It hurts

Tjalle!
Ja nog vart man gode i gasen igår. Hade iaf trevligt som faan. Var på puben p som vanligt höll jag på att säga haha ;D Fick min kära Emelicious dessutom så jag var väl nöjd haha. Nåja, en bra kväll! Magen höll igår iaf.

Idag har jag mått illa och haft ont i magen, igen. Fattar inte hur fasen min mage fungerar egentligen!? Borde inte vara magkatarr med tanke på att jag kunde dricka igår. Annars hade jag faan spytt dirr efter minsta lilla alkoholen. Men någonting är fel, så mkt kan jag säga. Vad det är vet jag juh dock inte. Det enda jag vet är att så här går jag inte länge till utan att hälsa på farbror doktorn. Börjar juh vara ett tag sen man hade nått uphittat "Fel". Så snart kommer det väl igen. Nåja, det återstår juh att se vad som händer och sker.

Nu ska jag krypa ner i soffan med baby ihopp om att magen ska lugna sig. Snart är det dags för john blund att hälsa på också tycker jag. Skulle vara skönt att sova och bara slippa ha denna känsla i magen. Näe, Godnatt sen sverige.


Over and out
Puss&Peace

Bäst på fest

Tjalle!
Har inte skrivit på ett tag nu igen, sorry. Men igår vart det iaf att dricka med baby. Satt och drack vin och kollade tv och mös. Riktigt trevligt. Sen begav vi oss givetvis till puben p ;) Fick min "Emelicious" denna gång dessutom, hehe.
Hade dock grymt ont i magen så det blev jäääävligt lugnt och en tidig kväll för mig. Baby var värre i gasen och vart trött rätt tidigt han med haha ;D Nåja, det var trevligt igår förutom magontet.

Ikväll blir det även att dricka, lr sitter och dricker redan nu men ;) Gotta med öl är det. Magen känns hyffsat lugn (än så länge iaf). Hoppas att det fortsätter så. Är nämligen sugen på en jävla fylla ikväll! Hur det går med det berättar jag givetvis senare. Nu ska jag fortsätta klunka öl och invänta fyllan haha. Om jag har massa stavfel beror det på min förbannat långa lösnaglar som gör en näst intill handikappad. Yeah, i dont feel like a woman.
Ha det bäst ikväll folket!


Over and out
Puss&Peace


God morgon

Tjalle!
Vaknade för nått tag sen. Knallade ut med Molly som ville ut, hämtade posten och nu sitter jag här. Jag har planer på att gå och gräva ner mig i vår stora snöhög som finns på våran gård, och sola. Kanske kokar mig en termos med choklad och parkerar mig där ;) Kanske man får lite färg i ansiktet också. Just nu ser man ut som ett jävla lik.

Senare mot kvällen blir det att fara till Boden igen, sköönt! Jag blir faan koko av att sitta hemma och göra massor av ingenting. Nåja, har vart duktig och hållt mig hemma i två hela dagar. Fast jag vet en som kommer bli besviken när jag far, minst lillebror. Förlåt :/
Näe nu ska jag koka chokladen ;P


Over and out
Puss&Peace

Miss you baby

Tjalle!
Har faan nött BB istort sett hela dagen, haha mkt till liv man har. Näe imorrn blir det att åka tbx till Boden. Saknaden efter min lilla boxare är för stor, Baby är bäst! <3

Nu har min rygg börjat göra ondare än faan! Mamma hade dock förvarnat mig för detta. Men men, det går säkert över. Nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen och försöka sova. Med en otroligt ömmande rygg och helt utan baby, yeah kommer säkert gå bra!

Näe, har inget mer vettigt att skriva. Inte för att det andra var vettigt heller men haha! Godnatt sverige!

Over and out
Puss&Peace

Tillbaka knäckt

Tjalle!
Denna dag har jag inte direkt hunnit göra någonting vettigt. Har vart till en kiropraktiker för första gången i hela mitt liv. Har haft så förbannat ont i ryggen sista tiden. Så nu fick jag mammas tid hos kiropraktikern. Det ironiska var att vi hade samma problem haha! Hade nån låsning på höger höft ben, och någonting uti bäckenbenet. Är inte så haj på sånt där haha. Men han masserade och sedan knäckte han till mig. Så nu ska jag "vara rätt igen" som han uttryckte sig. Skönt! Återstår att se hur länge det håller. Även han trodde det skulle hoppa snett igen med tanke på att låsningen satt så hårt.
Well well får väl se.

Ikväll har min moster sussi och hennes pojkar Ryan och Adam vart här (Mina kusiner). Sötungar! Har inte träffat dom på jätte länge heller, så det var kul :) Sen har jag suttit och glott på BB 2006 som jag laddat hem haha ;P Elins fel, hon som tippsade mig om det haha ;P

Näe nu ska jag nöta lite mer BB. Skriver mera sen.
Cya.


Over and out
Puss&Peace

Big brother

Tjalle!
Kan dom inte börja visa BB igen!? Det är så äckligt jävla kul att kolla på. Följer just nu BB på tv400 som går i Repris, inte den bästa säsongen kanske. Men det är juh så kul att se. Hade faan vart grymt kul att vara med! :D Men skulle aldrig gå in nu, finns inte en möjlighet! Nåja, bjuder på ett härligt klipp från BB 2006 ;)


Over and out
Puss&Peace

http://www.youtube.com/watch?v=UTSytnfNlUQ

Skit på dig uggla!

Tjalle!
Imorse ville jag defenitivt inte lämna sängen. Mattias var duktig och for ut och sprang, själv drog man täcket över huvvet och snooza vidare. Sköönt! Efter många om och men steg jag dock upp vid 11 tiden. Hade ont i ryggen som faan och kände mig allmänt degig i hjärnan. Läste tidiningen och såg vad Magnus uggla så fint komenterat om kalix bor. Han menar på att alla Kalix bor ligger minst 20 år efter alla andra i Sverige. Tack för dom varma orden, SKIT PÅ DIG! Kom inte till Kalix igen och gnäll då. För då...
"Då har Emelie laddat bössan" HAHA! 
Äh bajs i uggla och över till något annat.

Baby bjöd mig på lunch, det var götta. Sen har man tillbringat nästan 3 timmar på buss, trevligt värre, Int! Kändes skit skumt att komma hem till Kalix nu också, haha. Väl hemma på gården möttes man av en överlycklig lillebror som kommer och kramar en och säger att han saknat mig. Då kändes det faktiskt lite skönt att komma hem. Söta lillebror. Haha min andra bror hälsar juh faan knappt när man kom hem :P Nåja, känner jag mig själv rätt har jag hunnit bli less Kalix innan kvällen är över.

