Åååååh!

Jag är kakka less på min hårfärg. Visst jag trivs i mörkt hår, en stund. Sen blir jag bara så jäkla less just för att den är så förbaskat tråkig :/ Sen saknar jag mitt långa hår, som vanligt. Ååååh, man ska inte sitta och titta på bilder från förr. Inte för att jag hade fin hårfärg och mitt egna långa hår. Var ju smal då också :( Blä!

Ni får ursäkta mitt sjukt spännande inlägg. Är bara så sjukligt uttråkad :S Så jag sitter och drömmer om hårfäger höhö ;) Hittade en gammal bild på en hårfärg som såg ok. Problemet är att jag har typ 4 olika nyanser i håret på bilden haha. Titta på färgen uppe på skallen haha.

Näe duschen vare!

Är ensamheten över nu?

Idag har min bättre hälft ÄNTLIGEN haft sin sista jobb dag innan "lovet". Både han och jag är lediga över påsken så jag kommer kunna se honom varenda dag :D Haha, har ju typ glömt bort hur han ser ut.
Imorrn ska vi bege oss till Kalix. Ska till pappi i ryssland och vara hos han :) Har beställt palt av farmor imorrn så jag håller tummarna att jag får det. JÄVLAR jag ska äta, jag ska införskaffa mig den tyngsta paltkoma genom tiderna. Ja om det nu blir någon palt vill säga ;)

Just nu sitter jag hemma själv, lr själv och själv, bävern är ju hemma ;) Men som vanligt så sover hon bara och nu har hon till och med slutat sova i närheten av en också. Tråk hund!
Hoppas att min käre karl kommer hem snart. Är så sinnessjukt uttråkad så det är hemskt!
Näe nu ska jag hoppa i duschen så jag luktar gott när han kommer hem höhö ;D Ha det gött peeepz!

Jag är en bra flickvän

Idag har jag haft en allmänt jobbig dag. Har mått dåligt som fasen och vart sjukligt trött. Har varit riktigt jobbigt. Sen fick jag dock ett samtal från en person som jag faktiskt inte pratat med på år och dagar, och det var otroligt uppskattat! Det var min käre "småkusin" Camilla. Herregud vad vi kan svammla, jisses alltså!
Var iaf riktigt roligt att höra hur hon har det nu för tiden osv. Har jag jag tur kanske hon kommer på besök snart ;)


Förövrigt har jag vart förbi mio och betalat soffan idag. Vart och handlat lite olika grejer och sen bara vart hemma och tagit det lugnt. Har köpt en gigantiskt påskägg till Mattias och fyllt det med typ 3-4kg godis hahah ;D Jag tycker jag är en bra flickvän, fniss.


Nu har äntligen Mattias kommit hem så jag ska passa på att umgås med honom nu. Men ha det bra gott folk!


Jag och Camilla för hundra år sen (den enda bild jag hade)

Vila i frid min älskade vän

Att livet kan vara så brutalt och att man får gå igenom dagar som dessa. Det är helt sinnessjukt! I förrgår, Torsdag den 25/3 gick en nära vän till mig bort.
Den här tjejen har jag umgåtts med mest av alla sen jag flyttat hit till Boden och hon har gett mig så jäkla mkt. Det är inte alla som vart nöjd med att jag valde att umgås med henne, men det har aldrig rört mig i ryggen. Att folk är så förbannat trångsynta att dom missat chansen att få lära känna en sån underbar människa som Linda är faan helt upp till dem!


Jag var med Linda senast i onsdags kväll. Hon kramade om mig och berättade hur kul det var att se mig igen. Att hon saknat mig då vi inte setts på ett tag. Jag presenterade henne för Cissi och sedan for vi på rönnbäcks och käkade. Vi svammlade och skrattade helt hysteriskt där vi satt. Linda var så jäkla glad. Det var jag också.
Efter att ha hört hem henne tog det ungefär en timme så ringde hon, återigen för att berätta att hon saknat mig och hur kul vi haft. Att det här skulle vi helt klart göra om. Hon föreslog att vi skulle hitta på någonting dagen efter och jag nappade direkt. Det är väl ungefär bland det sista vi pratade om.


