Fredag (jag tror det är lördag)

Jepp, hela dagen har jag vart övertygad om att det är lördag idag och haft extra press med att hinna klart skolarbetet. Dock vart jag lite lugnare när jag kom på att det "bara" är fredag idag haha ;D
Har iaf pluggat och är nästan klar med ett arbete. Då har jag bara 3½ kvar...:/

Nåja...

Nu tänkte jag och babe krypa ner i soffan och se nån film. Jag tänker trycka jordgubbar höhö! Btw så var det nog bara gravid hormoner, idag är jag inte alls lika kär. SKOOOOJJJJJJJJJAAAAAAA! Love yah babe!


Thaimat

Steg upp samtidigt som Mattias idag vilket inte direkt är så vanligt. Dock sov han jävligt länge såd et var inte jag som var duktig och steg upp tidigt, men ändå ;)
Efter lite häng vid datorn och glott på lite tv så började våra magar kurra. Så vi drog ner på stan och inhandlade oss thaimat från den lilla thai vagnen. Dom har sjukt god mat plus att den är jävligt billigt! 50kr för sex små rätter. Yummie!
Satt och såt nått avsnitt av two and a half men också. Snice snice. Men nu är det slut på det roliga. Näsan ska ner i läxböckerna nu. FY FAAA VAD LESS JAG ÄR!


Önska mig lycka till, det kan man gott och väl säga att jag behöver!!!


Kanske inte ser lika gott ut som det faktiskt är men ;D

Knas hormoner?!?

Sitter och pluggar men har verkligen fastnat så snart ger jag upp och kastar in handuken för ikväll. Har dessutom lyckats få en jäkla huvudvärk så att överhvudtaget fortsätta vara vaken känns mest dumt.
Hojja, jag har sån stress i kroppen om detta plugg så det är helt galet :S Och för att inte tala om pengar...

Näe över till någonting positivt. Jag svävar fortfarande på molm och är rent ut sagt överlycklig att Mattias är hemma. Jag vet att jag ältar det om och om igen, men det är verkligen så. Jag hörde honom för en liten stund sen ligga och babbla i sömnen inne i sovrummet, jag vart så glad när jag var påmind om att han är hemma så jag tänkte nästan springa in och pussa på han, haha. Det har ju slagit hel knas i huvvet på mig lr nått? Gravid hormoner?!?
Lr så har jag bara blivit äckligt nyförälskad av någon anledning?!

Nåja, istället för att fortsätta grunna över sånt så ska jag krypa ner till sängs, med min pojkvän som jag äntligen får sova med ;D Tjat, tjat, jag vet ;D Feeeelååååt!

Godnatt sweeeeedz

BABE ÄR HEMMA! :D

Äntligen! Fy faan vilken lycka. Hann bli både svettig och pirrig när jag stod på Kallax och väntade på honom haha ;D Man har ju hunnit bli helt knäpp! Jag kände mig typ blyg när jag såg honom också ;) Ja men är ju som underlig!

Nåja, nu är iaf älsko hemma som sagt. Jag har beställt MAX mat till middag så vi får väl se om jag får min vilja igenom. Men dock vill jag inte dit för att äta hamburgare, haha nej nej. Jag vill dit för att äta deras veggo sallad ;D Den är sjukligt god! Jag kan inte äta hambugare nu mer för det är för flott så magen skriker emot :S
Nåja.

juste, jag har en snäll pojkvän, på tok för snäll! Han hinner knappt hoppa in i bilen så började han och ska tömma sina fickor. Så ger han mig den ena presenten efter den andra.
Jag fick shampo och balsam från Toni&Guy, en mascara från dior, ett läppglans från lancome och en parfym från escada. FY FARAO VAD JAG ÄR BORTSKÄMD! :S Fick nästan ont i magen när han lasta allt över mig. Men tack snälla underbara älsklingen!
Ja, jag har världens bästa pojkvän!



Mattias Sundelin

Min kärlek med sort K som jag inte träffat sen i måndags förra veckan. Hojja och fy faan! Men imorrn äntligen, då äntligen...

