Min pojkvän

Vad heter han: Mattias Sundelin
Vad har han för favoritfärg?: Öhm,..blå?! :O
Vad har han för ögonfärg?: Bruna
Har han färgat håret nån gång: Jepp
Har han klippt sig någon gång: Tror inte han klippt sig själv haha. Men allmänt, jadå
Dricker han: Ja
Röker han: Nej
Vad har han för mobil: En sony ericsson
Vad har han för färg i sitt rum: gult
Har han någon/några bröder: en storebror, Fredrik
Vad är hans favoritmat?: Vet inte om han direkt har nån favorit!?
Vilken mat hatar han?: Klimp haha!
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Åh shit, jag tror han faktiskt skulle vara duktig och spara en hel del. Kanske köpa hus en ny bil?!
Vad brukar han göra på helgerna: Beroende på om han jobbar lr inte. Men är han ledig så umgås vi, han dömmer hockey ibland, tränar, festar osv.
Vad heter hans pappa och mamma: Lars "Lasse" och Gunilla
Har han bråkat med nån någon gång: Jepp
Vad har han för musiksmak: Defenitivt inte samma som mig haha ;D Näe men han är väl ganska allätare
Hur/var träffades ni första gången?: Haha på en fest i Lule
Hur gamla var ni då: Öhm, jag var 17 då var han alltså,...23. Haha bra jag är på matte!
Vad påminner dig om honom: Låten Infinity
Vad var det första han sa till dig: Det minns jag inte!? Hej?
Vad var det första du sa till han: Tja?
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Det är alltid olika
Är han beroende av något?: Njaa, inte beroende!?
Vad kallar du han: Mattias, baby, hjärtat
Vad kallar han dig: Baby, älskling
Tränar han: jajemänsan
Hur länge har ni vart tillsammans: Snart 7 månader
När fyller han år: 13 Juni
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En jukka-palm lr en kaktus haha. Näe men en lilja lr en ros
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Snäll, omtänksam, givmild
Vilket år är han född: 1983
Gillar du han?: Ja, men jag älskar honom mer än vad jag "gillar" honom.

He´s the love of my life <3

Svininfluensan!?

Jag mår hel skummt! Började dagen med en ohärlig migrän, så det var bara att stanna i sängen. Sen har jag mått mer lr mindre dåligt idag. Det läskiga är att det går inte att beskriva!? Känner mig totalt orkeslös. Och nu är jag helt darrig i händerna, det är skit läskigt :S Tänk är det den där läskiga svininfluensan?! Den man har skojjat om. Nej huvvaligen, det hoppas jag verkligen inte!

Nu ska jag prata med johanna och höra om råd!

Ännu en dag

På skolan. Det har gått lika bra idag som igår. Idag har vi fått göra ett Engelska prov, lr rättare sagt en diagnos för att se hur bra man är i engelska. Jag fick 209 av 243, och med det är jag förbannat nöjd! Jag menar jag har inte ens rört en Engelska bok på snart två år. så nöjd vart jag :)
Har börjat surra med lite mer folk nu så det är juh ännu trevligare :) Imorrn har ska vi bla Yoga och ha svamp undervisning. Helt ärligt ser jag väl inte helt fram emot det haha. Nåja, man kanske blir positivt överaskad!? (knappast)

Ikväll har jag mest tagit det lugnt, det har varit riktigt skönt. Är trött som en jag vet inte vad. Ska kamma ut min svintoboll på huvvet, sen ska jag krypa ner i sängen och dra upp täcket till näsan. Sweet! Näe borsta gaddarna nu! Cya

P.s Tack baby för att du har tvättat :-*

Jag överlevde!

