Vart förbi förlossningen

Igår kväll när jag klev ut ur bilen så lyckades jag med någonting som gjorde helt sinnessjukt ont! Den närmsta och bästa förklaringen jag kan ge, skulle vara att det kändes som om jag slet sönder vänster äggstock. Efter det hade jag ont i kanske en halvtimme innan det tillslut lugnade ner sig.
Under natten har jag lyckats med någonting liknande, på båda sidorna! Så idag, från det jag klev upp, har jag haft jätte ont på vänster sida kring äggstocken.

Pratade med min moster som defenitivt tyckte jag skulle åka in med tanke på att hon hade vart med om samma sak och då slet hon upp en liten reva i livmodern och började blöda när hon var gravid.
Smärta är ingenting jag inte klarar utav, däremot tanken att om jag inte skulle åka in och så visade det sig senare att jag har någonting inom mig som skulle vara skadligt för mitt barn. Huvva näe, jag skulle aldrig förlåta mig själv!

Så tillslut åkte vi in till förlossningen där det gjordes en CT-kurva (tror jag det heter :$) där man konstaterade att bebis bara mådde fint *PUUUST*. Sen gjordes även ett ultraljud för att kolla efter cystor. Några stora synliga hade jag inte, dock sa läkaren att jag kan lika gärna ha små.
Så vad var/är då denna smärta? Dom kom väl fram till två misstankar iaf. Den ena är att om jag haft någon liten cysta som smullit (Dock hade jag ingen stor samling vätska i bukten så det var ingen fara alls). Eller att jag slitit ut/till ligament/ledband kring livmodern.

Det enda jag vet med säkerhet nu är att bebis mår bra, då kan jag slappna av och fortsätta ha ont. För är det någonting jag är van att leva med men att fortfarande kunna koppla bort, så är det just smärta i magen!



Men som sagt, min skatt mår bra och det är den absoluta huvudsaken :)

Höst <3

Har vart ute och fotat idag i brist på annat och kommit fram till, hur kan man inte tycka om hösten?
Den är färgglad och vacker. Och inte för att tala om mörkret som bara ger en anledning till att tända massa ljus och mysa i soffan. I love it!

Vart någon fin bild som jag vart nöjd med faktiskt :)









Hösten som sagt <3

Glömde säga

Att om ni nu är intresserad av någonting så måste ni buda via tradera eftersom annonserna redan ligger ute. Men som sagt, hittar ni någonting intressant så lämna en kommentar så skickar jag länken till auktionen :)

Happy bidding!

Tradera

Som sagt har jag rensat garderoben och snört ut en massa på tradera. Tänkte att jag lägger ut bilderna här ifall någon utav er nappar. Skulle ni finna något vid intresse så lämna en kommentar :)



Svart klänning Gina tricot storlek 40



Levis jeans "Slim fit" från JC storlek 28/34



Söt figursydd cocktail klänning från Gina Tricot i storlek 40


Söt figursydd cocktail klänning från Gina Tricot i storlek 40


Lila "volang" klänning storlek L från Åhlens




Svart spets korsett från H&M storlek 80C



4 st BH:ar. 3 st i storlek 75C och den svarta i 80C (H&M)




Elvine "EMELIE" jacka från zoovillage storlek S




Skräp dag

Jag vet inte vad det är/har varit med mig hela denna dag?!? Har kännt mig allmänt dyster och tårarna tycker jag har brännt bakom ögonlocken mer lr mindre hela dagen också. Och nej, jag vet verkligen inte varför? Har bara kännt mig så jävla ledsen och ensam. Mattias stackarn måste ju tycka att man är helt utvecklingsstörd. Han har frågat ett flertal gånger om det är någonting, men frågan är ju "är det någonting egentligen lr är det bara några trevliga gravid hormoner?". Det kan inte ens jag svara på.

Försöker få upp mitt humör nu iaf. Sitter och ser på idol och efter det har jag tänkt ta ett ryck och gå igenom garderoben och rensa för att sedan snöra ut det på tradera. Kanske man kan tjäna sig en slant plus bli av med lite man andå inte använder.



