Meeera naglar

Idag har Ida gjort mina naglar fina, det vart fransk manikyr med bling, riktigt nice! Sen har jag alldeles nyss gjort ett nytt set på Luisa, hon ville ha rosa men ändå hyfsat diskret. Så här nedan ser ni resultatet! :)

Gjort naglar

Idag har Elin fått nya naglar och vi använde den nya "sugar coded" gelén :) sweet!

JAAAAAAAAA!!!! :D

Jag har fått sommarjobb! Så jävla underbart!!!! Ska jobba som receptionist på G4S här i Boden. Faan så nöjd jag är. Ikväll skall jag fira med ett glas rose, för det är jag värd idag ;)

KLANTARSLE! Någon som vill köpa löshår?!?!

Beställde världens finast löshår från rapunzel, men givetvis passade det inte alls mitt hår efter min slingning :( Så nu kan jag inte använda det. Var snabb och bryta upp förpackningen så jag kan ju inte heller skicka tillbaka det :(
Är någon intresserad av att köpa det? HÖR AV  ER!!! :)

Håret är ett clip on set, 60cm långt bodywave, 110 gram och givetvis 100% äkta! :)
Färgen är #27/613


Och jag glömde!

Ryss gummorna får jag ju inte glömma haha!

Jag tror...

Att dessa länder har chansen att ta hem mkt poäng och hamna i toppen. Island, Malta, Tyskland, Cypern och självklart Sverige. Återstår väl att se om mitt "tips" stämmer ;)

Eurovision

Sitter hos mammsen och myser framför tvn, givetvis ser vi Eurovision. Molly äter lördagsgodis (gurkstavar) och jag har faktiskt laddad med chips och Ramlösa, yes, ikväll är det lördagslyx som gäller! :) hoppas min plutt vill sova snart bara. Just nu står hon och dansar framför tvn. Hon älskade de små ryska gummorna :) sötfröt!

Solen skiner lila mkt inne som ute

För jag har min lilla solstråle i min närhet hela tiden <3

Och med denna bild säger jag godnatt <3

Kalix

Idag tog jag och mollan och packade in oss i bilen för att åka till Kalix. Ringde till pappa på vägen och han bjöd in oss på grillat, och det tackar man ju inte nej till! :) så efter massa god mat, en skvätt kaffe och massa svammel med en underhållande bebis så for vi till mamma. Nu sitter vi hos mammsen med en klarvaken bebis, jippie, not!
Vet inte vart hon fått sin energi ifrån? Hoppas då hon somnar snart så jag också får sova.
Imorrn hoppas vi på strålande sol för då jäklar ska denna mamma bli brun!
Puss och godnatt (nångång alltså)

Såhär såg det ut på vägen från ryssbält mot Kalix...

Mitt allt <3

En bild säger mer än tusen ord.

Al'a naturell

Jag är varken vacker, smal, vältränad, har vackert hår eller vackert leende. Men jag är mig själv på insidan, och det trivs jag med. Bara utsidan som är under ombyggnad. Vem vet, en dag kanske jag kan säga att jag är nöjd med mig själv och faktiskt mena det.

Kvälls gotta/nöje

Skvaller tidning och en chokladbit ;) (notera att tidningen handlar om valkar och celluloider) haha!

18 månader <3

Idag har min älskade lilla tjej blivit 18 månader, det vill säga 1,5 år som mamma. Helt galet så fort tiden går! Kan inte fatta att min lilla fröken växer så det knakar och utvecklas så fort och det är så roligt att se. Samtidigt känner jag lite panik över hur fort det går. Skulle vilja vara mammaledig i flera flera år så man inte missar något, dock funkar det ju inte riktigt så ;)
Puss på dig min docka, snart är du tonåring :O

1 månad har nu gått...

Sen jag började med alster kämpa bort mitt fläsk, nu sitter jag här 4kg lättare, långt ifrån framme i mål men jäklar så skönt att det går åt rätt håll. Synd bara att det inte går fortare :)
Annars lever vi och mår bra. Firade mig med grillfest hos oss i helgen, riktigt trevligt. Dansade så mkt på krogen sen så jag har seriös träningsvärk benen och ironiskt nog i armarna?!? Kul hade vi iaf! :)
Imorrn ska jag till Lule och träffa sjukgymnasten ännu en gång, denna gång ska jag få göra några övningar. Ska bli intressant. Näe nu se lite bb sen sova. Godnatt Sverige!

Grill/efterskott födelsedags fest

Det hade vi igår. Jävlar så roligt det var! :) åt god mat, drack gott, trevligt sällskap , ja riktigt nice helt enkelt! :)
Efter vi vart här drog vi på krogen där vi brudar mesta dels stod på dansgolvet och rocka fett :)
Tack för en trevlig kväll!

