Lördag, halloween, i kalix iaf

Då var snart denna helg slut och jag har tillbringat i stort sett hela veckan i kalix. I torsdags var det dags för farmors begravning och den var hur fin som helst! Knäppt som jag är så sitter jag alltid och biter ihop på begravningar, men som vanligt brister det när jag ska gå fram till kistan för att ta farväl. Vi var ett stort gäng som stod framme vid kistan. När farfar skulle ta farväl grät han så mkt så man knappt hörde vad han sa. Men hans sista mening hörde jag och den sitter som sten. "Snart kommer jag, då får vi vara tillsammans för evigt, min älskade Maria". Just där och då var det inte många ögon torra. Huvvaligen! Nu är hon iaf begrav och i himlen, jag hoppas hon har det bra där uppe. Fina farmor<3


Över till något annat. Idag har vi äntligen tagit tummen ur röven och farit på badhuset. Vi var med min moster och hennes två små pojkar, plus min andra mosters man och deras två busungar. Molly satt fast som en blodigel runt min hals till en början och var väldigt skeptisk till hela situationen. Efter 20-30 min hade hon dock helt ändrat inställning och var som en trimmad fisk i vattnet. Hon plaskade och lekte för glatta livet. Så badhuset blir det fler gånger. Dessutom somnade hon som en klubbad säl ikväll. Hon lär sova väääldigt gott ;)

Nu har jag kladdat ner litegrann, försöker komma ihåg att blogga varje dag, meeen ni märker juh hur bra det går ;) Nu ska vi äta daim kladdkaka och se på tv. Godnatt sverige!

Ny vecka, igen!

Tiden bara springer iväg och snart är det 1 års kalas, sen lucia, jul och nyår. Herre jisses! Känns både bra och dåligt att tiden springer iväg. Längtar efter att få börja jobba, lr ja ska ju hitta mig ett jobb också, men ändå ;)
Nåja.

Idag har lillgrodan varit som en trimmad duracell kanin, överallt precis hela tiden så man har inte hunnit sitta ner särskilt mkt. Fast jag försökt vara på alerten så har hon lyckats trilla ner från soffan för första gången idag och mitt mamma hjärta gick i tusen bitar. Hon såg ut att inte landa så hårt, men hon var rädd och givetvis jätte ledsen. Men efter mååååånga pussar och kramar var hon en glad liten bebis igen. 5 minuter senare försökte hon klättra i soffan igen, suck. Hjärta hinner sitta i halsgropen flera gånger under en dag med tanke på hennes fart, men det är bara gilla läget och försöka vara snabbare ;)

Nu ska jag gå och sova så man orkar upp imorrn för det står mkt på schemat! Åker till Schalix och blir tills på lördag :D

Min schnygg bebis ;)

11 månader <3

Idag är det 11 månader sen mitt lilla troll föddes, helt sjukt att om endast en månad har jag en liten 1 åring här hemma :) Hon växer och utvecklas så fruktansvärt mkt hela tiden. Är bara en tidsfråga innan hon börjar gå. Hon är så stadig när hon står, men hon går på tå fortfarande så det går inte riktigt ;) Men här har vi inte bråttom, så länge hon mår bra så mår jag bra! :)

Vet att jag är usel på att blogga, men ska försöka bättra mig, igen ;P
Nåja, tänkte bara meddela att jag lever och så bloggar jag mer imorrn :) Måste sova nu, min hjärna är köttfärs. Godnatt sverige!

Trollet kollar på sitt älskade musse :)

Humör svängningar!?! ;)

Jag erkänner...

jag är en riktig sucker när det gäller halloween. Jag ÄLSKAR halloween! Tycker det är lika roliga att klä ut sig varje år, så givetvis vill jag klä ut mig bebis i år och ta fina bilder ;) Det är ju trots allt hennes första halloween (iad utanför min mage), haha.
Det verkar vara svårt att få tag i halloween kläder för de minsta. Men har lyckats hitta en jätte söt dräkt ;) Vi får väl se vad pappa Mattias säger, höhö.

Hemma igen

Nu är vår lilla familj äntligen hel igen ♥

Molly var lite blyg för pappa sin när vi kom hem. Dock gick det över lika snabbt och hon busade på med honom som aldrig förr. Sen har ju lill damen vart utan Mimmi och Musse då varken mamma lr pappa har den kanalen (mina föräldrar alltså), så när jag väl slog igång det åt henne så skrek hon och vinkade till tvn av lycka, haha. Så det var verkligen något hon hade saknat ;)

Idag har vi hunnit med en lunch med Sandra, vart på äckel frasses då det var fullt precis överallt på stan och Sandra snart skulle jobba. Det är tydligen någon slags insamling till världens barn idag vilket gör att det kryllar av folk på stan. När Sandra traskade till jobbet så gick vi förbi Angelicas jobb där Joel satt och lunchade, så jag och Molly jyrade med han ett tag. Nu är vi hemma igen och ska leka, men just nu sitter Molly och äter Marie kex och kollar på....ja musse såklart ;)



Så jävla skönt att vara hemma!

En natt kvar

Idag har vi firat pappsen, min pappa alltså. Han fyller inte år fören imorrn men då jag och Molly åker hem imorrn bitti så ville vi hinna fira honom innan dess. Så jag har ställt mig vid spisen och kockat ihop tacogratäng till middag och sen har vi ätit tårta som min moster Tia har gjort. Den vart grymt snygg, och god för den delen! ;) Lr vad tycks?