Live and let die.

TUL v.33 (32+0)

Imorse vart det att kliva upp tidigt och som nu mera (vanligt) steg jag upp efter ett natt med långt ifrån många timmars sömn. Vette fasen vad jag ska hitta på för nu håller jag på att bli knäpp!
Inte nog med sömnen så har min vänster skinka/baksida lår/ryggslut vart helt fuckad hela dagen :S Vi har ju som sagt vart till Sunderbyn på TUL och jag höll knappt på att ta mig in för jag hade så ont. Hängde på Mattias som en handikappad padda. Efter att ha legat på en brits gjorde mig inte direkt mer rörlig. BM sa att jag skulle fara raka spåret hem och ta pandoil, sedan ligga ner tills det blivit bättre och då ev ta en liten promenad. Sagt och gjort och likförbannat har jag fortfarande ont i...ptjaa...vi säger skinkan.

Nåja, på tal om något annat än min lilla röv. Ultraljudet gick jätte bra! Min lilla skatt växer som hon ska och hjärtat slog på lika fint som vanligt :) Vikten just nu uppskattades till 1811 gram, vilket också var helt normalt. Att återigen få se sitt barn är helt obeskrivligt! Jag längtar så inni helvetes mkt efter att få snoosa på min alldeles egna bebis.
Idag gick jag in i v.33 så det vill säga att det bara är 7 veckor kvar till bf. Dock lär jag väl gå över tiden till jävla julafton bara för att jag ska få längta ihjäl mig :P Haha!
Hur som haver så kommer jag vara mamma innan detta året är slut. Jisses vilken känsla! :D
Nästa gång jag ser henne blir irl (förhoppningsvis).


Min bebis här i v.18+3. Hon är något större nu ;)


Fixerar sig?

Har inte sovit många timmar alls inatt då jag haft nån blandning mellan magknip och sedan ont i/över blygbenet (ursäkta om någon nu tycker jag är frispråkig). Misstänker att det kan ha och göra med att bebis håller på att fixera sig, lr? Sist jag var till BM hade då bebis vänt sig med huvudet neråt men visseligen kan det ju hinna ändras flera varv. Nåja, imorrn ska vi på TUL (tillväxt ultraljud) och se hur bebis mår. Längtar nått så herre jisses! Blir juh sista gången vi får se våran skatt innan födseln (förhoppningsvis). Ska bli så spännande :D

Just nu sitter jag i soffan och glider runt på nätet medans Mattias ligger och kikar på fotboll. Funderar på om jag har orken att sminka mig. Skulle verkligen behöva det då vi väntar besök här senare. Jag är så blek så jag misstänker att det gör ont i folks ögon när dom passerar mig, haha!
Henke och hans tjej ska komma så ska vi spela bingolotto, haha jag vet. Men som mamma brukar säga, "Man måste ju spela för att kunna vinna!". Och visst är det väl som käre lille mamma säger :)

Kanske man får surra med Lotta? Vi håller iaf tummarna!

(Bild lånad från google)

Pizza&Hockey

Denna dag har vart as tråkig! Har legat i soffan som en jävla palt och gjort massor av ingenting och allämnt tyckt synd om mig själv, just för att jag inte haft någonting att göra. Nåja, tillslut kom Mattias hem med pizza och så var det dags för hockey så humöret steg direkt! :D
Dock kan jag väl inte påstå att jag är särskilt nöjd med Luleås insats hitills, dock två perioder kvar. Herre jisses det kan hinna hända mkt ;)

Och på tal om hockey har jag hittat en sak som givetvis måste inhandlas till vår lille bebis ;)



Dags för period 2!

Magont & kryp i benen

Ja, det var ju ingen lätt match att somna inatt med den krypande känslan jag hade i benen. Fick det utav promenaden :/ Äh, tillslut lyckades jag iaf somna och skrapade ihopp ett x antal timmars sömn. Nog blir det promenad ikväll också trots eventuella "killningar" i bena haha ;)

Dagen har inte vart allt för händelserik då jag har ont i magen hela dagen. Vette faan om jag ätit nå konstigt lr vad det är frågan om? Senare under dagen har jag fått en jävla halsbränna också. Det är väl egentligen ingenting ovanligt förutom att jag brukar ha den om kvällar/nätterna istället.

