Bad barnen

Skyndar mig och snör in nån bild på söt korvarna när dom badade :) Sen blir att bege sig till Nyborg och se film och mysa på med madde :) Cya!




Over and out
Puss&Peace

Men kul

Började dagen med att plocka upp Annis och sen for vi vidare till Arena ung där jag hade möte. Direkt efter mötet begav vi oss till VC där jag skulle kolla hals och öron. Har nämligen ont i båda hals och öron och har haft det i ett par dagar nu.  Självklart visade det sig att jag har både öroninflammation och halsfluss. YES! Så nu är den medicin i 10 dagar som gäller. Nåja, har jag tur kanske man hinner vara frisk en sväng i sommar iaf, nu med tanke på att jag fått medicin iaf.

Sen har jag och mammi vart på stan och rantat runt. Var och inhandlade några barnmats burkar med morots juice som jag har planer på att börj knarka nu, haha. Men det är grymt nyttigt, och jag dör nog knappast av lite nyttigheter :)

Jag och bror kom nyss hem från stranden. Har vart och badat med doggsen. Var mkt roligt att se lilla molly simma runt som en hårig liten prinskorv :p Har fotat nå bilder som jag tänkte prova sätta in i datorn. Men går inte det lägger jag ut dom när jag kommit hem till Boden :) Nu ska jag dricka en till morots juice, mums!



Over and out
Puss&Peace

Är det bara jag?

Som har problem att lägga upp youtube klipp i bloggen? Jag lyckas jävlar inte! Varken hemma i Boden lr hemma i Kalix :( Nåja, nu ska jag hoppa i säng. Jag är faktiskt trött. Imorrn blir det nog en fullpackad dag. Godnatt Sverige!

Over and out
Puss&Peace

BANG!

This is how it all started. With a kiss. Now, i´m inlove.

Tänka sig att något som började som en lek slutade med något så fint som
den kärlek jag känner för Mattias. Love you forever and always <3


Over and out
Puss&Peace

Helgen då

Jag kan väl börja med att säga att det känns i hela kroppen att man har druckit 3 dagar i rad. Och ändå tycker jag själv att jag har tagit det hyffsat lugnt ändå. Just nu har jag ont i magen och i halsen. Skulle inte alls förvåna mig om jag lyckas införskaffa halsfluss nu också. ÅÅÅH! Har vart förkyld nu i drygt 2 veckor, det tänker jävla inte gå över. Helvetes skit!

Nåja, helgen har iaf vart bra. Hade defenitivt roligast på fredagen och lördagen. Lördagen tog dock slut på tok för hastigt för att jag skulle kunna vara 100 procentigt nöjd. Men men, shit hapens liksom. Hade iaf as kul så länge det varade! :)
Har träffat mkt nya och as sköna människor, hört många "smarta" kommentarer, sett två kändisar (lr tydligen fler, men vet inte ens vad som är känd för? haha), ätit gott, druckit en hel del. Lyckat med andra ord! :)

Idag har jag ännu inte bestämt mig för om det blir hemresa lr inte!? Mattias jobbar natt nu ett par dagar, så kanske man ska passa på att hälsa på familia!? Har iaf möte imorrn så till Kalix måste jag. Har faktiskt lite hemlig smidda planer inför kalix resan, dock beroende på hur lnge jag blir. Men dom behåller jag för mig själv ;)

Nu ska jag iaf tända mig en cigg. Sen tänker jag parkera mig i duschen och tvätta av mig lite smuts. Cya!

Remember. What goes around, comes around!



Over and out
Puss&Peace


Helgen är över

Är sjukligt trött efter 3 dagars festande. Nåja, tänkte väl mest medela att jag har överlevt ifall nån har undrat haha. Näe, skriver mer imorrn lr nåå. Godnatt sverige!

Over and out
Puss&Peace

Alive för hela slanten!

