Mys tisdag

Började dagen med en stadig frukost för att ladda inför gymmet. Efter att ha lämnat Molly på dagis tänkte jag fixa mig en bra spellista på mobilen så jag kunde träna till bra musik, passade även på att ringa bort lite samtal. Efter att ha letat efter musik började det flippra för ögonen så jag skyndade mig att ta huvudvärks tablett för att slippa få migrän. To late! En vidrig huvudvärk blev ett faktum och jag blev liggandes på soffan och sov av och till. Tillslut vart det bättre, tack och lov! Passade då på att ta en lunch på oregano med Rebecca och Luisa :)

Efter det följde rebecca mig till dagis för att hämta molly på dagis och sen har vi bara svamlat på resten av dagen och ätit gott! :) mkt trevligt! Tack gumman!

Imorrn håller vi tummarna att jag slipper allt som heter huvudvärk så jag kan gymma. Sen har jag en massa tråkiga "måste göra" att fixa här hemma plus några samtal. Blä!!

Näe, nu lite serier sen sussa kudden. Godnatt Sverige!

Tbx i egen säng

Då ligger man nerbäddad och ska sova för imorrn är det uppstigning kl 07.00 för lill dockan ska på dagis. Funderar på om jag ska vara så hurtig att jag far och tränar efter jag släppt av henne på dagis. Vi får väl se :)

Ska läsa lite bloggar sen sluta ögonen. Btw, varför bloggar folk så lite nu för tiden?!? Iaf dom bloggar jag följer, haha!

Nåja, godnatt på er :)

<3

Då var man hemma igen! Känslan när man kommer in genom ytterdörren och får en massa pussar och kramar av sin dotter <3 obeskrivligt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_187007198.jpg" class="image">

Naglar

Det vart att göra naglar på mammsen iaf. Det blev en vanlig fransk manikyr förlängning, vart riktigt nice!
Ser så jäkla fräscht och snyggt med franskt! Är själv groteskt sugen på naglar så får se om jag inte är så knäpp att jag börjar pillra med det här nån dag ;)

Efter en natts sömn

Så får jag äntligen träffa min skatt igen, håller på att längta ihjäl mig!!! Sitter och kollar på bilder på henne vilket givetvis gör att jag saknar henne mer. Dooh!
Men snart är mitt hjärta helt igen <3

"om jag fick en krona för varje gång jag pussat dig så skulle jag vart miljonär"

.

"damn you if you do, damn you if you don't"

Lek med design

Har suttit och lekt med tippar och design för att få lite inspiration. Skit svårt, men skit kul! :) kanske inte så yber vackert, men det tar sig ;)

Mitt hjärta <3

Jag kan inte sova, jag saknar min lilla docka så det gör ont. Vill bara krama om henne, känna hennes doft och pussa på henne en massa!!

Jag saknar dom <3

I dont know

Sometimes i just dont know where i'm going.

Film

Sitter och kollar film, får väl se om det är nå "skräck skräp" lr om det faktiskt är en bra film :)

Här kan ni se trailern :)

http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA&feature=youtube_gdata_player

Kalix

Är i Kalix över helgen medans Mattias är med Molly i Hedenäset. Tanken var att göra naglar ihelgen eftersom efterfrågan var så stor, dock kunde nästan ingen komma ihelgen, såklart. Har iaf en kund imorrn och om någon är intresserad får ni gärna höra av er så fixar vi något :)

Annars händer inte så mkt. Min hjärna går på högvarv. Saknar min lilla prinsessa så det gör ont. Gud vad jag älskar min lilla skatt!! <3 men hon har det bra med pappa hos farmor och farfar, det vet jag.

Känns som att det är väldigt mkt nu och det mesta jobbar emot mig tyvärr. Många val och mkt nytt. Vad det ska bli av allt vette tusan. Nåja, den som lever får se.

Nu sitter vi och inväntar maten hos mamma. Blir någonting fläskfilé aktigt så det ska bli gott! Ulf och hans din ska också komma hit :)

Nu gör jag sådär igen

Tänker. Dok på tok för mkt. Känner hur kroppen börjat stressa upp sig igen och sömnen börjar gå åt h-vete igen! Skit också!
Men jag vet iaf vart detta kommer ifrån och det kommer att fixa sig. Det måste fixa sig. Nångång. Snart?!? (hoppas jag).

