Snö och kallt

Kan det inte bara få vara en jäkla massa snö istället för bitande kyla?! Jag hatat verkligen när det är kallt. Jag blir bitter och vill bosätta mig i ide, haha.
Näe, mera snö och mindre kyla tack!!

Molly blir som en enda stor elektrisk boll när hon rullar runt i soffan. Hon ser så rolig ut när håret står åt alla håll. Min lilla sötröv!! :)

Total kalasade!

Morgon blev som förväntad, en väldigt överraskad och glad liten tjej som förvånat tog i mot sina paket. Nöjd vart hon då! :)
Sen har vi städat och jag har fixat tårtor och det sista med fikat, sen har det vart full rulle precis hela dagen. Mkt nöjda är vi allihopa och verkligen tusen tack för alla fina gratulationer till Molly och alla er som medverkat idag!! :)
En väldigt nöjd och helt slut kalasad tjej slocknade vid 21 så nu håller vi alla tummar och tår att vi får sovmorgon imorrn (bara för att jag skrev så blir det uppstigning kl 6.00!)

Näe, vi alla sommar nog med ett leende på läpparna efter denna dag :) godnatt vänner!

2 år sen jag fick min livs finaste present!

Jag säger det som så många andra småbarns föräldrar och som jag så många gånger tidigare sagt, vart tar tiden vägen? Hur i hela friden kan det vara möjligt att min lilla bebis blir hela 2 år redan?!?!!?
Känns helt obegripligt att redan för 2 års sen låg man där på BB nästan helt oförstådd över hur mycket jag skulle älska min dotter.

Hon växer iaf så det knakar och munnen går i ett. Hon är som en liten papegoja som upprepar istort sett allt, så det gäller att bita sig i tungan och välja sina ord.
Har tyvärr ingen koll på hur lång hon är och inte heller vikt då vågen gett upp :/

Fina fina Molly! Som jag längtar efter att få väcka henne med paket imorrn och se hennes min :)
Näe, nu måste jag sova, är helt slut i både kropp och huvud efter denna dag. Godnatt mina vänner!

Fixas och ordnas!

Idag har jag äntligen tagit tag i mollys rum, det vill säga gå igenom ALLA leklådor och rensat mjukisdjur hon inte bryr sig om, gamla leksaker (trasiga leksaker) osv osv. Sen gick jag igenom garderoben och rensade bort en massa försmå kläder. Jisses vad hon växer alltså!

Imorrn ska här bakas och städas i resten av lägenheten. Sen ska jag inhandla lite mer presenter till skrållan :)
Nu ska jag dock se lite serier och bara njuta av tystnaden. Imorrn har jag blivit lovad sovmorgon, sweet!

Det skulle vart du

Nu känner jag att det är dags att skriva, egentligen inte för någon annans skull än min egen, men samtidigt lite för vissa andras skull för att slippa ta allting om och om igen. Jag vet egentligen inte hur eller vart jag ska börja men jag ska försöka.
 
Jag kan inte få barn utan hjälp med ivf behandling då mina äggledare var värdelösa så Molly (som de flesta vet) är provrörsbefruktad som det så fint heter. Ja hon är min och Mattias helt och hållet.
Iaf fick vi henne på första försöket och som sagt är hon det bästa jag vet, min livs kärlek.
 
I sommras när jag var kryptisk i bla bloggen så var det för att jag och Mattias bestämt oss för att fösöka bygga ut familjen, ett syskon till Molly, en familj på fyra, ja ni fattar. I September var det dags för behandlingen och i Oktober för själva ivfn. Allting gick jätte bra och jag fick ett fint ägg insatt, allting var bra.
Sen åkte vi hem och fick snällt vänta i 3 veckor innan det var dags för att ta graviditetstestet. Den väntan är förövrigt vidrig!
Tiden gick och tillslut var vi framme vid testdagen. Nervositeten den dagen, dom minutrarna går inte att förklara. Jag går iaf ut från toaletten chokad, glad och lättat. Det var positivt. Vi skulle få en lillebror/lillasyster.
Ringe till Umeå för att meddela resultat och dä berättade dom även att jag var beräknad den 1 Juli.

