Tji fick jag!

Bara för att jag önskade min symtomfri idag så vaknade jag och mådde sju resor värre. Tack hälsogudarna för den!

Har idag inte alls gjort många knop. Varken tv lr internet har fungerat så har verkligen vart grovt uttråkad emellanåt! Tur som fasen att man hade lite serier på datorn.
Molly har vart på dagis men hade vart trött och grinig hela dagen. Dock har hon vart glad när hon var hemma och feberfri så jag vette tusan vad det var?!? Tanken är iaf att hon får fara på dagis imorrn så får vi väl se om vi måste hämta henne om hon blir värre lr om hon helt enkelt hade en dålig dag idag? Återstår att se.

Sitter just nu och dregglar över tatueringar. Herregud så sugen jag är på någon ny! Får en egoboost varje gång en ny tatuering pryder min kropp. Har 0 självförtroende när det gäller min kropp, men det byggs sakta på med fler tatueringar. Vissa tycker det är galet, men inte jag! :)

Näe, nu ska jag pallra mig till sängen och förhoppningsvis somna rätt snabbt. Godnatt sverige!


(Bild lånad från google)

Seriöst!?!!

Det verkar som att mun förkylning liksom börjat om. Det river i halsen och jag hostar, snorar, har ont i örat, halsen och höger äggstock på det. Ja jävlar vad roligt!
Ursäkta bitterheten och gnället, men satan vad less jag är. Tror febern börjar krypa fram i kroppen också.
JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK MER!!!

Näe, nu ska jag sov och vakna symtomfri imorrn, visst?!?

Home sweet home

Då var vi tbx i Boden igen. Rätt skönt att vara hemma faktiskt :) synd bara att det är sp stökigt men jag hade verkligen ingen ork att börja städa innan jag for hemifrån.
Molly ser på Musse och äter äpple. Jag knepar på en matlista och sneglar då och då på min fina Molly och försöker förstå att hon kommer från mig. Att jag och Mattias faktiskt lyckats skapa någonting så vackert. Min fina <3

Min lilla sko-o-man

Att prova skor, allas skor, olika skor, ja det älskat min lilla tjej. Imorse manekengade hon i mina vinterkängor. Sötfrö! :)

Söndag kväll

Denna dag har både gått fort och långsamt, hur det nu går ihop?!?
Har iaf som sagt ätit semlor, klippt Viktor, snört en avfärgning i mitt hår (den funkade skit bra!), köpt duplo till Molly, lekt med duplo, haft kafferep med Molly, kollat bb, umgåtts med Dennis osv.
Molly har fått en jätte söt te service av mormor som hon leker så fint med :)
Nästa helg blir det Ikea och då ska vi köpa en uppsättning som damen får ha hemma.

Har väl egentligen inte så mkt vettigt att skriva? Blir i Kalix tills imorrn då Molly har ont i munnen lr om det nu är i öronen. Hon ska iaf inte på dagis imorrn, har natten inte vart bättre nu inatt så blir det ett läkarbesök imorrn för att kunna utesluta en ytterligare öroniflammation. Huvvaligen!

Näe, nu borsta tänderna och krypa till kojs. Ha det gött Sverige!
Saknar dig älskling <3

Semlor

Vart till mormor och ätit hemmagjorda semlor med halva släkten. Dvs alla på mammas sida haha, så det var fullt hus!
Med smaskigt var det :)

Badklädes bekymmer mitt i natten

Lr ja, det känns som att det är mitt i natten, är helt slut och ska strax dra täcker över huvvet. Lär ju bli uppstigning kl 06 som min lilla prinsessa börjat vakna. Tankarna om hur fasen jag ska fixa badkläder ligger och gnager mig i huvvet. Faan varför skulle jag vara så klantig!!!
Nåja, det står högst upp på min to do list imorrn!
Nu sova, godnatt

Schaaalix

Nu har jag kommit på varför min lilla dottra har feber, det är ju nå jäkla tänder som spökar! Hon har feber till och från, lös i magen, dregglar som en galning och stoppar ALLTING i munnen! Varför har jag inte tänkt på det tidigare för?!?

