Onsdag med huvudvärk

Då hade redan halva arbetsveckan gått, jäklar så fort tiden går alltså! 
Har haft ont i huvet av och till i flera timmar nu och den verkar inte vilja ge med sig heller :/ jaja, jag hoppas jag lyckas sova bort den!

Idag har jag skrapat ihop lite vuxenpoäng tycker jag faktiskt. Jag var nämligen inte bara köpt en krukväxt utan t-r-e stycken som jag verkligen hoppas jag lyckas hålla liv i! En parkerade jag i sovrummet då den ska vara luftrenande (vilket verkligen behövs i vårt sovrum!), medans dom andra två fick sina platser på fönsterbrädan i tv-rummet. Det gör verkligen sån otrolig skillnad med växter hemma, så nu håller vi alla tummar och tår att jag lyckas ta hand om dom,okej?!? 

Sen har en kär gammal vän även hört av sig och ska skicka iväg ett paket hem till dig. Vad det är tänker jag inte berätta än (vet själv egentligen inte exakt vad det är hahaha), men jag längtar som ett litet barn på julafton! Tack gulle du! <3

Näe nu sova så man orkar med morgondagen, för imorrn är jag uppbokad från morgon till kväll!




Vad hände med vår tv?

Så här såg tven ut när jag for på jobbet igår 

Och såhär när jag kom hem!



Tror min karl måste ha gödslat det lr något?!?

Åt rätt håll!

Äntligen! Steg upp och känner mig på mkt bättre humör, kan ju vara så att det hjälper till att vi ska hem idag vilket betyder att jag kommer ha tillgång till gym, vilket betyder att ikväll ska det flåsas!! Jepp, jag har längtat efter gymmet i flera dagar. Vad har hänt? 

It's gona be awesome!


Bjuder på en bild på naglar jag gjort här tidigare :)


Glädjen, vart försvann du?

Jag som varit så glad sista tiden, men tidigare i veckan så började saker gå sönder och sen har det fasen bara blivit värre och värre denna vecka. Näe fy farao, kan inte saker bara vända nu för nu är jag less! 

Allt går sönder-dagen

Ja det kan man säga. Imorse flög jag upp i sängen med en sån fart som jag aldrig trodde fanns i mig (iaf inte i sovande tillstånd). Molly kom till oss vid 5 och sov alltså med oss. Nån timme senare steg Mattias upp och molly vaknade ett tag efter det (jag sov som en sten). Så hon skulle smyga ur sovrummet som förövrigt var mörkt, men fastnar i lampsladden på min fina lampa som stod i fönstret. KRAAASCH OCH KAAAABOM! Glas överallt och en vettskrämd unge och två vettskrämda föräldrar. Som ni kanske förstår, inte det bästa uppvaknandet...

Sen har min dator lagt av idag. Yeiiij. Juste vår tv la ju av vid jul också så nu har vi en plutt tv på väggen som är väldigt störande när man är van vid en 42 tummare. Mhmm. 

Ja, jag är bitter. Jävligt bitter!

en helg fylld av färg och form

på fredag var det äntligen dags för att sätta igång med operation "göra om köket". Så jag började med att måla 3 av 4 väggar vita, men sparade den fjärde eftersom det skulle bli en fondvägg med tapet. höll på att tjorva med det tills mitt i natten innan jag häll på att somna ståendes.

På lördag blev det en seg och fartfylld morgon då jag skulle iväg till frissan. Efter många om och men så kom jag dit och var där i dryga 4 timmar. Det blev allt från att behandla håret med något som tvättade av det mesta av mitt svarta hår, sen färga till utväxten för att matcha det resterande håret, sen blonda folieslingor och en klippning på det. såå nöjd jag blev alltså! Ska dock fortsätta ljusa upp håret ytterligare ett lr två steg. Men det väntar jag med :)

efter frisören blev det fika med mamma och molly på stan för att sedan springa hem och måla köket ett varv till. Sen på kvällen tog jag och mamma en välförtjänt mor och dotter kväll som spenderades på allstar med mat och dryck. mkt trevligt! :)

denna dag har också gått till att fixa i köket så nu är väggarna klara. Så nu är det bara lite hyllor och sånt som saknas, sen är det klart. Är väldans nöjd med det också! En väldans bra helg med andra ord! :)

före


efter. *sneakpeak* (inte riktigt klart)




tapet gör sig dock inte alls rättvis på bild. mkt finare i verkligheten! Den går i ljusrosa/beige typ (?) fint idag! :)

Ursäkta mina fina stavfel!

jag är inte knäpp. Bara sinnessjukt dålig på att blogga från min "kära" Samsung galaxy....

tips från coachen, byt A-L-D-R-I-G bort din iPhone!

fullspäckad dag

efter en mkt trög start på morgonen och efter många tunga tuggor gröt så befann jag mig på jobbet. denna vecka jobbar jag på skolans café tsm med annika och det är alltid lika trevligt, för alltid hittar vi något nytt att skratta om.

