Vila i frid morfar

Idag har vi vart framme vid dagen jag hunnit gruva mig för ett bra tag, nämligens morfars begravnings dag. Dock har dagen gått överförväntan och allting har vart så fint. Tur at jag laddade i morse med vattenfast mascara. Kan juh säga som såhär, inte mångas ögon som var torra. Känns faktiskt skönt att det är över, att man nu kan börja blicka framåt.
Jag kommer nog aldrig sluta vara besviken på honom om varför han gjorde som han gjorde, men han kommer alltid vara min morfar och minnena från honom kommer alltid finns kvar.
Jag är ledsen att jag inte sa det åt dig morfar, men jag älskar dig!

Vila i frid!



Här kommer han ligga tsm med sin föräldrar. På övertorneå kyrkogård.

Mattias är söt, molly också

Jahappp, då var vi alltså snart framme vid årets stora festligheter här hemma i boden, nämligen boden alive. Förra året var jag på tjocken och Mattias jobbade så det var inte så mkt till fest. Detta år har vi dock barnvakt så nu kan vi båda gå ut och festa tsm, ska bli helt underbart! Molly ska få vara och leka med mormor :) Min underbara mamma!

Annars händer det väl inte så mkt just nu? Fest samtidigt har vi fullt upp varje dag haha. Har iaf hunnit vara och träna idag (pluspoäng). Hade först en tanke på att hinna träna imorrn innan jag och Mollan åker till Kalix. Dock kommer Mattias polare upp söderifrån så han lär väl ha fullt upp och inte ha tid att ha Molly. Nåja.
Hade även en plan på att göra design naglar på mig själv ikväll. slutade dock med en myskväll i soffan med Mattias, och det mina kära vänner, klagar jag INTE på ;)
Tänkte dock försöka hinna göra naglarna imorrn på mig själv då jag åkt till Kalix. Ja, som ni kanske förstår åker jag och Mollan till kalix imorrn för på torsdag är det dags för morfars begravning, det suger ju, men men.
Mattias kommer på torsdag och åker på torsdag då han har sina polare hemma hos oss. Själv så åker jag tillbaka till boden på fredag och slår klackarna i taket :)

Nu ska jag pussas liiiiite till på min karl innan vi kryper till kojs. Godnatt kära vänner!


Bjuder på en film när världens sötaste bebis försöker förstå hru man dricker från vattenflaskan som mamma och pappa gör ;) Notera hennes fina toner i början av filmen ;) Det tar sig! Mammas sötklimp <3

Glass är gott. Lr?

Long time ago

Du är mitt allt <3

MAGHELVETE!

Har tillbringat eftermiddagen på akuten med min fina skatt som återigen fått stock i magen :( Denna gång gav dom henne clicks (stavas?) Lavemang liknande iaf. Herregud så ledsen hon har fått vara. Mammahjärtat har hunnit gå i tusen bitar ett x antal gånger...
Fick vara med henne där borta tills proppen släppt. Tillslut kom den ut, större än en golfboll. STENHÅRD! Inte konstigt att hon har ont :( Imorrn ska vi tillbaka för att få en omgång till, sen kanske på torsdag också, men det får vi veta imorrn. Vette tusan hur jag ska göra för att få i henne vätska. Hon har börjat tvärtvägra flskan och nu när hon är som hon är i magen är det ju extremt viktigt att få i henne vätska. Tips tack!?!
Känns som att jag provat med allt...Hopplöst :S
Tur att hon får hjälp nu iaf. Vill ge dagens ros till kalix akuten som vart helt underbara. Kalix vården är inte helt skräp trots allt.


Dagens positiva är att lägenheten är färdig tapetserad redan imorgon. Så jäkla underbart! Så vi kanske åker hem imorrn, helt beroende på vad dom säger om Mollan imorrn.
Hade ju som sagt tänkt hinna göra nå naglar med när Mollan mår som hon mår vill jag inte lämna bort henne, särskilt inte då hon är så jäkla mammig när hon har ont :( Så jag är ledsen folket, men jag får nog ta det nästa kalix tripp :/

Nu ska jag dyka ner i soffan och se på tv med pappa ett tag. Sen blir det sova för jag är rätt seg i huvvet efter idag, har vart en jobbig dag. Ha det bra!