Har vart skönt att vara "hemma" i byn och tagit det lugnt. Lr ja, vi har haft fullt upp från morgon till kväll, men ändå :) Men gud förbannat så skönt det ska bli att komma hem till Mattias, vår lägenhet, vårt kylskåp och framförallt våran SÄNG! Borta bra men hemma bäst. Trivs så sjukt bra i vår nya lägenhet!
Näe, ska vara lite social med lillebror, sen blir det sängen. Godnatt Sverige!


Lill grodan har lånat morbrors "lilla" pälsmössa ;)

Jippie!

Min söta bebis vaknade kl 23.30, pigg som en mört! Har hållt på att tjorva och försöka få henne att somna om, men ikket. Men för en liten stund sen somnade hon äntligen om. Men gissa vem som är pigg nu. Jo, mamma emelie. Dessutom värker det i ryggen så jag håller på att bli knäpp. Och när jag ändå håller på och gnäller så kan jag ju meddela att jag i kväll fick min mens. Kruxet är att när jag går på denna klimakterie behandling ska jag inte ha någon mens, så nu förstår jag ingenting?!? Jaja, ska försöka hitta någon någorlunda skön position att sova i så min rygg låter mig sova. Förövrigt bloggar jag från mitt flickrum, de ni ;-) godnatt sverige! Ps. Snart får jag äntligen träffa mattias, underbart! <3

Testar att blogga från mobilen

Har inte tänkt på att även om min mobil är en skrutt modell så har den ju faktiskt tillgång till internet. Så testing testing ;-)

En snabbis

Orkar inte skriva så mkt men tänkte meddela att jag iaf lever ;)
Ikväll har jag och Ville vart på B4 och kollat hockey för att sedan dra vidare till bowlingen för att möta upp stora lillebror, zari, Emma, Simon och Napo. Jag var grym i bowlingen, som vanligt ;) Haha! Kul att umgås med småbröderna :) Nu sova! Ska försöka komma ihåg att skriva mer imorrn!
Btw, någon som vill göra naglar? Hör av er!
Och för er som missat det. Jag är RÖDHÅRIG ;D
P.s Jag sakar min Mattias....jätte mkt ♥

Sorry!

Som vanligt glömmer jag helt bort min blogg när jag åker till Kalix. Har väl inte hunnit hända så jäkla mkt spännande? Lr jo, en grej, en förbannat rolig grej! En sån där grej som gör att man får fjärilar i magen. Regnbågsfärgade bra fjärilar i magen känsla. Mer än så säger jag inte än ;) Det är så mkt som är osäkert och oklart än. Men jag håller A-L-L-A tummar och tår!
Har vart ner till mormor ikväll och bakat mini-cupcakes. Goda var dom, även fast jag bara smakade en liten bit :P So vanligt äter jag istort sett aldig det jag bakar?!?! Inte för att jag tycker det är dåligt lr nått, jag är bara konstig!
Ne nu ska jag sova för klockan är på tok för mkt! Godatt mina kära vänner!
Btw, kommer ha möjlighet att göra lite naglar nu är jag är i kalix, så är ni sugna så hör av er ska vi försöka fixa det! :)

Har föresten en ny fix-idé!

Är grymt sugen på att bli så där galet rödhårig igen. Anledning? Jo jag trivs som satan i min nvarande hårfärg, dock får jag inte till löshåret i samma färg :( Rött trivs jag i som satan, plus att jag vet att löshåret kommer bli rött! Så nu är jag kluven hur fasen jag ska göra? Vad tror ni om galet rätt igen? Coments please!!!



Vilken karl jag har!

Jag önskade mig flott till middag, och flott är nu påväg hem till oss ;) MAAAAAAAAX!
 Man lever bara en gång!
Tack älskling!

Helgen

Igår var jag på stan med Molly och Ida en sväng. Har äntligen inhandlat mig en ny bh som sitter som ett smäck, är så nöjd! Den svindyra bhn kan snöra sig i väggen för den här är minst lika bra, plus att den endast kostade 149:- vilken är mkt mindre än 499:- :O
Sen hemma gick jag an som en galning och städade hall, tvrum, båda toaletterna och köket. Dessutom bytte jag gardiner i tvrummet så jag inte alls är nöjd med dom här inne. Så visst är jag lite tråkig, men är återigen inne på lila tema, hehe ;)
På kvällen kom Sara och Willman förbi. Lr ja, Kieron deras söta lilla vovve var med (till Mollys stora förtjusning!) Herregud vad hon älskar djur! Nästa år har jag sagt till Mattias att vi SKA fara på familje semster till något zoo, tur som är så är han helt med på noterna ;)
Nåja, hade en riktigt trevlig kväll igår!

Idag har jag återigen vart kreativ och äntligen tagit tag i detta med min garderob, det vill säga rensa den. Så nu jäklar är det ordning och reda! Har dessutom hunnit städa sovrummet. Så skönt att ha lite ordning, särskilt när vi åker till Kalix imorrn och kommer vara borta i nästan två veckor! Finns inget skönare än att komma hem till ett städat hem!

Näe, nu känner jag en stinkande doft sprida sig i rummet. Molly har med säkerthet lämnat ett paket i blöjan till mamma. Återkommer sen!
RSS 2.0