Ont i magen

Idag är vi nervös. Lr jag är nervös. som faan.

Jisses. Vaknade tidigt idag pga av ont i magen = nervös! Typiskt.

Men annars mår vi finemang. Bebis är gladare än galdast :)

Näe nu ska jag fortsätta äta och försöka fokusera på någonting annat.

Varför jag är nervös....hemligt än sålänge :P

Kexchoklad blåbär

Ett tips till alla er där ute som älskar choklad, ni måste prova kexchoklad blåbär. Den är helt gudomlig! Jag var otroligt skeptisk när jag först såg reklamen, men tillslut var jag ju faktiskt tvungen att prova. Lr jag och Angelica köpte oss en varsinn och både vart glatt överraskade. Efter det har jag letat dom på matvaruaffärerna här men helt utan resultat. Nu hade dom äntligen fått in dom på stora coop. MUMS! ;)


(Bild lånad från google)

Varför har bara dygnet 24 timmar?

Som vanligt så springer bara tiden iväg och för varje dag som går känns det som att jag får bara mer och mer att göra. Idag har jag iaf tagit itu med mollys garerob och rensat ut allt som är för smått (vilket hunnit bli en hel del!). Återigen blev jag nästan lite tårögd där man står och packar ner kläderna i kartonger. Tiden går så jäkla fort. Givetvis är det även positivt att se lill trollet växa och utvecklas från dag till dag :)

Har även vart duktig och gjort köttbullar. En jäkla massa köttbullar så nu har vi även lite i frysen *vuxen poäng*.
Har även hunnit promenerat till stora coop med Luisa och inhandlat lite mat osv. Sen en dusch och så var kvällens BB avsnitt framme. Hipps vipps så var dagen slut och jag har fortfarande tusen saker ogjorda :/ Hojja! Jag måste sluta stressa mig själv för annars kommer det sluta med magsår!

Pappa tipsade...

...om detta klipp som dom suttit och skrattat åt på hans jobb. När man är övertrött så är sånt här ganska roande. Haha!

Tji fick jag

Denna natt har väl vart tvärtom än natten innan haha. Nåja, jag överlever! Startade dock dagen med kanske inte exakta samma härliga humör som igår. Har iaf vart duktig och ätit ordentlig frukost även idag (Hejja mig!)
Annars har jag och Mollan mest myst på i soffan :) Just nu väntar vi på att Luisa ska komma förbi, sen ska vi gå med Angelica och Sandra mot godis arenan och det hållet för att visa Sandra "stora boden" haha ;)
Näe, detta blev inte så spännande inlägg så jag slutar här!

Utgången

Lite sent, men som lovat så kommer nu sammanfattningen om lördag kväll.
Hockeyn förlorade vi så det sög ju givetvis men inte deppade vi ihop för det. Var lite sent iväg just pga av hockeyn men hann iaf förbi med presenten till Angelica innan vi skulle dra till bränna. Hon vart nöjd vilket var jätte kul! Gjorde en egen presentkorg med hennes älsklings parfym, en vinflaska, lite spa grejer osv.

Efter att ha sprungit hem och mött upp Mattias och Peter så drog vi vidare till bränna. Vi var 16 personer som satt och käkade vid långbord. Fruktansvärt god mat! Oxfilé, potatisgratöng, pommes, beasås och sallad. Yummie!

Efter att ga ätit oss proppmätta och förtärt en hel del alkohol så drog hela gängen vidare till farmen. Där dog väl kvällen utav lite. Visst det var kul och när hoffmaestro spelade så var det ett jäkla drag, egentligen för mkt drag. Jag hörde knappt ett ord utav det dom sjöng :/ Nåja, drack några drinkar, dansade och hade allsång förövrigt. Absolut en helt godkänd kväll! Måste dock säga att det bästa var att få vara med Mattias. Blev lite på-nytt-förälskad ;)
Vi behövde verkligen den kvällen! Nästan gång röstar jag dock på kanske en middag och en bio :P

Så vad ska jag säga? Utelivet i all ära, men gud i gatan så skönt det var att få komma hem till sin egen säng och sin älskade dotter! Mamma låg och sov i vår säng och molly brevid. Även jag fick sova där och Mattias tog soffan. Låg och surrade med mamma i säkert en timme innan vi tillslut somnade. Vaknade kl 07.30 av världens gladaste bebis som låg och jollrade brevid mig. Herregud vad hon fick pussar!
Och ännu en gång, tack snälla mamma för barnvakten, det var verkligen guld värt!