Då har man druckit två dagar i rad. Den tredje och sista dagen är nu här, det tycker jag vi avslutar med att supa oss dyng raka och sjunger tills vi inte har nån röst kvar. Hejja!
Har varit riktigt kul, fast har hitills haft roligat igår, och jag har riktigt bra känsla inför denna kväll också. Så man får väl se ;D Idag kommer iaf min yokoo hit, olite jävla glad jag var att det löste sig! Tur! :)
Var förbi lule och shoppa lite igår. Helvete vad dom har rea överallt! jag hittade hur mkt som helst, men har inte råd att köpa precis allt jag ville ha. Men fick iaf två klänningar, ett par jeans, 1 T-shirt, Örhängen, piercingar, nya skor m.m med mig hem. Så jag kan väl inte direkt klaga heller ;D Någonting helt otroligt är faktiskt att Emelie Nilsson inhandlade sig själv en rosa klänning. Ja ni läste rätt, en ROSA klänning! Och den parta jag loss i igår, det var helt ok. Tänkte försöka se lite "flickig" ut ;)

Nu ska jag ut och dega på balkongen, sen bege sig ut på gräsmattan för sig själv höhö. Cya!



Over and out
Puss&Peace


Igår såg jag ur så där. Baby såg inte lika chokad ut hela kvällen dock. Överaskade han
genom att hoppa fram med kameran och pussa på han. Snygging ;)

800 grader

Känns det som iaf. Lr njaa, men varmt som faan äre! Har varit och sprungit på stan sen jag vakna typ. Träffade Mattias på systemet så han var snäll och körde mig och min Mattias hem till oss. Den andra Mattias råkades dock sätta sönder en öl, vilket resulterade i att han fick en öl dusch. Så nu är han hemma och duschar och byter om, tror att min karl också skulle göra liknande. För sen blire utgång på stan igen och käka :) Faan, hade vart grymt skönt att få ta sig ett dopp idag. Vet dock inte en enda badstrand i Boden. Vet juh bara nordpoolen haha! Har iaf inhandlat mig en ny bikini från nelly som borde anlända hos mig imorrn :D Så då är man redo för stranden. Rent kroppsmässigt så borde jag ALDRIG få visa mig på stranden, men men blir juh jävligt svårt att bada utan att visa sig i bikini innan. Kanske får satsa på klädsimm?

Nu ska jag gå och fixa klart mina naglar om jag började leka med inatt. Smält inte bort i solen gott folk, drick öl!



Over and out
Puss&Peace

Nu luktar jag gott igen

Tack vare min underbara pojkvän ;) Inte nog med att han är så snäll och köper mig min efterlängtade Ed hardy parfym, han köper även min "gamla" Paris Hilton Heiress, som både jag och han tycker luktar så jääävla gott. Så nu ni luktar jag gott som satan om jag får säga det själv ;D Glömde föresten säga att vissa fick 10 röda rosor igår också ;) Guess who? ME! :D
Återigen, Tack världens bästa och underbaraste Mattias! <3 Älskar dig!

Gårdagen gick åt att umgås med Mattias och Mattias. Nej jag är inte cp, det finns två Mattias. Lr asså, Min Mattias vän Mattias var också här. Haha nu vart det svammligt! Men ni kanske fattar? Iaf, vi såg på film och jyrade på. Första filmen var "Yes man" och jag tyckte den var as rolig. Fick sig mer än ett skratt. Den andra filmen kommer jag inte ens ihåg vad den hette, men sög gjorde den! Inte undra på, Brad pitt var juh med i den HAHA! I´m not a fan.

Denna dag har jag varit lat som satan och inte alls fått mkt gjort. Däremot har min bättre hälft varit otroligt kreativ :)
Sen har vi lagat mat tsm och allmänt chillat på. Längtar som faan tills min förkylning är borta. Den vill fasen inte släppa! Och jag som såg så fram emot att börja yoga,..nåja. Nångång släpper den väl!?

Nu ska jag dega ner mig i soffan och lukta på mig själv. För jag luktar gott! ;) HAHA!



Over and out
Puss&Peace




Som det ska va

Min underbara pojkvän står och fixar krubb åt oss just nu, precis som det ska vara! Me like ;) Det är en sån bra plats jag har här vid datorn, för jag ser nämligen rakt in i köket, där min otroligt sexiga karl står där. Lr kanske man ska vara ärligt och säga att det är hans bakdel mina ögon liksom dras till. 10 points butt!
Nog om "min" rumpa nu.

