Fullt upp!

Har nyss slagit upp ögonen för sjuttioelfte gången idag. Molly har vart jätte svammlig ända sen kl 6 imorse och har sovit hit och dit. Vilket resulterar i en ganska trött mamma. Men men, det är sånt som ingår i mamma livet :)
Nu ska jag göra Molly i ordning, sen mig själv med smink och kanske till och med klämmai mig en macka. Sen ska vi bege oss ner mot staden för att möta upp Linn för en fika :) Efter det ska jag och lillebror käka middag på stan och sedan vidare till Ulfs fotoutställning som han har idag på folketshus kl 17-19.00 :) Ska bli riktigt spännande!
Sen efter den så åker jag och mollan vidare till ryssbält för att sova resterande nätter hos pappa/morfar.
Så som sagt, fullt upp hela dagen :) Ska försöka blogga sen ikväll och förhoppningsvis kanske lyckats få någon bild under dagen ;) Cyya!

"Hemma" i Kalix

Igår kom vi till mamma i kalix. Vi for nästan på en gång till mormor/gammelmormor och hälsade på då hon inte sett Molly på jätte länge! Vart givetvis ett uppskattat besök :) Efter det for vi och handlade lördags godis och hyrde film och sedan hem och käkade middag. På kvällskvisten grävde jag, mamma, ville och molly ner oss i soffan och såg på filmen vi hyrt. "the killers", det var en bra film så det vart ju lyckat! :)

Idag har mamma vart så snäll och tagit molly på morgonen så jag fick fortsätta sova två timmar till *LYX*. Tack snälla mamma för en otroligt välbehövlig sovmorgon!
Sen har vi vart hos Tia och hälsat på henne och barnen. Pratade lite dop och kollade på tårtor då jag och Tia ska göra dom. Kommer bli mkt nice! :) Amelia fick mata Molly och var stoltare än en tupp ;)
Efter besöket for vi hem till mamma och gjorde villes favoriträtt, hot thaiwook med nudlar, smaskens! Sen har jag och mamma badat mollan och min lilla skit var gladare än gladast och plaskade på för fulla muggar! Sen tog mamma/mormor hand om Molly så jag fick fara och sola med Dennis, återigen *LYX*. Dennis var föresten grymt duktig på att köra bil, var inte ens lite nojjig där i framsätet :)

Sen väl hemma hos mamma vart den en snabbdusch och sen hoppa ner i en av mina hundra mjukisdressar och dimpa ner i soffan och här sitter jag än. På tal om mjukisdressar så har jag istort sett inga byxor förutom mjukisbyxor så nu har jag klickat hem ett par jeans från tradera. Är så jäkla nöjd över min vinst då jag fick dom jäkligt billigt också! Kan lägga upp bilder på dom sen när dom kommit hem :)
Förövrigt så borde Molly vakna alldeles strax och vara hungrig, sen blir det natt för oss båda :) Har haft en mkt bra dag!
Återigen, tack snälla mamma för sovmorgonen och passningen medans jag solade. Guld värt! <3

En mkt stolt och söt Amelia med en mkt söt bebis ;)


Molly med världens bästa mormor <3 Där trivs hon :)

Mamma Emelie har också vart liten

Tro det lr ej. Bildbevis för er som tvivlar ;) Ursäkta den urusla kvalitén men jag har fotat kort på kort :/


Baby massage, igen

Vi tog oss upp med nöp och näppe då både mor och dotter var riktigt trötta och hade nog hellre snusar på under täcket ett par timmar till ;) Väl på massagen gick det jätte bra, fast denna gång var molly lite pipig just pga av att hon var så trött. Så gumman fick mat och sen låg hon och snarkade i mammas famn medans de flesta andra barnen hunnit bli less på massagen och grät. Mammas lillstrumpa rörde inte en min. Sötto!

Efter det var jag och hämtade ut skötväskan som äntligen kommit, grymt nöjd! Snygg och rymlig :D Så n var det avklarat. Nu ska jag bara lyckas hitta något skydd till vagnen. Där man sätter för själva "hålet" in i vagnen om ni förstår vad jag menar!? Så det inte regnar/snörar/blåser in i vagnen. Var förbi lekon idag med Angelica och kikade där, men niet, nothing, nada :(
Sen hann vi även vara förbi secondhand och hittade ingenting där heller. Sen förbi ljusboden och där hittade vi massor, även om vi nu inte köpte något, fast vi ville ;)

Sen hemåt och har bara chillat på här hemma. Har äntligen fått ta mitt efterlängtade bad! Har inte badat sen jag var gravid, så det var verkligen skönt! (Givetvis har jag dock duschat) haha!