Sjusovare

Måste bara börja med att skryta på mollans natt. Kl 00.00 somnade hon för natten (sent för att vara henne), hon vaknade vid 05.00 åt mat och sov sedan vidare till 09.00 och därefter snarka vidare till 11.30! Snacka om utvilad mamma och bebis som klev upp :) Humöret var på topp på oss båda så vi åt en rejäl frukost och begav oss ut på promenad i ca en timme för att sedan handla, och sen hem igen.

Till middag provade jag på något nytt som gick hem. Potatis, köttgryta med pepparsås och givetvis sallad. Blir nog fler gånger utav den :) Sen hör och häpna, har jag och molly legat och snarkat i soffan haha! Fattar inte hur vi båda två kan ha vart så trött? Kanske prommisen som tog oss hårt :)
Funderar starkt på att ta en liten prommis till nu så man förhoppningsvis kan sova inatt också :)

Morgonstund...

....har gröt i mun. Lr njaa, lika mkt utanför ;) Tummen upp för banangröt!

Så här ser vi ut innan vi hunnit smaka på gröten :)

MUMS! "- Jag kan själv mamma!"


FINASTE GRYLLUNGE!

Galet trött

Tänkte bara uppdatera lite snabb och meddela att jag överlevde gårdagens utgång. Idag har vi mått som vi förtjänat, ätit flott och pussats och myst på med bebis en heeeeel del <3
Är helt sinnessjukt trött så jag orkar inte skriva mer idag. Imorrn berättar jag mer om kvällen plus att jag lovar att bjuda på någon bild :)

Nu ska jag ut och kasta en blöjpåse som stinker skit. Bokstavligt talat!
Godnatt!
<3

Fjöööööööl av!

Startade dagen med en dusch och lite smink, sen begav sig vår lilla familj ut på staden för att äta lunch. Det vart på oregano där Angelica jobbar. Precis lika gott som vanligt (är mätt än!). Efter lunchen och Angelica arbetstid gick ut så splittrades familjen för shopping. Mattias tog med sig Molly och knallade runt med grabbarna medans jag begav mig på shoppningtur med systrarna Bengtsberg, mkt trevligt! :) Köpte lite smått och fixade lite inför Angelicas present. Nu inväntar jag bara det sista som kommer imorrn ;) Kommer bli skit bra! Lr jaa, jag hoppas hon blir lika nöjd som mig haha :P

Nu sitter jag hemma trött som en säl. Har sån jäkla stressboll i magen så jag håller på att bli knasig. Vet inte riktigt varför heller!? Nåja, det går nog över.

Resterande av kvällen har jag ingen aning om vad som händer? Blir väl att mysa på med bebis, det bästa som finns. PUSSUNGE!

Mammas katt Mio har börjat tycka om Molly jätte mkt. Hon vaktade henne
nästan hela tiden när vi var i Kalix och när hon vart ledsen såg Mio förstörd ut, haha.

4 månaders kollen

4 månaders kollen
Vikt: 6555gram
Längd: 64cm
Huvudomfång: 42cm

Vår ordinarie barnmorska var sjuk så vi var hos någon annan idag, givetvis hann Mollan charma ner henne totalt haha. Bara skryt på vår underbara lilla kotte :)
Hon har föresten fått börja lite smått med smakisar nu. Potatis och majs tyckte hon var döläskigt och satt mest och hurva sig. Katrinplommon var en höjdare och även banangröten som vi provade idag :) Hoppas bara inte hennes lillmage stockar igen då hon haft sån problem mage som hon föddes :/ Är jäkligt försiktig med hru mkt jag ger henne kan jag säga! Nåja, än så länge går det iaf helt åt rätt håll :)

Kvällen har ägnats åt hockeys vägnar och lyckan var lika stor som i tisdags då även då luleå vann över saik ;) Känns sjukt bra! Vi behöver ju bara två vinster till ;) Nåja, den som lever får se.

Molly och Mio :)

I bb pausen

Så kommer här en snabb uppdatering. Nu är jag och Mollan tbx i boden så familjen är hel igen. Jag brukar inte säga detta men nu gör jag det, "borta bra men hemma bäst". Har hunnit sakna mattias helt galet mkt så det var skönt att få komma hem och pussa på honom!

