Trötter

Molly min skatt, vad tusan hände med våra mysiga sovmornar?!?!? Har var vaken i dryga timmen och har hunnit ge Mollan frukost för att sedan mysa framför musse. Nu börjar det dock bli dags för min frukost snart, sen måste jag packa, bada Molly och handla åt Mattias. Sen bär det av till kalix :D

Fick mina naglar gjorda av ida igår så jag bjuder på en bild :)
(Jag vet, dom är rosa!) ;)

Mys dag!

Började dagen väldigt tidigt då lilla fröken Sundelin slog upp sina vackra ögon före tuppen. Fick henne iaf att somna om i en hel kvart för att jag sedan vaknade av att hon hade fått tag i välling flaskan (som tydligen inte vart slut) och hällde i mitt ansikte! Tack för den hjärtat ;)

Sen har vi vart på stan med Sandra, tagit en fika i gallerian och kikat på när Sandra klippt sig. Vart mkt fint! :) Molly har shoppat sig ett diadem som hon är hur söt som helst i! Min lilla skatt :)

På kvällen har Sandra, Maria och jag vart på bio och sett "Försvunnen". Vilken jäkla besvikelse av film, men tur som var hade vi då inte tråkigt en sekund för det ;) Mkt skratt med mina tjejor. Så kan väl sammanställa dagen så här.
AWESOME!

Sötaste lillskiten i världen!

Peppad till max!

Nu äntligen har motivationen till att träna börjat komma fram, riktigt mkt också! Givetvis är jag ju fortfarande förkyld och kan därför inte sätta igång med mina planer än, men snart, snart gott folk ska här trimmas! Har läst på lite olika dieter osv, dock inte direkt hittat någon som passar mig, men nu jäklar har jag hittat någonting intressant! :D
Mer om det senare när jag blivit frisk! Tänker inte göra misstaget att börja träna medans man fortfarande har förkylning i kroppen, huvva.
På tal om förkylning så är min lilla prinsessa superförkyld :/ Näsan bara rinner, hon nyser och nyser och hon har haft feber idag. Efter en supp så vart hon dock en mkt piggare och framförallt gladare bebis :)
Hoppas hon snart blir frisk min skatt!


Något annat som suger är att jag missade "min" auktion som jag spanat in på tradera, i en vecka! Auktionen var på en splitter ny onepiece (precis en sån jag spanat in sen förr året!) för halva priset, och prislappen satt kvar!
Men som sagt missade jag auktions helvetet då jag sprang runt och plockade här hemma......
Shit happends.

Systemkamera

Är så sjukt sugen på an systemkamera! Det går juha tt leka och ta så fruktansvärt fina bilder. Visst att det inte bara sitter i en bra kamera, men nog fasen hjälper det juh till ;)
Så är någon sugen på att ge mig pengar till en? Pretty please?!? *hund ögon*

Hänger i byxorna på grabbarna, redan!

Idag har jag och Mollan vaknat före faan pga att dom har hållt på att borra som galningar i någon lägenhet brevid. Det är inte grannarna som  borrar dock utan någon firma så det är bara gilla läget. Tycker mest synd om Molly som fick vakna upp i panik av oljudet!

Sen har vi iaf piggnat till under dagen och hunnit med lunch med Simon och Sandra (på oregano såklart!). Sen glott sig less i affärerna. Mitt störta fynd idag var en bamse lära-gå vagn på coop för 199:-
Den har vi givetvis skruvat ihop här hemma, men hitills har den inte använts så flitigt ;)
Har även gjort debuten på öppna förskolan så Molly fick träffa lite andra bebisar. Så fort hon fick syn på alla andra barnen så sken hon upp som en sol. Hon hittade ganska snabbt en killkompis i samma ålder att leka med. Lite senare visade det sig att de verkligen var i samma ålder då de är född på samma dag! :) Det var ju lite häftigt! Dom var så söta och försökte byta tuttar med varandra. Sen skulle Molly promt hänga honom i byoxrna, haha. Men men, det skall väl börjar i tid ;)
Näe, öppna förskolan ska vi defenitivt besöka igen, alla var jätte trevliga och framförallt så trivdes Molly som fisken i vattnet :)


Justeja!

Har juh glömt berätta att jag har lyckats klicka hem lite löshår på tradera. Ä-N-T-L-I-G-E-N! Så nu när man ska ut lr vill känna sig lite finare så är det bara knipsa in dom i håret. Ja det vart ett clip-on set, tog mitt förnuft till fånga och beslöt mig för att jag vill behålla det lilla hår jag har på huvudet istället för att plåga sönder det ;) Nu lite snask och oth innan läggdags. Godnatt sverige!

