Lekt med mitt hår...

...och mer pratar vi inte om det, haha! Näe men vi kan säga såhär, fantisera att det finns en stor skylt ovanför min skalle där det står "Ursäkta röran men jag bygger om" ;)

Har annars vart och lunchat med Sandra på stan. Klämde en matsi på oregano. Snuskarns så jävla gott det är! Mmmmmm! Sen har vi hunnit knalla runt staden och även hunnit springa på Simon och tjattrat lite med honom :)
Kvällen har gått åt färgning och tv glottande.
Nu börjar det dock bli dags för sängen med tanke på att jag och Mollan ska upp tidigt imorrn. Vi ska nämligen till Lule med morbror Dennis (lillebror) och Zari (hans tjej) för att hjälpa Dennis att hitta balkläder :)
Så nu bjuder jag på en bild på världens snyggaste bebis och med det säger jag godnatt :)

Testet

Vad kul att några andra också fick olika svar. Jag gick en RÖD skiftnyckel. Tyder det på att jag är halv puckad lr halft normal!?!? Haha, det kan vi knåpa på :P

Testa ni också!

Snubblade in på Sandras blogg och hittade den här. Testa ni också! :)



Följ instruktionerna så snabbt som möjligt, men läs inte vidare på nästa fråga innan du svarat på den föregående. Du behöver inte skriva ner svaren, bara svara i huvudet och gå vidare till nästa fråga.



Hur mycket är:

12+18












RIKTIGT 30




3+56














RÄTT 59






89+2














YES YES 91






12+53














JAJEMÄN! 65







75+26













RÄTT IGEN 101






25+52














JOPP 77






63+32













ALLDELES RIKTIGT 95







Jag vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!!!!







Kom igen, ett par till...







123+5













KORREKT 128








SNABBT NU! TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG














LITE LÄNGRE NED














LITE TILL...














BARA LITE TILL...














Du har tänkt på en HAMMARE och RÖD, inte sant???


Om du inte har tänkt på en röd hammare, är du bland de 2% som har en annorlunda (onormal) hjärna.


98% tänker på en hammare och röd, när de utför denna uppgift.


Om du inte tror på det, be någon annan gå in här och göra testet!

Mer förälskelser

Jävla skit! Har hittat massa mera saker jag förälskat mig i. Bla ett par röda converse skor, har länge vart sugen på att köpa ett par men inte riktigt kunna bestämma mig för färg. Nu vill jag ha ett par röda!
Sen hittade jag ett par (läs; några par) converse skor till Mollan ;) Sen spanat på lära-gå-stol till Mollan och även efter en crosstrainer till tjocka mamma (mig alltså).

Näe, nu tänker jag gå och lägga mig för jag blir bara arg av att jag hittar en jäkla massa fina saker som jag vill ha...


GÖR MIG RIK!


Godnatt

I´m inlove!

Har hittat ett så sjukt fint linne som skriker "köp mig, köp mig!". Kärlek vid första ögonkastet. Dock skriker plånboken nej så det får väl bli när jag vunnit på triss. Fast om jag ska vinna på tirss måste jag köpa lotter, och det har jag inte heller råd med...CRAP!

Kanske en skit sak för er

Har som sagt haft fullt upp med flytt osv som ni kanske förstår. Nu är vi dock äntligen färdiga och bor alltså inte längre på soldatgatan mer och det känns helt udnerbart! Lite sorligt när man kollade andra lägenheten och den var tom, men samtidigt så jävla skönt att kliva in i denna enorma lägenhet :)
Dock har vi hunnit med lite drama första natten här. Det vill säga inte denna natt som var men natten innan det. Molly har juh som ni vet fått börjat äta havregryns gröt på kvällarna och givetvis resulterade det med igenstockad mage på stackarn. Så sen i måndags lr om det var tisdags har hon inte kunnat bajsa. Dock vart väldigt glad ändå, ända tills på lördag kväll. Då kämpade och skrek lill stackarn för fullt. Provade tempa för att hjälpa till men fick knappt in tempen för hon var så hård och sen kom det lite blod :( Där gick min gräs ganska snabbt och vi for till Sunderbyn.