Har inte gjort så mkt sen vi kom hem egentligen. Käkat middag och myst. Sen gick jag och Luisa till stora coop och handlade lite, skönt med friskluft :) Imorrn är det dags för bvc och 4 månaders kollen, spännande!

Sen då....!?

Jo faan, fick idag veta att jag komer få tbx 2500:- på skatten. FY FAAN VAD SKÖNT! Jag tänkte att med min tur får jag väl betala dom, men ikket ;)

Sen vill jag tack Hanna och Ellen för alla SUPERFINA kläder som Molly fått, tusen tack!

Nu har BB börjat igen så jag avrundar här. Ska blogga bättre imorrn :) Btw, ny design är inte allt för långt borta heller ;)

4 månader <3



Lätt Sveriges snyggaste jeans rumpa ;)




TROLLUNGE! <3

Nice!

Då har man klickat hem en present till Angelica som fyller år i helgen. Perfekt! Sen är det bara lite kvar på presenten innan min plan är klar. Kommer bli as nice! ;)
Det har jag föresten glömt nämna, lr!? Till helgen ska mamma/mormor komma till Boden och vara barnvakt till lilltrollet. Mamma och pappa ska nämligen gå ut tsm för första gången på hundra år och slå klackarna i taket ;) Fira Angelica då som ni kanske förstår :)

Nu ska jag sätta på vatten för att sedan kunna ta mig en teakopp och någon macka till BB :)

Växlat över till mamma/mormor

Har tillbringat helgen hos fader i ryssbält och haft det trevligt. Lr ja om man nu bortser från Mollys "dålig dagar". Lill gumman har sista dagarn vart jätte pipig och ledsen, haft feber och tar sig åt munnen hela tiden så jag misstänker start att det är några tänder på g. Annars är det väl magen, men samtidigt tror jag inte det med tanke på hur hon nu beter sig. Inte alls likt hennes tidigare "magknips-symptom". Dessutom har hon börjat bajsa varje/varannan dag och tidgare bajsade hon var 7-10 dag :S Det gör så ont i mammahjärtat att se lillskorpan så ledsen :/ Ja menar hon är typ världens gladaste bebis och gråter istort sett aldrig förutom när hon vill ha mat, så jag är inte van att ha en ledsen bebis :( Huvva!

Nåja, nu har vi iaf åkt vidare till mamma/mormor och ska vara här tills imorrn lr onsdag (ännu inte bestämt mig). Har sovit på en stor luftmadrass i tvrummet medans Molly fått inviga sin resesäng. Där sover hon som en liten prinsessa alldeles just nu :) Efter Mollans haft sin tupplur och fått i sig lite käk så ska vi åka och hälsa på Sandra och Mario, mollans första bebis kompis ;) Ska bli kul!

Nu ska jag gå och kamma håret. B-E-H-Ö-V-S!
Cya!

Mollan lånar morbros keps ;) Snygging!

1 år sen...

Idag är det 1 år sedan det blev ett plus på stickan. Ett år senare så sitter jag här som världens stoltaste mamma till världens finaste lilla tjej. Att bli mamma är det absolut största och underbaraste jag vart med om!
Jag älskar dig Molly, så fruktansvärt mkt! <3

Creepy :S

Jag och Mattias sitter i soffan och ser på CSI och Molly ligger i sin säng och sover. Vi har igång babywatchen för att höra ifall hon vaknar lr blir ledsen. Iaf, mitt i allt börjar den spraka och vi hör en mans röst i den. Jag och Mattias baras tirrar på varann och jag var tvungen att fråga honom.
"- Hörde du samma sak?". Och visst gjorde han det.
Antagligen har den snappat upp någon annan kanal, men ändå läskigt för att höra en mans röst var ingen utav oss beredd på.
Givetvis var vi och kollade i sovrummet för att vara säker och mamma kunde lugna mammahjärtat :) Där fanns endast en liten snarkande bebis :)

Mysunge!

Luleå mission

Mission avklarat och allting gick över förväntan! Nu har jag tagit mig en bra bit på vägen, endast några steg ifrån. Wiiiie! Är inte van att sånt här går vägen för mig :D 2011 kanske är mitt år?!?
Efter "mötet" så hann jag och Luisa springa rutn och svammla lite innan det var dags för hemfärd, var trevligt :) Synd att man inte var rik, då hade jag lätt kunnat spendera en dag i lule och bara sätta sprätt på pengar ;) Tjing tjing!

