Do i look old?

Tjalle!
Kan juh börja med att säga att det blev ingen som helst film igår. Mattias var trött och somnade mer än fort. Jag själv kände väl ingen direkt jätte stor lust att ligga och kolla filmen själv heller så. Näe det får bli en annan dag.
Har sovit som en gris, och skönt har det varit! Har dock drömmt helt sjuka drömmar :S Men ibland är det äckligt skönt och vaknade och just inse att det faktiskt bara var en drömm.

Pallrade mig tillslut upp ur sängen. Har chillat fram och tbx sen dess. Har dock börjat inse att jag måste springa till Åhlens nu och köpa strumpbrallor, och sen om jag hittar nå mer behövligt kvinno skrot ;) Sen har jag lovat att plocka till det lite hos Mattias innan det kommer nå folk. Har dock inte börjat än haha. Äh jag hinner! ;)

Måste få fråga er en sak. Har fått höra det fera gånger nu och nu börjar jag bli seriöst orolig. Ser jag ut som mamma Emma Toftby i "Ensam mamma söker" !? Jag har själv granskat bilden och kan inte påstå att jag finner fler likheter än att vi båda är mörkhåriga? Ser jag redan ut som 35+? Ska jag ha åldersnojja nu? Maah! Som att man inte har nog mkt bekymmer i skallen redan, blä!

näe nu ska jag springa ner på stan. Kanske skriver lite mer sen om jag orkar och hinner.


Over and out
Puss&Peace

fear and loathing in las vegas

Tjalle!
Tänkte vara lite duktig och kladda lite här innan jag parkerar mig i sängen för natten :)
Kan juh berätta att jag var så duktig att jag var och solade. Känner mig dock lite halvbränd nu haha, men det är sånt som händer. Sen lyckades jag faktiskt hålla mig vaken till baby slutade. Men efter att vi båda parkerade oss i sängen så tog det faktiskt inte särskilt länge innan vi snarkade ikapp.

Mattias steg dock upp efter typ en halvtimme!? Jag tänkte ligga kvar ett tag, var juh som mera trött. Tanken var juh faktiskt att fara och kolla hockeyn lite senare. Ställde alarmet så duktigt. Men näe, har sovit som en jävla gris! Vaknade inte fören Mattias kom hem efter hockeyn och väckte mig :S Sorry baby :$..

Sen hare bara vart chill. Har legat och sett "the pacifier", den är juh så jävla kul! Sen var jag över till Statoil och inhandlade lite snarra, cola och såklart en knullkorv! Har jag nämnt att jag älskar statoil?! Iaf deras öppen tider. Plus att från Mattias är det juh inte särskilt långt att gå :P

Näe nu ska jag krypa ner till sängs med baby. Vi ska se på den så omtalade "Fear and loathing in las vegas". Ja alla har sett den, men faktiskt inte jag! Och jag tror inte Mattias hade sett den heller!? Äh film nu.
Cya


Over and out
Puss&Peace

Ice touch

Tjalle!
Lyckades faktiskt vakna imorse, av alarmet dessutom. Dock ringde både mammi och Mattias och kollade mig. Lika bra var nog det haha ;P Nåja, väl i Sunderbyn såg väl det mesta helt okej ut. Blodet i buken hade minskat till hälfte, vilket är ett väldigt gott tecken på att kroppen tar hand om blödningen alldeles själv. Kanske man vågar pusta ut lite grann nu?! Njaa..

Efter Sunderbyn har jag varit på stan här i boden och sprättat lite pengar. Köpte en present till baby som han ska få här senare. Om han tycker om den/det är juh en annan femma haha ;P Köpte även lite "presenter" åt mig själv haha. Näe men inhandlade lite mer behövligt skrot som en kvinna alltid har nytta av.
Efter min lilla shopping rundan vart jag bjuden på lunch med baby. Efter det hamnade jag i mat koma och fastnade i hans säng. Tog mig dock tillslut upp och insåg att jag måste sysselsätta mig, annars kommer jag tillbringa dom närmsta timmarna i sängen. Är helt död i skallen!

Tänkte bege mig till solariet och fortsätta jobba på brännan. Sen dusch och om duschen är jätte jobbig kanske jag ändå måste ta en power nap ;) Baby slutar 16 vilket innebär att jag får sällskap i sängen. Mmmm!
Annars blire en chill kväll. Kanske se filmen som Mattias köpte tidigare i veckan? Ajja, det återstår att se.
Cya

Over and out
Puss&Peace

I´m a bus rider

Tjalle!
Ja kan juh börja med att säga att det blev ingen lunch med grbbarna, tyvärr. Lilla Emelie har sovit på tok för länge för att hon skulle hinna med det. Näe steg upp och var seg, så förbannat seg. Gick och fyllde mig en kopp med kaffe, drog på mig sol glajjerna och satte mig på bron i den helt underbart värmande solen! Sitter där i morgonrock och sol glajjer, kände mig allt utom snygg. Men härligt var det. Efter att ha packat och gjort mig i ordning kom Marion och hämtade mig. Måste tillägga att jag pratat med Johanna i telefonen under hela den tiden. Det vill säga typ två timmar haha. Men men fick juh gjort det jag skulle ändå ;)