Idag snorar man faan nästan lika mkt. Undrar hur jävla länge det har tänkt hålla i sig egentligen!? För jag börjar då iaf bli förbannat less! Fortsätter jag snyta mig på det här sättet kommer jag tillslut lyckas snyta ur hjärnan och det skulle juh faktiskt vara mindre kul. Blä för snor.


Vad som händer och sker idag har jag faktiskt ingen aning om? Skulle väl tippa att det inte kommer hända allt för mkt med tanke på att det är söndag och,...tjaa...det är söndag.



Over and out
Puss&Peace

Kan inte sova

Problemet är juh inte att jag inte är trött, för det är jag verkligen. Men saknar att kunna krypa ner i min karls trygga famn, mmmmm! Nåja, han kommer juh om ca 4 timmar, blä! Får väl försöka sova under tiden.

Var juh och hyrde två filmer här tidigare. Har sett en utav dom iaf. "Rally brudar", den var faktiskt helt ok. Kanske inte det bästa jag sett, men helt klart så dög den :) Sparar den andra filmen tills imorrn så har jag anledning att få kramas och mysa mer med min karl. Förhoppningsvis klagar han inte på det ;)
Förövrigt har kvällen varit mkt lugn. Surrat en hel del i telefonen och svammlat på. Har försten vart duktig och lagt ut en massa nya bilder på pixbox nu också. Så ni får mer än gärna kika och kommentera :) Ska försöka bli lite mer aktiv med kameran nu. Synd att man är så dålig att fota, det är juh så förbannat kul att kunna gå tbx och kolla på bilder juh! :) Nåja, man försöker juh iaf.

http://miss-emelicious.pixbox.se

Nu ska jag snoka runt en sväng, sen ska jag göra ett nytt försök att sova, utan min Mattias :( Hojja, man är juh så kär så det är nästan obehagligt. Men samtidigt är det helt Fu**ing underbart!!! Näe slut på smöret. Godnatt Sverige! (förhoppningsvis)


Over and out
Puss&Peace


En prinsessa

Bjuder på en bild på min så underbart söta och kära vän Yokoo. Söta jävla människa!


Och ja, jag har lekt lite med bilden ;D Jag var uttråkad haha!



Midsommar

Midsommar vart faktiskt att fira hemma, och det var mysigt. Grillade kött och åt potatis gratäng och sallad. Sjuklig gott må jag säga! Sen drack alla utom jag och min lilla lillebror haha. Det kändes lite skumt, men det var skönt. Satan blir juh anfådd av att bara gå när jag är så här igentäppt i näsan, och allmänt slut i kroppen. Så sugen på bli ännu mer slut i kroppen var jag inte! Men jag fick agera fylle chaffis och det gick lika bra ;D Var förbi farbror och träffa kusinerna och hans sambo, spelade kubb och allmänt flumma på. Var en lugn, men helt ok kväll.

Nu är man hemma igen, hemma i boden. riktigt sköönt! Har vart och hyrt film som jag tänkte börja glo på snart. Baby jobbar ända till 07 imorrn bitti :( Blä! Men men, får göra det bästa av situationen och roa sig själv. Måste dock ta ur tummen ur arslet och byta sängkläder. Våra är ner snorade och ner hostade, fulla med bacilusker med andra ord, uuuww.

Film vare!



Over and out
Puss&Peace

Choklad sommar

Snorar och hostar gör man fortfarande. Nu hör man verkligen på mig att jag är förkyld plus att det har satt sig i bihålorna på mig så lutar jag fram huvvet känns det som att ögonen ska ploppa ur huvvet på en. Mindre trevligt kan jag tala om. Men jag vart lite piggare av min lilla prommis till Coop. Frisk luft gör en gott!

Imorrn är planen att åka hem till Ryssland och fira midsommar med familjen. Ska bli riktigt kul. Saknar la familia! Lillebror ska tydligen häva sig i fyllan igen haha. Längtar eftar pappas goda grillingar och mammas goda potatis gratäng, blir det annat blir jag besviken :P Typiskt att man inte känner nån smak dock :/ Förhoppningsvis kanske jag känner mer smak imorrn haha.

