R.I.P "Gammo" <3

Igår natt somnade jag med ett leende på läpparna. Ca en timme senare vaknade jag av ett samtal från min mamma och helt plötsligt kunde ett leende inte vara längre bort. Min underbara och älskade gammelmormor har gått över till himmla sidan. Min Gammo som alltid funnits där. Just idag har jag mest kännt mig tom på det mesta. Minnena med Gammo har dock gått som små filmsnuttar i huvudet på en hela dagen.
Det mest jobbiga var att jag tänkte åka och hälsa på henne i veckan då jag har åkt till Kalix och ska vara här tills på onsdag (kan förklara sen). Sen att hon inte fick chansen att träffa min bebis :( Det hade betytt så jääävla mkt, och inte bara för att vi återigen skulle ha blivit 5 generationer, även om det också hade vart guld. Men hade som sagt verkligen velat att hon skulle få träffa bebis, iaf en gång.

Detta är 2:a döds beskedet som jag fått i år om nära som gått bort och det är fler än vad jag haft under hela mitt liv. Ja och sen Myran då också, även fast det kanske är en annan sak. Men en sak är säker, jag vet inte hur man ska hantera döden. Fast det är väl egentligen ingen. Huvvaligen.

Jag hoppas du har det bra nu. Att du åter är med din Olle och att du håller en vakande öga över oss du lämnat efter dig här nere. Jag kommer aldrig glömma dig, sluta älska dig lr sakna dig. Vila i frid så ses vi i Nangijala <3

Shit alltså

Detta är will Smith´s dotter.

Jag bör väl inte glömma nämna att tjejen är 9 år. 9 ÅR!!!
En blandning mellan rihanna pch lady gaga. Fast då i en 9 årig version ;)

Endometrios

Alltså som jag tidigare nämnt så lider juh jag av sjukdomen Endometrios och därav alla jäkla operationer jag gjort de senaste två åren. Som ni i tidigare inlägg läste så har smärtan plötsligt och totalt onödigt dykt upp igen :/
Är som så jäkla svårt att förklara vad det egentligen är, mer än att det gör så sinnessjukt ont.
Det positiva med att ha upplevt denna smärta nu igen har gjort mig såååå mkt lungnare när jag tänker på förlossningen som komma skall. Har vart lite orolig och gruvensam sista veckorna då detta med förlossningen börjar bli ett faktum. Men som sagt, efter denna smärta så är jag inte lika orolig mer. Ja, jag har ingen aning om hur det känns att föda barn, missförstå mig inte. Det gör säkert ondare. Det jag menar är bara att jag känner mig mer förberedd på en oerhörd smärta. Och det är ju iaf positivt.

Här har ni lite fakta om endometrios.

Vad är endometrios?

* Endometrioscystor/härdar kan blöda ut i buken och ger upphov till inflammationer och smärta
* Endometrios är en kronisk sjukdom
* Sjukdomen uppträder i skov och frekvensen varierar från kvinna till kvinna
* För närvarande finns det inget bot, men det finns lindring
* orsaken till endometrios är delvis okänd
* endometrios är en "godartad" sjukdom
* vissa kvinnor med endometrios är symptomfria
* endometrios kan ge kroniska smärtor
* ungefär 10% av alla kvinnor i fertil ålder har endometrios
* endometrios kan komma i alla åldrar
* 25-50% av ofrivilligt barnlösa kvinnor har endometrios
* säker diagnos kan ställas med laparoskopi
* det tar i genomsnitt 5-10 år för att läkaren ska diagnostisera sjukdomen
Endometrios kommer av att livmoderns slemhinna (endometrium) finns på fel ställe; på t ex äggstockar eller äggledare. Endometrios är en vanlig men dold kvinnosjukdom som drabbar ca 5-10% av alla kvinnor i fertil ålder.

Det är en kronisk sjukdom som det ännu inte finns något bot för och man vet inte heller varför den uppstår. Det finns dock olika behandlingar att tillgå för att minska symtomen.

Livmoderslemhinna kommer ut i buken via äggledarna.

Endometrios kommer ifrån de grekiska orden endo (invändig), metro (livmoder), osis (sjukdom). Livmoderns insida är klädd med endometriet (livmoderslemhinnan). Vid menstruation är det endometriet som stöts ut. Det blöder ner genom livmodertappen och slidan men det händer också att man normalt blöder ut i buken via äggledarna och äggstockarna. Vid endometrios kan dock inte all livmoderslemhinna som hamnat i buken tas bort av immunförsvaret utan finns kvar och skapar kronisk inflammation i buken. Slemhinnan kapslas in och kallas cystor.

Livmoderslemhinna kan hittas i eller på äggstockarna, utanpå livmodern, i livmodermuskulaturen (heter då adenomyosis) eller på uterosacralligamenten (området mellan livmoder och ändtarmen). Endometrios kan också hittas på tarmarna, blindtarmen, urinblåsan och diafragma. I sällsynta fall har endometrios hittats långt ifrån livmodern.
Endometrios är en godartad sjukdom som inte leder till döden men den leder ofta till svåra livslånga smärtor.
Såå, någon som är sugen på att byta?

Jag hade nästan glömt

Känslan, smärtan i magen när jag haft mina cystor. Det var väl kanske dumt, men samtidigt riktigt skönt att ha haft en vila från magsmärtor i nästan 9 månader nu. I torsdags kväll vart det ännu en besök till förlossningen då jag fick såna magsmärtor så jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Tog panodil och försökte att inte låtsas om smärtorna. Efter en timme var det omöjligt och jag ringde in till förlossningen. Givetvis ville dom att jag skulle komma in.

CT-kurva gjorde givetvis och där såg allting bra ut, även ultraljud och andra prover. Med tanke på vart smärtan satt så blev diagnosen en blandning av smärtan från ligamenten (Gummibands liknande grejer som håller upp livmodern) och från min sjukdom endometriosen. Smärtan påminner nästan exakt som sjukdoms smärtan, dock har jag ju som sagt inte haft några bekymmer under graviditeten, så jag hade hunnit glömma bort hur jävla hemskt det är.

Fick iaf en morfin tablett och två panodil för att jag skulle kunna sova på natten. Sen även 3 extra morfin tabletter till senare om det skulle behövas. Vi kom hem ca 02.45 och jag somnade kring 4. Sov till och från till kl 6, då var jag så jävla less pga av all smärta så jag klev upp och la mig i soffan istället för att inte väcka Mattias. Medicinen som ni kanske förstår, hjälpte inte ett jävla skit!

