Alltså

Denna mobil är ju helt underbar! Den kunde inte ha kommit mer lägligt heller när vår datakabel gått sönder (Molly har lekt Tarzan). Hittar bara mer och mer finesser och blir bara mer och mer kär <3 är såååå nöjd!

Min nya kärlek

Nu har den anlänt, min alldeles egna iPhone :) är än så länge supernöjd, och faktiskt lite förvånad över hur lätt använd den är. Trodde faktiskt det skulle vara mkt svårare :) tjurig som jag är så satt jag och svor innan jag ens hade försökt haha ;) nåja, tänkte mest göra ett test inlägg och än spänger verkar det ju gå finemang :D ni lär få en jäkla massa bloggande numer, även fast det kanske bara är svammel inlägg, men bättre än ingenting right?
Btw, sjukt fina bilder tar den också, lr hur?!?

Oooh happy daaaayyy!

Dagen började med att jag slog upp ögonen innan molly och kände mig utvilad?!? Gick och la mig sent så förstår inte varför, men så skönt! Har sovit så fruktansvärt bra inatt! Kommer inte ihåg sist jag sovit så bra :D
När jag steg upp för att kolla försäkringskassan (utan något som helst hopp om något svar) så visade det sig att jag får pengar imorrn :D (Vart tjorv då jag glömt förlänga föräldrapenningen så fick inga pengar i fredags).
Och inte nog med det, när jag spårar mitt paket med min mobil så läser jag att den finns på coop forum :D
Som pricken över iet så finns palt kvar sen igår, så gissa vem som ska ha en brak lunch med palt och fira denna dag :D Ooooooh HAPPY DAAAY!

Nu är kalasandet över

Och lite skönt är det faktiskt, MEN, det har vart jätte roligt! Bra folk, mkt presenter, gott fika och tårta och för att inte glömma en väldigt nöjd bebis :) Tusen tack alla inblandade för presenter, sällskap osv!

På lördag kväll var Johanna och Tobis här. Vi bjöd på taccogratäng och kollade på film, hur trevligt som helst! Sen satt vi och svammlade på tok för länge, men trevligt var det :) Synd att vi bor så långt ifrån varandra bara :/
Nåja, bara göra det bästa av situationen. Dom sov över hos oss till söndag och då var det dags för shopping då vi var framme vi skyltsöndag (redan?!?). Var på kina och åt hur god mat som helst, själv klämde jag en lövbit med pepparsås och gud förbannat så gott det är!
Sen shoppade vi som sagt. Jag inhandlade äntligen en ny vinterjacka, en större och en svart, men annars likadan som jag hade förra året. Sjukt underbar jacka! Sen shopppade Mollan (läs;pappa) en onepiece (vi älskar onepiece!), tomteklänning, strumpor och en stickad kofta. När vi kom hem satt hon på golvet och visade stolt upp sina nya kläder, mammas söta tjej!

På kvällskvisten drog jag igång "operation gör om dina egna naglar", det vill säga göra ett återbesök på mig själv. Jisses vad lång tid det tog, höll fasen på att somna av tristess. Nåja, nu är dom iaf fräschare än tidigare. Förbaskat glittriga är dom också haha!

Idag är det måndag, igen. Närmast på schemat är att åka till vc och ta min förbannade klimakterie spruta (får ikket glömmas!). Sen har jag planer på att koka palt, skulle vara sjukt gott. Frågan är om jag orkar lr inte haha ;)
Näe, tänkte bjuda på ett bildregn och sen ska jag leka med min bebis som så snällt sitter på golvet och kollar på musse :)




Fredags tårtan, gjord av mig. Från grund och botten! Vart sjukt god om jag får säga det själv ;)







Bilder från lördags kalaset







Lördags tårtan som min duktiga moster gjort. Gå och gilla "Tias tårtor" på facebook så kan ni även se andra konstverk hon gjort :)






Soon you will be mine...

My new pecious! (Iaf om ett par dagar!)


(Bild lånad från google)

Vilken dag

Och natt kanske man skulle säga. Molly har vart en pain in the ass och tjovat heeela natten. Mellan 4 och 5 imorse var hon klarvaken och jag provade allt. Sen äntligen somnade hon och sov en timme till, sen var det morgon och mamman i familjen var helt slut i huvvet.