Mamma finaste <3


Btw, gulligt väder vi har.

Sin far upp i dagen

Mattias behöver ju inte direkt vara orolig att han inte är pappa till Molly ;)
Dess två är mitt guld här i livet. Utan er är jag I-N-G-E-N-T-I-N-G! <3



Nu ska jag krypa ner med mitt lilla hjärta. Pappa Mattias får vi klara oss utan ett par dagar till :( Godnatt Sverige!

Pssst!

Tänkte bara meddela att jag uppdaterat nagelbloggen för er som bryr er ;)

Tips!

Det är jätte många som frågat mig om doptårtan om vem som gjort den osv. Det är alltså min moster som gjort den, hon är superduktig och gör hemifrån.
Ni kan adda henne på fb för mer info (Cecilia Koglin), hon har även en sida på fb som heter "Tias Tårtor" som ni kan kika på :)

Bjuder även på en tidnings länk då kuriren vart och interljuvat henne :)

http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5943818

Myskväll på balkongen

Ännu en kväll som spederas på balkongen med lillasyster Bengtsberg. Så jäkla trevligt och mysigt vi har det! :) Vin, smörgåstårta, chips och dipp, ja you name it! Sammanfattar med ett ord A-W-E-S-O-M-E!
Och efter denna kväll är slut så gräver vi ner oss i sängen för imorrn ska vi bege oss till lule och sätta sprätt på lite pengar. Ska som sagt på begravning och bröllop plus att det är ju snart dags för boden alives festligheter och jag äger inga som helst festkläder. Fel, jag äger lite som jag är för fet för med tanke på att jag hade dom innan graviditeten och mina underbara (noter min ironi!) pluskilon! En fågel viskade dessutom i mitt öra att gina har en fet rea. Återigen, AWESOME!


FLOTT! ;D


Haha, notera att jag gnäller över mina fetto kilon och sedan lägger ut dessa bilder ;) HAHAHA!
Nåja, jag har ju iaf börjat gymma ;)

It´s friday, again

Startade dagen lite tidigare än vanligt, dock borde jag inte ha vart så trött som jag var med tanke på att jag faktiskt tog mig i säng i hyffsad tid igår. Nåja, man överlever :)
Har hunnit busa och mysa med skrålla en hel del. Även hunnit slummra till med henne i 20min. Det var udnerbara 20 minutare ska jag tala om ;) Sen har mollan även hunnit få sig en bad, ett välbehövligt bad!

Annars har jag hunnit få goda nyheter. På måndag kommer dom och sätter igång med tapetseringen och dom har även lovat att till midsommar är det klart. ÄNTLIGEN! Åååh, vi kommer få så fint när det är klart! En sak är säker, när här är färdig tapetserat och det mesta är på plats så kommer jag skicka iväg Mollan och Mattias så jag kan ta en seriös stor städningen av precis hela lägenheten!

Nu ska jag ringa lillasyster Bengtsberg och planera mer inför kvällen. Balkonghäng står på schemat ;)

Skärpning!

Bloggtorkan är enorm och det ber jag om ursäkt för! Har som helt hamnat snett i detta med bloggandet. Tänker varje dag att idag ska jag blogga, men ikket. Nåja, ska uppdatera lite nu iaf :)

Har hunnit göra tre uppsättningar med naglar denna vecka, as kul! Har hunnit med lite promenader och spring på stan. Haft vin (snarare gotte kväll) med sötaste Sandra på balkongen där vi invigde utemöblerna igårkväll. Helt underbart trevligt hade vi! Fler av dessa tack! Har även hunnit hälsa på Simon på jobbet så Mollan satt och valde ut vilka tatueringar hon ska ha sen när hon blir stor ;) Har även hunnit införskaffa mig ett gymkort. AWESOME!!! Som jag längtat! Och idag fick jag äntligen dra mig ner på gymmet och dra ett första gympass. Så fruktansvärt skönt att få svettas som en gris och faktiskt ha gjort lite nytta :) Imorrn kommer jag inte kunna gymma för då är Mattias och jobbar :( Hoppas dock på att kunna hinna på lördag morgon.

