Vems är trosan?!

Idag har det upp kommit ett mysterium. För idag när jag stod och sorterade och vek ihop den rena tvätten fann jag ett par trosor, som inte är mina! Med tanke på att jag litar fullt ut på min pojkvän så drog "otrohets tankarna" lika fort förbi. Vi har tre kandidater för vem trosans ägare kan vara.

1. Johanna Nilsson
2. Anne-mari Ruthberg
3. Elin Juntti

Ja då är juh frågan, vem äger dessa "sweet" trosor av mina söta vänninor? Så snälla, du som äger trosan lr kanske känner igen trosan, kontakta mig så får du tillbaka dom. Annars lämnar jag in dom på röda korset ;) Så hör av dig snarast om du håller din trosa kär! Tack på förhand


Bild på trosan

Hojja

Jag hostar, jag snorar, jag är igentäppt. Jag är 99,9% säkert på att jag dragit över mig en bihåle-inflammation. Till på köpet tror jag även jag lyckats hosta mig till en spricka i revbenet. Har sjukligt ont bara jag andas.
Lutar jag mig minsta lilla framåt så känns det som att hjärnan ska rinna ur näsan på mig. Har ingen ork alls i kroppen, vill bara sova sova sova sova. Men jag får/kan verkligen inte vara hemma från skolan. Har aldrig farit till skolan och varit så kass som jag är nu. blä! nåja, nu har jag fått gnälla av mig lite iaf.

Dagens positiva är att jag har fått gjort förbannat mkt matte.
Skol dagen gick mkt fort.
Har ätit Max mat.
Har äntligen badat Myran. (Det gick bra)
Har inhandlat mer ingridienser till många fler smoothie´s :D
Har världens bästa pojkvän vid min sida <3

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag gå och lägga mig. Som sagt, jag mår bajs!

googels

Sprang in i klassrummet i sista sekunden. Sen var det matte för hela slanten, och det sög röv bokstavligt talat. Kände att jag inte kunde ett skit! Men vem som placerar matte som första lektion, det är ett mysterium :O
Sen hade vi yoga, kan juh säga att det var juh långt ifrån min bästa prestation hitills. Med med min igentäppta näsa, samt bihålor, och att "ställa sig på huvvet". Det är ingen härlig kombination. Kändes som att huvvet skulle explodera. Nåja, jag överlevde. Sen engelska, fick bortgjort en hel del. Men sen gick tiden mest åt att tjorva med Linda. Allt från att rita blommor till att snacka romantik haha!

Efter skolan var det syn undersökning som gällde. Tur att jag for. Min syn hade faktiskt blivit sämre, vilket jag juh misstänkt ett bra tag. Så två nya glajjer är nu på beställningen så om ca 2 veckor sen ni en ny glasögonorm på stan ;D Hittade iaf två bågar som jag tyckte var helt ok :) Blir kul att se vad Mattias tycker om sin "nya flickvän" sen haha ;)

Nu funderar jag på att kladda i en hårfärg uppi skallen. Ser bokstavligt talat FÖR JÄVLIG UT! Sen plugga, plugga, plugga. Måste räkna 5 sidor matte plus jobba på mitt lilla NK projekt. SUCK !!
Näe, här ifrån måste jag då iaf. Cya

(Jag inom en snar framtid, snygg va?)

flera tusen

Jag är så sjuuuukt trött. Hade verkligen kunnat batal flera tusen för att bara få ligga nergrävd och sova i flera dagar. Har haft feber inatt och jag tror jag hade det nu imorse när jag steg upp. Men som sagt, kan inte vara hemma. Så det är bara att knapra i sig dessa härliga piller och knata iväg på skolan.
På tal om skolan måste jag bege mig nu för jag måste inhandla mig snus innan, annars äre kört!
Jippiie, matte nu på morgonen..DAH!

Snor.se

Åååh är redan så grymt less på att vara förkyld. Denna svullnaden som infinner sig i min näsa. Maah! Känns som att min huvve är stort som en ballong :S Var för risig för att fara på skolan idag. Ångest.
Men som "tur" var så hade jag bara svenska, sen slutat för dagen. Och i svenskan ligger jag väldigt bra till. Men ångesten ligger och pys ändå. Måste hinka i mig vitaminer idag så man kanske börjar bli som folk igen. Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu.

Har en hel del som måste göras idag. Tror faktiskt jag ska börja ta itu med allt nu så man kanske hinner med allt. Nåja, den som lever får se

Smoothie

Ja då var det söndag igen. Helt sjukt vad fort tiden går. Man börjar väl bli gammal kanske haha.
Vaknade imorse av att Mattias stack iväg på hockeyn. Hade dock ingen lust alls att stiga upp så låg kvar och mös med myran ^^, Tillslut pallrade jag mig upp och snörde ihop en tonfisk sallad, förbannat gott! Efter det kladda lite smink i fejjan och sen begav även jag mig till ishallen. Matchen var dock förbannat "livlös" så att säga. Lr njaa, mål vart det juh mest hela tiden,..för motståndar laget haha!

Sen hem, käka middag. Hann surra lite med Juntti och sen har jag faktiskt vart så duktig och pluggat bort lite skola arbeten också. Börjar bli riktigt stolt över mig själv hur bra jag faktiskt sköter skolan nu :) Jag ska jävlar i mig klara det här! Bara jag slipper bli riktigt sjuk nu så jag måste vara hemma. Även jag har nu lyckats dra på mig denna förbannat otrevliga förkylning. Har väl aldrig vart med om att det kittlat så mkt i näsan som det gjort idag. Suck..