Första skoldagen avklarad! Och jag klarade det helskinnad ;D Klassen min är otroligt mixad, folk från överallt. Vilket jag bara tycker är skit kul! Har bara surrat med ett par stycken hitills, men klassen verkar helt ok :)
Imorrn börjar jag kl 10 igen och slutar kl två, skönt med mjukstart. Måste komma ihåg och beställa skolbäckerna nu bara. Ska bli riktigt kul att börja plugga på heltid. Bara det att saker å ting börjar gå på rutin ska bli så jävla skönt! Håller bara tummarna på att jag får nå pengar snart. tänkte börja simma nu också, sen har väl tanken ev att även kanske börja pilates. Men det är juh rätt dyrt om man vill satsa seriöst på det :S Nåja, återstår juh att se :)

Nu sitter jag och glor på coops och bara chillar. Är grymt trött men måste ju verkligen hålla mig vaken så jag förhoppningsvis kan somna ikväll. Igår natt låg jag och snurrade i flera timmar. Så många timmars sömn vart det inte. Sen har jag vart igång hela dagen, vilket inte min kropp alls är van vid haha! Nåja, ska lata vidare nu. Cya

Pirrig i magen

Tjaa!
Ja jag vet att min uppdatering (nästan som vanligt) suger, men denna gång har jag faktiskt någonting att skylla på. I torsdags begav vi oss till Hedenäset och hälsade på svärmor och svärfar. Har varit där tills på Lördagen. Då bar det vidare till Kalix till min la familia och firade mormor med en kräftskiva. Hon fyllde år i onsdags och i vår familj har vi som tradition att käka kräftor då :) Söt Mattias var defenitivt ingen kung på att rensa kräftorna, men med lite hjälp från lillebror så lyckades ha få i sig ett par ;) Har fotat en massa bilder som jag tänkte lägga upp. Men just nu har jag defenitivt ingen ork till det. Men jag lovar att inom dom närmsta dagarna så kommer jag iaf bjuda på ett par bilder :)

Idag kom vi hem till Boden igen. Var och hämtade ut det mobila bredbandet som vi beställt. Så nu sitter jag i sängen nyduschad, med laptopen i famnen och surfar på nätet. Helt underbart ;)
Sitter och funderar om imorrn och då kittlar det lite extra i magen. Börjar juh nämligen skolan imorrn :P Blir precis som när man började 1:an. Känner inte en käft, hittar defenitivt inte i skolan. Nåja, vi skulle träffas i skolans aula, haha det kan juh dock bli spännande med tanke på att jag inte ens vet vart den ligger :P Nåja, nog vettja jag överlever. Lovar iaf att uppdatera imorrn hur det gick :)

Nu ska jag mysa lite med Mattias innan han somnar. Sen blir det säkert att glida runt lite mer på nätet när man nu lever med sån här lyx ;) Plus att med mina fjärilar i magen så lär jag juh inte ha det lättaste att somna ikväll. Nåja, önska mig lycka till för imorrn. Godnatt sverige!

MODOOOO!!!

Jaha då har man blivit så där seg på att uppdatera igen. Har väl inte hänt så där jätte mkt dom sista dagarna.
Men idag då jävlar! Johanna har för det första kommit på besök :) Har jyrat på med henne och hann även dra en max dejt. smaskigt som faaaan!
Sen lite senare har jag varit på hockey. Åååååh, denna efterlängtade hockeyn! Det var Lule-Modo som spelade. Modo vann, skööönt som faan ;) Nu ni som tror|vet att jag hejjar på Luleå är väl nu gode förvirrade, så jag ska förklara det här.
Ända sen jag var liten, innan jag ens visste om det var ett bra lag lr inte, så har jag hejjat på Modo. Alltid! Men Luleå ligger självklart varmt om hjärtat med tanke på hur nära det är osv. Plus att Lule för övrigt är ett jäkligt bra lag, iaf enligt mig.

Kanske inte deras bästa match idag men haha ;P Hur som haver kommer jag alltid hejja på modo och lule, men en dag som denna när dom möter varandra så hejjar jag på modo. Detta lär väl störa vissa, men det är jag inte ens lite brydd om.
Hur som haver kom pirret tbx i magen när man satt där i ishallen. Jävlar vad kul det ska bli med vinter. Har inte tänkt på det så här tidigare. Men nu när man börjar minnas att vintern är inte bara kall, utan det medför en jävla massa bra saker också. Tex hockeyn ;)

Nu ska jag krypa ner i soffan, kanske till och med i famnen på killen som jag tycker om allra mest. Ha det gott folk!

