom jag på den briljanta idén att Mattias skulle ge oss uppdrag som vi skulle klara av. Klart och gjort! Mattias ger oss 10 uppdrag som vi ska klara på 2 timmar. Som hjälpmedel fick vi bil nycklarna och en öl haha! Som bevis skulle vi givetvis fota så han kunde kontroll kolla så vi faktiskt gjort alla uppdrag. Om vi klarade uppdraget skulle han vara vår slav i 24 timmar. Synd Mattias, det skulle du inte sagt. 1 timme senare var nämligen alla uppdrag klara, och vi hann få många skratt och roliga minnen på den timmen ;D

Här kommer några av uppdragen på bild. Väljer dock att inte dela med mig av alla uppdrag med tanke på att jag vet inte vilken ålder alla min läsare har haha! Men här får ni några iaf!




Fota er vid en fartkamera (en av oss behöver bara vara på bild)



Fota er vid en 90-skylt.

Ni får dock se en gladare version av mig med tanke på att min "orginal min" såg ut
nått i stil med att jag stod och..tjaa..bajsa.



Fota ett militär fordon. (Simpelt!)



Sitt och rök i en busskur. (Även där, simpelt!)




Klättra i träd. Inte min favorit med tanke på att jag är höjdrädd. Men Annis är rädd för myror
så jag fick bli "Tarzan i trädet".



ser lite skraj ut haha!



Sitt på en parkbänk och drick en öl. Sagt och gjort!




Bli fotat av en främling. Och även på denna bild ser ni en gladare version, då jag återigen
lyckas se ut som att jag.. gör en 2:a, HAHA! Tack tanten som fotade oss! ^^,



Tack för en god match mattias får vi väl säga. Även han fick lite uppdrag som jag ska visa ;D Plus att vi hade juh en personlig slav i 24 timmar. Det var fett nice! ;D
Ska se om jag hinner lägga ut nå flera bilder nu lr om jag gör det senare!?! För jag är lite stressad just nu. Ska till Luleååå på mission ;) Nåja, ni ser juh. Annars får ni väl hålla utkik igen ;)
Hej så länge!



Over and out
Puss&Peace



Förlåt!

Men jag berättar om helgen efter några timmars sömn iaf. Vill inte riskera att väcka mattias :S Nu ska även jag göra ett nytt försök att somna. Cya!

Over and out
Puss&peace

Helt sjukt helg

Helgen har varit, hmm, inte precis som alla andra helger. Men denna helg har jag haft sällskap, och den har varit rätt sjuk ;D HAHA. Orkar inte berätta än. Men lite senare idag lovar jag att skriva ett inlägg och beskriva. Kommer även lägga ut bilder ;D höhö. Den du som väntar på att det ska komma nått spännande inlägg, håll ögonen öppna haha ;D
Nu ska jag gå och pilla analus i örat!



Over and out
Puss&Peace

Det här med att sova

Det har jag märkt att det går inte så bra. Jag saknar min Mattias på tok för mkt. Hmm, jag som är trött som en bäver. Haha jag och mina bävrar. Dålig humor har jag också, blää! Jaha, va fasen ska man göra nu då?

Äh jag kryper väl ner i sängen och gör ett nytt försök. Nångång dyker väl min älskade upp där brevid mig. Och ifall jag sover när han kommer, och om han råkas läsa min blogg innan han lägger sig så vill jag bara säga, Jag älskar dig gubben, du är bäst !

Godnatt ni andra också.



Over and out
Puss&Peace

" Oops i did it again...

...I played with my hair"


Resultatet


* Trummvirrvel*


TAADAAAAA!



Ja jag ser dryg ut på bilden. Men va faan, den bjuder jag på!

Nu ska jag krypa ner i sängen, själv. Bajs! Godnatt!

Over and out
Puss&Peace


Sällskapa mig!?

Jag har sååååå tråkigt just nu! förslag på underhållning finns dessutom inga. Näe här i ide lådan äre tomt! Kanske pga av mitt alkohol intag från igår, men men. Jag har iaf as tråkigt! jag har massa spring och bus i kroppen och vill hitt på nått. Försöker övertala min Murry att komma och roa mig. Om hon dyker upp är en annan femma. Hon hade behövt hjälpa mig med mitt hår. Mer än så säger jag inte haha! Näe nu ska jag gå och hämta cola, sätta mig på balkongen och tända en cigg. Kanske ta sig en power nap sen lr nåå!?