Och med detta kryptiska inlägg säger jag sedan godnatt, förhoppningsvis.

Btw, jag älskar min unge så fruktansvärt mkt. Herregud sån glädje hon ger mig <3

Ibland får man

Och idag är en sån dag!

Onsdags mys <3

Har ätit glass med varma bär, blåbär och hallon för att vara precis. Blev en liten nostalgitripp då varma bär och glass direkt påminner mig om farmor. Lilla farmor. Hoppas hon har det bra i himlen, morfar och gammo också givetvis <3

Nu ligger jag nerbäddad under täcket med snusen under läppen och kollar på film :)

Lite tid över...

...och så hittade jag köks saxen. Hmm. Nåja, får duga ett tag. Nån gång växer det väl ut igen :)

Nya "skamvrån"

Nu har pappa Mattias kommit på vart mollys "skamvrå" kommer hålla till ;)

Yoghurt

Är både gott och kladdigt! Men saker är ju faktiskt godare ju kladdigare det är ;) lr? Det verkar Molly tycka iaf ;)

<3

Då gör vi ett nytt försök

Inskolning på dagis, igen. Denna gång hoppas vi hon håller sig frisk så hon kan vara och leka med alla kompisar :) hon verkar då trivas jätte bra, vilket känns jätte skönt :) nu sitter jag i fröknarnas fikarum medans barnen är ute och leker. Molly var förbannad när fröken skulle klä på henne och gå ut, men det blir hon vem det än är som klär på henne :p men jag tänker inte ljuga, att stå vid sidan om när hon gråter svider i mammahjärtat en hel del!

Naglar

Kom igen nu tjejer, är det ingen som är sugen på att unna sig lite vardagslyx och fixa sina naglar?!? Är grymt sugen på att skapa :) det blir hemma i Boden i såna fall. Så kom igen, hör av er, unna er, hjälp mig få skapa! :)

Tomt, så tomt

Så det var att skjutsa lilli till mamma/mormor i Kalix så hon slipper oss tråk sjuklingar. Så denna helg kommer gå åt till att ta det lugnt och sova väldigt mkt! Ska bli väldigt skönt samtidigt som det är fruktansvärt jobbigt att vara utan mollan. Herregud vad jag saknar henne! Det sved i hjärtat att gå och släcka lampan i hennes rum. Allting blir så tyst. Hon har börjat pussas en massa så jag har fått hur många pussar som helst idag. Lilla hjärtat <3
Tur att jag vet att hon trivs som fisken i vattnet hos sin mommo och att hon kommer ha det jätte bra! :)
Nu ska jag se nyaste avsnittet av greys sen sova. Det underbara är att imorrn kan jag sova hur länge som helst, vilket som känns hel skumt! Men skönt ska det bli :) godnatt på er!

Sjukstuga

Nu har även Mattias insjuknat, hallelujah! Jag mår lite bättre idag så det går åt rätt håll. Molly är ju mer lr mindre frisk (lite snorig bara) så hon tycker garanterat att vi är tråkigast i hela världen. Var iaf och handlade lite mat till henne och passade på att köpa lite presenter också. Var en låda med klossar (som hon älskar), sen massa strumpor och en nalle. Var en glad nyvaken liten tjej som glatt tog emot sina nya grejer :) bortskämd? Näe, vi kallar det fredags lyx ;) haha!

Får se om hon inte får åka till mommo och vara med henne ihelgen så både jag och Mattias får vila ut oss, plus att min stackars bebis får lite mer uppmärksamhet och underhållning. Såna här gånger suger det så jävla hårt att bo så långt ifrån sin familj :/

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_185338889.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_185338885.jpg" class="image">

Sjukstuga

Nu har även Mattias insjuknat, hallelujah! Jag mår lite bättre idag så det går åt rätt håll. Molly är ju mer lr mindre frisk (lite snorig bara) så hon tycker garanterat att vi är tråkigast i hela världen. Var iaf och handlade lite mat till henne och passade på att köpa lite presenter också. Var en låda med klossar (som hon älskar), sen massa strumpor och en nalle. Var en glad nyvaken liten tjej som glatt tog emot sina nya grejer :) bortskämd? Näe, vi kallar det fredags lyx ;) haha!