Nu ska jag mysa med min bättre hälft och sedan krypa ner till sängs för imorrn blir det inte att sova bort dagen då dom lovat plus grader. Varmt = PROMENAAAAAAD! :D

Shoppingen

Givetvis var det till Mollan jag shoppade, som vanligt ;) Allting var dock på rea så man kan ju knappast klaga! Vart inte så många plagg denna gång men något nytt plagg i garderoben iaf :)





Sen kan jag ju visa vad pappa Mattias lyckats vinna på tradera. Måttlig nöjd är han ;)
För er som inte ser kan jag ju meddela att det är en manchester united body
(fotbolls laget som pappa mattias hejjar på)


Army wives

Igår umgicks jag med "the army wives", det vill säga Luisa och Angelica :) Vi hann springa runt på stan och shoppa lite för att sedan beställa mat från milano, och sitta och svamla och flamsa ända ut i småtimmarna, riktigt trevligt var det givetvis. Herregud vad vi jyra på alltså, men ack så roligt vi hade ;) Fler såna!?


Idag har jag och Mollan vart lata och bara legat i sängen och myst, sen flyttade vi över myset från sängen till soffan. Hela dagen har vart slö och bestått av mys med andra ord och det klagar jag defenitivt inte på!
Just nu sitter jag och inväntar att molly ska vakna för att äta, sen blir det godnatt för mamma Emelie. Imorgon måste vi nämligen upp tidigt då baby massage står på schemat :)

Mammas lillgroda är tlött <3

GRATTIS TILL KÖRKORTET!!

WIIIIE! LILLEBROR FIXADE SITT KÖRTKORT IDAG! GRATTIS! :D Är så stolt över dig! Men n beter du dig bakom ratten så du får behålla det ;)

Oj faan!

Har ju glömt berätta att min gullunge vart 2 månader i lördags. Herregud, tiden bara springer iväg! Och allting går så jäkla fort. Hon har hunnit utvecklas så otroligt mkt på bara dessa 8 veckor och gör det mer och mer för varje dag som går. Men jag försöker slappna av och njuta av varenda sekund för snart är Mollan tonåring och kommer inte vilja vara med sin mamma :(
Stanna tiden och förbli liten Mollan, för mammas skull!?! ;)


Titta vilken liten bebis som ligger och sover på pappsen

Inte fullt lika liten bebis som sover på pappsen!

Lilla lilla älskling!

Och hipps vipps så är hon inte lika liten! Och söttre blir hon. Jisses!



Ta vara på tiden, Lev och njut, varje dag!

Äntligen!

Har jag fått tag i en perfekt skötväska till helt ok pris också! Lyckades få tag i en lila brio skötväska, så nu matchar vi snart vagnen ;) Nice!

Tillbaks på ruta 1...

Jag förstod ju det.

Idag var jag till sunderbyn på gyn för att göra ultraljud och kolla om jag har någon cysta och vad tror ni hon hittade. Givetvis en blodcysta på 5cm på vänster äggstock. EN JÄVLA MENS HANN JAG HA INNAN ÄCKEL HELVETS JÄVLA CYST HELVETENA ÄR TBX!
Dock blir det ingen operation (än iaf) just för att jag har opererat mig så många gånger och är helt sönderärrad på insidan av magen vilket komplicerar en operation. Ska istället prova sätta in en p-stav (igen) då det är det preventin medelet jag tålt bäst hitills. Sen jag var 14 har jag bråkat med olika p-piller osv, tål ingenting :S hitills har jag hunnit testa trionetta, novlette, jasminepiller, mini-piller, novaring, kopparspiral, p-stav och jasmina. Finns inte så mkt kvar?! Som sagt är p-staven den jag reagerat bäst på, även om jag inte går utan biverkningar med den. Nåja. 1000kr dit, ingen summa jag hade räkknat med att punga ut den här månaden, men finns ingenting att göra. Funkar inte denna så vill dom sätta mig på¨"klimakterie behandling".....Det låter väl kul!?!
I värsta, värsta fall om inte cystorna ger med sig så kommer dom tillslut måsta plocka ut äggstockarna/livmodern och då ryker ju alla chanser att Molly ska kunna få ett syskon. Jag hoppas dock innerligt att vi hinner få ett till barn innan det skulle hända. Men det blir ännu inte på ett par år, så man vet ju aldrig.
Tur som är har jag iaf lyckas få ett fullt frisk barn, världens finaste lilla tjej och det kommer jag ALDRIG sluta vara tacksam över!

Mammas lyckopiller och stora kärlek. Herregud vad jag älskar dig unge!

Perfekta presenter

Ibland är det svårt att hitta "rätt" present till någon. Men denna sida kanske kan hjälpa dig!? Det är iaf tanken :) Så titta efter och lycka till i present jakten :)

http://www.perfektapresenter.se/



(Obs, bild lånad från google)

Får ju inte glömma ;)

Vår låt <3 Sitter med rysningar och lyssnar på den. Jisses vad fort tiden gått alltså...