Väl i Kalix for jag och handlade med mammi en sväng. Sen begav jag mig vidare till moster som ville ha håret "till klippt". Hon har nämligen varit hos frissan men var inte riktigt nöjd, så jag fick firra till det lite.Hon ska på bröllop ihelgen dessutom så hon hade väl mer lr mindre panik haha. Nåja, hon vart iaf nöjd och det innebär att även jag vart nöjd :)
Fick juh träffa söt kusinen Amelia också, goo unge! Hon är så förbannat jävla söt. Och växer gör hon så det knakar! I augusti ska jag juh få en till kusin av den mostern. Ska bli spännade att se vad det blir. Jag tror faktiskt stenhårt på en till lill brud ;) Återstår juh att se om jag har rätt lr fel. Men jag tycker det behövs flera tjejer på min mammis sida. Där är jag ganska ensamen i kusin skaran. Nåja, en grabb är också hjärtlig välkommen :)

Efter klippningen vart det en snabb visit hos Marion. Vidare därifrån till Pecke för att dra en snabb kaffe. Hann väl vara där i 45 min innan jag fick skjuts till busstationen. Sen har jag tillbringat drygt två timmar på buss och ca 45 minuters väntan på busstationen i Lule. MAAH! Hann bli äckligt jävla less må jag säga. Fick sitta brevid en brud som stank gammal apelsin och snacka svengelska i telefon. Hon var juh inte heller diskret i sitt samtal... Hmm det finns verkligen skumma människor!

Näe nu ska jag skynda mig och se ett avsnitt av DH innan Mattias kommer hem. För sen ska jag mysa en hel del och har väl inga starka planer på att direkt tillbringa tiden vid dumburken haha.
Imorrn Sunderbyn, håll alla tummar och tår för mig!
Cya!


Baby är fortfarande bäst <3


Over and out
Puss&Peace


Kaffe freak

Tjalle!
Idag begav man sig hem från Boden till äckel Kalix. Väl hemma i Kalix så kom Marion och plockade upp mig så for vi och käka på 2000. Är faan minst ett år sen jag åt där sist, nu kommer jag ihåg varför. Blä! Nåja, det gick ner iaf.
Sen beslöt vi oss för att våldgästa Pecke, Rick och Richard. Var otroligt snäll och köpte kaffe åt boysen ;D
Har suttit där i flera timmar och pimplat kaffe och snackat skit och massa minnen. Är helt sjukt hur mkt kaffe jag hann pimpla i mig på bara några timmar. Haha känner mig nästan lite som en kaffe narkoman. Det ironiska är att jag ändå är trött som faan! Ääh!  Har iaf varit riktigt jävla trevligt!! :) Får faan ångest över hur lite vi umgås nu för tiden med tanke på hur mkt vi hängt ihop förr :/ Nåja, riktiga vänner består.

Sen var Marion snäll och skjutsade hem mig. På vägen såg vi den största stjärna jag nånsin sett falla. Både önskade sig såklart någonting. Om det går i uppfyllelse återstår juh faktiskt att se :p *Håller tummarna*
Drygt 1 minut efter vi sett stjärnan falla höll vi på att krocka med bambi. En rådjurs unge hoppade fram från ingenstans, mitt framför bilen. För första gången i hela mitt liv skrek jag rakt ut för jag vart så rädd. Tur som var klarade sig både bambi och bilen utan skador.

Imorrn ska jag bege mig till Kalix hyffsat tidigt hade jag tänkt mig iaf. Ska ev käka lunch med Stoffe och Rick på stan. Sen har jag blivit anlitat som privat frisör åt min käre moster som hade panik över sitt hår. Vad man sen spenderar resterande av dagen har jag faktiskt ingen aning om än!? Blir iaf att bege sig tbx till Boden mot kvälls kvisten. Ska juh upp till Sunderbyn på fredag morgon. Återstår att se vad dom har att säga.

Kommer nog kännas wierd att sova själv inatt!? Jag menar, jag börjar juh bli riktigt van att ha sällskap om nätterna :)
Nåja, imorrn får jag juh sova med söt igen ^^, Näe, nu sängen nästa! Godnatt Sverige.

Over and out
Puss&Peace


Just a little bit

Tjalle!
Vaknade efter 11 nångång tror jag det var!? Nåja, sov juh inte bort hela dagen iaf. Kravlade mig upp ur sängen och har degat runt som en säl i Mattias lägenhet. Han har varit duktig och både skottat sin parkering och vart och tränat. Wiie, känner hur jag sakta men säkert står brevid och sväller haha! Men jag ska faktiskt börja träna! Mamma har lovat att joina. Detta kan faan bli intressant! Skulle inte sitta helt fel att loosa se så där 10kg och bygga upp en hel del muskler. Nåja, den drömmen går liksom inte ihop med min nuvarande livstil :/ Ääh! Peppa mig!

Har fått erbjudande om att fara med Johanna och co och se skotercross här i Boden på lördagen. Sen skulle även drängarna infinna sig på Western Farm. Låter faktiskt inte som en hel tokig dag, snarare tvärtom.
Sen lyckades jag få ett erbjudande som är ganska precis tvärtom än skotercross och drängarna, nämligen följa med på en utlands resa. Asså det svider juh i hela mig och säga nej till det faktiskt. Jag menar jag har suttit och gnällt om hur gärna jag vill utomlans. Med med tanke på min ekonomi och min hälsa så ser det inte särskilt just ut. Mitt i allt får jag inte ens se drängarna :(...

Nåja, på fredag blir det sunderbyn och kolla om det fyllts på med mer blod i buken. Har det gjort det blir jag faan less! Då blir jag inlagd och det blir operation. Känner mig allt annat än sugen på att tillbringa flera dagar/nätter på sunderbyn :S

Näe, nu var jag duktig och kladda ner lite "spännande" saker som händer och sker i mitt liv just nu. Ska försöka bli lite mer duktig på det här med att blogga. Oftare och med mindre text. Så mkt enklare och kanske till och med intressantare att läsa då!? Nåå, Godnatt sen då Sverige!