Gnäll gnäll ;)

Har roat mig själv och gått lös med saxen i håret på mig själv också. Lyxa även till det med min röda hårinpackning så nu är håret supermjukt och skiftar i rubinrött så man känner sig lite fredags fin. Lr njaa. Sitter i mjukiskläder, likblek, utan smink. Men va faav, jag luktar iaf gott och är snygg i håret ;)
Sitter just nu och väntar på att potatisen ska koka klart och fiskpinnarna i ugnen ska stekas på. Sen äre dags för middag, yummie!


Denna är verkligen sjukt bra och håller det den lovar! Sjukt bra!

Duktigt

Idag har vart en riktigt lugn dag, en riktig mys-dag egentligen. Har grävt ner oss i soffan mitt på ljusa dagen och sett på film och bara varit. Det klagar man ju inte direkt på :) Sen vart det tacos till middag idag igen, och näe vi klagar inte där heller haha ;)

Sen ikväll så var det dags för hockey där Luleå mötte Timrå på bortaplan. Jisses vilken besvikelse den matchen var :( Tyckte Luleå inte alls spelade nå bra. Inte för att Timrå egentligen spelade nå bättre. Näe, sammanfattningen blir "vilken skit match!" Nåja, bättre lycka (spel) nästa match som är på lördag.

Efter matchen så vart Mattias på innebandy träning och jag kände att jag måste ut ur lägenheten. Så jag pallra mig ut på en promenad som vart betydligt längre än planerat, men ack så skönt! Fick mig ett bra samtal med yokoo också och det är ju alltid trevligt :) Var lite nojjig att jag skulle få ont i ryggen lr magen, men inget utav det :D Var duktig och använde foglossningsbältet vilket jag tror gjorde en hel del!
Näe, nu är min tanke att pallra sig ut på en prommis varje dag. Den behöver absolut inte vara lång, men mest för att komma ut i friska luften och få röra på kroppen lite, det lider jag juh inte direkt utav. Vem vet, imorrn kanske jag får promenad sällskap? *Blink blink* älskling ;)

Nu är det dags för mig att krypa ner till sängs och sluta ögonen. Imorrn ska jag satsa på sovmorgon. Jiiihaaa!
Godnatt Sverige! :)

Blev en lyckad middag

Var duktig och städade mkt riktigt som jag sa. Gjorde även ärenden på stan och hann till och med en dusch haha ;)
Till middag vart det tacos, enkelt och sjukt gott! Till efterrätt kladdkaka, även det sjukt gott! Grabbarna har druckit sig någon öl och gottat sig. Själv var jag så nöjd med min cola så :D Har verkligen inte ens ett litet sug efter att kunna dricka lr överhuvudtaget gå ut egentligen. Och det känns juh skönt :)

Har suttit och pratat, skrattat och svammlat en hel del. Var riktigt trevligt med lite besök här hemma, och mitt i veckan också :) Det var två grabb polare till Mattias som var här och åt och dom bor i södra Sverige. Dock ska dom flytta upp till boden inom en snar tid med deras respektive om jag förstod det rätt? Så kanske det blir flera trevliga middagar :)

Efter att ha kört grabbarna till tåget så såg vi på idol som vi spelat in på boxern. Efter det var det dags för "Kungarna av tylösand" och tjaa, vad ska man säga som ingen annan redan sagt!? Jisses vilka jävla människor det finns, lr snarare människor som ställer upp på vad som helst. För även om det finns folk som är likadana, kanske det inte känns som det smartaste att vara med i tv. Brukar tänka på deras stackars föräldrar också, shit vad stolta dom ska känna sig...Ja fifaan!

Näe, nu ska jag kramas med min älskade gubbe och se slutet på csi. Sen är det dags för john blund :) Tack och Godnatt!