Får inte in den här så jag länkar istället :)

http://www.youtube.com/watch?v=vfDnBIBMoY8



Idag är det föresten...

...2 år sen vi var på cleo. Jag, Mattias, Johanna och Micke. Vilka minnen <3 En av de absolut bästa kvällar/nätter i mitt liv. Hela helgen var magisk och den förändrade mitt liv. Jag träffade nämligen mitt livs kärlek. Tänkt skulle jag ha vetat där och då att två år senare skulle vi vara förlovade och ha fått världens finaste flicka. Ja herregud. Det har gått fort, men jag ångrar ingenting och det kommer jag aldrig göra heller!
Mattias, jag älskar dig!



Do you remeber yooko? :D


PUSS!!!





Den sista bilden la jag upp så ni kan se hennes fransar, dom är galet långa!
Dock har hon inte så mkt volym. Söt älskling :)

Feeelååt!

Jag har på sista tiden vart urusel på att blogga, det ber jag om ursäkt för. Men tro det lr ej så har jag haft fullt upp och inte riktigt haft tid att blogga. Kan ta en snabb resumé av helgen.
På fredag knallade Mattias, Molly och jag ner på stan för att göra lite ärenden och så hann vi givetvis springa in på åhlens och fynda lite ;) Dom har ju 50% på hela varuhuset, vilket är riktigt nice! Dock har det börja eka rejält i hyllorna efter all rea, men det hindra som sagt inte oss från att fyna lite kläder till Molly, of course!

Lördag så var Molly en tröttis och visa mest att hon ville sova hela dagen men det gick inte mamma med på. Igår var det ju så fruktansvärt fint väder (som säkert ni också märkte). dock hann vi inte ut fören det var mörkt ute haha. Nåja, vi knallde in till stan och handla med Luisa :)
På kvällen kom Joel och Angelica och vi roade oss med att spela Alias ända in mot natten. Hann bli galet mkt skratt på dom timmarna, mkt trevligt :)

Idag har jag och Mollan tagit en välförtjänt sovmorgon efter igår. Sen har vi mest myst på i soffan och invänta pappsen som bör komma hem snart!?! I´m hungry. Tror det blir rester från igår, tacogratäng ;) Yummie!

Våra Åhlens fynd till Mollan :) Plus ett par strumpbyxor, men dom ides
jag inte fota.





Ni kan väl aldrig gissa vem som valde den sista? ;)

Välkommen till världen

Idag är världens finaste bebis med i tidningen :) I nsd för att vara mer precis. Så jag tycker ni ska kika på sida 35 om ni har möjligthet ;)

http://www.nsd.se/familjeliv/valkommen_till_varlden/

(På nätet kan ni också kika)

Gullunge!!!

I väntan på prästen så han vi ta någon bild :) Molly var dock nyvaken och inte alls så sugen på att posera ;) Söt skorpa!






I LOVE YOU!!! <3

Mummys little sunshine <3

Nu har prästen vart här och han var precis lika trevlig som Mattias sagt. Så jag är riktigt nöjd över att vi ska ha honom som präst :) Molly skötte sig exemplariskt och gjorde givetvis intryck på prästen som tyckte hon var så himla fin och vem kan klandra honom!? Vi gick igenom dopet fram och tillbaka så nu har man iaf lite koll. Han tyckte förövrigt vi skulle ta med oss en hårfön till dopet då han mena på att det räcker inte att torka av Mollys hår med en liten handduk med tanke på hennes kaluffs, haha! Det skulle se ut de ;D

Över till någonting annat. Igår fick Molly brev från sin mormor och i brevet låg två små super söta benvärmare som mamma/mormor stickat till henne. Jag fick nämligen ett par vita mysiga benvärmare av min käre mor i julklapp som jag flitigt använt, så tanken var väl att molly och jag ska matcha varandra ;)
"- Tack snälla mormor!!" / Molly

Sådan mamma, sådan dotter, lr hur var det? ;)

Jag har inte tid...

Sry för min bloggtorka, har haft fullt upp helt enkelt och suttit lite vid datorn.
Imorse vaknade jag utav att jag frös och att halsen mer lr mindre var igenstockad, jippie, min tur alltså. Mattias har ju vart förkyld i flera veckor och Molly vart förkyld för ungefär en vecka sen. Trodde jag hade lyckats komma undan, men ikket. Dock har jag verkligen inte tid att vara sjuk just nu för senare idag får vi besök av prästen och prata dop. Justeja, dopdatumet är spikat, lokal är spikad och präst är spikad. Nu är det bara allt annat som ska fixas *svett*.