Over and out
Puss&Peace

FUCK YmOeU

Tjalle!
Ja asså jag hade juh tänkt sätta mig och skriva om hur god mat jag lagat till Mattias idag. Om hur kul det var att se Modo vinna dagens match. Hur duktiga vi varit som inte sovit bort precis hela dagen. Att magen hållt sig lugn idag. Att jag varit duktig och solat. Men näe, just nu känner jag hat, ilska, hmm...
Asså... jag...hmm... känner hur det kryper efter ryggraden. Jag tror det kallas ilska!?
Seriöst så känner jag en helt sinnessjuk frustration just nu. MAAAH!

Funderar seriöst på att gå ut på balkongen och allmänt bara vråla. Men med tanke på Mattias grannar så näe.
Ska försöka hålla mig lugn. Kanske man far ut och springer några km...mil. Näe det orkar jag inte heller. Tänkte diska, men nu är jag för arg för att diska. Jag är för frustrerad för att kunna tänka. Lr njaa, det är juh bara en sak jag tänker på just nu. FAAN!

Asså snällt. Stå och käka godis ur en mega stor godis påse framför ögonen på ett litet barn vars snålvatten bara rinner. Det är grymt! Just nu känner jag igen mig i barnets situation...!!!

Nu ska jag gå och,..roa mig. Funderar på att kanske ta en dusch!?

Och kära vänner, ni behöver inte vara orolig för min skull. Alla har
såna här dagar. Tror jag..

Over and out
Puss&Peace

I´m still alive

Tjalle!
Kan juh börja med att medela att jag sluppit sunderbyn (än så länge iaf). Har bara inte haft tid lr ork att sätta mig och skriva här. Fick låna Mattias bil hem till Kalix för att hämta kläder och sånt. Känns faktiskt lite tryggare att vara i Boden ifall det blir sunderbyn igen. Är juh som lite närmare från Boden till Sunderbyn än från kalix. MEN måste väl skynda mig och fylla i att det är långt ifrån endast därför jag är här. Som sagt finns juh Mattias här, och ja, han är fortfarande bäst!

Nåja, om man slutar disskutera alla krämpor man har för en sekund och fokuserar sig på det positiva här i livet. Jag vann auktionen på tradera, klänningen e min! :D Lr jaa om människan då skickar den till mig och allt går som det ska vill säga haha. Hittade en par snygga skinn stövlar som jag också bettat på. Det går dock inte lika bra. Har lite beslutsångest om hur mkt jag egentligen är villig att betala för dom med tanke på att klänningen var juh inte direkt gratis. Plus att jag är juh inte direkt jordens rikaste människa. Men men, pengar är så långt ifrån allt. Tyvärr är man juh äckligt beroende av dom.
Jag hatar pengar, så länge dom inte ligger i min plånka!

Äähh...

Sen på tal om något helt annat så har jag slitit ut mitt löshår. När jag låg på sunderbyn borstade jag inte mitt hår på två dagar och med tanke på att jag hade löshår var det kanske inte så jävla smart. Nåja, fick nå ryck och har klippt lugg nu. Ser inte ut som jag haha. Tur att hår växer ut snabbt igen. Synd bara att det inte växte 1dm i månaden.

Nu ska jag borsta gaddarna, tvätta bort sminket och krypa ner i sängen med Mattias. Mmmm, helt underbart!
Imorgon ska det bli en tidig morgon! Ska försöka vara lite kreativ imorrn också hade jag tänk.
Nåja, Godnatt sverige. Hör av er om ni vill nått :)


Over and out
Puss&Peace

Sunderbyn

Tjalle!
Ursäkta att jag inte uppdaterat på ett tag. Men som sagt så finns det en anledning till det. Har legat på sunderbyn i två nätter. Det hela började i onsdags natt. Började med att jag fick sjuka buk smärtor och insåg att nått är ganska galet. Så Mattias körde mig till akuten i Sunderbyn. Där konstaterade dom att jag hade mina cystor som vanligt. Men den största utmättes fortfarande inte mer än 2,44cm. Vilket den störst utmätta var den 10/2 då jag var och kollade upp det.
Sen hittade dom även en del vätska i buken på mig. Så dom la in mig och jag fick börja fasta ifall det skulle bli operation. Fick morfin sprutor i låret i hopp om att lindra smärtan och kanske få sova lite. Visst det lindrade smärtan, men sova kunde jag fortfarande inte göra. Hatar att ligga på äckel jävla sjukhus!

Nåja, på morgonen gjorde jag ultraljud igen och fortfarande var cystan på 2,44cm kvar. Men nu hade jag en till på 4cm! Vätskan i buken visade sig dessutom vara blod. Och cystan som hade vuxit fram på 4 cm är mest troligt blodfylld. Och läkarna vet ännu inte riktigt om den ännu fylls på med blod. Och dom vet inte irktigt heller vars ifrån jag blöder.
Helst av allt vill dom slippa operera ihopp om att min kropp själv ska klara av att "städa" undan blodet från buken. Men dom vet som sagt inte heller om min buk fylls med mer och mer blod just nu!?
Kände iaf att jag orkar inte ligga kvar på sunderbyn. Man mår faan bara sämre av att ligga där. Tur som faan att jag hade världens bästa Mattias vid min sida. Tack gubben för att du finns!