Jag har suttit och funderar för mig själv där jag sitter hemma i lägenheten och kommit fram till hur jävla kär jag egentligen är i Mattias. Hur jag fortfarande kan få det där pirret i magen av att titta på honom. Jag kan börja le när jag sitter och smygkikar på honom och han har ingen aning om att jag gör det. Hur mkt jag älskar att sova med honom, höra honom babbla i sömnen till och med. (Och fast han ibland försöker putta mig ur sängen).
Något jag verkligen saknar är att känna hans heeman arm omkring mig, och känna hans andedräkt i nacken. Mmmmm myyyys! Jäääävlar vad jag är kramsjuk!
Min älskade ängel vad jag tycker om dig, utan dig är jag halv. Utan dig vet jag inte vart jag skulle ta vägen? Och bara så du vet, du kommer bli världens bästa pappa!

Jag älskar dig så mkt så det är egentligen inte ide att jag ens försöker förklara.

PUSS BABE!




Äre så? ;)

Läslusen Emelie

Fy faan vad tråkig jag har varit den sista veckan, förlåt kära vänner. Men jag har bott i läxböckerna och verkligen slitit arslet av mig för att bli klar med allt. Två stora och jobbiga uppgifter har jag äntligen gjort bort. Nu har jag bara två kvar. Vaknade vid 10 imorse och har pluggat sen dess. Nu har jag tagit en liten matpaus (den bestod av två banaer och lite surf på fejjan). Men snart är det dags att återvända till läxsböckerna :( Tänkte försöka hinna göra bort så mkt som möjligt med tanke på att imorrn kommer Mattias hem, och jag ska jävlar i mig inte göra så mkt annat än att kramas med han, vare sig han vill lr inte! Hålla på och åka bort och lämna mig i 10 dagar fiifaan! :P


Förövrigt är jag så äckligt sugen på en utlandsresa så det är sjukt. Dels för att alla surrar om att dom ska iväg, dels för att jag har aldrig varit utomlans med Mattias (nej jag räknar inte med finland!), dels för att jag endast har vart utomlans en gång i mitt liv (Nej jag räknar inte med finland!) haha. Funderar på att tippa på travet lr spela på lotto, lr kanske keno? Fatta underbara känslan att vinna en jävla massa pengar. Då skulle Mattias få sig en smärre chock imorgon när jag hämtar honom på kallas. Så skulle jag stå där med färdig packade väskor och säga vänd om ;D höhö! Jaja, drömma kan man och det är jag förbannat bra på!

Näe nu ska jag plugga samhälls. Ska läsa 150 sidor om lag, rätt och privatekonomi. Sugen någon?

Sprucken korv

Jepp, börjar se ut som en sån. Har dessutom insett att det lär juh knappast sluta med det. Jag pratar om bristningarna som jag börjat få över fläsk handtagen haha. Dock så skiter jag i hur faan det ser ut. Jag väntar för guds skull barn! Sen efter man fått barn och är missnöjd så kanske man gör någonting åt saken då.
Jag insåg att dom hade blivit värre när jag tog en ny magbild för att se om det har hänt någonting. Sist jag fotade var jag i v.13 (12+0) och nu har jag fotat och nu är jag i v.15 (14+0). Lägger in bilden så får ni väl se om ni ser nån skillnad. Som sagt kan jag inte riktigt bestämma mig haha!

Jag har faktiskt börjat inse mer och mer att jag är gravid. Lr lite iaf ;D

Fullt upp

Har jag haft de två sista dagarna. Har nämligen varit barnvakt åt min kusin nu i mer lr mindre två dagar :P Har haft fullt upp från morgon till kväll. Hon är så jäkla söt så det finns inte. Guud vad jag längtar efter barn! Men snart så ;D

Idag slipper jag iaf sova själv, har sötaste kusinen vid min sida :) Har fotat en massa bilder dom senaste dagarna så jag tänkte lägga in. Dock ville inte datorn sammarbeta så jag har bara en bild att lägga in. Bilden är tagen för dryga timmen sen. Ska borsta tänderna och sen ska jag krypa ner vid lill söt :) Godnatt sverige!



Amelia <3

800 grader!

Herregud vilken värme alltså! Men jag tror knappast någon har missat den. Är hos pappa nu och det är så skönt. Bara dra på sig bikinin och gå ut dirr på mornarna, här ser ingen alla ens bilringar ;P HAHA!
Igår åt vi tacos, var på badstranden (minsta bror badade i havet), sen såg jag, pappa och Dennis på film, det var trevligt :)

Idag begav jag mig till Kalix och har vart och knallat runt själv först ett tag, sen ringde jag min moster så jag följde henne och fikade på lyktan. Fick träffa söt "musse" också :) Jajuste, ska vara barnvakt åt Amelia på fredag också, ska bli riktigt kul! :)  Ska hitta på massa bus och hyss ;)
Jag mår jätte bra i takt med solens strålar. Hade dock behövt pressa lite också, men det här med att sola är inte riktigt mig grej, tycker det blir för varmt och får panik haha! Funderar seriöst på att köpa en mindre pool och fylla här hemma hos pappi ;)
Saknar Mattias bara...