Över till nått roligare. Har fått en till drog utöver mina kära mini-morötter (som jag dock inte ätit på ett tag), nämligen frukt&bär smootihe´s. Så sjukt jävla gott! Har dessutom fått Mattias att joina mig. Så han bli värre glad när jag så här på kvälls kvisten föreslog just en sån ;) Sagt och gjort, sitter just nu och surplar i mig en. Yummie!

Näe nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi se film och jag lär väl somna. Känns så nu iaf. Nåja, får väl se den imorrn efter skolan. Ha det gött folket!

Värsta myyys

Ja va kan man säga om gårdagen? När jag kommer hem från lule (där vi vart hela dagen med klassen) så säger Mattias att jag ska göra mig i ordning för han bokat bord. Jag fick inte veta mer än så. Sagt och gjort, vi ringer efter taxi och den släpper av oss utanför Pär&Mickes. Har aldrig ätit där förr, men förbannat i helvete så god mat det var alltså! Till förätt käkade vi vitlöks bröd med nå grejs. Till varmrätt åt jag pepperstek och potatis gratäng, MUMS!
Vi hinkade i oss en vin flarra och sen bar det av till puben p och ta sig en öl. Och efter det bar det iväg till I19, militär stället så att säga. Det blev en hel del drinkar, öl och vinglas den kvällen. Men förbannat roligt och ack så trevligt jag hade! Tack baby för en helt sjukt bra kväll! :)

Idag har man då mått efter gårdagens alkohol intag, men som sagt det vare värt! Har degat framför tvn som vi burit in i köket, även soffan haha ;D Men jag beställde hem en hockey match via datorn så vi har kopplat ihop datorn och tvn, värsta finessen vettja ;D Resterande av kvällen är fortfarande oklar. Jag har planer på att bada hunden, men det är juh ett helt projekt :S Sen pratar Mattias och att möblera om i tv-rummet. Hmm. Ja lite och göra kan man väl egentligen inte säga att vi har och göra men haha :P Nåja, ska plinga jöntti och höra vad hon pysslar med :) Cya


" Det absolut finaste jag har, min kärlek! "

Bra tjej som faan

Idag vaknade man före tuppen och var värre pigg och allert. Hann till och med kramas med baby ett tag innan man steg upp ;) Sen åt man en brak frukost så man vart värre mätt i magen :)
På skolan vart man värre kreativ, till och med på NK kände jag mig värre kreativ. Och i svenskan har jag av nån anledning hunnit en bra bit för en hel del i klassen. Knas.

Efter skolan kom jag på vad jag skulle tillaga för go middag idag. Det blev marinerad och grillad rostbiff, strips, sallad och rödvinssås. Yummie som faan! Har juh skämt bort Mattias som faan dom sista dagarna, men det förtjänar han. Han har gjort så mkt för mig så hälften vore nästan nog. Men älskar honom gör jag, mer än allt.

Efter maten har jag vart förbannat slö och tillbringat största delen framför tvn. Har lyckats läsa mig ett par sidor framåt i boken som vi läser på svenskan också, så det skadar juh inte :)
Sen hade jag planer på att bada Myran, men det får vänta tills ihelg.
Juste, mammi har varit och gaddat sig idag. Så nu är mamma mer lik sin dotter ;) Är såååå stolt över henne! Kan lägga in bild imorrn lr nått :)

Näe, nu ska jag snoka runt lite till. Sen blire sängen för min del. Börjar inte fören 10 imorrn men då ska vi träffas utanför teknikens hus, för imorrn blire nämligen besök på universitetet i lule, sniiice :) Sov gott folket!

Matte och köttbullar

Vaknade idag en kvart innan jag beräknat att jag måste köra iväg till skolan. Yeah bra tjej! Av nån helt sinnessjukt anledning hann jag!? Har vart riktigt kul på skolan idag, men också väldigt tungt. Har bla räknat matte i två timmar. Herre jissus vad trög man är alltså, matte är defenitivt inte mitt starkaste ämne :S Men jag ska jävlar klara det!

Nu är jag hemma och hade tänkt försöka mig på att göra hemmagjorda köttbullar. Det kan bli väääldigt spännande för det har jag aldrig gjort förr. Men det värsta som kan hända är juh att det blir pannkaka av det hela haha!
Har smygbörjat lite nu, men det skulle svälla ett tag så tänkte att jag passar på att blogga lite :)
Men nu ska jag se hur det går och fortsätta min lilla kock resa. Har fått värsta inspirationen att laga mat sista tiden. Men det är juh inte annat än bra, och jag tror inte Mattias klagar heller haha ;D
Näe köttbullerna var det (som farmor skulle ha sagt). Wish me luck!

Migrän

Jag pluggade och pluggade och pluggade igår. Idag känns det dock nästan som helt i onödan med tanke på att jag imorse vaknade med världens migrän. Så jag lyckades fumla iväg ett mess till läraren och sa att jag kan tyvärr inte komma idag. Hade ångest som faan! Men hade hur som haver inte gjort nått nytta på skolan med den huvudvärken. Plus att jag blir blind när jag får migrän, haha bra kombo!