Inhandlade mig en Marabou "sommar" som jag glatt kan säga att det är bland det godaste jag ätit! Choklad med frystorkade jordgubbs bitar. Jag som älskar choklad och jordgubbar kan inte annat än älska. Så ni som inte har provat den, PROVA DEN! To die for. Tog dock ett par bitar innan jag kände smaken. Märkte när jag pratade med Yokoo att när jag skrattade så kände jag smak, haha! Nåja, fick känna lite smak för en stund iaf ;D
Nu ska jag bege mig mot kära soffan igen och vila lite till så kanske man blir som folk igen. Cya!

Over and out
Puss&Peace

Som sagt, To die for!


Firar mig själv

En dag som denna då man är ynklig och ensam då får man faktiskt gotta i sig MAX mat ;) Jag menar jag måste juh fira att jag tog mig in på skolan ;D Så det var romantisk middag för en.
Nu sitter jag här med en massa färg i håret ihopp om att jag ska bli av med det fjortis gula man har i håret. Tänkte satsa på en mer neutral färg, så jag har köpt en beige blond som jag länge vart sugen på men inte riktigt haft modet att inhandla. Men nu är det försent färgen är i håret, så bara hålla tummarna ;D

Efter färgningen i håret kommer jag vara helt uttråkad, igen. Nu när det är sommar så är det fasen bara skräp på tv. Typiskt, när man är sjuk och allt. Var dessutom och hyrde film igår så har inte råd att hyra en idag igen. Sprättade nämligen sista pengarna på hårfärgen. Men men, sånt är livet. Nu ska jag parkera mig i soffan och fortsätta snora. Cya.



Over and out
Puss&Peace

Host, snor, stonk och stön

Dock mellan allt snorande och hostande har jag lyckats få mig två glädjerus idag. Och nej inte pga av att jag hällt i mig en massa host medicin lr liknande. Nej nej, först och främst väcker baby mig genom att så stolt visa att han beställt parfym åt mig, gullunge! Så nu slapp jag fundera mer över det :) Tack världens bästa och underbaraste pojkvän!
Sen ringer mamma och berättar att jag har tagit mig in på Sunderbyns folkhögskola :D WIIIIIIE! Så den 17 Augusti hamnar man bakom skolbänken igen ;D Ska bli förbannat kul! Trodde faktiskt inte ens jag skulle ta mig in, men jag lyckades :D Så som sagt, mellan allt snorande och hostande så har man fått sig iaf två glädjerus idag. Återigen, tack världens bästa pojkvän för att du finns, då menar jag inte för parfymerna. Utan för att du finns, du är min och du är bäst!

Nu ska jag göra någonting kul, typ som att sitta framför tvn (som man gjort precis hela jäkla dagen) Suck.


Over and out
Puss&Peace


Beslutsångest!

Jag måste inhandla mig en parfym, så är det bara. Jag äger just nu igen och det tycker jag verkligen inte om. Inbillar mig att jag går runt och luktar illa. Jag vill ha min underbara och älskade Ed hardy parfym. Synd bara att den nästan är gratis, men bara nästan. Crap! Nåja, hittade den jag haft förr "Paris Hilton heiress", ett helt kit som innehöll 4 olika lotion/parfym grejsmojs för endast 399:- Tycker jag var gode billigt. Kruxset är juh det där med frakten + att jag tänkte ta på faktura, då blir det juh nästan lika dyrt som min ed hardy om jag köper den i butik. Men då måste jag vänta två veckor. Åter igen, CRAP! Har sjuk beslutsångest just nu. Paris hilton parfymen vet jag juh att mattias tycker om. Däremot om han gillar ed hardyn vette tusan, och ska jag vara helt ärlig skulle jag använda den ändå, haha ;P Den är To die for i min värld!
Ingen som vill typ,..köpa den till mig? Snälla? *blink blink*

Näe slut på parfym tramset ett tag. Ska gå och lägga mig och försöka klura ut någon lösning på mitt otroligt värdsliga problem. Godnatt sverige!


