Stressigt som faan

Hela dagen har istort sett vart stressig. Vet egentligen inte varför? Men det har vart mkt. Har iaf vart duktig och inhandlat årets första julklappar :D Dock har jag hälften kvar att köpa till, men men, några mindre att gruva sig över iaf :)

Har vart duktig och träna ikväll. Var riktigt skönt och inte alls lika tungt som jag trodde det skulle vara :) Imorrn ska jag på skolan, sen hem käka, städa, gymma, hem och lalla runt. Så är planen än så länge iaf :)
ÄNTLIGEN kan man träna igen! :D

Nåja, nu ska jag kramas lite med min karl för imorrn sover jag själv igen :/ BLÄ!
Godnatt sverige!

Schaaalix

Here i come! Fast inte riktigt än.

Jepp, idag beger jag mig till Kalix. Fast först ska Emil komma och hälsa på mig och Mattias i Boden :D Sen blir det kalix. Har ingen aning om det blir utgång ikväll också? Emil tycker att jag ska chaffa, men jag tror jag måste ha med mig bilen här ifrån :/ Man blir juh så satans handikappad utan, blä. Nåja, det löser sig.

Idag har det inte alls hänt mkt. Har inte vågat fara och träna idag heller pga halsen. Det suger jävla röv! Har sån cp ångest när jag inte tränat på två dagar nu :S Hojja. Nåja, snart får jag väl börja igen, hoppas jag.


Annars har jag inte så mkt mer att skriva just nu!? ÄNTLIGEN FREDAG ;D Ha det gött peop!

Andra hållet

Kan juh börja med att säga att det inte alls vart som planerat. Hade inte fått några pengar ännu pga av att försäkringskassan svammlar, som vanligt. MAAH!
Nåja, Emil ringde och väckte mig så satt och surra med han ett bra tag. Sen käka gröt till frukost/lunch lr vad man ska kalla det. Sen bara myst på med Myran och kollat klart en film.
Efter det funderar jag på att fara och träna så jag har gjort bort det. Blir inge styrke idag med tanke på att jag har så jävla ont i mina bröst muskler så jag kan knappt lyfta handen och röka en cigg haha. Men kondition hade jag då tänkt plåga mig själv lite :)


Förövrigt händer det nog inte allt för mkt för mig just nu. Finns inte alls så mkt att göra i detta pissiga jävla äckel väder. Längtar tills min karl ska sluta jobbet så man kanske får kramas lite. Sen har jag inte någonting alls planerat. Tar livet som det kommer och får väl se vad som händer och sker :)


Nu ska jag göra någonting iaf, vad det blir är en annan femma haha :) Ha de!

God damn!

Började dagen i ren stress. Som jag misstänkte hade jag det fruktansvärt svårt att ta mig upp ur sängen i morse och fick därefter stressa järnet. Sen direkt till gymmet och fick mig egna lilla tränings schema. Var juh inte direkt någon träning utav att mer lr mindre prova maskinerna så jag trampade järnet på cyklarna istället. Hade väl inte allt för många tankar på att jag faktiskt skulle tbx på step-in inom de närmsta 5 timmarna haha.

Nåj, efter ett par timmar hemma så var det återigen träningsdags. Denna dag tränade jag istort sett hela kroppen. Har så jävla ont i brösten så det är sjukt. Är väl inte så ofta man använder dom musklerna direkt?! Haha nåja, tanken är iaf att bygga upp lite muskler.


Sitter nu och inväntar hockeyn som har period paus. Sen blir det faan sängen för mig, är så sjukt trött och har ont i ungefär hela kroppen. Imorrn har jag en hel del för mig om det iaf går som jag planerat :P
Nu orkar jag inte skriva mer, för jag har väl egentligen inget mer att skriva? Bra tjej.


Cya.

Cold as ice

Haha kom på mitt egna kära lilla ordspråk som jag alltid använda mig utav förr tiden. Det ironiska är att många säger att det passar!? Jag tycker bara det låter drygt och det kanske är just därför jag gillar det ;)
Btw, I love my maan <3
Godnatt sen då.

Djungeltrumman slår fort som faan!