Nåja, har iaf vart lite kreativ idag. Greppade min ny inskaffade coop-kort och var och stor handlade. Kändes som mera vuxen ;P haha. Sen har jag lagat middag lagomt till baby kom hem. Bjöd på grillad lax, potatis och sallad. Vart helt sjukt gott! Det bästa av allt var att det blev över till matlåda imorrn ;)
Efter det har jag bara plocka undan lite här hemma. Nu sitter jag fortfarande i mat koma men är grymt sugen på att ta mig en liten promenad. Är så taggad att börja träna nu men jag vågar inte än. Stramar för mkt i magen :S
Men snart, mkt snart! :D Men en liten promenad ska man väl våga sig på. Spö regnar ute men det tycker jag bara gör promenaden ännu mer lockande ;D Ja jag är lite bakvänd haha. Näe nått ska jag iaf sysselsätta mig med som inte innebär sitta vid dumburken och knappra på tangentbordet. Så vi ses!

Fick sluta tidigt idag

Inte fasen lyckades jag juh somna i tid inatt ändå. Fast jag var så förbaskat trött. Nåja, fick iaf skrivet uppsatsen som jag lämnat in idag. Kändes förbannat bra att ha vart bort i nästan två veckor men ändå kunde lämna in denna uppgift. Särskilt med tanke på att halva klassen inte ens var färdig. Så lite stolt över mig själv vart jag ;) Inte vart det sämre när jag fick höra att jag skrivit den bra heller.

Nu känns det som att man kan slappna av lite och att jag faktiskt kommer hinna ikapp. Dock fick jag veta att vi har engelska prov imorrn på två kapitel. Gissa hur många sidor jag läst?! NOLL! Så det kommer bli mkt spännande. Har just tillagat mig lunch, så nu ska jag håva i mig den. Sen blire att gräva ner sig i soffan och hård plugga! Hur det nu kommer gå? Man är juh gode ringrostig i engelskan. Nåja, man får damma upp minnet ;D Wish me luck!

Lördag,.. vi korkar upp igen ;D

gårdagen var som sagt riktigt lyckad. Gjorde väl inte allt för mkt, men det räckte för att få oss en hel del skratt. särskilt av ett gäng lumpare haha ;)
Idag har vi degat som fåå. Har beställt pizza med utkörning, sovit middag och allmänt degat. Nu har vi dock tagit ett ryck och börjat göra oss i ordning. för ikväll äre på riktigt det smäller och vi är laddad till tusen ;)
Så ser ni helan och halvan som härjar runt stan i Boden ikväll så vet ni vilka vi är haha.

Btw, måste bara berätta Elins klota på Coop igår. (Garanterat var det 100 ggr roligare för mig men haha)

Elin springer för det första runt med en sån här mini vagn på coop och kallar mig för mamma. (Dock inte i flit haha)
Mitt i allt dyker hon nästan ner i en frys med frysta lösvikts räkor. Så kläcker hon ur sig.
"- Snälla Empo kan vi inte äta kräftor idag?!
Jag: " - Elin,..det där är räkor!?"
Elin: Röd i ansikten och fnittrar iväg med sin barn kund vagn.
HAHA!

Btw, jag är juh en kvinna som håller mitt ord. så här har ni en bild på ny gadden. Jag är riktigt nöjd! :)

Förfesten

Då var så att säga "färfesten" avklarad med tanke på att imorrn är den egentligen kvällen då jag och Jöntti ska simma i flaskans botten ;) Har vart ut på Puben p ikväll och det var riktigt trevligt. Sjutk längesen man vart ut där också. Så det var nice som fåå :)
Nu ska jag sova och ladda batterierna inför imorrn ;) Ska väl passa på och sova med baby också för imorrn får jag inte sova med han. Blä!

Juste, imorrn lovar jag att lägga upp bilder på ny gadden btw! :D


Godnatt sverige!

Hem in Boden igen

Vaknade av att ryck. Kändes som att jag hade försovit mig, men det hade jag som tur var inte ;) Så jag begav mig mot Simon och han satte igång med gaddningen. Finns det nån bättre känsla än att käna tatuerings nålens första drag. Mmm ;D Vart iaf svin nöjd. Som vanlgit ;) Tack än en gång Simon!
Efter gaddningen vart det kebab tallrik på Buffe, det kn*llade hela vägen ner. Satan vad jag har saknat Buffes kebab alltså! Har ni inte ätit där så MÅSTE ni göra det. To die for!

Sen begav jag och miss jöntti oss till Boden. Har hunnit vara och inhandla öl, handlat och håller nu på att färga håret. Sen ska vi hinka öl och snacka en jävla massa skit ;D Har börjat på min första öl och det var så gott så jag vet knappt vars jag ska ta vägen. Jag trof aktiskt öl är guds dryck!

Näe nu sk ajag ryka sen skölja skallen. Cya ute i vimmlet ;D

Så här mitt i natten

Hundra tusentals tankar snurrar i mitt huvud just nu. Har dessutom aldrig känt mig så ensam som jag känner mig just nu. Det här var jobbigare än vad jag egentligen vill erkänna. I detta läge "måste" jag försöka agera som en vuxen och finnas till hands. Men alla samtal gör inte saken bättre, snarare tvärtom för nu börjar man inse vad det egentligen är som händer. Det svider, det gör ont. Det har blivit på det sättet jag aldrig kunde drömma om skulle inträffa. Vissa förstår vad jag pratar om, andra inte. Vissa bryr sig inte alls.
Tänkte att inatt kanske man får sova en godnatts sömn i flick sängen. Men ikket, någonting var givetvis tvungen att förstöra det. Tack för att du bryr dig!

Just nu är jag bara så jävla arg, chockad och ledsen. Har lust att bara gå ut och skrika, lr slå sönder något. Orka med mer jävla skit just nu, NÄE!

En liten glimma positivt är ju ändå att jag ska få tatuera mig imorrn. Fy faan vad nice!
Nu ska jag väl försöka sova lite, det kommer juh gå bra, HAH,..INT!