Nåja. Tänkte fara på badhuset imorrn men smart skallen jag har glömt mina badkläder och det är inte direkt lätt att hitta badkläder nu på stan. Som att leta vatten i öknen som Mattias sa haha. Förövrigt saknat jag honom. Puss babe!

Lilla hjärtat!

Lilla gumman har bäddat ner sig på sin filt på golvet. Hon har blivit väldigt mkt att bädda ner sig i filtar. Söt skatten min <3

När ska det ge upp?

Molly hade tidigare imorse drygt 38 graders feber, igen. När ska flickstackarn få vara helt frisk längre än en vecka?!? Dock verkar hon inte alls särskilt brydd. Hon är go och glad, dessutom äter hon som en häst. Helt galet så mkt en så liten kan få i sig :)

Idag ska vi dock trotsa febern och åka till Kalix då pappa Mattias jobbar hela helgen. Nästa helg lila så fast då åker vi till moffe (min pappa alltså).
Nu ska vi fortsätta kramas jag och min lilla tjej <3

Sorry

Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen men har helt glömt bort bloggen. Har haft fullt upp med att svammla på med allting som har med skolan och göra, inte för att det egentligen är mkt men haha. Många intryck osv dock :) Har haft data hitills hela veckan och det har inte vart mkt vettigt där. Mkt svammel. Dock har vi redan gjort klart allting och fått väldans mkt beröm av vår lilla datalärare så idag har vi suttit och sett på BB live halva dagen, haha. Mkt givande skoldag ;)

Nu ser jag BB men ska strax sova så man orkar upp imorrn. Imorrn ska vi ha föreläsning på skolan om sociala nätverk, tex facebook osv. Kan ju bli roligt att höra ;) haha!

Näe, nu vet ni att jag lever iaf. Godnatt på er!

D som i delicious

 

 

Data data data

Det är vad jag har haft för lektioner idag. Samma imorgon, på onsdag och torsdag. Samma nästa vecka igen. Och det går så jääääävla långsamt! Nåja, det ingår ju så det är bara bita i det sura äpplet och göra det :)

Världens gladaste solstråle till unge hade Mattias hämtat på dagis också. Fick en stor kram när hon kom hem och hon har bara glittrat av glädje här hemma. Åt middag som en häst och sedan fick hon smaka kladdkakemuffins vilket hon tyckte var smaskigt.
Älskade älskade unge!! Känns hel skumt och faktiskt lite jobbigt att vara ifrån henne såhär länge om dagarna :/ men men, tillhör ju livets gång. Blä!

Världens vackraste kladd barn <3

 

Och så söndagen då

Då var vi framme vid söndag och imorrn börjar en ny vecka. Det ser vi fram emot. Hoppas bara denna förkylning get med sig så man kan prestera på topp på "skolan". Laddad är jag iaf :)

Gårdagen var trevligt och det vart en massa surr mellan oss kvinnliga kreatur ;) dok gjorde sig min sjuk påmind och jag for hem. Har verkligen inga planer på att förvärra skiten.

Idag har lillgrodan blåst på till 8 imorse. Såklart det duger att ta världens sovmorgon när det är pappsen som ska ta henne haha ;)
Sen har vi busat och lekt på. Molly har myror i brallan och klättrar överallt! Funderar på om vi ska snöra ihop en kladdkake smet och göra muffins? Nu har vi ju faktiskt ägg ;)
Ska testa göra något nytt till middag också. Det blir chili con carne med sallad i pitabröd. Ska tydligen vara smaskens så vi håller tummarna! :)

Ikväll låtsas vi vara långhårig

Och helt friska för att sedan dra på tjejkväll. Dock blir det inte så mkt som en droppe alkohol förtäring för mig inte. Nej, jag ska jävlar i mig bli frisk. Tur att jag är lika flummig nykter som full ;)

 

Charmtrollet

Står och trycker näsan mot rutan och flörtar med brandmännen som ska upp på taket och skotta. Hon bankade och vinkade tills dom upptäckte henne och började vinka tbx. En lycklig tjej började direkt spexa och charma dom. Det ska börjas i tid va ;)

 

Min bebis tycker...