Grattis Modo till vinsten, återigen!

Måndag

Idag har jag faktiskt inte sovit bort precis hela dagen, bara nästan. Men det känns som att man har hunnit med lite mera idag. Har varit på stan med Mattias och kollat efter en viss kalender. Tog lite tid men tillslut hittade vi den. Sen inhandlade vi även en bok var också, så nu äre läslusar som gäller ;D På tal om att läsa så måste jag fasen kolla upp min syn nu. Jag inbillar mig att jag har fått sämre syn men jag vet inte. Jag hoppas då inte det iaf. Nåja, återstår att se.

Juste, den grymt snygga datorn jag visade bild på här tidigare. Den ska vi och kolla på imorrn, och finns den inne osv osv så kommer den få följa med mig hem. WIIIIE! ;D Inte bara att man då kommer ha en bra, bärbar datorn, utan man kommer även ha den lätt snyggaste, me like! Den kostar lite, men det äre värt. Måste införskaffa mig en bra försäkring på den också så gör det ingenting om man råkar vilda lite med den haha :P Näe, nu slutpratat om datorer. Jag håller på att hungra ihjäl och jag antar att det är jag som ska ställa mig vid spisen. Iaf om Mattias får bestämma, skit unge! :P Cya!

Hemskt

Hur jäkla länge jag sovit idag :/ blää! Har inte hunnit göra så mkt annat än duscha, sminka sig, käkat middag och sett på ett avsnitt av CSI. Haha har börjat bli en liten "middags rutin" för mig och Mattias. Vi ser alltid ett avsnitt av CSI när vi käkar. Tyvärr var det här sista avsnitten i boxen, va fasen ska vi titta på nu då!? Varandra kanske?! haha.

Nåja, får väl kika efter fortsättningen :) Idag äre fotboll som gäller. Mattias ska och spela så jag ska självklart och titta och hejja på. Sen vad som händer vet jag inte riktigt!? Kanske mysa och se nån film lr nått?

Åh nu har jag fått prata med mamma. Jag trodde hon hade glömt bort mig. Hon har faan inte ringt på flera dagar, och hon som brukar ringa varje dag :/ Dissad av sin egen mamma, dumma mamma. Näe, mamma är bäst!

Nu ska jag göra mig i ordning så ska vi dra iväg till fotbollen :) Cya

DEN VILL JAG HA!!!!!

Ja nu har jag faktiskt tagit tummen ur arlset och verkligen börjat söka efter en bra dator. Och jag har hittat en! Inte bara att den är snygg som faan utan så vitt jag har läst och förstått så är den förbannat bra också. Priset var si så där lite halv saftigt. Men asså. jaa. Jag lägger in en bild så får ni juh se själva. Jag dregglar då som faan! I´m inlooooove!

Stackars mina kära läsare

"Alla" är väl nu otroligt besvikna när jag nu uppdaterar bloggen igen. Jag menar det betyder juh faktiskt att jag överlvde mitt lilla yoga pass haha. Stel som en pinne, knakade en hel del, men jag överlevde. Skönt som faan var det också! :)
Inte nog med det så var jag dagen efter det på power walk med Angelika. Jisses vad jag har blivit värdelös på att blogga, sry :/ Men har verkligen inte haft nått spännande alls att skriva!? Helt ärligt står väl det mest rätt still nu.
Mattias jobbar så jag är hemma själv. Jag känner i stort sett inte en kotte i Boden så kan inte direkt ringa någon "- Tja skaru komma förbi på en fika?". Det är något jag saknar från kalix. Mina vänner, och såklart min familj. Men jag har min skatt här i Boden och jag skulle inte vilja ändra på det. Missförstå mig inte, jag trivs i Boden. Det är en riktigt fin stad. Men jag saknar mina kompisar som sagt, att ha en umgängeskrets i närheten. Men men, skolan börjar på drygt en vecka. Håller alla tummar och tår på att hitta sitt lite kompisar. Haha snacka om att jag låter som ett mobb offer ;P Nåja, nu ska jag kika runt på nätet efter en bärbar datorn. För en sån ska jag nämligen inhandla. Jummie ;) Cya

