Framme i Sundsvall

Bussresan gick bra och jag överlevde. Dock lite träsmak i arslet annars äre lugnt ;D Tyckte inte det kändes som att man suttit på en buss i 6 timmar dock. Nåja, framme iaf :)

Har knallat på stan en sväng med Mattias och käkat en kebab tallrik som smakade så där. Sen har vi suttit och dregglat hos Micke och svammlat på som vanligt.
Har haft värsta mys och badad badkar med Mattias. Jag vill ha ett badkar! Please hun? ;)
Sitter nu och glor runt när Mattias och Micke spelar tv-spel. Inatt är det hockey som gäller, hur fasen jag nu ska orka med det!? Nåja, får äntligen mysa med Mattias igen, har juh vart utan honom en heeel vecka. Nåja, nyttigt att sakna varandra :)


Känner att detta inlägg mest bara blev en massa svammel haha. Men va faan, jag skrev ju lite iaf ;D
Ha det gött peeps! Vya

Ändrade planer

Idag har jag knallat runt på stan i skeå med mig själv. Var faktiskt roligt att utforska en ny stad även om det nu var på egen hand ;D Hittade iaf någonting att ha på mig på nyår, vilket var viktigast! Sen har jag kommit på vad jag verkligen skulle ha önskat mig av tomten. En jacka! Dock gjorde jag inte det utan får fortsätta gå runt i min grymt fula och skita jacka, är så jävla less på den! Men men, även om det är rea har jag fasen inte råd att köpa mig någon ny just nu. får väl bli nästa år, lr året efter det, lr efter det. Ja ni fattar?


Nu har planerna dessutom ändrats. Istället för att vänta och ta busse kl 12.00 imorrn så har jag beslutat mig för att ta bussen som går 05.50 istället. så har beställt en taxi som kommer och hämtar upp mig kl 05.30. fy faan jag kommer dö! Lr dö, om jag ens orkar upp haha. Näe det löser sig.

Nu måste jag dock däcka kudden så jag får nån timmes sömn. Lär väl inte kunna sova allt för mkt på bussen så. Ajja, ha det bäst sverige! PUSS

I am on a roadtrip ;D

Tja people!
Längesen jag skrivit, ja jag vet. Men det är väl inte direkt så jävla ovanligt. Julen är iaf äntligen över, faktiskt. Ja menar nu är julen bara konstig ändå så. Nåja, splittrad jul var ju också någonting nytt, men det gick bra ändå.
Nu är det bara nyår kvar sen är det äntligen ett nytt år som börjar. Nytt år med nya händelser, minnen, skratt, missöden, gråt,..ptjaa, ni vet :)


Har ju iaf gett mig i väg på roadtrip. Befinner mig just nu i Skellefteå hos min kusin Alex och hennes kille robert. Fick mig en chock när jag insåg att dom bor i hus längst bort i skogen haha. Dock grymt fint här! Dessutom har jag sett så mkt snö idag så det är faan helt sjukt. Som att köra in i narnia lr nått ;D

Imorrn blire nog stads rundan iaf en sväng. Måste inhandla mig nått att ha på nyår för jag har ingenting med mig. Har inte direkt lust att ha på mig mjukiskläder på nyår haha ;D Nåja, får väl hålla tummarna att jag hittar något, annars får jag väl ha på mig något av Mattias plagg? haha!

Näe, nu ska jag glo vidare här, har ju iaf uppdaterat mig lite iaf ;) Cya peeps!

Jaha då var det 24 Dec igen.

Helt sjukt att det är jul igen. Fast å andra sidan har det hunnit hända fruktansvärt mkt det här året, helt galet! Det som är ännu mera galet är att nu mera har man ju aldrig någon julkänsla :( Det är någonting jag verkligen saknar faktiskt. Att få Längta efter precis allting som har med julen att göra.
Nåja, har hört att julkänslan kommer tillbaka när man skaffar egen familj, så det är väl bara vänta och se :)


Planen idag är att först åka till pålänge och fira jul med mammi och lite släkt där. Sen vidare till Ryssbält och fira jul med pappi och bror. Maah, fram och tillbaka. Nåja, nu måste jag fixa mig klart.


Ha det gött alla vänner. God jul på er!