Nu ska jag gå och se vad mammi bjuder på för krubb. Cya people.

Over and out
Puss&Peace

Utan dig skulle jag vara halv

Tjalle!
Nu är det juh så här att jag är kär, jag är riktigt kär. Och jag tror inte ni har missat det, lr vem jag dessutom är kär i. Men ifall ni har missat det tänkte jag säga det nu. Han har allt jag någonsin sagt att min "Min framtida man" ska ha. Han är en utav dom snällaste, underbaraste och finaste människor jag någonsin träffat, han är bäst, han är min ;) Mattias Sundelin, vad skulle jag göra utan dig!?

Kom och tänka på en låt igår som jag tycker är jävligt fin! Diggar dock inte Kent som är en av många som sjunger den. Men men texten är fin enligt mig och jag tillägnar den dessutom till min baby.
Ja jag känner mig lite smörig nu, men jag är juh faktiskt nykär ;)


"Kent - Utan dina andetag"

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Over and out
Puss&Peace




Min kärlek <3

Cleaning lady

Tjalle!
Ja nog skulle jag själv kunna kalla mig själv kreativ och duktig idag ändå. Har hållt igång och städat i cirkus 3 timmar. Jag har röjt undan en hel del som legat framme, plockat till, dammtorkad, dammsugit, dammat mattor, bytt sängkläder, skurat, diskat osv osv. Har hunnit vara på coop på två gånger och handlat. Första gången inhandlade jag mest mat, andra resan köpte jag mest "lukta gott" prylar (typ doft block) och en duk till baby. Okej köpte faktiskt en fet godis påse också, men jag tycker jag har gjort mig förtjänt av lite götta ikväll. Och baby kanske får smaka om han är snäll ;)

Man kan säga såhär, tur att jag passerade en spegel innan jag begav mig till coop igen. Efter att ha dammat Mattias mattor så såg jag nämligen ut som om någon hällt ut en dammsugar påse full i skräp över mig. Yes! Borsta av det värsta och knallade iväg ändå haha. Känner mig med andra ord jävligt fräsch nu, int! Ska gå och ta mig en dusch så jag med mig doft inte förpestar den otroligt goda lukt som faktiskt finns i Mattias lägenhet nu. Känner mig faktiskt riktigt välförtjänt av en dusch just nu. Ja jag har vart en bra tjej idag, tycker jag iaf ;P



Over and out
Puss&Peace


Soo sweet

Tjalle!
Ja jag har inte uppdaterat på ett tag, förlåt. Ska försöka bättra mig haha! Har inte gjort allt för mkt spännande saker dock tror jag!? Idag har jag då defenitivt inte gjort någonting vettigt alls. Typ stigit upp!? Nåja, tänkte ta mig i kragen och få nå ryck, kanske städa lite? Diska? Handla? Ja jag måste nog jobba på att vara en bra tjej idag.

Blev på bajs humör nyss, vet själv inte riktigt varför, men men. Man kan väl inte alltid vara glad!? Är dock inget bitterfitts humös som kommer sitta i långvarigt, näe. Tror jag ska ringa till Jöntti och snacka lite skit. Det brukar lätta på trycket ;)
Imorrn bär det kanske av hem till äckel kalix. Har inte vart där på ett tag och min familj har till och med börjat sakna mig, då får man lite dåligt samvete om måste juh nästan åka hem. Måste kolla min rygg också, wiie.

Näe nu ska jag göra nått vettigt. Känner hur jag bara sitter och skriver massor av ingenting här så. Ses&hörs.


Over and out
Puss&Peace

Helgen

Tjalle.
Var att dricka igår. Fest för två, funkar det? Klart som faan! Jag och Johanna hade det riktigt trevligt. Tyvärr fick hon inte smaka på den kända "Emelicious", men däremot fick hon juh träffa Christer haha. Blev några öl och ett par shootar i baren, hade iaf riktigt trevligt. Tack gumman!

Idag vaknade man dock av att man mådde som man förtjänade. Blää och hujja och fy faan för bakfylla! Lyckades ta mig upp från de döda och klä på mig. Ett tag senare promenerade vi och fick i oss pizza. Innan vi hade fått pizzan hann dock johanna sitta och svära över det otroligt hemska promenaden tbx, haha! men du överlevde juh ;P
Sen har dagen varit mkt chill, skulle kunna säga att denna dag haft både med och motgångar. Johanna lämnade mig iaf och for till Kalix. (MEN nästa gång blire "emelicious" gumman, lovar!)
Fota lite onormala bilder igår också som jag tänkte dela med mig. Lägger dock inte ut alla utan bara några st. Måste gå igenom dom bättre sen, om jag nu vill det, HAHA! Nåja, ibland måste man bjuda på sig själv. Lr hur yokoo!?

Nåja, denna kväll slutade med att jag och baby inhandlade lite gotta och grävde ner oss framför tvn. såg på Robinson men bytte sedan över till "supersugen". Den är juh så bra filmen så det är skadat! Nåja, en ny dag imorrn med nya tag. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner till sängs, mår illa. Hörs och ses mina vänner.


Over and out
Puss&Peace

Ibland måste man tyvärr bjuda på sig själv HAHA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Tjalle!
Fick just världens bästa nyheter, Min älskade underbara och bästa vän Emil kommer hem till sommaren!! Biljetten är bokad! Maah blev så glad så det är helt sjukt. Emil är en av mina absolut bästa vänner, och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan han!? Emil är bäst och det bästa av allt är att han faktiskt kommer hem fast han sa att han inte skulle. hehe :P Nu kan INGENTING förstöra denna kvällens glädje, men det är juh en dag imorrn med. blä.

Nu ska vi mingla iväg, seeeeeee yaaaaaaa!


Over and out
Puss&Peace

Bitterfitta

Tjalle!
Har vart lite dålig på att uppdatera här på sistone, men äh va faan! Denna dag har väl inte vart alltför mkt händelserik på uppdaterings fronten. Yokoo har kommit och hälsat på mig och Mattias. Fast Mattias jobbar visselingen så vi roar oss själv. Men det går så bra så ;) Ska snart bege oss på ett besök på puben P. ÄNTLIGEN ska johanna få smaka på världens bästa "Emelicious", den ni! Sen ska vi smyga in, lägga oss ner och sova utan bekymmer. Balle halle halla balla, nått mer har jag inte att säga just nu.

Ha en bra kväll, det tänker jag defenitivt ha!


