Underlig dag, lr vad man nu ska kalla det?

Ja, idag har vart en mkt.....underlig(?) dag. Kan inte säga annat än så just nu. Lr varför. Det får ni veta så småningom :) Någonting som verkligen inte brukar inträffa, har faktiskt just inträffat. Galet!!

Ikväll har la familia lyxat till det med pizza till Mllys stora förtjusning. Pizza, korv och välling är det enda som duger åt damen. Ja mest välling då. Hon har helvägrat mat i snart en månad och jag håller på att bli galen! Hur fasen ska man få henne att börja äta mat igen?!? Känns som att man försökt med allt :/

Nåja.

Ikväll blir en kväll i lugnets tecken. Ev ska vi slå igång någon film och bara mysa jag och älskling. Värma upp inför morgondagen. Herregud vad jag längtar! Kan knappt tro det är sant att vi ska vara bara vi två, en hel dag och en hel natt. Det kan inte bli annat än magiskt! :)

Nu ska jag synda lite till. Mattias har nämligen köpt cola så jag tänkte unna mig ett glas lr två :) Risken finns ju dock att jag tycker det smakar skit då jag så sällan dricker det nu för tiden haha.
Ha det bra gott folk och ha en underbar fredag, det tänker jag ha!

Min kille, han kan!

Fortfarande bitter över att inte blogg kan fixa appen!!! Gaah...
Sen piss vädret som ska föreställa sommar. Vad faan är detta???

Nåja.

Idag har dagen på jobbet känt fruktansvärt lång. Har fått en massa skumma samtal där man verkligen fick arbeta som detektiv och förhoppingsvis fick iväg dom till rätt ställen. Känns skönt att jobba och "göra rätt för sig", det enda som verkligen suger är ju att vara ifrån Molly så pass mkt som jag är. Något jag inte alls är van vid. Men, man behöver ju alltid pengar och dessutom  har jag endast jobb till Augusti så jag klagar inte.
Justi fasen, har helt glömt bort att berätta att jag och Mattias bestämt oss för att till hösten åker vår lilla familj till utlandet :D Vart vet vi inte riktigt än, bara ATT vi ska åka, och det kan jag nöja mig med sålänge ;)

Och juste igen!  Idag fick jag mig en helt underbar överraskning när jg var hem på lunchen. När jag kommer in genom dörren så ber Mattias Molly att ge mig ett brev, efter lite tveksamheter från lill fröken så fick jag tillslut brevet. Det var ett handskrivet brev av Mattias där det stod att jag vunnit en natt på hotell, en shoppingrunda, en middag och även tillgång till spa nu på lördag. Sist i brevet så stod det, "-Om du vill alltså?". Hmm, jag behöver nog inte ens skriva mitt svar ;)
Så på lördag ska vi åka tåg till lule, haha ja ni läste rätt. Vi tänkte vara lite wild and crazy att åka tåg, bara för att. Dock kom vi fram till att det är både snabbare och billigare så det vart perfekt! Sen shoppa på stan (där även min karl sagt att han ska shoppa, KLÄDER! Vad händer där liksom?), sen checka in på hotellet, fixa oss. Ut och käka middag och kanske dricka lite alkohol och sedan gräva ner oss på hotellrummet och bara mysa! Knappt jag längtar!
Älskade underbara karl, tänk att du kan fortfarande överraska mig! <3

Näe, nu måste jag verkligen pallra arlset till sängs, är sinnessjukt trött och jag går och lägger mig på tok för sent, varenda jäkla dag. Hur lyckas jag med tanke på hur trött jag är?!
Jaja, Godnatt Sverige!

Skit blogg och prickar!

Fortfarande har blogg appen inte börjat fungera och därför ids jag aldrig blogga då jag föredrar att blogga från mobilen. Sitter fasen i stort sett aldrig på datorn förtom på jobbet och där ids jag inte sitta och blogga.

Idag var jag äntligen tillbaka på jobbet. Det gick bra men var väldigt stressigt. Känner att jag inte är frisk än men sitter och proppar i min panodil så jag ska nog överleva.
En annan sjukling är som vanligt Molly och denna gång har lill skorpan lyckats få vattkoppar :/ Hon har prickar precis överallt. I öronen, på öronen, bakom öronen, hårbotten, HELA ansiktet, på överläppen, i HELA hårbotten, kroppen, armhålor och till och med mellan benen :( Min lilla tjej! Dock verkar hon inte så brydd än och jag hoppas verkligen det fortsätter så!! Har ni tips och råd får ni gärna dela med er. Vi har använt potatismjöl men idag var jag på apoteket och köpte Poxcil som är enkomt till vattkoppor, ska tydligen vara sjukt bra så vi håller tummarna!