Mattias, Jag älskar dig hjärtat! Massor! <3

Efter inte allt för många timmars sömn

Så är jag faktiskt vaken. Visseligen tack vare Mattias som inte längre är sjuk utan skuttar runt som en glatt barn kvällen innan julafton, men men, det är juh skönt att han är frisk igen :)
Idag måste jag och inhandla dom sista julklapparna. Fick låna pengar igår så nu har jag kunnat betala mina räkningar plus att jag kommer kunna köpa nån julklapp. Tur som faan, annars hade jag haft ännu mer ångest! Tack snälla!


Nu sitter jag mest och längtar tills julen är över för jag vill åka bort. Lååångt bort. Ska bli så jävla mysigt att få fira nyår någon annanstans tsm med den som betyder allra mest, min bättre hälft. (Nej har inte glömt familj och vänner!) Men jag hoppas och antar att ni förstår vad jag menar :) Iaf så längtar jag och har gjort det länge. Men nu är det juh inte lika långt kvar! :D

Näe nu ska jag göra någonting vettigt. För snart blir det stads rundan med sista julklapps inhandligen. Hallelujah!
PUSS

Som så här sent

Knas som jag är kom jag givetvis på så här mitt i allt hur fruktansvärt hungrig jag är. Så nu håller jag på att värma hemmagjord potatis mos och korv (rester från middagen). Fruktansvärt gott faktiskt! Vart hungern mitt i allt kom ifrån är dock ett mysterium? Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag är gravid. Det vet jag dock att jag inte är!

Måste passa på och skryta på mig själv för idag har jag faktiskt varit en helt fantastik hemma fru. Har diskat, lagat mat, bakat, handlat julklapp och pysslat om min sjukling. Inte för att det egentligen vart särskilt ansträngande, men känns bara lite gott om att få skryta på sig själv fniss ;)


Jaa, sjukligen sover så jag sitter här vaken själv. Själv och äter min korv med potatismos, inte sådär jätte spännande faktiskt. Men men. Funderar på att pyssla och leka med mina naglar lite, mest för att göra mig själv trött men. Kanske glottar på något avsnitt av paradise under tiden!? Ajja, ska återgå till min goo mat nu <3 Cya.

Bjuder på lite skratt

Jag skrattar iaf till detta, tyckte den var sjukt bra ;)


Liten och bekymmerslös

Det var tider det. Tiderna då ens största bekymmer var när ens barbie tappat benet, lr i mitt fall när mina bilar tappade hjulen haha. När man hade drömt en mardröm och mamma lr pappa tröstade en och allt blev bra igen. När skolan inte handlade om betyg och en massa stress och press. Tiden man på riktigt tyckte matematik var kul. Tiden då det var den 23 december och man skulle gå och sova i väntan på julafton och tomten. Alla förväntningar, julmaten, kalle anka, pirret i magen och den underbara julkänslan.

Helt plötsligt känns allting så fruktansvärt långt bort. Livet som vuxen är varken kul lr spännande, jag tycker snarare allt snurrar på om och om igen. Vad ska hända här näst? Nästa steg i livet?

Hur som haver är det bara dagar kvar till julafton och jag har inte den minsta lilla julkänsla, inte ens litegrann. Inte för att jag haft den riktiga jul känslan på flera år. Men har alltid sett fram emot julen för det är en tid då familjen är samlad, och oftaste lite delar av släkten. Det är god mat och god stämmning. Men nytt för i år blir det att fira "splittrad" jul. Ingenting jag ser fram emot. Snarare tvärtom, längtar som faan tills julen är över så man slipper all stress.

Näe, livet var så mkt lättare som liten, även dom stunder man tyckte det mesta var bara pest och pina. Oj oj, man skulle ha vetat bättre då...



Liten och lycklig :)

Kort och effektivt

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

..........

Jag är helt enkelt för arg för att kunna blogga. Trevlig jävla fredag!

Pain, pain, pain.

Som vanligt har jag krämpor. Man är juh faan värre än en 90 åring. Tanken på hur mkt krämpor jag kommer ha när jag bara är 50 är juh typ skrämmande. Iaf om det fortsätter i den här takten haha.
Näe, idag har jag vart hemma från skolan. Har tagit det väldigt lugnt för jag är riktigt öm i magen. Känns som om någon sparkat mig i magen ett x antal gånger. Det är juh givetvis endometriosen som är och spökar och gör ont som faan. Och tant röd är nu på besök och jag kan ju ärligt säga att det gör saken allt annat än mindre ont :S Hojja!


