Vi har haft earth hour

.

Ont i magen och mår illa, huvudvärk och trött. Jippie jävla skit lördag från helvete!! Jag hatar det här!!

Tur att jag har världens finaste Molly. Herregud vad jag älskar dig!!

Leka

Less som vanligt på mitt hår så håller just nu på att jobba på en förändring. Får väl se vad det blir av detta, finns ju mössa i värsta fall ;)

Påsken ska snart firas

Så självklart har jag och Molly pysslat med påskris! :) nästa år ska vi måla ägg också, helt klart! Hon älskar verkligen att pyssla och hon är jätte duktig! :)

Liten läsa tidning <3

<3

Tröttmössan myser och har sagostund med ninen :) min lilla ängel <3

Vad nu då?

Haft ont i huvvet i flera timmar och nu har jag även tungt att andas. Va faan?!?!! Ska ta astma spray och förhoppningsvis sova bort detta. Godnatt Sverige.

Det vackraste <3

Arbetsinterljuv [check]

Satan så nervös jag var, dock lyckades jag hålla mig lugn under interljuven som tur är. Det är något jag faktiskt är bra på, att fejka att jag inte alls är nervös fast jag på insidan håller på att långsamt dö haha! Näe, skämtåsido så gick det över förväntan så nu är det bara vänta och se :)

Måndag, fullspäckad!

Idag har jag sökt jobb, vart till Luleå och inhandlat nagel grejer osv. Sen hämtat Molly. Busat och lekt med Molly och Mattias. Middag. Fixat naglar på lene. Nu sitter jag med en te kopp och varvar ner för strax är det dags för sängen. Imorrn ska jag på arbetsinterljuv *pirr pirr*, sen ska jag göra mera naglar. KUL!! :D
Gjorde lenes idag och dom var riktigt roliga! Kul att prova någonting nytt, även fast det var svårt och tog tid ;)

Mina nya pjuks <3

Dom är sköna, dom är lila, dom är mina nya tränings skor. Äntligen ett par bra och sköna skor, nu är det bara outfiten kvar. Tusen tack världens bästa mamma! <3

Morgonmys <3

Kanske inte bloggat så mkt

Har väl kanske inte hänt alltför mkt heller. Har tränat varje morgon innan skolan denna vecka och det går bara bättre och bättre. Måste dock som sagt fixa bättre träningskläder och skor. Världens bästa mamma sa idag att hon sponsrar till nya skor, så imorrn skall skor inhandlas :D

Annars har ju Mattias kommit hem som ni kanske vet. Har ätit "goo" middag idag även om jag tyckte det tyvärr var väldigt smaklöst :/
Även hunnit baka som ni ser längre ner i bloggen. Skolan går framåt och vi har en väldigt bra lärare i veckan så det gör ju inte saken sämre.
Imorrn fredag. Galet!
Näe nu måste jag sova. Blir nog inget gym imorrn bitti, blir nog senare istället. Vill ju hinna köpa skorna först ;)

Bättre bild?!?

Bortse från mina otroligt trasiga nagelband :/

Baka baka

Flera kakor. Dumlekakor för första gången någonsin :) Mattias har godkänt dom så imorrn blir det fika på skolan tror jag. Sjuuukt enkla att göra så dessa kommer vi göra om fler gånger! :)

Kvälls syssla

Har tillägnat kvällen åt att fixa mina naglar och dom vart helt okej :)
Nuu är det inte alls länge tills Mattias kommer hem. Tanken är att dom börjar rulla hem imorrn vid 12 tiden :D som vi längtat!!!

Sleep mode on!?

Trött som en gnu men kommer jag kunna sova förde? Tveksamt. Dock tänkte jag göra ett tappert försök iaf.

Har kollat upp mitt saldo på Skatteverket som de flesta andra och om jag har kollat rätt så får jag tbx litegrann iaf. Men ska dubbelkolla imorrn också :)

Kvällen har tillägnats i soffan som en enda stor palt. Har vart så trött och sliten precis heela dagen!
Har iaf legat och "kläd surfat" och herregud vad jag har hittat mkt fint! Nu saknas bara dom där jäkla pengarna, som vanligt! Ge mig några tusen till shopping? Please? *blink blink*

Näe, nu ska det där tappra försöket om sömn verkställas. Godnatt på er!

Kan själv!

Att svettas som en gris

Det var plågsamt jobbigt att stiga upp imorse, men va fasen det var bara att bita ihop, köra Molly till dagis och köra järnet på gymet. Träningen gick förjävla bra fast jag ökade hastigheten på intervall träningen. Svettades som en gris, bokstavligt talat!! Känslan man får när svetten sprutar, att man kämpat järnet, den är underbar!
Sen till skolan för att plöja igen telekommunikation, samt liten del av försäljning. Nu sitter jag hemma och ska strax äta lunch. Seg i huvvet är bara förnamnet. Måste bli en tidig kväll ikväll. Nu är det inte länge till älsklingen kommer hem heller. Gaah vad jag saknar honom!