Lyckades iaf få fara "hem" till Mattias. Läkaren ville dock att jag skulle stanna över helgen. Över min döda kropp! Är så spy less på sjukhus. Och sen när man bara får ligga där och vänta och vänta och vänta. Och jag vet egentligen inte vad jag ligger och väntar på!? Så fick fara hem i utbyta om att jag måste direkt fara in på sunderbyn om jag känner sån smärta igen.

Just nu känns det hyffsat okej. Känns som att jag har flytande lava i buken. Men jag kan juh stå,gå och prata så man ska väl inte klaga!?! Har juh som sagt världens bästa Mattias som tar hand om mig. Han får mig att tänka på nått annat, vilket är så jävla skönt! Nåja, blir det blogg uppehåll så ligger jag väl på sunderbyn (som vanligt).
Men nu vet ni lite bättre iaf.

Nu ska jag börja bege mig till sängs. Ska bli helt underbart skönt att få sova i en skön säng och med Mattias som sällskap. Sover så jäkla bra med han! Har sagt det förr men jag säger det igen, han är bäst!



Over and out
Puss&Peace



Dirty money

Tjalle!
Vaknade idag av att Mattias gav mig ångest för att vi återigen lyckats sova bort halva dagen. Men och andra sidan är det svårt att ha ångest pga av att jag delat säng med honom ett par timmar extra. Det är juh inte direkt något jag lider av ;)
Efter att ha tagit sig upp ur sängen, duschat osv, så satte vi igång med städningen. Ja vi skulle ha städat redan i måndags, men va faan. Nu är det juh gjort iaf!
Har försten jobbat upp mig hos Mattias. Nu får jag dela tandborst mugg med honom. Sug på den ni! ;) HAHA!

Sen har vi bara chillat och myst på. Mattias for iväg på hockey och jag drog dit drygt en timme efteråt. Denna gång var det Boden - Ökx. Matchen var faktiskt riktig rolig att se. Särskilt när alla börjar slåss med alla. Fick juh se Mattias in action haha ;D Efter matchen vart det att käka. Behöver jag ens säga vart? Jaaaa jag vet, But you know,... Green´n´garlic ;) Haha!
Mätta och belåtna for vi och hyrde film som vi nu strax ska börja titta på.
Förra filmen vi hyrde var föresten skit bra! Bästa film jag sett på länge! Filmen hette "XIII" tror jag!?! 13 skare iaf vara. Men det rekomenderar jag starkt!

Näe, nu ska jag springa till Mattias som så snäll ligger och väntar på mig. Hem till äckel kalix imorrn. Hör av er om ni vill hitt på nått! :) Ha det bäst mina vänner.


Over and out
Puss&Peace

Hockey

Tjalle!
Har varit så "duktig" och sovit till ca 15 idag. Maah, lite ångest, men satan så skönt! Hade dock kunnat legat kvar i sängen ett bra tag till! Tog mig tillslut upp och gjorde mig i ordning. Mattias bjöd på sallad till frulle med tanke på att vi skulle bli nyttiga i veckan. Tillåt mig att kommentera mig själv där, MOHAHAHAH!
Nåja, efter ett par timmar drog vi iväg till Lule och kollade hockey. Lule-Rögle. Lule vann med 6-1. Matchen var väl inte allt för spännande, men med lite spänning i sista perioden vart den juh helt ok ändå. Lule vann juh så!

Efter matchen var vi hungriga, jävligt hungriga! Så efter en liten disskution kom vi fram till att vi förtjänade faktiskt att få äta på max, haha! Så efter att ha flottat i sig det gamla hederliga frisco målet med två green´n´garlic hamnade vi snabbt i en mat koma.
Var dock så kreativa att vi orkade gå in på shell och hyrde en film. Filmen var dock 3 timmar. Och näe, som vanligt har vi inte sett klart den. Emelie råkades komma åt en liten knapp och stängde av filmen höhö. Förlåt :P
Nå imorrn blir det fortsättning på den. Hitills verkar den riktigt jävla bra iaf! Kan skriva imorrn vad den hette och om den nu fortsatte att vara bra filmen ut :)

Imorrn hade jag tänkt, till och börja med, att inte sova bort hela dagen. Sen tror jag vi skulle försöka vara lite kreativa och städa till det lite hos Mattias. Hur det blir, det vet ingen. Men tanken är juh god!

Nu ska jag sluta skriva och bege mig mot sängen där Mattias antagligen redan ligger och sover. Känner mig på djävuls humör. Men tur för han att han är så jävla söt när han sover, så jag lyckas nog låta bli att plåga honom ;D Nog för att han är lika förbannat söt när han är vaken också. Men då ser han inte lika oskyldig ut ;P Haha!
Näe seriöst, sängen var det! Godnatt Sverige!


Over and out
Puss&Peace

My heart is yours

Tjalle!
Jaa, man överlevde denna dag. Men ack så jävla pissigt man mått. Min hjärna har varit helt fucked up! Förstår inte hur jag lyckades ta mig upp ur sängen, sminka mig och bege mig till hockeyn!? Jag lyckades iaf. Skönt som faan med frisk luft, dock inte lika jävla skönt med 99 minus grader ute! :S Hatar den här jävla äckel kylan, är less på vinter och snö och allt vad det innebär. Ta mig här ifrån, någonstans där det är varmt.
Ingen som känner sig så där äckligt rik och känner ett litet sug av att bjuda mig på en resa till, pjaa, Thailand? Please?!
Näe, måste fasen kirra mig ett jobb och spara pengar. Då är det inte ens en fundering på att dra utomlans, då far jag.
Näe hojja, ska sluta sitta och lusta mig själv med tanken på att ligga på en vit sandstrand, med klarblått vatten och en iskall cola i handen. Mmmmm...

nåja, tbx till verkligheten. Sitter jag faktiskt hyffsat nyduschad, lurvig i håret och fryser framför Mattias dator och glor runt lite. Han är helt inne i bubbel breaker världen. Det svider nog extra mkt nu när jag tagit poäng rekordet, hehe. Sorry baby ;)
Men har faktiskt seriösa planer på att lura av honom telefonen och krypa ner i hans famn och bara må bra. Skulle inte sitta helt fel och sova lite heller. Imorrn har han (tur som är) ingen tid han måste upp. Vilket innebär att jag slipper ligga kvar själv i sängen och försöka somna om, själv. Så imorgon blir det att stanna kvar i sängen ett braaa tag, faan vad mysigt!

