Kärlek

Finns det bottenlös kärlek? Villkorslös kärlek alltså? Givetvis finns det! Min kärlek till min dotter är ett stor bevis på det!
Finns ingenting jag inte skulle göra för denna unge!!! Du gör mammas dagar <3

(Någon som ärvt mammas tjockis-kinder?!?!) ;)

Snart mitt hjärta

Är ditt namn förevigat i min hud!
På torsdag ska nämligen jag och Mattias åka till Toob och tatuera våra "Molly tatueringar". Ja ni läste rätt, Mattias ska förlora sin tattoo oskuld ^^,
Den är så jääävla fin tatueringen jag ska göra, är så nöjd med skissen så jisses! Dock har jag börjat svammla om placeringen. Hade tänkt ha den på skuldran men nu har jag blivit sugen på armen. Vetti tusan hur jag ska göra!?! Ska höra med kloke Toob som kan sånt där vart han tycker den passar bäst :)
Jag längtar så det gör ont i magen!

Min fina, älskade, underbara unge! Som mamma älskar dig!!! <3

Har börjat lyssna på musik igen <3

Klimakteriet?

Ja det känns som om jag skulle vara där! Svettas som en jävla gris. Blir galen :O
Förövrigt vill jag vara rik för nu är jag inne i en sån här gullig period där jag vill köpa jätte mkt grejer. Bla en ny garderob (billigt och bra), skor, LÖSHÅR, smink en massa nya tattoos osv. Ja ni förstår juh själva att listan kan göras lång :) Men tur som är så överlever jag ändå ;)
Kan ju också tillägga att jag mår bra efter operationen. Hart vart seg och mör i kroppen men annars mått helt okej, vilket är jäkligt skönt :) Nu hoppas vi bara detta går vägen och att jag slipper cystorna ett bra tag iaf, please!?!

Har fudneringar på att lösenordsskydda min blogg föresten. Så mkt roligare att hålla koll på vilka som läser min blogg plus att då kan man vara mer privat. Den karamellen ska jag fortsätta suga på.
Näe, nu ska jag öppna balkong dörren OCH slå igång fläkten för annars rinner jag bort här i soffan. BVC här senare för att se hur mkt skrållan vuxit osv, så mest troligt uppdaterar jag senare igen ;) Tjing!

Operation 8 lr 9!?!

Hemma från en lång helg i hedenäset där vi umgåtts med Mattias kusiner Peter och Magnus med tillhörande flickvänner, Elin och Maria. Riktigt kul att ses igen! :) Hann även spendera onsdag och halva torsdag i kalix, en snabb utgång med Annis med andra ord ;) Borta bra men hemma bäst!

Kom på att jag har nog inte skrivit att jag ska opereras igen!? Nåja, imorrn rullas jag iaf in på operationsbordet i sunderbyn igen för 8 lr 9 gången?!? (har tappat räkningen). Min blodcysta på 7cm sitter inte längre fastklämd så nu kan dom komma åt och punktera den ihopp om att jag ska bli av med cystorna. Syn på den säger jag bara. Men givetvis hoppas jag att jag har fel.
Nåja, live and let die som min bätte hälft en gång i tiden skulle ha sagt!

Bjuder på några bilder från veckan :)

BB grabbarna :)

Stor snsarn Annis ;)

Kusinerna Stella & Molly :)

Gänget sammlat för att trycka i sig enorma mängder pizza och kebab ;)

En helt vanligt pizza i torneå! Min lilla pizza (och nej, jag åt INTE hela)

Kramkalas :)

Skrållan vinkar "hejdå!" :)

Mera naglar

Idag har jag fått finbesök av elin.S som kom till boden för ett återbesök :) Även denna gång fick jag leka med geleérna. Hon ville ha svart och blått men jag föreslog även lite silver. Så det vart en lite galen men häftig kombo ;D
Hoppas du vart nöjd Elin!

New naiils

Men inte på mig! Så virrig är jag inte ;) Näe, denna gång var det Luisa som kom på återbesök och gjorde återigen design naglar. Så sjukt roligt att leka lite :D

"En hjärta kan gå i tu..."

