Lördag

Tiden springer verkligen iväg! Nu är det snart måndag igen, sen är det plötsligt fredag och vips! Måndag och ny vecka. Gaah, vad tiden går fort! 
Idag har vi vart och kikat på kläppenfestivalen som några bodensare anordnat. Mkt bra gjort! Mattias var med i en löpartävling och kom på 10 plats av 70 startande, vilket jag tycker är riktigt bra! 
Jag och Lilli var givetvis och hejade fram honom 😘

Sen har vi faktiskt inte gjort någonting välbehövligt (typ städat som behövs), utan har bara myst på här hemma. Men skönt har det varit! 

Imorrn vette tusan vad som händer och sker? Städningen är ju iaf kvar,.... Yeeij! 
Nu ska jag iaf sova. Är riktigt slut! 
Hoppas ni alla som är ute har en riktigt bra kväll! Jag önskade jag kunde joinat. Men, en annan gång 😉


Mina fina! ❤️


En trött mamma såhär en lördag 😊


Sista dagen är här!!!

Sista dagen alarmet går igång just efter 04!!! Nästa vecka börjar jag kl 9 om dagarna, vilket betyder att jag kan återgå till att bli människa igen 😄😄 
Senare kvällar, senare morgnar ❤️ 
Sen har hjärtat och Lill skrot kommit hem, äntligen! Sen fick jag min välbehövliga massage igår. God damn!

Näe en bra fredag betar vi av med glatt humör! Nu ska jag bara plöja igenom arbetsdagen för att sedan plocka upp Lill skorpan på dagis för lite kvalitetstid. 
Nu ska jag ta en kopp kaffe så man piggnar till efter alldeles för lite sömn om natten.

Happy friday people! Det här med sömn

Det är verkligen lättare sagt än gjort! Jisses bananas att det ska vara så förbannat svårt att bara kunna somna i vettig tid som en normal människa, men ikket!
Gud så jag längtar tills nästa vecka då jag börjar kl 9 om dagarna igen <3 
Och till torsdag så jag ska på massage.
Men framförallt tills imorrn då min Lill groda kommer hem igen! Håller på att längta ihjäl mig!! Älskade finaste du ❤️

Jobb jobb jobb

Nu har jag under en veckas tid (inne på andra veckan nu) jobbat helt själv på caféet och därmed tagit hand om beställningar, dagskassor, inhandling osv osv helt själv. Har vart både svettigt och nervöst men gått över förväntan!
Chefen kommer hem ihelgen och det ska bli skönt att få lämna bort "det stora ansvaret" igen 😝 men nyttigt har det vart om inte annat! Har stigit upp just efter 04 varje dag vilket gjort att kvällarna blivit tidiga. Det har INTE varit kul alls! 

Idag åker Mattias till Hedenäset och blir där med molly tills onsdag. Det betyder tomt och tyst hemma, och det är väl på gott och ont (mest ont).

Tiden springer ju dock iväg och på samma gång som att det känns somom  man hunnit med tusen saker, känns det samtidigt som att man står still och trampar. Har gjort mkt naglar på sista tiden vilket verkligen är jätte kul! Dock håller inte min nacke och skuldror med mig 😓 MEN, på torsdag ska jag på massage och tillknäckning. Ska bli helt sinnessjukt skönt! 

Förövrigt händer allt och ingenting. Jag suger på att komma ihåg bloggen men måste skärpa mig. Inte alls kul när jag knappt har några inlägg att läsa från sista året 😓 näe, skärpning!


Grattis på namnsdagen min älskade lillskorpa! Idag är det Alice och det heter mollan i efternamn efter min älskade gammelmormor som tyvärr Inte finns bland oss mer ❤️Soldatbalen 2014 i bilder


RSS 2.0