Pucko

Nähe, ingen prinsess sömn inatt heller så nu ger jag upp. Nångång lär jag väl sova haha ;P
Nåja, jag lever ju så man ska väl inte klaga :) Låg dock och drog mig i sängen i en timme som en liten trots mot mig själv för att jag vaknat "så tidigt". Fin man är, haha.

Tillslut fick jag ett ryck och klev upp och började städa sovrummet. Så innan jag hunnit lämna sovrummet så var det städat. Det var ju inte allt för pjåkigt. Visst, jag har ju dammsugningen, dammtorkning och skurningen kvar. Men det går ju i ett naffs :) Det är juh detta med att plocka upp och bort som tar sån jäkla tid. Dock har jag juh kvar resterande av lägenheten. Lr njaa, vi är ju två som ska städa så det går nog hyffsat fort iaf :D
Har tänkt städa i flera dagar men skjutit upp det gång på gång. Men idag får vi middagsgäster så vi måste städa innan jag släpper in någon här hemma. Efter städningen blir det en dusch och sen börja laga mat. Fullspäckat schema, det är inte ofta det händer.

Näe, nu ska jag gå och hälla upp ett glas pucko, yummie ;)

Några timmar minus

Ja man kan nog säga att jag har några timmar minus i mitt sovförråd. Trodde jag skulle sova som ett litet barn n natten som var med tanke på hur dålig sömn jag hade natten innan. Men ikket. Nåja, bättre lycka inatt? Just nu känns det iaf som om jag skulle haft grus i ögonen :S

Idag har jag vart och lämnat in ett papper på f-kassan som dom av någon konstig anledning skulle ha. Hitills har det gått smärtfritt att ha med dom att göra, men med tanke på hur det i slutändan verkar gå för alla andra kanske man inte ska hoppas på allt för mkt.

Jaa, vad har jag annars att skriva? Massor och ingenting egentligen. Det har hänt lite saker som ändrar på en hel del saker. Dock mest positivt i slutändan och det är väl egentligen huvudsaken :) Kan ta mer om det en annan dag för just nu är jag som sagt så jäääkla trött. Tänkte att jag måste väl kladda litegrann iaf :) Ha det gött så hörs vi.

Värdelös natt

Jag har snurrat, vänt och vridit mig på alla sätt och vis ihopp om att hitta en skön sovställning och kunna somna, men ikket. Har haft så jäkla värk i hela kroppen och sen när jag väl somnade har jag sovit helt värdelöst. För inte nog mer värken i kroppen har hjärnan överarbetat i flera timmar :S
HOJJA HOJJA HOJJA HOJJA!!!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det så jag är tyst.


Ska borsta ut mitt svinto hår och sedan börja bege mig mot mvc för att kolla så allt står till med lillan. Det ska bli trevligt :) Har även blivit erbjuden vattengympa för gravida idag också. Dock får jag se hur jag gör då jag inte ens äger några badkläder jag för tillfället får plats i :/
Nåja, borsta håret vare.

Lördagsmys

Blev en tidig kväll igår och jag lyckades somna av nån mirakulös anledning. Skulle tippa att det har att göra med att kroppen inte är som den brukar, det vill säga dessa extra kg och att jag delar med mig av min kropp till min lilla skatt ;) Var iaf helt underbart att få sova med Mattias igen (som alltid).

Så imorse vart det en hyffsat tidig morgon och vi hann inte vara vakna länge innan vi fick besök av Peter, det var trevligt :) Sen var vi på stan och gjorde lite ärenden och inhandlade oss lunch. Ryggen har gjort sig påmind så jag har även hunnit med en liten vila där ryggen fick slappna av. Guld värt!

Nu har jag rakat skallen på Mattias, tappat upp ett bubbelbad och parkerat honom där med ett glad vin och tända ljus. Tyckte han behövde pysslas om lite och slappna av och inte tänka så mkt. Det är han värd :) Lite bra tjej är jag trots allt ;)
Resterande av dagen/kvällen blir nog ganska lugn skulle jag tro. Vi har beställt Lule-skeå matchen via datorn så vi ska se den. Sen vare ju det här med middagen som vi ännu inte riktigt kommit någon vart!? Nåja, det löser sig :)
Nu ska jag gå och titta till min karl så han inte har somnat i badet :)

Cyyyya.