Kvällen har vart mkt lugn. Var med Linda förbi till en kompis till henne ett tag. Sen hem och käka smärtstillande, bläää. Efter det vaknade min kreativitet fram av någon anledning?! Hur som haver så har jag suttit och ritat ett bra tag. Var riktigt roligt :) Ritade en teckning till Mattias ;)
Efter det har jag försökt sova flera gånger men helt utan resultat. Det jobbiga är att jag är helt sjukligt trött. Kroppen sover men huvvet är vaken, fruktansvärt irriterande. Och nu är det på tok för sent för att ta sömnmedicinen så det är bara att invänta john blund.
Nåja, ska försöka med ett tappert försök igen. Godnatt sverige.

9 dagar kvar till julafton...

Herre jisses vad hemskt! Jag har inte alls handlat klart alla julklappar och pricken över iet så är man pank :( Jävla skit jävla äckel pengar! Tur att jag har nån enstaka liten klapp klar iaf. Måste köpa till mina bröder och min käre man, sen tror jag att jag har till alla!?! Lr? Jag förvirrar mig själv, jippie.


Igår tränade jag en jävla massa på gymmet. Först gick konditionen skit trögt, men sen jävlar anama så cyklade jag över en mil. Imponerade mig själv ;D Dock trodde jag inte jag skulle kunna gå idag, men det har inte vart några större bekymmer :) Dock har jag jävligt ont i ryggen istället.
Mattias, Massage tack!?

Sitter just nu på skolan och väntar på att vi ska få lunch. Vet fortfarande inte vad jag ska äta? Måste nog inhandla mig någonting iaf. Näe, satan vilket svammel inlägg detta blev. Kanske skriver nått mer "intressant" senare. Äh, Cya

Söndags träning

Sitter och väntar på att gymmet ska öppna. Lr dom öppnar vilken minut som helst nu, men jag hann vara iväg så tidigt att jag stod och slet i dörren och fick upptäcka till min stora besvikelse att dom inte öppnar fören 12. Haha, tänka sig att jag skulle vara "för tidig" till gymmet en söndag ;D Måtta impad av mig själv. Det bästa är juh faktiskt att jag vaknat just efter 9 imorse för då var Mattias vaken och var så himla mysig. Flera såna mornar tack!


Dagen har hitills vart så jävla bra och jag hoppas den fortsätter i samma spår. Är riktigt skönt att ha älsko hemma så jag slipper prata och pussas med hunden nå mer. Lr gossa med henne gör man väl emellanåt ändå ;)
Annars händer det inte så mkt nytt just nu? Vet ännu inte vad som händer och sker under dagen. Det återstår att se :) Nu ska jag iaf pallra mig till gymmet, igen. För nu har dom iaf öppnat! :D Cya

Lördagsmys!

Vaknade med bultande huvudvärk och törstigare än någonsin, men ack så kul vi hade igår! Var lätt topp 3 av alla min utgångar i Boden, så det var juh nice :)
När jag vaknat till liv så kom Linda förbi och vi käkade bakis pizza. Var extra lata och beställde med utkörning ;) höhö. Gott som faan var det också! Efter pizzan for Linda hem och jag började städa som en galning här hemma. Så nu är det rent och luktar gott igen :)


Så ikväll blire väl bara mys framför tvn med tända ljus. Det är iaf vad jag hoppas på för nu har jag saknat min karl jävel på tok för länge! I need some looove!


Näe nu ska jag sluta svammla på här och kanske åka och hämta min karl istället :) Ha en bra lördag!

Fredag men inget fredagsmys?

Jopp, fredag igen. Tiden bara springer iväg och inte gör man någonting vettigt inte. Nu har jag iaf provat en tablett igår, och jag kan väl inte påstå att den gjorde särskilt stora under mot smärtan, men lite kanske det minskade ändå? Sovit har jag också gjort, men vart trött efter medicinen igår så vet inte om det var sömn medicinen lr om det var smärtstillande som hade "trött-värkan" på mig. Äh.