Min familj är hel igen <3

Ikväll var jag och mollan vart till kallax för att hämta vår efterlängtade Mattias/pappa. Molly sprang fram och kramade pappa och fick en söt liten älg som pappa Mattias köpt på Arlanda. Så nu ligger skrållan och snarkar i sin säng och min kära mattias bredvid mig. Äntligen slipper jag sova själv, äntligen är familjen hel igen <3

Gäsp!

Efter att ha snurrat i sängen i någon timme så somnade jag tillslut, utan att hämtat Molly till mig ;)
Imorse hade jag världens gladaste bebis som var värre sammarbetsvillig, sweet! På praktiken är det full rulle och man lär sig nytt varje dag :) sjukt kul!
Idag går jag dock inte så länge, ska på mitt livs första föräldra möte, lr utvecklings samtal kanske man ska kalla det haha ;) nyss klämt lunch på oregano, lika gott som vanligt! Nu back to work (praktik)

Please!!!

Finns det ingen vänlig själ om bara jätte gärna vill köpa denna till mig? Kostar endast 1500:- (där jag hittade den som billigast). Please?!? Tack på förhand!

Kvälls sudd

Praktiken gick jätte bra och det var jäkligt roligt! Dock är man lite vilse i pannkakan än, men det tar sig :)
Har haft fullt upp precis hela dagen så jag såg fram emot en kväll i lugnets tecken och äntligen få se sista avsnitten av DH som äntligen kommit ut, men Molly hade andra planer. Efter galet mkt om och men somnade hon i mammas och pappas säng, så nu ligger hon bredvid mig och snarkar och jag ser på DH, känns helt sorgligt att detta är slutet på serien :/ men men.
Se klart detta sen sova bredvid min älskade lilla ängel <3 godnatt Sverige!

Åter till den tomma sängen

Då var kalasandet över för denna helg. Det har vart trevligt, gott fika och fått blommor, lotter och lite bra att ha grejer :) tusen tack alla!
Skönt att komma hem förutom att sängen var precis lika tom som jag lämnat den. Gaah! Kan det inte bara bli torsdag helst nyss?!?
Imorrn är det måndag och jag börjar på min nya praktik, ska bli riktigt spännande :) mer om det imorgon, för nu ska jag sova. Godnatt Sverige!

Vackrast i hela världen

Mammas älskade lilla ängel <3

Kalas dag numero 1...

Med destination ryssbält för att fira mig i efterskott, hos pappa dvs. Imorrn är det hos mamma och nästa helg för kompisarna då Mattias kommit hem :) ser hur fläsket väller på mig...

Leka med modellera med mommo

Det är kul det! :)
Nu ska vi gå en trappa ner till mormor och äta middag, sen ska här bakas till kalaset som jag ska ha hos pappa imorrn och hos mamma på söndag :)

Crap!

Nu måste jag bli rik, på riktigt! Utbildningen jag har velat gå så länge jag kan minnas. Någon som känner sig villig att ge mig ett par hundratusen? Please ;)

Typiskt!

Fick hem balklänningen idag och den var för stor och satt jätte konstigt, plus att den ironiskt nog var för kort i längden också. Typiskt :/
Sen har jag även gått in i lingon veckan nu, var väl ca 9 månader sen sist. Helvete vilken värk jag haft och trots att jag bara har en äggstock så trycker det och värker från båda hållen. Nåja.

Ska inte bara gnälla, har haft det jätte mysigt med mollan idag, min fina solstråle! Hon kan verkligen få upp en humör till skyarna :) älskade hjärtegull! Får väl se om det blir pipigt inatt igen, då får hon komma och sova med mig igen ;)
Godnatt Sverige!

Tjejmys <3

Vi fick med oss Angelica på en liten promenad för att handla. Mysigt att gå i regnet! :) efter promenaden mös jag och Molly ner oss i soffan och lyxade till det med jordgubbar och honungsmelon, smaskens! :) saknar pappa Mattias gör vi också <3

Sällskap mitt i natten

Jepp, det fick jag. Molly började ropa på mamma inatt och var ledsen så hon fick komma och sova med mig. Det var så jäkla mysigt! :)
Vaknade av en stor kram på morgonen, svårslagen väckning vill jag lova!
Sen har vi myst och sett på chipmunks, musse och den nya favoriten dr mcstuffin. Har en dam som är less på att sitta inne iaf. Hon har klätt på sig ytterkläderna och ställt sig i ett hörn och tjurat gör att hon inte fick gå ut. Dock ska vi gå ut sen efter hon sovit lunch så hon får lite friskluft :)

Den 23 födelsedagen

Började med att få med mig Rebecca till Lule som sällskap då jag skulle till sjukgymnasten. Han konstaterade att jag har ca två års arbete framför mig med min rygg. Någonting jag egentligen förstått. Helt bra kommer jag heller aldrig bli, men kommer iaf kunna bli bättre :) har hunnit med en liten och väldigt intensiv stadsrunda, mest för att kika runt. En lunch på exotic och så köpte jag två presenter till mig själv haha. Lite ångest men man fyller ju bara år en gång per åt, right?!