Annars är jag trött som en gnu, mamma batteriet går på reserven efter en lååång tids "för lite sovande" så min tanke är att ta mig i säng i tid ikväll så jag kommer igen :) Imorrn åker vi föresten till Kalix och blir där ända tills på tisdag lr onsdag. Lr ska ju vara i ryssbält också givetvis :)

Nu ska jag se BB, sen är det sängen som gäller :) Godnatt Sverige!

<3

Förkyld bebis...

...och en mamma som börjar känna sig i dålig form. Dålig kombination! Min stackars lilla tjej är så jäkla slemmig i halsen plus att hon snorar och nyser. Hon har fått kräkas en hel del idag just pga av slemmet. Ändå har hon haft bra humör hela dagen bara sovit lite mer än vanligt. Mammas lilla hjärta <3 Hade jag kunnat ta över hennes sjuka hade jag gjort det!
Själv fick jag ont i magen såhär mot kvällskvisten men då kom jag på den briljanta iden att göra en smoothie. Det var bokstavligt talat en briljant idé för satan i gatan så god den vart! Plus att jag har inte ont i magen mer så det vart en redig dunderkur för aj i magen. Ett lugnt lägger sig i magen :)

Förövrigt då!? Vart ju inge lule som sagt utan det blir kanske på torsdag istället, men vi får se. Har istället tillbringat större tiden av förmiddagen på stan med Angelica och Luisa. Ja Mollan också givetvis!
Vart inte så mkt shoppings för min del. 3 par trosor fick flytta in hos mig. Mattias tyckte förövrigt dom var skit fula, han ides inte ens försöka ljuga haha!

Kinamat käkade vi till middag och det var sjukligt gott precis som sist :) Sen har Mollan fått bada med pappsen och det tyckte hon var hur kul som helst. Resterande av kvällen har vi faktiskt mest paltat i soffan, som vanligt, fniss.

Mysbebis och sliten mamma.

Framflyttat...

Kvinnan jag skulle på mötet hos var tyvärr sjuk, typiskt! Jag som var så ladda och såg fram emot det. Nåja, det får bli en annan dag.
Live and let die

Secret mission

Glömde juh berätta att imorrn bär det av till annan ort. Ska nämligen på möte, mer än så säger jag inte ;)


Shhhhhh!

FÖRBANNAT!

Mitt humör åkte i botten pga av förlusten mot Dif. Inte för att vi ligger risigt till lr så, än. Men nästa match vinner vi, lr hur!?! Annars kommer jag få magsår!
Över till något annat.
Dagen har vart lugn, lite väl lugn. Luisa och jag hade planer på att gå ut och gå men det blir inställt då det blåste så förbannat mkt ute. Vill inte ha min lilla tjej mer förkyld än vad hon redan är och vi har inget vindskydd till vagnen, så nej. Får bli en annan dag :) Istället tog jag till saxen och klippte Luisa. Klippte av allt nött och klippte även en lugg på henne. Superfin i lugg vart hon! :) Hoppas hon är nöjd, då kan jag vara nöjd med bra samvete ;)

Mot kvällskvisten har familjen Nilsson/Sundelin legat i en hög i soffan och bara myst på till hockeyn, underbart! Synd bara att lule inte fick vinna. Hade vart så skönt att få vinna 4 raka. Nåja, livet går vidare.
Tur att man har världens sötaste bebis som bara behöver titta på en med sitt solståle leende så blir man helt galet varm inombords. Mammas skatt!

Kollar hockey med mamma och pappa :)


ÄLSKAR ER!!!

Hockey intresserad bebis

Solen skiner...

Och Molly med :)

Min tjej <3

Sötare än socker!


Mollan i sin onepice. Lr det är ingen onepice av märket onepice. Men
ser ut som en sån så vi kallar den för onepice ändå! :P

Ute i solen

Idag har jag fått mig några extra timmars sömn på morgonen då Mattias tog Mollan. Två timmar gör fruktansvärt mkt för en slutkörd mamma hjärna.
Efter att ha stigit upp och ätit frukost/lunch så gjorde jag i ordning Molly, fyllde en termos med varm choklad och drog med mig Angelica på en lång prommis i det fina vårvädret. Två timmar utomhus hann vi skrapa ihop, hur skönt som helst! Parkerade oss vid "vattnet" (läs; isen), drack varm choklad och surrade på ett tag medans Molly snarkade för fullt i vagnen. Sen rullade vi hemåt och nu sitter jag här hemma och väntar på att Mollan ska vakna så hon får äta. Sen börjar det bli dags att börja tänka på middag men måste höra när Mattias kommer hem från hockeyn så jag kan tajma maten med honom :) Han är i lule och dömer hockey och ska förhoppningsvis ha hämtat ut kameran innan också :D WIIIIIIIIE!
Btw, till middag blir det tacogratäng, MUMS!