Tanken på att jag aldrig mer kommer få umgås och dela skratt och tårar med Linda gör mig illamående. Att hon faktiskt inte finns bland oss nå mer vill inte riktigt sjunka in, och det kommer ta fruktansvärt länge!
Men en sak är säker, jag kommer ALDRIG NÅGONSIN glömma min knasboll Linda. Tack för att jag gick chansen att lära känna dig och få vara din vän. Jag kommer aldrig sluta sakna dig. Jag hoppas verkligen att du äntligen fått den ro du förtjänar. Jag älskar dig gumman, nu och förevigt! <3





Min älskade ängel, Linda Thomelius
<3




Not so hardcore

Jaha då satt man hemma ensamen igen i denna tysta lägenhet. Att vi tömt tv-rummet och hallen gör ju allting ekar också. My hon sover faan mer än mig (då är det illa). Så nu har vi tvn och dator i sovrummet så det är där jag tillbringar min tid. Känner mig som en stor fet, latkorv.

Har hunnit vara till tandläkarn idag och laga mitt hål. Jag skulle givetvis vara hardcore och borra utan bedövning. Känner mig inte så kaxig så här i efterhand dock. Nåja, hoppas jag slipper åka på att laga nå flera tänder.


Har vart och inhandlat mig lite livnödvändiga saker dessutom. Frukt och middag. Har dessutom provat köpa mineralvatten som jag läääänge tänkt lära mig att dricka. Det ser så gott ut ;D Dock har jag aldrig fastnat för det själv.

Nu ska jag jäsa vidare i sängen, käka ett äpple, dricka mineralvatten och se ett avsnitt av Grey´s anatomy ;) Cya!

Numquam in deditionem venias

För plötsligt händer det. På ett lr annat sätt.

Ikväll blire bara mys framför tvn med älsko. Funderade på att fara förbi cia nykter, men tänkte att med tanke på hur sjukt lite tid jag tillbringat med min karl den sista tiden så håller jag mig hemma. Men men, finns juh fler tillfällen :)
Tänkte laga nå go middag men vet fasen inte vad!? ska jag vara ärlig är jag sugen på allt oh ingenting. Vart ingen go middag igår så haha ;)

Funderar på kycklingsallad. Eller kanske grillad lax? Äh någonting måste jag väl lyckas kocka ihop :) Blir iaf bara mys ikväll (enligt mig), kanske inte om mattias får något och säga till om ;)
Näe, nu ska jag sluta sitta här och svammla. Ska hoppa in i duschen. Jag luktar illa!

unbelievable

Idag är det fredag,..igen! Underbara fredagar! Jag vet inte riktigt vad det är, men så fort fredagen har kommit så infinner det sig något lugn inom mig. Idag har det dock vart nästan lite för lugnt. Har vart trött som fasen hel dagen haha ;D Dock var jag duktig och städade hela laggen igår så idag har jag"rätt till" att lata mig ;D höhö.

Imorrn är jag bjuden på fest men har ännu inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Ska iaf vara nykter, har ingen som helst lust att dricka. Men va faan, jag är juh lika störd nykter som full så ;)

Ikväll blire mys med babe och det ska bli helt Fu**ing underbart! Har längtat efter det hela veckan så ;)
Jag är grymt sugen på nå god middag också men får se om jag orkar laga nå sånt haha. Kanske Mattias känner sig manad att ställa sig bakom spisen? ;)

Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sminka mig. Ska bevisa min pojkvän att jag faktiskt inte ser ut som ett lik konstant höhö. Ha det gött people!

Fin besök

Idag har miss jöntti kommit och hälsat på mig :) Är så jävla skönt att ha sällskap så jag slipper vara själv. Börjar bli less på bävern, hon sover bara hela tiden haha ;P
Vi har inhandlat oss gotta och varit och hyrt film. Så snart ska vi krypa ner i varsinn soffa och glo film. Imorrn ska vi på stan och sen till Lule och hälsa på Agge :) Är juh ledig imorrn så passar på.
Hoppas på soligt och fint väder imorrn. Solen har verkligen fått mig på bättre humör! :)

Nu ska jag vara social med jöntti. Matti, i miss you <3

PUSS

Fredag

Har tillbringat kvällen i soffan och läst. Haha snacka pro:are ;D Har iaf läst ut min bok nu "mamma, pappa, barn". Helt sinnessjukt jävla bra bok! Pratade med johanna som utav en slump håller på med precis samma bok. Hon kommer då inte bli besviken :D Så den råder jag er att köpa!
Nu ska jag tvinga min pojkvän att läsa den också ;)

Förövrigt har jag itne gjort mkt alls. Har gått hela vägen till konsum och inhandlat fredags snarra som jag tänkte sitta och smaska på här i min ensamhet. Lr fel, my är ju här men hon ligger bara och sover. Kanske inte allt för mkt till sällskap. Funderar på om jag ska se någon film. Men har då ingen aning om vad för nån!?!
Nåja, ska iaf glida ner i soffan igen. Ha det gött peepz!