Att yoga lr att ikket yoga

Idag har vi sovit för länge, igen. Men skönt var det :) Steg upp och for på stan och inhandlade mat. Blev baguetter på opalen. Så jävla mums! Efter det for Mattias och jobbade och jag latade mig själv i soffan ett tag. Sen begav jag mig och handlade, sen har jag plockat till lite här hemma också. Timmarna har flugit iväg med en jävla fart och känns inte som om man gjort ett skit idag egentligen. Hemskt :/ Snart börjar skolan och det har satt igång fjärilarna i magen kan jag säga. Fy fasen vad spännande det ska bli. Wiiie. Inte nu på måndag, men nästa ;)

Vad som kommer hända resterande av kvällen är ännu oklart. Tänkte faktiskt försöka våga mig på ett yoga pass. Kommer väl dö så ovig och otränad jag är, men va faan. Det är juh kul ;D kanske jag till och med får med mig Mattias sen ;) De ni!
Näe jag ska iaf göra ett tappert försök. Hur det går återstår juh att se sen höhö ;D Cya

Mys väder ^^,

Som vanligt så älskar jag när det regnar. Att höra hur regnet smattrar mot rutan när det dessutom blir det här mörka, nästan lite kusliga skenet. Mmmm. Och det bästa av allt är att baby jobbar inte, utan han kommer sitta bänkad brevid mig i soffan ;) Har vart och hyrt filmer och inhandlat gotta. så snart blir det en jäääääääkla massa mys framför tvn. Har bla hyrt Twilight så mattias nu äntligen ska få se den. Ska bli grymt spännande att se vad han tycker :)
Näe jag tänkte väl mest kladda lite så ni vet att jag lever, och jaa, nu vet ni juh ^^,

Mys söndag!?

Vaknade upp av att kroppen var uttorkad och defenitivt inte utvilad. Har hasat runt här hemma med brudarna och vart allmänt slöa. Drog på stan och käkade bakis mat, mums! Sen har vi vart och kollat när Mattias spelat fotboll :) Han är så duktig så!

Igår hade vi förfest hemma hos oss. Drack lekte leker och svammlade på en massa. Var riktigt trevligt! :)
Efter det begav vi oss ut på farmen. Hade förbannat roligt! Iaf jag :D Dansade som tok och rockade fett på borden. Synd bara att det ksulle vara 800 grader varmt där borta så man höll på att avlida :S Helt seriöst hade dom behövt sätta in ett tiotal AC maskiner där inne, fy faan asså! Nåja, kul var det iaf :)

Nu sitter jag ensamen hemma och har allmänt tråkigt. Tänkte fara och hyra film men äger inte en krona så det får bli tv tittande. Är sugen på nå gotta också, men som sagt även där sinar ekonomin. BLÄ!
Saknar Mattias sjuuuuuukt mkt! Känns som att man knappt sett honom nånting den här helgen :( Men sista natten han jobbar på ett par dagar. Så imorrn får jag äntligen umgås med honom. Och inte nog med det får jag juh faktiskt sova med honom inatt :D (Lr imorrn snarare, haha)

Näe nu tycker jag mig faktiskt höra åskan en bit bort. Typiskt, då kommer jag varken kunna sitta vid datorn lr tvn. Åååååh vad jag önskar att jag hade en bra bok att läsa just nu! Nåja, ska hitt på nå. Cya

Ååååh typiskt! :(

Såklart jag fastnade vid datorn istället för att gå och lägga mig i sängen. Och inte nog med det så kom jag på att börja leta efter en skinnjacka som jag så länge velat ha. Jag har juh visseligen en röd, men jag vill ha en svart! och en brun. Hmm.
nåja, jag hittade iaf ett flertal som lockade mig- Inte nog med det hittade jag den sötaste jacka jag nånsin sett. (okej jag överdriver lite) Men det var riktigt jäkla fin! Egentligen för fin för mig. Men det är faktiskt något som jag skulle vilja ha. Nåja, bara se till att bli rik nu då!?