Vaknade hyffsat i tid för att vara mig, särskilt med tanke på att jag inte alls sovit bra inatt. Nåja, startade dagen med gröt sen fixat och donat lite här hemma. Efter det vart det givetvis ett träningspass där jag och Angelika plågade oss rätt rejält haha. Men ska det kännas så ska det ;)

Imorgon har jag äntligen tid att träffa en tränings rådgivare lr vad man nu ska kalla människan!? Ska bli riktigt kul så man kan börja bygga seriösa muskler, för här ska herkules musklerna gro ;) hehe.

Kvällen kommer gå åt till att endast ta det lugnt. Har jävligt ont i ryggen så pallar inte att göra så mkt. Kanske lägger ut nån fler tradera annons? Har haft värre tur på sistone med att få sålt grejer :)


Btw, jag gillar skarpt min anonyma kommentar som jag fick i mitt tidigare inlägg. För med tanke på att du valt att vara anonym kan jag omöjligt svara på om det var du som "glodde" på mig, och därefter svara på dina övriga frågor. Och bara så folk vet, vill ni veta något, stå för vem ni är så svarar jag med glädje ;)

Nu ska jag fixa och dona lite. Har lite planer i skallen ;) Cya

New moon

Dagen har vart hyffsat lugn. Svärmor och svärfar for rätt tidigt, sen hände ingenting vettigt fören jag drog i väg till gymmet och förbrännde lite kalorier ;) Efter det hem och göra sig i ordning för "new moon" (twilight 2 för er som inte vet vad new moon är). Haha i för sig så vet man inte vad new moon är vet man nog inte vad twilight är heller haha :P
Nåja, vad ska man säga om filmen? Jag är allt annant än besviken, vilket jag var nästan säker på att jag skulle bli. Dom är ju så fina filmerna så det är helt sjuk. Är grymt imponerad av människan som skrivit manset (böckerna).

Angelika fällde nån tår men jag höll mig torr haha ;) Hade jätte trevligt bortsett att jag stötte ihop med en människa som inte direkt är någon favorit i mina ögon. Dessutom hade h*n nog ätit en hel skål med "Glosopppa". Jag har en gång tidigare känt den där blicken, den bränner in i ryggraden. Och innan jag kopplade varför människan höll på att tappa ur ögonen. Nåja, i det läget kan jag inte göra annat än att skratta. För jag tycker faktiskt inte den människan är värd min uppmärksamhet, överhuvudtaget!

Nåja, på tal om något helt annat så kommer juh Emil hem till kalix till veckan :D Ska på hockey med han och hans familj på torsdag, det lär bli skoj! :) Sen blir det nog fest till helgen, om jag känner Emil rätt ;P HAHA!
Näe nu ska jag gå ut och förkorta mitt liv med några minuter/dagar? (kommer inte ihåg vilket?!) haha. Röka menar jag iaf. Nåja, godnatt sen då Sverige!


Gympass återigen

Igår förbrände jag drygt 200 kalorier, idag vart det drygt 300. Och det underbara var att idag gick det faktiskt mkt bättre än igår!? Helt sjukt, men det gör mig bara ännu mera peppad! Idag vart det lite tuffare så benen är lite extra mör idag.
Efter passet gick vi förbi coop för Angelika skulle handla lite. Då bestämde jag mig för att prova kezo. Har juh hört att det ska vara jätte nyttigt och att dom flesta tycker det är jätte gott. Så what the hell, det är juh bara att prova! Så åter igen ska jag prova på någonting nytt. Hoppas på att kezo gör lika stort intryck på mig som froosh gjorde igår. Givetvis har jag inhandlat mig en sådan också ;)


Nu sitter jag här och hinkar i mig vatten. Har druckit två liter idag. TVÅ LITER! Det brukar jag inte ens dricka på en månad (och jag skämtar inte!). Efter jag sugit i mig det sista ska jag plocka till lite här hemma så det inte blir allt för mkt plock imorrn. Snart kommer älskii hem också. Fy faan vad jag har saknat honom. Har inte sett honom sen i tisdags kväll :( Lr njaa han pusade mig hejdå tidiiiiiigt som faan på morgonen, men det måste vara som att ta kontakt med en avdäckad alkis, för jag på mornarna är inte i särskilt vaket tillstånd haha.