Sen har Sandra och Angelica vart förbi med en bukett liljor och en recept bok. Tack kära ni!
Det enda som saknats idag är min fina Mattias som åkte iväg till Sthlm imorse och ska befinna sig där i 10 dagar. Blä!
Näe, nu måste jag sova. Godnatt köra vänner och tusen tack för alla gratulationer, guld värt :)

Vipps så var man ett år äldre

Grattis till mig själv! Ett år närmare pensionen ;)

Fika i stan!

Med favvo tjejerna i solen, livs kvalité kallas det! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_201630614.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_201630634.jpg" class="image">

Mysig tjej dag på stan

Har knallat runt på stan med Molly och Rebecca i ett par timmar idag. Har hunnit med lunch på oregano och en fika i solen på Hanssons :) Awesome!
Köpte en super fin klänning till Molly, jag vill också ha en sån! Sen valde hon en röd prickig klänning alldeles själv :D

Naglarna

Jag får tyvärr inte upp någon bild för tillfället. Får försöka sen igen :)

One stroke

Svårt som fan, men jäkligt kul! Längtar efter mindre pensel så kanske det går lättare :) såhär ser dom ut iaf.

Mina nya geléer, AS SNYGGA! ;)

Stroke one utbildning

Nu har jag vart i Lule både idag och igår på one stroke utbildning. Jävlar så roligt vi har haft det! Sjukt svårt men jäklar så kul det är :) nu måste jag bara öva öva öva så man blir mer säker.
Tusen tack Maria för att du fixade hit Lena och Karin och tack för den smaskiga lunchen och för att inte glömma, det trevliga sällskapet! :)

Yes please!!!

Har skaffat katt ;)

Klart och betart!

Nu har jag köpt en balklänning hela vägen från Finland, återstå att se om den är något att ha. Men den var för jävla fin på bild iaf! :) så nu håller vi tummarna att den är lika fin live ;)
För er som inte vet så ska jag gå på soldat bal med Mattias i juni :)

Bra/dålig dag

Det dåliga med denna dag är att jag först och främst sovit jätte dåligt! Sen gjorde jag lchf pizza till middag och jag tyckte den smakade vidrigt :/ det tyckte dock inte Mattias och Molly som åt för glatta livet (särskilt Molly).
Jag och Mattias har pratat om denna lchf och vet inte riktigt om vi ska fortsätta lr inte. Mattias är inte brydd om att gå ner mer i vikt och han saknar vanlig enkel mat. Jag vet inte hur fasen jag ska göra för jag klarar inte av att äta det själv, framför allt skulle det kosta jätte mkt :/
Nåja, den som lever får se. Ner i vikt ska jag hur som haver!

Det positiva är att Molly blir bättre och bättre. Idag har hon sprungit runt i stövlar här inne och ställt sig i hallen så tillslut klädde vi på henne och tog en promenad till lekparken. Jisses vad hon tyckte det var kul! :) så en lekstund i solen med min fina familj var underbart <3

Underbara minnen

Hittade filmen som min käre vän Annis klippte ihop efter Mollys dop och har suttit i min ensamhet och grinat en skvätt. Mest lycklliga tårar över hur stor hon hunnit bli, att jag har lyckan att få vara hennes mamma. Sen svider det samtidigt lite i hjärtat då morfar syns på någon utav bilderna. Hoppas han har det bra i himlen <3

Lyckan att få vara mamma är obeskrivlig. Säkert många som inte har barn som tycker detta låter klyschigt, men hey, testa själv får ni se. Det bästa som finns!! <3

Min karl kan om han vill!

För det har han bevisat idag då han både bakat bröd och lagat middag. Nyss slänger han även in lite fotmassage på mig. Alltså vad har hänt? Killen gav mig inte ens fotmassage när jag var höggravid och hade ont överallt!
Nåja, vad det än är...KEEP ON DOING THIS! ;)

Min tur då

Redan igår hade jag fått torrhosta men imorse hade det slagit ut helt, ingen röst, ont i lungorna och feber. Jävla typiskt!

Över till det positiva, ÄNTLIGEN har vi fått åka hem! :) mollys sänka låg på 113, vilket är högt men betydligt bättre än 200 vilket den låg på igår. Hon strålade av lycka när jag sa att vi ska åka hem. Sen klappade hon händerna och sa "yeeeeij" :D hon är verkligen en kämpe min lilla tjej och har fått vara så duktig, trots all smärta. Ser finns verkligen ingenting mer knäckande än när ens barn är sjuk och har ont, och du kan inte göra någonting. Hade kunnat betala stora pengar för att byta med henne!

Nåja, nu är vi som sagt hemma och all energi ska gå år mys och kurera oss så vi blir fit for fight igen! :)
Molly hälsar tusen tack för alla krya på sig hälsningar! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_201000155.jpg" class="image">

Mammas hjälte <3

RSS 2.0