Förövrigt saknar jag mig karl, som vanligt har jag lika svårt att sova utan han. Nåja, kan juh ligga och drömma mig bort. Bort till en värld där jag har råd med massa nya kläder, jackor, skor, smink, parfymer, väskor...mmmm.....osv osv. Näe nu ska jag sluta!

Godnatt sverige!

Vill du bli min kompis?

Mitt lilla hemma spa fortsätter sin verksamhet. Inte nog med att jag har baby lena fötter nu, utan nu har jag även haft på mig en ansikts mask som tydligen ska göra fejjan mjuk och fräsch. Alla har vi juh sett hur vissa lägger gurk skivor på ögonen. Vissa säger att det är bra, vissa säger att man gör det,..hmm..bara för att göra det typ!? Själv så kommer jag ihåg hur jag brukade få lite ansikts mask av mamma som liten. Då la jag alltid gurk skivor över ögonlocken för att det var skönt. Så jag kör än idag på det! Dock är det hundra år sen jag haft ansikts mask sist. Nåja.

Hitills har jag lyckats kladda det i mitt hår, i näshåren i käften och i örat. Masken har stelnat så jag kan varken skratta lr prata. (Tror min pojkvän skulle uppskatta att jag använder den när jag är med honom, fniss!) Den luktar otroligt illa! Men va faan, det ska det juh vara värt om den nu funkar! Återstår juh iaf att se efter jag nu sköljt av mig den. Tänkte visa hur jävla snygg jag är just nu ;)

Och till dig Mattias, jag hoppas du fortfarande vill vara tsm med mig efter att ha sett dessa bilder. Du är nu iaf förvarnad ;)


Min nya sysselsättning!? Fredagsegenmyshemmakvällspa!

Thaimat

Ah äntligen klar med städningen, Puh! Lr jag har lite kvar. Men jag har annars plockat undan nästan allt och dammsugit och torkat. Tänkte jag väntar med skuringen tills imorrn så det luktar fräscht! :)
Har lyxat till för mig själv och gjort ett fotbad, filat och donat med fötterna. Jag hatar fötter, men hellre ha fräscha fötter än ett par äckliga haha! Så nu har man bebis fötter iaf ;P

Sitter hemma själv och har inte för sig mkt alls. Bara skräp på tv som vanligt. Typiskt :/ Tänkte ta och värma mig tile Thaimat som blev över från middagen och käka lite sånt. Sen fortsätter nog min lilla home-spa behandling ;) Nu thai!


Fixar och donar

Flög upp ur sängen och har nu fixat förköp till farmen. Hann faan bli svettig om jag skulle få tag i några lr inte. Men nu är det fixat! :D Projekt två är system bolaget och inhandla lite dryck ;) Sen ska jag förbi poppen och boka in tattoo tid till mammi och pappi, yeah!

Nu blir dock att kanske klä på sig lite. Kladda lite smink i fejjan. Sen kanske man tar sig ut genom dörren i detta underbara väder också :D Cya!

SÄLJES!

Håller på att försöka sälja iväg nå stuffs så man kanske får sig nå klirr i kassan och kanske har råd med en utgång ihelg :)
Har en jacka av märket Elvine och modellen heter "EMELIE". Den e grymmt snygg!
Sen har jag ett par Levis jeans slim fit i storlek 28x34 som knappt är använda för jag har blivit på tok för fet haha!
Tänkte jag lägger ut bilder på dom iaf. Sen kan ni juh kontakta mig för mer info lr fler bilder osv :)



Elvine jacka. Modell "EMELIE"


Levis jeans. (Snyggare irl) Dom är mörkare än vad dom ser ut på bilden.
SKIT KAMERA! Nåja.Nu vet ni vad jag har att erbjuda iaf :)

Godmorgon

Har sovit som en litet barn inatt :D Har sovit så gott när jag äntligen fått sova med min mattias. Inte för att Annis var dålig sällskap men :P haha! Jag somnade till och med fort igår :D Visselingen somnade jag kring 4 på morron men ;P
Vaknade av att mattias säger "- Faan vad snygg du var i min drömm!" Då visste jag inte hur jag skulle reagera!? Men han förklarade situationen sen haha :P
Själv så har jag drömt att jag har haft en galen älg efter mig och tvingats gömma mig i en kartong. Normal tjej!? Börjar märkas att man vart för mkt i ryssland kanske?!