Bilder från vår promenad :) (Men från och med idag slipper jag ta mobilbilder!)

3-0 ;)

One more to go ;)
Måste väl tala i klarspråk så alla förstår. Nu är vi framme i slutspel i hockey och n är det bäst av sju matcher som gäller. Luleå har hitills vunnit 3, dom behöver alltså vinna en till för att gå vidare till semi. SÅ JÄVLA SKÖNT! Så glädjen har vart enorm här hemma efter vinsten, ALLA i familjen har alltså vart nöjd ;)


förövrigt har dagen vart lugn, för lugn! Har en jäkla massa spring i kroppen. Hade först en tanke på att städa här hemma efter hockeyn, men Mattias har kollat fotboll och sen kändes det som att det är bättre att umgås med sin karl när han väl är hemma :)
Mollan har blivit förkyld, hon snorar och nyser. Nyser så det sprutar snor på allt och alla i sin närhet. Sen får hon snårkla så himla mkt genom näsan då hon är så täppt :( Lilla hjärtat <3
Hon har iaf fått sig ett bad och sen har jag gett henne näsdroppar ihopp om att hon ska bli lite bättre :)
Just nu ligger både min kärlekar och snarkar i soffan, själv är jag som sagt pigg. Yberpigg, uttråkad!?! Jag hopppas på finväder imorrn för då jäklar ska här promeneras!

En annan god nyhet är att jag får hem kameran imorrn. U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!!!!! :D


Lilli älskar att busa med pappsen :) <3

Finbesök :)

Jepp, det har vi hos oss alldeles just nu! Lillebror har nämligen tagit tummern ur r*ven och pallrat sig till Boden idag för att umgås med sin käre syster och systerdotter, såklart! Vi har hunnit vara på stan och shoppat så nu fick Mollan 5 nya bodies och 1 pyjamas flytta in i garderoben :)
Efter shopping rundan gick vi till ming och beställde med oss kinamat hem. Fick mig en trevlig överaskning när hon kom med våran matpåse för vad var det jag såg...

...Jo men ÄNTLIGEN fick jag äta min kinamat ur detta coola förpackningar!
Ja jag är lite konstig, men något jag velat göra sen jag var liten och eftersom
jag är nybörjare med kinamat så har jag inte vetat att de funnits i Sverige, utan
man har ju alltid sett i filmer och i serier att de äter ur dessa. Ser så förbannat gott ut!
Det var det också! Tror kartongen gjorde sitt ;) HAHA! Skämtåsido.


Sen har vi ätit på tok för mkt flott och givetvis följt BB, både live och avsnittet från ikväll. Haha nerds ;) En riktigt bra dag med andra ord! Nu ligger Mollan till vänster och mig och snarkar och lillebror till höger om mig och...jaa, snarkar. Så därför tänker jag avrunda för ikväll och även jag bege mig till sängs. Godnatt Sverige!

Bjuder på en snygg bild, bara sådär ;)

Min unge...

...har defenitivt INTE ärvt mitt morgonhumör! Hon är superglad, sprallig och babblig VARJE morgon. Motsatsen till mamma alltså ;)
Mammas solstråle <3

Morgon krubb :)

Myser med ninen :) (Notera morgon frillan)

Sen en massa bus :)

Det är faktiskt svårt att vakna upp på dåligt humör när detta är
bland det första ens ögon möter ;) Sötunge!


JAG ÄLSKAR DIG MOLLY!

Dop bilder <3

Fotografen är: Ulf Forslund, Kalix

Tidig start

Morgonen började som vanligt av att Molly ville stiga upp långt innan mamma. Sötrollet ligger och pratar så högt så det är omöjligt att sova :P Vi steg upp och mös och busade en hel del. Hann även se förra veckans ansvitt av oth innan det har sovdags för Mollan igen. Jag gick och la henne i sin säng då hon sover bättre där och la mig själv i vår säng som står alldeles kloss i hennes. Efter att hon ätit somnar hon så gott och vad gör jag? Jo jag somnar precis lika gott brevid. 1,5 timme blåste vi på hehe ;)

Sen har vi hunit vara på coop och storthandlat. När vi var där kom en litet tant på 80 plus med sin rullator och sken upp när hon fick syn på Molly.
"- Är hon till salu?", frågade hon med ett stort leende. Jag meddelade dock snällt att jag har inga planer alls på att sälja henne utan har tänk behålla henne själv. Hon sa att hon förstod mig och att hon aldrig skulle ha sålt sitt barn om hon hade haft min dotter. Haha, söt tant!