Svårt att sova

Jepp, och det börjar höra till varje kväll. Men men, det är ingenting att göra någonting åt. Måste iaf försöka ta mig upp ur sängen imorrn i tid och bege mig mot Boden i skaplig tid då jag måste hinna med ett besök hos f-kassan. BLÄ!
Det innebär att jag måste sitta i flera timmar själv i Boden och invänta Mattias. Nåja, jag klagar inte då jag iaf får hem honom :)

Har suttit och gått igenom lite bilder och lagt ut en hel på facebook :) Snart börjar det bli dags att framkalla ett nytt gäng bilder så jag får fylla ut albumet jag har hemma. Är ju skit kul att ha kvar sen :)
Sen har jag inte gjort allt för mkt utan mest legat och chillat i sängen och glidit runt på nätet. Jo, mammis hår blev jätte bra! Tycker då jag iaf, haha. Nåja, hon grät ju inte iaf så det kan ju inte ha vart jätte hemskt ;) Näe, hon vart jätte fin :)

Nu ska jag dock göra en sista kraftansträngning  och borsta gaddarna. Sen hoppas jag John blund har tid för mig, annars blir jag knäpp(are än vanligt). Godnatt Sverige!


I like it red!

Folieslingor

Då har återigen en hel vecka tickat fram och imorrn är det fredag, vilket innebär att jag ÄNTLIGEN får kramas med min karl igen. Ååååh, har vart en jobbig vecka att ha honom på så långt avstånd, men imorrn, äntligen som sagt!

Idag har jag inte gjort mkt alls. Sovit på tok för länge och sen kom mammi hem med kebabtallrik från buffe. Det är lyx det ;) Dock var det inte lika gott som det brukar :/ Nåja, mina smaklökar är inte som dom ska sen jag blivit gravid haha.
Sen har jag suttit och disskuterat en massa med mamma och Ulf om allt mellan himmel och jord och det har vart trevligt. Sen såg jag och mamma idol och fick väl oss en del skratt även idag :P Sen fick min mor för sig att vi skulle slinga hennes hår, så vi gasade till affären och inhandlade slingmedel :) Kände mig värre kreativ och gjorde folieslingor som jag hoppas ska bli bra. Det är snart dags för utsköljning så då kommer ju domen ;)
Cyyyya.

V.31 (30+2)

Då har det ju hunnit bli ett bra tag sen jag la upp magbild sist. I början beslutatde jag mig för att fota en gång i veckan (tanken var måndagar) så man kunde se magen växa ju längre tiden gick. Tyckte till en början det tog skit länge mellan veckorna och att få fota magen. Nu är det tvärtom. Helvete tiden bara springer i väg! Nu är det bra om jag fotar var 3:e vecka och så fullspäckat schema har då inte jag haha. Nåja, ska försöka rycka mig i kragen för sånt är juh alltid kul att ha kvar senare :)

Har iaf hunnit konstatera att jag själv upplever min mage som enorm. Dock när jag pratar med andra människor och berättar vilken vecka jag är i, får dom mer lr mindre en chock och tycker att jag har jätte pluttig mage!?
Haha, ja det är lustigt. Men så länge min lilla skatt i magen växer som hon ska och mår bra så får min mage vara så pluttig/stor den vill :)

Nu har jag iaf vart duktig och tagit nya magbilder så ni ska få se. Kom föresten på hur jäääkla få av mina vänner som faktiskt sett mig i min gravid mage så att säga. De flesta skulle nog märka stor skillnad.

V.12 och jag tyckte "Wow, vilken kula!"                   