Godnatt.

Dom vi håller tummarna för

Dessa 3 kandidater är dom som både jag och bror får mest "kycklig hud" av. Det är säkert fler som är jätte bra, men dessa är dom tre som vi verkligen kommer ihåg. You rock!

In Russia

Idag har jag begett mig mot Kalix och infinner mig nu i ryssland, dock efter många om och men. Tyckte det tog värre tid idag haha. Nåja, var och inhandlade gotta och for hem till la familia. Har suttit samlade ätit gotta och sett på Idol och kändis djungeln. Hart vart hur mys som helst :) Är väl bara att passa på och ta vara på dessa stunder...

Jag har kommit fram till att idol borde anställa mig när dom har auditions. Jag får nämligen en grym gåshud när jag hör en människa som sjunger bra, vara sig jag vill lr inte. Så jag skulle inte kunna ljuga iaf ;P haha!
Det roliga är att bror kläckte ur sig precis samma sak under idol. Och vi hann knappt mer än säga det så kommer Idols absolut härligaste tjej och sjunger så både bror och jag sitter och studsar i soffan av alla rysningar hon ger oss haha. Bror är totalt nerförälskad i henne. Samtidigt vart han lite kinkig för nu är han ju "tvungen" att följa idol för att se hur det går för henne ;) Haha sött!

Här ser ni klippet på tjej med den helt sjukt udnerbara rösten. You go girl!

Baggy jeans

Sitter och letar på tradera för fulla muggar. Vill så jävla gärna ha ett bar baggy jeans, men det verkar helt omöjligt :( Ingen som har några snygga baggy till salu? Åååh typiskt. Jag vill bli rik! Varför kommer man alltid på så jäkla mkt saker man behöver när man är fattig? Lr nog vill man ha lika mkt när man har pengar men haha :P
Nåja, får väl köpa en lott lr nått!?

Nu ligger jag inte efter nått mer btw. Har sett på "svenska Hollywood fruar". Haha helt sjukt hur pantade människor det finns. Nåja, ett gott skratt förlänger livet ;) Förövrigt har jag juh suttit i min ensamhet och skrattat åt alla blondin skämt haha. Näe jag måste faan aktivera mig, tror jag håller på att bli knäpp :P Och min kära pojkvän har inte tid att aktivera mig så jag får lov att hitt på nå själv :) Håller iaf tummarna för att det blir tattoo imorrn. Det skulle vara guld!

Näe nu ska jag faktiskt gå och sova. Är sjukt trött och har vart det länge. Dåligt av mig att sitta uppe ändå :/
Nåja, har kladdat av mig lite nu iaf. Inte särskilt givande inlägg men ändå. Nåja, ses!

Blondin skämt

Haha så kul har jag. Jag tycker nästan alltid att blondin skämten är så jävla roliga. Har dock ingen aning om dom är sjukt roliga lr om det är jag som har sjukt dålig humor? Skratta får jag då ;D

Och nej mina kära blondin vänner, jag älskar er precis som ni är ;)


Varför öppnar blondinen mjölk paketet i affären?
Svar: För det står "öppnas här"


Steve till sin blonda killkompis jonte:
- Vet du vad som menas med lockout?
- Ja, det är väl när håret raknar.


En blondin kommer in till doktorn med en groda på huvudet.
- Jaha, vad kan jag hjälpa dig med? frågar doktorn
- Jo, det är den här vårtan i baken, svarar grodan.


- Vad gör man om en blondin kastar en handgranat mot en?
- Man tar upp den, tar av säkringen och kastar tillbaka!


Vad är det för likhet på en blondin och ett par vindrutetorkare?
- Båda skriker när man sätter på dem torra!


- Vad är det för plan vi ska flyga med?
- Det är ett reaplan.
- Reaplan? Nä, jag vill bara flyga med ett som är köpt för fullt pris.


Hur får man en blondin att glömma?
Svar: Man blåser henne i örat.


- Vet du varför blondiner har genomskinliga matlådor?
- Nej?

Svar: - För att veta om dom är på väg till eller från jobbet!


Det var en gång en blondin som skulle ut och pimpla. Hon köpte all utrustning som hon skulle behöva, sen begav hon sig till närmaste is. Efter att hon hade gjort ett hål i isen, så hörde hon en röst.
- Du kommer inte att få någon fisk där! Hon blev lite förvånad, men gjorde som rösten sa och satte sig en bit bort. När hon hade gjort ett nytt hål i isen så hörde hon samma röst.
- Du kommer inte att få någon fisk där!
Hon blev lika skärrad som förra gången, men hon gjorde åter igen som rösten sa. När hon hade gjort ett nytt hål för tredje gången, så hörde hon rösten igen.
- Du kommer inte att få någon fisk där!
Blondinen var fortfarande lika skärrad och frågade med darrig röst.
- Ääär d..du G..g..gud??
- Näe, men jag är vaktmästare här i ishallen!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!



Då var det natt igen

Idag känns det som att jag hade kunnat stanna i sängen hela dagen. Visseligen har jag hunnit tillbringa en hel tid där med haha ;D
Det som dock svider är att jag inte har hunnit måla ett kakk, crap :S Nåja, jag hinner ju?
Har även gjort höjden av lathet idag. För första gången provade jag på att beställa pizza med hemkörning haha. Grymt enkelt och ack så gott ;) Dock fick man ännu sämre samvete med tanke på att jag inte ens gick och hämtade den haha. Nåja, ibland får man lata sig ;D

Lite kreativ har jag dock varit nånstans bland min lathet under dagen. Har skissat upp en tattoo som jag nu är grymt taggad att få fast printad på kroppen. Vad det är och vars den ska placeras vet ingen annan än Mattias ;) Ska höra med "min personliga" tatuerare om han har tid nångång snart. Då får man juh nått positivt att se fram emot mitt i all stress och shit. Blev iaf rätt nöjd med skissen, och det är inte ofta!