Mannen säger till Gud:
"Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker?"
"För att du skulle kunna älska henne", svarar Gud.
"Men Gud, varför gjorde du henne så dum."
"Så att hon skulle kunna älska dig."

ursch och fy faan!

Vilken jävla natt jag haft! Har vaknat minst en gång i timmen och vaknat med ett ryck. Har drömt mardrömmar, precis hela jävla natten! Och det värsta av allt är hur sjukt verkliga dom var, allihopa.
Även nu i vaket tillstånd mår jag illa bara utav att tänka på allt jag drömt. Är som att jag inte fattat att jag är vaken än. Huvvaligen!


Nåja, över till det positiva. Idag är det fredag och det positiva med det är väl att jag älskar fredagar haha. Tyvärr jobbar ju Mattias så jag får väl inte ut så mkt utav att det faktiskt är fredag. Men men, någonting ska man väl kanske kunna hitta på :)


Nu måste jag iaf göra mig i ordning. Ska på AF kl 10.00. BLäääääääääääääääääääääääääää.com

Ilska i kroppen

men fjärilar i magen. Så har det kännts idag. Mitt humör har vart långt i från det bästa idag. Vet egentligen inte riktigt varför!? Har bara känt att jag stört mig på det mesta runt omkring mig.
Däremot springer jag och pussar på mattias en hel del. Visst pussar jag på honom annars också, men nu är det mer än någonsin. Får fjärilar i magen bara jag tänker på hur kär jag är i honom. Haha ja nog är man lite knasig.

Drömde inatt att jag gifte mig btw. Drömde dock att jag försov mig och att alla stod och väntade på mig när jag väl kom dit. Pinsamt! Nåja, förhoppningsvis händer väl inte den dagen jag faktiskt ska gifta mig haha.


Ikväll har jag sett på hockeyn med babe. I pausen passade jag på att ge myran hennes otroligt välbehövda bad, som hon faktiskt inte hade allt för mkt emot. Så nu är hon fluffig i pälsen och luktar jätte gott!
Resterande av kvällen ska jag tillbringa att pussa på mig karl ;) Pirri pirri, höhö. Godnatt Sverige!


Tänker så det knakar

Tänk skulle man kunna stnga av hjärnan, iaf ett par dagar. Ladda batterierna liksom. Min hjärna har en tendens att tänka på tok för mkt på saker den egentligen inte alls bör tänka på. Just nu är jag inne i en sån period. Jisses alltså!
Dessutom nu när jag är ensam hemma (Mattias är i tåme) så tänker man juh inte direkt mindre. Är så läskigt tyst här hemma. Har försökt sysselsätta mig på bästa sätt. Har vart och handlat gardiner och lite smått, sen handlat lite mat så man överlever. Har vart duktig och hängt upp gardiner i köket så nu behöver folk inte längre tro att vi är lestadianer.

Funderar starkt på att bada hunden också, hon luktar illa. Juste, måste plocka in disken också. BLÄÄÄÄ! Har bara jätte roliga grejer att roa mig med. Imorrn kommer äntligen älsko hem, ÄNTLIGEN! Helt knas hur mkt jag saknar honom efter bara 2 dagar haha. He´s my löööwe ;)


Nu funderar jag på att ta en liten kvälls prommis med myran och sen kanske återkomma till det där med att bada henne!?! Hmmm.
Ha det gött people!

Wierd taste

I know. Men det är någonting med mig och skumma låtar ;)






Haha, helt seriöst!?

Var ökar mina läsare nå sjukt mkt när jag inte bloggar för? Jag förstår verkligen inte det. Men det kanske bara är jag som inte gör det?

Nåja, det händer inte allt för mkt just nu. Njuter av att vara ledig och sover på tok för mkt ;) Idag har mammi och lillebror vart på besök. Trevligt som fåå! Sen har vi käkat middag osv.
Nu ikväll har jag bara sett film med älsko och myst på innan han somnat vid 22 tiden. Efter det har jag nästan bara suttit vid dumburken. Pinsamt! Dock känner jag att jag inte har allt för stort urval. Tv lr dator? Dator lr tv? Ja ni ser juh, riktigt svåra beslut har jag att ta.

Näe, jag börjar bli trött igen, därför jag svammlar så mkt. Ska krypa ner brevid min hunk för snart får jag juh inte sova med honom mer, på flera dagar. BLÄ! Tur att min bäbis har kommit hem igen! :D (My för er som inte förstod)
Näe, nu ska jag tvätta fejjan med de svindyra ansikts grejerna som älsko köpte åt mig i umeå ;)

Puss och godnatt

Ibland är jag bara knäpp

Men för det mesta har det någon slags förklaring. Just nu känner jag mig knäpp. För det första för att jag har vart trött i ett x antal timmar men jag håller mig fortfarande vaken. För det andra för att jag har vart dum mot Mattias här tidigare. Förlåt älskling :( Jag vet inte riktigt vad det är med mig? Jag är väl bara konstig haha!