Kring 11 på dagen tog jag omgång 2 av medicinen och lite bättre blev det nog med tanke på att jag återigen lyckades sova till och från i två timmar. Jag menar, det är juh trots allt bättre än ingenting....
Steg upp och insåg att jag fortfarande hade ont i magen. Timmarna gick och tillslut hade jag mer lr mindre precis samma smärta i magen. Sen är jag absolut inget fan av tabletter vare sig det hjälper lr inte. Men jag ringde in till förlossningen som jag blivit tillsagd om jag fortfarande hade ont. Vilket jag hade. Dom tyckte jag skulle ta omgång 3 av medicinen. Sagt och gjort, plus att jag grävde ner mig i ett bad. Och vet ni vad, 3:e omgången verkade för helt plötsligt kunde jag bla gå upprätt och det var guld. Jag har även kunnat sova inatt. Aaaah!

Visst en helt natt "felfri" det vill säga smärtfri, såna exsisterar inte mer haha :) Men jag har iaf lyckats skrammla ihop ett natts sömn så att säga. Min skalle är dock inte som den ska nu med tanke på ala avbrott i sömnen de sista dagarna. Nåja, bebis mår iaf bra trots att jag kanske inte är på topp. Och det är som sagt huvudsaken :)

Ensam igen

Lr jag har ju bebis, och Mattias är väl förhoppningsvis snart hemma :) Så jätte ensam är jag kanske inte ;P Men pappi och småbröderna har iaf åkt hem. Vi har hunnit vara ut och käka, sen for vi och hyrde film, grävde ner oss i soffan och såg filmen och käka godis. Viktor ville bli klippt och han var inte så intresserad av filmen, så jag slog ihop två flugor i en smäll och klippte honom under tiden. Jag har ändå sett filmen tidigare så :P
Efter det kom han på att han även ville ha färg i håret. Snäll som jag är så for jag med honom och köpte färg och färgade sedan hans hår. Så nu är han kort och mörkhårig. Vart jätte fint :)
Efter det satt vi mest och surrade och svamla på en hel del innan det tillslut vart tid för hemfärd för la familia. Har vart super att få ha lite folk runt omkring sig, särskilt familjen :) Så tack för idag!

Söta älskade lillebror <3
Notera ungens ögonfransar, helt sjukt fina! Näe, knappt avis. HOST!!

Det vankas främmande

Och det gillar vi, både jag och bebis! Sitter ju som sagt mest hemma om dagarna och försöker göra mitt bästa att fördriva tiden fram tills min lilla prinsessas ankomst. Det går dock inge vidare. Fast och andra sidan har jag ju fått tbx "mitt kontor" så nu kommer det säkert gå bättre, lr?

Iaf så är pappi och mina två bröder påväg till Boden för att hälsa på. Ska bli jätte kul med tanke på att vi träffas inte så ofta nu för tiden. Plus att pappa jobbar en hel del så det hinns sällan med Boden besök. Nu tyckte han dock att det var på tiden, och det klagar vi inte på :)
Har ingen aning om vad vi ska hitta på? Men en sak är säker, jag måste plocka till lite här hemma och diska bort disken som jag dyrt och hedeligt lovat Mattias. Typiskt!

Kollade min mejl...

Och hade fått ett där det stod att "Anna ankas mamma funnen i sydamerika". Sen var det massa bilder...

Jag mår dåligt.

(Och ja, jag vet att detta INTE är Anna ankas mamma! Det får dock inte mig att vilja kräkas mindre)


Har bara en sak att tillägga....FINT!

YEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!

Data sladden till den bärbara datorn har kommit idag, och inte nog med det så var Matias och hämtade den på sin lunch. Så nu sitter jag parkerad vid... *trummvirrvel*....BÄRBARA DATORN :D :D :D Mitt såkallade kontor som jag har i hörnet av soffan. Nu slipper jag sitta vid den sega dumburken i hörnet och få ont i magen för att jag är så tjock så magen tar i bordskanten. Fi faan så wonderbart! :D

Btw, ni ska få ett hett tips. Min bättre hälft har bloggat idag och det var läääängesen. Så har ni lite och göra tycker jag defenitivt ni ska besöka hans blogg. Han är typ,...blondinbella....fast kille....lr jaaa....han är bra! haha ;D Han har dessutom lovat att blogga fortsättningen senare idag. Så om han får massa läsare kanske han börjar blogga jätte mkt! Så hjälp mig ;)
http://sundelinnnn.blogg.se

The dark side

Som jag skrev på facebook, nu är jag inte bara tjock som faan, nu är jag även mörkhårig som faan ;) Ni får ursäkta mina svordomar, försöker bara understryka min förändring.


Ser lite ansträngd ut i minen. Kanske för att jag är tjock? Fniss ;)


Uppladdade batterier

Istället för gnäll ska ni nu får höra på en skvätt positiv energi som jag faktiskt lyckats få idag. Vaknade helt utvilad vid 10 tiden (det var läääängesen) och hade knappt ont i kroppen alls. Har lyckats hitta mig en jätte skön sov position som jag hoppas kunna behålla ett par nätter till, för den är guld!
Har sedan vart på stan och stor handlat, sedan for älsko och hämtade pizza (Gissa på vems begäran!?) ;)
Efter det har vi bara legat och myst en massa i soffan. Åååh vad jag behövde det! Stackarn jobbar juh massor, och när han inte jobbar dömer han hockey, och när han inte dömer hockey så jobbar han på mässen. Jobbar han inte på mässan så kör han extra taxi. Är det inte taxi så är det träning, och är det inte träning så är det något annat. Så denna kväll var helt absolut guld!
Bara få ligga i hjärtats famn och bara få höra hans hjärtljud och känna hans närhet. Kom på mig själv med att ligga och flina där i hans famn där jag låg och nöjt som ett litet barn. Flera såna kvällar hjärtat?

Nu när jag satt och skrev sånt där så börjar jag sakna honom. Fast han bara ligger i sovrummet som inte alls är långt bort. Han är juh som så söt när han sover. Näe, nu borsta tänderna och sen joinar jag hjärtat i sängen :) Godnatt Sverige!

My boobs!

Plötsligt är dom stora och hängiga. Nu inväntar man nästan att mjölken ska fylla upp dom så man slipper känna som om brösten vore två sorgsna lovvika-vantar (stavas?) HAHA! Det känns då så iaf. Större har dom då blivit, mkt!
Fast sen när mjölken "är slut", hur fasen ska det inte hänga och flänga då. Näe då gäller det att se upp. T ex vid toabesök.

Fniss!

Gotte sugen

Vilket jag inte vart tidigare under denna graviditet. Nej nej, det har jag klarat mig ifrån. Nu däremot har jag märkt att jag är mer och mer sugen på en massa gott. Typ bakelser och sån skit. Det tycker jag känns riktigt onödigt haha!
Sen detta med middags lagning, hojja! Jag är svin kräsen när det kommer till mat och det är svin jobbigt :/ Önskar jag vore som förr och kunde käka korv och makaroner, bacon och creme freiche etc. Billig, enkel mat. Ja ni förstår?