Näe nu ska jag faktiskt städa innan jag fastnar här. Ha det gött!

HAHAHAHAHA!

Det är juh som sagt två "toa nissar" här och byter ut vår gamla toalett till en ny. Den ena är från boden lr lule (hör inte skillnad). Den andra är defenitivt från pite!! Vet ni hur jag vet det?
Jo han kallas nämligen toastoeln för han. HAHAHAHAHAAH!

Tur att min värdelösa humor även funkar såna här mornar också ;)

Morgon människa? NÄE!

Vaknade av Mattias glad röst för ca en timme sen som meddelar att dom kommer och byter ut vår toalett stol inom en kvart. Jag har somnat efter kl 2 och My har små bjebbat och skäll HELA JÄVLA NATTEN!! Antagligen är jag inte den enda som saknar Mattias. Tippar att så fort hon hört någonting har hon trott att det är "pappa Mattias" som kommer hem. Och eftersom vi bor i ett gammalt hur så kan ni juh gissa hur många gånger det faktiskt har låtit någonting i natt.

Maaaah! Så sur som ett ägg steg jag upp och plockade till så "toa nissarna" kunde ta sig fram och göra sitt jobb. Inte direkt min drömstart på dagen, men vi får juh iaf en ny fräsch toalett!?

Nu ska jag se om dom inte börjar bli klar snart för dååker täcket fort över huvudet igen.
Gomorgon, lr kanske godnattmorgon!?

45 min till...

Har vart ute på en liten power walk på 45 min. Kan säga att nu har jag faan pumpat ut mina ben in i det sista, mina stackars pensionär ben haha. Tanken var iaf att få sträcka lite på benen så man kanske inte har allt för stora problem att ta sig upp ur sängen imorrn.

Knallade efter promenaden till statoil och inhandlade mig en "Froosh" som jag så länge vart sugen på att köpa. Nu istället för att stå och snegla på den så köpte jag en, och herre jisses vad förbannat god den var. Ni som inte har smakat, SMAKA!

Kan med gott samvete avsluta denna kväll. Ska krypa ner till sängs och mysa ner mig med myran. Mattias är juh ute i skogen med sina lumpare så jag blir själv inatt :( Tur ändå att man har lill myrkki <3


Älskar dig Mattias, och saknar dig gör jag också. *Puss


Godnatt sverige.


Helt död, helt underbart!

Första träningspasset är nu avklarat. Var helt sjukligt underbart att få känna sig helt död, svetten rinna och veta att man faktiskt presterat något. Tränade ben och kondition, kan säga att benen är en aning möra. Men återigen, fy faan vad underbart :D Imorrn är det tänkt att ge sig på nästa träningspass, hoppas bara benen inte gör allt för ont haha.
Funderar på att våga prova sig på "body jam"guppträning, nåja träna ska jag iaf göra!

Bara för att plåga kroppen till max så ska jag ut och promenera med Linda en sväng på nått tag också. Sen blir det och kasta sig i sängen coh sova. Jag tippar att jag kommer sova som ett barn ^^, Denna känsla har jag längtat efter!


Nu passa på och chilla ett tag innan prommisen. Cya

Är jag den enda?

Fint. Jag kom nyss på mig själv med att jag tuggar min yoghurt. Är detta normalt? Är jag den enda som gör detta? Hmm..

Fortfarande skit väder

Vart fasen tog snön vägen? Jag som riktigt hade börjat njuta av den vita glittranden snön som låg så fint på marken, och som knakade så mysigt under fötterna. Klart som faan det ska regna bort då. Hmm..