Nu har jag samma tanke som igår på att gå och sova. Typ nu!? Men jag lär väl sitta vaken ett tag till om jag känner mig själv rätt. Nåja, kan inte vara vaken hur länge som helst. Imorrn ska kreaktiviteten fram igen och måla ska jag göra. Sen ska jag till S-byn på återbesök. Nåja gott folk, sleep tight

Tur i oturen

Vaknade med ett ryck, har ingen aning om varför? Påminde snabbt mig själv om alla samtal jag måste ringa. Så nu har jag ringt Sunderbyn, försäkringskassan och kollat upp lite andra saker.
Har även börjat kolla upp adressändring, men vet inte ens vad "våran" hyresvärd heter haha. Så det där får Mattias hjälpa mig med när han kommit hem :)

Sen måste jag ta tag i alla äckel räkningar när mamma har tid. Har nämligen bankdosan i Kalix så mamma får agera knapptryckare haha. Näe den måste hämtas. Hade planer på att åka hem till Kalix ev imorrn, men fick veta att kopplingsvajern till bilen gått sönder så har ingen bil :S Pricken över i:et så ska jag tba till Sunderbyn imorrn och kolla upp lite saker, så det lär bli buss. Typiskt :( Jag hatar att åka buss!

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska lägga mig och vila ett tag. Har nämligen lyckats dra över mig en huvudvärk som jag har planer på att snabbt bli av med. Nåja, skriver mer sen :)

Idag har man haft fin(skt) besök ;D

Kunde som vanligt inte gå och lägga mig som en normal människa i tid igår heller. Maah, blir galen på dessa sömnlösa nätter. Men snart borde magvärken ge mig sig iaf.
Imorse vaknade jag av att Elin ringde och tyckte det var alldeles på tiden att jag steg upp, hon närmade sig nämligen Boden med storm steg. Så yrvaken lyckades jag faktiskt förklara vägen hit, och hon hittade. Good job!
När hon väl kom hit så har vi tillbringat en jävla massa timmar till att "ta igen förlorad tid" genom att surra, skvallra och allmänt dampa lös. Jag har skrattat så jag tror jag börjat odla magrutor haha. Detta var verkligen nått jag behövde! Tack för en sjukt rolig dag stumpan! :)

På kvälls kvisten har det väl inte hänt allt för mkt. Har legat och degat i soffan och bara myst på med Mattias och sett på CSI. Sen tog jag ur tummen ur arslet och har donat i köket i ett par timmar nu. Så nu börjar det faktiskt likna nått. Satan vad fint det komer bli! :D Tror dessutom Mattias kommer få sig en smärre chock när han stiger upp och går in i köket. Som det ser ut nu såg det nämligen inte ut medans han befann sig i vaket tillstånd ;) Nåja, ibland måste man vara kreativ :)

Nu däremot är jag faktiskt helt slut efter allt målande och klistrande. Riktigt skönt faktiskt. Då kanske man kan somna inatt och inte på morgonen då normala människor stiger upp. Näe, nu ska jag skynda mig här ifrån och borsta gaddarna, annars blir jag fast här. Godnatt Sverige!

Kusinerna

Som jag skrev tidigare så har vi juh fått tillskott till släkten. Min moster cecilia (Tia) fick en liten grabb den 5/9. Han var 50cm lång och vägde 4080 gram och ska heta Rasmus. Har ju tyvärr inte hunnit se honom live ännu med tanke på mina jo-jo vistelser på sunderbyn. Men jag hinner juh :) Tur som är har jag fått lite bilder på söt gubben så jag tänkte vara snäll och dela med mig :)



Rasmus i famnen på storasyster Amelia och pappa Lennart i bakrunden :)


En väldigt stolt storasyster med sin lillebror :) Söt kusinerna! <3

Opererad,..igen

Hej.
Jaa asså jag vet att jag är helt värdelös på att uppdatera bloggen. Men denna gång har jag faktiskt en bra anledning. Om ni läst nått av mina tidigare inlägg så har jag juh förklarart sundeby historien rätt detaljerat så ni ska förstå. Hur som haver fick jag juh åka hem på lördagen (5/9) men hann dock bara vara hemma ett par dagar. På måndag kväll började jag spy som en dåre och må rikitigt dåligt. Tjurig som jag är så ville jag givetvis inte tbx till sunderbyn (tror inte man kan vara mer less det stället än vad jag är!?). Men på tisdags kvällen, efter att inte ha kunnat fått behålla så mkt som vatten sen måndags så höll jag juh på att torka ut. Det var bara bita i det sura äpplet och åka in akut.

Givetvis vart jag inlagd igen. Dom hann ta hur många prover som helst på väldigt kort tid och konstaterade snabbt att jag ska ingen annanstans än till "min kära" avdelning 49 som jag så många gånger tidigare legat på.
Blodet jag hade i magen hade mest troligt blivit infekterat vilket gjorde att jag mådde rent sakt som ett svin. Jag hade hög feber hur mkt medicin jag än fick. Tillslut fick jag beskedet om att det blir att operera sig igen. Dom var helt enkelt tvugna att ta bort blodet. Så på onsdags kvällen nu veckan som var, så rullades jag återigen in på operations bordet. Min 7:e operation i samband med cystorna, inom ett år. Helt sjukt!
Tack gode gud var inte själva operationen särskilt omständig och jag mådde bättre direkt efter operationen. Febern var borta och jag började piggna till och kunde äntligen få äta igen!
På torsdags morgon fick jag äntligen åka hem igen, vilket var guld!