Att det är ok att stiga upp kl 6, det tycker inte mamma. Provade ge lill damen välling och då såg det ljust nu i ca 15min, sen pratade det på från hennes sovrum igen. Typiskt. Jaja, bara stiga upp och se glad ut :) trött som en bäver, oh ja!

Just nu håller hon på att "rensa" lådorna under tvn, som vanligt. Haha!

Ett bevis!

På att vi vuxna alltid ska tänkte och över analysera på tok för mkt! Så jäkla simpelt, men ändå inte ;)
Kan ni lösa den? Skriv gärna om ni löste den, men inte hur ;)

Daah! Vem behöver ägg liksom?!?

Vanliga hederliga chokladbollar funkar ju alltid, utan ägg! Att jag inte tänkte på det? Lillgrodan fick givetvis hjälpa mamma och baka och det tyckte hon var väldigt roligt :)
Hon hann dock bli lite förbannad på mamma som inte ville ha enchinagard (ni vet dom här dropparna mot förkylning) i smeten. Jon kanske tänkte på stackars mamma och hennes förkylning?

Hon hann även smaka smeten ett x antal gånger. I stort sett efter varje ny ingrediens nått bunkens botten, haha!
Att rulla bollarna gick inte lika bra. Vart kladdigt och utsmetat, men vad gjorde det då det var smaskens att slicka bort från händerna ;)

Ååh typiskt!

Fick ett jäkla sug efter att baka men det sket sig lika fort jag öppnade kylskåpet och insåg att vi inte har några ägg. Lr fel, vi hade ägg. Problemet var att utgångs datumet var långt passerat. Typiskt!

It friday and i'm inlove

Då var fredagen här ännu en gång. Tyvärr kan jag inte meddela att kag mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Har verkligen jätte ont i bihålorna idag och lungorna piper i otakt. Jag vet att jag har sagt det förr men jag säger det igen. KAN JAG FÅ BLI FRISK NÅNGÅNG!!!

Annars är allt bra. Lillgrodan trivs på dagis och dom bara skrytet på henne. Får en att sträcka på sig lite extra av stolthet att få vara mollys mamma. Min fina lilla tjej!
Solen tittar fram allt oftare vilket givetvis gör en på bättre humör än nånsin :) nu ska jag bara kurera med sig jag kan sätta fart med träningen.
Ikväll blir det lugnt med mys framför tvn. Annars händer inte så mkt just nu. Förlåt att jag är lite torr med inlägg, men är ju inte så kul om jag bloggar 5 gånger per dag om hur förkyld jag är haha ;)

Älskade sol!

Take it slooow!

Vaknade upp och mådde mkt bättre än igår, kunde till och med andes genom ena näsborren! de ni ;)
Sen har jag och Mattias städat här hemma. Gick igen min garderob medans mattias städade mollys rum. Sen rensade jag och sorterade henne garderob. Sen pockade vi till i sovrummet och mattias dammsög och skurade där. Så duktig han är! :) Sen när jag åkte iväg och hämta Molly så fick jag nå illdåd och började springa runt här hemma och städa.
Det hela slutar med att jag sitter ner i soffan med pipande lungor. SMART EMELIE, SMART!
Att jag aldrig lär mig. Jag blir så ivrig när jag börja må bättre så då ska jag skynda mig och göra allt jag inte orkat göra på flera dagar. Nåja, bara sitta ner och ta det lugnt nu. Ska spara energin så jag kanske kan leka med min bebis när hon kommer hem :) Så jag saknar henne <3

Ingen penicillin

Skönt! Däremot fick jag kortison spray till näsan och bricanyl, och pulmicort (även det kortison).
Kan jag få bli frisk nu?