Over and out
Puss&Peace

100 frågor, 100 svar.

I brist på annat, haha!

1. Har du varit på nån flygplats någon gång? - Jepp
2. har du snusat? - För mkt
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Haha ja fast dock inte med flit
4. har du legat i sängen brevid en kille? - Jepp
5. har du blivit dumpad? - Ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - Ne
7. tar du droger? - Mattias är min drog ;)
9. har du pussat en tjej? - haha jaa
10. hatar du någon? - Nej, men tål inte Paris Hilton haha
11. älskar du någon? - Oh ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - Dammråttor?
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - Haha flera gånger
15. hatar du dig själv? - Nej
16. gillar du orange? - Ja till viss del
17. har du nån sjukdom? - Lider av "kronisk otur" haha
18. har du skämt ut dej för den du gillar? - Haha oh ja!
19. har du en gris? - nej, men har alltid velat ha en mini gris
20. har du en plattång? - Jepp

21. har du en bror? - Två faktiskt
22. har du sjukt bra humor? - Haha defenitivt inte
23. är du brunett? - Haha jag vet inte riktigt vad man ska kalla mig just nu!?
24. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Njaa, med sällskap kanske ;D
25. tycker du om hästar? - Joodå
26. har du en hund? - Nej men vill ha
27. har du skilda föräldrar? - Nej
28. har du gått på simskola? - Ja för typ 12 år sen haha
30. har du sagt bög till en kille? - Haha aah
31. har du sagt fitta till en tjej? - Har nog hänt jaa
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - Haha jag och Mattias har två st i sovrummet haha ;D
34. har du lunar? - haha ja
35 har du MSN? - jepp
36. har du en syster? - nej
37. har du bruna ögon? - ja
38. gillar du att fota? - ibland
39. har du sett dig själv brinna? - höh!? Nee?
40. hjälper du dina vänner? - Så gott jag kan

41. gillar du tacos? - oh ja
42. tycker du att du är söt? - defenitivt, inte!
43. har du dansat? - absolut
44. har du spelat fotboll? - jepp
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Nej
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - haha njaa
47. har du ätit sniglar? - nepp
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggummi? - Ja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - jepp
51. gillar du kläder? - absolut!
52. hatar du falska vänner? - ja det får man nog säga
53. gillar du räkna matte? - Defenitivt INTE!
54. älskar du någon nu? - Ja, mer än allt annat!
55: har du gråtit inför en vän? - jajemän
56. kan du sjunga? - haha Nej!
57. har du sett nån dö? - Tack gode gud så nej!
58. säger du vad du vill? - Nästan alltid
59. är du stor? - haha på alla ställen där jag inte vill vara det, så ja!
60. Har du någonsin vart otrogen? - NEJ!

61. kan du tala spanska? - Öh, näe
62. är du kortare än 1.60? - Hahahahaha, inte direkt
63. älskar du sommaren? - Oh ja
64. älskar du vintern? - Njaa
65. har du mer än 6 par skor? - ja men anväder långt ifrån alla
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Nej
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jajemänsan
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - haha, har nog snarare 33 par ;D
69. gillar du att städa? - ibland
70. gillar du att sova länge? - Oh jaa!!
71. har du vart med om en olycka - flera
72. är du förvirrad? - haha kan hända
73. har du mer än 6 par byxor? - jaa, men är väl för fet för hälften
74. har du förlorat en vän? - ja...
75. gillar du att shoppa? - Absolut!
76. har du varit i paris? - Nepp, men har sett filmen "One night in Paris" HAHAHAHA!
77. gillar du ormar? - Jaa!
78. klarar du dej själv? - Absolut
79. har du lagat mat? - Jaa

80. är du klantig? - haha oh ja
81. har du foppatoffler? - nånstans, men lillebror har sulit dom
82. har du mer än 20 låtar på din data? - har ingen dator, men på mattias, ja
83. sminkar du dej innan skolan? - går inte skola, men jaa
84. har du träffat en kändis? - jaa
85. har du mer än 7 par nagelack? - nej
86. har du busringt? - haha jaa
87. har du skällt på din bror? - haha oh ja
88. har du en vän som skiter i dig? - njaa, då skulle jag kanske inte kalla den människan min vän!?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - Mattias är min nalle!?
91. har du åkt nånstans utan att du får? - haha jaa
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? - oh ja
94. har du brännt dig? - jaa
95. har du lekt med levande ljus ? - jaa
96. har du lekt anden i glaset? - en gång, aldrig mer
97. skäms du ibland? - jaa
98. bor du i skåne? - öh, näe, och inte nästan heller haha
99. gillar du hip hop/rap musik? - njaaa
100. Är du kär? - ABSOLUT!