Over and out
Puss&Peace

Ben&Jerry

Tjalle!
Jajemänsan, nog tog Emelie tummen ur arslet och var ut och gick samma runda som igår. Försökte hålla en rätt hög takt hela vägen, och med tanke på min otroligt värdelösa kondition är jag ändå mkt nöjd på min insats!
Efter en efterlängtat dusch gjorde jag mig i ordning och skulle gå förbi en affär och höra efter jobb. Missade dock personal chefen med 5 min...bitter. Nåja, det är juh en dag imorrn med.

Sen har jag mest suttit och roat mig själv. Glott på lite tv och suttit parkerad vid dumburken. Skulle kanske fortsätta i samma takt som världens bästa tjej och diska till Mattias!? Njaa, det återstår och se om jag orkar vara bäst idag ;) Haha!
Ikväll blire iaf hockey en sväng fick jag nyss höra, det blir säkert nice nice. Sen tippar jag att resterande av kvällen blir mkt lugn. Nu ska jag springa förbi statoil och inhandla mig en cola, i need it now!

Föresten, har ni inte ätit Ben&Jerrys nya Wich så måste ni göra det. TO DIE FOR!


Over and out
Puss&Peace

Jag älskar solen!

Tjalle!
Vaknade inte alls lika tidigt idag och det underligaste av allt var att jag var helt sinnessjukt dödstrött när jag vaknade. Jag hade nog kunnat blåse på ett par timmar till. Men nej så kul ska vi inte ha det. Tänkte nämligen ge mig ut i solen på en härlig promenad. Samma runda som igår, annars är risken för stor att jag knallar vilse haha ;P Näe men det ska bli skönt. Blir dock att promma ensamen idag, men det ska nog gå lika bra ändå. Har juh Mp3n och mobilen som sagt ;) Haha.

Kladdar lite senare istället. Ska nämligen bege mig ut nu innan jag fastnar här. Cya!

Over and out
Puss&Peace

WHATEVER!

Tjalle!
Har nu suttit med penna i handen i ett x antal timmar för att fixa ihop nått bra till Johanna. Har skissat på lite alla möjliga förslag. Är svårt som satan! Och själv blir jag förbannat sugen på att gadda mig måste jag juh säga. Nåja, vad det blir av allt det där återstår att se. Mitt i allt tycker hon det är skit fult ändå :P Haha!

Idag har vi vart förbannat duktiga! Baby och jag har nämligen vart ut och promenerat cirkus 6km. Skönt som satan! Fast imorrn har man väl sån träningsvärk så man inte orkar ta sig upp ur sängen haha. Näe min plan är faktiskt att gå samma runda imorrn, och imorrn blir det nog att göra det själv dessutom. Tur att Mp3 och mobiltelefoner finns ;)

Vad som händer resterande av kvällen vet jag inte riktigt än!? Är sugen på att se film, nu igen. Men det är som kul, och mysigt som fåå för den delen. Imorrn tänkte jag ta tummen ur arslet och knalla runt med CVn och hoppas på att det är någon som vill anställa en smart, fet rökande fritidsforskare som mig. Det skulle kännas nice. Dock är jag väl inte direkt känd som kvinnan med mest tur på vår planet. Men men, man kan juh inte göra annat än leva på hoppet!
Cya.


Over and out
Puss&Peace

Skissande

Tjalle!
Sitter just nu och ritar för fullt. Lr njaa nu har jag tagit en liten paus. Men innan pausen har jag ritat i över en timme. Vart sugen som satan på att rita så jag greppade papper och penna. Skissar på lite olika tattoos. Har sökt runt lite och fick lite insperation att börja rita upp Johannas gadd nu :) Haha är som ett tag sen hon bett mig göra det men men, bättre sent än aldrig ;)

Baby är på hockey och kommer hem på..hmm..ja han sa iaf när han skulle komma hem, jag har bara råkat glömma bort det haha. Nåja, bara han kommer hem är jag nöjd. När han väl kommer hem skulle vi nog och hyra film. Är faktiskt riktigt sugen på att köpa nå snask också. Nåja, den som lever får se. Nu ska jag rita vidare medans insperationens låga fortfarande brinner, haha!

Om kvällen slutar med att jag sitter med teckningen klar i min hand och den är i en hel bit, då kanske jag lägger ut det här sen. MEN,..det återstår att se. Cya!


Over and out
Puss&Peace

Återigen skiner solen

Tjalle!
Vaknade av att baby kom och var mindre nöjd över att jag delar med mig av hans nattliga samtal (med vem han nu pratar!?) i min blogg, haha. Den jäveln hade tagit en bild på mig när jag låg och sov och hotade med at lägga ut den i sin blogg.. Men baby, du var dum nog och lämna mobilen brevid mig när du gick, bilden exsisterar nämligen inte längre ;) Så tjii fick du!
Däremot kan jag lite snabbt berätta att jag var juh allt annat utom vacker på bilden. Jag ligger väl och halv dregglar samtidigt som jag "masserar?" min hårbotten med båda händerna!? Äh vad man gör i sömnen kan man juh inte ro över, det kan vi väl komma överens om baby ;p Haha!

Har inte hunnit göra allt för mkt vettigt idag. Har fått en egen garderobs plats nu så har hinka in lite kläder där. Sen har vi nyss kommit hem från coop där vi handlat middag osv. Nu har baby planer på att parkera sig vid datorn och sitta här ett längre tag, så jaja, sätt dig här då. Då ska jag krypa ner i sängen framför tvn och snaska på min sunrise som jag fick.
Ses och hörs!


Over and out
Puss&Peace


Nu vill jag tälta också

Tjalle!
Kvällen har vart hur lugn som helst. Har sett på "Ballar av stål" med Mattias. Tyckte vissa var roliga, andra mest pinsamma. Sen var jag som vanligt (världens bästa tjej, haha) och gav baby massage i ansiktet och tinningarna tills han somnade. Det tog juh dock inte allt för länge haha ;) Sötnosen min.
Sen har jag roat mig själv genom att se på BB och smyg ätit chips, hehe. Var ganska roliga avsnitt av BB och se nu också. Och Linda slutar aldrig imponera mig med sin dumhet, det är helt otroligt! En applåd till dig Linda, du är iaf underhållande!

I en av pauserna när jag var på väg att smyga ut från tv/sovrummet (där mattias ligger och sover), så säger han mitt i allt " - Men ska vi ha tältet på bakgråden då lr!?" Haha längesen han pratat i sömnen nu. Tycker alltid det är lika spännande att sova med han, för man vet aldrig vad man kommer att få höra.
Inte nog med det, nu fick han mig att längta ännu mera efter sommaren, jag vill tälta! Någon som vill tälta med mig i sommar!?