Penicillin kur för mig igen?!?

Mår avlopp idag igen. Mådde värre imorse än hur jag mådde igår. Tempen visade 38,7 och lungorna gjorde ondare och näsan var ännu mer täppt. Tror jag lyckats dra en bihåleinflammation över mig också. Så typiskt! Ringde till Vc och frågade om dom tyckte jag skulle komma in, och det tyckte dom. Måste förnya receptet på bricanyl då jag har förkylnings astma.

Det positiva är att lillgrodan har börjat friskna till helt, äntligen! Lite snorig men inte alls farligt :) hon hade ätit och sovit jätte bra på dagis igår och verkar trivas så bra.

Huvudsaken är att lilli mår bra :)
Mammas lilla datanörd ;)

Love it is. True love.

Det är omöjligt att inte älska er mest i hela världen <3

Seriöst, vad är fel?!?

Jag är super förkyld och är verkligen inte långt ifrån att hosta upp mina lungor, det svider och gör ont i bröstet för varje gång jag hostar. Jag snorar och det känns som en ångvält kört över mig, MEN jag är sugen på allt flott! Bakelser, chips, dipp, cola, pizza, hamburgare, kakor, godis etc etc. Vad fasen är detta? Blir yr i huvudet av att sitta upp. Hel knas!

Glad alla hjärtans dag mina vänner!!

My valentine

"min kärlek till dig är som en brinnande eld,
En eld som aldrig slocknar"

Tusen tack för blommorna och den söta nallen! Jag älskar dig. Puss!

Ibland önskar jag

Att jag hade makten att bara knäppa med fingrarna och få som man vill. Idag är verkligen en sån dag. Då menar kag varken pengar lr materiella saker, utan något annat. Något som kan vara en "olycka" för vissa kan vara en annan högsta önskan. En dag som denna vill jag bara kunna känna att jag är "normal".
Pressen är stor, men som tur är har jag världens bästa pojkvän vid min sida och vi har tagit ett beslut. Nu kan bara tiden utvisa.

Jag lever för min familj <3

Första dagen..

På utbildningen idag. *pirr pirr*
Börjar om fem minuter. Sitter just nu i korridoren bland ett gäng som antagligen ska gå samma utbildning. Detta skall bli intressant! :)

Bowling drottning

Gårdagen var supertrevlig! God mat, bra sällskap, alkohol, många skratt mm. Att jag var grym i bowlingen gjorde ju inte saken sämre ;) haha! Näe men skämtåsido, grym kväll!

Dagen har vart lugn. Var ute och promenerade med Molly i pulkan en timme idag. Skönt med friskluft för oss båda :) tyvärr är lill tjejen så snorig och rosslig i bröstet än så hon får vara hemma från dagis imorrn också. Tur att Mattias är ledig för imorrn börjar jag utbildningen. Ska bli skit kul och är super taggad! Hoppas jag hamnar i en rolig "klass" så man kanske lär känna lite fler människor här i Boden :)

Nu ska jag borta tänderna och krypa till kojs. Godnatt Sverige!

Bjuder på en bild på mig och Rebecca från igår :)

Ibland kan han överraska

Den där Mattias <3

Skatten i skattkistan <3

11 februari 2009, vår dag <3

Idag är det precis exakt 3 år sen jag och min käre karl officiellt blev ett par, vår dag alltså :) detta skall vi fira genom en mysigt middag på underbara suzie Q för att sedan möta upp några vänner för lite bowling. Kvällen kommer innehålla alkohol och mkt skratt i fina vänners sällskap. Det är vad vi hoppas på iaf ;) haha!

Nu ska jag plocka till lite här hemma innan mamma kommer och även ta en panodil för jag har känningar i huvudet, och huvudvärk ikväll. Nej tack!!!