Ett par timmar efter det så klättrade Molly upp i soffan och skulle gena över soffan (vi har divan soffa). Hon far med ena handen utanför soffan vilket resulterar i att hon trillar ner från soffan och slår huvudet i bordskanten och får hål i huvvet :/ Jag hann få tag i henne, men inte i huvvet. Helvete vad det blödde och ursch och fy faan vad det gjorde ont i mammahjärtat att se gumman så ledsen :'(
Ringde akuten och frågade om råd, dom tyckte hon skulle sova först (det var hennes sovtid) för att sedan åka in och se om det behövde limmas. I märnare två timmar sov lilltrollet för att sedan vakna som en mkt glad och pigg bebis som om ingenting hade hänt. Iaf så åkt vi in till läkarn där dom konstaterade att det kommer läka självmant hur fint som helst. Tur är väl det!
Min efter att det hade hänt var att det trots allt var tur att det tog i pannan och inte i ögat, munnen lr näsan. Huvvaligen! Mammas älskling! <3



Senare idag har hon bara lekt på och varit sig själv, skönt!
På kvällen åkte jag och Mattias till coop arena för att se lule möta linköping och givetvis se Myllys hyllning. Hyllningen var väl det som var värt att se kan man säga. Så jävla värdelös match. Luleå spelade skit dåligt! Stor besvikelse med tanke på att det inte är så ofta man får se matcherna live nu för tiden. Nåja.

Nu ska jag tvätta fejset och krypa ner till sängs brevid mitt lilla troll som förhoppningsvis har en snäll natt inatt.
Godnatt Sverige!

Glömde säga...

Att givetvis är lilltrollet med i tidningen! Både i kuriren och nsd kan ni hitta henne :) För er som inte har tidningen så kan ni kolla på nätet. Länken har ni här, http://www.nsd.se/grattisannonser/grattis/default.aspx?adid=6531042&menuid=2344083&place=

Leta efter världens sötaste nalle så ser ni ;)

För 1 år sen...

Så var en av mina hitills lyckligaste dagar i mitt liv. Klockan 17.23 för ett år sen föddes det vackraste jag nånsin sett, min dotter. 3510 gram och 50cm rent guld lades i min famn och jag kunde inte fatta att det var sant. Att jag och Mattias kunde ha gjort någonting så vackert.
Ett år har dock aldrig gått så fort som detta år! Helt sinnessjukt är vad det är! Hon har gett mig så fruktansvärt mkt detta år, både skratt tårar och enorm lycka. Molly är mitt mirakel!

Var som sagt igår på bvc och det var dags för 1 års besiktningen och den gick hon igen galant, som vanligt :) 10520gram och 77cm lång. Vaccinet tyckte hon inte om och det gjorde ont i mammahjärtat. Men som tur är så gick det över lika fort :)
Hon blir allt bättre på att gå sina steg, men är fortfarande feg så det går lite långsamt. Men vad i hela friden gör det när hon är frisk och mår bra!
Hon ord som går varmt i hennes mun är, mamma, pappa, hejhej, lampa, tacktack, nejnejnej, jaja. Hon älskar musses klubbhus och sitt älskade mimmi mjukisdjur (sjukt bra investering!)
Hon äter som en häst, klättrar på precis A-L-L-T! Snabbare än blixten är hon också. Jätte duktig på att rita och tycker det är jätte kul :) Hon älskar att bada, katter, hundar och jaa... musse ;)
Favorit personerna är mamma, pappa, mormor och Sandra.
Det är väl det jag kommer på just nu :)


05.45 slog dockan upp ögonen i morse (måste ha känt på sig att det var hennes födelsedag;) och det var dags för hennes första presenter. Så en yrvaken, något chokad, men väldigt glad tjej öppnade med glädje sina paket :) Hon fick badankor och en rosa onepice vilket gick helt hem!
Nu sitter hon och leker i sitt tält och kollar på musse mellan varven :) Ska gå och ge henne en supp dock då dockan börjat bli väääldigt grinig och även lite febrig (jäkla vaccin!), sen ska vi mysa på som aldrig förr!

Grattis min skatt på din första födelsedag, jag älskar dig mer än allt!!

Dagen före...

...mollys 1års dag!

