Pirr pirr pirr

Nu är Sthlm verkligen inte långt bort alls! Bara sova över natten och sen drar vi 😁 är faktiskt rätt pirrig då jag inte gjort något sånt här sen jag var i Bulgarien för snart 7 år sen :/ ska bli fruktansvärt skönt att komma bort och bara få shoppa, bo på hotell, träffa nya människor och såklart vara med Moe. Och för att absolut inte glömma, aviciiiiiiiiiii 😁😁😁😁

Nu har jag packat nästan allt, det sista dimper jag ner i väskan i morrn.
Dags att hoppa i duschen och skalla kudden, är helt jävla slut och har haft en rätt påfrestande dag....


Har fått nya "semester klor" idag av sötaste Ida! 😁 





Håriga bebiiisaaaar!!

Nu har äntligen pappas vovve Aija klämt ut sina valipsar! Det vart 5 st, skulle vart 6 men den sjätte dog :'( 
Nu vill jag helst av allt åka hem och snoosa Goa håriga små korvar, men det får vänta. Sthlm till helgen som sagt. Sen mår ju Aija bäst av att få pyssla om dom själv i början :)



Små korvarna ❤️😍❤️😍😍

Sometimes

Ibland när du sitter sådär inne i din egna värld och bara drömmer dig bort, då du ser så klok och förvirrad ut på samma gång. Då slutar jag andas för en stund och får nästan nypa mig i armen för att förstå. Du är min. Min älskade underbara dotter! Gudarna ska veta att du gör mig gråhårig mellan varven, men herregud vad jag älskar dig! <3 
Det finns verkligen ingenting jag inte skulle göra för dig!


Före och efter

Men sjukt svårt att få tag i en bra bild! :O men jag satte på mitt "happy face" iaf ;)

Före

Efter 



Dags för frisören!

Mitt hår projekt fortsätter alldeles just nu. Mkt mkt välbehövligt att bara få sitta ner och bli ompysslad i håret, då kanske man börjar känna sig lite fräschare och mer levande 😁 

Sjuk men full av förväntan

I lördags började min hals plötsligt att skava. Jahapp tänkte jag, nu är det min tur och mkt riktigt var det precis så. För på söndag morgon vaknade jag av sån kopiös värk i kroppen att det automatiskt rann tårar från mina ögon. Igensvälld hals som gjorde att det även tröck i öronen. Inte nog med det så har det spridit sig till bihålorna så nu känner jag mig igenproppad i hela skallen. Ja och så feber på det. Juste, glömde att jag fått någon torrhosta också.  Jippie! Snacka om att ta allting på samma gång. Nåja, det kunde ha varit värre!

Imorrn måste jag dock vika mig och ringa Vc ifall jag behöver penicillin så det förhoppningsvis kortar ner sjuktiden.
Nästa vecka är det ju äntligen dags för mig och Moe att förflytta oss ner till södra delen av landen och vara på en Sthlms weekend. Som jag längtar! 
Sen är det även dags för frissan nu på lördag, del 2 av operation förnya mitt hår. Så jag måste bli frisk, helst nyss, för jobba vill jag också kunna göra. Suger så jävla hårt att ligga hemma utan ork.
Jaja, nu ska jag sluta gnälla!

Life is good anyway ❤️

Ser ut som jag mår. Dvs skit!

Mollan och jag köpte blommor till Mattias på alla-v-dag ❤️




5 år, ett helt liv

Ja idag firar jag och Mattias 5 år tsm, fast det känns som en livstid, på ett bra sätt. Herre-min-Gud vad vi har hunnit gå igenom mkt. Både bra och dåliga saker. Förlovning, graviditet, molly, missfall, midsomrar, nyår, julafton, födelsedagar, dop, vänskap, vänner, hotell, konsert, stjärnlotten vinst, endometrios, jobb, hockey, bröllop, begravningar, kärlek och ja, massor mer! 
Du gör mig lycklig och jag känner mig trygg med dig. Att du fortfarande kan överraska mig efter 5 år och fortfarande få mig att få fjärilar i magen. Ja det kan ju inte vara annat än äkta kärlek!?!

Jag ser fram emot vår framtid tsm och ser fram emot allt som komma skall, för på gott och ont, i vått och torrt, kommer jag stå vid din sida <3 jag älskar dig hjärtat.