Mollys egna lilla "stol" ;)

Jahapp

Då var fredagen över lika fort som den kom. Har bl.a. Hunnit inhandla ett litet bord och två stolar till Molly, druckit te och ätit en vrål god och enorm semla hos Rebecca. Tusen tack gumman för den trevliga studen! Kollat igen lite serier. Skruvat ihop bord och stolar. Handlat. Fått igång min dator *yeeeeij*. Sen vette tusan vad mer?!? Har hunnit med en massa på rätt kort tid känns det som nu i efterhand.
Jag som längtade efter Mattias så igår, ni vet jag skrev ju igår att jag längtar tills idag då jag får ha honom bredvid mig i sängen igen. Well... Gissa vem som somnat på soffan (!)

Imorrn står det ännu mer på schemat för imorrn är en speciell dag <3
Nu ska jag sova (själv) så man orkar med morgon dagen :) godnatt Sverige!

Waazaaup

Nu har vi packat in vår lilla familj i bilen och begett oss mot Lule, lr snarare bestämt storheden. Ska byta in datakabeln och handla lite på rusta. Snygg bebisen i framsätet sitter och posar i mammas solbrillor. Snygg unge!!

Aaargh

Den bjuder vi på ;) puss på er!

Imorrn sover jag inte själv

För då har älskliges kommit hem och förhoppningsvis sover han inte på soffan haha ;) (han älskar att sova på soffan).

Är trött men kan inte sova. Ovanligt? Näe! Har legat och snurrat hur läge som helst. Sover oftast mkt sämre när Mattias inte ligger bredvid mig. Känns tryggare :)

Imorrn är det fredag och jag har ingen aning om vad som händer och sker. Skulle iaf vara kul att hitta på något :) nåja, detta blev ett svammel inlägg så ska avrunda nu innan ni somnat av att läsa detta ;) godnatt på er!

Min alldeles egna solstråle med penicillin i hela håret <3

Folie slingor på sandra

Faan vad bra jag är!

Onepiece lovers ;)

Dom ni vet älskar vi onepiece i denna familj så ni kan ana lyckan när jag idag inte bara hittade en, utan två super fina onepiece! Givetvis drog vi kortet och fraktade hem dom till mollys garderob ;)
Hittade även en super söt pyjamas från H&M som också fick följa med oss hem. Tyvärr hittade jag knappt några fler två delade, iaf inte i hennes storlek. Typiskt :/

Just nu sitter lill grodan och plaskar i badet väldigt nöjt :) efter att ha badat, hoppat i ny pyjamasen och ätit gröt så är det dags för sängen för lilla fröken. Imorrn kommer pappa mattias hem, som vi saknar han <3

OMG!!

Är så uttråkad och less på att sitta inomhus så det kryper i kroppen. Har till och med städat skafferiet?!?
Funderar starkt på att packa på Molly lite kläder och bege oss till stan en sväng. Skulle behöva köpa någon pyjamas åt henne. Hon behöver verkligen fler två delade då dom är så mkt enklare att ha. Tycker jag iaf :)
Ska man lr ska man inte? Till och med Molly stod i hallen igår och drog i sin overall, grinade och pekade på ytterdörren. Haha stackaren! Vi är fler som är less på att sitta inne :)

Molly hjälpte mamma att städa igår :)

Ännu mer :)

Denna fast i vitt. Detta är också från IKEA :)
Ska dock ev till lule imorrn och byta datakabeln och då ska jag kolla på rusta.
Har för mig att jag såg ett fint bord där!? Kan ha drömt, haha ;D

Ikea!