Efter jobbet hann jag just hem och pussa mina älsklingar innan frida kom förbi och det var dags för mattias att åka till ökx och döma hockey.

Så efter att han åkt passade vi på att åka och kolla på färg och tapeter till köket (ni vet, "när katten (läs; mattias) dansa råttorna på bordet" ungefär ;)
kan säga att det blev både färg och tapet och billigt kom jag undan! Åh vad det kliar i fingrarna efter att få sätta igång men det blir inte fören imorgon ev. först jobb, sen naglar, fredagsmys med lilli då mattias jobbar, sen, om jag orkar så tänkte jag sätta igång med spackling och sånt. gaah! kan tiden gå liite fortare just nu ;)

min lilla charmör ♡

hur har jag missat detta med kvarg?

lr missat och missat har jag väl inte gjort med tanke på att man läser det lite precis överallt. Iaf så köpte jag hem min första burk kvarg och hade väl inte allt för höga förhoppningar. Så i en liten tallrik rassla jag ner lite hallon, blåbär, banan och en klick kvarg. Men alltså, jävlar i min lilla låda så gott det var! Nu gäller det bara att inte äta sig less på det då det faktiskt är både gott och nyttigt.
Planen här hemma är att börja äta lite hälsosammare och framförallt inte slarva med maten som man gör allt för ofta.
Sen ska jag även måla om i köket och piffa till det där så det blir mysigt och trivsamt, vilket jag inte alls tycker det är nu. Ringde till bodenbo och fick tummen upp för det så nu ska jag bara lyckas hitta rätt färg och sätta igång förhoppningsvis. Det får bara inte bli för dyrt, för det har jag lovat karln min ;)

Att vara lycklig

Det är så jäkla skönt att vara lycklig. Bara kunna vara avslappnad och lycklig. Jag älskar min familj, mina vänner, mitt jobb. Ja det mesta känns bara bra just nu. Mer pengar skulle jag inte tacka nej till givetvis och ett x antal mindre på kroppen, men kroppen ska jag återigen fortsätta jobba med :) Förhoppningsvis blir det ett träningspass imorgon. behövs!!!

Sen har jag tagit tummen ur och bokat en tid hos frissan så på lördag skall barret fixas med både färg och klippning ;) wihooo! Sen i februari flyger jag och Moa till sthlm och ska ha tjej weekend med en massa mys plus att vi ska kolla aviici :D ska bli så fruktansvärt roligt! som sagt, livet flyter på bra nu och jag mår bra, men allting kan alltid bli bättre! :)


nu drömma vidare om lite nya snygga kläder och framförallt snygga träningsbrallor *dreggel*

godnatt på er!



De assnygga brallorna är från better bodies och så fort jag har råd OCH kpmmit igång bättre med träningen så ska jag klicka hem dom! :D en bra morot!

Efter snart 5 år

så fortsätter du bara att bli snyggare och snyggare ;) ♡

2014

nytt år och nya möjligheter? ja vi kör på det! :)

känns helt galet att blicka tillbaks på 2013 och inse hur otroligt fort det faktiskt har gått! ungen växer, pratar och ifrågasätter allting, konstant. Hon älskar att sjunga, spela på sina instrument och är skiftar mellan att vara hur blyg som helst till att gärna allas blickar ska vara på henne. ja som en normal treåring skulle man nog kunna säga.

förövrigt har jag fått en 75% anställning på ett supermysigt cafe inne i stan där jag trivs som fisken i vattnet!

mattias är jag lika kär i än om inte mer. hur lycklig den killen kan få mig alltså. Sen att han retar gallfeber på mig mellan varven, ja det hör väl också till ;)

och nej, ännu inget syskon till molly och vi får se hur/var/när/om det blir. den vanligaste frågan jag och mattias får nu för tiden är "hur gammal är molly nu"..."3, jaha men då är det ju dags för nästa".
ja fast finna den någon tidsram man måste följa helt plötsligt? sen att vi måste genomgå ivf gör ju inte saken lättare. men men, kommer tid kommer råd! :)

nu ska jag lägga en övertrött 3 årig terrorist. wish me luck!

gott nytt år på er!

RSS 2.0