Bjuder på ett litet bildregn från vår tid tsm. En droppe i havet skulle man kunna säga :) 


































Hundra järn i elden

Så har det känts idag. Sov skit dåligt inatt av okänd anledning!?! Jobbade som vanligt, sen direkt till Kicki för att inhandla nagelfilar, hem och snabbt trycka middag. Hann precis lägga ner gaffeln på tallriken när det ringde på dörren och Annika kom för att göra naglar. Efter att ha gjort naglar tog jag över vilddjuret från Mattias för att snöra henne i säng. Det tog ju sin lilla tid.
Efter tt hon somnar svida jag om till träningskläder för att mata av ett gympass. Skönt att äntligen få inviga både mina nya träningsbrallor och träningshandskar. Handskar är verkligen sköna och gör träningen så mkt bättre så det blir enorm skillnad på greppet! 

Efter en dusch, peeling och rakning av alldeles (påtokförjävlalängesenjagrakabena), och en insmörjning senare kände jag mig som en ny människa, och så grävde jag ner mig i soffan med en Mattias och en skål med jordgubbar, banan och kvar i famnen framför veckans avsnitt av shemless. Bra avslut på denna dag med andra ord! :) 

Nu är jag dock så jäkla trött att det svider i ögonen så då är det väl bäst att somna. Sweet dreams!


detta med att hinna med allt

Ja hur gör man? Tycker verkligen att tiden bara susar förbi och samtidigt som det känns som att man hunnit massor så känns det som att man inte hunnit med någonting alls! Denna helg har iaf gått i mor-och-dotter-mys och det är precis vad vi haft det. Mysigt! 

Det var en väldigt spänd och exalterad liten tjej som klev in i biosalongen. Det var nästintill fullbokat vilket gjorde att filmen vart försenad och det var lite svårt att sitta still för det fanns ju så fruktansvärt mkt att se på och ta in. 
Men när väl ljusen släcktes och filmen var i rullning så var det en tjej som satt som ett tänt ljus och skrattade och bara tittade. Ja ungefär till halva filmen, där började det komma lite myror i brallan, plus att hon var ganska trött. Men, hon satt mestadels stilla och var mkt nöjd när vi gick därifrån. Så tummen upp för lill tjejens bio premiär! <3

Nu har det blivit dags för att sluta ögonen och äntligen få sova bredvid min karl som mest är borta med hockeyn och allt vad det innebär. Snart är dock säsongen över för denna gång, och jag skulle väl kanske ljuga lite om jag inte säger att det kommer bli rätt skönt! :) 









Min lilla sötskorpa! <3

"-mamma, ta massa kort på mig, okej?!!"







Knasunge <3

Mys dag med det finaste jag vet

Min dotter <3

Vi har varit på stan och shoppat. (Läs;Lilli har shoppat)
En tröj/tunika/klänning, en till tröja, ett par jeans och ett par underbara mjukisbrallor i leopard.


 
Vi har även hunnit fika och kolla på folk.


Vi har shoppat tills vi stupat. Lr en utav oss ;) 

Sen har vi gjort tacos jag och Lill kocken.


Det blev riktigt gott!

Sen har vi myst ner oss i soffan, tänt ljus lite överallt och ser på tingeling och äter godis :)

Lr ja, det är någon som sitter och vaktar skålen ;) 

Happy lördag på er alla <3

Work hard, stay strong

Fredag, efterlängtade fredag. Efter en dag med fullt upp på jobbet var det bara hem och lägga sig i soffan. Not! Har gått an som en dåre här hemma med dammsugaren, trasa och skurmopp, men ack så skönt att få det bortgjort. Nu luktar har gott och fräsch plus att det ser ju helt okej ut också.
Till och med lilli vart inspirerad av sin mor och har varit värre hjälpsam (hör och häpna)! 

Efter att ha slängt ungen i säng och mer lr mindre legat under badkaret och gnuggat rent så gjorde jag mig en skål med färska jordgubbar, banan och vaniljkvarg. M-m-mmhh! Fredagsgodis deluxe <3 


Har inte hunnit med någon träning idag då Mattias vart iväg och dömt hockey, och det känns surt. Samtidigt lär jag ha hunnit bränna ett par kalorier med tanke på hur jag gått an här hemma. Så tummen upp för det! 

På tal om att bränna kalorier så har jag nu gått ner 3 kg på 3 veckor, vilket känns lite men egentligen är väldigt bra. Känns sjukt skönt att ha kommit igång med träningen och att faktisk se resultat på "helvetes plattan" (läs;vågen). 
Så åt rätt håll går det ju iaf! :) en dag i taget. 

Imorrn har Lilli fått välja vad vi ska göra bara hon och jag. Ni kan aldrig gissa vad hon vill hitta på! 
Ni som gissade på shopping gissade helt rätt! Inte nog med det har hon redan bestämt att hon ska få shopping pengar av pappa, och det ska vara som stora lapparna. Ja, för tydligen handlar man bara med dom små lapparna på små affärer och vi ska ju bara på stora affärer imorrn. Daah!

Puss


RSS 2.0