Tbx till den kalla och bittra sanningen, det börjar bli läggdags. Natt ryken nu, sen sängen där baby redan ligger som en utslagen hjälte. Godnatt Sverige!



Over and out
Puss&Peace


Tallulah

Tjalle!
Vart varken promenad lr käk för min del haha. Däremot tog jag till saxen och klippte Mattias. Jag tror han vart nöjd!? Haha, jag tyckte han vart fin iaf ;P Sen for vi en liten runda på stan för att inhandla en shampo/balsam,...hylla!? Ja men en sån man har i duschen iaf. Tror ni kanske begriper vad jag menar!? Sen väl tbx hos Mattias gav jag honom först massage som jag senare fick igen. Guuuud så skönt det var! Baby vi måste börja med massage oftare!

Just nu står baby i köket och lagar mat. Tycker han passar jätte bra i köket ;) Lr i köket ser han bra ut och han är duktig på att laga mat, dock det här med att rensa skafferiet på typ, hmm kryddor. Det däremot kanske inte tillhör han starka sida. Men ey, baby är lika snygg förde ;) Haha.

Ikväll blire nog bara chill, som vanligt. Ändå skönt som faan. Är lite sugen på att se film, men först och främst äre hockey som gäller. Såg föresten filmen "Patrik 1,5" för ett par dar sen, och den var jätte bra. Dock inte lika coolt att det slutar med att man sitter och grinar i en bög komedi... Hejja Emelie! Nåja, bra var den och jag rekomenderar den.
Nu tbx till köket.


Over and out
Puss&Peace

The sun glared down from a cloudless sky

Tjalle!
Idag sov jag ända till 10.30 haha. Hade lite svårigheter med att somna inatt. Bara inte det börjar igen för då blir jag faan less. Vaknade av att jag var själv i sängen :( Var dock inte så jäkla svårt att lista ut vart Mattias var parkerad ;P
Klev upp ur sängen och tog morgon röken. Satan vad jag vill sluta ha detta äckliga nikotin behov. Det luktar illa och kostar pengar, blä!

Nu sitter jag och funderar vad fasen jag ska hitt på nu!? Ska nog käka något, duscha och sen gå ut på en prommis. Är sjukt fint väder idag igen. Solen skiner och himlen är blå. Snart kommer sommaren, längtar som ett litet barn som längtar efter tomten!

Näe nu ska jag gå och pussa lite på Mattias. Kladdar mera sen.


Over and out
Puss&Peace

Då var veckan snart slut, igen

Tjalle!
Åter igen parkerad vid dumburken. Efter vårt misslyckade pizza bak har vi väl inte gjort allt för mkt. Lr ja lite kreativ har jag hunnit vara. Diskade i typ en timme (sjukt mkt disk), sen städat till i Mattias kök. Och ja jag måste hålla med honom, det ser ut som ett nytt kök. Mattias hann ta en liten tupplur medans jag var kreativ. Efter min lilla städning dog dock min kreaktivitet. Latade oss framför tvn och såg på Whipeout, vilket förövrigt är ett sjukt roligt program enligt mig i varje fall haha.
Sen insåg vi att vårt läsk förråd sakta men säkert hade tagit slut, så vi begav oss till statoil och förnyade vårt förråd. Så nu är vi väl lagrade ett par timmar till iaf.

Tbx framför tvn så zappa Mattias igen kanalerna och upptäckte en "otroligt spännande" action film som nyss börjat. Jag själv kände väl inte direkt ett jätte stort sug efter en action rulle. Så näe, jag parkerade mig vid dumburken återigen som den kända "kärringen mot strömmen" som jag är, fniss.

Nu har jag dock större funderingar på att hoppa i duschen och förhoppningsvis börja lukta gott. Inte för att jag känner själv att jag luktar illa, och Mattias har inte heller kalgat. Känner mig dock äcklig!? Nåja, efter duschen börjar det start luta mot en god natts sömn. Och imorrn vaknar jag inte upp ensamen, det ser jag fram emot!
Ha det bäst min kära vänner. Godnatt!


Over and out
Puss&Peace

Man kan inte alltid lyckas

Tjalle!
Mattias var hemma ett par timmar så beslöt vi oss för att bege oss ut i det fina väder som vi haft idag. Knallade förbi ishallen där Mattias skulle lämna nå papper. Stannade kvar och kika på en match också. Dom har haft cup ihelg så, därav varför Mattias ränt så mkt på ishallen och inte för att slippa mig. Lr båda två är väl kanske plus för honom!? Haha.

Nåja, knallade förbi coop och handlade "ingridienser" till pizza. Vi har nämligen köpt ett sånt här pizza kit tidigare i veckan. Vi inhandlade iaf det vi ville ha på pizzan. Jag ville ha kebab och baby ville ha skinka och salami. Efter att ha bakat ihop allting så snörde vi in det i ugnen på 20 min som det stod på pizza kartongen. Jag var ut och rökte där emellan och kom in när det var ca 6 min kvar. Var mat os i hela köket, men tänkte väl inte så mkt mer på det, jag menar det var juh 6 min kvar av tillagnings tiden. Nåja, tillslut tycker jag det börjar lukta riktigt bränt och beslutar mig för att ta en titt i ugnen. Man kan väl säga så här, nog var juh pizzan klar alltid...

Nåja, vi fick juh träna käkarna med lite tuggmotstånd. Ljudet när man tuggande i våran delikata pizza kan jämföras att ljudet då man käkar knäckebröd. Men här i livet ska man inte vara kräsen, ja menar det kunde juh vart värre. Lr!?



Over and out
Puss&Peace

Eh Eh (Nothing else I can say)

Tjalle!
Tänkte bara tipsa om en bra låt här lite snabbt. Lady gaga - Eh eh (Nothing else i can say). Mattias tycker också den är jätte bra. Tror jag iaf med tanke på att han satte den om och om och om igen. Lr så var han han bara otroligt lat och orkade inte skriva in namnet på nån annan låt!? Lat lr big fan av lady gaga? Den får vi fortsätta grunna på.
Bra är det iaf enligt mig!