Dagen i all ära så åker vi till bvc senare idag för att väga, mäta och jaa, den där fruktansvärda vaccinsprutan som mamma gruvar sig för. Jävla sprutor! Inte för att jag själv är det minsta lilla spruträdd, men att dom ska sticka min skatt, det gör ont i mammahjärtat :/ Men det är ju som sagt välbehövligt i längden.
Ska bli riktigt kul att se vad hon väger och hur lång hon är :)

Just nu sitter Molly och "äter" (Läs; kasta på golvet) päron och kollar på....*trummvirvel*..,,M-U-S-S-E! ;)
Jag skulle behöva börja baka, men det är som segt med det. Nåja, det MÅSTE börja göras idag med tanke på att veckans schema är fullspäckat istort sett varje dag!

Nåja, nu ska jag återgå till att försöka få i min diva lite päron. Cya!

Kakor osv

Hej alla snygga, glada läsare!
Jag behöver tips på enkla baktips, kakor osv då Molly fyller år på tisdag så måste fika fixas! Visst går det att köpa, men hemmagjort är så mkt godare och faktiskt väldigt roligt att göra :) Oftast iaf ;)
Operation rensa Mollys rum har fortsatt idag så nu närmar vi oss ett "tomt" rum, det vill säga endast hennes saker där. Ska bli så roligt att börja fixa och trixa där inne sen :)
Nu ska jag fortsätta leta kakrecept, men som sagt, kom mer än gärna med förslag! :)

Pust, stonk och stön!

Men nu är det äntligen gjort! Har gått igenom bilder sen Molly föddes och skickat efter. Tog endast två timmar men som sagt, nu är det gjort! Dock hade dop bilderna försvunnit?!?! Tur att mammas karl har orginalen! Pust*
Näe nu ska jag gå och sova för det svider som fan i mina ögon :O Tur att det är min tur för sovmorgon imorrn.
Godnatt!

Nu är det dags för freeeedagsmyys!!

Pappa Mattias fick sig sovmorgon imorse medans jag och lillgrodan lekte på så tyst vi kunde :) Efter eftermiddagsluren drog vår lilla familj en liten stadsrunda som innehöll både fika och shopping. All shopping gick till Mollan då hon fyller år på tisdag, herregudvadtidengårfort!

Sen har vi busat på tills det var läggdags och efter det har jag slagit in lilltjejens presenter. Slog dock bara in två då hon lär ha nog med bök att öpnna så räcker det med två ;) Köpte föresten världens sötaste klänning som hon ska ha på sitt kalas! :)

Nu blir det filmmys med pappa Mattias som just kom hem <3 Ha en bra fredagkväll people!

Fredag, snart iaf

Äntligen är penicillin kuren över! Tod sista tabletterna nyss och det känns underbart! Nu kan jag väl få hålla mig frisk läääääänge? Plz!?!

Iaf. Idag har jag tagit tummen ur arslet och gjort bort en massa "måste-komma-ihåg" saker och det känns givetvis bra! Har bla börjat rensa i Mollys rum så nu rör det på sig iaf :) Imorrn är då tanken att vi ska rensa klart, ja mer lr mindre iaf ;) Ser ut som om al qaida har bombat där så. Men, positivt tänkande, det rör sig iaf!
Har dessutom klickat hem lite julgardiner från jotex som jag tänkt göra jätte länge men det har aldrig bllivit av. Sen ringt bort en massa samtal osv. En annars väldigt slö dag som gått väldigt långsamt.
Har föresten rensat min pixbox och laddat hem alla bilder, lr ja dom som fanns kvar iaf. Dom ska juh tydligenstänga ner pixen så har ni bilder där, skynda att ladda hem bilderna innan dom är borta!
Blev en rejäl nostalgitripp. Oj så skoj man hunnit ha egentligen! :) Nåja.

Imorrn är det fredag och Mattias är ledig (hör och häpna!), så imorrn ska vi hitta på något kul, har jag tänkt iaf ;)

Näe, nu ska jag glo vidare, snart dags att skalla kudden. Godnatt gott folk!