Näe nu ska jag springa på stan med mattias och inhandla lite krubb å sånt. Cya

HEMMA! :D

Då var man tbx i Boden igen, så underbart! Har juh vart hemma sen i söndags och smart jävla jag hade juh som sagt glömt laddaren hemma. Så jag har fått vara utan mobil i två dagar. Det har vart mindre trevligt kan jag säga. Nu märkte jag hur jäkla beroende man egentligen är av mobilen. Skrämmande egentligen om man tänekr efter. För jag ringer ändå inte så mkt. Men nu lever min älskade telefon igen så nu kan ni ringa och smsa hur mkt ni vill! :D

Samtidigt är det juh helt underbart att få vara hemma med Mattias. Dock har jag knappt sett honom nu med tanke på att han jobbar. Men han har slutat för en liten stund sen och lär väl dyka upp här snart. Wiie, har längtat som faan efter honom. Nu kittlas det i magen som det gjorde i början. Att det fortfarande kittlar i magen efter snart ett halvår tycker iaf jag är ett bra tecken ;D Men å andra sidan är det väl inte direkt en nyhet hur kär jag är i karlNNNNNNNNNNN!? fniss.

Näe nu ska jag fixa fram nå mackor till mig och baby. Kvälls mys blire kan jag garantera! Cya

naket

Efter en lång natt med väldigt sjuka samtal så lyckades vi somna tillslut. Har sovit till halv 2 typ haha. Men skönt var det!
Idag har vi återigen käkat varma mackor och bara jyrat på. Nu sitter jag och väntar på att mammi ska komma hem så hon kan köra mig till kalix så jag får åka heeeeem. Åh vad skönt det ska bli att äntligen få krama om mattias. Och självklart skare bli kul att träffa myran igen. Mattias har juh haft henne själv i ett par dagar och är väl måttligt förälskad i henne nu ;) sötfrö! Näe nu ska jag klä på mig. Kan juh inte direkt åka buss i min nuvarande outfit höhö.
P.s skriver sen när jag har ström i min mobil igen. Fuck vad skööönt!

In russia,..still

Blev inte att åka hem till Boden igår, tyvärr. Råkades somna och missade bussen. Lite less jag vart när jag vaknade. Hojja! men men idag blire iaf att fara hem. Ska försöka att inte missa bussen idag iaf haha :P Då hoppar jag faan ner från kalix bron! Men det ska jag väl förhoppningsvis slippa :)

Som tur var fick jag sällskap här i russia. hade faan förlorat förståndet annars. Sitta här i ryssland utan mobil :S näe fy faan, har vart med om roligare saker kan man juh säga! Men apnappade annis så vi har gjort varma mackor, fisit ikapp, och nu ser vi på filmen "Dumpad". Den är juh så jävla rolig :D
Snart blire dock att sussa sängen. Är svin trött! Men men, nu har jag juh kladdat lite iaf. Kladdar mer imorrn :) Cya!

slut ström i mobilen

Kära vänner. Nu är det så här att klant jävla jag har glömt mobil laddaren i Boden och nu mera slut ström i telefonen. Så ni får vänta tills senare imorrn då jag anlänt till Boden igen. Hade tänkt stanna tills på onsdag men kommer då hinna bli cp. Sitta i ryssland utan ström i mobilen, NEJ TACK!
Men då vet ni iaf. Och äre jätte viktigt så äre juh bara att ringa på hem telen :) Nåja, Paradise hotel nu. Cya

Långhårig?