Sen skulle jag juh ha mitt första träningspass idag men vad händer och sker? Jo gietvis avbokas det pga av sjukdom. Jag som var så laddad :( Nåja funderar på att fara dit och springa lite på bandet lr liknande iaf. Ska se om jag får med mig nå offer ;) Annars får jag väl faan ta tjuren i honrnen och åja dit själv. Mitt liv som palt ska inte få fortgå på detta sätt!! Mattias tyckte iaf att han och jag skulle ta oss en träningspass tsm på fredag. Kan inte bli annat än spännande ;D

Förövrigt händer inte allt för mkt just nu. Hyresvärden har vart förbi och konstaterat att vi behöver en ny toalett, så det kommer vi få inom ett par dagar. Värre spännande.
Sen sitter jag som den berömde palt jag är, vid datorn och har ingen aning om vad jag ska hitta på fören kl 14.30 så det blir stads rundan.. Hmmm. Näe nu ska jag iaf kladda lite smink i ansiktet, för det här går inte.
Cya.

En mer okej stress

Dagen började redan med stress. Varför jag var stressad egentligen vette gudarna? Sminkade mig iaf och fixade mig då Angelika ringde och hörde om jag skulle med på en fika innan i gallerian. Sagt och gjort och vi begav oss till opalen. När jag fått min macka och jag inte ens hunnit äta halva så vad händer? Jo brandlarmet går igång för fulla muggar. Därefter fick vi instruktioner via högtalarna "- Var god utrymm lokalen, lokalen har fattat eld!" lr liknande. Sur som ett bi fick jag lämna min kära macka och stå ute och vänta tills det var grönt att gå in igen.

Efter det fick jag givetvis stressa i mig mackan för då skulle jag nämligen vara på step-in på 10min. Iaf så han jag dit i tid så nu har jag skrivit över mattias gymkort på mig. Så vad ska jag nu skylla på? haha. näe men det kommer bli skit bra!

Efter det drog jag till Linda en sväng, sen vidare och kollade när hennes dotter hade cheerleading och jyrade på där. Var riktigt nice. Sen inhandlade lite karameller och slickepinnar haha.
Sen hem och kramas lite med karln innan han sussade (vilket inte var allt för länge).
Imorrn ska han sova ute i skogen med lumparna, och vad resulterar det i? Jo Emelie ska sova själv, jippie! NOT!


Näe jävlar vad det blev mkt, duktigt om ni orkat läsa (hade inte jag gjort).
Nu ska jag göra någonting vettigt...näe.
Cya.

Då var helgen avklarad

I stora drag iaf. Har haft en mkt trevlig helg faktiskt. Det har väl egentligen inte hänt så mkt men har bara allämnt haft det bra :) En bra helg med andra ord!

Denna dag har jag sovit en heeeel del, men det är också skönt juh ;) Vart och handlat, lagat tacos och myst ner oss i soffan och sett på two and a half men och lite CSI. Niiice!
Efter det somnade juh givetvis jag och har sovit på tok för länge. Jag hoppas och håller tummarna att jag kommer lyckas somna inatt iaf haha.
Efter jag sovit vaknade jag och var så sjukligt sugen på kladdkaka. Har nått svagt minne av att jag drömt att jag vart till nån affär och köpt en jäkla massa kladdkaka. Nåja, besvikelsen kom rätt fort juh mer jag piggnade till och insåg att någon kladdkaka finns inte hemma hos oss. Nej nej. Men då hittade jag till min stora lycka, Ben&Jerry´s chocolate fudge brownie. Mmmmmm. Sjukt dyr, sjukt god!

Nu ska jag pallra mig till sängen och härja lite med min karl, för han lär snart somna som ett litet barn. Tycker han har gäspat precis hela dagen så det är faktiskt ett mirakel att människan fortfarande har öppet ögonen. Nåja, ha det gött sverige!

Så här mitt i natten

Kvällen har vart lugn. Min kära mor har vart på besök en sväng på kvälls kvisten och det var trevligt :)
Sen när hon for hem vi 9-10!? blev jag iaf uttråkad till tusen. Satt och gled runt på facebook och började skriva med en tjej från boden som jaf ironiskt nog träffat på krogen här tidigare. Vi bestämde oss iaf för att ta oss en prommis. Sagt och gjort vi promenerade i dryga timmen tror jag? Surrade och svammlade på en massa. Sen hem till mig och Mattias och surret fortsatt, mkt trevligt! :) Alltid kul med nya bekantskaper :)

Nu sitter jag dock här själv igen och funderar starkt på att gå och lägga mig i sängen och iaf försöka sova. Mattias har fortfarande inte kommit hem och har ingen aning om när han gör det heller? Nåja, nångång dyker han juh iaf upp :) Imorrn har jag absolut ingen som helst aning om vad som händer och sker? Kanske en promenad igen? Har vart värre duktig på det här med promenader i veckan :D Stolt!