På tal om pool, babe jag vill flytta till hus och ha pool på bakgården. Det är väl ok? Fniss ;)


Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Har slarv pluggat idag så jag måste verkligen ta itu med det idag :/ Nåja, jag överlever. Nu blir det iaf ungsteks lax och pottis till middag. Sen jordgubbar och glass till efterrätt ;)

Solen skiner för fulla muggar

Och jag sitter inne och fiser som en annan skit. Jag vill ut i fin vädret och hitta på någonting, men herr Sundelin är inte i form för det. Jag önskar att jag hade modet att ta en bild på honom nu för att kunna dela med mig till er. Men risken är för stor att han skulle bli vansinnig ;P haha!
Synen är iaf oförglömlig!

Jag är jätte sugen på att spela tennis, spela mini-golf, ha picknick, åka båt, vara på grönalund, sitta och elda nånstans, resa, bil semester, pappas altan, bada i en pool, umgås med vänner, äta mjukglass osv osv. Listan kan göras lång. Tyvärr kostar mkt av dom pengar, vilket jag inte har. Shiit vad jag vill vinna en jävla massa pengar. Det skulle få en stor sten att falla från mitt bröst! Nåja, jag är ju rik på annat!?!

Nu måste jag gå och väcka Mattias så vi kan skölja hans hår. Juste glömde säga det, han håller på att få "sommar slingor" i håret ;D

Bajs,..crap,...Fu*k

Så har min dag vart, hitills. Men det ska vi jävlar göra allt i makten att ändra på. Min käre vännina silverplats är just nu på ingång och när hon kommit hit så ska vi bege oss till pite på cruiiising ;D Har inte vart på cruising på ap länge så det ska bli skoj :) Dock skulle vi haft en lite snyggare bil än en gammal 740 ;P Men va faan, den rullar ju!

Näe nu kom hon så n ska vi bege oss. CYYYYYYYYYA!

Btw, bjuder på en grymt "snygg" bild bild på mig. Men jag har juh lovat att visa min nya hårfärg. Dock tycker jag den ser lite röd ut på bild :S Hmm!?

Gravid?

Ja faktiskt. Med en hel del hjälp på traven så har jag lyckats att bli gravid :) Jag är nu i v.13 och det är väl den största anledning till varför jag vågar gå ut med det. Dock är jag fortfarande livrädd att någonting ska hända, men samtidigt så kan det ju faktiskt göra det under alla 9 månader. Så istället för att sitta livrädd och fundera så delar jag med mig istället :)
Jag är beräknad till 21/11 och jag längtar så det är helt sinnessjukt! Men tiden går ju fort. Jag tyckte jag var nyss i v.6 och nu är jag i v.13 mitt i allt. Helt knas :) 

Jag kunde inte vara så mkt lyckligare än vad jag är just nu. Jag väntar barn med den underbaraste människan på jorden. Nu vet ni alla om det och är det någonting ni vill fråga så vsg :) Dock svarar jag inte på anonyma kommentarer som sagt!
Tack för alla gratulationer också btw! Det värmer :)
Nu ska jag gå och göra mig lite kvälls fika, sen ska jag se mitt efterlängtade avsnitt av 90210 ;D Cyya!



Det syns inte utanpå kläderna kanske, men det känns och man kan iaf på bilden se :) Dock har jag ju en cysta i magen också som kan ta lite plats. Men där bor bebis iaf <3
(v.12)

ÄNTLIGEN!!!