Over and out
Puss&Peace


http://www.youtube.com/watch?v=S9NXjkzdC4Q

Jag har ont i näsan

Tjalle!
Vaknade vid 10 idag igen, faan vad duktig jag är, yeah! Skönt att faktiskt ha vänt lite på dygnet. Men idag när man vaknade insåg man att man hade hela sängen för sig själv igen. Pluset med det är att man kan lägga sig som ett kryss över hela sängen och dega vidare. Men så vart det inte heller, var på tok för pigg för att sova vidare. Sköönt ändå!
Det som inte var lika skönt var smärtan i min näsa, har fått en finne i näsan. Den syns inte men ont som faan gör det. Maah! det kallar jag helt i onödan! Nåja,

Nu sitter jag och funderar på om jag är tillräckligt hungrig för att smaska i mig resterande av min otroligt goda tex-mex macka. Är inte så jäkla haj på det här med frulle. Men har juh faktiskt vart vaken i över en timme så det borde juh fasen gå ner nu!?

Näe nu tror jag att jag ska lyxa till morgonen med ett avsnitt av DH. Satt och grinade i avsnittet jag såg sist haha. Emelie goes soft haha. Nåja gott folk, Cya.


Over and out
Puss&Peace

No thanks

Tjalle!
Hade rätt, baby kom hem vid 12 tiden. Så satt jag fortfarande som en säck potatis framför datprn, bra Emelie! Nåja, kladda snabbt lite smink i fejjan, klädde på mig och sen gav vi oss ut på stan. Det har juh vart/är marknad i Boden nu ihelg, så drog en snabb runda där för att sedan fara förbi Opalen och inhandla frukost/lunch. Jag inhandlade mig en tex-mex baguett som var så sinnessjukt god! Den knu**ade verkligen hela vägen ner i magen. Och mätt blev man, 10 points!

Efter en snabb mat koma startade resan mot jokkmokk. Har aldrig vart i Jokkmokk tidigare och efter idag ser jag ingen som helst poäng i att återvända. Näe Jokkmokk har gjort ett kasst intryck på mig. Mer än så behöver jag kan inte säga. Däremot kanske inte alla Jokkmokk bor är helt funtade i huvvet, det tänker jag heller inte påstå. Men sugen på att fara dit den närmsta tiden, naae.

Hade dock väldigt roligt på vägen dit. Jag roade mig sjäv och Mattias med bara ett par tuggummin, haha. Det gäller att inte snåla på smajlen ;) Har väl annars haft en bra dag, har inte hänt så där jätte mkt men. Nåja, funderar starkt på att gå och sova nu, är riktigt trött. Börjar dock känns mig som en pensionär med dessa tidiga kvällar haha. Nåja jag är inte värre än förra lördagen då jag kl 21 låg och sov som ett litet barn och sov hela natten ;P Näe nu sista ryken för dagen, sen sängen. Godnatt sverige!


Over and out
Puss&Peace

Goooood moooorning

Tjalle!
Ja asså jag har som sagt varit vaken sen 10, som vanligt nu för tiden ;P Har dock inte gjort ett skit vettigt. Bara legat och degat i sängen framför tvn, sen suttit här. Baby är och dömmer hockey och kommer nog kring 12 tror jag!? Sen ska jag nog följa med till Jokkmokk och kolla när han ska dömma. Why not liksom, har juh inget bättre för mig :)

Vad som händer resterande av dagen har jag faktiskt ingen aning om? Tippar på att dagen blir lugn med tanke på att Mattias har varit igång hela dagen. Men något bus kaske hinner dyka upp under dagen. Känner mig överaktiv just nu iaf haha. Får väl fara ut och springa bort lite överskotts energi, lr så inte!

Näe nu ska jag hoppa in i duschen, sen sminkning, och ja, ni vet :)
Cya!


Over and out
Puss&Peace

Ny friserad

Tjalle!
Vaknade kl 10 idag igen, helt av  mig själv. Faktiskt riktigt skönt att stiga upp den tiden. Det känns som lagom :) Väl när jag steg upp började jag joxa med håret på nästan en gång. Först gjorde jag slingor i hela håret, sen klippte jag mig själv vilket inte var lika lätt haha. Nåja, fick väl till det hyffsat iaf. Fast baby tycker det ser ut som att jag sparar slutspels skägg HAHAH! Haha näe det gör han inte, blev bara lite missförstånd för en sekund haha.
Näe men det är skönt att äntligen ha fått lite föränring i håret, och ja jag måste nog säga att jag vart nöjd :)

Nu är jag tbx hos baby, sköönt som fåå. Han saknat honom massor (som vanligt när jag inte är med honom haha).
Ikväll blire nog bara chill. Baby ska upp tidigt imorrn och dömma hockey, så för mig blir det säkert att glo på en massa hockey imorrn :) Nu ska jag gå och pussa på min karl, han ser så jävla snygg ut där han sitter ;) Cya!


Over and out
Puss&Peace

We lost the game

Men satan vilken match! Jag har suttit på helspänn och svurit för en hel arme, men fy faan så spännande i slutet. Jag satt som en speedad kanin och hoppa upp och ner om sista minutrarna i sista perioden. Nåja, jag tyckte iaf att lule spelade bra idag. Betydligt bättre än vad dom gjort dom andra två närmsta matcherna som varit. Synd att dom åkte ur, men men. Bättre lycka nästa säsong!?

Nu sitter man parkerad hemma i ryssland igen. Helt ärligt är jag redan less på att vara hemma. Ska bli skönt att sova i min säng, men dock inte lika skönt att sova själv :( Nåja, kanske man beger sig till boden redan imorrn. Saknar baby, faktiskt.

Nu ska jag ta kvälls ryken, sen ska jag börja bege mig mot sängen. Är helt slut i huvvet. Har juh hört att det är en dag imorrn med. Cya!


Over and out
Puss&Peace

GO LULE!

Tjalle!
Har överlevt dagen hitills. Hade väl ingen bra start på dagen direkt, men men. Fick mig kaffe när jag kom till Kalix och efter det blev jag väl lite mer som folk :) Sen efter mötet vart jag lite mer peppad på livet när jag fick tips på olika jobb osv. Nu måste jag bara ta tummen ur arslet och söka dom haha!
Har umgåtts med Johanna, Sandra och Stefan. Har varit ute och fikat, spelat air-hockey och svammlat en hel del. Riktigt trevligt! :)

Just nu sitter jag hemma i ryssland. Känns ovant att vara hemma haha. Ska dok snart fara igen. Hockey ikväll you know ;) haha. Men ikväll har jag fått med mig två brudar att se hockey med mig också :D Gissa vilka? ;P

Näe nu ska jag börja bege mig. Ska nog plinga min karl och höra vad han pysslar med. Han kanske har glömt bort mig!? Haha. Baby är bäst!
<3

Over and out
Puss&Peace

Duktigt Emelie!

