Mysig dag

Har det varit. Har fått en hel dag med Mattias haha ;) Äh, jag orkar inte gå in djupare på det, men Mattias förstår vad jag menar. Fler av dessa dagar hjärtat! :)

Har vart runt på stan och kikat, ätit lunch på stan. Bara umgåtts och myst egentligen :) Har fått Mattias att börja nöta PP med mig. Så äckligt jävla bra serie! I början tyckte jag den var helt ok, men inte mer än så. Men jag säger då det, man fastnar!

Annars händer det inte så mkt just nu. Magen växer och det sprattlar på för fulla muggar i magen. Det är så mysigt, plus att det är skönt så man vet att det fortfarande lever där inne :) Min lilla sprattel fisk!
Höll tidigare idag på att jämföra vårt nytagna ultraljuds foto med vårtat gamla. Lilla skillnaden kan man ju säga hehe. Ska lägga in bild så ni får se :)
Nu ska jag gå och göra mig en tea kopp, kanske en macka lr två och sedan mysa ner mig i soffan och nöta lite pp med babe ;) Godnatt Sverige!




På den andra bilden kan ni skåda en av mina cystor också. Den stora svarta bollen i vänster hörn.
Det är exakt 10 veckor mellan ultraljuden. På vårt första ultraljud var bebis två cm, stor som en jordnöt. Nu är bebbens fot ca 2 cm haha ;D

Schaaalix

Är hemma hos pappi och chillar på för fulla muggar. Igår var det midsommar och den firades tsm med lite släktingar. Vi grillade, spela kubb och jyrade på en hel del, precis som midsommar ska vara :)
Idag har man dock sovit på tok för länge, och hel knas drömmar har jag också haft. Fast och andra sidan har jag det nästan varje natt nu för tiden. Följde traditionen och sov med 7 olika blommor under kudden, och visseligen om drömmarna var hel skumma så drömde jag iaf om Mattias. Så nu vet jag med säkerthet att det är han jag ska gifta mig med haha ;)


Näe denna dag har man inte gjort många knop. Har iaf vart och köpt lite hårfärg som jag hade planer på att stoppa uppe i skallen. Faan man ser ju ut som skrotnisse i håret :S Tror aldrig jag haft sån snuskig utväxt som jag har nu, huvva!
Sen har jag lovat att färga håret på bror också. Nåja, hur som haver är första tanken att spela en omgång kubb. Pappa är hos grannen och dom tyckte vi skulle dra en omgång lr två. sååå why not?! :)


Från igår. Farfar och...öööh...min bror.


Min lilla blommsamling jag hade under kudden ;)

Bebis <3

Då var ultraljudet avklarat och allting såg jätte fint ut. Vi såg två fötter, två händer, ben och armar där dom skulle, ett hjärta som pikkade på för fulla muggar. Sen fick vi se när lill hjärtat gäspade, så jäkla häftigt och underbart! Man kan liksom inte fatta att det växer ett litet liv inom en. Så myyysigt så :D Sen sög h*n på tummen också. Ja, det är som sagt heeeelt obeskrivligt :) Nu längtar man ju knappt nåå alls tills november ;) hehe. Det var iaf helt underbart att få höra och se att allting var som det ska :)
Och jaa, vi har kollat upp vad som döljer sig där inne. Men det är en hemlis ;) höhö! Sen säger dom ju att man aldrig ska vara 100% säker. Nåja, får jag ett friskt barn så är jag mer än nöjd, könet är det absolut minsta bekymmret :)


Bebis <3





Glömde bort

Att lägga ut magbild i måndags men bättre sent än aldrig va? Det är dock jäkligt svårt att fota sig själv och få någon normal bild :S men men, det blir juh någon bild iaf.
Näe nu ska jag käka lunch. Cya



v.18+2

I HELVETE HELLER!

Inte faan lyckades jag nu heller. Jävla skit faan! Jag som var så inställd på att äntligen få se "SATC 2" igen, men ikket. Var nån värdelös cam version. Nej tack!
Nåja, får väl nöja mig med att jag faktiskt fick hem nyaste wallander istället :)

Har någon annan provat få hem "SATC 2" och lyckats?