V.31 (Idag) Lite skillnad är det iaf :)



Även denna bild är från "nu" (idag, v.31) Bara att magen är fotat från andra hållet :)

Köttbullar

Jag fick min sovmorgon idag. Jäääklar vad jag har sovit! Och sov sällskap har jag också haft ;) (Lugn Mattias, det var katten) Höll dock på att få fnatt på henne ett x antal gånger då hon tjurades och skulle sova på mina fötter. Det var varken smidigt lr skönt haha.
Nåja, efter många om och men tog jag mig upp ur sängen. Jag gjorde mig i ordning och sedan inväntade jag lillebror som skulle följa med mig till Kalix och handla. När vi hade handlat och kommit hem igen så har jag vart en helt fantastisk kvinna och lagat hemmagjorda köttbullar, potatis, brunsås och rivna morötter. Faan så gott det var! Synd att det ska vara så satans tråkigt att rulla de förbannade köttbulllarna, annars hade man juh gjort det oftare :) Pappa var värre nöjd att han "för en gångs skull slapp laga mat" haha. Dagens goda gärning :)

Förövrigt har dagen mest gått åt till en massa tänkande. En hel del kan förändras så jäääävla snabbt...Men jaa, vad ska man göra?! Crap, crap, crap!


Näe, nu ska jag TENSa min rygg innan jag fastnar i ställningen jag sitter i. Ryggjävel!

5 dagar då...

Tills man får pussa på sin underbara karl igen. Idag har han åkt tbx ner till skolan och jag har åkt till Kalix. Befinner mig hos pappi i Ryssland just nu :) Har suttit och jyrat med Dennis och kusin Simon en massa. Dock missade jag "ensam mamma söker" för att vi svammlade så mkt. Men men får väl se reprisen :)

Imorrn ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon (iaf försöka). Har dock börjat sova riktigt dåligt plus att efter att ha vaknat på nätterna (gått på toa) så kan jag jävlar i mig inte somna om. Lr kan kan jag väl, men det tar en jäkla tid! Låg vaken i 45 min efter att ha vart upp på ett toa besök inatt. Känns juh måttligt givande :/ Jag menar inte att gnälla då jag vet att sånt här hör till, dock är det ju jobbigt ändå. Även om det är värd varje liten uns av smärta lr obehag som kroppen får utså. Ja, ni förstår förhoppningsvis hur jag menar :)

Nåja, livet leker förövrigt och det händer väl inte allt för mkt just nu? Inte mer än att man blir tjockare och tjockare för varje dag som går haha ;) Försöker vänja mig vid att vara ifrån Mattias så mkt, vilket inte är kul men något jag vet att vi fixar. Men saknar honom, det gör jag!

Näe, nu ska jag surra med lillebror en sväng innan läggdags. Cya peepz.

Pillade i ps och lärde mig att "vända" på bilden. Wow tänker ni, imponerande tänker jag ;)

Snart så!

Nu är det inte länge kvar innan jag får kramas med min älskling! Guuuuud vad jag har hunnit börja sakna honom. Första dagarna gick oväntat bra, men nu sista dagen har det vart tugnt och givetvis går tiden långsamare än någonsin! Nåja, som sagt imorrn, då jävlar blire fredagsmys! :D

Idag har jag bokat TUL (tillväxt ultraljud) på sunderbyn, så ska dit den 27 septmeber. Längtar som fan givetvis då jag kommer få se min bebis ännu en gång innan hon ( lr mitt i allt han) kikar ut :)
Och på tal om bebisen så har mamma köpt två söta bodys som jag tänkte visa. Sen har jag fått en svin söt rosa stickad dress utav mormor. Den dressen har visseligen jag haft när jag var liten haha ;D Den har jag dock inga bilder på men kan försöka fixa det imorrn när jag kommer hem till Boden. Har nämligen dom kläderna ute i bilen och jag vägrar gå ut i mörkret för att hämta dom här ute i skogen! :P

På tal om att få grejer så har jag glömt säga till Mattias att vi fått förlovnings presenter av farmor och farfar :O Faan vad senil jag är! Nåja, då får han sig en överraskning imorrn :) Jag skriver inte vad vi fått än ifall han nu skulle råkas hinna läsa min blogg innan han hunnit hem (även om risken är minimal).