För övrigt kan jag väl bara tillägga att jag mår bra, riktigt bra. Det kittlar i magen varje dag. Och det är tack vare Mattias, han är bäst!
Sleep tight my friends!


Over and out
Puss&Peace



headache

Tjalle!
Kan juh börja med att säga att det var skit kul igår! Var på 30-års fest med Mattias. Drack och jyrade på en hel del. Folket var jätte trevliga och jag hade jätte trevligt! :) Efter en hel del alkohol intag begav vi oss (såklart) till puben p ;) Och på puben p drack vi (självklart) Emelicious ;D Haha. Efter puben vart den ice, vilket inte var så jävla mkt att hurra för. Inte allt för mkt folk, och ganska kass stämmning också. Vart lite små disskutioner och mitt glada humör försvann för en stund. For då hem med Mattias och då blev allt så mkt bättre! Den killen kan verkligen få mig att må så bra så han förstår det inte själv...

Nu är det söndag, bakis återigen. MÅSTE verkligen ta det lugnt ett tag nu. Min mage visade på alla sätt inatt att den verkligen hatar mig! Svider det i magen när man dricker vatten, är det inte ett särskilt bra tecken :/  Tänk skulle man vara så fantastiskt duktig och börja träna också. Maah, ångest..
Men nu för tiden har bakis för mig fått en liten betydelse, och det är hockey! Det har som sagt blivit lite av en "bakis ritual" haha. Fast ska jag vara ärlig så är jag mest intresserad av domarn ;) Så fin han är!!

Idag hoppas jag verkligen inte Mattias har några över energiska planer på sysselsättning. Men det betvivlar jag starkt med tanke på hans skick. Näe ikväll ska jag bara ta det lugnt och kramas, satan vad jag ska kramas. Jag ska kramas med killen som alltid får mig att le, med killen som bara genom att vara sig själv får mig att må så bra. Jag ska kramas med killen som är för bra för att vara sann. Den killen är Mattias :-*

Ta hand om er gott folk.

Over and out
Puss&Peace

Yes please

Tjalle!
Vaknade efter att ha sovit i ca 3½ timme. Kände sig allt annat än attraktiv. Trött och jävlig pallrade jag mig upp, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. Packa med mig allt (förhoppningsvis) och begav mig till Kalix. Väl i Kalix hängde jag med söt Yook. Jyrade på en massa tills bussen gick. Sen känns det faktiskt som om jag skulle ha åkt buss i ett dygn. Har dock inte åkt i mer än 2½ timme. Men satan vad långtråkigt det var. Särskilt mellan Luleå-Boden. Maah!
Nåja, väl framme så kändes det som att det blev värt bussresan iaf ;D Har fått mig en jävla skön massage mot min onda rygg. Hoppas nu på att den blir lite bättre. Men nu tycker instämmer även Mattias med min mamma, nått är fel i min svank. Så om jag känner mig riktigt duktig kanske man ringer till läkaren i veckan? Återstår att se.

Ikväll blire fasen inte annat än lugnt! Mysa framför tvn med lite tända ljus? Tanken är juh inte helt fel, särskilt inte med tanke på sällskapet ;) Me like him!
Nu ropar han, hörs och ses mina vänner!


Over and out
Puss&Peace

Different looks!

Tjalle! (igen)
Ja som ni kanske vet så är jag mästare på att leka och ändra på mitt hår. Tänkte dela med mig av några bilder på en del olika frisyrer och färger som jag haft. Och ja, ni får säga vad ni tycker jag passar i. För själv så kan jag inte bestämma mig alls haha!






Jaa, det var inte ens en bråkdel av hur många olika frisyrer och färger jag haft! Men ni fick se lite iaf.
Ni hinner antagligen se mig i ca 570 frisyrer/färger till innan jag är klar haha ;)

Näe nu sängen på riktigt! Som vanligt haha.
Cyyyyyyya!



Over and out
Puss&Peace

Please give me!?

Tjalle!
Ja men det gick juh bra att stiga upp idag. Vaknade nästan av alarmet, inte. Sov till kl 13 typ. Steg upp, hoppade i reagge dressen, borstade tänderna och for till kalix. Med andra ord har jag sett ut som ett stort jävla slusk idag! Men det får man göra ibland ;) Har iaf gjort bort att lämna in papprerna nu, plus att jag for förbi furuhed och drack en kopp kaffe med Yook :)

Efter det for jag och solade. Hittade dock Annanus på vägen så hon haka på. Dock bara som sällskap och sitta och se mig näst intill naken haha ;D For sedan förbi henne i hopp om att jag skulle hitta något att ha på mig ihelg. Det gjorde jag också. Om jag nu inte hinner ändra mig 7 ggr till haha. Med mig vet man aldrig hur det slutar ;)

Efter Annanus for jag hem och började färga mitt hår. Löshåret, kladda in mig i lite brun utan sol, joxade med mina naglar. Och nu sitter jag här och glor. Lr jag sitter återigen och kollar igenom gammla bilder. Denna gång på mig. Fy faan hur jag har ändrat utseende alltså :O Och hårfärger, hah! Finns det någon färg jag inte haft?
Och sugen på att bli ljushårig har jag också blivit. Maah! Samma sak varje år. Nå jag tänkte lägga ut några ploika bilder sen på mig, så får ni väl kommentera och säga vilken hårfärg lilla Emelie klär i som bäst ;)

Nu ska jag springa ut och tjuv röka. Sen lägga in "different looks" bilder på mig. Kika och kommentera hur mkt ni vill.
Imorrn lämnar jag återigen Kalix kommun, YES! Godnatt sen då Sverige.