Satt på Sunderbyn från tolv till tre och fick ingenting. Dock kollade hon så att tarmarna fortfarande var igång osv. Sen var hon och sökte nån lösning att ge henne som hon dock inte hittade. Så vi fick åka hem med matolja som ordination. Igår kväll släppte proppen äntligen och skrållan har bajsat massor sen dess. U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Helt galet att man kan bli så lycklig av bajs egentligen :P Men ni andra mammor som haft ett förstoppat barn, ni vet precis vad jag pratar om!

Nu ska jag gå och pussa på min lilla skrålla som sitter och leker i sin babysitter här på golvet brevid mig :)
Ska försöka komma igång med bloggningen snart igen :)

Naglar och pizza

Idag har jag och Mollan tillbringat istort sett hela dagen hos Maria och Jeff och haft det hur trevligt som helst! Gjorde naglar på Maria och det var nog rekord i seghet på att göra naglar. Dock har vi haft som sagt Mollan 6 månader och Jeff 1åringen som verkligen hjälpt till att få tiden att gå ;) Nåja, hon fick tillslut naglar ia. Nu får vi bara hoppas dom sitter och att hon vart nöjd! :)
Förövrigt har Mollan och Jeff förälskat sig. Lr, jaa,...jag och Maria har väl mer lr mindre bestämt att dom ska bli tsm senare haha ;) Dom var så söta tsm och Jeff till och med flörtade med ögat till henne, utan att Maria sa något. Så det måste väl ändå vara ett tecken?!? ;) Våra söta kottar! Dom lekte iaf fint fast det är lite åldersskillnad :) Något vi defenitivt ska göra om, både med och utan barn. Vi har även planerat att våra karlar ska få ha playdate (dom känner varandra sen tidigare), så ska vi mammor gå ut och roa oss. Perfekt! ;D
Och på tal om bananer så klämde vi pizza idag. It was awesome!

Just nu sitter jag i soffan och min hjärna är totalt nollställd. Jag är både trött och pigg så samma gång. Men jag mår bra, riktigt bra :) Längtar tills imorrn då vi ska och kika på lägenheten och få kolla vilka rum som ska tapetseras osv. Ååååh, pirr pirr!

Näe, nu ska jag gå och hämta den lilla skvätt cola som finns i kylen. Tänkte köpa en ny men orkar inte. Nåja, min lill skvätt får duga. Ny dag imorgon ;)
Godnatt sverige!

Kärlek kallas det

Lyckorus

Dagen har egentligen vart ganska slö och långsam. Har dock fått gjort en hel del idag, smågrejer för det mesta men ändå såna här saker som man gruvar sig för.
Har myst och busat med bebis en massa också. Underbara älskade unge! Att vara mamma är verkligen det absolut bästa som finns.

På tal om bananer så har vi äntligen börjat packa ner i kartonger, så nu har vi verkligen grejer överallt! Ååååååh, har så svårt att förstå att nästa vecka så bor vi i en annan lägenhet. En STOR lägenhet, med hiss, balkong. Den är nästan 30kvm större än den vi bor i nu, så liiiiiite skillnad kommer det bli.
Sen ska jag få göra naglar imorrn, äntligen! :D Jag och Mollan ska åka och hälsa på Maria och Jeff och hoppas att trollungarna sköter sig så Maria får fina naglar ;) Men det ska nog gå bra! :)

Annars leker livet. Sitter just nu mitt i ett lyckorus och bara njuter av livet. Det enda som egentligen saknas är pengar. Skulle vara grymt trevligt att vinna några miljoner, då skulle livet vara komplett!
Näe, man ska njuta av det man har och jag råkas ha världens bästa dotter, pojkvän, familj och vänner <3

Näe nu ska jag bege mig mot sängen till mina två skatter som ligger på varsinn sida om mig. Fast en i spjälsäng och den andra i samma säng :P Carpe diem mina vänner.