Näe nu ska jag fortsätta och surra med lillebror om allt mellan himmel och jord. Jag måste tillägga att jag är förbannat stolt syster, älskade lillebror <3


Så söta! Tack mammi <3

Olle Hedberg

Skulle visa lillebror klippet på olle hedberg från idol. Dock hade det inte hunnit hamna på youtube, men hittade denna video som jag antar att han lagt ut själv. Faan vad bra han är!

Alltid är det något

Idag har hitills inte varit en bra dag. Har mått konstigt och haft ont i kroppen och ett jäkla tryck i huvvet. Värre konstigt :S Saknar Mattias i massor också...bajs!
Sen har det vart en sån här dag då jag fått en jäkla massa och tänka på, och det gillar jag inte. Men men, det löser sig. Är mest arg på mig själv.

Sitter just nu och ser på idol och måste säga att jag är jätte besviken. Hitills visar dom nästan bara bra människor och delar ut guldbiljetter som om det vore reklam flyers. Man vill juh se dom som suger också så man får sig ett gott skratt haha ;) Nåja, det kanske kommer.
Olle, killen i jeans skjorta som bodde på en båt, han blev direkt en favorit iaf! Så han hejjar jag och bebis på haha ;P

Näe, nu ska jag fortsätta se idol och surra med lillebror.

Nyfriserad lillebror

Efter en jävla massa om och men så bestämde sig lillebror på att raka av sig allt hår på skallen. Jag var till en början lite skeptisk om han skulle passa i det lr ej. Tur som är så tycker jag resultatet vart riktigt bra! :) Ovant, men fint!
Så nu har man "skinnhead" pojkvän och lillebror haha ;D Vem är på tur?

Sitter förövrigt hemma i ryssland och umgås med lillebror. Sitter och jyrar om allt mellan himmel och jord :) Måste ta och hjälpa min lillebror och hitta sig en fruntimmer också! Någon som drar ut han från huset här hemma och hittar på saker. Han behöver det. Dock duger inte vem som helst åt mig lillebror såklart haha ;D
Näe, detta inlägg känner jag börjar bli riktigt svammligt. Är övertrött som faan och tanken på att krypa ner under täcket blir starkare och starkare. Saknar mitt hjärta massor också :-*
Näe, beger mig från datorn nu. Godnatt sverige :)


En lillebror utan hår :) Och nej, vi är inte lika.

Justeja!

Glömde bort att jag lovat bilder på tavlan som vi köpte på dollarstore i lördags (kom dock inte ihåg vem det var som bad mig men? haha) :) 250:-, ett riktigt kap! ;) Både och och Mattias är då nöjd och det är väl huvudsaken :)
Är supertrött så det blir inte mer bloggande än det här idag, men ni överlever nog lika bra ändå :P



Underbara fredag!

Imorse när jag slog upp ögonen och kollade min mobil så fanns det ett oläst meddelande från Mattias. I meddelandet skrev han att han fixat flygbiljett så han kommer hem ikväll istället för imorrn :D Jag blev lika lycklig och förväntansfull som ett litet barn kvällen innan jul. Att så lite kan göra så mkt i skillnad :)

Sen har jag vart förbi försäkringskassan och fyllt i lite ansökningar och sånt färdigt tills kotten anländer :) Han jag fick hjälp av var supertrevlig! Ovanligt att man säger något positivt om F-kassan :P
Efter det begav jag mig till Luleå för att umgås med Agge och hennes lilla dotter Tindra och sen var även en vän till Agge med oss på stan. Jyrande runt en massa och hittade givetvis tonvis med saker jag ville köpa! Men ikket! Tog en fika på Åhlens och under tiden så får jag ett meddelande att mitt H&M paket finns att hämta ut. WIIIE! Andra gången på en dag jag fått fantastiska nyheter via sms ;D

Så väl hemma i Boden vart det att hämta ut paketet, sen inhandla middag (MAX drive-in mat), sedan chilla lite i soffan. Efter det var det dags att ta tag i städningen igen och nu har jag hunnit med sovrummet också. Skurade igenom lägenheten ett varv till så det ska lukta gott i laggen när älsko kommer hem :)
Nu har jag äntligen slagit mig till ro i soffan och det tackar min rygg mig för (den är inte så nöjd med tanke på mitt håll-igång idag). Nåja, nu är det inte alls länge till älsko ligger brevid mig i soffan :D
Näe, ska fortsätta se på "Bodyguard" som jag n så fint fastna i :) Fortsatt trevlig fredagkväll folket!