Snart kan jag bli långhårig och slippa detta korta tråkhår! :D
P.s Fifan vad blond jag är numera, me like!


Kan själv

Gröt är kladdigt.....
har jag hört ;)



BADDAGS!!! ;)

Less på detta...

Helt seriöst, idag mår jag sämre än vad jag gjorde igår. Min ork är helt värdelös! Är igentäppt i näsan utan att vara snorig (iaf knappt snorig, bara uppsvälld i bihålorna!?), uppsvälld i halsen utan att ha ont. Har dessutom fått min kära förkylningsastma så jag orkar knappt göra någonting så känns det som att all luft är borta från lungorna. Känns ungefär som när jag var höggravid med Molly, då satt magen så jäkla högt upp så man knappt kunde andas. och givetvis lite ont i lederna på det. Tycker det är så obehagligt att ta astma sprayen också då jag blir så jäkla skakig av den för att jag använder den så sällan. Är som sagt endast i samband med förkylning jag brukar måsta använda den, vilket nu var riktigt längesen.

Att jag mår som en bajs kan jag leva med, men att jag är så sjukt tråkig med Molly har jag sån jävla ångest över. Hon springer runt här hemma och skiner som en solstråle och har energi till tusen medans mamma knappt orkar busa med henne. Förlåt mitt lilla hjärta <3 Vi ska hitta på en massa bus när jag är frisk, det är ett som är säkert!

Mimmi&Musse är en hjälpande hand mellan varven då Molly så snällt ser på. Dock fick hon fnatt efter
en stund i sackosäcken så nu är hon tbx i gåstolen och härjar :)


När man är sjuk brukar man ju inte ha någon matlust, inte jag iaf, förutom denna gång. Jag är sugen på chips, flott och massa annan skit, varför?
Det är nån underlig jävla skit jag fått i mig. Jävla baciller!

9 månader <3

Jag blir lika chockad varje månad då jag inser att hon kryper närmare och närmare 1 år. Herregud vars tar tiden vägen!?! På riktigt alltså!
Som ni såg i tidigare inlägg så har lilla busfröt börjat klättra lite överallt. Hon har lärt sig att krypa men helst utav allt ålar hon sig fram (det går fortare). Gå stolen klättrar hon snart ut för hon har blivit så stor. Hon älskar mimmi och musse på disney playhouse, se sig själv i spegeln, skrika rakt ut (för att det är kul!?!?) leka med mobiltelefoner och liknande. Hon har börjat bli mer och mer intresserad av andra barn :)

Hon är även hunnit få 5 tänder. De första två (där nere) fick hon när hon var 4 månader och sedan har det vart uppehåll med tänder fram till 8 månaders ålder. Då kom framtänderna och sedan den 3:e tanden där nere.
Hon äter som en häst och sakta men säkert har vi börjat få i henne lite mer vatten i flaska *peppar peppar*. Magen har även hållt sig i skick nu *peppar peppar*!

Annars är hon en gladskit som charmar de flesta och förgyller alla våra dagar. Hon är mitt lyckopiller här i livet. Mammas underbara älskade skatt!

Molly i sin snygga "onepiece" (mamma är knappt avensjuk)

Vi har en liten klättermus här hemma ;)

Sjukling

Typiskt, då var man sjuk. Började med att jag vaknade i lördags morse med en jäkla hosta men som faktiskt gick över under dagen. Däremot vaknade jag upp igår morse superförkyld, ont i hela kroppen och feber, väldigt gulligt. Not! Så nu är man förkyld och det har jag ingen lust med alls :(
Håller tummarna att jag inte smittar Molly och Mattias så vi får sjukstuga här hemma!
Nu ska jag försöka roa skrållan så gott det går, orken är inte direkt på topp så idag lär man juh vara sveriges tråkigaste mamma!

Lite naglar :)

Har hunnit göra 4 par naglar, glömsk som jag är så kom jag bara ihåg att fota två :/  Kanske dom lägger ut bild om jag har tur ;) Nu ska jag duscha sen fara och umgås med Simon ett tag :) Saknar min fina hjärtan där hemma. Älskar er!

Älskade underbara du <3

Det är ruskigt svårt att inte vara världens absolut stoltaste mamma till denna underbart söta unge. Älskar dig mer än allt!


Skulle du ha hjärta att säga nej när damen ser så här ynklig ut!?! ;)

Snart så...