Näe nu vet ni litegrann om min kväll iaf. Hoppas ni andra haft en bra lördagskväll! Bjuder på en helt underbar låt med promoe, den e guuuuuuld <3 Godnatt sverige.


Lite skämt

Jag tyckte den var skit kul :P haha!



Tre kvinnor samlas, en singel en förlovad och en gift, dom bestämmer att dom ska pröva hur man bäst förför en man. De bestämmer sig att samma kväll ska dom ta på sig en svart body i läder, högklackat och välmålade ögon och sen ta emot gubben nör han kommer hem.
Dagen efter samlas dom för att berätta hur det gått.

Singeltjejen: Så fort han öppnade dörren och såg mig i läderbodyn kastade han ner mig på golvet och vi älskade 4 gånger.

Den förlovade: Jag kände mig lite pinsam i läderbodyn så jag tog en pälskappa över, när han kom hem så öppnade jag pälskappan så han kunde se vad jag hade under, han blev tokig av lycka och bar in mig i sovrummet där vi älskade 2 gånger.

Den gifta: Ja du (med besviken röst) jag tog också på mig läderbodyn och sminade mig extra...
När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog fjärkontrollen i handen och sa:
" - Hurru batman, vad blir det för mat idag?"


Coldplay

Längesen jag lyssnat på dom. Mmmmm! <3


Ormar är söta

Men den här vette tusan om jag skulle vilja ha runt halsen?
Stal klippet av Elin sundström btw ;P


Fredag

Jippie,..lr?

Helt ärligt har jag ingen aning om varför jag ens steg upp ur sängen? Lika gärna hade jag kunnat gräva ner mig och sova halva dagen. Har ändå inte ett skit och göra, och inga pengar till att ha råd att göra något heller och pricken över iet så är allting som det är. Jag har knappt sovit ett skit inatt, har vaknat ca 438952794 gånger och funderat om jag bara drömt lr om det är på riktigt. Resultatet, det är på riktigt.
Jag vet egentligen inte ens varför jag skriver blogg just nu för det är bara ilska, sorg och irritation som springer över tangentbordet. Jag har försökt, jag orkar inte mer.


Nu ut med lill myran så hon får komma ut lilla snuttan <3

Schaaalix

Där befinner jag mig än och jag har det riktigt bra. Visst, det är skumt men får iaf umgås med halva familjen. Dock har jag börjat sakna mig alldeles egna lilla familj som jag har hemma i Boden. Det vill säga Mattias, Myran och våra dammråttor. Okej dom saknar jag inte men ändå. Imorrn blir det nog att åka hem igen, är inte alls haj på det här med att sova utan Mattias :/ Men om han saknar mig är en annan femma? Han kanske har skit kul nu när jag inte är hemma och tycker jag kan stanna här hur länge som helst haha. Hur som haver så hoppas jag han saknar mig, lite af ;)


Kvällen har gått åt till att mysa ner sig i soffan med mammi och minsta lillebror Ville. Druckit vin, käkat snacks och sett på film :) (Nej viktor drack inte vin, han drack redbull haha). Det var trevligt ända tills vi sett ungefär en tredjedel av den andra filmen för då började mammi och Ville snarka i kör. Jippie, värre trevlig sällskap. Så nu sitter jag här själv i mörkret och funderar starkt på att försöka sova. Är dock lite sugen på att läsa, och tur som är så var jag ju så smart att jag tog med mig min bok ;D hihi. Näe nu ska jag sluta skriva för det känns mest som svammel. Ha det gött iaf.



Baby, i miss you <3

Goooomårrååån gooomååråån!