Agge å pluttan :)
Trollunge! :)

Första dagen i ensamhet [x]

Efter att ha vaknat till liv i morse och insett att Mattias inte är hemma och kommer inte hem fören på lördag så pallrade jag mig upp, käkade frukost och sedan surrade jag en hel del i telen. Först med Agge och sen med Camilla :) Vart rastlös tillslut och begav mig till dollarstore (där kan man alltid strosa runt länge och hitta lite småskrot, iaf i boden). Köpte lite lukta gott grejer och en ljuslykte-grej?! Ja jag vet inte vad jag ska kalla den. Tänkte lägga ut en bild sen :)

Kvällen har tillägnats åt städning utav hemmet. Grov städning! Dock har jag inte hunnit längre än med hallen och är nästan klar med tv-rummet. Ja juste, toan också. Helvete den har jag gnuggat den så den är inte långt ifrån slick vänlig. HAHAHA! Näe fy faan vad äckligt!

Nu måste jag hoppa i duschen och sen hade jag planer på att krypa ner i soffan med en tea kopp och se om det finns något att se på tv :) Har en massa jag iaf har tänkt hinna med imorrn så. Nåja, ha det gott folket!


Min dollarstore fynd. Tyckte den var söt :)

"IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..."

"...IDAG ÄR LILLEBRORS FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRAAAA!!"

Tyvärr kan jag inte vara i Kalix och fira min lillebrors födelsedag. Dock åker jag dit nästa vecka så jag får fira honom då :) Grattis igen världens sötaste lillebror, hoppas du har en super födelsedag! Älskar dig!

Han var nyss 2, idag fyller han 12....hmmm...

Som det skulle vara

Idag har jag sovit ända tills väckarklockan ringde kl 11.30 och väckte mig. (Hemskt, jag vet) men och andra sidan var det otroligt välbehövligt efter natten. Har nämligen fått smaka på vad kramperna igen och denna gång strålade det hela vägen upp i låren :S Nåja.
Kl 13.00 var det dags för besök hos barnmorskan där den vanliga kollen gjordes plus att jag denna gång fick lämna lite prover. Alla prover såg bra ut och det enda hon kunde hitta var lite äggvita men det skulle tydligen vara ofarligt, så vi litar på det. När hon skulle lyssna på hjärtljuden så la sig skrållan tvärs över magen haha. Men även där var allt som det skulle :)

Senare idag fick jag besök av Sanna och Nelly medans Peter var på fotbolls träning med Mattias. Hann med allt från att snacka skit till att disskutera bebisnamn :) Var mkt trevligt! Måste hitta på någonting snart igen. Sjukt hur lite man umgås med tanke på hur nära vi egentligen bor :S Skäms på oss!

Middag vart på MAX och resterande av kvällen ängnades åt mys då Mattias snart åker iväg. För er som har missat det så börjar Mattias skola i Linköping imorgon och kommer börja vara borta 5 dagar i veckan, mån-fredag. Jepp, det kommer bli piss jobbigt men definitivt värt det. Jag hoppas juh dock att jag föder på en helg då han är hemma ;) Äh, det löser sig. Jag är iaf jätte glad för hans skull att han tagit sig in på skolan. Är så stolt över dig hjärtat!

Näe nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av att få ha honom nära. 4.35 kommer taxin och plockar upp honom så :( Tur att han kommer hem på lördag. Nästa vecka blire tyngre för då börjar den seriösa veckopendlingen mån-fre....


"Jag älskar dig hjärtat"
RSS 2.0