Please come back!

Jag vaknade av att min mobil ringer. Den har ringt säkert 15 gr, men har varit på tok i natt mössan för att svara. Men när jag väl öppnade ögonen läste jag ett medelande där det stod "Det är viktigt som faan!". Jag ringer upp och misstänker att det kanske ändå inte är något allvarligt. Så fel jag hade. En vän till mig fick inatt en kvin genom hjärtat och har gått bort. Till en början ville jag inte tro vad människan just hade berättat för mig.
Jag ringde då upp till min andra kära vän i Kiruna och hörde om det var sant. Han behövde inte ens säga något. För i samma stund han hade svarat och sagt hej, hörde jag att det var sant..

Visst den här killen är ingen jag suttit och umgåtts med varje veckan. Men en kille som jag haft kontakt med i nästan två år. En kille som nästan alltid fick mig att få ett leende på läpparna. Han peppade mig när jag var ledsen uti Jerry.
Har tillbringat dom senaste två veckorna med att både skriva sms och snacka i telen. Förra helgen var det tänkt att jag och Johanna skulle åka och hälsa på honom och min andra kill kompis. Men hans bil ville inte samma som han *skratt*.
Så vi bestämde oss väl istort sett för att jag skulle komma nu ihelg istället. Fast du har kämpat sen i söndags att jag skulle komma redan mitt i veckan till dig. Du ville att jag skulle ha varit med dig och festat igår. Jag stannade hemma.
Jag satt och smsade med dig istort sett hela dagen igår. Jag tog emot ett sista medelande av dig kl 22.59 som jag inte ens svarade på. Jag satt då i telefonen och tänkte att jag svarar sen. Men jag glömde bort, förlåt!!!!!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu!? Är så jävla orolig för min andra kill kompis i Kiruna. Jag känner en panik för vad du går igenom just nu!  Du måste ringa mig, jag finns här och kommer alltid göra det!

Jag vill bara gå och lägga mig igen, somna om, vakna och inse att allt bara varit en hemsk drömm.


R.I.P Vännen. Alla min tankar går till dig! <3



Over and out
Puss&Peace

Is this true?

Just nu känner jag mig förvirrad. Förvirrad men glad. Glad som faan! Oj oj, nu vart det konstigt. Måste tillåta mig själv att ställa en fråga only for me. Hur gick det här till?
Svaret till det är att jag vet inte!? Otippat så det heter duga. Shiiises, nu går min hjärna i högvarv. Maah!

Jag förstår verkligen om folk inte har en minsta lilla aning om vad jag jiddrar om här ovanför. Det vet bara jag. Och jag vet inte hur jag ska förklara. Kanske för att jag inte kan förklara? Näe nog med skitzoo inlägg. Nu ska jag ta natt ryken, tvätta bort sminket. Krypa ner till sängs och förhoppningsvis slippa dela den med Zimba.

Tror dock jag kommer somna med ett leende på läpparna. Längesen jag gjorde det.

Sist ljög jag, men inte nu. Så jag säger det denna gång för att jag menar det. Godnatt Sverige!



Over and out
Puss&Peace

So guess what, i´m still a rockstar!

Tjalle!
Efter läkar besöket for jag och Johanna och plockade upp Sara och Elin. Sen drog vi något varv runt stan och snacka skit och allmänt flumma på. Sen fick jag fara och lämna min Yokoo på skolan så hon kunde ta bussen hem.
Efter det drog jag och reserande av brudarna ett varv till på stan och gjorde några ärenden. Efter det drog vi på B4 och käkade. Sen såklart en vanlij latté på det. Mums!
Satt även där och disskuterade om allt mellan himmel och jord. Var riktigt trevligt. Sen beslöt jag mig för att det var dags att börja dra mig hemåt med tanke på att pappi skulle ha bilen. Så home to russia vart det.

Parkerade mig totalt oväntat vid datorn. (Brist på annat). Hade dock en duktig tanke på att ta ut Molly på lång promenad för att få bort lite överskotts energi från henne. Och egentligen från mig med. För denna kväll har jag betett mig som en övertrimmad duracell kanin. Är på sånt äckligt jävla bra humör just nu så det finns inte. Jag hoppas det håller i sig. Iaf ett par veckor. För så här bra, är det riktigt längesen jag mått! Det beror på väldigt många, och egentligen små orsaker. Varför? Det vet vissa, andra inte. Man kan juh trots inte blotta hela sitt liv i bloggen ;)

Just nu sitter jag hemma i Russia och surrar med Jöntti. Våra helt normalt nattliga och politiska samtal är alltid lika intressanta. Kanske vi skulle satsa på den politiska karriären, lr vad tror du jöntti?
Nåja, kanske man skulle försöka ta sig i sängs i tid ikväll? Näe! ;) Har mer intressanta saker för mig haha.
Imorrn ska jag???...ööömh.?.. Det återståratt se :)

Sen måste jag säga ett stort tack till tjejen som designat min blogg!
http://www.kristinschelin.blogg.se/ 
Tack snälla tjejen, jag vart as nöjd! :D

Bjuder på en bild på mig själv som jag inte ens kommer ihåg att jag hade fören idag haha. Men man måste juh bjuda på sig själv ibland. Och det har jag fått höra att jag tydligen gör på tok för lite :P
Sen får jag väl säga, Godnatt sverige!