Vaknade av att min mobil ringde och efter det kunde jag inte somna om. Inte för att det gjorde något för då hade jag väl antagligen blåst på tills i eftermiddag. Har sovit som ett litet barn istort sett hela natten. Antagligen för att jag har delat säng med mammi haha. Det var ju inte direkt en önskan snarare att jag var tvungen för "min" säng har inte hunnit infinna sig än och Denne tycker han är för stor för att sova med mammi ;P Haha. Men men, mysigt vare, hon har skön säng :D

Började leta lite lätt efter frukost men hittade ingenting. Lr joo, min morotspåse som jag var och inhandlade mig igår kväll ;D haha. Funderar starkt på att fara och inhandla mig nå lunch och sen fara och hälsa på mormor. Innan det måste jag dick duscha, luktar illa.

näe, vart inte så mkt vettigt här. Ska faktiskt ta och göra någonting vettigt nu ett tag :) Ha det götta!


Cya

Hemma hos mamma

Jag bestämde mig för att dra till Kalix ikväll, lr hem till mamma som man måste börja säga nu. Lr om jag ska till pappa. Men nu är jag iaf hos mamma. Hon har fått tag på en jätte fin 4:a som ligger typ mitt emot manhem. Hon har tillgång till bastu och jacuzzi tydligen, ingenting jag direkt klagar över ;D Men hitills har jag inte sett det så det kanske visar sig vara med skruttigt fotbad med inbyggd massage!? Haha, näe men det är säkert fint. Lägenheten var så jävligt mysig. Trivs som faan här redan nu.
Dock känns det skumt som faan. Pappa är ju liksom inte här, och det här är mammas lägenhet. Inte mamma och pappas, sånt finns det inte mer,..skummt...


Ville är hos min käre far och min andra bror sitter här med mig. Mamma ligger och sover som ett litet barn. Är jag också sugen på att göra, men tror inte jag har ro att sova riktigt än. Ska väl fortsätta sitta och jyra med bror, får ju passa på för det är ju inte direkt ofta det händer. Nåja, det gött folk!

Godnatt Sverige!

Jag lever juh!

Än så länge iaf. Dock är det juh stundtals då man seriöst funderar på att gå och gräva ner sig. som igår t ex, Mattias började skämt "mobba" mig att jag itne har några kompisar i skolan, och vad gör jag då? Jo jag börjar lipa, som ett litet barn! Och det är juh inte direkt normalt, inte för mig iaf haha.
Mattias tittade förvirrat på mig och frågade om jag gråter. "- Jaaa!, men det beror på snus helvete" snyftar jag fram. Bra tjej! Men än har jag jävlar i mig inte vart i närheten av nikotinet ;) Tack babes för som glädjande kommentarerna btw ;D

Idag har man till och med hunnit vara lite kreativ på skolan. Hade NK på morgonen och fick veta att vi skulle redovisa. Redovisningen skulle bestå av att arbeta som vi gjorde veckan innan lovet. Problemet var att jag var inte på skolan just den dagen så detta var helt nya uppgifter för mig. Men tog tummen ur arslet och läste igenom några varv och faktiskt lyckades få igenom den så kallade redovisningen haha.
Efter det har det vart förbannat mkt svammel på skolan idag. Disskutionerna har börjat spåra, nåå djävulskt!
Men ibland är det kul att bara få flumma sig lite.

Nu ska jag dega ner mig i sängen och läsa ett tag tror jag, är juh som väder för sånt ;D höhö.
Cya

1:a...

Idag är första dagen jag vart helt 100% fri från nikotin! Har varken rökt lr snusat någonting alls idag. Igår tog jag heller ingen snus men rökte nån rosa blend (som att röka papper).
Så jag har tagit mig en bra jävla bit på vägen, för att vara jag iaf. Men viljan har jag denna gång och jag ska jävlar i mig klara det. Åh inte faan tänker jag nånsin börja sen igen. Fy farao!

Dock verkar ingen mer än mamma tycka att jag är duktig haha. När jag förklarar till folk är deras fråga "- Meh, varför gör du det för?!" Som om det vore någonting dåligt med att sluta snusa/röka. Haha. Ja vars fasen är världen på väg. Nå nu ska jag krypa ner under täcket och glo på lite tv innan john blund kommer, skola imorrn igen. bläääää!

Cya.