Mammas lilla pluggis ;)

Mitt hår

Jag sitter och smider planer för mitt hår. Lr planerna har jag haft länge och otroligt nog har jag hejdat mig själv från att göra föräringarna i mitt stackars hår för fort. Nåja. Snart ska det iaf ske en förändring. Jag älskar att leka med mitt hår, har alltid gjort och kommer antaligen alltid göra det. Sådeså!

6 månader

Idag var första dagen åter till mamma ledigheten. Dagen började med sovmorgon till 9.30 för att sedan ligga och mysa en halvtimme till i sängen innan vi tillslut steg upp. Lyx!
Sen har vi hunnit vara på bvc för 6 månaders kollen. Där kom man fram till att kotten nu väger 7740gram och är hela 68cm lång. Hon följer kurvan som vanligt, fast nu låg hon till och med lite över kurvan och det klagar vi inte på! :) Sen fick jag svara på massa frågor angående hennes utveckling osv. Då kom vi in på det här med hennes sömn, damen sover nämligen 4-5timmar på natten för att sedan vakna och äta vilket Eva (bm) tyckte var väldigt onödigt. Hon tipsade om att vi skulle ge henne havregryns gröt på kvällen innan vi lägger henne. Havregryns gröt alltså!?!? Jag tyckte det lät helt skumt men litar på henne så ikväll har lilltrollet fått sin första havregryns gröts portion där jag även balndade ner banan och mango pureé, och vilken succe! Har aldrig sett Molly smaska sådär mkt :) Ska bli jäkligt spännande och se hur hon sover inatt. Jag tror dock hon kommer vakna i vanlig ordning. Men, det återstår ju att se :) Vi håller iaf tummarna!
Annars skröt dom bara på henne som vanligt ;)

Köttfärssås och spagetti är smaskigt! ;)

Mina fina <3

Nagel blogg

Jepp, har nu suttit och knåpat ihop en nagelblogg. Dock har jag gjort den lösenordsskyddad eftersom jag vill ha ett humm om vilka som läser den. Vill ni ha användarnamn och lösen så skicka ett mejl till mig så får ni det :)
Dock får ni inte lämna det vidare utan att fråga om lov först! Vore verkligen tacksam då! :)

Är ni vän med mig på facebook kan ni skicka ett mejl där. Annars får ni skicka till denna mejl [email protected]


Hoppas den duger :)

Färdig

Ja nu så är jag klar med utbildningen och är diplotimerad nagelterapeut :D (Lr, diplomet har jag inte fått än) Men jag har klarat både det teoretiska och praktiska som sagt. Så jäkla skönt! Detta har helt klart vart bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv och jag ångrar det inte ens sekund! :D
Nu längtar jag som en dåre tills vi får flytta in i andra nya lägenheten så jag får mitt lilla nagelrum. Kommer bli hur nice som helst! :) Kommer göra naglar privat över sommaren och ev hösten för att bättra på mig själv plus att göra en portfolio, hade jag tänkt. Så jag kommer alltså inte ta fulla priser till en början, nice va? :)
Har förövrigt inhandlat nagel grejer för ett par tusen idag så nu är jag laddad! Inväntar bara bord och stolar så jag har någonstans att göra det :) En heeeeel del har hört av sig och vill göra naglar  nu också. Så jäkla roligt! :D
Ska sätta mig ner någon dag och gå igenom lite priser och sånt så jag kan meddela om det senare.

Förövrigt flyter allt annat på hur bra som helst. Nästan lite för bra!?! Både jag och Mattias väntar litegrann på något slags bakslag. Fast det är ju egentligen bara dumt och onödigt. Men svårt att låta bli :S
Näe, nu ska jag spana vidare på bord och stolar till nagelrummet ;)


Provade göra naglar på mig själv igår. Vart helt ok med tanke på att det var första gången :) Dock var det svårt så inni ******** ;)



Från och med måndag är jag tillbaka på mamma ledigheten. Åååh vad pussgrodan
och jag ska mysa då! <3

Idag var det grönt glitter

Precis lika roligt idag att leka med naglarna. Dessutom har jag minskat ner nerfilnings tiden enormt på bara ett par dagar! Sjukt kul :D Imorrn är ev sista dagen :( Blir tråkigt att lämna stället, men samtidigt skönt att få vara mammaledig igen och ta igen lite förlorad tid med min lilla skrålla :)
Nu ska jag plugga som en galning så jag förhoppningsvis klarar teorin imorrn. Hmm...