Kuoma skor

Idag har det inhandlats nya vinterskor till Mollan. Hennes absolut första vinterskor förövrigt! Givetvis vart det ett par skit snygga Kuoma skor ;) Damen är måttligt nöjd och mallig över sina skor :) Min sötskorpa.
Dagen har i övrigt vart väldigt lugn. Saknar min Mattias så jag håller på att bli gråhårig. En dag kvar...
Nu ska jag pallra arslet i säng och försöka sova lite. Godnatt Sverige! :)

"Kan själv!"
Alla sätt att äta på är bra sätt att äta på när man är liten! :) ♥

Tjejer i kalix, titta hit!

(Om det nu finns några tjejer från kalix som läser min blogg?!?)
Iaf tänkte jag försöka klämma in några nagel tider imorrn och på tisdag, så är ni sugna hör av er!
Har två nya färger btw, lysrosa och rött, skit snygga! Särskilt den rosa, även om jag nu inte alls gillar rosa så har jag just precis den färgen på mina naglar just nu ;) Awesome!

Farsdag

Idag är det farsdag, dagen Mattias sett fram emot. Tyvärr är han som sagt på övning och kommer inte hem fören på tisdag natt så vi kan inte vara med honom för att fira honom :(
Men varken tårta lr presenter säger ändå hur bra pappa du är. Molly älskar dig precis lika mkt som jag älskar dig. Vi hoppas du har en underbar farsdag fast vi är på olika håll. 

"- Pappa du är bäst!"/ Molly ♥

~ Love - love - love ~

Jag saknar dig så det gör ont i mig

Mirakelkur?!?

Har juh som sagt klippt av mig va hälften av mitt hår. Så jäkla söndertrasslat och äckligt så jag kände att nu får det vara nog! Har hittat en såkallad mirakelkur som ska få håret att växa 5cm I MÅNADEN! Givetvis kan jag inte låta bli att testa då det låter för bra för att vara sant ;)
När jag börjar med den är ännu oklart, men jag kommer blogga om det och ta före och efter bild, promise!
Vad det är för något berättar jag inte än ;)

Hejdå mitt hår!

Penicillin i 10 dagar

Ja nog var det en halsfluss man lyckats dra in i kroppen. Så ävla onödigt! Nåja, hellre att jag hade halsfluss så jag fick penecillin än att det ksulle visats sig vara en halsinfektion och jag hade hade fått någon medicin alls.

Imorse mådde jag dock som en svin med tanke på att natten var förjävlig och lika med väääldigt lite sömn. Har haft kramp i magen och spytt (misstänker en reaktion på penecillinen då jag tog den på tom mage). Iaf var mamma snäll och tog Molly imorse så jag kunde sova någon timme, vilket var otrolvigt välbehövt och guld värt!
Är så jävla glad att jag har min mamma som ställer upp och hjälper mig med Molly. Hon är världens bästa mamma och mormor för den delen. Molly älskar henne precis lika mkt som jag och vi är så tacksam att vi har henne. Hon är min klippa <3



Trots att jag mått som en svin idag (mkt värre än igår) så fick jag världens glädjerus tidigare ikväll. Min älskade unge tog nämligen sina första steg. Tre väldigt stadiga steg som om hon skulle ha gått hur länge som helst. Efter det ville hon dock inte alls gå mer då hon var väldigt trött och grinig, men nu kan det verkligen inte dröja länge tills vi får springa och jaga busugen!
Mitt lilla sockertroll, när blev du så stor?!

Jävla faan!

Nu på kvällskvisten har jag börjat få ont i halsen. Gjorde bara ondare och ondare så jag tog två panodil som hjälpte i en timme, nu gör det svin ont igen och jag är jätte tjock i halsen, så tjock att jag mår illa och vi har ingen annan smärtstillande hemma :O Jävla skit!
Mattias åker iväg på övning imorrn och blir borta i 8 dagar så jag har verkligen I-N-T-E tid att bli sjuk nuu!

Snälla låt mig vara frisk, kan bli sjuk om 9 dagar. Plz!?!?

This is how i feel, maaad!

Partys over

Då var halloween firandet över. Helgen som vi så länge väntat på och den gick i raket fart :O Men vi hade kul och alla var jävligt snygga haha ;) Erik Amarillo var helt värdelös live (inte så förvånad), och vi tillbringade större delen av farmen kvällen med att köa. Köa för att ta sig in, köa till garderoben, köa till toaletten, köa i baren, köa för att hämta ut ur garderoben, köa för skjuts hem. Fiiiifaan så less man hann bli! Men, vi hade kul ändå!