Men nu är jag så spy less på sjukhus som man bara kan vara. Missförstå mig inte nu, dom är grymm dom som tagit hand om mig. Alla sjuksystrar är så oroliga för mig och kommer springades direkt om det är något. Men bara tanken på att få lägga sig i en läkar säng igen får mig att rysa. Jag är så spy less att åka in och ut som en jo-jo från sunderbyn. Jag håller verkligen alla tummar och tår för att jag ska slippa åka in den närmsta tiden igen.
Nu har jag dessutom fått en tid så dom ska börja planera vad dom ska göra med mig, för dom sa själv att dom kan inte fortsätta operera mig varannan månad. Jag har så mkt ärr i magen så varje gång dom nu opererar mig så höjs riskerna så mkt mer för att jag ska börja blöda lr liknande. (som jag nu gjorde sist). Men vad ska man säga? Detta tillhör mig vardag, den värsta tanken är att man kanske ska leva med detta resten av sitt liv. Det är faktiskt något som skrämmer mig.

Nu har jag skrivit så jäkla mkt så en klapp i ryggen på er som faktiskt tagit er igenom texten. Inte för att det egentligen spelar nån roll, ibland är det trots allt bara skönt att skriva av sig.
nåja nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskades sida. Något jag faktiskt börjat uppskatta sååå mkt mer efter att ha tillbringat så många nätter i en sjukhus säng utan honom vid min sida. Ajja, Godnatt folket!

Lilla hjärtat

Jag skrev tidigare idag på facebook att min mamma är min klippa. Mattias undrade dock om inte han också är det? Så jag tänkte att jag ska svara på det här.
Mattias du är mer än min klippa. Du är min absolut största trygghet här i livet. Jag menar utan dig vette tusan vart jag hade tagit vägen just nu!? Under dom sista månaderna har det hunnit hända en hel del i mitt liv som jag inte alls varit beredd på. Både positiva och negativa, men egentligen mest negativa iaf om ni frågar mig.
Och att bara få ha dig vid min sida gör allting så mkt lättare.
Som idag t ex när jag var ledsen, du torkade bort mina tårar, du kramade om mig så hårt att jag hade inte tagit mig lös om jag ens hade försökt. Du behöver i ett sånt ögonblick inte ens säga något, bara att jag får vara i din famn gör så J*vla mkt! Jag tror inte, lr jag vet att du inte förstår hur mkt jag egentligen älskar dig!
Det jag egentligen vill säga är hur j*vla bäst du är och hur sjukt bra du får mig att må. Du är så orolig för mig när jag har ont och när jag är ledsen. Du frågar mig såååå många gånger per dag om det är nångonting, vad som helst som du kan göra för att underlätta för mig. Men lilla hjärtat, att få vara din gör allt. Tillsammans med dig är jag hel igen <3

Ni tycker antagligen jag är hur smörig som helst, men jag var tvungen att skriva av mig. Ibland är det lättare att skriva än att prata. Just nu känns det som ett sånt läge. Sen måste jag ju tillägga att jag har inte glömt bort alla mina underbara vänner, för utan er skulle jag inte heller tagit mig särskilt långt. Ni i min närhet är guld värd och ni vet precis vilka ni är. Älskar er för evigt!

Nu ska jag göra mitt bästa för att försöka få en god natts sömn, det var som ett tag sen sist. Kan inte sova bort hela dagen imorrn med tanke på att jag måste till läkarn och lämna prover. Nåja, sov gott Sverige!


You really are the love of my life!

Äntligen hemma i min egen säng!

Idag fick jag det glädjande beskedet att jag fick åka hem. Är dock sjukskriven minst en vecka med tanke på allt blod som fortfarande ligger och retar i magen. Men å andra sidan är väl inte det särskilt chokerande.
Har iaf vart grymt skönt att komma hem! :) Har tryckt i mig en kebab tallrik och det var helt underbart kan jag säga! Har dock mått illa som en gris i stort sett hela dagen. Men jag har inte ätit någonting alls idag på sjukan, bara tryckt i mig tabletter. så är väl kanske inte så konstigt att magen till slut säger ifrån.
När jag väl for hem från sjukan tänkte jag fara förbi apoteket och inhandlade smärtstillade. Det var stängt, såklart. Men när jag väl åkte hem hade jag inte så jäkla ont med tanke på att jag hade kroppen full pumpad med smärtstillande. Nu ikväll har jag dock börjat få sjuklig värk, och såklart har vi ingen som helst smärtlindring alls hemma :S Mattias min ängel var dock snäll och cyklade iväg till en kompis och hämtade lite ibumetin. Så nu har jag återigen tryckt i mig lite piller och håller tummarna att det ska börja värka snart :)

Hade planer på att springa på statoil och inhandla lite gotta. Men med tanke på min smärta just nu kan jag knappt ta mig ur sängen. Inte ljudlöst iaf. Jag går som en vinklhake så folk skulle juh tro jag var född i farstun om jag visade mig ute. Nåja, får väl se om detta hjälper kanske jag får mig lite gotta ändå :)

Från allt tråkigt till lite roligt. Igår blev Mattias farbror till en liten tjej som ska heta Stella. Grattis Emma och Fredrik! :) Sen idag har jag fått en till kusin :D Min moster fick en liten pojke som mest troligt ska heta Rasmus :) Så på två dagar har det kommit två nykomlingar och det är ju alltid kul! :)

Nu ska jag gräva ner mig i sängen ett tag och hålla tummarna på att smärtstillande snart börjar värka. Hitills tycker jag det har hänt nada :S Nåja, Så länge man känner smärta så blir man ständigt påmind om att man lever. Hoppas ni har en trevlig lördags kväll!