Leka med gele

Är helt sinnessjukt roligt! Idag var Evin modell och dagen har bara sprungit då vi har svammlat och surrat och allt mellan himmel och jord. Plus att det jag fått göra var galet roligt ;D
Imorrn ska jag leka med Sandras naglar. Wiiihoo!

Praktiska provet, AVKLARAT!

Idag satt Elin Juntti modell och nu är jag äntligen godkänd på den praktiska delen. Känns så jävla underbart! :D Nu är det bara teorin kvar, det svåraste. Maaah! Nåja, det löser sig :)

Här är dagens naglar :)

Mammas älsklings unge <3

En bild säger mer än tusen ord. FINASTE! <3

Jag hade insperation

lite tidigare. Just nu har jag ingen alls, vill sova. Har kollat hockey......Behöver jag säga mer!!?

P-I-N-S-A-M-T!!!

Godnatt...

Before and after

Igår var Sanna modell och här har ni resultatet, denna gång med både före och efterbild :)

Snabb.se

Sry, igen. En snabb update om helgen kommer här iaf.
Fredagen hade jag födelsedags fika för vännerna hemma hos oss. Givetvis bjöds det på en massa fika och en snygg tårta. Smart som jag är så glömde jag givetvis bort att fota tårtan, crap!
Sen drog grabbarna vidare till mässen medans vi tjejer satt kvar hemma hos oss och spelade alias. Sen kom grabbarna hem och ville vara med, killarna mot tjejerna givetvis. Behöver jag ens säga vem som vann?!?

Lördagen så började dagen med att mamma kom och hämtade Molly till Kalix. jajemänsan, lilla Mollan fick sova hos mormor och vi fick vara utan vår älskade skatt ett helt dygn! Men vi överlevde och det hade gått jätte bra :) Tack mamma för barnvakten, guldvärt!
Senare så drog vi ut ett stort gäng och käkade på suzie Q och maten var precis lika god som sist. Mätta och belåtna pallrade vi oss tbx hem till oss för att fortsätta festen. Efter en massa ölspel och häng så drog vi vidare ut på krogen där vi rockade järnet. Var en mkt lyckad kväll och natt! En bland höjdpunkterna var att min älskade vän Johanna och hennes karl kom till oss. Var på tok för längesen vi umgåtts. Nåja, jag och Mattias har juh bestämt att dom ska flytta till boden så det blir väl snart ;) haha!

Vart kanske inte så jätte kort update, men va faan ;) Här kommer lite bilder som jag lovade!

Grattis till mig själv

Idag vart man ett helt år äldre och det känns ingenstans. Känns inte ens som att jag fyller år!?! Har iaf haft en super helg och jag är jätte nöjd :) Har haft så jävla skoj tsm med bra människor. Ska berätta mer om helgen imorrn och även bjuda på lite bilder. Just nu är jag dock så jääävla trött och jag måste gå och sova. Imorrn är det utbildning igen, wiiihoo! :D
Ska nog plugga lite också, innan jag somnar. Snark!

Godnatt sen då!

(Idag får jag var lite ego, det är ju trots allt "min" dag!)

