God Jul mina vänner!

Idag (läs;igår) har det ju som sagt vart julafton. Min så kallade jul-feeling har inte direkt infunnit sig som jag hade hoppats på. Näe, längtar tills den dag då vi skaffar hus, då ska vi ordna riktigt mysiga julaftonar hos oss! :)
Molly har iaf de senaste dagarna blivit överröst med julklappar så den lilla damen är mer än nöjd :) sen har även jag fått lite julklappar som jag inte alls räknat med. Jag är verkligen inte brydd om att få så länge jag får ge, älskar verkligen att ge julklappar till mina nära och kära, hade jag vart rik hade jag skämt bort alla hur mkt som helst!

Nåja, har iaf haft det jätte mysigt hos mormor med familjen. Sen vidare till min faster och vart med resterande av familjen. Riktigt trevligt!

Det som lite oväntat poppat upp i skallen en hel del idag var mitt missfall. Antagligen för att när jag blivit gravid hunnit räkna ut att jag idag skulle gått in i v.14 och hade en liten plan med att på julafton gå ut med att vi väntade ett syskon till Molly. Antar att sanningen sprungit ikapp en sväng idag.
Men men, det är någonting jag inte kan göra någonting som helst åt, tyvärr ingen annan heller. Som sagt, en vacker dag är det dags och då tar vi nya tag!! Jag älskar min familj, min släkt och mina vänner! Jag är evigt tacksam för alla fina människor jag är omringad utav! <3

Jag hoppas ni iaf haft en underbar jul!

~ GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ~

Vi verkar ha överlevt domedagen!?!?!!

I två dagar har jag vart i Kalix och gjort naglar och då under tiden har Mattias och Molly vart i Hedenäset hos farmor och farfar. Idag åkte även jag dit så nu är vi äntligen samlad min älskade underbara lilla familj <3 Mattias min stackare har ryggskott och kan väl inte göra särskilt mkt :/ tur att han kan pussas mellan varven iaf :p

Imorrn ska vi fira lille jul hos svärmor och svärfar. Sen på söndag lr måndag morgon så åker vi till Kalix för att fira jul hos mamma, sen vidare till pappa. Jaajkz! Tur att det bara är jul en gång per år ;)

Även om dagen hade en skit start så slutade den väldigt bra. Har inhandlat julklappar till alla jag skulle (hade dock kunnat köpa så mkt mer om jag bara haft mera pengar!). Sen kommer min älskade underbara vän hem från London idag. Magaaaad! Hon kommer vara på svensk mark, jag kommer kunna ringa henne!! Och om en vecka så ses vi :D
Sen har dessutom min andra älskade vän Emil idag landat i Sverige :D ååååh vad jag vill umgås med er allihopa! Helst på samma gång! :) nåja, måste försöka hinna träffa Emil också, annars vette gudarna när man ser honom nästa gång :)

Nu ska jag joina min familj i John blunds värld. Jag älskar er mer än ord lr uttryck nånsin kan beskriva <3

Bjuder på bilder på naglar jag gjort i veckan. Sen på Molly och hennes kusin Stella som kommit upp från Gbg :)

Skitjävlastartpådagen

Faan vad jävla....faan!

Ny vecka, nystart?

Steg denna morgon upp 1,5 timme innan Molly, frivilligt! Fast jag sovit skit dåligt! Bara för att jag bestämde mig igår kväll för att nu jävlar måste jag vända på dygnet.
Har ätit bra idag och även vart och tränat på step in. Fick bättre än väntat men jävlar jag lär ha ont imorrn, lr näe, i övermorrn (får nästan alltid träningsvärk 2 dagar efter?!?)

Iaf har jag inte satt något mål egentligen, vill mest börja med en förändring för jag tror det går lättare åt rätt håll automatiskt efteråt. Nåja, imorrn ska mollan på dagis så jag funderar på att fara och träna då, men den som lever får se :)
Nu ska jag sova, jäklar jag ska sova. Hoppas jag. Godnatt Sverige!

Jag kanske inte har..

Det vackraste utseendet. Fetaste summan på baken. Vackraste kroppen. Snyggaste hippaste kläderna. Den perfekta hyn, tänder och hår. Perfekt vardagen. Den nyaste bilen...
MEN, jag har världens bästa, finaste, underbaraste lilla familj och bästa vänner! Älskar er alla <3

RSS 2.0