Dagens sug är efter en jävla massa gryll. Vad mer specifikt? Det vet jag inte ens själv haha! Välkommen till preggo livet!

En liten spa-kväll

Natten vart som jag trodde precis lika helvetiskt jobbig som natten innan. Resluterade i endast ett fåtal timmars sömn. Nåja, jag kan verkligen inte göra så mkt åt saken. Bara gilla läget och göra det bästa av situationen. Har iaf lyckats skrapa ihop nån timmes sömn här på dagen.
Har även hunnit vara förbi labbet och lämnat prover idag för att utesluta att min jobbiga klåda inte är hepatos. Särskilt när jag nu fått veta att vi tydligen har det i släkten. Typiskt! Nåja, tidigast fredag så får vi svar så vi håller tummarna att det "bara" är gravidklåda.

När jag kom hem efter att ha lämnat proverna upptäckte jag till min stora glädje att mitt hår hade kommit. Och inte nog med den glädjen så vart min glädje ännu större då jag öppnade paketet och insåg att jag faktiskt har lyckats fynda mänskligt hårträns 47cm långt och 170cm brett för 260kr. Lyckan är enorm! :D Dock var inte håret färdig sytt så det är någonting jag pysslat med större delen av dagen, är inte klar än :/ Men det äre värt!

Så på kvälls kvisten har jag snört i en toning i håret för att det ska matcha håret, plus att jag allmänt ville känna mig fräschare. Sen ett lååångt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Gjorde även ett gott försök till att raka benen men det resulterade mest i en jäkla massa skärsår över bena. Så näe, nu får det fan gro bäst det vill för jag vägrar raka bena innan jag blivit av med gravidmagen! Mattias han bara skratta åt mig när jag kom ut från badrummet och svor över att det sved på benen. Nåja, det är juh han som får känna mina ludna ben mot sina på nätterna ;) Fniss!

Nu ska jag glo lite på tv för att sedan göra ett tappert försök att få sova. Önska mig lycka till! Godnatt

Gnäll, gnäll

Min rygg värker.
Mina ben värker.
Min mage sliter det och drar i.
Det kliar på kroppen.
Det svider i ögonen så trött jag är.
Foglossningen ger inte med sig.
Jag känner mig arg och ledsen.

Jag måste få sova annars blir jag galen! Så nu ska jag borsta tänderna, krypa ner till sängs och göra ett tappert försök att få sova. Snälla söta rara foglossning från helvete, låt mig sova ett par timmar iaf?
Ursäkta bitterheten men jag är så trött att det snurrar i huvvet. Gissa hur jobbigt det är att inte kunna sova ändå. Och ja, jag har försökt. Tänker dock försöka igen som sagt. Godnatt Sverige (förhoppningsvis)


Halloween kostymerna

ÄR NU SÅLDA! Så då vet ni :)

Yakkamåååtåå

Har föresten pratat med min käre vän Johanna och pratade en heeeeeeel massa om en jäkla massa haha ;D Blir alltid lika glad av att prata med min käre vän. Typiskt att vi ska bo så långt ifrån varandra :/ Ta med din karl och flytta till Boden, ok? ;)

Hittade en snygg bild på henne. Så här har ni henne, Min lilla "ängel" ;) <3

När sova har blivit till en konst

Då är man ganska gravid. Som sagt ligger jag fortfarande och snurrar om nätterna tills jag håller på att bli vansinnig! Nu har jag dessutom denna otroligt INTE skönt foglossning i höfterna och över blygbenet. Det är så obeskrivligt hur ont det gör. Men jag kan säga såhär, när man vaknar varje gång man ska röra på sig utav att man istort sett gråter i sömnen, då gör det ont. Näe, har verkligen börjat förstå mer och mer varför man är gravid i 9 månader. Jag tror verkligen man behöver den tiden på sig för att förbereda sig. Bara det här med förlossningen har jag ändrat en jäkla inställning till bara de senaste veckorna. Har väl större delen av graviditeten inte tänkt allt för mkt på den, utan senare börjat tänka på den och gruvat mig. Nu längtar jag! Visst, det enda jag egentligen vet med säkerthet är att det kommer gör ont. Men som alla mammor säger, det är det juh helt klart värt. Och med tanke på hur många andra som klarat utav att föda barn, så känns det som att jag borde väl också klara det :)


Nu har jag då verkligen gått in i tids perioden då allting går så fruktansvärt långsamt! Jag har absolut noll att göra om dagarna förutom hushålls sysslor. Det är såna här gånger jag önskar att jag var snuskigt rik och bara kunde glida runt och inhandla en massa saker. För tro mig, det skulle jag inte ha några som helst problem med ;)

A little bit crazy. Just the way i am

Får juh inte glömma

Dagens shopping! :) Hittade massa mini-kläder till skrållan som ska få åka med i BB-väskan :)

BF 30 dagar...

Gaaah, vad jag längtar!

Förberedd på julen

Nu har jag äntligen fått hem paketet från Jotex med alla jul prylar som jag beställt :D Dock var det mindre grejer än vad det var tänkt från början pga av att det mesta var slutsålt. Men med lite små justeringar hittade jag enda litegrann. Plus att jag ska inhandla mer sen, men det får bli i någon affär :)
Tänkte bjuda på lite bilder på det jag beställt. Bilderna är från hemsidan och vissa av de varorna jag har fått hem är nu slutsålda och fanns inte kvar på sidan. Men visar på det som fanns kvar iaf :)Sen saknas det som sagt bild på våra nya sängkläder som jag även beställde. Sen även ett par svarta panel gardiner med en ängel på varje. Men bilder på det kanske kommer sen om jag orkar ;D

Nu får julen komma :D

WEEEÖÖÖUH

Vann just 47cm 100% remy långt hårträns och 170cm brett för 260kr ;) Det kallas att göra en bra affär! Sjuuuukt nöjd!
Saknas juh bara att det skulle vara nå fejk, då jävlar blir det hembesök. (Fast det var i södra Sverige). Man ska inte leka med mina känslor just nu. Som sagt är man en höggravid kvinna med ett överstort lass av konstiga hormoner som sprudlar runt i kroppen. Soo dont mess with me!