Over and out
Puss&Peace


Typiskt

Jag hostar så lungorna kryper ihop som små russin, och inte nog med det så har Mattias börjat kompa mig genom att snora. Åååh. Jag är inte alls sugen på att vara sjuk, och jag tror inte baby är det heller. Har tillbringat hela kvällen i sängen, SJÄLV, och sovit som en gris. Har haft feber för jag har svettats och frysit om vart annat. Blä blä blä!
Ska hälla i mig lite host medicin så kanske man blir som folk, lr som roligt folk, HAHA! Näe, men nu ska jag gå till baby och fråga vad han ville. sen funderar jag starkt på att bege mig till statoil för att köpa nå gotta. Mest för att intala mig själv att jag inte är sjuk och faktiskt är sugen på nått gott.Ja men hej bara hej, kommer sluta med att jag köper något som jag sedan inte ens äter upp. Lr så äter jag upp den för att tjuras fast jag inte ens känner nån smak. Bitter människa, jag vet. Näe nu ska jag sluta tjura och gå och kramas istället.



Over and out
Puss&Peace

Skavsår i lungorna

Har jag. Och det gör så förbannat jävla ont! Igår fick jag hosta av nån konstigt anledning. Så nu har jag tillbringat natten till att hosta sönder mina stackars lungor. Jävligt kul! Så nu svider det i båda lungorna bara man tar ett andetag. Jippie. Visst det är ganska längesen jag vart sjuk sist, men jag orkar verkligen inte bli sjuk nu.
Men om jag blir sjuk så önskar jag att min pojkvän tar hand om mig ;)
Här trodde man att man skulle bli ompysslad, men nå näe, han for på stan och "palta" istället :P Så då får man väl göra det bästa av situationen. Palta ner sig själv i soffan och dricka en jävla massa vatten. Hallelujah!

Soffan vare...



Over and out
Puss&Peace

GRATTIS LILLEBROR!

" iDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DENNIS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!"

Idag äre lillebrors tur att fylla år. Och inte nog med det så fyller han för fasen 17. Nästa sommar kan han juh gå ut på krogen med sin käre syster ;D Ska bli riktigt kul! Nåja, förlåt att jag inte kommer hem och firar dig lillebror. Men vi tjuvfirade juh dig i fredags ;D Hoppas du vart nöjd med presenterna. Ha en bra dag lillebror!

Just nu sitter jag och inväntar svärmor och svärfar som ska komma och hälsa på :) Mattias är och lämnar blod så jag sitter själv här hemma. Idag blir det nog en trevlig dag, tror det står med en massa grejer på schemat iaf :) Näe nu ska jag sysselsätta mig med nått annat. Cya!


Over and out
Puss&Peace



Syskonen full&Fullare. Grattis broe!

En sleeten söndag

Vaknade kring halv två idag och hade seriösa planer på att stanna i sängen hela dagen. Mattias stackarn har stigit upp efter att endast ha sovit 4 timmar, sen iväg och jobba. Så det där med sängen lät lockande. Men då ringde Schmakki så ja surrade med han i nästan en timme. Sen beslöt jag mig för att stiga upp. Tog tummen ur aslet och städade hela lägenheten. Var till och med och pantade alla tom burkar. I flera timmar höll jag på. Men nu är här fint plus att det luktar gott, imorrn får vi juh nämligen fin främmande :)

Kvällen har gått till god mat och lite snabb mys framför tvn. Sen klippte jag baby och stackarn somnade flera gånger (medans jag klippte honom!) Det är faktiskt inte en helt enkel match att klippa någon vars huvud rullar omkring lite när det vill, haha. Stackars söt hjärtat! Nu sover han iaf som en klubbad säl :)
Konstigt nog är faktiskt jag också väldigt trött, vilket är konstigt med tanke på hur jävla länge jag sovit idag. Men men, det är skönt att sova, plus att jag älskar när det regnar :D Då sover man som ett litet barn ;)

Btw, vart en lyckad kväll igår. Hann se lite av drängarna och skaka lite på rumpan. Sen fick jag höra en massa positiva saker som gick rakt in i hjärtat dessutom. Bra kväll! :)
Nu ska jag ringa bror och snacka lite siiiit. Sen blire sängen. Godnatt sverige!