Får se om hon inte får åka till mommo och vara med henne ihelgen så både jag och Mattias får vila ut oss, plus att min stackars bebis får lite mer uppmärksamhet och underhållning. Såna här gånger suger det så jävla hårt att bo så långt ifrån sin familj :/

Feber frossa från helvete!!

Ligger i sängen påpälsad under en massa kläder, täcken och filtar. Drygt 39 graders feber visar termometern och jag slutar inte frysa :/
Mattias var dessutom nyss in i sovrummet och klädde på sig mer för han hade börjat frysa. Jag håller alla tummar och tår för att han iaf håller sig frisk, annars kan närmsta dagarna bli riktigt jävla jobbiga :(

Min vanliga tur

Gissa vem som sitter på vårdcentralen och knappt kan svälja, jo jag! Jag har så sinnessjukt ont så jag vet inte vara jag kan ta vägen. Jag måste tydligen träffa en läkare även om det visar sig vara halsfluss för jag är så svullen utanpå halsen :/
Jag vette tusan vad det är men jag måste få någonting emot det för jag kan verkligen knappt svälja :(

Äntligen!

Har vi fått en förklaring på varför vår bebis vart ett monster sista nätterna och varför hon aldrig blir frisk. Min stackars älskade bebis har öroniflammation :/ läkaren behövde knappt kolla i vänster öra för att komma fram till det. Tur i oturen är ju trots allt att vi fick penicillin så förhoppningsvis kvicknar hon snabbt till och blir sen glada och friska lilla tjej som vi alla saknar :)

Annars idag har det vart full rulle. Har vart värre hurtig och gått på promenad i nästan 2 timmar, sen plockat här hemma (såg ut som fan), diskat, tvättat, lagat mat, badat och lekt med Molly osv osv. Var iaf riktigt skönt att bara sitta i soffan ikväll, ta det lugnt , knapra minimorötter och dricka vatten till serier :)

Nu ska jag borta tänderna och krypa till kojs bredvid min älskade Mattias och förhoopngvis får vi alls ha en lugn och skön natt med massor av sömn. Godnatt Sverige!

Då var veckan slut

Tycker denna vecka gått oerhört sakta, iaf sista dagarna. Antar att det har med mollys hemska förkylning att göra.
Nåja, hon har iaf sovit sen 19.30 och sover än. Hon brukar äta välling kring 23 men har ännu inte vaknat. Tänkte jag ska vänta in henne så får hon en Alvedon så hon inte vaknar och har ont sen. Stackaren måste vara helt slut med tanke på hur lite hon sovit sista två dagarna :/

Imorrn (idag) är det ny vecka och vi tar nya frisk tag! :) tänkte försöka smyga igång med träningen i veckan så vågen fortsätter gå neråt. Har ju glömt säga att jag gav upp dieten i torsdags kväll då det var så fruktansvärt tråkigt att dieta själv ;) har dock knappt ätit socker eget det plus att jag försökt hålla mig till nyttig mat, och fortfarande så står vågen på -3kg :D känns helt underbart! Bara jag nu kommer igång med träningen så hoppas jag som sagt på mkt mer siffror neråt ;)

Har införskaffat en app på telefonen som räknar kalorier åt dig och räknar ut hur mkt du ska äta osv. Har blivit helt besatt i den ;)
Näe, nu se lite tv och vaknar inte Molly snart så går jag och sover jag med :) godnatt Sverige!

Kärlek <3

Och förkylningen...