Jag lever

Kan juh börja med att be om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering här i bloggen, men jag har verkligen fullt upp och dagarna bara springer iväg! Men samtidigt är det så sjukt kul att ha någonting att göra, någonting jag verkligen brinner för. Känns så jäkla roligt att hittat något jag faktiskt är bra på och dessutom får höra att jag är väldigt duktig på. Det får en ju bara att bli mer peppad :D
På hemma fronten går även allting fin fint! Mattias är så underbar med Molly och dom hittar på en massa bus om dagarna. Han är så fin min Mattias! Världens bästa pappa är han också :)

Kvällens har tillägnats åt bak då jag fyller år på söndag. Sandra var så snäll och hjälpte mig så det gick ganska snabbt och smärtfritt :) Vart vanilga muffins med hallon och chokladmuffins med banan. Sen även en plåt med blåbärskaka som var tänkt att den skulle ätas ikväll. Dock gav Sandra upp och for hem och Mattias gick och la sig. Nåja, blir mer födelsedags fika :)
Förövrigt har jag insett att vi bor sjukt trångt (inte bara nu då), men nu när man sitter och ska bjuda folk hit på lördag för att fira mig så kan jag inte bjuda alla jag vill. Vi får verkligen inte plats! :S Det känns inte kul alls, mitt samvete kommer gå sönder. Men jag vägrar packa in massa folk i vår lilla kokheta lilla lagg. Näe, jag hoppas folk inte blir allt för besvikna....please!?! :/

Näe, nu bör fikat ha svalnat så jag kan ställa undan det, sen blir det sängen! Är trött som en bäver plus att vi har massor att göra imorrn. Sen ska jag ju dessutom på spraytan ;) Så jävla nöjd!
Godnatt!

Lr, jag bjuder på nån bild.
OBS, VARING FÖR KÄNSLIGA TITTARE! S-L-I-T-E-N (osminkad) mamma :O
Tur att min sjukt snygga bebis styr upp bilden. Notera mys kinderna ;)


Första levande modell

Fick som sagt Yokoo agera. Jag är vart nöjd med resultatet med tanke på att det som sagt är första gången jag gör gelénaglar på levande modell och inte en plast hand ;) Sen vet vi ju faktiskt att övning ger färdighet! Fy satan vad jag trivs på utbildningen. Detta är helt klart bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Det passar mig som handen i hansken!
Tack gumman för att du ställde upp och för en mkt trevlig dag tsm med dig!

Snygg yokoo!


Resultatet!

Poff, så var helgen över

Ja helt galet hur fort tiden går. I fredags åkte jag, Molly och Sandra som sagt till Kalix och var på seans (det jag skrev om tidigare). På lördag åkte vi hem till Boden igen och väl hemma hade Mattias lagat mat och ställt fram ett vinglas och en vinflaska som han tyckte att jag skulle dricka upp. Var till en början inte sugen på att dricka men jag och Sandra for iväg ändå. Då tror jag kl var efter 21!?!? Var och träffade en stort gäng som var och grillade inte allt för långt här ifrån. Där vart vi dock inte länge utan drog vidare till majbrasan nere på kvarnängen där vi stod och drack och surrade på. Just innan 12 slaget så vandrade jag, Angelica och Joel i sällskap hemåt. Vart alldeles lagomt!

Idag har jag vart trött och seg med tanke på att jag drack alkohol igår, min kropp är inte van! Men det var ju trevligt så det var det värt :) Har vart och kollat på "palt rundan". Ett par hundra motorcyklister som kör genom stan. Så lilla Molly fick se sin första motorcykel, lr snarare flera hundra för första gången ;) Efter det tog vi en tripp in i gallerian. joel, Angelica, Mattias, Molly och jag var det föresten haha. Grabbarna drack kaffe och hade med sig Molly medans jag och Angelica yrade runt på H&M. Inga kläder vart det denna gång, dock fick jag med mig en mascara och sminkborttaning hem så jag är nöjd! :)

Imorrn kommer min älskade yokoo till salongen för att agera försökskanin åt mig :D Ska bli så jäkla roligt att träffa henne då vi typ aldrig ses :S Ca 5 timmar ska "mina kunder" vara beredd på att det tar, men jag och Johanna lr juh knappast ha problem att fördriva tiden med prat ;)
Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan skalla kudden. Hoppas ni haft en bra helg!

Min nuvarande "försökskanin" på utbildningen.
"Hon" klagar inte så mkt ;)
RSS 2.0