Tjalle!
Ja jag kan juh börja med att säga att bakfylla ingick inte i mina planer idag. Mmm Emelie drack mer än en öl igår. Det var lite vin och nån Emelicious igår också haha. Hade dock jävligt kul! Även och Lule inte hade sin bästa dag. Nåja, live and let die!

Nästa projekt är att orka gå till busshållsplatsen och åka buss till Råne, därifrån byta buss till Kalix. Hejja hejja vad jag är sugen på att åka buss, int! Och ont i huvvet har jag också. Bla bla bla, bitterhet,bitterhet,bitterhet.. Ja jag vet, den enda personen jag kan skylla på är mig själv. Fy Emelie!!!


Over and out
Puss&Peace

Diners

Tjalle!
Tog faktiskt ett bra tag innan jag tog ut tummen ur arslet och kom i duschen. Men men jag lyckades. Så jag sitter nu här duschar, sminkad och fixad. Klar att vistas utomhus kan man väl kanske säga haha. Ska och käka på diners och kolla hockey. Ikväll vinner Lule, i can feel it! Sen kanske man råkas dricka nån öl ;) Mumma.

Näe nu ska jag springa ut och ta en tjyvrök, sen ska vi börja bege oss.

GO LULE, GO LULE, GO LULE!


Over and out
Puss&Peace

Jag vill ha ett jobb

Tjalle!
Vaknade väl inte lika tidigt idag som igår. Men jag mådde inte riktigt som jag kanske borde när jag vaknade första gången där vid 10. Så jag drog snabbt täcket över huvvet och sov i två timmar till, sköönt.
Tillslut drog jag mig själv upp ur sängen och ringde till min handledare som jag redan borde ha gjort i måndags, hejja Emelie! Nåja, nu är samtalet gjort och imorrn ska jag ha möte. Då kanske man får veta lite mer vad som händer och sker i ens liv. För nu måste något hända! Pallar inte denna rastöshet man får gå igenom varje dag. Men jag vill ha ett jobb! Har fortfarande igen något jobb att ge mig?!

Ja juste jag har inte tagit en snus sen igår morse! Bytte ut snusen mot cigg i förhoppningsvis bara en kort period. Har bara rökt 6 cigg på hela dagen igår dessutom. Det tycker jag är stroongt för att vara mig. Men jag vill inte vara nikotin beroende nå mer, faan vad det går pengar åt helvete där, blä. Näe ska försöka stå på mig själv och lägga ner nikotinet helt nu en gång för alla. Hejja mig!
Nu ska jag duscha och kanske kladda på lite smink i fejjan så man ser lite mänsklig ut igen. Cya!


Over and out
Puss&Peace


Lugg lr inte lugg!?

Tjalle!
Ja asså jag har faktiskt lovat Johanna att lägga in en bild på mig i lugg. Har faktiskt fotat någon bild på mig i lugg. Har därmed konstaterat att jag inte heller passar i lugg. Det känns så iaf!? Mamma tycker inte jag ska ha lugg, men Baby och Yokoo tycker jag ska ha lugg. Hmmm!?
Lugg lr inte lugg, det är den stora frågan.

Nu krypa ner i sängen en snabbis medans baby ligger där. Sen se nå skräp på tv. Typ "Den rätte för rosing", och ja det är faan inte annat än skräp. Men men ibland kanske det kan vara kul med lite skräp?


Over and out
Puss&Peace



Chocolate

Tjalle!
Yes jag fick mina bananer! Hade dock ingen bra start på dagen med tanke på att jag hade slut nikotin. Men jag trodde jag skulle klara det hur bra som helst med tanke på att vi skulle bara och lämna en tårta så skulle jag få inhandla mitt kära nikotin. Vad jag dock inte hade räknat var att få sitta och stirra in i en snö driva i 30 min. Sen dessutom få veta att man gjort det helt i onödan.... Jippie! Nåja, fick som tur var tillslut mitt nikotin och jag kunde återgå till att bli Emelie igen ;)

Sen har vi vart och handlat, lite allt möjligt faktiskt. Lr okej baby handlade, jag packade haha ;P Handla bak grejor och vet ni vad. Jag har bakat idag! Har bakat en hel plåt med kladd muffins, en stor kladdkaka och en hel del chokladbollar. Ja jag älskar choklad och det gör baby med. Nu har vi för mkt gotta att trycka i oss haha. Nåja, jag hade lovat honom bak och nu fick han bak ;) HAHAHAHAH!

Vad som händer resterande av kvällen återstår att se. Mabe jag kladdar lite med här senare. Just nu vill jag bara krypa ner i sängen och vila skallen. Har riktigt ont i huvvet. ovanligt att jag har ont nånstans, näe.
Och ja jag vet att jag har cp hand på bilden på mig och Mattias. Men vet ni vad, den bjuder jag på ;)


Over and out
Puss&Peace

Bananas?

Tjalle!
Återigen har man varit duktig och lyckats stiga upp ur sängen i hyffsat bra tid. Vaknade ett tag innan 10 idag igen. Vaknade dock inte av pigghet utan av att Mattias saknades i sängen. Har återigen haft en massa underliga drömmar, det äckliga är att dom varje natt är läskigt verkliga också. Nåja.
Nu är min stora fundering på bananer lr ikket bananer!? Det lutar åt bananer, och en snus dosa ;) Då mina kära vänner blir det banan gröt till förrätt och en snus till efterrätt!
Så istället för att sitta här och jiddra uti dessa förbannade bananer så tänker jag faktiskt knalla ner till statoil och köpa dom nu! Cya.


Over and out
Puss&Peace

We lost the game

Tjalle!
Mattias lyckades få tag i biljetter så vi fick juh se matchen live. Hade dock lika gärna kunnat skita i hela matchen. Vilken besvikelse! Hela coop arena var värre sega, ingen stämmning alls. Och den här gången slapp jag sitta brevid en lök ätande man. Nu fick jag istället sitta brevid en över energisk klimakterie kärring! Ursäkta mitt språk. Men fy faan vilken jobbig människa. Jag hade seriösa planer på att erbjuda henne pengar om hon bara kunde hålla käften i 5 min!
Det värsta av allt var att det egentligen var Mattias som skulle sitta brevid henne. Men det insåg vi först senare haha.
Nåja, livet tar inte slut pga av en skräpig hockey match och över energiska klimakterie kärringar. På onsdag äre nya tag!

Nu sitter jag mest och grunnar över om jag verkligen ska orka knalla ner till statoil och inhandla mig nikotin, lr om jag ska plåga mig och vänta tills imorrn!? Baby ligger juh och sover så sött i sängen, och att krypa in under hans täcke ser väldigt inbjudande ut. Han är verkligen världens bästa och finaste människa! Vad skulle jag göra utan han?
Okej nu har jag övertalat mig själv. Det blir sängen där baby ligger. Hur kunde jag ens tänka något annat!?
Godnatt Sverige!