Sitter just nu och inväntar min mammi som ska lägga tbx hårförlängningen på mig. Åååh ska bli så jävla skönt att få långt hår igen alltså. Wiie! Men det är juh nu om mamma lyckas dra arslet från sängen och komma ner hit. höhö.
Sen ska jag bara chilla och kanske glo på nån film!?! Finns juh som sagt inte allt för mkt att syssla med här i ryssland :/ Imorrn äre iaf möte som gäller, kanske inte så jävla spännande men jag måste juh. Snart börjar skolan å då slipper jag allt sånt :)

Glömde föresten berätta vad pappa hade för sig för djävulskap haha. Han har blivit tatuerad på skinkan av min mamma. Så nu pryder en texte på latin på pappas vita röv. Budskaper lyder följande "Av hela mitt hjärta". Inte direkt den vackraste tattoo jag sett, men han var måttligt stolt! För mina kära läsares skull så lägger jag INTE ut nån bild med tanke på att jag har inte råd att betala folks terapi efteråt, haha. Nåja.

Btw, svar till Anonym: I såna fall kan du lite på att skenet bedrar. För det finns ingen människa på planeten som gör mig så lycklig som mattias. Visst kärlek är inte alltid en dans på rosor och innebär inte alltid gulli gulli och lycka. Men jag skulle inte byta ut honom för alla pengar i världen! Jag kan juh dock inte svara helt för han, men vad han säger till mig så är han lycklig med mig med. Och vet du/ni vad? Jag tror honom.


Som sagt får ni ingen bild på pappas röv, bjuder istället på en bild på snygg mamma. Som jag för 1500000 gången skyndar mig att lägga till, " JAG ÄR INTE LIK MIN MAMMA!"

Facebook

Har återigen haft en natt full med mardrömmar. Helt sjuka drömmar. Vette faan vart dom kommer ifrån? Har drömt att folk har tänkt våldta mig. Hel knäppt :/ Har iaf sovit ut och det var riktigt skönt!
Har inte gjort allt för mkt idag. Har gått igenom bodan med mammi och hittat massa roliga saker höhö. Gått igenom en massa gamla bilder på mig och familjen. Oj oj fy faan hur man har sett ut alltså. Hittade även en hel del gamla brev som jag fått från polare genom åren. Tänkte ta och sätta mig och läsa igenom dom. Tror jag kan hinna få mig ett skratt lr två ;D
Har föresten försökt peppa mamma att börja använda sin facebook. Gick dock inte så bra. "-Jo men om pappa skaffar en så börjar jag använda min!"
Pappa: "-I helvete heller!" Sååå den gick inte. Sur gubbe! Så mina päron håller sig ifrån facebook. Tråk!

Nu måste jag snart hoppa in i duschen för sen ska jag hitt på nåå ;D Är sugen som satan på att bada med får inte med mig nån :( Blä! Bada med mig?

In Russia

Då var man hemma i Ryssland igen. Har varit med bror och mamma till Simon och sett när han tatuerat bror. Blev förbannat snyggt! Men han är inte riktigt klar så jag tänkte vänta med att lägga upp bild. Mamma skulle egentligen ha en tattoo med men hon började svammla om vad hon skulle ha, så det blir lite senare i veckan för hennes del. Sen äre pappis tur. Haha snart har stackars simon märkt hela min familj ;D

Hemma i ryssland har det förgått en hel del bus ikväll och har fått mig en hel del skratt. Det satt jävligt bra kan jag säga. Nu är jag dock helt slut. Vart inte många timmars sömn igår natt. Nåja, ska faktiskt bege mig till sängs nu innan jag fastnar vid datorn. Cya!

MAAAAAAH!

Sitter hemma i Boden och håller på att för ruttnas av tråkighet! Hade så jäääääävl gärna velat fara på luleå kalaset. Att massa polare hör av sig och jätte gärna vill ha dit mig gör inte saken bättre. Men det gick inte, har juh Myran och kan inte lämna henne själv. FUCKING JÄVLA KUK SKIT! Andra året i rad jag missar lule kalaset. Andra året jag har velat fara dit men inte har kunnat av olika anledningar. Tur att jag har min underbara och älskade yokoo som just nu är på väg hit till mig. Fy satan i helvete vad här ska härjas säger jag bara! ;)
I väntan på henne har pappa satt massa griller i huvvet på mig som jag nu försöker klura ut. (det går inte bra).
Ska glo på tv lr nått. Ha det fint folk, utom du du och DU! And remeber, what goes around comes around!
RSS 2.0