Over and out
Puss&Peace

GRATTIS ÄLSKLING!!!

" IDAG ÄR INGEN VANLIGT DAG, FÖR IDAG ÄR MATTIAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!"

Idag fyller min älskade ängel år. Har dock knappt hunnit se honom idag när stackarn måste jobba, på sin födelsedag. Blä! Men sen kommer han hem och då ska han firas! :D Skulle behöva hinna presentera honom för saxen också, trollunge ;)
Sen har jag ingen aning om vilka som dyker upp här!? Men farmen blir det iaf sen! :D Hoppas du får en underbar födelsedag hjärtat, Älskar dig mer än allt, och det vet du! <3


Nu måste jag hoppa in i duschen och kanske börja förbereda sig lite. Gruvar mig som för att sätta igång, för jag är sjuuuuuukligt trött. *Gäsp*. Nåja, they dont call me batman for nothing ;) HAHA!


Over and out
Puss&Peace

Jodå

Jag lever, konstigt nog. Är så sjukt trött! Har stessat som en trimmad ekorre i två dagar nu. Had tänkt hinna umgås med Emil och hans tjej en sväng ikväll, men det kände jag rätt fort att jag inte alls orkar. Vart så himla sent och klippa min moster också :/ Men fin vart hon! :) Har umgås med min underbara söt kusin Amelia också. JÄKLA SÖTUNGE! Har fotat en massa bilder på henne som jag ska lägga upp här senare. Desamma gäller balen. Men jag kommer inte lägga upp dom fören jag är i Boden. Så då vet ni det :P

Imorrn har jag nästan bestämt mig för att vara nykter. Jag menar, jag är juh lika jävla galen som nykter ändå så :D Plus att då behöver jag inte oroa mig för att vara körklar på lördag morgon. Då fyller juh baby år. Ska bli riktigt kul och se vad han säger om min present. Kul kastar han den HAHAHA! Näe, nu ska jag dega ner mig i soffan och umgås med lillebror. Är juh inte så ofta nu för tiden det händer så. Ha det!


4 månader, helt underbart!
Mattias Sundelin inte ens den dagen jag tar mitt sista andetag kommer jag sluta älska dig. Du är bäst !!
Miss yah babe
<3

Over and out
Puss&Peace

Vad i hela himmelen!?

Gör jag vaken nu? Jo jag har nämligen stigit upp efter 6 för att köra Mattias till sävast så han kunde hämta taxin, för min underbara, älskade, bättre hälft låter mig ta hans bil till kalix. Vilket innebär att jag slipper åka äckel buss. YEEEES!
Thank you baby :-*

Somnade väl kring 03.30 inatt så ögonen rullar istort sett i huvvet på mig just nu. Ska gå och sova nån timme. För att stiga upp och vara igång från nu tills sent ikväll, NEWWA! Cya.


Over and out
Puss&Peace


Rätt likt mig faktiskt. Visseligen är jag mer gul/orange i håret än grön. Men men.




Som jag trodde

Så blir det operation till hösten,..igen. Återigen denna gång titthåls. Kan förklara mer nån annan dag, men inte just nu.

Idag har jag varit helt slut, sovit lite på dagen och inväntat baby. Sen käkade vi MAX mat och var sedan och hyrde film. Filmen var inte alls bra (som vanligt när jag väljer). Men men, fick iaf mysa med baby, vilket var otroligt uppskattat! :) Måste juh passa på för senare idag beger jag mig till Kalix och får inte se honom på flera dagar, blä! men men, har en massa saker som ska göras, allt från balfrisyr till att fira alla min kära vänner som stod på sig i skolan och nu lyckats ta sig till studenten :) Sen ska det bli kul att träffa familia, saknar dom rätt mkt faktiskt.
Nåja, kommer vara rätt stressiga dagar dom här närmsta iaf. Hoppas magen står ut med mig.

Nu ska jag ringa lillebror och höra vad han har för sig. Storasyster kan nämligen inte sova, och jag råkar veta att jag har en lillebror som veän han har sömn problem :P
Cya!