Imorrn är det även dags för baby massage för första gången för mig och Mollan så jag hoppas verkligen jag hinner piggna till lite. Förövrigt känner jag mig lite stressad. Hade verkligen behövt hinna plocka undan lite här hemma och dra ett varv med dammsugaren och skurmoppen så inte prällen tycker vi är lodisar haha.
Förövrigt har jag sagt till Molly att hon måste vara snäll och sköta sig och visa upp sin bästa sidan för prästen för annars häller han vatten i örat på henne på dopet. Haha snäll mamma jag är.

Näe nu måste jag kamma mig och kladda lite smink i fejset, ser ut som om jag levt sju svåra år PLUS att jag har en gigantisk, röd finne mitt på näsan. Rudolf med röda släng dig i väggen!

Norrlands bebis

Här i norrland vet vi vad vinterkyla är, även Molly. Hon har garderat sig med en redig vintermössa! Dock är den fortfarande lite för stor, men inte så länge till ;)

Snygg unge!

Mammas lilla filmstjärna

Nu har jag äntligen tagit tummen ur ***** och fixat mig en youtube användare så jag kan lägga upp filmer. Har tänkt göra det jätte länge men har aldrig blivit av. Nu tog jag mig tid till det, plus att jag hunnit filma lilla skrållan och lagt upp en liten "test film" som jag tänkte bjuda på här. Ska börja filma lilla tjejen mer för det är juh riktigt kul att ha senare :)
Så här har ni en kortfilm på en glad bebis <3

Molly är lik sin far...

...På mer än ett sätt. T ex det här med mat. Får man inte mat på en gång när man är hungrig så skriker man och tjurar till maten är i munnen. Lr? ;)

Nog är hon  sin far upp i dagen ;) Sötröv!

Solen sken,.. men den ljög!

Ja det tycker jag! Jag vaknar upp av att Molly ligger och jollrar och tittar ut mot fönstret och möts av solsken. Yes tänker jag, nu jäklar blir det prommis i finvädret! Hah! Tji fick jag kan man ju säga när jag går till termometern och inser att det är ca 26 minus ute. Jag sa till Mollan att det blir mys i soffan istället och hitills har hon då inte klagat ;)
Sen i efterhand kom jag ju på att jag hur som haver hade nog inte gått på en prommis med mollan iaf då damen blivit riktigt snorig och slemmig i halsen stackarn!
Hon har tjorvat jätte mkt inatt och jag har fått använda näsfridan ett flertal gånger plus att jag gett henne näsdroppar. Då har hon vart bra en stund, ca 5 min, sen lik täppt igen :/ Imorse var det dock lite bättre.
Sen har hon även haft magknip!? Har iaf tjorvat en massa och har bajsat TVÅ gånger hör och häpna. Så jag tror inte lilla damen är helt i form. Men förde är hon världens gladaste bebis, gullunge! :)

På tal om bananer så provade jag igår att göra "kladdig chokladkaka" och den vart verkligen en hitt. Mattias sitter just nu och äter den och sa "- Älskling, denna ska du göra flera gånger!". Så jag var nog inte den enda som gillade den ;) Vart ingen brownie dock då lilla coop inte hade ingridienserna till den och jag inte ides åka till stora coop. Nåja, det får bli en annan gång :) Kvällen igår gick mest åt mys med familjen, helt underbart <3

Gårdagens efterrätt. krämig chokladkaka med grädde och bär.
LCHF of course ;)

Sovmorgon

Tack vare min älskade underbara sambo som slutade tidigt idag, så fick jag mig ett par extra (otroligt väbehövliga) timmars sömn. PUSS BABE <3

Efter det har jag mest degat runt här hemma och vart allmänt lat. Har bara hunnit förbereda maten och druckit en kopp jordgubbs tea ;) Sitter och plöjer runt i en massa lchf recept på godsaker. Känner ett sinnessjukt sug efter choklad av någon anledning? Har iaf hittat recept på lchf brownies som jag är svårtast sugen på att prova. Även en krämig chokladkaka. Så vilken blir det? Kanske båda haha ;)

Till middag blir det marinerad fläskytterfilé med sallad. Ska försöka hitta recept på någon god sås också :) Blir säkert bra! Sen kanske något gott till senare också, yummie ;D

Just nu ligger min underbara älsklingar och snarkar ikapp i soffan. Herregud vad dom är lika dom där två. Inget snack om vem som är Mollans pappa iaf ;) Som jag älskar er <3

Hurtbullar

Halca dagen har vart seg, riktigt seg. Och andra halvan har vart snarare tvärtom. Har hunnit vara till sjukgymnasten kl 16 och han knäckte, böjde och bände min rygg. Fick en massa beröm över att jag skött min "läxa" (min övningar) för min rygg hade gjort stora framsteg, är mkt mera rörlig plus att jag inte alls har lika ont. Skönt! Nu ska jag börja med "rygg gympa" om två veckor. Ska bli riktigt spännande att se vad det är för något :P