Over and out
Puss&Peace

No stress

Tjalle! (igen)
I brist på annat tänkte jag att jag kladdar lite här.
Jaa har suttit och kollat på tradera en massa. Och självklart hittar jag en klänning som jag, bokstavligt talat, förälskar mig i! Jag måste bjuda på den, jag måste ha den! Den näst intill skriker Emelie om den. Då kan man juh inte neka! Har blivit peppad av Ronnie att buda på den dessutom. Haha till och med han var hel pepp! Jag gillar hans kommentar även om jag dock inte håller med. "- Emelie, en snygg tjej förtjänar att ha en riktigt snygg klänning!" Haha tack iaf vännen ^^,
Så håll alla tummar och tår för att jag ska få den! Hade kunnat lägga ut en bild på den här, men med risk för att andra faller för min "kärlek" så vågar jag inte. Vill juh inte bli av med den ;)

Nu ska jag faktiskt satsa på sängen. Börjar bli lite less på att brottas med john blund så haha.
Måste in till Kalix imorrn och lämna in nå papper och kvitton. Sen blire kanske en kaffe med yook? :) Nåja, den som lever får se. Vi hörs och ses. Godnatt sverige!

Miss you!...



Over and out
Puss&Peace

So kiss me

Tjalle!
Tog mig av nån mirakulös anledning upp igår morse. Och inte nog med det hittade jag alldeles själv till Sunderbyn, och tbx för den delen haha :P
Väl på sunderbyn fick jag veta att jag har ett 10-tal cystor på äggstockarn (nu igen). Men denna gång var dom för småa för att dom ska börja med operation. Den största var på 30mm, sen 24mm sen 17mm osv osv. Så skulle få prova äta nå p-piller som är nya på marknaden. I hopp om att mina stackars äggstockar ska få vila sig lite. Nåja.

Tbx i boden så for jag och handlade lite på ica med tanke på att jag hade lovat att laga mat åt Mattias. Och visst gjorde jag det ;D Gott som faan blev det enligt mig iaf haha ;D Men jag fick då bara komplimanger, så man får väl hoppas att det inte var någon lögn ;P höhö.

Sen efter den dagn har man fått lite fucked up dygns rytm kan man säga. Har inte sovit många timmar dom senaste nätterna. Sovit lite här och där i mellan dock. Men jag somnade kring 8.30 imorse och sov till 14. Mattias såg dock inte ut som att han hade några planer på att stiga upp dom närmsta minutrarna så jag lät stackarn sova vidare :P
Kl 16.55 gick min buss mot Kalix. Och nu sitter man hemma i ryssland och tråkar. BLÄ!

Har varit så smart och suttit och kollat på en massa kläder, skor mm på internet som jag så mer än gärna skulle vilja köpa! Men rik är man juh inte direkt. Hittade dock en sjukt snygg klänning som jag nästan bara måste ha!
Ingen som är sugen på att skänka mig,.. pjaa... 500 000kr lr mer!? Då skulle man kunna inhandla sig lite iaf ;)

Nu ska jag ställa mig ute i kylan och dra i mig lite cancer rök i lungorna. Faan vad nyttigt det låter, INT!
Jag måste sluta röka! och snusa för den delen.. suck
Kanske kladdar lite till här sen. Beror på hur länge till jag blir vaken. Cya!



Over and out
Puss&Peace

Miss you

Tjalle!
Ja man kan juh fråga sig vad jag gör vaken? Det vet jag väl egentligen inte ens själv. Kanske gruvar man sig för att gå och lägga sig själv!? :/ Men söt kommer om typ två timmar. Hur hemskt det kanske än låter så hoppas jag att jag sover då. Ska upp kl 10. För sen ska jag till Sunderbyn, hejja, jippie och hallelujah! Tyvärr inväntar jag mig allt annat än bra nyheter där ifrån. Får väl hoppas att jag har fel? tror dock inte det.. It hurts!

Näe, kanske man skulle ta tummen ur arslet och faktiskt ta sig in i duchen. För duscha imorrn innan Sunderbyn, är inte ens ett alternativ. För jag kommer vara som ett vandrande lik! Nåja, Godnatt sen då sverige.

Tack söt för att du för jämnan får mig att sitta med ett leende på läpparna. Det värmer!


Over and out
Puss&Peace

Simon Stridsman

Sitter fortfarande och väntar på nått dumt sms från dig. Lr nått roligt telefon samtal. Du lyckades att få mig att sitta och dum flina för mig själv. Jag saknar det! Det vill inte gå in i mitt huvud att du inte finns här mer...
Var du än är hoppas jag du har det bäst! Du är saknad Simon!!
Vila i frid vännen!