Nu är det iaf slut på lyx semestern och vi är hemma igen. Har vart jätte mysigt att få komma bort och bara ägna tid åt varandra :) Kul att träffa lite folk och så där också. Hoppas vi får göra om något liknande någon annan gång :)


Idag har jag hunnit vara med cissi en sväng. Var och fikade på stan och man fick vara ute bland lite folk. Ingenting jag direkt dör utav haha ;D Näe, men det var jätte trevligt.
Imorrn hoppas jag på lika fint väder som idag. Då vågar jag nästan lova att det blir en prommis imorrn. Iaf en liten ;)


Älskar dig gubben, förlåt igen. Tack för att du vill vara ihop med mig fast jag är knäpp haha <3

Stads rundan

Idag började man dagen med hotell frukost. Gott som faen! Var sjukt fint där man satt och käkade också här på hotellet. Efter frukosten var det upp på hotell rummet och se lite cougar town, sen göra oss i ordning och ut på stan. Var och käkade lunch med en gammal polare till Mattias, det var jätte trevligt! :)

Efter lunchen var vi och boka tid för lite ompyssling. Så imorgon ska Mattias få 55 min massage och jag en ansikts behandling på 55 min. Dock ska dom juh klämma porer och sånt skit på mig. Så jag kanske inte njuter så mkt men haha ;D Ska iaf bli skönt att bli av med lite skit!


Har även shoppat lite idag. Någon tröja, en jacka linne och små kraffs. Till och med Mattias har inhandlat sig lite na kläder :)
här senare har vi vart och käkat middag hos Mattias farbror och med hans kusiner. God mat och trevligt sällskap :)
Sen när vi kom fram till hotellet igen så sprang jag raka vägen till kaffe automaten och hällde upp massa choklad. Den är sjukligt god här! Plus att det är gratis hehe ;)


Nu ska jag mojsa ner mig med babe i sängen och se på någon film. Mest troligt har vi ett rätt fullspeckat schema imorrn så. Godnatt Sverige

Innebandy och för mkt burgare

Efter en väldigt lugn och skön dag som vi mesta dels har spenderat på hotell rummet, så for vi på innebandyn. IBK Dalen förlorade dock med 6-5, vilket var lite synd. Men det vart iaf en spännande match :)
Efter matchen begav vi oss runt stan för att leta oss något matställe. Dock hade bara MAX öppet så det blev att äta där, igen. Käkade där tidigare idag. Näe men knappt någon ångest. Plus att det var riktigt äckligt att äta där två gånger på samma dag, hojja! Nåja, vi var ju tvungen att äta något så.


Imorrn ska vi springa runt på stan, käka lunch med en polare till Mattias. Sen käka middag med Mattias farbror och hans kusiner. Det blir säkert trevligt :)  Något mer tror jag ännu inte är planerat!? Äh, vi är ju på semester ;D

Nu måste jag försöka sussa så jag orkar stiga upp och käka hotell frulle, det är faktiskt viktigt!


Saknar min bäbis btw. Min lilla prinsessa <3


Top model doggelito ;)

Umeå semester

Jag och älsko packade våra väskor igår och begav oss till Umeå. Tänkte att vi tar oss en liten roadtrip när vi båda är lediga för en gångs skull. Tog in på ett dyrt hotell igår, Best western. Dock var varken jag lr Mattias nöjd med rummet lr så. Ingenting ingick och det var på tok för "äckligt" för priset vi gav för rummet.
Så idag har vi bytt till Hotell Winn, mkt billigare och så mkt bättre. Det är suuuuper fint på rummet och det ingår massa lyxiga grejer ;D höhö.

Ikväll ska vi och kolla när Mattias kusin har innebandy match, det ska bli kul :) Sen nice och träffa hans kusiner igen, var juh som ett tag sen nu :)

Förövrigt har väl inte allt för mkt hunnit ske än. Lr jaa, beställde taxi idag men fick en limmo. Så nu har vi åkt limmo i umeå haha ;D De ni!

Nu ska jag och Mattias mysa ner oss här på hotell rummet och kika på lite cougar town och smälta maten ;D
Ha det gött people!


Här bor vi :D Fast vårat rum är spegelvänt dock.
RSS 2.0