Näe, ska sluta vara bitter. Det är säkert skit bra! :D

Föräldraträff, njaa

Idag var vi som sagt på våran lilla spec träff. Träffen bestod dock 1½ timme med vår barnmorska och vi gick igenom allt från förlossning till hemfärd. Var väl egentligen inte så där jätte mkt man inte redan visste. Mattias däremot var värre ivrig och hade svar på nästan alla bm´s frågor, och han svarade rätt också haha :P Han har läst lite ur min "Att föda" bok och är definitivt mer påläst och förberedd än vad jag trott! Riktigt imponerande älsko ;)
Känns dock skönt att på nått sätt ha "gått igenom allt" från början till slut. Dessutom sa hon att om bebis väljer att komma nu, så är hon bara välkommen. Och det kändes riktigt skönt att höra :D

Det är fullt

Magen börjar kännas sprick färdig och fortfarande är det tid kvar, OM bebis inte beslutar sig att komma lite tidigare. Jag hoppas iaf jag slipper gå över tiden. Men bara därför lär jag väl gå över maximalt haha.
Behöver jag ens tillägga hur mkt jag längtar? Jag tror inte det ;)

Imorrn är det äntligen dags för föräldrakursen. Men som jag nämnade här tidigare så hade vi juh lyckats "ramla ur systemet" så vi kommer inte ha föräldra kursen tsm med andra blivande föräldrar, nej nej. Utan vi kommer juh ha ett möte endast för oss och det var väl tur, jag har då verkligen sett fram emot det. Så det ska bli superkul! :)

På tal om någonting helt annat så sitter jag just nu och sneglar på "Bonde söker fru" mellan varven. Gud vad söta dom är! :D Tycker det är svin bra att dom gjort det programet!
Och nu när vi ändå är inne på detta med tv-program, jag följer juh "Ensam mamma söker". Tycker även det är ett jätte sött program som är kul att följa. Men varför har dom inte ett "Ensam pappa söker" program? Jag har väntat och väntat och tänkt att det kommer säkert snart, men ikket. Ja menar, ensamma pappor förtjänar väl också att hitta kärleken ;)

Trött, tröttare, tröttast

Har hamnat i en sån här period igen då jag verkligen ligger och skruvar mig till vansinne om nätterna. Spelar ingen roll vilken tid jag går och lägger mig lr hur trött jag är. Jag kan helt enkelt inte sova, och det är givetvis fruktansvärt frustrerande! Sen för att inte tala om alla skumma och ibland helt sinnessjuka drömmar man har. Inatt har vart en sån natt, fulla av konstiga drömmar. Hmm..

Förövrigt känner jga mig mest trött och kroppen (mest ryggen) har börjat säga ifrån mer och mer. Skulle tippa att den är less på att vara gravid, min kropp alltså haha. Nu bara för att det låter så lite, 32 dagar kvar, så går juh givetvis tiden i slowmotion :( Har så jäkla tråkigt här hemma så jag håller på att bli grönhårig. Försöker roa med mig med allt möjligt, dock går det inte allt för bra.
Funderar starkt på att ta itu det här med bb-väskan idag. Nåja, det återstår att se.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och vila ett tag. Som sagt känner jag mig svin trött. Mattias mår juh inge vidare, kanske vi insjuknar båda två i nån spännande förkylning lr liknande? Skulle juh vara toppen. Not.

Halloween kostymer

Snart är det juh halloween som jag själv brukar vara noga med att fira. Tycker det ä svin kul att spöka ut sig tsm med sina vänner. Dock blir det varken utklädnad lr fest för min del i år som ni kanske förstår, men det gör ingenting. Får sitta hemma och käka godis istället höhö ;) Lr, kanske man tar på sig någonting brunt, skulle juh faktiskt likna en köttbulle på det sättet? Tål att tänkas på, fniss.

Näe, men min tanke var att sälja förra året outfit jag hade. Jag var utklädd till hjärterdam. Sjukt snygg outfit om jag får säga det själv ;D Sen har jag en splitterny polis dräkt som är helt oanvänd pga av fel storlek :/
Iaf, är någon intresserad utav dom är det bara hojta till då jag tror jag ska sälja iväg dom :)
Blöjor, check!

Idag har jag och Mattias vart duktiga och inhandlat de första blöjorna. Har fått en jäkla massa rabatter från libero hemskickat som vi nu utnyttjat. Sen hade dom även 25 kr rabatt på pampers och paketet kostade orginal 30kr. Så vi fick ännu ett blöjpaket för 5 kr. Inte illa pinkat! :) Köpte även nappflaska, tuttar, amningsinlägg, tvättlappar och badolja. Så nu är det bara ett par saker kvar att inhandla så kan man mer lr mindre säga att vi börjar vara riktigt garderade. Dock detta med amingspump. Tjejer/kvinnor ge mig tips och råd någon?! Vad man ska ha och vart man kan köpa till bra pris. Hittade en enda på apoteket idag och den var el-driven och kostade över 500 spänn, och det kanske inte riktigt är vad jag hade tänkt mig :/ Så alla tips är guld!


Efter blöj-shoppingen var det middagsdags och lite senare så var det dags för hockey. Jag var laddat till tusen men matchen sög, Luleå spelade dåligt och färjestad vann. Jävla skit!
Törstade mig med en kladdkake muffins med jordgubbs glass och skivad banan. Det satt som ett smäck! ;D

Typiskt

Min mobil har givetvis börjat ge upp den sista tiden. Lr ge upp och ge upp, sändningen krånglar som fasen och försvinner titt som tätt. Känns inte riktigt tryggt att ha en mobil där sändningen plötsligt sviker en med tanke på att jag faktiskt är höggravid. Nå, nu är den iaf inlämnad på lagning. Känner dock på mig att dom kommer säga att den funkar bara fint. Jag och min tur... En sak är då säker, jag har definitivt INTE råd att inhandla en ny mobil nu lr det närmsta jäkla året. Nåja, hoppas det löser sig.
Sista tiden är det väldigt mkt som jävlats och gått sönder, jaa blivit oväntade utgifter så att säga för mig och Mattias. Diskmaskinen, bärbara datorn, tv, tv-dosan, bilen har fått en skylt blåst omkull över sig och det resulterade i en sönderslagen backspegel och en fet byngla i huven, min mobil..hmm, det är flera saker men nu står det still i hjärnkontoret. Är iaf en hel del som ni kanske märker. Gietvis när man har lite pengar också. Säger bara en sak,...TYPISKT!!!

Tips någon!?!

Sitter och dregglar över löshår nu, tycker dock det har blivit så jäkla mkt dyrare nu för tiden att klicka hem löshår. Så därför är min fråga till er. Vet någon utav er av någon hemsida lr liknande där man kan beställa löshår? Det ska vara äkta och jag är ute efter clip-on löshår. Eller någon utav er kanske rent utav har något löshår hemma ni inte använder och skulle kunna tänka er att sälja?
Hur som haver är jag jätte tacksam för svar! :)

Söndagsmys

Och givetvis har bingolotto stått på schemat. Har börjat bli lite utav en söndags rutin för oss haha. Men som sagt är det en utmärkt aktivitet för tjock mig så här en söndagskväll. Jag menar, man har ju faktiskt chans och vinna när man spelar också. Dock är jag hela jävla tiden ett nr ifrån och det är ju knappt nå irriterande! :@
Nåja, jag har dessa söndagskvällar som guldstunder då det faktiskt innebär mys i soffan med älsko och det är det värt vare sig man vinner lr inte ;) Jag är ju lite lurig haha.