Spännande hah? ;)


Over and out
Puss&Peace

Bästa reklamen!

Jag absolut älskar låten i denna reklam! Tyvärr håller inte Mattias med mig och vill döda mig just nu. Men det är en helt annan sak! Låten är bra! ;D Hejja judit och judit!

Typ, jag är vaken

Före Mattias! Och inte nog med det så somnade jag efter honom också. Ja lite stolt är jag faktiskt! Det första jag tänkte när jag slog upp ögonen var och jag ska sätta en till sling omgång i håret. Lr om jag helt enkelt ska färga över det? Jag vette tusan hur jag ska göra faktiskt!? Är så less på mitt hår :( Fast om man klipper sig själv med köks sax säger det väl egentligen sig själv.

Vädret verkar vara skumt ute. Varmt och solen sticker fram lite då och då. Men inte på heltid, vilket jag tycker att den ska göra! Hmm, vad ska man hitt på idag då? No idea!? Det får inte bli "an other crpay day", då går jag tammefan helt i baklås! Näe idag ska det bli en bra dag. Hur det nu ska lyckas, det är en helt annan sak.

Nu ska jag vattna mina blommor så dom inte dör. Cya.



Over and out
Puss&Peace

I loose my mind

Ännu en crapy day i Emelies värld. Är så jävla less på att det ska vara så här. Att gå runt och känna sig dum, less och irriterad. Jag håller på att förlora mitt förstånd genom att bara gå runt och göra ingenting. Sen när man ser sig om efter jobb så kommer klumpen i magen igen. Jag menar, att titta på AFs hemsida gör juh en bara deperimerad! Man ska faan ha erfarenhet av allt för att dom ens ska kolla åt ens håll. Men hur faan ska man få någon erfarenhet och man aldrig får prova på!? Jag blir så arg! Pengar kretsar och styr faan allt här i världen. Det är hemskt! Visst, pengar kan inte köpa lycka. Men det kan göra saker å ting så jävla mkt enklare! Ja jag är en bitterfitta idag igen. Nu har man fått lufta av sig lite iaf. Känner att det är mkt som gnager i min hjärna just nu. Kan jag inte bara få vinna en jävla massa pengar? En utlands resa skulle helt sitta på sin plats just nu!
Inte nog med allt som redan var så vart jag less och lät min frustration gå ut över mitt hår. Jag har klippt mig själv med en köks sax idag, de ni! Visst klippningen vart helt okej. Skulle bara aldrig ha börjat kladda färg i mitt hår. Åååh, jag är hopplös. jag lär mig aldrig!


Sen över till nått helt annat! Jag tacka min mamma för att hon finns. Och för att hon är så jävla bra som hon är! Att ha sån bra realation med sin mamma som jag har är sjukt skönt! man kan fasen prata om allt med henne, och då menar jag allt! Hon är tamme fasen en av mina bästa vänner. Mamma är bäst! Tack för slanten btw! *Love you*

Nu ska jag bittra ner mig i soffan och glo på nå skräp på tv. Sen får man väl försöka ta och sova lite. Kommer säker gå jätte bra! Yeah right!?


Over and out
Puss&Peace


// Bitterfittan

Solen skiner

Men denna dag är långt ifrån på topp ändå. Shiit vad jag saknar mina kompisar! Hade verkligen behövt ha nån polare idag. Gå runt stan, snacka skit. Kanske till och med trycka i sig en mjukglass och bara njuta av solen!?
Började dagen med en prommis, skönt som faan i den värmande solen. Ändå tills man har en knarkare i hälarna som börja gå efter en. Så näe, den promenaden tog slut ganska fort.
Nu ska jag nog gå och dega framför tvn ett tag. Vem vet, kanske tar en till prommis sen? Den här gången utan "sällskap" hoppas jag! Nåja.