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorrn, ska bara mejla Gina triot först, har skickat efter ett paket från gina för två veckor sedan som jag ännu inte fått och det är skickat, DÖD åt posten!

Sjuk och orkelös

Lungorna mår inte bra, hostan är förjävlig och varenda muskel turas om att smärta. Jag är så spyless på att vara sjuk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har verkligen inte tid att vara sjuk och vill kunna vara på jobbet och tjäna pengar. Behöver verkligen det.

Ni får ursäkta min otroligt kassa blogg uppdatering, men av någon spännande anledning så kan jag inte blogga via blogg appen, vilket jag alltid gör. Har någon nån aning om varför det inte funkar och hur man får det att fungera får ni gärna skriva det! :)

just nu kan jag inte sova. För mkt tankar som snurrar i huvudet och jag har ett svart molm ovanför mitt huvud som inte verkar försvinna. Aldrig mer, näe, aldrig mer.
 
Min söta lilla skatt ligger just nu och skrattar i sömnen. Herregud vad jag älskar hennes kluckande skratt. Finns inget större glädjerus än att höra min vackra dotter skratta. Min fina fina tjej som blivit så stor och framförallt klok. Har så svårt att förstå att innan detta år är slut så har jag en 2 åring. Galet! Me givetvis underbart! :)
 
Nu ska jag krypa till kojs och förhoppningsvis en god natts sömn. Imorrn lär bli en lång dag.
Godnatt Sverige!

Älskling <3

Idag fyller förresten min älskade pojkvän 29 år, grattis älskling! Har väl inte vart så mkt firande idag, men det blir till helgen :) jag har iaf gett honom en helkropps massage som jag tror han vart nöjd över :)
Näe nu sova, blir nog en hård dag imorgon också. Godnatt!

Mitt nya snygga bankomatkort ;)

Onsdag

Idag vart det inte att svara i telen då tanken var att jag skulle göra det efter fikat. Dock fick jag en vidrig migrän som innebar allt från blindhet till tappat känsel i halva ansiktet och ena handen. I två vidriga timmar höll det på, men jag höll ut och bad till gudarna att det snart skulle vara över. Ca 20 min innan jag slutade så lättade det. Direkt efter jobbet köpte jag mig en macka och for till Ida på salongen. Efter mackan så vart jag mkt bättre tack och lov! Fixade ögonfransförlängning och vart supernöjd! Inte en droppe smink på bilderna ;) sparar man en massa smink tid på mornarna haha ;)
Tusen tack söt Ida!

Pust!

Har överlevt två dagar på nya jobbet, stormtrivs gör jag redan! Dock är jag nervös som faan för imorrn för då är det min tur att svara i telen. Kan säga att det är sinnessjukt mkt jag ska hålla reda på :O nåja, bara kämpa på, kan ju inte bli värre än att det går åt helvete ;) tur att jag jobbar med två helt underbara människor!

Näe nu måste jag sova. Helt slut! Godnatt Sverige!
Bjuder på en bild på Molly när hon övningssitter på pottan och läser skvaller tidningen ;)

Första dagen på nya jobbet

Är svin nervös och förväntansfull!
Det första jag fick var att ta mig en kaffe kopp och chilla ett tag. Världens godaste latte från en kaffe maskin. Crap! Kommer bli extremt kaffe beroende denna sommar...
Nåja, wish me luck!! :)

En dag full av skratt

Idag har vi packat in lilla familjen och begav oss till Luleå och spenderade ca två timmar på Leos lekland. Fullt av skratt och en dotter med glittrande ögon som var så nöjd :) efteråt åt vi på Max och sedan storhandlade vi på Coop när vi ändå var i farten. Det var en trött liten tjej bär vi väl var hemma, men kämpade sig vaken ändå.
Resterande av kvällen har ägnats åt filmmys och paj med hjärtat <3
Imorrn pratas det om att åka till badhuset för att återigen bara ha familjemys :) i love it!
Får passa på att umgås med mollan så mkt som möjligt för på måndag börjar jag jobba. Är svin nervös och förväntansfull. Jag ska jobba! Faan så skönt :D

Näe nu ska jag sova så vi orkar med morgondagen. Godnatt Sverige!

Visserligen lite efter 00.00

Men igår den 8e juni var det ett år sen morfar valde att lämna oss. Det sjuka är att jag fortfarande inte förstått det. Att jag varje gång då vi passerar töre tänker "nämen nog var det längesen jag träffat morfar", innan jag kommer på mig själv. Näe juste, morfar kommer jag inte se i livet igen. Jag hoppas iaf att han har det bra och vakar över oss. Du fattas oss! <3

Varför?