Molly fick ett presentkort på ikea av farmor när hon fyllde år som vi måste använda, snarast då jag hittat så mkt sött! :) Har massa planer för Mollys rum. Åååh, det kommer bli så fint! :)
Lite av sakerna jag hittat :)

Jägarna 2

Då har man äntligen sett den omtalade filmen och jag kan säga att jag är inte besviken. Den var ju riktigt bra! :) Hade inte direkt några förhoppningar om den och det är jag glad för. Det brukar lyckas förstöra vare sig man vill lr inte. Hur som haver var den mer än godkänd hos mig! :)

Det jobbiga i filmen är att morfar är med som statist. Har hört att man ser honom i en utav scenerna i kyrkan, dock lyckades jag inte se han där iaf. Men utanför kyrkan så ser man honom bakifrån, gåendes.
Så fort jag såg honom pausade jag och ropade hit Mattias, men så fort jag tröck på play och han började gå så började tårarna spruta. Bara sådär. Bara utav att se honom gå. Vara levande. Kändes obehagligt och underbart på samma gång.

För er som inte vet så lämnade morfar oss den 7 juni 2011. Han tog livet av sig. Har fortfarande inte förstått det och kommer på mig själv ibland att jag tänker, "Näe men oj vad längesen jag träffat morfar. Han måste ju få se hur stor Molly blivit".
Det jobbiga med människor som tar bort sig är att man inte hinner förbereda sig det minsta lilla. Pang bom så är dom borta. Har två i min närhet som valt den vägen. Det är vidrigt och sjukt svår hanterligt.

Nåja, nu ska jag försöka skaka av den där...obehagliga(?) känslan och försöka sova. Det behövs.
Godnatt gott folk!

Må du vila i frid morfar. Du är saknad ♥

Nu då?

Kan ni kommentera nu kära vänner?!? :)

Hmmm...

Varför går det inte att kommetera min blogg?!?! Bloggar ju från mobilen jämt nu, dock har det funkat att kommentera ändå så jag fattar inte vad problemet är?! Nåja, ska prova fixa och trixa och se vad jag får till. Förövrigt ligger jag i feber nu. Jippie! Har dock fyllt upp medicinskåpet med super vitaminer som jag proppat i mig så jag hoppa jag slipper någon riktig sjuka!

Äntligen!!!

Köpte mollys favoritmat ihopp om att hon skulle äta, och vet ni vad? Det funka! :D barskrapad tallrik lämnade hon efter sig! Äntligen går det åt rätt håll!!

Nu ska jag laga tacogratäng till oss vuxna. MUMS!!!

Yeeeiijjh

Har fått hem mina penslar som jag beställt så nu jäklar måste jag träna på att dekorera naglar ;) ska spana efter färg också så jag kan träna på att handmåla mönster på naglarna. Skulle vara grymt kul att kunna det. Framför allt vara bra på det ;)

Kan själv!

Lilla damen (som förövrigt inte är så liten nå mer) har lärt sig hur man snyter sig själv, så nu springer hon runt med sitt lilla lambi paket med näsdukar och använder en efter en....
Så duktig tjejen är! :)

Penicillin kur, igen(!)

Då har vi vart på vårdcentralen igen. Molly har fått tbx öroninflammationen igen!!! Så ännu en penicillin kur på 10 dagar har vi framför oss. Dessutom fick hon något bricanyl aktigt mot den tunga andningen. Hon är verkligen super förkyld stackaren :(
Vi var först till sköterskan där vi fick veta att vi måste träffa läkare. Dock hade ingen läkare tid fören 16.30 så vi fick fara hem i ca 50min för att sedan åka tbx, suck!

Lilli har vart trött och less, mamma lika så. Ikväll har jag äntligen fått i henne lite gröt, hon har endast druckit i två dagar :/
Nu har hon slocknat i sin säng, men hon hostar och rosslar så hemskt :( kan det inte föras över till mig istället så skrållan får vara frisk!!!

