2 år sen...

Idag har en dag med alldeles för mkt tankar. Tankar om hur saker hade kunnat vara, hur saker förändras. Väldigt fort. Vinster blir förluster. 
Jo idag är jag bitter och allmänt arg för att jag inte fungerar som en vanlig människa. Arg och ledsen. Det känns så jävla orättvist! 
Men livet rullar på, som vanligt.  


Dock är jag så fruktansvärt tacksam över det jag har. Världens finaste unge! 
Jag älskar dig så det gör ont och just idag är jag extra tacksam att jag har just dig! ❤️❤️❤️Måndag, ny vecka med nya bekymmer?

Då har vi hips vips passerat halloween helgen, och den vart väl inte riktigt som planerat. Molly och Mattias var i Hedenäset mån-Tors (då kom Mattias hem som skulle jobba), planen var att molly skulle stanna i Hedenäset till söndag. Men på fredag fick jag hem en ynklig och väldigt mammig tjej som klagade på både magont och ont i halsen. För att ta det säkra före det osäkra så for vi till Vc för att kolla halsen. 
Väl i väntrummet vart och hängigare och hängigare. Efter en timme och vi fick komma in så fastställdes det att hon inte hade halsfluss, men en temp på 40,2. Mammas lilla skorpa! 
Så hem och mysa ner oss i sängen där hon sov i 3 timmar. På kvällen hade hon 39 grader och var rätt.trött. 
Lördagen vaknar hon upp och om ingenting skulle ha hänt och har vart feber och symptomfri sen dess?!? Vette tusan vad det var för något hon fick? 
Nåja, blev en myshelg med skorpan och hon fick klä ut sig hemma istället som en liten häxa 😊 

Söndagen bestod av städning där jag fick hjälp av mitt lillhjärta ❤️ hon var så duktig och hjälpte till jätte mkt! 
Så på kvällen när hon somnat satt jag och pysslade ihop en kalender åt henne som hon kan kryssa i varje dag, för att se hur många dagar det är kvar till hennes födelsedag 😊 vi har gjort så tidigare då hon har haft något att se fram emot så hon vet på ett ungefär hur länge det är kvar, och det har varit mkt uppskattat! 😊


Så idag får hon kryssa 3 dagar och sen är nedräkningen påbörjad på riktigt! 😉

Har redan börjat inhandla presenter som jag knappt kan bärga mig att få ge. Lilla snutte, 4 år alltså. Denna tid som bara springer iväg alltså.....RSS 2.0