Veckorna gick och allting var bra. När jag gick in i v7 började jag blöda och tankarna om att få ett till barn blev plötsligt mer overkliga. Någonting kan trots allt gå fel. Jag var i kalix hos pappa och blödde torsdag, fredag, lördag (inte så mkt men tilräckligt för att tankarna skulle sättas igång). Söndag åkte jag till mamma och skulle sova över, blödde ingenting på hela söndagen så hoppet hann stiga igen.
Den natten sov jag jätte dåligt och hade ont i magen av och till och jag väntade på att någonting skulle hända, men ingenting och jag lyckades tillslut somna.
 
Någon gång efter 7 på måndagen den 12/11 vaknade jag av en våg med blod och jag springer på toa. Trött, yrvaken och chockad går jag efteråt och lägger mig, fattar inte riktigt vad som hänt fören jag kryper ner bredvid min sovande Molly. Då slog det mig som ett knytnävslag i ansiktet. Jag hade förlorat det som skulle bli en lillebror/lillasyster till min fina Molly, och där brast det för mig.
Första timmarna ville inte tårarna rinna, jag bara grät och grät. Fick tillslut tag i Mattias som var på övning som kom så fort han kunde. Men innan han hade hunnit fram så hade tårarna slutat rinna. Det gjorde så ont i ögonen så det gick inte att gråta mer. Den kramen, Mattias famn, my god!
 
Resten av dagen är jag helt flummig i huvvet och den känns mest som en fylla innehållande en massa minnesluckor.
 
Dagen efter kändes det dock bättre. Jag är/försöker vara en sån som inte bara ser det negativa utan jag vill/måste se något positivt. Det hade kunnat vara värre. Jag kan fortfarande få barn (det har jag världens finaste unge som bevis på), jag hann inte gå så långt in i graviditeten att jag hann knyta an. hellre nu än flera veckor fram eller ännu värre...
Det är klart som faan det känns jobbigt, orättvist, ledsamt, you name it! En ivf resa tar på psylet, kroppen och plånboken, det är inte "bara att göra det", MEN, jag KAN fortfarade få barn, det är min huvudsak, det är det som gör att jag vägrar hänga upp mig för det. Det lär väl gå i perioder, men jag och Mattias är helt överens om att försöka igen. Inte om en vecka, månad eller i år, men nångång. Just nu försöker vi väl var och en plåstra om såren som uppstått och bara försöka acceptera vad som hänt.
Mattias och Molly är min familj, mitt allt. Utan dom är jag luft och det fantastiska är att jag har just dom. Min familj, mitt allt! <3

Arg, ledsen och besviken

Nån gång ska jag förklara, men inte idag.

"efter regnet kommer solsken"

Det vill jag tro iaf!

Grått precis som humöret

Igår var jag lila grå som vädret utanför. Varför? Var allmänt deppig och saknade kompisar, tänka på negativa saker som drog ner mig snabbt osv. Vette tusan vad det var? Antar att man behöver såna dagar också. Var iaf förbi Sandra en sväng och snackade skit och skrattade åt allt och ingenting, precis vad jag behövde! Gick och la mig med en bra känsla i magen trots allt :)

Sen att denna morgon började med fet sovmorgon, ja då kan man väl inte vakna annat än glad när skrållan står och ropar "mammaaa, aaakna". Älskade pussunge!

Idag ska vi umgås med Sandra som flyttar imorrn. Sen måste vi passa på att umgås med pappa Mattias som åker bort på övningsdygn i 10 dagar fr.o.m. Imorrn :( Näe, då passar vi på att rymma till Kalix!!

Nu ska jag ringa några samtal innan jag glömmer bort det. Ha en bra måndag! :)

Min livs kärlek <3

RSS 2.0