Förövrigt kan jag juh tillägga att jag vart en fantastisk hemmafru och bakat en massa kladdkake muffins och resultatet vart jäkligt bra. Så jag är då nöjd, tror dock Mattias vart mest nöjd då han är gode svag för det mesta som innehåller choklad ;)

Nu funderar jag på om jag ska försöka övertala Mattias att kanske se en film? Lr kanske nyaste avsnittet utav PP? Det återstår att se. Nu ska jag iaf hämta mig lite chips och sen mysa ner mig i soffan igen :)
Cya!

Alltså,..

Hejja datafilip!

Fin besök

Nu äntligen har man fått träffa yokoo :D Hon och Tobias kom igår och hälsade på mig och Mattias här hemma i Boden. Så igår hade man fin besök :) Var och hyrde en film och gräva ner oss i soffan. Filmen var dock totalt värdelös. Man fick mest ont i huvvet efter den haha! Näe, nästan gång får nog Mattias välja en film :P

Imorse vart det en tidig morgon (till att börja med). Låg och surrade med Mattias en massa men tillslut steg han upp. Istället för att stiga upp så låg jag kvar tills jag somnade om, och sov ett tag till hah ;) Skönt som faen var det! Konstigt nog är jag ännu trött!? Hmm, det är krävande att ha en gravid kropp.

Näe, nu ska jag se "ensam mamma söker" på weben. Har inte sett sista avsnittet så det är väl bäst att se bort det när dom visar ett nytt ikväll :)

Fin besök

Nu äntligen har man fått träffa yokoo :D Hon och Tobias kom igår och hälsade på mig och Mattias här hemma i Boden. Så igår hade man fin besök :) Var och hyrde en film och gräva ner oss i soffan. Filmen var dock totalt värdelös. Man fick mest ont i huvvet efter den haha! Näe, nästan gång får nog Mattias välja en film :P

Imorse vart det en tidig morgon (till att börja med). Låg och surrade med Mattias en massa men tillslut steg han upp. Istället för att stiga upp så låg jag kvar tills jag somnade om, och sov ett tag till hah ;) Skönt som faen var det! Konstigt nog är jag ännu trött!? Hmm, det är krävande att ha en gravid kropp.

Näe, nu ska jag se "ensam mamma söker" på weben. Har inte sett sista avsnittet så det är väl bäst att se bort det när dom visar ett nytt ikväll :)

Palt-mix

Idag har jag provat göra denna färdig mixade palt-mix från kungsängen och jag måste säga att den var jätte god! Palten vart inte alls hård och torr som dom man brukar köpa färdiga. Nej nej, riktigt nöjd! Det enda man behövde var denna palt påse och sedan ca 12 dl vatten. rimmatfläsk i palten var frivilligt (personligen tycker jag det är jätte äckligt). Men ni som tycker om palt, prova. Dom får defenitivt 5/5 paltar höhö.

Förövrigt händer inte allt för mkt. Har nyss surrat med svärmor och vi har jyrat fram och tbx vad vi ska beställa ifrån jotex. Hittade massa fina jul prylar! Fick mig faktiskt att längta en hel del efter självaste julen. Mattias är inte så brydd om julen, men jag har förvarnat honom redan för här hemma ska det julstökas rejält! :D

Näe nu ska jag hänga upp en tvätt bebis kläder som måste få torkas. Sen börjar klockan slå idol och då är det mys och gotta i soffan som gäller :)

Tyget är bytt

Och det var som nytt! Haha, där fick jag till det ;) Näe, men nu har världens bästa mormor bytt tyget i babysittern från blårutigt till rosa-hellokitty. Notera att detta skyndade hon och sydde ihop medans vi var på ikea. Tack snälla mormor! Även med denna är jag såklart supernöjd med! :)

Sååå,..Vad tycks?!? :)

FÖRE


EFTER

Boat lite här hemma

Igår var jag ju som sagt på bla ikea med pappsen och lillebror. Förutom att äta köttbulllar så inhandlades det även lite saker till bebis, som t ex spjälsäng, täcke, kudde, madrasskydd, kisskydd (lr vad man ska kalla det haha), himmelsäng, handukar och en lampa. Sen till mig själv inhandlade jag lite doftljus och jag är mer än nöjd.
Kan ju ärligt säga att redan igår kväll när jag kom hem kliade det i fingrarna efter att få börja pyssla här hemma (läs; skruva ihop sängen osv), hade jag säkert gjort också om jag inte vore så sinnessjukt trött.
Nåja, det betyder istället att jag haft fullt upp idag. Har skruvat ihop sängen, häng upp himmelsängen och skruvat fast lampan på väggen. Sen har jag även hunnit med en massa svängar till tvättstugan och tvättat massa bebis kläder och sängkläder. Dock är jag fortfarande inte kvar, utan har kanske hälften kvar. Sen handlat, lagat mat och sedan äntligen fick jag parkera arslet i soffan och se Lule vinna över brynäs ;)

Igår var jag ju föresten även och hämtade vagnen som stått i Ryssbält. Nu står även den här hemma. Är supernöjd med den! Den är köpt begagnad från skeå för en riktigt billig peng. Fick även med en svart åkpåse, myggnät och regnskydd. Babyliften har vi ju som sagt köpt in helt ny från barnenshus :)
Ni kan ju tänka er själv hur fruktansvärt bebis sjuk man blir när man är omringad av alla dessa bebis prylar här hemma. I tv-rummet har vi inte bara bilbarnstolen mer utan nu står ju även vagnen här. Det börjar vara riktigt fullt! Nåja.

Bjuder på lite bilder :)

Lillebror äter ikeas köttbulllar för första gången i sitt liv. Han var mkt nöjd
även om hans min just där kanske säger någonting annat ;)


Våran snyggvagn nu äntligen på hemmaplan :)


Nu är som sagt sängen ihopskruvad, himmelsängen upphängd och lampan
sitter fast på väggen. Tycker det vart jätte mysigt! :)Nu fattas nästan bara vår helt sinnessjukt efterlängtade bebis :)

"IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..."

...IDAG ÄR PAPPSENS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRRRRAAAAA!"

Idag fyller som sagt världens bästa pappa 43år :) Hoppas du haft/har en superdag!
Älskar dig!

Körsbärsträd

Idag har jag som sagt vart till Happis med min käre far och lillebror. Har äntligen köpt klart allting till bebis! Lr jaa, blöjor och sånt har jag kvar. Men det är juh lätt fixat! :)
Hade fullastad bil med mig hem från Kalix. Nu är jag dock helt sinnessjukt trött så jag måste gå och sova. Imorrn kan jag ta bilder på allting och berätta vad jag fick med mig hem.
En sneak peak på min lampa kan ni dock få. Som sagt har jag spanat in denna lampa i två år, men den har alltid vart slut såld :( Men idag, jävlar idag blev den min! :D Lycklig som ett barn då den till och med var snyggare live än jag trott ;)
Näe, sova var det. Godnatt!