Over and out
Puss&Peace

Mätt i magen

Nyätit och proppmätt! Solen skiner fortfarande och det är varmt och skönt ute. Jag har massa spring i kroppen och vill hitt på nått. Vet bara inte vad? Har iaf vart lite kreativ och diskat bort direkt efter maten, slipper man gruva sig över det här senare.
Vill åka inlines!! Har börjat leta efter ett par så man kan rulla lite på degen haha! Nåja, får väl se hur detta slutar.

Antar att det inte kommer hända så mkt  kul ikväll. Men men, ska iaf se premiären av "Mamas boys" lr vad fasen den hette haha. Den verkar kul iaf :) Nu ska jag pallra mig till soffan och ligga där ett tag, med en härlig prilla i käften ;) Aaah!



Over and out
Puss&Peace


Började måla en tavla när jag var hemma ihelg. Den är dock inte klar än.
Men hitills, Vad tycks?


VADÅ SOMMARKÄNSLOR!!!

Asså den här låten väcker verkligen mer än ett minne. Sommar, sommar sommar säger jag bara! YEAH!
Så lyssna på låten och bege er ut i sommar värmen ;)

Jisses Amalia!

Det är typ sjukt många som börjat läsa min blogg nu igen, kul :) Fast jag tycker jag skriver aldrig nått intressant!?
Förövrigt är det ca 100 grader varmt och jag håller på att dö. Lullar runt i bikini i laggen och springet ut på balkongen mellan varven. Men där är så jävla varmt så man håller på att dö! Maah! Nåja, har lyckats få lite färg nu iaf *STOLT*.
Längtar tills man kan börja dega på stranden, aah faan vad härligt! Igår lyckades jag komma ihåg och sätta in några nya låtar i mobilen så man satt och nötte i bussen på väg hem. Satan vilken sommarkänsla jag fick! Helt sjukt. Detta ska defenitivt bli mitt livs bästa sommar! Det ska jag jävlar i mig se till!!!!!!

Nu ska jag bita ihop och fortsätta pressa på balkongen, sen hitt på nå vettigt kanske!? Bjuder på en massa goo låtar som iaf får mig på topp humör! :D Ha de bäst!


Over and out
Puss&Peace


Stekarn

Det är jag det haha! Näe men idag har man lullat runt i bikini hela dagen ihopp om att få en liten bränna på fläsket. Verkar då ha fått färg i ansiktet, med tanke på att jag just nu ser ut som en kräfta haha! Har haft kusinerna här på besök. Söt ungarna O´conner :) Sen har man mest svammlat med min moster och mamma.
Har lite bitter i mitt förra inlägg haha. Men jag min snälla mamma letade fram mina betyg igår så det blir Boden idag :D Saknar min baby massor! Ska krama sönder honom! Jävlar Mattias sundelin om du sätter dig och spelar dator! ;P HAHAHAHAHAAH! Näe nu ska jag packa det sista. Sen börjar jag nog bege mig mot schaaalix. Boden nästa! Cya.



Over and out
Puss&Peace

MAAAAAH!

Nån jävel har ätit upp mina chips! Inte nog med det så trodde jag att jag iaf skulle ha sällskap vid tvn, men ikket. Dennis är med sina polare. Viktor är med mamma och pappa som ligger uppe i sängen och ser på tv. så jag sitter själv i tvrummet, kul. Näe! Och inte nog med att alla är bajs tråkiga så måste jag nog stanna i bajshålan ända tills på måndag. Ååååh. Nu är jag på bajs humör! Ska gå och tjura i soffan för mig själv. HEJDÅ!

Over and out
Puss&Peace

Fa fa fa fantastiskt!

Tjalle!
Idag har jag börjat dagen lite senare än planerat. Hade beställt väckning kl 10, men jag var helt död då! Så jag steg inte upp fören 11.30 :/ En satans jävla hackspett jävel har hållt mig vaken hela jävla natten! Har faan hållt på att få damp. Men efter många och om men somnade jag.
När jag väl tog mig upp ur sängen hoppade jag direkt i bikinin och gick ut. Har räffsat i nästan två timmar så nu har jag ont i händerna. Och imorrn lär väl armarna vara döda. Nåja, lite träning dör man juh inte av ;D
Tänkte juh vara så duktig och åka inlines också. Tänkte låna min brors, mend et är storlek 44 på dom. Men naiv som jag är så tänkte jag att jag kan åka med dom om jag spänner dom tillräcklig hårt. Så var inte fallet kan jag juh medela. Det gick inte alls! Så blev inga inlines för mig :( Skit också!
Tänkte ta mig ett ryck här senare och fräscha upp minnet och rota fram yoga övningarna, som jag kanske kommer ihåg haha. Nåja det återstår att se. Har iaf vart ute nästan hela dagen. Skönt som faan!
Nu sitter jag och inväntar krubb, är hungrig som en bäver! Kanske Mattias hör av sig snart också!? Äh, cya!