Jahapp

Vaknade med ont i halsen. Lite bättre har det blivit men gör ännu ont. Jävla skit fan om jag blir sjuk igen, jag har verkligen inte tid :(
Det är ju bara 9 dagar sen jag tog min sista penicillin kur.
Jaja, bara kurera sig och hoppas på det bästa :)

Skönt att solen vågat dig fram, man blir så jäkla mkt piggare och gladare då! :)
Molly sov bra inatt, tack och lov!
Mattias har åkt iväg på jobbet och kommer hem imorrn nån gång. Han ska sitta i vakten, så vi tjejer är hemma själv. Vi har hunnit kolla på en hel del Musse, ätit, dansat, busat och lekt :) min fina skatt. Hon kan verkligen få den sämsta dag att vända på en hundradels sekund! Det bästa som finns, min skatt <3

Pepp!

Varför får jag varje kväll sån pepp och inspiration till allt?!? Varför kan jag inte bara få vakna upp med samma inställning för! Näe, på mornarna är jag en trött och bitter människa som tycker det till och med är jobbigt att prata.
Nåja, nu är jag iaf pepp då jag beställt hjälpmedel ;) kryptisk, jag vet, and i love it!

Lill hjärtat sover ännu och jag fick i henne en redig portion välling. Passade även på att suppa henne så hon/vi alla kan sova i lugn och ro inatt. Hoppas verkligen hon slipper må så dåligt inatt. Det finns verkligen inget värre än att som mamma se sitt barn lida/må dåligt och inte kunna göra någonting.
Men, vi hoppas på det bästa!! :)

Nu ska jag joina Mattias och snarka ikapp med han. Än så länge leder han med både snarkningar och prata i sömnen ;)
Godnatt Sverige!

Världens sötaste kakmonster <3

Något som får mig arg

Är dessa "tyck synd om mig" människorna på facebook. Ni vet dom här människorna som gör en jäkla massa status uppdateringar hela tiden där de berättar hur ont de har, hur sjuka dom är (för att dom faktiskt nyst en gång mer än vanligt), hur fattig dom är (för att dom inte har råd att shoppa kläder för 5000kr denna månad) etc, etc.
De som gnäller när vi inte har snö, för att sedan gnälla när snön kommer. Lr när det är kallt att det är för att sedan gnälla på sommaren över hur fruktansvärt varmt det är.
Absolut, gnälla gör vi alla ibland och det tycker jag absolut är okej. MEN, det finns ju då dom som gnäller över precis allting, varenda dag, i precis varenda fb status!

OM ALLTING ÄR SÅ JÄVLA SURT OCH BITTERT SÅ GÖR FÖR HELVETE NÅGONTING ÅT SAKEN!!!!

Kom ihåg att det finns alltid dom som har det så jävla mkt värre.

Ursäkta min bitterhet, men det finns ett x antal såna på min fb lista som jag snart tar bort. Negativitet smittar!

Mammas lilla sjukling

Min lilla skatt är nu sjuk igen. Super förkyld, hostig, feber och dålig i magen. Natten har vart lååååååååång. Hon har vaknat en gång i halvtimmen och vart ledsen, bökat och härjat. Vägrat välling och ändå åt hon knappt igår. Tillslut fick jag i henne litegrann. Självklart har hon fått sova mellan mamma och pappa!
Dock gick Mattias tillslut och sov i nagelrummet så jag tog natten så fick han ta morgonen. Verkligen skönt att vara två såna här gånger!

Nu sitter vi och myser och kollar Musse :) bortse från hur äckligt sliten jag ser ut!

You make me smile

And i love you now and forever <3

Och en till...

Innan dekoreringen

Lr ja, hushållspappret är på tårtan och dekoratuonsband och grodan på toppen. Men ja, ni förstår :)

Dopet är nu avklarat

Molly har skött sig exemplariskt ända tills slutet då hon vart hungrig och trött. Stackarn har börjat snora mer och mer :( stackarn var ju nyss sjuk! Förbannade baciller!

Nåja, dopet var jätte fint och lille Vincent var hur söt som helst! Blev lite bebis sjuk måste jag säga ;)
Doppresenten vart uppskattad och väldigt originell ;) jag gjorde en blöjtårta, vart riktigt roligt!