Ikväll var sötaste Maria hit och fixade till sina naglar. Herregud så vi har skrattat! Sen har vi änven hunnit smida lite planer för alive helgen och den kommer bli awesome! :)

Är inne i någon lyckoperiod nu tror jag :) Är fnittrigt kär i Mattias, har vääääärldens finaste och underbaraste lilla dotter (som förövrigt inte är så liten mer), flyttat till en lägenhet som jag trivs så fruktansvärt bra i (dock får dom gärna tapetsera den snart!), har lärt känna en massa fina människor senaste halvåret. Har verkligen börjat rota mig i Boden, det tog tid, men äntligen!



Klänningarna har anlänt!

Och givetvis den klänningen jag helst ville ha.... ÄR FÖR LITEN! Åh jag blir så arg :( Inte nog med det så var den andra inte alls lika fin i verkligenhetens om på bild så funderar starkt på att skicka tillbaka den också. FAAAAN ÅH!
Jag och min vanliga tur..

Seg söndag

Vaknade och var trött som ett as men klev upp. Veckans jobbiga nätter av alla möjliga olika anledningar hat tagit ut sin rätt. Dock han jag dyka ner i snarklådan och skrapa ihop en timmes sömn med min go bebis lite senare.
Flottade pizza till lunch/middag (var väl en blandning?), ja gott var det iaf!
Sen har jag hunnit vara på stan och inhandlar lite presenter och blommor till Mattias som fyller 15....20...jaa, 25 plus imorrn ;) Åldersnojja har juh svammel människan! Sen även hämtade ut min paket från yves :) (Har beställt kokos parfym och kokosolja).

Sen har vi iaf sett en film, en gammal film som faktiskt var bra. Har sett den för typ hundra år sen så jag minns knappt någonting. "The good son" hette den iaf :)
Resterande av kvällen har det inte hänt alltför mkt. Sitter framför tvn och luktar på mitt hår som luktar kokosolja, mmm! Den luktar inte bara gott utan funkar så både "grillolja" när man ska sola, men även sätta i topparna på torrt hår. Har haft den för flera år sedan när jag blekte sönder mitt hår. Dom är iaf great!

Nu ska jag nog gå och värma mig en kopp varmchoklad och sätta mig på balkongen en sväng innan jag kryper ner till kojs. Min nya kvälls sysselsättning. Älskar verkligen våran balkong! Dock saknas utemöbler än så jag sitter då så snällt på en ensam stol ;) Nåja!
Godnatt sen då!

Bjuder på en blandad kompott bilder som alla är tagna i juni :)

WIIIIE :D

Nu är min förälskelser på väg hem till min brevlåda :D Dock är jag lite osäker på storleken på ena ifalll jag är för fläskig :S Då är det faan svält som gäller!
Snygga som satan är dom iaf! :D

Haha lite sjukt att det är min kompis Jojo som är modellen för de också hahaha!
Ja hon är juh snygg också för den delen ;D Jojo, följer din kropp med på köpet?
Jag kan betala extra, HAHAHAHA!
Eternity red Rose Dress SEK 499, Forever Unique - NELLY.COMSia Dress SEK 399, Ka Of Sweden - NELLY.COM

Hur i hela friden?

Kan man förälska sig i ett klädesplagg? Lr jaa, två:$
Hmm, ska nog köpa en triss i morrn. Vem vet? Om jag blir rik ska jag köpa 3 klänningar, bara för att jag kan haha!
Näe, nu är jag övertrött. Ska krypa ner med världens finaste bebis som ligger och snarkar. Lr snart. Stackarn har stock i magen, IGEN! Denna gång funkar absolut I-N-G-E-N-T-I-N-G! Har köpt lakutos ihopp om att det ska sätta igång magen. Har det inte gjort det till imorrn så skulle vi åka in med henne. Mammas lilla hjärta :(
FÖRBANNADE MAGE!