Over and out
Puss&Peace


Mattias Sundelin, min kärlek <3

Goood morning

Tjalle!
Godmorgon, lr njaa, God lunch!? Men jag har faktiskt varit vaken sen kl 10 fast jag kanske inte somnade så där jätte tidigt.
Har börjat drömma helt sjukt mkt nu varje natt? Alltså då menar jag verkligen sjukt mkt! Inte heller dom normalaste drömmarna man har direkt heller!? Kanske beror det på att jag inte är en normal människa!? Nåja, sover gör jag juh iaf ;)

Denna dag är väl inte än så länge så där väl planerad. Vill se hockey iaf, men att få se matchen live verkar vara något svårt tyvärr :( I "värsta" fall är väl tanken att fara på diners och se matchen där. Äh bara jag får se matchen är jag nöjd! :)

Nu, lr typ snart ska vi käka frulle, lr lunch!? nåja, vi ska käka iaf. Friberhavregrynsgröt, mmmmm! Det är fasen gott! Antingen med lingonsylt lr med banan i. Tyvärr har Mattias inga bananer hemma så det får bli med lingonsylt.
Nu känner jag att jag har liksom inget vettigt att dela med mig så jag slutar här och skriver mera sen istället. Soo loong!



Over and out
Puss&Peace

If its okey with you

Tjalle!
Näe blev som sagt inga cupcakes lr kladdkaka för den delen. Knaprade ibumetin, drack cola och såg DH istället. Har dock lovat baby att baka någon annan dag åt honom. Han har dessutom lovat att hjälpa till, (fast det insåg nog inte han själv) haha ;) Man skulle väl kunna säga att jag fångade honom  ett svagt ögonblick. Och nej nu tänker ni direkt på snusk. Och nej så var inte fallet. Han var däremot koncentrerad på något helt annat än mig haha. Ja förlåt mig men jag utnyttjade situationen.

Har if varit lite kreativ och plockat till det lite här hos Mattias. Näe han kom hem hade jag plockat undan disken och allmänt plockat undan här i laggen. Bäddad rent i sängen och tänt ljus. Känner mig på värre mys humör. Tror faktiskt jag ska överaska honom med en massage också. Stackarn är juh helt slut. Gud vad snäll jag känner mig helt plötsligt. Den killen har en väldigt positiv inverkan på mig.
Näe nu ska jag bege mig mot sovrummet och se på nå skräp på tv till baby är klar i duschen. Soo loooong.

Tänkte dela med mig av något till er. Min pojkvän är inte bara bäst, snäll och underbar. Han är snygg som faan också! Den ni :P


Over and out
Puss&Peace


Cupcakes

Tjalle!
Vaknade till liv igen efte att jag och baby hamnat i mat koma. Vaknade dock ensam :( Mattias fick fara och jobba ett par timmar så återigen blevd et att roa sig själv. Nåja, jag har helt ärligt ingenting emot det så :)
Min första tanke när jag vaknade var faktiskt att jag skulle knalla ner till närmsta affär och inhandlade bak grejjor och överaska baby med cupcakes! Vart som sugen på det. Lr jag tänkte baka kladdkaka också haha. Gotte söndag :D Blir dock inget sånt idag. Känner att jag har feber, nu igen. suck. Så får ta det någon annan dag :) Nåja, tanken som räknas?



Over and out
Puss&Peace

Back in boden

Tjalle!
Kan juh börja med att be om ursäkte för mitt tidigare mindre muntra inlägg haha. Gick faktiskt och la mig precis som jag skrev. Var så duktig och somnade väl kring 21 igår kväll och har sovit ända till 08.30 imorse. Skönt som faan! Är dock inte van att stiga upp den tiden, och dessutom vara pigg då! Läskigt, men skönt.

Följde med bror och pappi till Boden. Bror skulle och hämta en cross och jag, jaa, jag saknade min Mattia som sagt ;) Så nu är man tbx i Boden. Skönt att slippa Kalix och helt underbart att få vara hos baby igen. Men han jobbar juh dock nu så jag försöker roa mig själv. Sitter och lyssnar på musik och glor efter jobb på ams. Hittar dock ingenting särskilt intressant. Blä. Har någon ett jobb att ge mig?

Nu tänkte jag fördriva tiden genom att glo på något avsnitt av DH :) Kladdar säkert mera sen, Även då i brist på annat. Cya!



Over and out
Puss&Peace


http://www.youtube.com/watch?v=gCfZvXc6A_g&NR=1


Men suuuug!!

Mår bajs, är trött less och irriterad som faan. Vet inte riktigt varför? Känner mig bara allmänt sur fittig lr nått. Har iaf bestämt mig för att gå och sova för natten nu. Försöka iaf. För jag är verkligen inte som folk i huvvet just nu. Och ont har man hela tiden nånstans. MAAAH! Kan jag nån gång bara få vara frisk lr slippa ha ont nånstans, snälla!!
Har fått tbx feber nu också. Jag som trodde jag var på bättrings vägen. Men men. Emelie Nilsson och hennes tur.
Nu ska jag sluta sitta och skriva ner mig bitterhet. Ska försöka sova så det fortare blir en ny dag. Ny dag nya tag. right!?

Men jag måste dock få tillägga att jag saknar min Mattias. Faktiskt riktigt mkt! Nåja,
Godnatt sverige. Ha en trevlig lördag kväll. Det kommer inte jag ha.

Over and out
Puss&Peace

You are a fool

Tjalle!
Har sovit till typ 1 idag!? Hade nog sovit i flera timmar till om inte baby hade kommit på lunchen och väck mig ^^, Kändes inte lika kul när han var tvungen att fara och jobba igen dock :(
Tog mig till slut i kragen och ålade mig upp ur sängen, men parkerade mig i soffan haha. Sen var jag seg och höll på att missa bussen haha. Fick springa sista biten dessutom. Gick juh skit bra med tanke på min kondis, min igen täppta hals och igen täppta näsa. Hejja Emelie! Dags att börja träna kanske? JA! Tänkte satsa på att bli frisk först iaf. Nåja, live and let die, lr hur baby ;)

Åkte till lule och gick på stan för mig själv. Hittade en jävla massa stuffs som jag gärna skulle köpt med mig. Ekonomin är juh dock inte allt på topp. Inhandlade mig dock en tshirt, örhängen och nå troller. Det tyckte jag att jag förtjänar iaf ;P HAHA!
Fick juh även träffa söt Agge. Faan vad längesen jag träffat henne. Kan juh inte annat än säga att jag fick en mildre chock när jag träffa henne dessutom haha! Men men, Grattis gumman! Är glad som faan för din skull! :D

Sen har jag tagit mig hem till ryssland och bara legat här och degat. Har sett på BB med bror och kusin och jyrat och snackat skit. Tänkte färga håret men kände att jag hade verkligen ingen ork till det, så det får bli imorgon.

