1 år går fort

Idag är det precis ett år sen Simon lämnade oss, så idag har de flesta av mina tankar gått till dig Simon. Hoppas du har det bra vars du än är. Har tänt ett ljus för dig. Ha det bäst vännen!

Lyckorus

Jag fick ett sånt jäkla lyckorus över mig nu mitt i allt. Kanske för att allt flyter på så jääävla bra nu, för bra för att vara sant?!
Skolan går bra (när jag väl får vara där), cystorna har skött sig helt ok väädligt länge nu (peppar peppar..), jag är så kär i min pojkvän så det gör ont i magen av alla fjärilar som flyger runt där, vi ska flytta till ny lagg MED SOVRUM <3 Jaa listan kan göras längre, men jag tycker det räcker så där :) Livet är allt bra underbart, och att man kan känna så fast man tittar ut genom fönstret och möts av snöovädret, det gör bara saken ännu bättre ;D
Dock är jag grymt sugen på nå gott kvälls fika. Typ varm choklad och nån god macka, kanske en film till det? Dock har jag inte något sällskap, förutom bajs hunden som numera är nybadad och inte har konkelbär hängandes där bak. Näe nu luktar hon till och med lite gott. Som sweet.

Näe, nu ska jag glo runt lite. Kolla lite möbler ;) Som jag längtar!

BAJS HUND!

My har fått för sig att man ska skita inomhus, vilket gör både mig och Mattias så jävla förbannad. Hon har aldrig under sitt 9 åriga liv bajsat lr kissat på någon Matta lr annat textil föremål förr. Men imorse hade hon gjort det. Hon hade skitit på mattan nedanför sängen så Mattias fick en härlig start på dagen när han satte ner fötterna på mattan. Sen vidare in i köket så har hon även skitit där. Inte nog med det så har hon hunnit vara och korvat i båda sofforna också. MAAAH! Jävla hund! Vad faan är fel på henne? Har vart ut med henne flera gånger och det hjälper inte ett skit.

Är iaf hemma med henne idag och ska kolla så hon inte mår dåligt. Hade dock behövt dra en liten vända förbi luleå och köpa flyttkartonger, men att våga sig ut i detta väder?!? Njaaa.
Känns dock som om det skulle vara bra att få nerpackat en hel del så vi slipper göra allt på samma gång. Nåja, nu ska jag lägga mig i sängen och zappa mellan kanalerna ett tag iaf. Ha det gött :)


WIIIIE! :D

Igår var vi och kikade på två lägenheter, dock fastnade vi kanske lite mer för den enda. Fast dom var istort sett likadana haha ;D Men iaf så bestämde vi oss idag för den ena, så Mattias har ringt och bokat den och vi får flytta in redan nästa vecka :D Är glad som satan! För även om jag bor i denna lägenhet lika mkt som Mattias så har det ändå blivit så att det är Mattias lägenhet och jag är inneboende. Nu flyttar vi till en lägenhet som är lika ny för oss båda, det vill säga VÅRAN lägenhet :D Åååh jag längtar så det gör ont i magen hehe.


Näe, nu ska jag kolla lule när dom spöar Brynäs (hoppas jag iaf!)
Cya.


Sneak peak ;) Här ska vi bo! :D

Söndagsmys

Vaknade utan baksmälla med tanke på att det endast vart 3 öl igår haha. Nåja, lika skönt var det.
Har svammlat med yokoo, mattias och elin ett tag imorse och sen begav vi oss vidare till kalix. Lr jag gjorde det haha. Har hunnit vara dit och fortsatt bygga på min tattoo på armen, dock hann vi tyvärr inte klart nu heller :/ Men men, får fixa det nån gång. Den var iaf cool, särskilt min stjärna, den är jag grymt nöjd med höhö ;)
Ja jag kanske lägger upp bild, inte nu iaf. Det får bli när den läkt lite iaf ;D

Nu ska jag krypa ner i soffan och se på film med älsko. Back to school imorrn. Satan vad veckorna går fort, hojja.
Men men, live and let die!


PUSS

It all started a year ago

Mattias, Micke, Johanna och jag. Minnen <3
Synd att vi ska vara splittrade en kväll som denna. Var taggad till tusen men verkar inte få med mig någon :( Nåja, live and let die lr nåå.