Is still going strong. 39 graders feber men jag inbillar mig iaf att hon snorar mindre?!? Hon har vart jätte gnällig idag, antagligen pga av hennes nattsudd inatt.
Kan inte min lilla stjärna bara få bli frisk!!
Det blir så Inge dagis imorrn heller. Nåja, bara hon får bli frisk är jag nöjd! :)

Jippie

Molly har vart vaken i ett par timmar och vägrar sova. Hon har vart jätte ledsen och ingenting man gjort hjälpte. Tillslut slog jag igång Musse och då har hon hållt sig hyfsat lugn :) det är så hemskt när den dyrbaraste man har är otröstlig och man inte kan göra någonting :/ det gör så ont i mammahjärtat!
Nu sitter hon bredvid mig jätte trött, men så fort jag lägger henne blir in otröstlig igen. Problemet är ju att ju mer ledsen hon blir, desto mer snor kommer det och då hostar hon ännu mer, och blir mer ledsen. Jävligt rolig cirkel :(
Nu ska jag se om jag får i henne nå välling.
Vågar man ens hoppas på sovmorgon?!? Knappast....

Lördag morgon

Och en av två är iaf pigg. Jag är inte den som pigg, snarare lillgrodan. Vette tusan vart hon fått all energi ifrån med tanke på att det är hon som hållt mig vaken hela natten till och från. Stackarn har vart så rosslig i halsen och hostig. Imorse hade hon hög feber, hur hög vet jag inte för hon var jätte ledsen så ides inte börja bängla med tempen som hon hatar. Hon sov med mig inatt och det var som att sova med ett stekhett litet element. Tack och lov för Alvedon!
Hon steg upp igår kväll vid 22 och var vaken till midnatt. Samma lika där med snor och hosta, dessutom hade hon jätte ont i munnen för hon tog ut tutten och tuggade frenetiskt på den. Min lilla stackare :/ knappt hjälplös man kände sig.

Men idag verkar hon piggare (iaf nu), så vi håller alla tummar och tår att lill skorpan blir bättre nu! <3

Sjuklingen

Man ser att hon inte alls är i form :( <3

Mammas lilla skatt

Ingen förbättring med förkylning här inte, snarare tvärtom. Molly har blivit ännu snorigare och har fått mera feber så tur att vi höll henne hemma så hon får kurera sig under helgen. Stackarn är jätte trött och är inte sådär jätte brydd om att äta, tur som är så dricker hon jätte bra :)
Just nu är hon jätte trött men försöker roa sig själv och hålla sig vaken. Skulle jag lägga henne nu skulle hon vakna om en timme igen och det vill vi inte. Natten som var har vart nog jobbig, och då gick hon ändå och la sig i tid.
Näe nu ska jag tappa upp ett bad åt henne. Jag frågade om hon ville bada och då pekade hon på toadörren. Ett tag senare sprang hon dit och står nu och bankar på toadörren så det är bäst jag fixar hennes bad nu ;)

Min lilla sjukling

Igår kom jag och Mattias och jag överrens om att vi tar varannan dag på dagis med Molly, så idag var det Mattias tur att ta henne dit. Idag hade föräldrarna fått sitta i personalrummet i en timme. Molly hade vart ledsen, hängig och grinig. Fröknarna sa att så här har hon inte alls vart någon annan dag. Stackarn har blivit jätte förkyld, pang bom bara! Hon nyser och nyser och snoret bara sprutar, så vi får se om det blir nå dagis imorrn lr om hon får vara hemma. Jävla dagis baciller!!
Nu ligger hon iaf och sover och det ska hon få göra läääänge!
Min lilla skatt <3

YES, den funkar!

Idag tyckte Molly att mamma och pappa skulle stiga upp kl 5 imorse. Aldrig i livet tyckte mamma och pappa, så Molly fick krypa ner mellan oss och tillslut somnade hon om.
När väckarklockan ringde var mamman i huset dötrött, men efter att ha ställt sig på vågen och insett att den visade -3kg plus att jag kom på att idag får jag äta frukt, då jäklar piggnade jag till. Tror aldrig frukt smakat så bra! Sen hade jag dessutom minskat 6cm i midjan, helt sjukt! Gav en rejäl peppnings spark i arslet! :) det sjuka är att det bara gått två dagar (är ju dock inne på dag 3 idag). Näe, det är bara fortsätta pina ut för uppenbarligen så funkar den :)

OMG!!

Är så galet sugen på allt! Ikväll har sötsuget hittills vart värst. Herregud vad jag vill äta en jäkla massa onyttigt, lr mat lr vad fan som helst!
Lever på hoppet och försöker peppa mig själv, vet ju trots allt att sötsuget kommer försvinna så småningom.
Har hunnit vara på två promenader idag dessutom, skönt!