Bredbandsbolaget kan ta sig i ******!!!!

Kul att det första som händer nrä man vaknar är att Mattias berättar att internet inte fungerar, och eftersom vi har tv och internet från samma så funkar det givetvis inte att se tv heller. Jippie! Hann få myror i brallan innan jag kom på att vi har ju faktiskt dingeli-dongel internet. Det är inte supersnabbt, men det är guld värt i dessa lägen så det får duga fint! :)

Har även hunnit vara förbi AF och F-kassan idag och pratat med dom. På AF tycker dom att jag ska fortsätta söka jobb till 100%. Jaa, visst kan jag gå runt med min kagge och lämna in CV till folk. STOR chans att någon anställer mig. Och skulle någon göra det skulle jag börja undra. Hmmm.
F-kassan vart det för första gången svammel med uti nå papper jag inte alls fått någon information om att jag skulle ha lämnat in. Konstigt med tanke på att jag vart där personligen och frågat om allting är klart, och dom har svarat att "Oh ja, alla papper har vi nu, nu är det bara vänta". 
Nåja, idag har dom sagt återigen att alla papper nu är klara. Så det är väl bara vänta och se....

Förövrigt har dagen inte inneburit många knop. Har verkligen lyckats få foglossningen från helvete på bara 3 dagar. Idag har den dock vart värst hitills så nu har jag fixat mig kryckor när jag far till Kalix. Ska nämligen på Ikea imorrn så det känns dumt att överlasta höfterna allt för mkt, så då blir det finemang med kryckor. Kommer dock få skavsår i händerna och träningsvärk i armarna haha ;)

Nu ska jag hoppa i duschen för att senare bege mig till Kalix. Blir att åka redan ikväll då det innebär mindre timmar i bil under en och samma dag, imorrn alltså. Som sagt, IKEEEEEAAAA :D Som jag längtat!

Kaggen växer

Nu kan man verkligen börja kalla det kagge haha! 5 veckor kvar.

" Tick-tack, tick-tack, tick-tack..."


Bilderna är tagna ikväll alltså v.35 (34+0)

Det man inte har i huvvet...

...får man ha i händerna!

Som sagt ska tyget bytas på babysittern. Ja, jag såg mitt misstag att jag i tidgare inlägg skrivit babyliften. Är dock för lat för att ändra, men ni vet väl förhoppningsvis vad jag menade ändå :) För att komma till poängen, tyget är nu inhandlat från Ohlssons tyger. Hade spanat in ett jätte fint tyg på deras hemsida i gult med söta små gröna grodor på, men bilderna på grodorna var så pass stora så det hade sett så konstigt ut. Det hela slutade med att jag gick hem med det antagligen, flickigaste tyget i affären tror jag haha.
Super rosa hello kitty. Men jag tror resultatet blir kanon fint! :)


Så ser den ut än så länge. Blir nog lite skillnad ;)

v.35 (34+0)

Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Är det förlossning på G?!?

Ja många frågetecken har hunnit komma upp efter gårdagens och dagens upplevelser. Tänkte ta och skriva och berätta om det här och nu så om du är känslig ber jag dig sluta läsa nu.


Fortsätter du? Skyll dig själv!


Bjuder på en bild på en stickad liten dress som jag tydligen haft när jag var väääldigt liten. Söt mormor hade sparat den :) Den är riktigt liten och söt :)Sista varningen om du är känslig mot gravid grejer. Slut läs NU!


Det hela började egentligen igår när Mattias var och dömde hockey. Mest för skojs skull tänkte jag åka och titta på sista perioden då jag är hockey intresserad och egentligen inte hade någonting bättre för mig. (Tyckte att en period fick räcka med tanke på min rygg). Kände mig dock väääldigt trött när Mattias for iväg och la mig och sov tills det var dags för ishallen besöket. När jag stiger upp och går på toa så märker jag att jag fått bruna flytningar. Inte mkt alls, men ett par droppar. Givetvis blir jag väldigt fundersam över detta och ringer mammsen.
Hon tycker att jag ska ringa in till förlossningen och kolla med dom. Hinner även prata med mina mostrar och även dom är väl inne på samma spår.

Åker och hämtar Mattias (skippade att se sista perioden) och berättar för honom vad som hänt. Och inte så chokerande så säger även han att jag ska ringa in till förlossningen. Sagt och gjort. Pratade med en jätte trevlig kvinna som ställde tusen frågor. Hon hade ingen aning om vad det kunde vara, dock skulle jag inga in igen om det vart mer, blev rent blod, lr att jag fick mer smärtsamma sammandragningar.

Sen var det inte så mkt mer med det. Timmarna gick och det blev läggdags. Låg och skruvade på mig ett bra tag innan john blund tillslut kom på besök. Hade dock en djävulsk natt då jag haft svinig foglossning (kraftig värk över blygbenet), och helt sinnessjuka mardrömmar. Hann även kliva upp ett par gånger (hade inga mera flytningar).
På morgonen när jag stiger upp hade jag fortfarande inte fått några flytningar och började väl mer lr mindre pusta ut, så jag lät Mattias åka iväg till Luleå och döma hockey.

Dock efter ett par timmar kommer givetvis flytningarna tillbaka, dock denna gång ännu mera! Så jag ringer in till förlossningen och berättar läget för att höra vad dom säger. Dom tycker att jag ska komma in för att kontrollera så det inte är fostervatten som läcker. Eftersom jag inte har akuta smärtor så väljer jag att åka in när Mattias kommer hem.
Kring 7 tiden ikväll så åkte vi ännu en gång in på förlossningen och återigen började vi besöket med att göra en CT-kurva. Den visade bra puls på både mig och bebis, hade små samandragningar då och då, men absolut ingenting farligt lr underligt där heller.
Lämnar urinprov för att kolla så jag inte har urinvägsinfektion. och nej inte det heller. Får återigen göra ett ultraljud för att kolla så bebisen mår bra och så att fostervattens mängden inte är för liten. Bebis mådde bara bra och fostervattnet var alldeles lagom. Hon var nu uppe i dryga 2kg i sin vikt, alltså helt normalt.

Över till gyn undersökningen. Den var mindre trevlig! Hade då en gyn läkare där nere som satt med alla dessa instrument uppkörda i härligheten medans en sköterska står och trycker på övre delen av min mage. Detta gör dom för att kolla så jag inte läcker fostervatten, vilket jag inte gjorde. Dock kom det ännu mer av dessa bruna flytningar. Min läkare såg värre konfunderad ut efter undersökningen just eftersom hon inte riktigt kan säga vad detta är. Men hon sa ungefär såhär.