Hahaha

Jag blir faan inte bättre på att ippdatera, bara sämre :P
Dock vill jag ha ny design i bloggen så kanske man blir mer inspirerad att skriva, det är iaf min tanke. Nåja, hoppas Ananlus har tid och fixa det snart :)

Idag har jag vaknat tidigt. Kanske inte världens bästa start på dagen, men men sånt som händer. Legat och dragit mig ända tills det var dags att bege sig till tvättstugan. Efter tvättstugan har jag käkat kyckling sallad och druckit citron vatten *mums*. Skulle behöva plocka till lite här också för här ser ut som...jaa?
Men jag ska iaf på gymet och förbränna lite fläsk, att bara sitta på arslet en lördag går inte gör sig. Nej nej, har suttit på röven för många lördagar nu haha.

Men ikväll äre fest som gäller ;D Iaf är det tanken?!? Dock måste jag få tag i yokoo så man får nått mer "bokat" svar. Har dock inte bestämt mig om jag vill gå ut i lule lr boden?!? Nåja, det är mitt minsta bekymmer ;D Cya peeps!

Ge mig mat?

Kom hem och det såg precis lika förjävligt ut här hemma som när jag for. Konstigt? Näe kanske inte.
Började iaf plocka bort det värsta så nu är det gjort. Nu skulle jag dock behöva orka åka förbi dollar och inhandla en tvättkorg haha. Vi har två st men såg en passande på dollar som jag nu tror jag ska inhandla.
Sen lite annat kraffs som jag måste komma ihåg att inhandla.
På toppen av allt så är jag riktigt hungrig! Har ingen aning om vad jag ska äta dock, vill inte ha snabbmat och orkar inte laga någonting heller. Någon frivillig kock som anmäler sig!?

Näe, käk lr dollar vare. Cya

Flåååt

Notbrapåattuppdateraminblogg.com

Nåja, nu är jag här och tänkte passa på och kladda lite :) Det sjuka är att när jag inte skriver något i bloggen ökar mitt antal läsare? Wierd.

Idag har vart en allmänt tung dag på skolan. Har väl egentligen inte gjort någonting ansträngande. Men samtidigt har det bara vart jobbigt, och trött har jag också vart. Men men, skoldagen tog slut till sist och jag begav mig till step-in för att förnya mitt kort. Då får jag veta att kortet vart aktiverat hela tiden som vanligt, att pengarna dragits automatiskt. Haha ska man skratta lr gråta? Alla gånger jag tänk "Jaa, nu hade jag kunnat vart och tränat, mend et går juh inte än". Så visar det sig att jag har kunnat träna hela tiden. Haha, nåja kan juh träna nu iaf ;)

Sitter just nu med färg i håret och vet egentligen inte vad jag tänkt med slut resultatet? Det återstår att se :) planen är iaf att kirra det och sen bege mig mot gymet. Dock har jag en äckel jävla hosta som jag är lite nojjig över. Jag vill juh inte bli sjuk :/ Det har jag inte tid med!


Nåja, återstår att se. Nu ska jag käka klart :) Ha det gött.

Inte okej!

Jag for till skolan imorse med tron om att jag skulle få börja media, men ikket. Så fort jag kommer dit säger Marie att jag tyvärr inte kan hoppa in i gruppen, och inte nog med det så är det enda alternativet kvar...*trummvirvel*...MATTE! Inte nog med att jag redan hade matte hela förmiddagen, nu har jag matte från 8.30 till 14.15. Det känns så fruktansvärt skiit! Kan säga att jag är helt sönder fuckad i hjärnan just nu. Hojja, näe ser inte fram emot resterande onsdagar...

Sen har jag inte fått mina jävla pengar ännu. Blir så arg! Är less att leva på noll. Kan inte snäll människa skänka mig ett par miljoner?! snälla!?

Annars är jag faktiskt glad, och mår bra trots det lilla *gnället* ovanför ;) Är hungrig och ser fram emot att klockan ska ticka fram lite till så jag kan börja med middagen. Funderar på om jag ska boka en tvättid lite senare i veckan? Har som inte så mkt tvätt så det känns nästan lite onödigt. Nåja, får se hur jag gör :)
Nu ska jag iaf finula lite. Cya

Film mys

Mitt halsand hade kommit :D Dock är min mobil knäpp och har ingen ström i kameran så får kirra bilden senare :) Är jätte nöjd! Dock hade kedjan jätte gärna fått vara lite längre. Men men, det går bra ändå :)

Har bara vart hemma resterande av denna dag. Sett på DH som ÄNTLIGEN släppt lite nya avsnitt :D
Imorrn är det åter till skolan som gäller. Sen har jag inte allt för mkt planerat? Tvättsugan har jag btw, blä. Men det måste också göras :)


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se på lite film :) Ha det gött!