Sen hann jag vara och storhandla, lr tillräckligt för att fylla upp kyl och frys så det måste väl klassas som storhandla!? Anyway. Sen hem och göra i ordning Molly för jag var grymt sugen på promenad då vädret har vart riktigt behagligt idag. Fick sällskap av Angelica så tsm har vi promenerat i kanske 2 timmar!?! Har surrat och precis allt mellan himmel och jord. Var riktigt trevligt! :) Måste erkänna att det är riktigt skönt att ha normala vuxna samtal med några andra människor i boden än min pojkvän. No offence babe ;)
Efter promenaden hann vi sitta hos oss och fortsätta surra på ett bra tag. Nu har dock Angelica knallat hem och jag funderar på att göra mig någonting att äta. Kom på att jag inte ätit någonting sen frukost haha! (åt dock "frukost" kl 14). Men så äre när man inte är hungrig :)

Näe, plöja igenom bloggarna ska jag iaf göra. Sen kanske en dusch på det? Skulle iaf behövas, höhö.

Mysig dag

Natten var som en dröm och Molly sov som en liten prinsessa i sin säng, HELA natten. Dessutom åt hon jätte bra också. Så vi håller alla tummar och tår på att det är samma visa inatt. Dock har jag ändrat lite sen natten innan. Jag har nämligen sänkt ner sängen, sen öppnat en hel sida. Sen tryckt ihop den med våran så nu ligger hon ändå brevid mig så att säga. Sen när hon blir äldre och "vildare" så får vi flytta ner den och skruva ihop allt igen :) Men just nu funkar detta galant!

Utvilad mamma så steg jag upp före Molly (har inte hänt förr). Hann till och med lyxa till det med en dusch och göra frukost innan hon vaknade. Sen kom Mattias hem för att ta över Molly och det var dags för mitt samtal med bm. Efter-förlossningssamtil typ. Det var över på typ en timme och då begav jag mig hemåt igen. Matade och gjorde i ordning Mollan och så kom Luisa förbi så traskade vi ner på stan sen. Vi har hunnit vara lite överallt och skrapat ihop en hyffsat rejäl promenad också, mkt duktigt! Har även hunnit disskutera en massa ideér, jobb ideér haha ;)
Mkt trevligt!

Sen hem, slänga ihop en tacco gratäng och mös ner sig i soffan en sväng och kollade slutet av "föräldrafritt". Sen har jag städat sovrummet och bytt sängkläder så Mattias förkylnings baciller kanske försvinner. Det är gånger som denna jag VERKLIGEN saknar balkong :/
Just nu sitter jag med min kopp tea och ska strax börja bege mig mot sängen, men först ska jag byta bajs blöja på mitt sötfrö som ligger brevid mig jollar så glatt och samtidigt luktar en massa skit. Mammas skitunge <3

Hon bajsar, därav den ansträngda minen ;) (OBS, bilden är från tidigare bajs tillfälle)

Det gick inge bra alls :(

4 timmar låg min lilla tjej och skrattade/grinade/pratade/surade hon i sin säng innan hon tillslut gav upp och somnade. Då var min hjärna död kan jag meddela! Kl var då kring halv 5 och sen när Mattias klev upp och for till jobbet så ville Molly ha mat så jag bäddade ner henne med mig i sängen och sen fick hon sova med mig där. Då var hon minsann nöjd haha. Mammas lilla tjuriunge!

Idag har jag minsann inte fått mkt gjort, ångest! Tänker inte ens meddela vilken tid jag tillslut klev upp ur sängen (även om jag då inte har sovit tills des), men ändå. Sen lagade jag hamburgare utan bröd och det vart riktigt gott. Måste nästan säga att det toppade burgare med bröd. Tror även Mattias höll med mig!? Nåja, vi kommer iaf göra det fler gånger tyckte han :)

Sen har vi badat lill trollet och stoppat ner henne i en ny pyjamas som jag köpte till henne när vi var i kalix :) Så nu luktar hon så gott och håret står åt alla håll haha!
Sen har jag vågat mig på att baka LCHF choklad muffins. Dom vart...helt ok. Man är ju van vid att dom ska vara så söta och det var ju inte dom här. Men jag gjorde blåbärs grädde till så då smakade det mkt bättre ;) Det går iaf och lura hjärnan ganska bra med dom :)

Nu ska jag dricka mitt jordgubbs tea med grädde i, snuskigt gott! Sen blir det sängen. Ska göra ett nytt försök med Molly i sin säng inatt. WISH ME LUCK!! haha

Bjuder på några pics :)

Dagens middag, MUMS!