Idag har vi fått äta grönsaker utöver soppan. Dessutom bakad potatis med vitlökssmör, men det var inte alls lika gott som jag hoppats på :/
Imorrn får vi äta både frukt och grönt utöver soppan. Fifaan vad gott det ska bli med frukt! (allt utom banan). Men på tisdag får vi äta banan och dricka lättmjölk. På fredag och lördag får vi äta kött. Mums!

Nu ska jag hinka i mig vatten och umgås med lillebror och Mattias.
Godnatt Sverige!

Lunch dags

Soppan (den är dock mer som en gryta) och sallad. Soppan är ute alls fy skam då vi pepprat och matat ner en hel del vitlök i den ;) positiva tankar! Detta ska vi fixa! ;D

Vi är på dagis

Och Molly stortrivs! Hon märker inte ens av mig och Mattias, hon är för upptagen med att leka med alla kompis och leksaker ;)

Nystart!

Imorrn är det måndagen den 9 Januari och det är en nystart på mkt. Molly börjar sin inskolning imorrn och det ska bli riktigt roligt att se hur hon reagerar. Jag stor hon kommer stormtrivas på dagis. Att få träffa massor med kompisar och leka hela dagarna :)
Sen ska jag och Sandra testa något som kallas för "sjukhus dieten". Man lever på en och samma soppa i en vecka (soppan gör man själv). Sen får du äta olika saker olika dagar. Imorrn t ex får vi endast äta soppan och frukt, dock hur mkt vi vill. Ju mer soppa man äter desto mer går man ner i vikt.
Denna diet är till för både viktnedgång och detoxa kroppen (rensa kroppen på gifter). Man "ska" gå ner 4-8kg på en vecka. I detta fall är jag mest brydd om att detoxa kroppen då jag ska börja äta allmänt nyttigt veckan efter denna diet vecka. Givetvis blir jag nöjd om jag går ner i vikt, missförstå mig rätt, men det som sagt rensa kroppen och tarmarna jag mest är ute efter. Har läst super mkt bra om denna diet att den faktiskt funkar och till råge på allt ska den tydlien vara god också. Så vi håller tummarna att den inte smakar bäver och att den faktiskt funkar ;)
Nu ska jag sova, blir en lång dag imorrn med fullspäckat schema! :)
Godnatt på er!

Pippilotter

Finaste i hela världen

Fredag/söndag

Vaknade av att världens finaste bebis kom och goa mig och pussa på mig. Min lilla snutte! Dessutom vart man ju ganska snabbt påmind om det underbara VM guld som vi vann inatt. Förbaskat bra start på dagen som sagt :)

Just nu ligger lillhjärtat och snarkar för fullt. Vad som händer ikväll vet jag inte än. Skulle vara kul att hitta på något, typ ta en fika lr nått, dock lär ju allting vars stängt när det är röd dag idag.
Nåja, kanske hyr en film lite senare :)

VM GUUUUULD!

GRATTIS SVERIGE TILL VM GUUULD!

Fy fan så gott jag kommer sova!!! :D lyckan är total!

......

Mina nerver är inte att leka med nu. Skulle sitta fint med en redig whisky.....lr 7! Bara för att bedöva.
Btw, jag hatar whisky!

Fy faan

Så nervös jag är!
Jag har ont i magen så äckligt jävla spännande det är!

Hmmm?!?!

Har ingen aning om varför tidigare inlägg inte syns?!?!
Iaf.
Tanken var att jag ikväll skulle gå och sova tidigt. Riktigt tidigt. Istället vart det precis tvärtom då jag beslöt mig om att kolla på hockey finalen.(Tusen tack till mammsen som ställer upp och tar mollan imorrn på morgonen).
Kan ju säga såhär, vette fasen om det var ett smart val med tanke på spänningen i denna match. Måste nästan påminna mig själv om att andas haha! (hemskt men sant).
Herregud så vi hoppas på ett VM GUUUUUULD! :D
Nu tbx till den nervkittlande matchen!