Det svider och sticks

Då var man hemma i Boden igen effter ett par dagar i Kalix. Har vart och firat lillebror som blivit 18 år....skrämmande, jag vet. Har väl egentligen inte hunnit göra så mkt vettigt men det är alltid skönt att komma hem.
Dennis har hunnit införskaffa sig sin första bil, dock har han inget körkort än. Men men, han har hunnit längre än mig, jag har haft körkort i över två år och aldrig vart i närheten av att ens äga en bil haha! Nåja, inte för att jag behöver någon men.
Har vart sugen på att grilla i flera flera dagar nu, synd att vädret inte direkt varit just "grillväder" :O Nåja, dom hade väl lovat en jäkla massa sol till helgen? Återstår ju att se.


Förövrigt händer det inte mkt. Har ont i magen, det svider och håller på :S Nåja, funderar på att göra nå kvällsfika och sen mysa ner sig framför "Sex and the city 2" som jag tror jag lyckats ladda hem. Ja, jag har sett den, men jag vill se den minst 10 gånger till, because it was goood! ;)
Näe, nu slänger jag snart in handduken. Bjussar på någon bild :)




Finn 1 "fel"



Gissa vad dom lyckats med...



Söta lillebror. I denna mask beslöt han sig för att ställa sig brevid mig.
Jag var helt oförberedd. Jag skrek...



Ser läskigt verklig ut :S



"skalle-pär vs. skalle-pär"




Slav arbetarn ;) Haha näe, han fick faktiskt betalt! :)



Så duktig så! :)



Lillebror och hans nya pärla :)


Världens tråkigaste människa, jag vet.

Hej hopp vad bra jag är på detta med uppdatering. Har egentligen en hel del jag skulle kunnda blogga om, men jag väljer att inte gör det, inte nu iaf, det orkar jag inte :)

Idag har jag och babe hunnit vara på reptil mässa. Var väl kul att kika, men samtidigt så var det inte så mkt att se haha. Äckliga jävla spindel helveten! Men ormar är vackra djur! Nåja, kul att prova på någonting nytt :)
Sen har vi vart en sväng på stan, handlat och sen hem och käka kyckling och liiiis. Vart och kika på prinsess bröllop (på tv) också ,och under den tiden hann jag börja gruva mig för när jag ska gifta mig. Fy helvete vad jävla nervös jag kommer vara den dagen. Sen kommer jag säkert grina en jääävla massa. Huvva :S En sak är klar, den dagen jag gifter mig ska jag inte vara gravid, jag ska vara full!

Och en fördel är juh också om Mattias vill gifta sig med mig, nångång haha ;D

Förövrigt kikkar bebben på i magen, känns som sagt sjukt knas men samtidigt helt underbart. Man får sig liksom en konstant påminnelse om att det faktiskt växer en liten kotte i magen :) Och till veckan är det ultraljud, wiie! Längtar som satan.

Nu funderar jag starkt på att springa till coop, babe var nämligen så snäll och lämnade en slant så jag kan inhandla lördags godis ;D Thanks hun!
Näe, ska passa på och springa dit nu efter som det spöregnar ute, me liiiike! ;D

"IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..."

"...FÖR IDAG ÄR LILLEBRORS FÖDELSEDAG, HURRA,HURRA,HURRA!"

Och med vetskapen att min "lillebror" nu mera är 18 så kommer ålders nojjan krypandes, haha.  Näe men seriöst, hur faan gick detta till? Han är fortfarande typ 12 i mina ögon. Inte pga av mognad lr så med tanke på att han är jävligt mogen för sin ålder. Men,...pjaa,..lite hemskt är det ändå. Tur att det är 6 "låånga" år innan minsta lillebror blir vuxen. Det kan jag leva med. Tror jag...