Annars är hon världens soltråle som vanligt. Hon har fått en gåstol av mormor som hon fullkomligt älskar! Sen har hon dessutom fått upp ögonen för mio (mammas katt) så nu racear hon efter katten i sin gåstol. Sötungen min!
Annars mår vi väl bra, trots omständigheterna. Jag har som sagt inte fattat nånting, än.

Nåja, en positiv sak är att min fina vän Emil ikväll landat i Kalix :D WIIIIIE! Så imorrn får man äntligen träffa honom. En av min absolut bästa vänner och kommer alltid att vara!

Saknar pappa Mattias gör vi också. Ska plåstra om honom och ta hand om honom då vi ses. (Han har bott i skogen i två nätter så han har skavsår överallt och är allmänt slut).

Näe, nu ska jag krya ner med skrållan. Godnatt!

Kan inte sova

Molly har tjorvat i samband med nattningen nu i 4 nätter. Hon är helt hopplös! Bara gråter och skriker och ingenting duger :S Lärväl antingen vara tänder lr magen. Gud vilken befrielse dagen hon kan prata och berätta vad som är fel så man slipper känna sig som världens sämsta.
Sömnen min är alltså total rubbad! Jag är hur trött som helst men kan inte sova, har försökt. Beskedet från igår lär väl kanske inte göra saken bättre.


Nåja, över till någonting roligt. Lr jaa det beror juh på hur man ser det. Har förälskat min i två klänningar från nelly. Så sinnessjukt jävla fina så det finns inte! Båda går att ha till vardags och fest. Och festkläder har jag juh inte direkt många utav :/ Det tråkiga är att jag vette tusan om jag har råd :O Ska försöka få gjort några naglar så man får knapat ihop nå pengar så får man väl se. Nåja.

Varför?

Har försökt smälta och arbeta med hjärnan under hela dagen. Kan juh ärligt säga att jag har inte kommit nånstans.
Min morfar lämnade oss igår natt, han tog bort sig....

Första reaktionen var ilska, sen kom tårarna. Sen har jag nog mest bara vart tom. Har inte fällt en tår på hela dagen och har inga som helst svårigheter att prata om det, men jag tror inte jag förstått. Fel, jag vet att jag inte förstått.
Det är någonting som kommer ta tid, lång tid. Kan inte och vill nog inte förstå, för det är när det blir verkligt det gör som ondast.



Vila i frid morfar <3
~ 1945 - 2011 ~

........

.....Fy och faan....FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!.....[tom]


Jag vet inte inte riktigt hur jag annars ska uttrycka mig?



Varför?

Schizofren väder!

Regn, sol, sol, regn, molnigt, soligt, regn. Kan det bestämma sig? Nästan hela veckan har det vart totalt knasväder! Iförrgår började dagen med spöregn, men senare under dagen så kom solen fram och det vart riktigt varmt och skönt. Så jag fick förfrågan om att följa ner mot vattnet i solen och dricka någon öl med bra folk. Givetvis var jag på och Mattias tog Molly. Satt som sagt vid vattnet och drack ett par öl, vissa lirade med en amerikansk fotboll, en massa surr och en väldigt bra uppgjord eld (gissa vem som gjorde den?!) ;)
Var jäkligt trevligt måste jag säga! Fler av dom tack :)

Igår kväll jobbade Mattias och jag var uttråkad så jag ringde hit Sandra. Vi grävde ner oss i soffan tsm med en tallrik jordgubbar och honungsmelon samt en kanna vatten, smaskigt som fåå!
Filmen var en riktigt chick flick, "Sydney White" och den var riktigt rolig så det passade perfekt ;D

Ikväll SKA jag dricka ett glas gazela lr två, det är ett som är säkert! Nu ska jag se om kotten fortfarande sover :)
Cya
RSS 2.0