"...men min hjärna kan gå i tuuuusen bitar!". Trött som ett jävla arsle. Ursäkta min svenska men det känns verkligen som att skallen ska trilla lös från nacken. Fattar inte hur jag kan vara så sinnessjukt trött.
Ajja, bara rycka upp sig.
Skrållan ligger och sover och vi väntar på att hon ska vakna för då ska vi bege oss ner mot staden :)

chili con carne

Idag har jag och Mollan vart på mission. Nämligen hämtat Maria i råne och köra henne till Sunderbyn, därefter inhandlade jag en bröllops present (ska på bröllop på fredag). Har hunnit ha en massa skratt för oss som vanligt.
Väl hemma hann jag med en snabb pn med Mollan och sen begav vi oss mot fotbollsplanen för att se pappa Mattias in action. Mollans första fotbolls match live Pappa Mattias var förövrigt snyggast på plan, som vanligt ;)
Sen knallade vi hem tsm och jag ställde mig vid spisen och kockade ihop en het chili con carne med en massa vitlök. It taste awesome! ;)
Nu väntar vi på att Mollan ska somna, sen blir det filmmys i soffan för mamma och pappa :)

Skrållans första framtand har dykt upp, i överkäken alltså. Det blir alltså tand numero tres. Som sagt förklarar det verkligen damens humör ;) Inte för att det har vart så hemsk men.
Btw, hon är blå i munnen, tandköttet, där hörntanden ska komma fram nångång. Har ni vart med om likande? Hon verkar då inte ha nå mer ont där än där tanden spruckit fram som tur är. Sötungen min <3



Naglar

Gjorde föresten som mina naglar inatt i brist på annat :)

Helgen

En liten sammanfattning med bilder och ord.

Fredag: Kom till Boden och for på stan för att inhandla blakka, tilltugg mm. Hann förbi en snabbis på Hanssons för att träffa några som satt där. Sen vidare hemåt för att göra sig i ordning och festligheterna var i full gång. En sinnessjukt bra kväll som hölls på våe balkong tills vi tillslut rörde oss utåt (lite väl sent), men roligt hade vi!
En efterfest som gick hyffsat bra där endast en skadades, haha. Näe men det slutade iaf bra :) (Endast 3 stygn under foten)

Lördag: Vaknar upp och är mör och seg i kroppen, men bara att sätta igång. Var vääääldigt trögstartat och gick inte alls fort lr bra att dricka. Slutade med en hel del shots för att komma i fas (vilket jag tillslut verkligen lyckades med). Utgången vart mkt tidigare än fredagen och jag hann träffa en massa trevliga människor ute i vimmlet. Bla surrade jag och Sandra med Kalle Kristiansson (stavas?) Idol-kalle iaf, och hans manager.
Efter ännu ett par shots ranglade jag, Sandra och Ekan hemåt. Vi var alltså sist ute. All in!

Söndag vaknade man mörare än någonsin och saknaden efter Molly var enorm! Tillslut fick vi hem lill plutten och familjen var hel igen <3 Säger det återigen, hade en magisk helg! Tack alla inblandade!

Då var det över

Boden alive 2011. Men herregud så kul vi haft! Jag har hunnit festa både fredag och lördag medans mamma haft Mollan i kalix. Det hade gått super bra, värre för mig som höll på att sakna ihjäl mig ;) Men hon tycker väl det är skönt att slippa mamma ett tag haha. Kan säga att det var en yber lycklig liten tjej som jag hämtade idag. Ho kastade armarna runt halsen på mig och bara goades :) Älskade underbara unge!

Har hunnit med en massa galenskaper i helgen som sagt. Ska se om jag hittar någon bild (vart tyvärr inte alls många:S ). Nåja, nu är det tbx till verkligheten som gäller :)
Sammanfattning av helgen: Magisk!


Bjuder på någon bild som mamma fotat när Mollan och hon var och gick strandpromenaden i Kalix :)

Huvva!

Sitter hos mamma ännu och väntar på att hon och Molly ska komma hem. Dom har nämligen vart och gått strandpromenaden. När dom kommer hem är det dags för att säga hejdå till Molly och åka till Boden för att festa med Mattias och company, men jag gruvar mig så jääääävla mkt just nu för att åka ifrån henne :S Jag vet att det kommer gå över när jag farit iväg, men innan dess är det ett helvete :(
Dock är jag jävligt tacksam att min mamma ställer upp som barnvakt så jag och Mattias kan gå ut tsm, ska bli riktigt skönt. Hon är världens bästa mamma och mormor <3

Näe, nu ska jag packa det sista för snart ska jag pussa skrållan hejdå....Huvva!
RSS 2.0