"Att det är bruna flytningar betyder ju att det är gammalt blod som uppenbarligen kommer nånstans ifrån. Dock ser inte livmodertappen alls ut att börjat luckras upp, men jag ville inte dra i den desto mer. Detta kan betyda att det börjar vara på g men vi hoppas hon stannar kvar ett par veckor till, dock är det heller ingen större fara om hon skulle komma nu då barnkliniken finns. Men du måste ta det lugnt, inga lång promenader och du får inte jobba (vilket jag ändå inte gör). Sen är det bara vänta och se. Hör av dig om det börjar komma färskt blod, vattnet går eller sammandragningarna blir mer smärtsamma och ihållande."

Till en början var hon inne på att behålla mig över natten. Detta rynkade jag på näsan åt då jag inte alls är något "big fan" av att ligga på sjukan. Givetvis hade jag ju gjort det om hon hade tyckte det hade vart bäst! Men jag fick åka hem som sagt, vilket känns skönt.

Så jaa. Nu är det väl bara vänta och se. Jag hoppas då min lilla skatt stannar kvar, iaf ett par veckor till. Bara hon mår bra, sen skiter jag i resten. Allt annat känns faktiskt väldigt liten och betydelselöst!


(OBS, bild lånad från google)

Gårdagens shopping

Igår var vi ju som sagt till Luleå på barnenshus och inhandlade oss bla skötbord (till badkar), bilbarnstol, hämtade även ut hårdliften som vi beställt (Den var förbaskat svår att få tag i!) och sedan hämtade vi ut vår babybox från pampers :) Nu är det som sagt bara spjälsängen kvar men det ska jag och pappa och inhandla till veckan någon gång. Sen är alla "stora" grejer klar. Då är det bara alla tusen "små" saker kvar att köpa såsom blöjor, amningslappar, salvor, amningspump, amnings bhar, tuttar,....osv osv. Jisses alltså!
Nåja, jag tycker bara det är kul och spännande ändå så :D Att bli mer och mer omringad av alla dessa baby saker gör juh som sagt inte att man längtar nå mindre. Maah. Nåja, mindre än 6 veckor kvar (förhoppningsvis)!!!

Vår nya och snygga hårdlift :) Vagnen står i ryssbält och väntar på att
vi ska ta hem den haha. Även det blir till veckan :)Mattias mamma kom hit en med babylift som Mattias och hans bror haft
när dom var små. Dock ska jag med den till mormor så hon får klä om den,
då blir det ju som ny ändå :)


Bilder på bilbarnstolen och skötbordet har jag inte. Kanske jag fotar
senare om jag ids :)

CV, på finskt vis

Ett tips, läs den högt för dig själv. Det blir så mkt roligare då ;) Enojy!Finskt CV:

Då ja såk i annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt!!

Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:

1. Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 och halva suan
2. Konvimerad
3. Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning
4. Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra
5. Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten

NU JA UNDRA?
Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, kanse 40 000 kr/mån.
Och sänstepil kräver ja. Saap Aero, samma som syrkoherden har, ja dror mänliken på jämliket.

Ja har kått många kurser, nu ja räkna tom:
1. Säljkuss halva feckan
2. APF-kuss, lär dig spela kitarr för nupörjare
3. Konkuss. De va konsti kuss
4. Tatautpildning
5. Utpildning för olika porrmasiner, så jak är tuktig på att porra om nåkon ramlar ner så kan jag porra
upp den igen.

Ja ser fram att vå åka på mer kurser helst till Nutbu, tär är pra drag med kristiprud och parn-flickan.
Ja tycka om liv på luckan.

Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut.
Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt på kång!

Typ innepannty

Vaken före tuppen

Och med tuppen så menar jag Mattias ;) Jag vaknade just efter 8 och steg upp kring halv 9 och det är väl inte direkt vanligt. Särskilt inte eftersom jag sover sämre om nätterna, då är timmarna på mornarna guld värd (sover oftast som bäst då). Dock vaknade jag efter att ha drömt en massa verkliga drömma, vart på dåligt humör och klev upp haha :P

Vi har ännu inte varit på barnenshus pga av att dom ringde från I19 och ville ha dit Mattias på möte kl 14. Så nu sitter jag och försöker fördriva tiden, det går dock inge vidare. Är värre ivrig att få komma iväg :D
Näe, ska nog gå över till coop och skicka iväg änn ett tradera paket. Cya!

Trötter

Då var strax denna dag över och kan väl inte påstå att jag egentligen gjort många knop idag. Inte för att jag nånsin nu för tiden gör det men haha. Det enda vettiga var väl egentligen att lyckas med thai wooken som jag skrev om tidigare. Sen har det mest blivit data häng och tv häng. Huvva så mkt tid man tillbringar vid dumburkarna egentligen. Nåja.

Imorrn kommer svärföräldrarna på besök. Då ska vi till Luleå på barnenshus och inhandla lite grejs till bebis, sen blir det säkert och handla någonting mer. Ska bli trevligt :) Nästa vecka tänkte jag försöka hinna med en tripp till ikea så jag kan inhandla spjälsängen för då har vi nästan allting klart. Iaf dom stora grejerna. Vilket skulle lätta en hel del på trycket :)

Har juh föresten köpt en barnvagn från skeå som står i ryssbält och väntar på oss. Ska köpa en ny hårdlift imorrn så är det klart :) Skit snygg vagn! Ska lägga ut bilder sen när vi hämtat den. Kan avslöja att den är lila ;)
Nu ska jag se om det finns nå skräp att se på tv innan det blir läggdags. Misstänker dock att jag inte skulle kunna somna om jag gick och la mig nu..typiskt!

Godnatt sen då!

Mums!

Måste ju även dela med mig här att jag idag har provat på att göra thai-wook med kyckling och nudlar. Försökte göra den hott och kan gladeligen meddela att jag lyckades haha! För svettas fick man göra. Mattias var så söt efter att ha svalt första tuggan ;) Han är väl kanske inte lika överförtjust i stark mat som jag är, men samtidigt så tyckte han om det :) Sa han iaf haha ;P
Näe, detta ska jag garanterat göra om fler gånger! Inte många gånger jag själv lagar mat och blir riktigt nöjd med den så tummarna upp för mig :)


Mums!

Måste ju även dela med mig här att jag idag har provat på att göra thai-wook med kyckling och nudlar. Försökte göra den hott och kan gladeligen meddela att jag lyckades haha! För svettas fick man göra. Mattias var så söt efter att ha svalt första tuggan ;) Han är väl kanske inte lika överförtjust i stark mat som jag är, men samtidigt så tyckte han om det :) Sa han iaf haha ;P
Näe, detta ska jag garanterat göra om fler gånger! Inte många gånger jag själv lagar mat och blir riktigt nöjd med den så tummarna upp för mig :)


Dagobert

Denna dag vaknade jag av ett samtal från AF, ska tydligen ha träff med min nya handläggare och planera min framtid. Månne om denna handledare är medveten om att jag beräknas föda barn och ca 6 veckor!? Haha, nåja, hon lär ju märka det rätt fort ;)

Efter att ha gjort mig i ordning så drog vi ut på stan och jag bjöd Mattias på lunch på dagobert. Käkade Tacos och det var lika gott som vanligt :) Efter lunchen gled vi allmänt runt och fixade lite. Bla skickade jag iväg några paket (tradera auktionerna).
Sen väl hemma mös vi ner oss i soffan och såg på lite serier. Värre mysigt! :)
Förövrigt har det väl inte hänt så mkt idag? Väntar mest på att hockeyn ska börja så vi får se björnarna köra över små gnagarna som Mattias säger, haha ;)

Näe, för att fördriva tiden tänkte jag kolla nyaste avsnitten av 90210 som så fint kommit ut idag. YEEEES!