Snart så blir det två nätter utan mina älsklingar. Att vara utan min större älskling har hänt så många gånger vid det här laget så det är inte lika jobbigt, däremot och lämna min lilla skrålla känns inte alls kul :( Kommer hinna sakna ihjäl mig efter lilltrollet! Och ja Mattias, jag kommer hinna börja längta efter dig också ;)
Men som tur är har hon världens bästa pappa som hon kommer ha jätte kul med. Tyckte det nämndes något om en första hockey match för damen!?! Tyckte jag lät som en hel bra ide! Givetvis har hon hörselkåpor och lär väl antagligen inte vara på ishallen en hel match, men ändå :) Hockey fantasterna som vi är här hemma haha!
Näe huvvaligen, nu måste jag gå och sova för jag har en hel del på min "to-do-list" imorrn. Godnatt sötton!

Världens vackraste nalle <3

Äntligen lite nytt och fräscht i bloggen!

Tusen tack Luisa för att du tog din an att fixa till min blogg! Guld värt! :)
Luisa hittar ni förövrigt här ;) http://luisa.devote.se/

I love the rain and the darkness outside

Varför blir alla så deppiga mot hösten? Okej, kanske inte alla men de flesta. Ja, jag tycker jätte mkt om sommaren men gud så jag uppskattar när det blir lite (notera lite) kyligare ute så man får klä på sig. Det regnar oftare, plus att det underbara kvällsmörkret äntligen kommer! m-m-mmm!
Ikväll är en sån här kväll då jag helst av allt hade velat gå på en kvälls promenad, letat upp en gunga, parkerat mig i den för att sedan luta sig bakåt och njuta av regnet mot ansiktet. Yes, i love the rain! ;)

Bloggdesign

Någon som kan detta med bloggdesign som vill ta sig an min blogg? Är så äckligt less på min :/

Musse&mimmi

We love it! Molly blir paralyserad ända tills tip-top dansen börjar spelas. Då är det en liten dam som får fnatt i gåstolen och hoppar och skriker av lycka ;) Mamma söthjärta <3

Pimpi´n my home

Det har vart mitt projekt i helgen, även om det halft misslyckades :/ Tanken var att storstäda precis varenda liten vrå av lägenheten inkluisve rensa förrådet, hänga upp tavlor, hyllor mm. Kruxet var att jag behövde få tag i en slagborr (vilket var fixat), men så kurkade båda slagborrs maskinisterna och ides inte komma från kalix för att hjälpa mig så det sket sig. Sen har jag inte alls hunnit städa ens hälften av det jag tänkt med tanke på att jag, Molly och Sandra haft fullt upp precis hela helgen. Nåja, har iaf tagit mig en bit på vägen. Sovrummet är jätte fint! Endast hyllorna som saknas så är det klart! :) Molly rum gruvar jag mig mest för då det mer liknar ett förråd just nu....hmm.
Äh, en dag i taget!

Har iaf fått upp gardiner i alla rum förutom nagelrummet. (äntligen inhandlat gardinstänger till alla rum). Köpt den ybersnygga tavlan (om ni frågar mig) som hänger så fint ovanför sängen. Sen hängt upp Mollans nya fina körsbärsträd (lampan) vid hennes säng. Den är så söt!




Har även hunnit pimpat Mattias toalett. Den satt svin fula svarta kakel dekorer som jag slet bort så det blev vitt och fräscht! Sen fick det bli blått tema. Toaletten är kliniskt ren då jag till och med suttit och putsat golvet för hand! (ja ni läste rätt)



Så nu är det bara resten av alla rum kvar......

Villkorslös kärlek kallas det

Det finns ingen i hela världen som kan älska dig som jag kan,
Du har förändrat mitt liv till någonting magiskt,
Du får varje minut att räknas som speciell,
Mitt älskade hjärta som jag älskar dig,
Det dagen jag slutar älska dig finns inte!
Tack för att du finns och du är min <3

Gröt-kalas!

Denna dag har vart riktigt bra! Har stigit upp tidigt och myst på med en glad bebis som förövrigt fått upp ögonen för mimi och musse på disney playhouse. Hon skrattar och dansar i gåstolen framför tvn för dom sjunger sin "tipp-topp sång". Alla andra barnprogram bryr hon sig inte alls om :)
Mitt lilla busfrö har äntligen börjat få tillbaka sin aptit, sakta men säkert. Känns jävligt bra! Har hunnit bli så orolig när hon ätit så dåligt, även fast det nu bara vart någon dag. Men det går åt rätt håll nu iaf! :)