Näe, men jag hoppas verkligen du har en underbar dag lillebror! Hade jag kunnat vara och fira med dig hade jag gjort det. Hade jag kunnat dricka hade jag supit dig under bordet. Och hade jag haft råd hade jag köpt dig en bil. Du fr helt enkelt låtsas att du har världens bästa syrra som gjort allt det för dig ändå haha ;D


"IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..."

"...FÖR IDAG ÄR HJÄRTATS FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRA!"

Grattis älskling! Hoppas du får en underbar dag. Och kom ihåg, fattig är jag men om jag kunde skulle jag ge dig hela världen. Älskar dig! Puss <3


myggbett i röven?

Dagen startade av att Mattias pikkade på mig och frågade om inte jag skulle stiga upp snart. Jag morrar och mummlar något och stiger sedan upp. Det underbara morgon människan som jag är, alltid upp med ett fetsmajl, NOT! Mattias, du ska kramas på mornarna, då håller jag mig lugn och snäll ;P haha!
For sedan på AF och inte fasen var hon jag skulle träffa där, nej nej hon var inte där. Happ, begav mig hemåt igen då.

Sen ringde tomas och ville bjuda mig och Mattias på kina, klart så fick han det ;) haha. Tack snälla Tomas för maten!
Efter maten begav sig grabbarna iväg för att borra någonting hos Tomas så jag begav mig och hämtade cissi. Vi hämtade nån filt att sitta på, lite läskedrycker och så fick bävern följa med. Vi parkerade oss bakom hennes hus och glassade i solen, dock vart vi invarderade av knott och andra små äckliga flygfän. My fick sig ett bett vid ögat som stackarn senare satt och pep över. Det kliade väl antagligen.


Nåja, hämtade upp Matti efter lite bilkrångel men vi tog oss tillslut hem. Cissi begav sig vidare på mission så jag for hem med Mattias. Väl hemma får my nå fnatt och börjar dra fisringen efter mattan i en jäkla fart. Svin jävla hund! Då kom min senare tanke, hon kanske har fått nå bett där också? haha stackan. Tur att mattan är lila så man inte ser fart ränderna, hahah. Näe fy faan vad äckligt!

Nu ska jag bestämma mig om jag ska orka baka en kladdkaka lr inte. Det talar emot just nu. Men Mattias blir väl arg på mig sen om han läser detta och inte finner kladdkaka i kylen sen haha!
Nåja, det återstår att se.


Fis-rings-dragar-bävern nöjd ute i solen

Onsdag (tydligen)

Ja det har tydligen vart onsdag idag vilket jag helt har missat. Jag har nämligen hela dagen fått för mig att det är tisdag idag (fortfarande). Skrämmande hur intelligent man blir som gravid, jisses alltså.
Idag har jag hunnit vara på AF igen och där fick jag då inte ut någonting vettigt alls. Sen har jag och Mattias haft besök av tomas så vi hat käkat middag och svammlat på en hel del :)

Imorrn är det dags för AF besök,..igen. Men imorrn ska jag iaf få hjälp att skriva en CV och personligt brev, vilket jag verkligen behöver! Suger på att skriva sånt där :S
Nåja, på tal om bananer, jag vart sjukt sugen på pizza, lr kyckling wook med nudlar, lr grillspett, sen kladdkaka...Mmmm. Näe tror det blir lite kvälls mat innan sängen ;)

Och på tal om andra bananer så vill jag ha ett träd, inte vilket träd som helst. Nej nej, jag vill ha ett körsbärsträd. Har velat ha ett sånt i flera år. Dock har jag hört att det kan vara en fördel att ha någonstans att plantera det också... Jisses vad jag tänker mkt!? Knäppskaft!

Näe kvällsmat vare!