Över till någonting roligt. Idag firar jag och Mattias 10 månader tillsammans, helt sjukt fort det går. Snart är det 1 år, hel knas! Men kär är jag fortfarande, massor. Har juh vart utan han hela veckan och det har väl inte vart allt för spännande. Nåja, jag har juh haft sällskap av Linda som tur är, annars hade jag nog blivit knäpp :P


Ikväll blir det nog ev lite idol och lite vin, sen får man väl se vad som händer och sker :) Imorrn får jag äntligen träffa min karl vilket kommer bli sjukt underbart!

Nu ska jag dock sluta skriva och pallra mig in i duschen, jag luktar blöt hund efter gymmet. Cya!

Bli normal igen?

Äntligen fick jag fara in till sunderbyn och undersöka magen. Givetvis hade jag cystor i magen men det kom juh inte direkt som en "suprise suprise". Denna gång har jag dock haft så jävla ont så min läkare tyckte att jag skulle få smärtstillande, inte så lite heller. Får äta upp till 17 tabletter om dagen + att jag nu hämtat ut min sömn medicin som jag måste prova på. För att ha den dygns rytmen jag har är faan inte normalt!

Jag är så less på denna ständiga smärta i magen, att vara orolig att det ska smälla. Dock har jag äntligen fått ett litet ljus i tunneln och det behövde jag, verkligen! I min just nu rätt gråa vardag behövs så lite för att det ska göra så mkt. Men som sagt, kanske det går åt rätt håll nu?!

Och ni behöver inte vara orolig, jag kommer inte bli en piller knaprare, inte på heltid iaf haha. Men bara så man slipper denna förjävliga smärta som dyker upp titt som tätt. Om dom nu ens fungerar är juh en annan femma!?


Näe, nu ska jag sluta skriva massa ospännande. Tänkte bara vara duktig och uppdatera er litegrann. Ska springa ut med Myran och sen krypa ner till kojs. Trött är jag, men om jag kommer kunna sova är en annan femma. Håll era tummar och tår!


Jag saknar dig Mattias,..massor! <3


Godnatt Sverige!

Nystart i livet?

Imorse gjorde det ont i ögonen att kliva upp. Men jag hade lovat mattias att köra honom till jobbet, dessutom ville jag pussa honom hejdå med tanke på att jag inte kommer se honom fören på lördag :( Så är nu helt själv hela veckan, hur fasen det nu ska gå? Lr jag har juh mytti kvar men hon tar inte lika stor plats i sängen som mattias, så hon kan inte direkt "ta hans plats" haha. Nåja.

Btw, jag gjorde någonting drastiskt idag. Jag var och knallade runt till olika frisörer för att få mig en klipptid. Efter en massa tappra försök så fick jag mig tillslut en frisör som hade tid :D Så nu är jag klippt! Riktigt skönt att bli av med en massa hö hår och dessutom inte längre ha hockey frilla. Kändes lite omodernt! Frisören var iaf jätte duktig och lyssnade noga på mig, det är viktigt! ;D Så henne går jag definitivt till fler gånger!

Efter det var jag och Linda och käkade macka på opalen, sen hem smälta maten och efter det vart det givetvis en sväng till gymmet! :) Plågade armar och ben så jag kommer varken kunna sitta,stå,gå lr kamma mig. Men det äre värt! ;D

Imorrn ska jag försöka få en tid hos läkaren. Cystorna har börjat spöka som faan och det känns som att någonting är påväg att hända i magen. Så jag måste dit och kolla upp hur pass stora dom blivit om jag måste operera mig lr hur fasen det blir. Less less less.

Näe nu måste jag duscha, jag luktar illa och om jag ska hinna se filmen så är det verkligen på tiden!
btw har jag tappat förtroende för mänskligheten, då vet ni!

Godnatt sverige!

Pain

Jag kan inte sova. Jag är dock så trött så jag har sån hemsk skallebank :S Inte en kul kombination! Egentligen borde jag ligga i sängen och kramas med min karl som åker iväg imorrn och kommer vara borta en jävla massa dagar och nätter :( Själv själv själv...BLÄÄÄÄÄ!

Denna dag hade jag helst velat sova igenom, då menar jag verkligen rakt igenom! Dock går inte det och jag är inte en människa som kör struts metoden. Sticka huvudet ner i sanden och tro att alla ens bekymmer och problem ska försvinna. Nåja, live and let die.