Over and out
Puss&Peace

I schaaalix

Tjalle!
Då var man hemma igen. Fast nu känns det inte som hemma, nu känns faktiskt Boden som mitt hem. Lr enkelt översatt, där mattias är, är mitt hem ;D Ska föresten vara utan han hela helgen. Jaa, detta kan juh bli spännande. Visst ska vara skönt att bara ligga hemma och dega, men utan Mattias är det inte alls lika kul. Nåja, tur att man har mammsen och pappsen iaf haha ;D

Ikväll blire bara att dega framför datorn och tvn. Är lite olaglig och håller på att ladda hem en film haha! Imorrn hoppas jag på lika fint väder som idag, då blire steeeek som gäller! Nu ska jag gå och surra med mami. Cya.


Over and out
Puss&Peace
 

It´s soooo wierd!?

Tjalle!
Kan juh börja med att säga att agen började väl inte så där skit bra. Men jag lyckades rätta till det och det löste sig i slutändan. Skulle till Sunderby folkhögskola och ansöka om att börja där. Problemet var att jag behövde ha med mig mina betyg, och tydligen ett foto på mig!? Självklart hade jag ingenting av det. Men som sagt, det fixade sig tillslut och jag kunde andas ut. Lättast var det väl inte heller att hitta bland alla byggnader så man kom till rätt ställe. Men även där löste det sig.
Efter Sunderbyn fick jag ett pep talk som verkligen satt på sin plats! Så nu är jag peppad över jobbsökning och detta med pluggande. Men det mest peppande samtalet fick jag för ett litet tag sen. Emil ringde mig! :D Äntligen är han hemma i Sverige, visseligen håller han till i Sthlm, men förde är han faktiskt i Sverige! Har saknat att bara kunna ringa honom när som helst, och nu äntligen kan man göra det igen! :D Problem två är nu att bli lite rik så man kan åka och hälsa på honom. Skulle vara så grymt kul! Nåja, allt löser sig. För saker å ting blir faktiskt till vad man gör det. Så de så!

Nu måste jag äta nånting. Hela dagen har vart kaos så har inte hunnit äta något än. Kanske en redig portion krubb skulle sitta på sin plats? JA!
Cya.


Over and out
Puss&Peace

Tackar!

Tjalle!
Kan juh börja me att säga att jag överlevt helgens firande,men det var knappt haha! Har haft en grymt bra helg med en massa skratt, presenter, sprit och tårta. Tack alla för alla fina presenter, och tack alla ni som grattat mig! :)
Har fått en jäkla massa bra grejer, faktiskt nästan allt jag önskat mig också! Fast den finaste presenten fick jag redan i Januari, ni förstår nog vad, lr snarare om vem jag pratar om då ;)
Har en jäkla massa sjuka bilder som jag tänkte lägga upp så snart jag får ork till det. Måste nämligen ändra storleken på alla bilder, och det tar inte direkt 5 min :/ Men men, det kommer. Så ha tålamod! :)

Idag har vart en väldigt underlig dag, visseligen har jag många underliga dagar varje vecka. Men den här dagen slår nog dom flesta haha! Nåja, kan sammanfatta dagen med en mening. Livrädd och lycklig!?
Nu ska jag parkera mig i soffan och se SATC, sen blire sängen som gäller. Lilla Emelie har juh vart vaken ända sen 8 imorse, de ni! Cya people.

Baby, i love you!
<3

Over and out
Puss&Peace

20 ÅR IDAG! :D

GRATTIS till mig själv som faan! Jag är hädan efter inte 19, utan 20. Aaah! Har längtat grymt länge efter denna dag! Hoppas den då inte slutar i katastrof haha. Men men, det är juh jag och min tur. Men jag tänkte då göra allt för att ha en bra dag!
Ska börja dagen tidigt och hämta upp baby i Kalix, sen ska jag visa lillebror arena ung och dom på arena ung, min bror haha! Sen bär det av mot alko, wiiie ;D Senare ska det grillas och förtäras alkohol med familia. På lördag äre utgång som gäller! Men för att orka ens hälften av det där så måste jag bege mig mot sängen nu. Tänkte juh bara medela att jag här med är "system handlar laglig" hahahahaha! Godnat sen då sverige!