(Obs, bilden är lånad från google)

Garanterat stöldfri

Om du äger en volvo 740. Jajemänsan nu är det bevisat. "forskaren" aka min pojkvän Mattias Sundelin har inatt utfört ett mer lr mindre oplanerat test. Han använde nämligen bilen sist igår vilken var kring 14.00(?) sist. Ajja, där ikring iaf. Efter det har bilen inte använtas av någon utav oss (iaf). Sen nu denna morgon så börjar han förbrilt leta efter sina bilnycklar. Han letar och letar tills han tittar ut genom tv-rums fönstret ut mot parkeringen och plötsligt utbrister "Men va faan!". Då har han lämnat nyckeln i låset (Men tur som var så hade han låst innan).
Så nyckeln har varit i låset i drygt 20 timmar och inte en jävel har kört iväg med bilen.
Jag tror ju det har sina anledningar.... Men jag ska vara tyst, jag äger inte ens en bil..
Men tack Mattias Sundelin för detta spännande resultat i din forskning. LÄNGE LEVA VOLVON!

Sommaren kom tillbaka

Vart det den där wunderbara ryssvärmen vägen? Jag tycker gott och väl den kan komma tbx nu! Jag behöver värme och sol, lite färg också. Inte för att jag skulle lyckas med tanke på att mitt pigment har dött sen jag blivit gravid. Det vill säga att jag är likblek! När ryssvärmen var så låg jag i solen i 3 dagar, jag vart inte ens röd :S Nåja, tur att brun-utan-sol finns haha!

Idag har vart en lugn dag. Har väl egentligen inte gjort allt för mkt vettiga saker. Det vettigaste jag gjort har nog varit och diskat?!? Inte för att jag gör särskilt mkt vettiga saker någonsin men. Imorrn hoppas jag på fin väder! Är grymt sugen på kubb lr allmänna sommare ute lekar typ :) Det är någonting jag saknar varje vinter.


Nu ska jag springa på toa och sen palta ner mig i soffan igen för då är det dags för ett avsnitt av csi, sen sängen. Imorrn upp till AF igen. Hallelujah!

I brist på annat :)

10 frågor om dig själv

fullständiga namn ? -
Emelie Cecilia Nilsson

när fyller du år ? - 8:e Maj

några utsmyckningar på din kropp, isf vad ? - Några tatueringar och piercingar

vad har du på dig just nu ? - Mjukisbyxor och boxarlinne

vilken årstid är bäst ? - sommaren

hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - Mattias håller om mig. Morgonmys!

vad tycker du mest om hos dig själv ? - Att jag är jag

vad är du bra på ? - Inte mkt

vem älskar du mest på denna jord ? - Mattias

sover du hellre själv än tillsammans med någon ? - med Mattias





10 frågor om dina vänner

vem är din allra bästa vän ? -
Elin, Johanna, Annis och Emil (kan inte säga en)

vem vet allt om dig ? -
Elin och johanna

vem är den roligaste av dina vänner ? -
Oj, ingen aning. har många roliga vänner

vem är snyggast av dina vänner ? -
Alla ;)

vem är mest partyprisse ? -
Haha Annis och Johanna

vem är den du helst har filmkväll med ? -
Bara någon vän :)

vem av dina vänner är mest "evil" ? -
Hahah Elin (finnhumör) :P

vem röker av dina vänner ? -
Flera

du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med?-
Johanna uppenbarligen haha ;D








10 frågor om din familj

vem står dig närmast ? -
oj, svår att svara på :S

har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? -
Jaa

vem är farligast i din familj ? -
Jag och pappa haha

vem ser roligast ut i din familj ? -
Jag

har ni några djur ? -
Hos pappa katt och hundar.

vem är coolast ? -
Ville ;)

vem har du mest gemensamt med ? -
Dennis

vem står för underhållningen ? -
Pappa eller Ville

vem sover du oftast med ? -
Katten

roligaste kvällen med familjemedlem ? -
Ingen aning?!?