Mer kul

Skrattandet fortsätter :D


MÅSTE SES!

Tyvärr hittade jag inget klipp när Peter Whalbeck uppträdde på "Raw comedy club" igår. Däremot hittade jag avsnittet och det är ca 23 min långt. Men då är det en annan nisse som också har. Men titta iaf från minut 2 till 7-8 tror jag det var. Där emellan var Peter Whalbeck och jag tyckte då det var grymt. Skrattade så jag grät. Men och andra sidan kanske jag har helt värdelös humor också? Äh det är juh frivilligt ;)


http://www.kanal5play.se/program/play/rawcomedyclub-s02e01

Min slags humor ;)

Jag låg och såg på komedi programmet "Raw" igår och jag skrattade så tårarna sprutade. Men jag hittar dock inte det klippet på youtube :( Lr jag har inte hittat det än men ska fortsätta mitt söknande. Snör in några andra bra under tiden ;D


Orkar ni inte se hela klippet så se iaf den sista minuten typ, hahahha!





Less less less

Vaknade upp inatt med en jävla huvudvärk och hade problem att somna om. Tillslut lyckades jag dock somna om. Vaknade innan alarmet på mobilen ringde och hade fortfarande lika jäkla ont i huvvet. Mattias såg värre fundersam ut när jag låg och tittade på honom i vaket tillstånd och mitt alarm inte ens hade ringt. Förklarade snabbt läget och då fick jag mig nån huvudvärks tablett och sen har jag mer lr mindre somnat om. Ångest ångest ångest, över att ha vart hemma idag. Blä. Men jag ahde aldrig någonsin satt mig bakom ratten med den huvudvärken.

Har iaf räknat lite matte här hemma, skönt. Måste dock räkna ännu mer, hru faan jag nu ska orka med det?
Misstänker att jag har ont i huvvet och är så fruktansvärt trött med tanke på att jag nu försöker sluta snusa och röka. Håller på att bli knas :(

Hade verkligen velat fara och simma ikväll, behöver verkligen det. Men jag har åkt på en seg jävla förkylning som inte verkar vilja ge med sig. Soo what to do?! Nåja, det återstår att se, matten är iaf prio 1 ikväll.

Nu ska jag passa på och glo på tv en stund innan Mattias dyker upp. Cya

Över kreativ

Idag har jag som sagt hunnit vara på skolan, kommit hem, vart ute med hunden, bokat tvättstuga, in hämtat tvätt, satt igång en tvätt, in börja städa undan här hemma, diskar, ner i tvättsugan igen, upp diskar mera, handlar, in med maten, ner till tvättstugan igen, upp laga mat, äter maten, fortsätter med tvätten och nu sitter jag här. Puuh!
Anledningen till varför jag beter mig som en trimmad kanin är väldigt enkel, jag håller på att försöka sluta röka och snusa, det går faktiskt riktigt bra (än så länge). Har endast tagit 1 snus idag och annars snusar jag 1 dosa per dag. Ciggaretter kanske jag röker hmm,.. ca 6-8 per dag, det är faktiskt lite olika. Idag har jag rökt 3 cigg hitills. Så jag är faktiskt lite stolt över mig själv, men det är defenitivt itne läge att ropa hej ännu, nej nej, denna resa kommer vara lång, och jobbig..blä!

Jag som hade planer på att fara och simma ikväll men får inte med mig någon och känner inte för att fara själv. Är dessutom förkyld, igen, så kanske det är lika bra att ta det lite lugnt? Äh, jag vill simma! Men men, det får bli en annan dag. Nu ska jag pilla klart med det förhoppningsvis sista tvättlasset för den här veckan. Cya

Deperimerande vuxen?

Jag tog mig upp imorse, hyffsat pigg också faktiskt. Hade dock inte Mattias varit så underbart go och väckt mig på det sättet han gjorde han jag väl legat kvar i sängen än haha. Har då inte kunnat sova inatt, och haft allmänt skumma drömmar.
Skolan gick fort idag. Hade bara svenska fram till lunch och sen slutade jag :D Så äckligt skönt att slutade tidigt på måndagar. Kort och intensivt, det gillar vi, haha!