Over and out
Puss&Peace

Dagen innan det smäller ;D

Tjalle!
Idag väckte baby mig i hyffsad tid. Tur var väl det, annars hade man blåst på hela dagen. Vette tusan vad det är när jag är så jävla trött hela tiden!? Nåja, lyckades juh faktiskt kliva upp, packa väskan och bege mig till Kalix. Väl framme i Kalix var jag tvungen att hämta lillebror. Efter det gled vi till papis jobb och invänta han. Sen har vi gjort en massa ärenden på stan. Maah! Är helt slut i skallen faktiskt! Tänkte faktiskt vara as duktig och bege mig ut och glida lite inlines ;) Måste hinna klippa bror och slinga honom också. För ikväll äre hockey som gäller!

Nu måste jag ta itu med lite planerande haha. Cya!

Over and out
Puss&Peace

Crapy day, bläää

Tjalle!
Idag tror jag att man hadu kunnat ligga kvar i sängen hela dagen. Har haft skit tråkigt, precis hela dagen. Har hänt nada! Visseligen regnar det, och jag älskar regn! Att ligga och mysa och höra hur det smattrar mot rutan. Som sagt problemet är juh inte regnet, utan att jag är själv. Typiskt! Nåja, hinner iaf pussa lite på baby när han kommer hem.
Tror faktiskt jag beger mig mot Kalix redan imorrn. Har planer på att besök alko på fredag, bara mami och papi är snäll nog att låna ut bilen till mig *blink blink* haha. Då ska jag faan dra med lillebror ut, och på fredag lyckas jag förhoppningsvis lura i honom lite sprit ;) Ja jag är en bra syster haha.

just nu funderar jag vad fasen jag sak hitta på!? Tänkte gå ut och gå, men det känns inte så där jätte lockande när det regnar. Min nästa plan var att hyra film, men då kom jag på att jag har ingen aning om hur fasen man får igång det med mattias prylar (även kallad playstation 2) haha. Plan 3 är att bädda ner mig i soffan och fortsätta läsa boken jag påbörjat. Problemet är dock att jag har börjat få huvudvärk, jippie! Kanske blir en liten prommis till coop och handla lite!? Äh nånting måste man väl för faan komma på att roa sig med. Nåja, Cya people!


Over and out
Puss&Peace

Jag lever

Tjalle!
Ja operationen gick bara bra! Skönt att det är över nu faktiskt. Är bara lite öm i magen, men det är juh helt klart värt det! Var dock trött som en klubbad säl igår och sov nästan hela dagen. Sen har jag konstigt nog sovit hela natten också haha! Har sovit hur mkt som helst, men det har då varit hur skönt som helst också. Tror verkligen min kropp behövde det!

Just nu sitter jag och har svin tråkigt! Mattias är och jobbar och jobbar till 20 ikväll, och inte får jag äta middag med honom heller. Han ringde nämigen för ett tag sen och medelade att han har en körning ner till Umeå, så han ser jag inte fören ikväll, kanske. Om jag nu inte åker på att prov jobba ikväll haha. Då ses vi inte fören inatt. Men det skulle juh helt klart vara värt det också!

Har seriösa planer på att beställa mat från rönnbäcks här brevid. Är väl inte direkt nått big fan av det, men är hungrig som en jude och orkar inte ställa mig och laga mat. Fetast, jo tack jag vet! Men Vädret är piss, jag är trött, och det är säkert bara skräp på tv! BLÄ! Nåja, nu äre faktiskt bara 2 dagar kvar! ;) LÄNGTAR!!!!

Nu mat som gäller!


Over and out
Puss&Peace


Äckligt bra låt!



