Att tänka så det knakar

Har tillbringat min lediga helg i Kalix och umgåtts med familjen här medans Mattias stannat i Boden för att få lite egentid och vara med sina kompisar.
Har hyrt film med både fredag och lördag, igår var jag med mollan, mamma, Viktor och Malin på barnmässan. Måste säga att jag tyckte väl inte det var sådär jätte speciellt. Kanske kul för ungarna att springa runt som galningar och klämma och känna på allt. Mollan var dock lite trött och var ganska försiktig av sig. Men nöjd verkade hon vara iaf och som ni andra småbarns mammor vet om, nöjt barn, nöjd mamma!

Idag var tanken att vi skulle åka på badhuset men vi fick inte med oss någon så vi får ta det en annan dag. Ska ev på Nordpolen med Mattias och Molly på torsdag om jag nu inte blir tillsatt att jobba nu. Mkt jobb nu och det känns fruktansvärt skönt för ekonomin. Synd bara att det alltid ska vara någonting man ska grubbla på ändå. Har drömt en massa obehagliga drömmar ihelgen som gjort att jag börjat grubbla igen. Typiskt!

Nåja, snart hem och kramas med min Mattias, det behövs!
Ska försöka bli bättre på detta med bloggandet igen, men snart så :)

Helgen i lite bilder :)

Det går bra nu

Vad har hänt senare tiden? Jo jag har fått hoppa in på i19 i köket som lite extrahjälp i februari. Har lyckats kamma ihop 128 timmar så nu ber jag till gudarna att jag inte blir sjuk lr liknande!

Annars växer mollan så det knakar! Var på Sunderbyn på 2 års koll förra veckan. 90,6cm lång och 13,8kg och pratar som om någon skulle ha pantat i henne en tusenlapp ;) det har tagit jätte lång tid för Molly att börja prata, däremot tog det någon vecka så babblade hon hur mkt som helst och hur duktigt som helst. Det är jätte många runt i kring som inte träffar henne varje vecka som säger att det händer så mkt från vecka till vecka. Älskade unge!!

Näe, nu en liten frukost, en dusch, smink, lite ärenden och sedan jobb 13-21.30, wish me luck!

RSS 2.0