Nybadad bebis :) Notera att min gullunge blir krullig i håret när det är
blött/fuktigt ;)

Gullitkrulli <3


i sin nya pyjamas :)

Lite suddig bild, men lika söt är hon ändå :) <3

Får väl se hur det går

Ja vaken är man än. jag som tänkte gå och sova i tid idag och förhoppningsvis lyckas vrida på dygnet. Dessutom hade jag tänkt prova låta Molly sova i sin säng inatt. Dock har min lilla tjej inga som helst planer på att sova, nej nej, hon ligger här i soffan brevid mig och jollrar på.
Sitter och glider runt på nätet och kollar efter större boende och jag hittade en perfekt lägenhet (tycker jag). Jag börjar känna panik att bo i denna lägenhet då vi har fått så jäääääkla mkt grejer. Visst den var perfekt när vi var två, nu tycker jag nästan den är klaustrofobisk. Näe skämtåsido, men med barn kommer det grejer, och grejer har vi sjukt gott om. Synd bara att vi inte hade lika mkt utrymme, för lägenheten vi bor i är superfin! Typiskt.
Nåja, vi är inte två om att vilja flytta så jag får väl bita ihop tills det är dags. Vi har juh iaf tak över huvudet, det är bara lite trångt under taket ;)

Härligt

Idag började vi dagen rätt segt innan vi tog oss upp ur sängen. Har sovit väldigt lite i två nätter nu så jag känner att min skalle inte riktigt hänger med. Nåja, tillslut tog vi oss iaf upp och jag gjorde lunch och sedan i ordning Molly för att sen bege sig till bvc. Nu vägde mammas lilla guldklimp 4635gram och var 57cm lång. Hon följer kurvan bra nu som tur är :) Jajuste, hon har även fått igång magen så bajseriet fungerar som det ska *peppar peppar*

Efter bvc skyndade vi oss hem, matade Molly och packa ner henne i vagnen. Sen begav jag mig till stan med Angelica och Luisa. Var förbi åhlens men köpte nada (duktigt emelie) och sedan for vi på hanssons och tog oss en latte och svammlade på. Mkt trevligt om ni frågar mig :)

Efter stadrundan var det hem och laga middag till min stackars sjukling. Mattias har nämligen fått feber och är återigen förkyld. Lr hans förkylning tror jag snarare sitter fast i kroppen på honom. Tredje vändan han är förkyld på kort tid stackarn! Nåja, idag lekte jag med maten och då menar jag inte som barn gör, utan jag provade mixa ihop någonting själv. Hade ett recept på mozzarellafyllda paprikor med färs i ugn men kände inte för mozzarellan osv så jag gjorde någonting eget som sagt och jag måste säga att jag vart riktigt nöjd :)

Jag hade långa röda paprikor som jag delade. Smörade botten av paprikan med philadelphia. Sen stekte jag färs och blandade i taccokrydda. sen när med taccofärsen i varje paprika båt (såg ut som båtar), sen toppa med texmex ost blandat med västerbotten ost för att seda snöra in i ungen tills osten hade fått lite färg. Serverades med sallad, hot salsa och min egengjorda vitlöksdressing från igår. Säger som Maria Montazami själv skulle ha sagt, "-MUMS!"

Sammanfattar dagen: Wonderbra! Fler av dessa tack :)

Ser inte lika gott ut som det var, men bjuder på en bild ändå ;)

Veckans resultat

Ja då har man nu alltså plågat igenom första veckan utan socker och defenitivt inte utan resultat. Vägde mig och mätte mig som sagt förra söndagen och n var det dags igen. Blev lycklig som fasen när jag såg resultatet på vågen, -4kg visade den nämligen :D Fatta 4kg på en vecka!! Jag har skit svårt att gå ner i vikt och nu pang bom. Kan juh passa på att tillägga att jag bara ätit en massa gott hela veckan plus att jag har inte tränat ett smack! Lr jag var på en liten promenad i måndag, wow.
De 3-4 första dagarna var rätt jobbiga utan sockret. Jag är ju svårt cola beroende så det har vart jobbigt att tampas med. Nu kommer det dock bli så mk lättare med tanke på vikt resultatet ;D
Har ju försvunnit en massa cm runt kroppen också, dock mest över bysten haha! Ni tjejer vet hur det är när man går ner i vikt, då kan man snabbt vinka bye bye till boobsen. Men det äre värt!
Detta är någonting jag defenitivt kommer fortsätta med. Jajuste, kan ju tillägga att även Mattias gått ner 3kg denna vecka med hjälp av maten och vi mår hur bra som helst. Även har är hel imponerad över hur mkt god mat vi ätit, hur mätt han är så länge och över resultaten givetvis. (Trodde han skulle lägga ner efter en vecka med tanke på hur skeptisk han var) haha!