Använde mig av kartong som jag byggde tårtfat och ett rör i mitten för att stabilisera. Sen blöjor (såklart), sen la jag över hushållspapper för att tårtan skulle bli helvit. Dekorerade med band, blommor, en nalle, strumpor och tuttar. Den en silver spargris högst upp :)
Vad tycks?

Typiskt!

Lillgrodan har fått feber och är lite hostig så vi får se om det blir nått dop för vår del. Måste säga att det känns extra surt då jag lagt ner ett x antal timmar på doppresenten och nu är det inte ens säkert man kan ge den för att själv se vad dom tycker om den. Men men, lilli går såklart före allt annat <3

Måste erkänna att jag vart nöjd med presenten iaf och jag blir i stort sett aldrig nöjd med något jag själv gjort :)

Vackraste!

Pyssel

Jag har alltid tyckt om att pyssla, dock har inspirationen försvunnit ju äldre jag blivit :/ men nu äntligen har den kommit tbx, iaf hälsar på. Sitter nämligen och pysslar ihop en doppresent då vi ska på dop imorrn :) än så länge går det bra. Får se hur det slutar ;)
Kan tyvärr inte lägga upp bild än ifall pojkens mamma läser min blogg. Men imorrn får ni se ;)

Håll ut gott folk

På lördag nästa vecka har dom "nästan" lovat bikini väder. Endast -5 grader. Hallelujah!

Och ätit själv har vi också gjort :)

...sen russin gömman ;)

Idag har vi hittat chips gömman...

Tjejmys!

Jepp, det har vi här hemma. Vi kollar Musse och gör frisyrer, lr Molly kammar mest ;) fina tjejen min <3

My nails

Efter en jäkla massa om och men har jag nu äntligen naglar. Kan ju säga att det är långt ifrån mitt bästa verk, men som sagt nu har jag iaf naglar. Provade även en ny version av fransk och den vart bra :) är ni intresserade av att göra naglar så hör av er!

Lillebror

Imorse var både jag och lilli vääääldigt trötta när alarmet ringde, men vi tog oss upp och lilli for på dagis. Väl hemma väckte jag lillebror som kom hit igår. Åt frukost framför tvn och surrade på.

Idag är det kallt igen, men det har nog ingen undgått, iaf inte någon som äger en facebook. Solen skiner vilket gör en väldigt sugen på en promenad, dock blir det att städa här hemma innan skrållan kommer hem. Men, först ska jag göra klart mina naglar som jag påbörjade igår. Crazy head!

Lillebror ligger där under. Han var tråkig så i brist på annat kastade jag allt i min närhet över honom. Som sagt, dags att städa!

Gaaah!!

Började dagen mkt tidigare än vanligt då jag hade en pigg bebis. Även idag laddade jag med brak frukost och lämnade sedan lilli på dagis. Efter det har jag suttit och ringt en massa samtal till Sunderbyn och jagat min läkare då min handledare på af beslutat sig för att kräva intyg på min endometrios?!? Why? Don't know?

Fick iaf tillslut tag i han och han sa att det är inga problem, det fixar han. Han frågade till och med vad han skulle skriva för att det skulle vara ok för mig. Han är så jäkla bra! Äntligen hamnat hos en bra stöttande läkare! He's a keeper!!!!

Sen har jag ringt runt och jagat min handledare som nyss ringde upp och sa att jag skulle komma in och kopiera nå papper, så nu måste jag dit. Sen måste det plockas här hemma innan lilli ska hem. MÅSTE! Så som det ser ut nu hinner jag inte med nå gym idag heller. Jävla skit!
Nåja, inte mkt att göra åt för detta måste göras!

Stor tjejen som själv går hela vägen från lägenheten till garaget som ligger låååångt bort från vår lägenhet. Så duktig så! :)

RSS 2.0