Har vart på stan med mina favorit tjejer, Sandra och Molly såklart :) Har vart och letat efter en höstjacka åt Molly vilket visade sig vara omöjligt! Vissligen fanns det tjockare jackor men jag var ute efter en fodrad vindjacka. Fanns nada! Köpte iaf en mössa och ett par tunna vantar så lill damen slipper frysa :) Hann även ta en fika på hanssons där Mollan fick smaka en minibit mufiins och lite grädde. Det gillade damen minsann!
Sen har även sandra fått smaka på min matlagning. Bjöd på thai kyckling wook, riktigt gott var det! Maten fick givetvis godkänt av Sandra också ;)
På kvällskvisten har bus med Mollan stått på schema. Sandra tog hand om kvälls gröten och ptja...det slutade med gröt överallt ;D Givetvis ett bad på det och sen var det läggdags för Mollan. Sen gick jag och Sandra på en lång promenad där vi hann prata om en hel del, ganska mkt djupa saker också för den delen. Alltid skönt att prata av sig, så glad och tacksam att jag har hittat Sandra som vän! :)

nu ska jag läsa lite bloggar sen krypa ner till kojs med mitt stora hjärta och inte långt därifrån ligger mitt lilla hjärta i sin säng. Hon ligger förövrigt och skrattar i sömnen just nu, haha. Mammas fina sötfrö!

Mina fina tjejer <3

blondiisch it is!

Idag har operation "förnya håret" börjat! Har ljusat upp håret en aningen och sen snört i en blond färg för att få bort lite utav det gula. Funkade väl sådär, nog är jag blond alltid men fortfarande för mkt gult för att jag ska vara nöjd. Ska inte vara ens lite gult innan jag ska vara nöjd! Tur att jag har min silver bomb, love it!
Förövrigt trivs jag som fisken i vattnet i mitt blonda hår just nu, skulle dock gärna få mirakel växa ett par dm (helst nyss!) Drömma bör man annars dör man!

PLING!

Och så föll poletten ner!

Nu vet jag vad jag vill ha!!! Jag har inte råd med hårträns då det är för dyrt, men jag har kommit på att jag kan lika gärna ha nagelslingor, är jätte längesen jag haft det. Då har jag långt och fint hår varje dag och behöver inte ta mig tid att lägga i träns (då blir det i stort sett aldrig!). Då kan jag bli lite fin inför min karl för jag vet att han tycker om när jag har långt hår :D Stackarn ser ju mig som ett träsktroll varje dag, osmikad och ser allmänt slö ut haha. Tack för att du stannar kvar hos mig ändå ;)
Förblir iaf ljus! Nu saknas bara löshåret, woop woop! :D


Btw, inte helgen som kommer, men helgen efter det har jag en tanke på att tillbringa helgen i Kalix och göra naglar. Någon som är sugen? Hör av er i såna fall så jag kan börja boka in er :)

Nu ska jag gå och sova, drömde totalt bort mig i hårträsk världen ;) Godnatt!

Färg och form

Nu är jag inne i denna roliga fundering igen, vilket hårfärg ska jag ha!?! Ja klart jag svammlar med mitt hår, det är roligt! Jag älskar att förändra mitt hår och har alltid gjort. Visst att det sticker i ögonen på vissa, men det ger jag blanka fan i!
Igår fick jag dille på att bli rödhårig igen, och då menar jag riktigt röd! Dock hann jag stoppa mig själv inatt genom att påminna mig själv hur lång tid jag kämpat för att få mitt blonda hår. Så nu ärstår frågan då, vilken färg ska jag ha?!? Synd att man inte bara kunde trycka på en knapp beroende på vilken hårfärg man ville ha, och ja längd också.
Hur som haver önskar jag att jag hade en tjock uppsättning löshår. Skulle vara sjukt kul! Hur längesen som helst jag använde löshår. Kan ju visseligen ha någonting att göra med att mitt löshår jag äger är svart :P Haha.
Nåja, idag ska jag färga håret, så är det bara!

Vi är med tvättmaskin, nästan

Idag har som sagt svärmor och svärfar vart besök och det har vart trevligt. Började dagen med en lunch på oregano som planerat, och lika gott var det som vanligt!
Sen har vi vart och inhandlat oss en tvättmaskin och en torktummlare, så nu är vi med tvättmaskin, lr nästan! Vi får dom om drygt en vecka. Så jävla underbart att slippa tvättstugan, lyx!

Sen har vi även vart på stan och inhandlat lite kläder till Stella och Molly (svärmor och jag alltså).
Detta fick jag med mig hem, riktigt nöjd!