GOOOOOO SWEDEN!

Ojdå

B4 burgare med stora lillebror

Var och käkade på B4, burgare vart det. Sjukt gott! Dock har jag haft ont i huvvet hela dagen och inte fasen vart det bättre att sitta bland en massa surr, så tyvärr vart det hemgång efter första perioden. Efter lite huvudvärks tabletter mår jag nu bättre. Följde resultatet via nätet på direkt uppdateringen. Har suttit och svurit och ropat både glatt och argt. Tillslut vart det dock stor glädje när Lule vann med 3-2 i straffar. Underbart!!

Nåja, fick iaf väldigt god mat och Lule vann så jag är väl nöjd och glad i slutändan ändå ;)

Blåbärs paj är mums!

Myser på med bästisen

Aija är moffes hund och mollys bästa kompis :) dom har goats hela morgonen :)

In russia

Vipps så var man hemma i ryssland (ryssbält) hos pappsen. Har ätit pappas supergoda lingongryta och ja det låter inte som nått särskilt men det smakar fasen delikat! :) senare ikväll har vi ätit blåbärs paj med vaniljsås, riktigt smaskigt det också!
Lill grodan har lekt på och charmat alla som vanligt. Gammelfarfar var hon dock hur blyg som helst för vilket hon aldrig vart förr!?!? Hon har vart allmänt grinig och pipig ikväll, dessutom tyckte jag hon kändes rätt varm, så nu hoppas jag hon håller sig frisk och slipper någon sjuka!

Imorrn åker vi vidare till mammi och sover där. Vet ej om vi kanske åker till pappa ihelgen igen. Beror på hur mkt myror i brallan vi får ;) på söndag rullar vi hur som havet hem till Boden igen :)

Lilli tyckte moffes lingongryta var smaskens hon också ;)

Awesome feeling!

Klickade nyss iväg en beställning på ett lass kläder till mollan så hon kommer bli så fin så :) hon kommer då bli svin nöjd när vi får hem paketet och hon inser att det är hennes kläder (hon älskar kläder). Att det vart några plagg med hello kitty lär ju inte heller göra saken sämre ;) hon satt själv och pekade på alla kläder med hello Kitty i H&M katalogen. Sötungen min <3

Näe nu måste jag sova, ska orka upp med Lill grodan imorrn. Godnatt på er!

Kvällsmys med te och mackor <3

Med hjärtat såklart :) notera fin muggarna våra ;)

Vill bli långhårig, på heltid!

Alltså sätta i slingor, hårförlägning. Orkar inte böka med clips mer! Då är man långhårig varje dag :D visst är det jobbigt att sköta men det är de värt! Så fort jag får någon slant över så ska jag nog styra upp det :) det är ju så fint mes lågt hår!

My love <3

Den dag då jag slutar älska sig finns inte

Söti <3

På måndag börjar inskolningen på dagis för mitt lilla sockertroll! Herregud så fort tiden går, jag hinner inte med :/ hon ser så tuff och mallig ut där hon gått runt med väskan på ryggen här hemma :) älskade unge <3

Snööööö

Mkt snö och det gillar vi! Just nu faller det stooora snöflingor från himlen som yrar runt överallt. Bilen är totalt översnöad fast den användes senast halv 1 inatt hehe. Men som sagt vi gillar snö, vi bor ju trots allt i norr ;)

Senaste köpet

Förbannat spännande bok! Nu ska jag ta reda på vad som kommer hända mig under 2012. Det jag har läst hittills låter iaf jätte bra ;)

Ojdå!

Har helt glömt bort att blogga, sorry! Alla mina 90 läsare har nog saknat mig ;) har haft fullt upp här hemma med nyårs firande osv. Var en super trevlig nyårs afton med god mat och gott sällskap. Lillebror Dennis var med och firade med oss och han har inte åkt hem än :) Trevligt att ha lillebror på besök, händer inte allt för ofta!

Ikväll ska vi fly fältet för Mattias har bokat tvn ikväll för att se winter classics och det är vi andra inte lika intresserade utav. Näe, det blir filmmys med Sandra och lillebror hos Sandra istället :)

Gott nytt år på er förresten! :)

RSS 2.0