Nu är det äntligen onsdag, solen skiner och humöret är på topp. Why? Idag kommer äntligen Mattias hem :D Ska börja bege mig mot kallax nu faktiskt :) Så idag blir det en jävla massa kramas och pussas ;D

Värsta myset

Idag har det som sagt kalasats igen fast denna dag hos mammi. Har fått massa bra och ha grejer och en jäkla massa trisslotter, mest nitlotter dock :( Men men, lika nöjd är jag förde! :) Annis har även vart och fikat hos mig, och även hon gillade min jordgubbs tårta, det gjorde dock inte hennes mage hahahah!
Har glidit runt stan och funderat ut nått roligt att göra. Lätt i kalix? näe! Men vi slog ihop våra kloka skallar och kom fram till att vi skulle se film vid älven. Hur går det till tänker ni? Jo vi for till Annis och hämtade ett täcke, 2 kaffe koppar och hennes laptop och mojsade ner oss i bilen nere vid vattnet så vi hade utsikt över älven. Var faktiskt riktigt mysigt ;) Det lär vi nog aldrig glömma heller haha!


Förövrigt är allting bra. Jag är trött men tror jag kommer ha svårt att sova ikväll. Har nämligen fått nått lyckorus såhär på natt kvisten haha. Saknar Mattias gör jag också, men nu är det bara 3 nätter kvar, lr njaa, 2½ ;)
Nu ska jag lägga in nå bilder i datorn sen ska jag försöka sova. Vi ses och hörs peepz!

Då var den över

Tycker denna dag har gått otroligt fort, vilket egentligen har vart skönt! Har fåttlite slantar i present, skrapat 6 trisslotter och alla var nit lotter (jag och min tur). Ätit massa go fika och go tårta. Dock är det juh ännu inte slut kalasande, imorrn äre juh kalas hos mammi :)
Har haft en jätte bra födelsedag och det är bara en sak jag har saknat, min älskade Mattias. Har börjat sakna honom mer och mer nu. Dock har dagarna minskat en hel del nu. Snart är det onsdag!

Förövrigt har det inte hänt allt för mkt. Hoppades att någon skulle ge mig en utlandsresa i present, men ikket! HAHA. Nåja, den som väntar på nått gott...? fniss..

Näe nu ska jag gå och lägga mig, är så jävla trött så det är helt sjukt att jag ens pressar mig vaken för att blogga. Nåja, är huvvet dumt får kroppen lida! Godnatt sverige!

Då var man inte längre 20 då

Nepp nepp. Idag har jag gått och blivit gammal, hela 21 år. Voi voi, vad kommer här näst? 22? Asjobbigt.

Har bakat en jäääääkla massa cupcakes, inhandlat en massa annat fika. Plus att jag lyckats göra den godaste tårtan någonsin! Den ser otroligt flickig ut, vilket jag kanske inte är känd för att vara. Men fy satan så god!
Farmor berömde den ett flertal gånger men det gjorde hon visseligen över mina cupcakes också ;)

Igår var jag Annis och elin ut på B4 och käkade först, sen begav vi oss till mammi och satt där, sen ut på B4 igen och sen avslutades kvällen mer lr mindre på lilla haha. Helt jävla värdelöst! Skönt att ha en lugn och skönt kväll ändå :)

Idag har jag sovit på tok för lite så min hjärna fungerar till och med sämre än vanligt, men jag ska nog överleva. Är hos pappa idag och kalasar för fullt. Imorrn blir det kalas hos mamma. Svett svett!
Sitter just nu och inväntar middag (försöker passa på medans det inte är allt för fullt upp här)
Kanske skriver mera sen :) Ha det gött peepz!



Helt sjukt att för 20 år sedan firade jag min första födelsedag :)
Pappa med fluffet som hjälper mig så snällt att öppna paket ;)


Inga super bilder men tyvärr dom enda jag hitta :/

Sorry

Ni kanske ville veta vilken låt jag lyssnar på och blir så fruktansvärt nostalgisk. Och pjaa, även om ni inte vill det så lägger jag ut den i bloggen iaf ;D Den är myyyys!


7 nätter kvar

Tills jag kan krama min karl! Men jag lever än, duktiga jag haha.
Idag har jag som sagt haft en massa på schemat innan lunch. Allting gick som planerat plus att jag hade fått mitt löshår så jag kunde åka till Kalix :D Så nu sitter jag inne på "mitt" rum hos mamma. Skönt att vara hemma och ha sällskap för den delen.
Min käre moder har varit så snäll och satt in löshåret så nu ÄNTLIGEN är jag långhårig igen :D Wunderbart! Jag KANSKE lägger upp någon bild imorrn, annars blir det säkert nåfon på fredag då man gjort sig fest fin ;P

Imorgon är det plugg som gäller. Måste verkligen göra bort en jäkla massa plugg imorgon annars kommer jag ha magsår innan söndag! Men det ska säker gå bra.