Näe nu ska jag börja bege mig mot sängen. Är helt sinnessjukt trött och feber kommer inkrypandes. ursch. Och saknar Mattias gör jag också, massor! Kommer kännas blä att sova utan han inatt. Är juh som sagt riktigt van att ha sov sällskap nu för tiden. Hojja nu ska jag sluta skriva om honom, gör juh inte precis att jag saknar honom nå mindre :/ nåja, baby är bäst!

Godnatt sverige.


Over and out
Puss&Peace

YEAH!

Tjalle!
Nu mår man sämre än vad jag gjorde igår. Har haft svin hög feber och ont i hela kroppen och i halsen som faan, hela natten. Inte fasen var det juh nå bättre på morgonen heller. Hojja. Alltid ska det jävlar vara nått! Har mått balle halva dagen. Var dock och inhandlade lite medicin åt mig på apoteket. Hjälper juh lagomt mkt, int!

Nåja, tog lite panodil, ibumetin och bisolvon så var man redo för hockey. Har varit och sett när Lule mötte frölunda. Förbannat roligt match att se. Tycker jag iaf haha. Tyvärr fick jag sitta brevid en gubbe som jag tror, lever på rå lök. Och inte kunde han stänga munnen heller. Nåja, jag överlevde juh. Plus att Lule vann med 5-1 ;) YEAH!

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska krypa ner i sängen under duntäcket ihopp om att tabletterna ska börja värka snart. För nu känner jag hur feber sakta men säkert kommer krypandes. Imorrn blire hemfärd och det blir nog att stanna hemma hela helgen. Då blir lillebror glad iaf ^^

Nu sängen! Godnatt sen sverige.


Over and out
Puss&Peace

Yeah sure

Tjalle!
Då var man tbx i Boden igen. Kan medela att hela allt detta med att möta svärmor och svärfar osv har gått hur bra som helst. Började första stoppet i Ryssland så nu har min familia fått träffa Mattias. Han blev såklart omtyckt, och mamma tycker han är såå söt! Fast jaa, jag förstår henne juh verkligen! Viktor har juh en ny idol nu också skulle man väl kunna säga haha.
Näe men det var riktigt trevligt och nu fick jag juh visa upp min "hemma plan", inte så mkt att visa men?! Haha.

Igår bar det iväg till Hedenäset och det var min tur att svettas. Även där gick det hur bra som helst. Mattias mamma och pappa är hur söta och trevliga som helst och vi har även där haft det jätte mysigt. Badade bastu och drack öl igår. Värre trevligt. Sen idag har jag väl inte varit den mest sociala människan på planeten. Har haft feber och ont i huvvet i stort sett hela dagen. Nåja, baby har tagit hand om mig (som vanligt) haha stackarn!

Men men, nu är vi som sagt tbx i Boden igen. Imorrn ska vi och kolla hockey, JIPPIE! :D Håller dock alla tummar och tår på att min huvudvärk och feber har försvunnit tills jag öppnar mina ögon efter en, förhoppningsvis, god natts sömn!
Nu ska jag springa till sängs där världens underbaraste människa ligger och väntar på mig. Fattar inte hur jag kan ha sån tur att jag hittat någon som dig!? Du är verkligen bäst baby!
<3
Godnatt sen då resterande av sverige.



Over and out
Puss&Peace



Russia today

Tjalle!
Vaknade av att Mattias tyckte det var dags att stiga upp. Helt ärligt höll jag väl inte direkt med honom. Var trött som ett sär och ville helst av allt tillbringa hela dagen till sängs. Men så kan man juh inte göra.
Nåja, tog mig upp och käkade till och med frukost för en gångs skull. Hejja mig! Sen roade jag mig själv medans Mattias såg "The unit" haha! Tur att man är lättroad ;P

Sen har jag jyrat runt för mig själv, sminkat mig, packat osv. Idag bär det av till Ryssland. Nu ska baby få träffa La familia, haha stackars han ;) Äh han överlever nog. Så farlig är juh inte min familj, lr?!?

Ja juste, det vart inte att se "Fear and loathing in las vegas" igår heller, hmm. Snart ger jag upp! Näe 3:e gången gillt får vi väl satsa på!? Såg Beck och mös istället. Det dög faktiskt riktigt bra det med :)
Näe nu ska jag snoka vidare litegrann. Sen käk sen beger vi oss mot ryssland.


Over and out
Puss&Peace


Western Farm

Tjalle!
Kvällen igår var hur bra som helst! Drack lagomt mkt och rockande stenhårt! Var en lugn men ändå vild kväll haha.
Jag och Mattias var förbi Angelica till en början och satt där och drack. Sen vart vi upphämtade och begav oss till Farmen.
Efter att ha väntat ett tag var det drängarnas tur att kliva upp på scenen. Johanna stod med tårar i ögonen när dock klev upp haha. Hon vart helt tokig och stod och rockade som en påtänd bumbi björn, (fast det gjorde vi nog alla egentligen) Haha!
Näe fy faan vilket drag. Väl efter uppvisningen stod vi och snackade en hel del dom. Värre trevliga gubbar må jag säga :)
Nåja, kvällen var på topp, tror ingen annan av oss säger något annat? Men lyckligast var nog Yokoo babe ;) söt unge!

Har försökt lägga in bilderna på både pixen och facebook, men helt utan resultat. Det går inte av någon anledning!? Måste råd fråga Mattias sen tror jag haha.
Så länge tänkte jag snöra in nått smak prov från gårdagens bravader så ni överlever er nyfikenhet haha ;)

Ikväll blire bara mys och film med baby. Ska göra ett nytt försök med "Fear and loathing in las vegas". Får väl återkomma med hur det gick denna gång haha. Innan det ska då jag inhandla popcorn och cola. Perfekt på en söndag kväll, framför en bra film, i famnen på sin käraste. Ibland är livet underbart!
Näe nu fixa in nån bild. Sen se om Mattias somnat. Börjar faktiskt starkt misstänka det nämligen haha!
Cya!


Over and out
Puss&Peace

RSS 2.0