Här finner ni en minnes sida till minne av  Simon.
http://www.www.norendahl.se/vifs/


Over and out
Puss&Peace

Savin me

Tjalle!
Somnade inatt kring 4. Varför jag var vaken så länge vet jag faktiskt inte? Satt och kollade på "My bare lady", vilket var ganska roande haha. 4 porrstjärnor som skulle spela upp Romeo&Julia på en känd teater i London. Dom skulle dessutom vara helt seriösa. Tror jag sett från det där för nått år sen? Nåja, brist på annat :P
Vaknade kring 12 tror jag?! Det bästa av allt var att jag var inte själv när jag vaknade. Och inte var det äckel Zimba jag delat säng med haha ;)

For lite senare ut och käkade pizza. Bra frukost/Lunch, ja vad man nu ska kalla det?! Men gott vare! ;)
Sen fick vi mat koma och landade i sängen. Sov ett par timmar, skönt som fåå vare! Sen skulle söt iväg och jobba. Så nu sitter man här själv och försöker roa sig. Jag har så kul att jag gjort en sån där My little pony som Johanna så glatt tipsade mig om. Och självklart delade jag med mig av den upplevelsen till Mickie mooos som också gjorde en :P
Tänkte lägga in bild och visa hur fina dom blev ;) Själv så gjorde jag en manlig häst. Vad Micke gjorde vet jag inte riktigt? haha :P Jag tyckte den vart söt iaf! Även fast han inte håller med mig :P

Nu ska jag krypa ner i sängen och chilla framför tvn ett tag. Känner nämligen att jag börjar få ont i huvvet :(
Saknar söt...



Over and out
Puss&Peace


Min häst ;)                                                               Mickie mooos sovande häst ;P

What hurts the most

Tjalle!
Ja jag somnade väl kring 7 imorse :S Blä! Efter telefon samtalet så loggade Mickie mooos in på msn och började såklart skriva med han. Killen var i fyllan så det var extra roligt att skriva med honom haha ;D Disskuterade om allt möjligt och kom fram till en massa svammel. Saknar Mickie moos redan. Han får en alltid att sitta med ett dum leende på läpparna ;D Men i Maj kanske det bär av till Sundsvall och fira lilla mig. Skulle iaf vara äckligt kul! ;) Live and let die!

Vaknade av att Johanna så snällt ringde och väckte mig. Men jaa, jag hade juh trots allt bett henne göra det. Det sjuka är att jag vaknade när hon ringde? Men har inte sovit så jätte bra inatt. Har drömt helt sjuka drömmar! Nåja, fick skratta lite när jag vaknade iaf.

Sen har jag inte hunnit göra särskilt mkt vettigt. Tänkte placera mig själv i duschen snart och tvätta sig lite. Sen fixa mig och sen bär det av på mission igen ;D I love missions!

Fick föresten se en så sööt film på en sån söt liten kille. Tänkte länka den här. Haha i love this guy!


http://www.youtube.com/watch?v=vASd3QGn8eo&feature=related


Nu ska jag tvätta mig haha. Ska försöka kladda lite sen ikväll också. Om jag nu har tid ;)

Over and out
Puss&Peace

I know i hurts

Tjalle!
Idag har nog varit en bland dom mest sysslolösa dagar jag haft på jävligt länge! Jag har i stort sett inte gjort någonting idag. Ja jag for med kejzoo till stan. Gled runt med henne tills hennes buss gick. Gled runt stan själv ett tag. For förbi mormor och hälsa på och satt och svammla med henne. Haha hon är så söt!
Sen ringde pappi och bad om hämtning. Var hemma, duschade och sminka mig (helt i onödan) haha. Sen insåg jag att mitt nikotin förråd sakta men säkert tyna bort. Så då vart det en Kalix resa till. Sen hem, dega ner mig i soffan och kollade på otecknade He-man haha. Så jävla kul har jag haft!

Sen har jag bara suttit och nött dator och chillat på.
Har gått igenom nån gammal skiva med massa gamla bilder. Och nog har jag fått mig mer än ett skratt haha!
Nåja, kanske bjuder på nån bild nån dag ;) Nu ska jag ta natt röken, lr morgon röken blire juh typ haha.
Godnatt Sverige!

"I know it hurts to watch me smile, but sorry dude i´m not gonna stop this time!"


Over and out
Puss&Peace

Lost in hollywood

Tjalle!
Tänkte bara medela att om ni försökt få tag i mig från inatt nångång!? Till typ 12.30 imorse så har ni antagligen inte kunnat komma fram. Nu är det nämligen såhär. Jag delade säng med miss Jöntti inatt, och hon har en tendens att göra lustiga saker i sömnen. Så hon har lyckats ställa om lite inställningar och även bytt bakrundsbild på min mobil. Mobilen var dock inte avstängd, men jag var tvungen att trycka in pin-koden för att kunna ringa lr smsa. Haha hur faan hon har lyckats vet ingen?! Till sitt försvar hade hon att säga, "- Jag har något svagt minne av att jag drömt att jag lekt med din pekpinne!" HAHAHAHAHAHA!

Nu ska vi fara till Kalix. Nu kan ni höra av er som vanligt igen dock! ;D


Over and out
Puss&Peace

Ayo for yayo

Tjalle!
Idag begav jag mig hemåt. Var med bror och pappi i lule och köpte en bärbar datorn. Faan vad skönt att slippa våran gamla äckel jävla dator!
Kände mig även snäll och bjöd bror och pappi på lunch. Hehe tänka sig att även jag kan vara snäll ibland ^^,

Efter lule begav jag mig hem. Duschade och fixa i ordning mig lite snabbt. Sandra kom och plockade upp mig så begav vi oss till henne. Väl hos henne klippte jag henne och vi svammlade på. Hoppas du blev nöjd stumpan :)
Sen körde hon mig ner till stan där vars lille Elin stod och väntade så snällt på mig. Käkade och sen begav vi oss till B4 och drack öl. Satt och små glottade på Let´s dance. Kanske inte Sveriges mest spännande serie. Men även den går bra efter lite öl ;) Haha!