10 frågor om idag

vad har du gjort ? -
Vart på AF, kramats, handlat, lagat mat, diskat, degat i soffan

har du varit glad idag ? -
Jaa

har du varit ledsen idag ? -
Nej

har du gjort något bra idag ? -
Diskat?

har du slått någon idag ? -
Näe

vad ska du göra nu ? -
Ingen aning

har du gjort något dåligt idag ? -
Vart arg på My för att hon förföljer mig

vad har du ätit idag ? -
Oboy och en macka. Sykkling och liiis

har du duschat idag ? -
Jepp

är du trött ? -
Mjoo

v.17 (16+0)

Satan vad tiden går och samtidigt gnäller jag på hur sakta allting går. Ja man är aldrig nöjd haha ;D Men även om tiden gått fort så känns november jäätte långt borta, men det är bara för att jag längtar så sjuuukt mkt efter bebis! Har ju gått in i perioden då magen växer snabbare och snabbare så man lär juh börja märka mer skillnad. Har fotat magen idag och jämförde med v.13 (12+0) och insett att magen faktiskt har växt, en hel del faktiskt!
Inte nog med att magen växer som den ska så har jag även bokat ultraljud nu. Så den 24 juni är det dags att kika på lillen och se hur den har det där inne :) Är dock fortfarande inte bestämt om vi ska kolla upp könet än. Som sagt har vi fortfarade tid att fundera :)


Idag har varit en bra dag. Har egentligen inte gjort någonting särskilt kul idag men samtidigt har jag bara något slags lugn i kroppen?! Vet inte om det är för att Mattias är hemma lr om jag bara är knäpp haha. Det är iaf skönt att vara avslappnad för en gångs skull, jag är INTE bra på sånt!
Näe nu ska jag lägga ut tjockisbild och sen ska jag kika på tv en sväng. Lr måste nog gå ut med våran adhd hund (tror seriöst hon hinkat redbull i smyg lr nått?) Äh, cya!





Ingenting fungerar

Jag gör allt för att försöka känna mig "fin". Jag gör hårförlängning, jag färgar håret, jag sminkar mig, jag plattar håret, jag lockar håret, jag har håret utsläppt, jag har det uppsatt. Jag har olika kläder, olika skor, olika slags sminkningar. ibland örhängen, ibland halsband, ibland ringar. Jag blir aldrig någonsin nöjd! Jag hittar alltid någonting jag stör mig på hos mig själv som vanligt. Har märkt att självförtroendet bara blivit sämre. Jag känner mig som en fläskkorv i alla mina kläder och det gjorde jag redan innan jag vart gravid.
Men men det är väl bara göra det bästa av situationen och gilla läget. Det finns bara en som mig och det är jag, så deså!

Nu ska jag ut på vift! Cya peepz


Badboy

Hunny bunny har klippt sig i smyg, så jag vart arg och slog honom. därutav såren ;) HAHA!

Snygging ;)

Dålig tjej

Idag har jag inte haft den bästa dagen i mitt liv. Jag som inte riktigt varför men samtidigt vet jag lite varför.
Har iaf vart trött som fan här senare så jag var "duktig" och sov på soffan en timme lr så. Riktigt skönt! Dock vaknade jag med ågest, vet inte varför men?
Jag måste iaf gå ut med myran, handla lite på coop och sen ta och städa här hemma. Ser ut som f*n här hemma!!! Är absolut inte det minsta lilla sugen på att ens börja. Men men, vi alla ska väl dra vårt strå till stacken?
Näe ut med hunden var det.

What to do?

Det känns som att jag bara är misslyckad. Jag pluggar och kommer ingen vart alls. Jag läser och läser och läser, ingenting fastnar. Jag har typ tappat alla min hjärnceller sen jag vart gravid (det är faan inget skämt!). Jag har aldrig pluggat så hårt i hela mitt liv, samtidigt har det aldrig gått så dåligt. Jag har ingen lust alls att fortsätta när det går så här. Det slutar bara med att jag får ångest för att ingenting fastnar och återigen känner jag mig dum. Därefter mer ångest, igen. En ond cirkel med andra ord. Dessutom bråkar csn och jag har ingen inkomst för tillfället, det gör att jag har en svidande känsla i magen varje jävla dag. En stor klump i magen som verkligen inte går bort.
Jag tror jag ska panta burkarna vi har här hemma imorrn och satsa allt på lotto. Vem vet?