Näe jag kom hem gick jag och bokade tvättstugan så nu tvättar jag för fulla muggar. Tänkte försöka hinna laga mig nå lunch här emellan också. Är grymt hungrig, vart en slarv frukost. fy fy. Men det är lite mkt i min lilla hjärna just nu. För det första inväntar jag ett samtal och bara tanken på vad som kommer sägs i det samtalet gör att det knyter sig i magen. Hojja och fy faan, man skulle kunna beskriva känslan som en blandning mellan illamående och fjärilar i magen haha. Hel knas, i know.

Näe nu måste jag äta något, sen blire tvätten igen. Cya!

Det är väl bara att vänja sig...

Som sagt har jag väl skrivit så där lite halv skumt i bloggen, men det har ju givetvis sina förklaringar. Nu tänkte jag dock göra det mindre förvirrande för er genom att berätta. Det är faktiskt inte allt som vart jobbigt sista månaderna, men en mkt stor anledning är det juh trots allt.
Det är nämligen så att mamma och pappa ska separera, lr det har dom väl egentligen redan gjort. Jag fattade då det som att skillsmässo papprerna var påskrivna och inskickade nu. Iaf har mamma fått sin lägenhet idag och flyttat in där.
Pappa ska försöka få råd så han kan bo kvar i huset i Ryssbält.


Ville lär väl bo för det mesta hos mamma med tanke på att han är en riktig "Mama´s boy" medans Dennis hellre skulle klä sig i rosa än att bosätta sig i Kalix, så han lär väl för det mesta bo hos pappa. Jag är helt ärligt glad att jag inte bor hemma mer. Det hade vart så jävla mkt jobbigare i såna fall. Nu slipper jag fundera över hos vem jag ska bo, närjag ska bo där osv. Däremot går man juh med klumpen i magen och undrar över hur småbrorsorna egentligen tar detta. Visst dom säger att det är väl ok. Vi alla barn är juh iaf överens om att hellre två välmående föräldrar på olika håll än två stycken som inte alls mår bra tsm.


Anledningen varför jag inte skrivit detta tidigare kan ni nog räkna ut själva. Jag menar, visst jag är dryga 20 år och ska föreställa vuxen, men i ett sånt här läge blir man faan barn på nytt. Jag tror faktiskt att dom flesta "barn" givetvis vill ha sina föräldrar tsm. Mina föräldrar har vart tsm i 22 år. Mamma var 16 och pappa 19 när dom träffades, som 17 åring blev mamma gravid med mig men hann fylla 18 innan jag kom ut. Sen har det vart dom, alltid. Nu är det inte längre så och jag har märkt på mig själv att detta är ingenting som kommer gå in i min hjärna. Har nämligen ställt in min hjärna på "koppla bort". Men nu när mamma väl har flyttat måste jag juh liksom försöka börja inse att jag nu inte längre har två föräldrar som bor tsm, jag tillhör nu mera skaran "skillsmässo barn".



Oavsett vad är min föräldrar bäst och jag skulle aldrig byta dom mot någon annan mamma lr pappa, någonsin!
Älskar er <3

baksmälla.se

Ja vars ska man börja? Kvällen vart juh som sagt allt annant än vad det kanske egentligen var tänkt. Men det hela slutade med en redig fylla och jag hade faktiskt riktigt kul! Efter tequilan igår är dock minnet lite så där halv suddigt och jag är inte en människan som brukar ha minnesluckor. Inte för att det är svåra minnes luckor jag har, men dom är inte så stora och hemska. Tror jag iaf haha ;P
Kvällen innehöll allt från galen fylla, dans, en gulnyckeln i bh:n?, skum skjuts hem, fyllekäk, massa svammel och jaa.. listan kan göras lång haha.

Idag mår man dock som man förtjänar. Jag brukar inte vara bakfull, men fy i helvete hur jag har mått när jag vaknade :S men som sagt, är huvvet dumt får kroppen lida. Men det vare värt :)

Tänkte hoppa in i duschen och försöka bli lite mänsklig igen, för som jag mår just nu är fortfarande långt ifrån bra.
Kladdar lite mer senare ikväll. Cya!
RSS 2.0