Nu ska jag sluta nöta samma låt som jag blir så fruktansvärt nostalgisk av. Och varför jag blir det av just denna låt vet jag inte? Tänker iaf på när vi bodde i kalix och jag var puklarv haha ;D Memories <3
Näe nu ska jag se om det kommit nå ny avsnitt av 90210, sen sussa. Sov gott sverige!


Och ja hjärtat, jag saknar dig <3

8 nätter kvar

Än så länge lever jag. Har dock haft en otroligt,...låång dag idag haha. Bredbans bolaget har fuckkat sig så jag har varken sett på tv lr haft tillgång till det trådlösa internet på hela dagen. Och ja, jag har suttit hemma hela dagen. Inte en rolig kombination! Tur som faan att vi har dingeli-dongel internet me ;D
Har iaf pluggat en massa, är dock inte ens på halva vägen :S Blä! Känns som att man verkligen har kört fast dessutom. Typiskt!

Kvällen har jag tillbringat en liten sväng i solariet. Sen har jag tappat upp en bubbel bad där jag grävde ner mig. Inte nog med det så placerade jag även laptopen i badrummet och såg samtidigt som jag badade, ett avsnitt av DH. Det kallas lyx. Sen har jag även under dagen hunnit trycka färska jordgubbar smält i marabou choklad. Stackars mig!

Näe, nu måste jag ta tag i detta och faktiskt sova för imorgon är schemat fullspäckat ända från morgonen. Sen måste jag hinna plugga också. stress stress.
Nåja, sov gott sen då sverige :)





And of course, i miss my maaan! <3

9 nätter kvar

För lilla mig att sova ensammen. Min bättre hälft är nämligen ute på slut övning de närmsta 9-10 dagarna så jag och myran är hemma själv. Jag som inte alls tycker om att vara själv. Jaa, hur detta ska sluta?!?

Idag har jag kommit igång med pluggandet. Dock inte lika mkt som jag skulle velat. Däremot har jag insett av min smarta studievägledare har skrivit in mig så jag pluggar nu mer 150%, och det är defenitivt inte min tanke. Så imorrn måste jag ringa till henne och höra vad som egentligen har gått galet.

Har även hunnit vara till luleå en sväng. Var och handlade lite på gina för min käre mor gav mig tillåtelse att "födelsedags" handla lite åt mig ;D Så jag hittade lite små gott som nu infinner sig i min garderob. Tack mammi!
Hittade en sjukt snygg klocka som jag också tänkte köpa, sen hittade jag en till. Det hela slutade i en stor besluts ångest och jag fick aldrig med mig någon klocka hem. Äh, finns den/dom kvar så köper jag den/dom sen ;D

Näe nu ska jag gå kvälls prommisen med my. Har kämpat att hålla ögonen öppna så förstår inte vad jag egentligen gör vaken? En ny dag imorrn. Sov gott sverige.


Miss you hun <3

Om exakt en vecka

Så fyller jag år. Min födelsedag (lr egentligen hela helgen) så kommer jag ha kul. Jag kommer slippa vara ensamen, och det bästa av allt, jag kommer vara hemma i kalix. Funderar på B4 med dom närmsta på fredag, kalas i ryssland lördag och hos mamma på söndag. Är dock än inte bestämt men jag sitter ju hemma i min ensamhet så jag har all tid i världen att tänka. Hojja.
Kan säga en sak jag aldrig någonsin kunde drömma om att jag skulle säga, men hade fel. Shit vad jag saknar Kalix dagar/kvällar som denna...


Över till någonting annat. Jag har kommit på två saker jag verkligen vill ha till kommande helg. Om jag lyckas återstår att se. Ska blinka till mammi att jag önskar mig en utav sakerna iaf ;)
Äh, jag kommer vara bland mina nära och kära, huvudsaken.


Näe, kanske man skulle hitta på någonting. Jag är så uttråkad att jag har ont i kroppen. JÄVLA FUCKING SKIT DAG!
Jag tror jag ska bege mig ut på mission. Cya peeepz.

Jag vill verkligen...

Ha långt hår igen :( Skulle nästan kunna göra vad sin helst. Men men. Nångång växer det väl ut?
Verkar dock inte hända på mig.
Och inte har jag fått i någon toning än heller. Fy mig.


Jag hatar mig själv när jag ser denna bild. verkligen.
RSS 2.0