Over and out
Puss&Peace

I think i belive in you

Gooooooo morgon goo morgon!
Vaknade av att Johanna som vanligt studsar upp ur sängen och beter sig som en över stimulerad bumbibjörn. Det innebär alltså att det är dags att stiga upp, vare sig man vill lr inte!
Fast ett litet plus i kanten var faktiskt att vi låg kvar och surra ett tag i sängen, (Fast hon var kissnödig) Thank you ^^

Vad som händer och sker idag, är jag faktiskt ännu inte riktigt säker på? Ska och lämna prover kl 2, så då blir det Kalix iaf. Sen finner man alltid sig något att roa sig med ;)

Nu måste jag dra och käka frulle med Johanna. Hon sitter här och hotar med att gasa ihjäl mig. Och med tanke på "lukt provet" jag fick så betvivlar jag henne inte när hon säger att jag skulle dö! Haha.


Over and out
Puss&Peace

I dont belive in stars!

Tjalle!
Började dagen med en för jävla snygg hes och porrig röst. Johanna ringde och väckte mig, så var juh tvungen att offra min stackars hals för att surra med min gullunge! Av nån mirakulös anledning tog jag mig upp ue sängen och in i duschen. Mammi kom hem och gjorde vofflor, så tryckte i mig en till frukost. Sen begav jag mig till kalix och var smakråd till Johanna som skulle välja ut nå nya bågar.

Sen for vi på ett litet privat mission. Efter det for vi på troxxa där jag bjöd min yook på käk. Sen hann vi hälsa på pimon en sväng och snacka lite skiit. Hann med en liten sväng på chili och fynda mig en jacka dessutom. De ni! ;)
Sen kom Madde och mötte upp oss och vi begav oss till B4 för en fika. Blev en massa skvaller över en latte. Sen insåg vi att dom skulle visa Luleå-Frölunda så jag och Madde ville såklart se. Yokoo var dock inte lika sugen. Men det enda jag behövde göra var att muta med en öl, haha. Hon är som svårövertalad ;) Sötröv!

Matchen kanske inte var den mest händelserika, men helt ok. Luleå vann med 4-2. Var riktigt kul att sitta och se hockey med nå brudar för en gångs skull. Defenitivt något som måste göras om! Har även lyckats bli bjuden på hockey dejt någongång framöver, haha de ni!

Efter B4 besökte jag draggen en sväng för att inhandla lite nikotin och snarra. Hyrde oss även en film och begav oss sen hemåt. Väl hemma dega vi ihop oss i soffan och såg filmen. Lr Johanna sov genom filmen... Tur att bror ville vara sällskap ;P

Lyckades få upp Johanna och mobba henne att hon legat och fisigt och dregglat kapp i sömnen, haha.
Sen gjorde jag något jag tänkt göra sen igår. JÄVLA SVIN! Och nej, ni har ingen som helst aning om vem jag menar! Är för Johannas skull jag är förbannad, mer behöver jag nog inte säga. Hoppas du får den skit du förtjänar iaf!!!!!

Nu ska jag och Johanna börja tänka på refrängen och bege oss upp i min otroligt sköna säng. Hoppas bara fetto zimba inte bestämmer sig för att han vill sova med oss. Satan vad han är jobbig! Nåja, ny dag imorrn.
Kanske man beger sig till Skeå och hämtar en skoter med Oscar? Lät ändå som lockande.
nåja, ha det bäst.



Over and out
Puss&Peace

Då vart den en blogg istället

Tjalle!
Ja nu var man tillbaka till blogg.se istället. Bloggagratis, näe den lägger vi ner! Nytt liv, ny blogg.
Kan juh medela att jag haft den sjukt roligast helg på jävligt länge faktiskt! Fredagen vart juh som sagt att vara i Lule. Hamnade sen i Boden på fredag natt, lr kanske man ska säga lördag morgon?! Haha. Nåja, hamnade där och festade vidare på lördagen. Var ut på krogen och härjade rätt friskt. Jag och Johanna har blivit behandlade som drottningar och blivit äckligt bortskämda! Men satan så kul jag haft. Kan jag säga mer än att jag verkligen behövde den här helgen? Näe.
Kom bort från alla tankar som snurrat i mitt huvud dom sista tre veckorna, men nu, nu känns allt så jävla mkt bättre!
Nytt liv, ny start. Jag börjar om på ruta ett. Och vet ni vad, det känns faktiskt riktigt jävla bra!
Nåja, tack killar för en helt underbart kul helg!

Denna dag har jag tagit mig upp från sängen kring 12. Begav mig till sjukan och lämnade blodproverna. Sen for jag förbi Furuhed och hälsa på Yokoo som så kreativt arbetade på sin is skulptur. Sandra, jag och Johanna har stått och svammlat om allt från idioter till spöken. Efter Johanna fick sluta for vi och käka pizza och satt och snacka mera skit.
Sen for vi på mission, vad vi gjorde tänker jag inte dela med mig här ;) HAHA! Men kul har vi haft. Tack brudar för en trevlig dag!

Sen har jag som suttit och tjura med feber och igen täppt näsa. Vaknade av att jag fått en tung förkylning över mig. Jobbigt. Nåja, i will survive! Imorrn blire att söka jobb om rösten håller. Sen ska jag bege mig till Kalix och umgås med Elin, sen dra en fika med Madde :) Blir säkert riktigt nice!

Nu har jag faan kladdat en hel del. Nu ska jag surra klart med juntti, sen ska jag sova. Är faktiskt riktigt trött. Känner att jag behöver en till ibumetin också. jobbigt. Nåja.


Over and out
Puss&Peace

RSS 2.0