Till middag vart det ugnsstekt lax, pottis och sallad. MUMS! Har vart så duktig och gjort matlista för denna vecka så jag hoppas verkligen kunna följa den! Blir så jäkla mkt enklare när man har matlista. Har haft det förr nångång men blir likförbannat aldrig varje vecka.
Nu ska jag vila i soffan ett tag och sen ska jag satsa på en prommis ikväll. Behöver röra på fläsket!

PUSSUNGE!

Villkorslös kärlek <3


Mamma, barn, två hjärtan bildar ett,
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark.

Den tacksamhet jag känner att få vara just din mamma går inte med ord att beskriva.
Min älskade trolluge, den lycka du ger mig, min kärlek till dig är oändlig!

Äntligen över, fast det har

även vart en helt underbar helg! Ja som ni nu kanske förstår (iaf ni som hängt med) så är nu min lilla skatt döpt i lördags. Dopet gick så högst över mina förväntningar så man kan verkligen inte vara så mkt mer nöjd än vad jag är. Mollan skötte sig exemplariskt och vart endast lite ledsen när prästen satte vatten på huvudet (hon sov innan), PLUS att pappa Mattias hade hällt kallt vatten......Stackars gumman ;) Nåja, efter att ha fått torkat kaluffsen och fått komma till mamma så fortsatte hon snarka på. Prästen som vi hade, Helge är en helt underbar människa och han var en av många som hjälpte till att göra den dagen oförglömlig. Sen måste jag även passa på att tacka henke som hjälpte till i köket och med en massa annat, även ekan (fast han du inte kom och sov över hos oss i fredag, är ännu besviken!), Joel och Angelica som var lite alltiallo och sista men absolut inte minst (korstast kanske?) Min moster som gjorde Mollys helt galet underbart snygga doptårta! Sen vill jag tacka alla som var där överhuvudtaget för alla var med och gjorde dagen som sagt oförglömlig! Och givetvis, tusen tack för alla fina presenter! :)


Ekan for och sov över hos några kompisar här i boden i fredag. Mattias försökte dock med alla medel övertala honom att komma hit. Givetvis provade han använda mollan som vapen.

Hur han kunde neka efter att ha sett denna bild förstår jag inte!? Sötunge!

Har ju fortfarande inte fått hem kameran så har bara några mobilbilder från dopet, inte alls många. Men tänkte visa det lilla jag har :)

Denna blöjtårta fick mollan i present av moster med familj plus min mormor.
Min moster har även gjort denna själv. Så jäkla häftig! :) Har inte orkat fotat de andra presenterna men det var smycken, smyckeskrin, sagobok, kläder, pengar, fotoram och även en stjärna. Så jäkla coolt! Har säkert glömt nämna någon present!? Men som sagt är vi sååå tacksamma! :)


Har stuligt någon bild av min underbara vän Annis som är så duktig på att fota. Hon har även vart så snäll och klippt ihop ett bildspel med musik ifrån igår. Den delar jag dock inte med mig utav ;) Men jag har stulig dessa bilder från hennes blogg, hoppas du kan förlåta mig!? :$
Som sagt: ANNMARY HAR FOTAT DESSA!!


Den helt underbart snygga doptårtan som min moster gjort! :)
Kan inte vara mer nöjd med en tårta!




Som sagt så kommer ni få se flera bilder för folk har fotat som galningar! Dock har jag ännu inte hunnit få några bilder så ni får hålla ut ;) Men, ett litet smakprov har ni ju iaf hunnit få!
Måste ännu en gång tacka annis för den lilla dopfilmen. Har hunnit gråta en hel del tårtar till den filmen ;) <3
Ursäkta om jag nu har en massa stavfel (inte direkt ovanligt), men n kan jag iaf skylla på att jag är totalt körd i huvudet. Ligger på extrem minus på sovkontot :P

Mysigt

Fick en liten sovmorgon imorse, inte alltför länge men väldigt välbehövlig :) Tack älskling! Efter en dusch och lite tillfixning så begav sig lilla familjen ner mot staden. Joel joinade oss och vi tog en lunch på oregano där Angelica har praktik. Precis lika gott som vanligt var det ju givetvis! :) Sen hann vi även med lite shopping till Mollan. Mamma plocka och pappa betala ;) Nice!, haha. Näe men hon fick ett par fina klädesplagg. Bla en onepice, lr kanske inte av märket onepice, men ser ut som en. Superfin!