Monster "onepice". Så jäkla söt! Sen sammanlagt 9 bodies och ett par hängselbyxor (som jag letat!)
Skulle kunna inhandla precis huuur mkt kläder som helst till skrållan! Tyckte dock de flesta affärer
hade väldigt tortt utbud :/ Nåja, vi är nöjd med dagen! :)


Resterande av kvällen har gått åt mys till mammsen och pappsen medans skrållan sovit. Hon har feber och är förkyld stackarn. Men världens gladaste bebis är hon nog ändå! Mitt fina lilltroll <3
Näe, nu ska jag klicka iväg en beställning från jotex, sen snöra mig i säng. Är svin trött! Godnatt sverige!

Fan-vad-jag-var-bra-igår-inlägg

Ja jag var lite bra igår, faktiskt. Jag hann med en handling, städa, tvätta (tror seriöst hela familjens garderober låg i smutskorgen!), baka och allt detta medans jag hade lilltrollet. Guldstjärna till mig själv!
Lr så kan jag låtsas vara dryg och säga piece a cake!?! En extra stor guldstjärna till alla er singelmammor/pappor där ute!

Idag har jag och Mollan hunnit vara ner på stan för att kika på¨lite kläder, dock ringde svärmor och tyckte att vi skulle kolla tsm imorrn när dom kommer. Sagt och gjort. Sandra kom och joinade oss så vi knallade runt och fördrev väl egentligen mest tiden. Hann även ta en vaniljlatté på hanssons, mmmm! D-e-l-i-c-i-o-u-s!
Sen har det väl inte hunnit hända så jäkla mkt vettigt här hemma?
Ska ta mig en kvälls macka med tillhörande tekopp, sedan blir det sängen för imorrn ska vi upp tidigt för då får vi besök av svärmor och svärfar. Det är en massa som ska hinnas inhandlas plus att vi ska hinna med en lunch på oregano, mmmm!

Cya!

Tanken var...

Ja som sagt så var ju tanken att jag skulle skriva ett inlägg om hur grym jag varit idag. Dock orkar jag inte göra det utan kilar iväg til sovrummet och kryper ner med min stora nalle istället!
Imorrn kanske ni får ett "fan-vad-jag-var-grym-igår"-inlägg, haha. Godnatt sverige!

Snygg mamma/mormor

Måste ju bara bjuda på en bild på min sjukt snygga mamma som tagit modet idag och klippt av sig sitt hår. Så jääkla fin hon blev, lr ja det var hon juh redan ;) Men frisren var som klippt och skuren för henne, bokstavligt talat ;)

Tänk att hon är en granny! De ni ;)

Bra dag

Jahapp då var tisdagen slut för denna vecka då. Har hunnit vara på stan och lunchat med Sandra (på oregano givetvis). Fick sällskap av Angelica som hade en liten lucka. Molly sötskiten hann ha vattenkrig med Angelica inne på oregano, haha ;)
Sen hann även springa lite ärenden innan det var dags att rulla hemmåt. Hemma kockade jag ihop någon pasta sås med kassler och pasta, dock var jag inte överimponerad av mig egna insats, men det gick ner.

Sen har jag vart kreativ och städat här hemma, långt ifrån hela lägenheten men en stor del utav den iaf. Känns riktigt skönt! Dock är det inte så lätt när man har en liten som springer efter en och ropar "mamma mamma" hela tiden. På tal om det, ja Molly säger numera mamma och pappa så att man märker att hon vet vad hon menar, så nu gills det ;D
Mattias har ju lärt lill damen att jaga honom (med gåstolen alltså) när han håller på att lattja med innebandyklubban och boll, så gissa vem som ladeligen kutat efter mig både när jag torrmoppade och skurade. Tack pappa Mattias för den! Mina hälsenor och fötter är total kvaddade efter vår lille vilding till dotter!

Annars har det inte hänt mkt. Svalde en tallrik jordgubbar och banan ikväll som smakade delicious!torn! Sen suttit vid datorn och drömt mig bort i både H&M och Jotexs värld där jag hittade huuuuur mkt som helst som jag skulle vilja beställa, fast då var det ju detta med pengar igen. När ska jag få bli rik?

Näe, nu ska jag kasta in handduken för idag. Godnatt Sverige!

Kärlek <3

Har just suttit och framkallat en massa bilder. Lr jaa, skickat efter :) Här ett ett par av alla det dryga hundra bilder jag skickade efter. Har inte framkallat en enda bild sen molly föddes :( *PINSAMT*
Men nu har jag iaf börjat. Får ta resten nästa månad lr nått :)


RSS 2.0