Idag har vart mys! Jag och Mattias hann ligga och mysa till ett avsnitt av soa innan lill tjorven kom hem. Inte så ofta vi i lugn och ro sitter och ser film för oss själva, så det var riktigt uppskattat!

Nu har jag ny mobil, äntligen! Lr ny och ny, Mattias har haft den förr, sen har den gått sönder och vart på lagning, gått sönder, och nu fungerar den igen?!? Nåja, än så länge funkar den och jag är jätte nöjd! Dock inte van med touchen :S (stavas?)
Näe, nu måste jag gå och sova. Fastnade vid datorn då jag vart förbannad på libero för att deras blöjpkaets koder inte funkar! Jävla lurendrejeri!!!

Näe, godnatt sverige. Puss som faan!

Luleå

Igår var vi till luleå med svärmor och svärfar för att shoppa loss. Köpte lite presenter till Molly då hon snart fyller år, bla en mimmi. Tanken var att hon skulle få låna den och att vi sen skulle slå in den. Meeen, skulle ni ha hjärta att ta det ifrån henne?



...nå inte vi iaf, så den får hon ha redan nu ;)
Fyndade en yber mysig lampa till sovrummet och en parfym för hela 39 riksdaler som luktar hur gott som helst! Det kan man kalla fynd! :)
Sen var vi på polarn och pyret för att inhandla overall och mössa. Vi hittade tillskut en jätte fin overall som hon i butiken bara hade positivt att säga om. Snygg och rejäl! Så nu kommer Mollan vara både varm och snygg i vinter :)

Bilder lånad från polarn o pyret


Hon ser förövrigt ut som ett hallon, ett sött hallon! :)

Kanske inte helt olika?


Bild från min 1 års dag


Molly för några dagar sen :)


Om inte annat är mysteriet löst om vart i från hon fått sina ansikts uttryck ;) Haha!


När jag blir rik

Tror man tillräckligt mkt på det så kanske det händer?

Jobb (med fet lön!)
Iphone
systemkamera
laptop
kläder
underkläder
ytterkläder
smink
skor
utlandsresa
spa weekend
sthlms resa
köksbord + stolar
Lilli börjar sova i sitt rum
Lilli sover hela nätter, utan break
Lilli är frisk livet ut
Lilli är lycklig livet ut
snuskigt pengar så jag kan skämma bort Mattias och alla min nära och kära.
Kom igen nu gud, tomten lr vem jag nu ska be om detta?!? ;)

Haha kom ihåg, drömma bör man ;)

Bjuder på en bild på det absolut dyrbaraste och värdefulla skatt jag har. Helt ovärdelig och skulle inte kunna köpas för världens alla pengar. Min dotter ♥

Vilken flopp!!

Idag var vi som planerat på nordpoolens bad här i boden, och vilken jäkla besvikelse! Inte alls anpassat för småttingarna, inga bra badgrejer/hjälpmedel, iskallt vatten förutom i bubbelpoolen och helt värdelös mat! Nog har jag vart och badat där tidigare flera gånger men det innan jag fick barn, så jag har ju inte lagt en tanke åt allt sånt här innan dess. Tacka vet jag kalix, varmt vatten och bra grejer. Dessutom hjälpmedel  i duschen till pluttarna. Så i fortsättningen blir det bad i kalix tills dess hon blir lite större tror jag!
Men vi hade iaf mysigt, lilla familjen! :)

Som jag älskar er!

What a day

Tanken var att vi denna dag skulle åka på badhuset här i boden, men hela familjen sov middag och var värre sega efter den powernapen, så vi sköt upp badhus besöket tills imorgon istället :)
Har annars hunnit springa en sväng på stan med Angelica och Sandra. Givetvis var Mollan med när det stod tjej shopping på schemat. Har fått hem min klänning som jag ska ha till helgen och den är sjukt snygg! Vart riktigt nöjd. Har hittat ett par sjukt snygga skor som jag också skulle vilja ha men dom har jag verkligen inte råd att köpa nu. Nåja.

Annars händer inte särskilt mkt just nu. Ska pallra mig iväg till gymmet och svettas, ska bli underbart! Sen ska jag hem och bara mysa med min karl, hela kvällen! Myyys <3
RSS 2.0