Försök låta bli att bi partysugen! Jag lyckas då inte ;)

Dagen innan operation

Tjalle!
Börjar med att medela (för er som inte redan visste) att Sverige vann med 6-3, vilket vi gillar! Efter matchen har det inte alls skett mkt. Bara chillat och glott en hel del på tv. Har faktiskt haft lite ont i magen också, men imorrn är det äntligen över! Dom ringde dock från Sunderbyn idag och medelade att operationen är fram skjuten två timmar. Men men, bara det blir av så blir jag nöjd. Med mig och min tur hade jag nästan räknat med att dom skulle ringa och säga att operationen inte blir av. Näe fy faan, är less att gå runt och se ut som en hög gravid kvinna, ha ont i magen osv osv. Tur får man väl trots allt säga att det är "lilla operationen" som jag iaf ska göra denna gång. Det vill säga att jag slipper titthåls. Betydligt längre läknings process där alltså!

Inte nog med det så kommer baby att följa med mig, vilket jag faktiskt kan erkänna, känns rätt skönt! Även om jag faktiskt är ruskigt van vid operations bordet vid det här laget, så börjar det faktiskt kännas lite pirrigt i magen nu. Men med baby vid min sida kan jag vara lugn som en filbunke. Baby är bäst! Har faktiskt en låt som jag vill tillägna honom, för den beskriver honom perfekt! ;) Däremot ber jag om ursäkt för musikvideon, är juh inte direkt orginalet. Men den med bäst kvalité iaf hahahaha! Men lyssna på texten om inte annat :) Puss på dig baby, Love you! <3

Nåja, om jag inte hinner skriva innan operationen imorrn så,hmm, önska mig lycka till!


Over and out
Puss&Peace




Laxfjäril

Tjalle!
Började dagen med att bli utbjuden på lunch av baby :) Var och käkade Laxfjäril, potatis och vinsås på norrigården. Var jätte gott och jätte mysigt! Tack baby för en god och trevlig lunch. Efter det så satt vi på balkongen och solade ett tag, lr Mattias var så duktigt och for och åkte inlines. Jag satt kvar och degade på balkongen och hann surra med lillebror i typ en halvtimme i telefon. Det var värre trevligt :)

Nu sitter vi och kollar hockey. lr är och skriver blogg i period pausen och fixar lite krubb ;D Har vart duktig och lagt ut bilder på pixbox för dom som är nyfikna :) Så glo och kommentera om ni har tid, lust och ork. Nu käk!


http://miss-emelicious.pixbox.se


Over and out
Puss&Peace

Kotte mission

Tjalle!
Kan juh börja med att säga att det var riktigt kul igår! Var full, glad och full haha! Tror till och med lyckas få jobb, lr iaf prov jobba till veckan. Men men, återstår juh att se. Fick träffa Pecke och Robban som dök upp på Ice :D Grymmt kul att träffa grabbarn, var på tok för längesen!
Imorse var det dock inte lika kul, lr morse och morse. Mattias fick näst intill slita mig upp ur sängen 13.30 haha. Trött, sliten och bakfull begav vi oss till Milano och käkade bakis mat, nice! Efter det var det hocket som gällde. Viktig match och Sverige vann givetvis ;) Bra jobbat Sverige!
Efter det har vi mest legat framför tvn sett söndags filmen och myst, underbart med andra ord.

När jag dock var ute och rökte i pausen under filmen, så hörde jag någonting konstigt. Så jag kikade ner för balkongen och där ser jag en förvirrad liten igelkott som springer runt. Gietvis tycker jag synd om den stackars förvirrade kotten och springer ut efter den. Vid det laget har kotten hunnit springa ut över gatan och tryck in  sig i ett hörn. Jag vill givetvis göra allt för att rädda denna lilla kotte från att bli överkörd. Mattias var väl dock inte lika med på noterna av detta "mission", men underbar som han är så hjälpte han mig att fånga in kotten. Efter det körde vi ut kotten i skogen och släppte lös honom. Dagens goda gärning lr vadå!? ;D Tänkte bjuda på lite bilder på vårat "kotte mission". Tack baby för att du hjälpte mig, och framför allt kotten. En puss från oss båda :-*


Over and out
Puss&Peace


Stackars kotten, liten och vilsen mitt i stan :(


Försöker gömma sig under huset, men det gick inte.


Efter vi fått fast han fick han åka låda :P


Baby som ställde upp som chaufför :-*


Nu är han snart fri!


Söt var den!


Den ville inte lämna lådan haha.


Ute i det fria! :D


Hoppas han får leva lycklig i alla sina dagar! ^^,

Alkohol förtäring!