Hmmm...

Håller just nu på att baka chokladmuffins med krossad choklad och banan i. Känner dock på mig att dom kommer bli helt misslyckade. Faan vad arg jag blir då! Är svin sugen på nå gott. Nåja, det återstår att se...om ca 20min :)


Btw, glöm inte och hålla koll på mina tradera annonser om någon utav er var sugna på att buda på någonting. Dom går ut inatt :)


Happy bidding ;)

Måndag

Idag har vi som sagt vart på besök hos barnmorskan och som vanligt såg allting bra ut. Fick dessutom veta att vi kommer få ha en särskild föräldra kurs för bara mig och Mattias haha. Lr jaa, ett möte på en timme för endast oss då vi verkar ha "rammlat ur systemet" lr någonting!? Nästa familjekurs är 11/11 och helt ärligt känns det lite riskabelt att vänta tills dess, och det tyckte även vår BM. Näe, så nu får vi en särskild träff om ca två veckor. Men va faan, det ska man väl egentligen inte klaga på :)
Sen var det dags för vägning och jag trodde faktiskt jag skulle ha gå upp mkt mer. Men 6kg har ju nu sammanlagt gått upp sen jag vart gravid och det kan jag absolut leva med :) Jag trodde i början av graviditeten att jag säkert kommer gå upp 30kg lr nått. Ja visst är jag inte klar än, men förhoppningsvis ska jag lyckas att inte gå upp 24kg på 6 veckor ;)

Jepp, 6 veckor är det nu kvar till beräknad födsel. Jisses vad tiden tickar fort, och tur är väl det för jag håller på att längta ihjäl mig :D

Mys-helg

Har ju som sagt haft mammsen på besök och det har vart hru trevligt som helst. Inte nog med att hon kom och hälsade på igår, neheedå hon sov över också :) Igår var vi ut och åt, sen hyrde film och gotta. Har surrat, och svammlat på en hel del. Idag har vi vart på dollar och sedan vidare och gick igenom gallerian. Sen avslutade vi med en fika på Opalen. Mkt trevligt! :) Inhandlade två svin söta pyjamasar till bebis. Kan lägga in bild imorrn för just nu ligger dom i sovrummet där Mattias ligger och sover, och helt ärligt är jag för lat för att börja med det nu :P


Nu har dock Mattias kommit hem så nu slipper jag ha barnvakt nå mer haha ;) Ska bli riktigt skönt att få sova med honom inatt igen för jag tycker inte alls om att sova utan honom. Nee huvvaligen.

Måste börja bege mig till sängs nu då det är koll hos BM imorrn, spännande spännande :)  Är trött som en bäver då kviddelitkvitt mamma stiger upp så tidigt ;P haha!
Näe, borsta tänderna sen vare sängen. Godnatt Sverige!

Liten jag :)

Barnvakt

Inatt har jag sovit en hel del och det har vart helt fantastiskt skönt. Dock vaknar jag så många gånger fler n per natt. Varje gång jag ska vända på mig så vaknar jag och smyger med kroppen så jag inte ska slita i något igen, för det är inte kul alltså. Nåja, första natten med god sömn på läääänge. Guld värt!

Nu har Mattias åkt iväg till Kiruna för att döma hockey och kommer inte hem fören imorgon nån gång. Dock är han inte direkt förtjust i tanken på att lämna mig själv så han har tvingat mig att fixa "barnvakt" åt mig själv haha! Så mammi är på väg till Boden för att umgås med mig :) Hade tänkt tvinga med henne till gallerian. Dock stänger dom ju 4 så vette fasen om ni hinner alltså. Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen. Cya!

Om jag hade en massa pengar...

...Så skulle jag t ex inhandla mig lite smycken från Rock by Sweden. Faan så mkt snyggt det finns!
Nåja, en vacker dag kanske jag sitter här med en jäkla massa pengar. Kommer nog dock aldrig behöva oroa mig om att inte kunna använda dom haha ;)

(Obs, bilder lånad från google.se)

Dags att sluta dreggla över allt snyggt som finns och krypa ner under täcket tsm med min älskade pojkvän. Dock ligger han redan till sängs och mest troligt snarkar han redan. Men jag får iaf ha honom vid min sida, vare sig han är ljudlös lr ej haha ;)
Godnatt Sverige

Fredagsmyyyyyys

Ikväll äre mys som står på schemat, lr iaf om jag får bestämma haha ;) Har ätit goo middag och nu ligger vi nerbäddade i soffan och ser på idol. Mattias avnjuter en kall 3,5:a medans jag dricker min älskade cola, och lika nöjd är jag för det :)

Btw, ruskigt många bra som är med i idol i år, riktigt kul att se! :D Och kommer inte Olle med, jaa,...då blir jag faan lack!


Kanske inte ser lika gott ut som det var ;) Det ni ser är iaf pommes,
grillad kyckling, currysås och sallad. YUMMIE!

Far away

"Någonting som förr har legat så nära och alltid funnits där känns plötsligt längre bort än stjärnorna. Hur gick detta till?"


Baby stuffs

Som blivande mamma tror jag inte man kan få nog utav att inhandla massa nya söta saker till sin bebis. Så känner iaf jag. Har absolut inga problem att gå in i (nästan vilken affär som helst) och komma ut med någonting till bebis. Synd bara att allting kostar pengar också. Blä åt pengar!
Nu har jag iaf inhandlat en nalle overall så vi kan frakta henne i hem från BB. Har ju köpt en åkpåse men den kommer vara för stor när hon kommer. Så nu är det löst! :)
Har även inhandlat minimala svin söta hellokitty vantar till henne. Har försökt hitta någon söt mössa till men helt utan lycka :/ Alla mössor är ju så jäkla stora :S Nåja, jag hinner leta vidare :)


Knappt nå söt


Min kärlek

Du lär mig le åt allt som vart svårt,
du finns vid min sida när livet är hårt.
Du vet att du betyder allt för mig, jag skulle inte kunna leva utan dig.
Tack för att du finns och att du är just du <3
/ Din


"Du är det absolut vackraste jag vet"

RSS 2.0