hudiksvall

vi lämnade boden i fredags morse just efter 5 på morgonen och var framme ca 13.45. fredagen åt vi på olearys och bara tog det lugnt. Igår var vi på bröllop som är anledningen till varför vi är här :) det var verkligen ett Super fint bröllop nere vid vattnet, strålande sol fast med svalkande vind. brudparet bara glittrade hela dagen ända fram tills natten då det var dags att runda av :)

idag har jag haft den mysigaste dagen på otroligt länge! började dagen med en smaskig hotell frulle för att sedan bege oss till poolen som vi hade helt för oss själva. mysigt och jätte roligt, dock liiite väl kallt men man vänjer sig ju snabbt :) efter det blev det en sightseeing tur runt stan som är så otroligt fin och mysig! mkt vackra byggnader, familjärt och lugnt. nästan alla människor man möter hälsar lr ler så jag förstår verkligen varför det kallas för glade hudiks :) srb tog vi en skön siesta för att sedan bege oss ner mot stan för en mkt god middag! nu ligger jag nerbäddad och nyduschad och våndas över att detta är sista5 natten :/ saknar min underbara unge där hemma dock så det ska bli otroligt skönt att bara få komma hem och krama om henne ♥ näe, vet ni inte vart ni ska åka på semester, åk till hudiksvall!

mini-semester och bröllop

till helgen är jag och mattias bjudna på bröllop utanför Hudiksvall så på fredag morgon beger vi oss. vi ska bila dit och hem så därför får molly stanna hemma och leka med farmor och farfar :) hon får så garanterat så mkt roligare här hemma plus att jag och mattias får vara lite på tu man hand, och det händer ju inte ally för ofta ;) win win situation alltså!

fick nyss ett sms av älsklingen som berättar att han bokat in en varsinn massage åt mig och honom på fredag i hudiks. tror ni jag längtar något?
har aldrig vart på massage i hela mitt liv så jag lär väl ha mer än en knut att reda ut ;) haha!

nu hämta plutte på dagis och sedan fortsätta detta eviga städade... blä!


måndag, ny vecka!

förra veckan gick i sjukans tecken och det hoppas jag vi lämnat bakom oss för denna sommar. hostar än gör dock både jag och molly och det verkar som att det är väldigt många andra som också åkt på förkylningar. fasen när det är sommar vill man ju vara frisk!!

nåja, idag tyckte lilli det var dags för shopping och vem är jag att neka min söta (lite för söta) dotter då. Sagt och gjort! lilli kom stolt hem med sina nyinköpta prinsess trosor, två tshirtar och hårklämmor :) själv hittade jag lite fina kläder men ingenting fick följa med hem denna gång.solen skiner och himlen är blå. helt fel tid att vara förkylda på då jag gärna hsde hängt på stranden idag. men men det kommer väl tid för det också hoppas jag :)

mammas lilla gröt nisse ;)Jajuste

Jag äger en blogg!
Kanske man ska satsa på att börja använda den igen? Är ju trots allt jäkligt roligt att kunna gå tillbaka och kolla i arkivet allt man hinner med :)

Bjuder på lite bilder så kanske jag bloggar lite till här senare :)

RSS 2.0