Sen insåg vi att vi ville ha snacks och mer öl. Drog förbi draggen och, pja, inhandlade oss det ;D For hem till Ryssland och fortsatte våra sjuka disskutioner tillsammans med chips skålen och vårt käre 6-pack. Har pratat en hel del gamla minnen.
Fortsatte sedan med att se klipp på youtube. Återigen tårar av skratt haha. Har varit en lugn och trevlig kväll. Imorrn tänkte jag faktiskt vara så kreativ och försöka mig på lite smyg träning ;) Men men. Man ska inte ropa hej än. Det är juh trots allt en ny dag imorrn, haha!

Nu ska jag och Elin dra i oss sista cancer röken för ikväll. Sen blire att krypa ner till kojjs.
Tror det kommer kännas skumt inatt!?..

Nåja, hörs och ses. Godnatt sverige


Over and out
Puss&Peace


Blir du inte lite sugen så säg ;)

Can this be happening to me?

Tjalle!
Kan börja med att medela att min mage svider, som bara den :S Börjar misstänka att magkatarren kommer kyrpandes :S Hojja! Jag orkar inte med nått sånt nu. Med med tanke på all skit som varit i år så är det faan helt otroligt att jag inte fått det än. Nåja, håller tummar och tår att jag slipper! Tänkte ta mig en nyttig helg ihelg. Tror verkligen inte min kropp skulle bli minsta lilla missnöjd över det.

Igår vart jag utbjuden på middag på en sportbar. Drack god mat, god öl och hade helt otroligt trevligt sällskap! Efter mat öl och en hel del prat begav vi oss till (såklart) puben p och även där måste jag juh (självklart) dricka en Emelicious ;) Mmmums!
Efter en hel del prat och skratt drog vi oss tillbaka för kvällen.
Tack snälla söta för en helt underbar kväll! *Puss

Nu ska jag dra på mig min mössa, ge mig ut i snöstormen för att kolla hockey. Det ni, det kallar jag för kreativt!
Ikväll blire nog bara chill och slapp. Vill ni något så hör av er :)


Over and out
Puss&Peace

Master of the wind

Tjalle!
Begav mig igår till Boden. (helt otippat) haha. När jag kom hit så drog vi till Matti, käkade sen såg vi på film och slappade. Såg Scarface, den är juh så äckligt bra! Kan man bli less den filmen? Näe, inte jag iaf!

Idag har vi varit förbi Lule, vart bjuden på kina ;) Götta vare iaf! Sen har det mest vart en chill dag idag.Suttit och kollat när folket lirat poker. Mattias vann, grääätz grabben! :) Sen käkat och nu blire film. Upptäckte dock att det bara skulle visas skräp på tv ikväll så det blir att dra och hyra film. Trevligt trevligt! :)

Vad som händer och sker imorrn vet jag faktiskt inte? Tar en dag i taget. Lever och ser vad som händer. Man kan juh inte göra annat :)För första gången på riktigt länge har jag börjat se ett litet ljus i mitt liv. Det känns faktiskt äckligt bra! Jag behöver verkligen det här..

Nu ska jag bege mig från datorn, som sagt filmhyrning nästa!
Skrev inte så mkt, vet. Men ska kladda mer nån annan dag :)
Hörs och ses my homies!


Over and out
Puss&Peace

I brist på annat

Så hamnade jag i beslutsångest igår (som vanligt). Nå jag tog tummen ur arslet och som vanligt for i sista minuten till Lule. Micke lyckades övertala mig totalt! Väl i lule bestämde vi oss för att fara till Boden och festa vidare med Matti. Sagt och gjort, vi begav oss till Boden. Hinka i oss massa alkohol och begav oss ut. Öl hinkningen/Drink hällningen resulterade i att Emelie var antagligen en av dom fullaste i Boden igår. Men satan vad kul jag hade! Minns dock inte hur jag tog mig hem. Men jag menar, det spelar väl egentligen ingen roll. Jag tog mig juh hem! ;) Lite ångest men helt okej!

Vaknade och kände hur mkt mina lungor hatar mig. Är juh förkyld. Och jag dansa som ett cp igår och, ja, jag har säkert sjungt med HAHA! För fy faan vad min röst hatar mig alltså. Fick höra att jag har gjort konstiga ljud i sömnen?! Kanske beror på atsman, hmmm. Bra tjej! Nåja, live and let die!

Ikväll hoppas jag på nått bra igen, men jag super juh med brorschaan, då blire faan inte annat än bra. Har dock problemet att vi måste hitta hans kärlek. Äh det fixar sig. Om inte annat efter nån grogg hittar han en ny ;)
Men han ber mig skriva att jag söker en flickvän som är dum i huvudet, skär sig och är rasist, prostituerad och har varit med alla! Ja helt enkelt dum i huvvet. Han har fått det efter gruppen Boll - Min flickvän. Skit bra låt! Särskilt efter nån öl! ;)

Näe, nu ska vi hinka vidare. Sen ska vi ut och göra Boden till en allmänt osäker plats. Vi lyckas alltid!


Har drömt om dig Simon i två nätter nu. Hoppas du har det bra killen...


Over and out
Puss&Peace


RSS 2.0