Ligger på Sunderbyn, fortfarande...

Ja nu har jag vaknat upp lite från dimman. Har äntligen fått sova ett par timmar i sträck och nu har jag även fått äta lite. Så äntligen känns det som att ögonen kan fokusera på en plats rakt fram och inte rullar i hela huvvet haha. Nå så här ligger det till.

Torsdag (igår) morse sövdes jag vid 9.45 och efter det höll dom på att operera mig återigen. Fick göra titthåls denna gång och udner operationen hade dom lyckats skära i något ärr (i mig) så för att dom skulle få stopp på blödningen var dom tvungna att skära upp ännu mer. Så nu är jag uppsprättad och igensydd över helva magen. Annars gick operationen bra, dom fick bort cystorna.
Den tråkiga nyheten efteråt var att jag fick veta (mest troligt varför) allt är som det är. Lider av en slags sjukdom som jag själv egentligen inte riktigt vet vad den innebär. Satt dock och googlade lite på den igår och hann läsa att dom med mina symtom (starkast symtom) måste behandlas. Men på ett sätt är det skönt att äntligen fått ett svar, även om resultatet inte var det roligaste. Så nu håller jag tummarna.

Nåja, efter att ha tillbringat ett par timmar på uppvaket så ville dom ha mig att försöka gå på toa eftersom jag då hade fått i mig två festisar. Jag klarade inte ens utav att sitta rakt upp i sängen utan att det kändes som att jag hade den värsta fylla ni kan drömma om. Tillslut rullade dom sängen till toaletten och jag skyndade mig in på toa. Men lika snabbt tbx till sängen för precis allt flimmrade i hela huvvet. Dom rullade tbx sängen och jag hann få mig en spy påse, sen var jag återigen tom i magen. Sköterskan sa att jag var likblek i ansiktet och vägrade släppa hem mig. Så jag fick rulla in till en avdelingen jag vid det här laget är så van vid, avdeling 49. Alla sköterskor är jätte gulliga här, nästan lite för gulliga för man får knappt sova :P

Igår kväll vid kl 23 fick jag veta att det har börjat blöda i min mage. Ett sår efter operationen har antagligen gått upp så min buk han fyllas upp en hel del. Inte undra på att man varit fladdrig som ett lakan och vit som ett spöke. Så denna natt har jag fått två påsar blod. Efter det vart jag piggare.
Vaknade dessutom inatt av att jag fick en spruta rakt in i magen, det var inte så jäkla spännande. Inga problem när dom stack in den (tur att man har massa fläsk), men när dom sprutade in vätskan, fy farao säger jag bara.

Men idag har jag vart så mkt piggare. Dom har hunnit ta blod 3 gånger från mig. Så här fylls man på och tömms lika snabbt haha, näe men skämt åsido. Tror iaf mina blodvärden är okej nu igen eftersom dom inte sagt någoting annat!? Däremot vägrar dom släppa hem mig idag ifall blödningen sätter igång igen, visst är man purken över det, men samtidigt har jag väl ingen lust att få åka ambulans in till Sunderbyn återigen. Är väl då ligga bra och ligga och dreggla här. Det positiva är ju att man plingar på en knapp så kommer dom springande med vad du nu vill ha. Synd att man inte hade en sån klocka hemma ;) Haha!

Näe men nu vet ni ungefär lika mkt som jag vet om vad som har hänt. Jag har ingen aning om hur länge jag blir här? Jag hoppas juh och håller tummarna på att jag får åka hem imorrn igen. Annars kommer jag juh hinna få liggsår, bläää! Näe, nu ska jag glo vidare på nå skräp på tv. Tack alla ni som är så oroliga och gulliga för mig, ni är guld värd! :) Men kom ihåg att det är batman sunderbyn har att göra med ;)


Min första påse blod under natten.


Har fått kanyler överallt i stort sett haha





Min otroligt snygga och uppblåsta magen. Som ni ser där stora plåstret är
så är det inte ett 1 cm stygn som döljer sig som förr. Nu är det som sagt
4-5cm. Fy i helevte hur min mage kommer se ut sen!

inre blödning

Detta har hitills lätt varit den värsta operationen. Har haft så jävla ont. Plus att dom har fått skära upp 4-5 cm på ett ställe så jag är värre ihop sydd på magen.
Fick veta för drygt en timme sen att jag blöder i magen och har förlorat en hel del blod, därav hur jag mår nu. Så jag håller just nu på att få min första påse blod. Skulle bli mer sen. Mår skit och är less och vill hem.
Snälla gud, låt mig slippa, snäll!

måste försöka sova nu igen. Det går inte att skriva med blod slangen hängandes över tangentbordet. Nåja, wish me luck

Bara timmar kvar nu...