Näe, nu ska jag fortsätta leta skötväskor. Hitills är det torrt på den fronten, har nämligen inte tänkt köpa någon dyr (Läs;tradera) men det går sådär. Återigen, wish me luck!

Söndag

Sorry för den dåliga uppdateringen. Skyller på att jag vart i kalix ett par dagar och haft fullt upp där. Var värre mysigt att bara ta det lugnt och slippa fundera på att laga mat, den fick jag såå fint serverad ;) Tack mor och Ulf för mat och husrum :)
Nu är jag dock hemma i boden igen och det känns faktiskt skönt efter att ha vart på resande fot. Bara det här med att ha ett skötbord på ett och samma ställe känns magiskt. Plus att nu kan jag och Mollan kramas med pappa Mattias nä vi vill :D (Mer lr mindre).

Förövrigt växer Molly så det knakar! Hon har blivit en liten tjockis och det är så sött :) Hennes hår har blivit längre och ögonfransarna blir bara mörkare och mörkare Hon har även börjat smila/le mot en när man pratar med henne. Herregud vad jag älskar min unge!
Och imorrn är det dags för besök på bvc för att väga och mäta lill trollet. Ska bli så spännande! :D
Nu ska jag glida runt på nätet på jakt efter en skötväska, wish me luck!

LCHF dag 1

Började med sovmorgon (underbart) men var tillslut tvungen att stiga upp då jag hade en liten dam som glädjande skitit blöjan full. Wooho, länge leva bajset! Magen verkar ha blivit bättre på henne nu...*peppar peppar*
Sen mös vi vidare i soffan och jag passade på att äta frukost/lunch och snokde runt lite på internet. Det vart yoghurt med färsk aprikos. Aprikosen var dock ingen hit, blä! Slevade tillslut i mig en liten tonfiskburk istället :) Sedan klädde jag både mig och Mollan varmt och så begav vi oss ut på prommis. Riktigt skönt! Var och aktiverade mitt nya bankkort och gjorde lite andra småärenden.
Sen hemåt för att tillaga vår första LCHF middag. Ungsstekt lax med västerbottenost och sallad. FIFAAN VAD GOTT! Definitivt någonting vi ska göra fler gånger. Många fler!
Är förövrigt mätt som en bäver och mår hur bra som helst. Har vart en mkt bra dag! :)
Nu ska jag springa över till coop och inhandla keso. Mattias har beställt ägg och baconmuffins som jag tänkte vara snäll och göra åt honom :) Wish me luck!

Comhem katten

När jag var hos pappa och visade honom den här bilden så kläckte han ur sig följande.
"- Nämen, hon ser ju ut som comhem katten!"
Jaa...kanske lite likheter mellan dom. Personligen tycker jag dock min trollunge är lite sötare ;)


Ego

Jag tycker verkligen inte om det jag ser i spegeln när jag står framför den. Men det ska det bli ändring på, lr?
Ska iaf göra mitt bästa. Kanske ett lite sent nyårslöfte? Lite självförtroende skulle faktiskt sitta fint.
Anledning varför min lilla självömkan kom här helt plötsligt är för att jag stått på vågen, även måttat mig....Hojja och fy faan!
Med det säger jag godnatt Sverige.

Nytt år, nya utmaningar

Har vart en riktigt trevlig söndag. Molly började med att göra mamma supernöjd. Molly har nämligen sen hon föddes haft ett mkt strikt mat schema om nätterna. Äta, två timmars sömn, äta, två timmars sömn, äta osv osv. Aldrig mer än två timmar mellan matvarven. Inatt vaknade hon och fick mat kl 03.40 sen somnade hon om och ville ha mat igen....kl 08.40!! Det är faan 5 timmars sömn! Jag höll på att smälla av när jag kollade klockan och insåg att jag för första gången på 6 veckor fått 5 timmars sammanhängande sömn. Hoppas verkligen det håller i sig :)
Sen på morgonen låg vi och mös i sängen ett bra tag innan vi tillslut steg upp. Mysunge!

Sen har jag suttit och gjort upp matschema och inköpslista för kommande vecka för från och med imorgon kommer jag och Mattias försöka oss på en stenhård LCHF kost. Vi var och handlade mat för tusen spänn så nu är kylskåpet full i LCHF mat. Ska bli så jäkla spännande och se hur vi ska lyckas haha ;D Blir att prova en massa nya recept osv. Provade bla baka Oopsie bröd till Mattias ikväll och dom vart en hit :) Ska prova baka ett annat slags bröd senare i veckan, måste bara få tag i fiberhusk först. En ingridiens som ingen verkar veta vad det är för något!? Jag antar att det är någonting man har i istället för mjöl. Testade iaf och fråga på coop. Kände mig jävligt smart förövrigt.