Over and out
Puss&Peace

Det lever om

Idag har man hunnit göra en hel del. Vaknade av att papi ringe och väckte mig just efter 8 imorse och eftersom jag somnade efter 5 imorse så kan ni förstå att jag var trött. Nåja, bara pallra sig upp och bege sig mot kalix. Väl i Kalix har jag vart på möt på Arena ung, lr snarare på en föreläsning. Det var juh inte den mest spännande upplevelsen jag haft i mitt liv direkt. Tror aldrig mina ögon har rullat så mkt i huvvet förr haha.
nåja, jag överlevde iaf och begav mig på stan och var förbi furuhed med yokoo. Sen har vi hunnit vara och käka våra goo tallrikar haha ;D Sen for yokoo iväg och jag for och överaskade papi med ett snabb besök på hans jobb. Han såg faktiskt riktigt glad ut. Sen var jag och drack kaffe på mammis jobb och surrade med henne. Även hon verkae riktigt glad att se mig. Kom på att jag har aldrig varit utan mina föräldrar så här länge haha. Var typ 3 veckor sen jag såg dom sist. Nåja, på onsdag beger jag mig till Kalix igen och får lov att umgås med la familia lite bättre :)

Nu är jag hemma i Boden igen. Var hemma just efter 5, riktigt skönt! Känns dock som att min kropp inte alls mår nå bra. Jag typ hettar och har J*vligt ont i magen, åååh blir så jävla less. Garanterat cystorna. Orkar inte ens kolla upp det nå mera. Önskar att dom bara kunde försvinna så man kanske slapp ha ont nångång. Men men, jag och min tur.

Nu ska jag sluta beklaga mig och krypa ner i soffan. Ska se CSI och sen hade jag tänkt mysa lite med älsko när han kommer hem från gymmet. Sen blire att nana kudden. Cya.

P.s

Fy faan vad jag är kär!


Over and out
Puss&Peace

Sorry

Ni som hann läsa mitt förra fylle-inlägg. Haha. Jag vet själv inte riktigt vad jag menade,men jag var lycklig igår iaf haha! Hade grymt roligt med yokoo babe. Vi for till farmen och skaka loss och träffade massa folk. näe det var en riktigt bra dag! Synd bara att Mattias var tvungen att jobba, hade varit ännu bättre att få ha med honom. Har juh knappt sett älsko ihelg :( Nåja, det hinner vi ta igen! :) Imorrn blire en visit över till Kalix, men bara under dagen. Har lite ärenden att fixa. Bläää och skit vad tråkigt att köra Boden vägen. Tur att jag får sällskap iaf :D

Nu måste jag återigen försöka sova. Saknar Mattias väääääldigt mkt dock, tycker inte alls om det här med att sova utan han. Sängen är för stor! Men men, ska upp 8.30 imorrn, så det är verkligen dags för kudden. Cya.


Over and out
Puss&Peace

JA, Jag vill leva jag vill dööö

i noooooooorden!!

Idag är vi alla stolta svenskar. Vad ska man säga, grattis på nationaldagen haha!?! ;D




Over and out
Puss&Peace

Det fortsätter

Har återigen haft en riktigt wunderbar dag! Min Yokoo babe har kommit till Boden idag och vi har minst sagt hunnit ha en hel del för oss haha! Johanna har haft lite mndre underliga upplevelser idag haha, imorrn lär det bli fler ;P Var på sys idag och inhandlade 6 liter vin, så nu är vi minst sagt laddade! Vet ännu inte om det blir farmen imorrn lr om det blir ice. Men party blire iaf!
Kvällen har dock gott till att äta gott, se på film och snacka en hel massa. Grymt härligt! Såg föresten "I taket lyser stjärnorna" tror jag den hette!?! Nåja, den var iaf riktigt bra, så för er som inte har sett den så råder jag er, se den!

Imorrn hoppas vi på fin väder, skulle sitta grymt nice med tanke på att imorrn ska här grillas ;D Nu ska jag springa och fortsätta jyra med yokoo. Sen blire faan och sova. Det är juh en dag imorrn med har jag hört, lr det är juh ny dag redan nu haha!
Btw fick jag ett samtal idag som fyllde hela min själ med lycka. Saknar dig också vännen! Snart ses vi!!