Och det har börjat kännas i magen. trodde inte jag skulle bli nervös med tanke på att detta blir den 3:e titthåls operation jag gör och sammanlagt min 6:e inom loppet av ett år. Det jävliga med titthåls operationen är ju som sagt läketiden. Det är så förbannat jobbig! Man blir orörlig som faan, har ont och magen är så stor att man ser juh som om man vore höggravid. Man kan inte sova på annat än rygg (vilket jag har jäkligt svårt för). Man blir trött och allmänt gnällig. blä! Nåja, det positiva är ju dock att cyst helvete försvinner. Kanske inte föralltid, men ett tag iaf. Är så less att alltid behöva gå runt och ha ont. Fattar inte varför dom inte bara försvinner! :S
Som jag sagt förr, finns gud så hatar han då verkligen mig. För nån lr något har verkligen gett mig kronisk otur med min hälsa.

Har iaf fått veta tiden nu. 7.20 ska jag befinna mig på sjukan. Efter det blir det juh att byta om till den otroligt sexiga sjukhus utstyrseln. Efter det får jag en säng, sen får jag svälja en hel del tabletter. Sen får jag dropp osv. Sen är det bara vänta på min tur att bli inrullad till operations salen. Tror dock min nervositet hinner försvinna innan jag blir sövd. Börjar ju som sagt bli ganska van i sjukhus miljöer. Håller också tummarna på att jag slipper bli kvar över natten. Det är juh visseligen en dagskirurgi men efter båda mina tidigare titthåls operationer har jag vart så dålig att dom vägrat släppa hem mig.
Nåja, nu ska jag försöka få mig lite sömn. Wish me luck guys!


GRATTIS LILLEBROR!

Idag är ingen vanlig för idag är villes födelsedag hurra, hurra, hurra! :D
Myran är tack gode gud piggare idag, hon var jätte glad när jag vaknade. Dock hoppar hon fortfarande på tre ben :/ Men hon har ju som tur smärtstillande.
Vi ska förbi Kalix idag och kolla på hockey. Lule-skeå, ska bli riktigt kul. Ska bjuda lillebror så han får följa med :) Sen blire hem och ladda inför imorrn, för då jävlar smällre, igen. Näe nu måste jag göra mig i ordning. Cya


Lägger sen in en bild på lillebror. Hittade ingen nu :(

Jeans

Helt seriöst. Har hittat så jävla snygga jeans på tradera. Dessa måste budas på, så är det bara! Dom var inte dyra heller. Men jag kan juh inte lägga ut tips här så lite hemlig fortsätter jag vara ;D Nu håller jag bara tummarna på att jag kanske har chansen att få dom. Blir dock inte att buda på dom fören imorrn. Måste låna mattias användare och han sover nu så.

Förövrigt mår jag illa och kan inte sova. Har därför suttit och drömt mig bort. Har hunnit hitta en jäkla massa saker som jag verkligen skulle vilja ha. nåja, kanske en vacker dag att man blir rik!?

näe jag måste försöka sova nu. Har skalle bank och då är väl inte det bästa att sitta fast klistrad bakom en data skärm :S Godnatt sverige!

Tindra Eveline Bergström

Har lovat några av min kära vänner att lägga ut bilder på söt Tindra, Agge bebis alltså :) Har frågat om lov nu också så inte Agge blir arg på mig :P Hon är såååå söt, trollungen! Har ju vart ihelg och sett henne live nu dessutom. Hade köpt henne en hund "nalle", två tuttar där det stor tindra och två tröjor med söta små apor på. Hoppas det kommer till nån nytta :) Nåja, här kommer bilderna iaf :)




Operations vecka

Tjalle.
Veckan började som vanligt med måndag haha. Näe men jag vaknade och var trött, hade ont i magen som vanligt. Då kom jag på mig själv att jag återigen ska ringa och gnälla lite på Sunderbyn och höra om dom glömt bort mig. Jag menar jag har nu väntat i över 3 månader, vilket jag tycker är helt sjukt med tanke på hur ont jag haft/har. Men på väg till skolan ringde jag iaf. Vid 10 ringde dom upp och jag fick en tid, redan på torsdag nu i veckan. Vart svin glad! :D Vissa kanske jag undrar varför jag är glad och ser fram emot en operation, men tänk själv att gå runt och ha mer lr mindre ont varenda dag! Visst denna gång gruvar jag mig dock lite mer. För nu är det den "stora" operationen jag ska göra. Titthåls alltså, den är verkligen inte kul. Då öppnar dom mig på 3 ställen på magen, vilket resulterar i smärtor som håller i sig i veckor. Men men, ibland får det göra ont. Har juh 6 snygga ärr på magen, snart har jag 9. Detta blir min 6 operation inom loppet av 1 år, helt sjukt!

Nåja, jag hann knappt mer än få lunch på skolan så ringer Mattias och säger att My (antagligen) har hoppat ner från soffan och slitit av ledklon för det var nämligen blod droppar över hela golvet ocj klonf stod rakt ut. Och eftersom jag hade bilen så fick jag gasa hem och plocka upp hund och pojkvän och föra My till veterinären. Där fick vi lämna lill skruttan som fick opereras. Efter ett par timmar fick vi hämta lill gumman. Tycker så synd om henne. Hon är så ynklig nu :( Det märks verkligen att hon inte mår bra, och det gör ont i hjärtat att se henne ha ont :( Nåja, har iaf fått stanna hemma idag för att se till henne. Hon har fått badage om tassen och måste egentligen ha tratt. Dock hatar hon verkligen tratten så vi var snäll och tog av den igår, och duktig som hon är så har hon inte ens provat slicka tassen. Så nu ligger jag och Myran och myser i sängen, min lill bäbis! Som jag sa till mamma, jag är hemma med vård av sjukt barn "hund" haha. Men aldrig att jag skulle lämna henne själv nu, hon äter inte alls bra heller så :S Nåja, nu ska myran och jag kika på ice age 3 :)




 

RSS 2.0