Nåja, jag har typ aldrig vunnit något i hela mitt liv så. Oddsen är stora. HAH!


Näe, en massa pengar och sen vara ledig denna sommar. Kunna glassa och vara ute i solen och bara hitta på en jävla massa bus. Nästa sommar har jag/vi fullt upp. Som jag längtar!
Nu ska jag dricka lite mer och sen börja bege mig mot sängen. Måste stiga upp tidigt imorrn så.
Har ni några tips om hur man blir rik lr överhuvudtaget tjänar pengar, SKRIV! ;)



Wierd dreams

Inatt (förra natten) drömde jag 3 olika drömmar med samma utgångspunkt. Att jag födde en pojke. Sen drömde jag som sagt tre olika följder utav det. Jag har ju på känn att det är en lill grabb i magen och har haft det hela tiden. Efter gårdagens natt är jag inte mindre "säker" så att säga haha. Mattias tror dock det blir en liten tjej och han är inte den enda. Typ alla tror det blir en tjej. Men men, både jag och Mattias fullstädnigt skiter i vad det är för kön, herre jävlar vi ska få barn det är ju det ända som räknas! :)
Dock har jag börja fundera. Från början var vi överens om att inte ta reda på könet, nu har jag börjat tveka. Min tanke var att om man tog reda på könet så skulle det med en gång bli en person, liksom få en identitet. Och ifall det skulle hända något så skulle det kännas svårare att hantera. Dock har jag insett att det spelar ingen roll om jag vet könet lr inte, jag skulle bli knäckt om någonting hände, plus att man tydligen får veta könet då också (har jag hört iaf). Nå nu är jag iaf suuuuuuuper sugen på att ta reda på det och som sagt är det inte länge kvar till ultraljudet.
Ska dock fundera lite till, sen måste juh min pojkvän få säga sitt också såklart! :)



Idag har förövrigt vart en riktigt bra dag! Jag har vart på kvarängen med cissi och ett gäng lumpare som cissi kände. Var riktigt härligt att tillbringa lite tid i solen. Synd bara att det blåste :/ Hoppas på minst lika fint väder imorrn. Då blir det nog lite mer glassning i solen ;)


Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta plugga lite innan jag somnar. Men godnatt på er!

Satc 2 [x]

Har färgäves försökt få med mig någon att komma och se på SATC 2 med mig de senaste två dagarna. Men i sista sekunden ringer Sara och frågar om jag ska haka på med henne och Lee, självklart svarar jag ja. Så filmen var grym och jag hade trevligt sällskap, två flugor i en smäll :) Jag råder verkligen er som inte sett den att faktiskt gå och se den. Den var mer rolig lr hur jag ska förklara, än första filmen. Mkt mer humor på nått sätt :) Jag är iaf nöjd med den, helt klart!


Ikväll har jag mest vart lat och sett på film. Pluggat litegrann men det har gått riktigt segt :/ Börjar sakna Mattias en massa nu också... Alltid är det så mot kvällar/nätterna han är borta. Dagarna går så jäkla fort ändå så det är helt sjukt! Fatta att jag redan är i v.16 (15+1) och det känns helt underbart! Har verkligen börjat se fram emot ultraljudet som nu inte längre är allt för långt borta, blir i slutet av juni nångång skulle jag tro :)


Imorrn ska jag ta mig en sovmorgon tror jag. Iaf sova tillräckligt för att orka ta i med hård handskarna och plugga så mkt jag kan. Palla ligga efter, neee.
Nu ska jag tvätta fejja, borsta tänderna och krypa ner till sängs. Den tomma sängen... *mummel*... Äh, tiden går fort! Godnatt Sverige!




Nu har plötsligt den lilla jordnöten (som jag såg den som på första ultraljudet i v.8)
faktiskt blivit en bebis som man kan se här på bilden.
Det är helt underbart men jag har fortfarande svårt
att förstå det? Men men, det kommer. Det är jag helt övertygad om ;)

RSS 2.0