Väl hemma skyndade jag mig och satte igång med bakningen. Var 30st kladdkake muffins och en plåt med rutor. Dock när jag skulle skära ut rutorna så upptäcker jag att botten i mitten av plåten inte var gräddat klart. Förbannade skit! Endast kanterna gick att "använda" då dom iaf var färdiggräddade. Nåja, ringde mamma och fick henne att baka en plåt, världens bästa mamma! TACK <3

Nu sitter jag proppmätt i soffan och funderar på en promenad. Dock måste lilltrollet få äta först och just nu ligger hon och snarkar här brevid mig i soffan. Älskade underbara unge!

Och en underbar pappa har hon också. Älskar er till månen och tbx <3

Härjat under natten

Ja det har jag tydligen gjort inatt. Vette tusan vad jag egentligen haft för mig? Vet att jag vaknat medans jag typ "smeker" Mattias i hela ansiktet och han bara stirrar på mig där i mörkret. Känner mig lite halvdum och tar istället av honom täcket och tänker lyfta bort molly från honom så han inte rullar över henne. Kruxet var ju dock att bebis redan låg och snarkade i sin säng under sitt täcke. Jag hade fått för mig att hon låg i sängen!?
Hann till och med att lyfta bort Mollys täcke för att kolla om hon låg där, vilket hon givetvis gjorde. Sen har jag tydligen pikkat Mattias i sidan med pekfingret ett x antal gånger tills han blir less och vänder sig om. Haha, alltså fin man är.
Jaa shit vad jag har svamlat alltså! Sovit hur dåligt som helst vilket givetvis resulterat i en väääligt trött och sliten mamma Emelie idag.

Har annars plockat lite här hemma men har fortfarande en hel del att göra, men det får bli imorrn om jag nu hinner det för imorrn måste jag ner på stan och göra en massa ärenden. Mattias pratade om en lunch på stan så vem vet!? Beror väl på när man orkat upp ur sängen. Får Mollan bestämma (vilket hon gör) så lär det bli tidigt. Tur att hon är så jäkla söt så man smälter så fort jag man henne ligga och smila åt en på morgonkvisten. Även om klockan bara är kring 6-7 tiden ;)

Nu borsta gaddarna och kasta sig i säng. Ska bli intressant och se om jag dampar lös på Mattias inatt igen, haha!
Wish me luck, lr kanske Mattias haha. Godnatt!

Tummen ner åt natten som var. Hoppas på en tumme upp denna natt ;)

Underbart!

Äntligen har vi fått en försmak på det underbara vårvädret som komma skall. Lr ska man kanske redan börja klassa detta som vårvärme? Iaf är det helt underbart och hur välkommen som helst!
Har idag givetvis hunnit vara ute (på två pommisar till och medd, dock inte så jätte långa) och gjort ärenden på stan. Har inhandlade lite grejer till dopet men insåg när vi kom hem att jag likförbannade hade glömt inhandla ett par saker. Nåja, har ju som tur är ett par dagar på mig :)

Till middag provade vi take-away från far east och det var totalt smaklöst till vår stora besvikelse :( Lr njaa, Mattias mat smakade stekfett, wow! Näe fy faan, riktigt dåligt :(
På kvällskvisten har vi vart förbi mässen med Sara och Henke och kollat in lokalen där dopet skall hållas. Blir nog riktigt bra det där :) Men jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös! :O

Imorrn hoppas vi på minst lika fint väder idag så vi hinner med en promenad. Sen ska jag och Mattias även gå igenom lägenheten och storstäda för här ser ut som faan! Har tjuvstartad med städningen i sovrummet redan idag, så lite har vi kommit igång ;)
Nu skall jag göra mig i ordning för sängen för det börjar bli läggdags, är galet trött som vanligt. Ska bli så skönt att komma igång med promenaderna igen så man inte bara sitter inne som ett jäkla lik. Huvva!

Näe, Godnatt på er!
RSS 2.0