Nu sängen. Cya!



Over and out
Puss&Peace

Helt wunderbart!

Jag tänkte försöka att inte skriva hur mkt som helst. För jag surrar med lillebror i telefonen. Plus att jag har min otroligt snygga man liggandes i sängen och tycker jag ska komma och joina honom. Helt ärligt börjar jag bli lite trött också. Nåja, har haft en helt underbar kväll ikväll. Har ätit jätte goo middag + efterrätt. Sen har vi sett på "Vi hade iaf tur med vädret, igen" Måste säga att jag vart lite besviken. Visst inte var den dålig, men långt ifrån det bästa jag sett också. Men hur som haver har jag haft en helt underbar kväll tack vare min underbara älskling! Jag är faan helt nykär efter ikväll tror jag haha. Nog för att jag är nykär än egentligen ändå. Men kan väl säga att man fått sig en jävla nytändning ;) Tack snälla älsklingen för en underbar kväll. Detta måste göras om!

Nu ska jag surra klart med lillebror. Han ringde och berättade massa roligt :D Sen ett snabb samtal med jöntti. Sen fåre bli sängen för imorrn kommer min yokoo babe till Boden. Så då är vi två galna blondiner som ska göra boden osäker ihelg ;D Lr en av dom är gulhårig, Gaah! nåja, hade jag haft pengar hade jag färgat det, lovar. Får bli sen..nångång.
Bjuder på nå härliga bilder ;D Cya!


Over and out
Puss&Peace


Grill potatis sallad, färdig grillad kyckling, grönsakssallad och vin. MUMS!


Efterrätt: Färska STORA jordgubbar som doppades i smält marabou choklad.
Behöver jag ens skriva MUMS!?


Blod, svett och tårar

Tjalle!
Lördagen började med ett besök på systemet där man inhandlade två vin flarror. Efter nån timme bar det av till Lule och vi åkte buss. Antagligen den hitills skummaste bussresa jag haft i mitt liv. Det första jag ser när jag kliver in i bussen är en papegoja. Ja ni läste rätt, en livs levande papegoja! Sen efter ett tag kliver jokern från batman in i bussen. (en helt vanlig människa utklädd), hoppas hon/han skulle på maskerad och inte har den sminkningen till vardags. Nåja, Resterande av dagen var uppochner, nerochupp. Så jag vet inte vad jag ska säga? Hade väl inte den bästa dagen i mitt liv. Och klant jävla jag lyckas skära min på handen så det såg ut som att jag hade kört handen genom en köttkvarn haha!. Men det gick bra, bara nån lill skråma. La ner flaskan 5 på morron och somnade kring 7, helt slut!
Söndagen gick mest åt till att vara sliten och äcklig! Man mådde som man förtjänade med andra ord.

Idag har det varit en bra dag, fel, en helt underbar dag! Började med att man vart väckt med massa pussar och goar. Finns det nått bättre sätt att vakna upp på? Efter jag tagit mig upp ur sängen sa baby att vi skulle göra en sak. Så han kör iväg med mig och vi hamnade tillslut på en minigolf bana. Jag ledde istort sett hela tiden, ända tills nästa sista hålet. Där tog (tyvärr) mattias över ledningen. Men jag hade en fågel på min sida. Mitt i allt flyger nämligen en fågel förbi ovanför mattias och släpper en stor skit på hans axel HAHAHAHAHA! Vet inte om det var min tur, för på sista banan slog jag i bollen på två försök vilket gjorde att matchen vart lika, oavgjord alltså. Hehe bättre den än att jag hade förlorat iaf ;)
Efter det har vi handlat, vart ut och käkat, myst och allmänt haft det gott. Hoppas på fler av dessa underbara dagar. Så bra som jag haft det idag, vill jag alltid ha det!

Nu SATC, sen sova. Godnatt Sverige!


Mattias Sundelin, you are the love of my life!!!! <3


Over and out
Puss&Peace
RSS 2.0