Imorrn är jag sugen på att göra någonting. Vad? det vet jag egentligen inte!? Någonting drastiskt, någonting roligt, oväntat kanske? Hade jag haft råd hade jag faan gått till frissan lr nått. bläää blää.
Känner egentligen ingen som helst blogg insperation så förstår egentligen inte varför jag sitter här och skriver!? Tror jag ska göra ett till tappert försök att sova. Iaf få ligga brevid min älskade så länge som det bara går.

Nåja, sov gott sverige! Godnatt, PUSS!

Raka skallen!?

Det dummaste jag gjort i hela mitt liv var antagligen att klippa av mig allt mitt hår 2007. För efter det har faan mitt hår slutat växa, ja jag vet att det låter sjukt. Men det är faan så! Till och med Johanna håller med mig.
Dock är jag så jävla less på min frisyr, min färg, allt! Är helt sjukt sugen på att göra någonting drastiskt. Dock om det går åt helvete skulle jag ta bort mig, för tro det lr ej så är mitt hår jävligt viktigt för mig!

Sen är jag så sinnessjukt jävla sugen på att göra min "ryggtavla" lr vad man nu egentligen ska kalla den!? Den går väl inte direkt över hela ryggen, men är ändå stor. Nåja, iaf så är jag så fruktansvärt sugen på att gadda mig så det är hemskt! Dock är man fattig som en kyrkråtta och kan inte göra annat än att fortsätta drömma vidare,..lr bli rik, hah!

Haha låter som att jag vill göra en make-over på mig själv. Kanske är det jag behöver? ;P
Nåja, ska bjuda på en ångest bild. Jag får ont i hjärtat av att titta på den :'(


Mitt långa fina och alldeles egna hår :'(

Det snurrar i planeten

Varit på skolan idag. Kändes skumt som faan till en början med sen vart det bara trevligt :) Alla är så gulliga och tar då emot en med öppna armar. Dock var det lite tugnt med dessa lektioner haha ;P

Idag har jag ont i kroppen som faan. Dock inte helt oväntat med tanke på att det vart två träningspass efter varann igår. Först styrke och lite kondition i en timme och sen direkt AfroPowerDance en timme till. Jisses så mör man var igår alltså. Idag har mörheten gått över till smärta haha. Men det känns juh att man vart igång iaf ;D

Just nu sitter jag hemma själv, har ingen att umgås med, och måste fixa mig nå krubb. Är hungrig som faan men gillar inte alls att äta själv. Känns så meningslöst på nått vis!? Men mat måste jag juh ha.
Blää, jag har tråkigt, och My är tråkig, och äcklig.
Hon sprang nyss och drog fisringen efter mattan. JÄVLA SVIN! Så nu har vi fartränder på köksmattan, haha. Lr itne synliga iaf, men ändå. Uuuw.

Näe, nu ska jag faan fxia mig nått att äta. Sen smälta det, och sen min kära vänner. Sen blir det gymmet ;D

Cya!

Fantastisk kvinna!

Idah har jag faktiskt varit det. Har storstädat, diskat, tränat, bakat pepparkakor och julpyntat. Då får man kallas sig själv fantastisk, iaf när det är jag haha :P
Dagen har vart väääldigt lång. Kanske med tanke på att jag vart vaken sen 7 imorse. Lr jaf råkades ta mig en powernap senare på dagen haha ;D

Idag vart det kondition på gymmet, gick mkt bättre idag än igår och det gillas! Imorrn ska jag på min livs första gruppträning. Denna gång ska vi prova på afro-powerdance. Tror det kan vara riktigt kul! Dock tänkte jg dra en styrke pass tidigare på dagen också. Nåja, får se hur mkt kroppen orkar imorrn :)

Har nyss (iaf försökt) plockat till ögonbrynen och nu håller jag på att färga dom. Får väl se hur detta slutar. Är inte så haj på sånt här haha.
Nu måste jag däremot duscha, vilket jag inte haft tid för med tanke på att jag gått an ända sen jag kom hem från gymmet. Men nu luktar hela lägenheten nybakat och nystädat. Mmmm ;D Ska bli kul att se vad Mattias säger imorrn när han kommer hem :) På tal om det, sover själv inatt, OGILLAS!

Näe duschen vare. Ha det fint. Puss på er!

RSS 2.0