Jag: "- Ursäkta, har ni fiberhusk?"
Kassörskan: "- Vad sa du att det hette?"
Jag: "- Fiberhusk"
Kassörskan: "-...Ööööhm...Njaa...Vad är det?"
Jag: "- Jag vet inte?"
(SKRATT)


På kvällskvisten har vi haft filmkväll med Joel och Angelica. Var värre trevlig trots att vi såg en helt värdelös film haha! Nåja, vi fick oss en hel del skratt fast den var så värdelös som den var. (Notera att filmen var en thriller).
Nu ska jag passa på och dricka min älskade cola. För från och med imorrn blir det ingen sånt...typiskt.

2010

Hur har året varit för dig?
Mkt bra
Bättre än förra året?

Ja
Har du träffat några nya vänner?
Njaao?!
Någonting du aldrig kommer glömma?
Plusset på stickan, Förlovningen, 22 november och flera andra saker <3
Har du flyttat?
Ja, från Drottninggatan till Soldatgatan
Har du hittat en ny låt som du älskar?
Nej
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jepp, tex så blev jag mamma
Höll du några av dina nyårslöften?
Nja, kommer inte ihåg om jag hade några så haha ;P
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma i kalix och firade med familj och släkt
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag haft mina kompisar närmare lr umgåtts mera med folk
Hur skulle du beskriva din stil 2010?
Det bästta hitills
De bästa nya människorna du träffade?
Molly min skatt <3

KÄRLEK

Har du strulat med någon?
Nej
Har du varit kär?
Jag ÄR kär
Har du sagt jag älskar dig till någon?
Oh ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig?
Ja
Har du haft ett hemligt förhållande?
Nej
Pussade du mer än 10 personer under året?
Hahah nej


VÄNSKAP

Har du förlorat en vän?
Ja...
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän?
Snarare förlorat kontakten med flera...
Har du ljugit för en bästavän?
Nej
Har du haft en relation med en vän?
Öööh...va?!?
Har du många tjejkompisar?
Nej

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar?
Ja
Har du skämt ut dig?
Helt säkert
Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Pengar och umgänge
Största misstaget?
Att inte tro på mig själv. Har mer lr mindre noll självförtroende kvar
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Endometriosen innan graviditeten. Sen har jag vart ovanligt frisk för att vara jag
Bästa köpet?
Mollys grymt snygga lila barnvagn
Vad spenderade du mest pengar på?
Molly
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Plusset på stickan

Årets…

Officiella nyhet: Ingen aning?!
Personliga nyhet: Min graviditet. Min och Mattias förlovning
Känslor: Jag har blivit mamma, behöver jag säga mer?
Seger: Min graviditet
Plats: Soffan. hörnet närmast fönstret för att vara specifik ;)
Vardagsmys: Mysa med min alldeles egna lilla familj
Flopp: plugga
Maträtt: Flera. Mkt grillad kyckling. Ungsstekt lax osv
Dryck: cola, helt klart!
TV-program: Svenska hollywooodfruar, 90210, weeds, gossip girl osv
Plagg: Mjukiskläder, mjukiskläder och mjukiskläder
Skor: Vet ej
Accessoar: Mitt Emelie halsband (som jag inte hittar)
Väska: Fick en i skinn av Mattias mamma som är väldigt uppskattad
Stilikon: Ingen
Make-up: Har inte vart så mkt smink under 2010 haha
Butik: H&M
Parfym: Escada marine groove (fick av Mattias)
Träning: Stiga upp från sängen/Soffan, haha
Resa: Ö-vik och Umeå. Två helt oslagbara resor <3
Drink: Ingen alls
Lyx: Sovmorgon
Sysselsättning: Arbetslös och sedan mammaledig
Premiär: En massa saker

Gott nytt 2011

Hipps vipps så var vi inne på ett ntt år. Tiden bara springer iväg, och sen man skaffat barn går den inte direkt söligare, snarare tvärtom.
Vi firade vårt nyår tsm med några vänner till Mattias + deras vänner. Fick alltså bekanta sig med massa nytt folk, och det är juh alltid lika trevligt! :) Blev bjudna på supergod mat och för att inte tala om efterrätten. Tack snälla ni för att vi fick komma!
Tolvslaget firades dock hemma då vi redan kl 23 begav oss hem. Jag var lite nojjig att Molly skulle reagera på raketerna och bli rädd, HAH! Tji fick jag. Tror aldrig ungen vart så glad som vid tolvslaget. hon låg i soffan och jollrade och pratade på. Mammas lilla skatt <3 Så firade alltså tolvslaget med dom två som betyder hela världen för mig. Ska uppdatera lite bättre imorrn för nu ska jag skölja ut färgen ut håret, sen ska jag gräva ner mig i soffan och mysa med världens finaste bebis.

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING ALLIHOPA! :)
RSS 2.0