Det slog till ändå

Igår kände jag inte särskilt mkt alls fören mot kvälls kvisten då jag fick lite bultande smärta i armen. Helt okej tyckte jag. Men sen så började det sätta sig i skallen och har snurrat en hel del. Har sovit hur mkt som helst! Kroppen är helt slut, och jag är fortfarande helt död. Steg upp imorse och tänkte fara på skolan men det snöade framför mina ögon så beslöt mig för att stanna hemma.

Nu mår jag lite bättre och tänkte försöka pallra mig utomhus och få lite frisk luft. Dom hade ringt från fritz olsson så jag hoppas min halsband är klart. Måste iaf fara förbi och kolla. *Hoppas*. Om jag har fått det ska jag lägga in en bild sen ;D

Nu ska jag kladda lite smink i fejjan så man KANSKE känner sig lite frächare iaf. Ha det gött sverige. PUSS

Vaccinerad trots allt

Tog mig upp ur sängen och hela vägen till skolan imorse. Kan säga att det inte alls hann bli många timmars sömn natten som var. Men men, förhoppningsvis tar jag mig i säng tidigt ikväll. Är redan nu trött så egentligen borde man väl kanske gå och lägga sig redan nu.

Gick bra på skolan, slö start vilket gillas. Slutade vid lunch som jag gör varje måndag (vilket är greeat), kom hem och fixade lite saker som jag lovat mig själv att göra. Bla boka tid så jag kan förlänga mitt träningskort och komma igång med träningen igen. Så nästa vecka blir det rivstart! Ooosch jag längtar!

Har även hunnit vara och ta svininfluense vaccinet. Tänkte inte ta det, men med en hel del övervägan beslöt jag mig för att ta den trots allt. För att för mig gynnar det mig mer om jag tar den. Förstår dock alla som inte tar den. Influensa hysterin måste ju ha somnat? Längesen man hörde något alls.

Nåja, nu sitter jag vid laptopen och dregglar. Ska snoka runt lite till, duscha och kanske kramas lite med min karl. Sen blir det att sova. Men nu har jag uppdaterat mig lite iaf. Ha det gött sverige! :)

Min bäbis är hemma igen!

Dagen har vart otroligt lugn. Degade på ett bra tag här hemma innan jag klädde på mig och pallrade mig till ishallen för att kolla när Mattias skulle döma en match. Matchen var inte alls spännande och Boden förlorade dessutom.

Efter det kom mammi till Boden och hälsade på och hade bäbis med sig :D (myran). Äntligen är lill skruttan hemma igen, som jag saknat henne! Och mattias givetvis :P Jag och mammi for och hämtade pizza och sen kikade vi på "paranormal activity", förbannade jävla skit film! Jag trodde verkligen (hoppades verkligen) att den skulle vara läskig, särskilt med tanke på hur många som sagt att den är det. Men ack så besvikna vi var, alla tre. Näe, hojja.


Och snart ska man stiga upp och fara på skolan och börja med gamla vanor igen. Ska börja träna igen också, som jag har längtat! Ska bli helt underbart. Måste ta tummen ur arslet  och boka svininfluense vaccinet också. Känns som att jag hade klarat mig utan, men med lite övervägan har jag bestämt mig för att ta den trots allt.


Nåja, nu ska jag tvätta bort sminket och sedan krypa ner till kojs med min bättre hälft och min lilla trollunge. Ha det gött sverige! Natt natt

Luktar gott som faan nu!

Home sweet home?!? Hemma är jag iaf. Känns nästan lite konstigt att inte vara på resande fot och istället för att gräva i en väska för att ta fram kläder osv, så behöver jag bara öppna garderobs dörren haha.
Har iaf vart fruktansvärt skönt att komma bort!