Tjalle!
Nu sitter man med en fin mugg i handen och känner hur ölen sakta rinner ner i halsen. MUMS! ;) Ikväll är det alkohol förtäring som gäller! Se upp, för Emelie kommer vara fullast i Boden ikväll! Nu ska jag pimpla mera ihopp om en redig fylla ;D Ha en trevlig lördag kväll!

Tänk, tyck, tala!



Over and out
Puss&Peace


Tidig morgon

Tjalle!
Vaknade redan kl 08.30 idag. Lr okej, jag blev väck kring 8.30 idag! Men jag tog mig upp, vilket faktiskt är huvudsaken. Vi drog nämligen iväg till Kalix igår efter en hel del tjat från båda min föräldrar. Så vi for hem till Russia grillade, och drack lite. Det var trevligt, men hade kunnat vara bättre. Men nästa helg, då jävlar! ;)


Nu är Mattias och jobbar och jag är uttråkad! Nått måste jag sysselsätta mig hjärna med annars kommer jag somna. Problemet är juh dock inte att hitta något att sysselsätta sig med (för en gångs skull). Näe utan här finns det att göra! Plocka undan, dammsuga, skura, dammtorka, diska... listan kan göras lång. Men det var juh det här med att ta tummen ur arslet och faktiskt orka. Nåja, hade en halvtimmes samtal med pappi nyss, det var faktiskt ganska kul. Tror han hade lite tråkigt stackarn. Han ringde juh faktiskt bara för att kolla om vi hade kommit fram men det hela slutade med att vi satt och kollade på en massa skönheter på blocket. Åh nog hittade vi juh några härliga maskiner. Kzz kzz! ;)

Tbx till verkligenheten, här måste faktiskt plockas till. För ikväll kommer det hit lite folk och då ska här ske alkohol förtäring! ;)
Cya!


Over and out
Puss&Peace

Sängen är stor

Tjalle!
Efter att ha lagt ner min blogg design karriär så begav jag mig till soffan och zappade mellan kanalerna. Och som jag trodde så var det bara skräp på tv. Men men, det går juh inte att göra så mkt åt. Börjar faktiskt bli riktigt trött också. Men då är det juh det här med att gå och lägga sig själv. Mattias jobbar till 3-4, men mina ögon orkar verkligen inte vara vaken tills dess. Så det blir att krypa ner ensam. Nåja, han kommer juh faktiskt snart.
Imorrn blire nog mest troligt att dricka, men vart vet jag faktiskt inte? Men som sagt, jag är törstig så är inte så jätte brydd om vart drickandet ska ske haha. Nåja.

Nu är det första Maj dessutom, om ett par dagar rullar jag in på operations bordet igen. Gruvar mig faktiskt inte alls inför denna operation, tvärtom. Ser nästan fram emot den. Har haft så jävla ont den här omgången sen cystan dök upp igen. Men även om jag har otur med mina cystor (min hälsa överhuvudtaget egentligen), så har jag faktiskt tur i kärlek. Jag har mött killen som har precis allt en tjej drömmer om. Han är inte bara snäll, söt, omtänksam, rolig, vacker och har världens finaste ögon, han är faktiskt min. Och jag har verkligen insett vad det innebär att vara kär, det märkte jag den dagen jag föll för Mattias. Han är det absolut finaste som finns! Tack min älskade ängel för att du finns och orkar med mig, du är bäst !



Over and out
Puss&Peace



Bland det finaste jag har i mitt liv, min älskade pojkvän Mattias <3

LESS!!

Tjalle!
Har tillbringat iaf dom närmsta två/tre timmar med att försöka lära mig att designa min blogg. Det går rent sagt åt helvete! Så nu lägger jag ner det där. Jag anlitar faan hellre nån, för nu har min kopp runnit över. Blä! Jag som verkligen ville lära mig :( Helt ute och cyklar är jag väl inte, men men. Jag lägger ner det iaf!

Btw, alla ni som firar valborgs, har ni haft en massa raketer och smällare hos er? Tänkte här i Boden har det smällt mer raketer än vad jag tror Kalix smäller på nyår. Hmmm. Skummt lr dumt!?!

Nu ska jag köra till statoil och gå hela vägen tbx till Mattias. Nej jag är inte dum i huvvet, finns faktiskt en anledning bakom den blivande händelsen.



Over and out
Puss&Peace
RSS 2.0