Fick en obehaglig känsla i magen. Varför? Dom brukar inte komma utan anledning heller. Faan!
Näe, jag vägrar att nått helvete händer nu! Nu ska jag sova och hoppas på att känslan är borta imorrn.
I love My family <3

Mums!!

Hittade denna på Coop idag och jäklar så god den var. Tummen upp!! :)

Vadå morgonfrilla?!? ;)

Bankkort

Dagen har vart lååång, känns så iaf. Slutet har dock gått lika fort som vanligt, haha! Jag och Mattias mös ner oss i soffan och såg på film och bara kramas <3 Sen fastnade jag vid datorn, dock gjorde jag någonting viktigt för jag designade nämligen mitt nya visa kort. Ni kan ju gissa vem som kommer pryda mitt kort om ca 10 dagar ;) snyggast kort i stan!
Förövrigt händer inte särskilt mkt, dagarna springer iväg och snart ska jag börja på sommarjobbet :) ska bli så jäkla skönt med löööön!
Näe nu måste jag sova. Grodan stiger väl upp kring sex tiden som blivit himla populärt. Ja inte från min sida då alltså.
Godnatt Sverige!

Mattias lilla kvällsfika. Mens lr mask? Ja det vette tusan ;)

Satan!

I gatan så god pajen blev!! Helt klart den godaste jag nånsin gjort :D Mattias hann knappt smaka på den innan han kläckte ur sig ur god den var. Måste ha vart mollans förtjänst ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_205470262.jpg" class="image">

Baka baka liten kaka

Pappa for på innebandy så jag och mollan beslöt oss för att baka. Det blev en tager-vad-vi-haver paj. Lr smulpaj :) blandade i blåbär, hallon och färska jordgubbar. När vi tagit ut den ur ugnen rev vi nougat och vitchocklad, så nu återstår det bara tillbehör som pappsen ska få fixa på hemvägen :) lilli lär dock sova då så hon får provsmaka imorrn. Hon tyckte iaf det var hur kul som helst att baka :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_205441928.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_205441928.jpg" class="image">

Trotsar allt regn och grått

Jepp, jag och mollan har tillbringar morgonen med att bläddra i resekataloger och planera utlandsresa till hösten. Molly pekar på istort sett alla resor hon bläddrar förbi och säger "deen", "bra ide!" svarar jag ;)
På fullaste allvar är utlands planerna på riktigt och nu gäller det bara att hitta en resa som passar oss, och ingen är lyckligare än jag :D

Regementets dag

Ja dit har vi hunnit en sväng idag för att sedan gå hem och äta pizza. Nu ligger jag i matkoma och tänkte ta mig en taktvila innan all förberedelse för kvällen ska börja. Jepp, tonight är det bal som gäller. *pirr pirr* synd bara att dom har lovat spöregn....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_204987739.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_204987782.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_204987783.jpg" class="image">

Regementets dag

Ja dit har vi hunnit en sväng idag för att sedan gå hem och äta pizza. Nu ligger jag i matkoma och tänkte ta mig en taktvila innan all förberedelse för kvällen ska börja. Jepp, tonight är det bal som gäller. *pirr pirr* synd bara att dom har lovat spöregn....

Jag ber om ursäkt i förväg...

Jag ser ut som skit rent ut sagt. För att inte tala om påsarna runt ögonen. Nåja, jag bjuder på den för att efter ett x antal timmar är min bebis äntligen glad! Hon har haft ett jävla humör ända sen hon slog upp sina bruna vackra ögon. Näe, nu lunch sen ska här sovas!

Och ännu mera naglar :D

Idag har jag gjort naglar på Angelica. Även hon ville ha enkla snygga med fransk manikyr, så fräscht och så snyggt! Har sån nagel inspiration nu så det är galet! Helst vill jag ha någon som vill ha handmålade så jag får träna på det :D men nu blir det inga fler naglar denna vecka, har fullt upp nu resterande av tiden. Imorrn kommer svärmor och svärfar som ska vara barnvakt till mollan. Imorrn kväll ska vi på "vett och etikett" på i19 inför soldat balen vi ska på lördag. Sen lördag, så ja balen då. Ska fixa mig själv och Sandra, plus att vi ska hinna på "regementets dag" på dagen. På söndag lär man vara rätt mör i kroppen, men det är okej för det går bra nu ;) godnatt Sverige!

RSS 2.0