Väl hemma har det inte alls hänt särskilt mkt. Har plockat lite och fixat allmänna "sysslor" idag. Hann vara på systemet i förebyggande syfte, dock vart det ingen alkohol idag. Har inget sug alls.
Har vart och hämtat ut min nya parfym som jag fått av Mattias. Ingen mindre än Ed hardy orginalet ;D Som jag har längtat! MAAAH! Den luktar så sjukt gott så,...jaaa. Jag finner verkligen inga ord! Tack snälla älskling! Sen fick jag DKNY parfymen av svärmor igår också. Så ni förstår juh hur gott jag luktar ;) Som jag skrev på FB, måtte jag vara ful som stryk, men jääävlar jag luktar gott ;D Återigen tack älskling och tack käre svärmor! :)

Nu resterande av denna lördags kväll blir det inget annat än chill. Hade behövt gå till statoil och inhandla lite mer nikotin pinnar men orken och lusten är inte på topp.
Nåja, duscha ska jag iaf göra. Ha det gött peeps!



Gööööööööteborg

Jahapp. Då har man vart där också ;D
Åkte hit i tisdags eftermiddag och imorrn bär det av hemåt mot Boden igen, vilket inte känns allt för kul med tanke på hur fruktansvärt bra vi haft det hela vår tid på resande fot :) Dock är det väl alltid lite skönt att komma hem igen.

Har vart en jäkla resa detta "vinter lov". Började med att åka från Boden till Kalix, från Kalix till Skeå, från Skeå till Sundsvall, från Sundsvall till Ö-vik, från Ö-vik till Boden, från Boden till Gbg och imorrn åker vi hem. Jisses alltså! Har hunnit med en jäkla massa också. Har bla kollat hockey i två olika arenor inom loppet av en vecka (Timrå och i Ö-vik). Fått mig modo-prylar (förbannat nöjd). Vart på dop (Mattias brorsbarn Stella). Firat nyår (i S-vall). Vart full (Galet). Lärt känna lite nytt folk (Mkt roligt). Vart ute och ätit massa gott (Alltid trevligt). Sovit på hotell (Första gången för mig, iaf i sverige). Och pjaa, en masssssssa mer :) Pricken över iet så mår jag som en solstråle, livet är äckligt underbart just nu och jag njuter av varenda sekund! Kan inte säga annat än att jag verkligen behövde denna semester :D Och tack snälla hjärtat för att du gjort så mkt möjligt och bara allmänt för att du är bäst!


Nu måste jag försöka sova lite. börjar faktiskt bli lite trött. Plus att det kommer bli en lång dag imorgon, för imorrn ska vi nämligen mellan landa i sthlm och lalla runt där ett par timmar. Jippie! Nåja, har iaf uppdaterat mig lite nu :) Ha det bäst folket! PUSS

Det nya året fortsätter bra

Är hemma i Boden nu har jag föresten glömt att meddela :) Känns nästan skumt att faktiskt vara hemma, men skönt ändå :P Dock far vi juh iväg imorrn igen haha. Imorrn flyger vi ner till Gbg för att på onsdag fara på dop :) Ska bli riktigt kul! Hoppas dock jag slipper få lock i öronen efter flygresan, som jag ALLTID har lyckats få.

Nu är det måndag och ny vecka. Fortfarande är mitt humör på topp och jag mår skit bra! Allt bara flyter på i en skön takt :) Hoppas bara det håller i sig.

Näe, kan skriva mera sen för nu ska jag springa på stan en sväng med svärmor och Co :) Ha det gött.

Vi tog oss ett oförväntat stopp

Jajemänsan. Har haft det grymt bra i sundsvall. Har vart galen fylla, dans på strippstång, bad med tända ljus, god mat, halvgod mat, skratt och massa mer. Är jävligt nöjd helt enkelt! :)
Idag beslutade vi oss dock för att börja bege oss hemåt. Men vädret var inte det bästa och Mattias kom på att modo spelar imorrn på hemmaplan. Så han bestämmer sig för att vi ska ta in på hotell i örnsköldsvik, gå ut och äta och sedan imorgon kolla när modo spelar på hemmaplan. Blev riktigt överraskad och förbannat glad!

Har vart ut och ätit gott, och druckit gott, sen bara legat och haft det gott och myst på hotellrummet. Har bara en sak och säga, år 2010 kunde absolut inte ha börjat bättre. Och snart är det ett år sedan jag träffade mitt livs kärlek och han förstår nog fortfarande inte hur jävla kär jag faktiskt är i honom. Dock har jag förhoppningsvis hela våra liv tsm, på mig att bevisa det ;) Jag älskar iaf dig mattias, så fruktansvärt mkt. Du är min favorit <3


Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med älsko. Ha det bra alla. Och gott nytt år på er så här lite i efterhand :)
RSS 2.0