Bjuder på en svettig, trött men nöjd tjej!

Slooooooow

Kan det för fasen inte vara torsdag snart så jag slipper sova själv och äntligen får ha min karl hemma! Tiden har egentligen gått jätte fort, men samtidigt jätte sakta. Saknar han som en gnu iaf <3

Imorrn är det måndag och ny vecka. Tanken är att försöka ta sig upp och pallra sig på gymmet. Hur jag tycker om det imorgon är en annan femma. Nåja, vi ser ju hur trött jag är ;)

Annars vill jag bara tillägga att jag älskar min familj och mina vänner så skadat mkt. Ni är bäst!!!

Ojsan

Det förra inlägget så stämmer inte tiden alls. Festen spårade ur just efter kl 23 och folk drog till olika håll. Själv så for jag, Sandra och Rebecca till Rönnbäcks och flottade (ångest!), men va faan. Ligger nu hemma i sängen och ska sova. Saknar Mattias nått så vansinnigt mkt! Snart snart.

Godnatt peepz!

Det är grönt och det är fest

Joel och Angelica har ägnat en fest i st patrics days ära. Allt är grönt. Alla är jätte fulla. Stämningen är Awesome!
Happis st patrics day på er alla!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/537995/images/2012/pic_194364552.jpg" class="image">

Det försvunna planet

Har drömt mardrömmar om det försvunna planet inatt. Drömde att Mattias var med i planet och jag fick inte vet någonting. Huvva vilken klump kag hade i magen när jag vaknade. Saken blir ju inte bättre av att man inte kan ringa och försäkra sig att han mår bra så man förstår att det bara var en dröm.

Nu är det ju så att jag vet att han inte var med på planet. Han hörde av sig igår morse och frågade mig om planet och om det hänt något annat. Dock har jag inte pratat med honom i telen sen i tisdags :( men det räcker med att inte kunna få bara ringa när man vill, för att hjärnan ska spela en massa spratt.

Nåja, jag hoppas iaf han har det roligt där borta, här hemma är han då saknad. Väldigt mkt <3

I min ensamhet

Ligger jag och tänker. Jag tänker på vad jag vill bli när jag blir stor. Vad jag skulle göra om jag vann en miljon. Hur mitt dröm hus skulle se ut. Hur jag ser ut om 5 år. Etc etc....

Jag saknar min Mattias. Massor! På torsdag nästa vecka kommer han hem. Ååh.
Molly pratar varje dag om pappa. Varje gång svarar jag "pappa är i Norge". Till det har hon börjat svara "jaa". Söti <3
Det känns så sjukt hur stor hon har blivit. Tiden bara rinner iväg, särskilt när man fått barn. Helt galet! Varje minut jag får ha med min dotter är värdefull. Hon är verkligen så fruktansvärt älskad min fina lilla. Jag hoppas verkligen hon förstår det!

Näe nu ska jag sluta fundera så fruktansvärt mkt och sova. Måste på en liten stads runda imorrn för att ragga grön utstyrsel ;) mer om det imorrn!
Godnatt peepz.

När blev du så stor?

Min fina fina Molly <3

Sommrigt och sött

Ca 12kg kärlek <3

Frukost

Samma men ändå olika

Har pysslat med sovrummet

Ny tavla, ny hylla och nya gardiner. Sen köpte jag ju överkastet på Ikea när vi var där så det måste ju också klassas som nytt :) romantiskt vitt, i like!

Sometimes it hurts

But hey. At least you know that you are still alive.

Oh sunny day

Ännu en dag hat passerat vilket betyder att det är ännu en dag närmre till vår lilla familj är komplett igen. Att jag ännu en dag tagit ett steg till emot en vikt nedgång. En dag närmare mollys andra år. Tiden bara springer iväg och jag måste bli bättre på att ta vara på tiden. Tänkt så fruktansvärt mkt man egentligen tar för givet? "carpe diem"

Imorrn ser schemat ut som "vanligt". Lämna Molly på dagis, träna, skola, hämta Molly från dagis. Sen då? Ja det vet jag inte än, men nått kul ska vi väl lyckas hitta på :) måste handla. Har suttit och skrivit en kanske inte allt för spännande matlista. Googlat på recept på nyttig mat. Det är ju så jäkla svårt att hitta bra, lätt och billig kost till den kräsna gris jag är. Dock går det iaf åt rätt håll, sakta men säkert.
*klappar mig själv på axeln".

Näe, nu har jag kladdat färdigt här. Vart inte så spännande, men iaf litegrann. Ska sova i den tomma sängen nu så man orkar med morgondagen. Godnatt Sverige!

Lilla damen

Börjar bli långhårig :)

Skola

Sitter och har läst retorik på skolan. Sen skulle vi svara på frågor, vilket jag redan har gjort klart. Tränade armar imorse och det känns.... Det sved i armen när jag skrev och skulle svara på frågorna. Ser fram emot träningsvärken imorrn. Not!

Snart ska vi på af på rekryterings träff, något jag inte ser fram emot då det bara är personliga assistent jobb. Vänligt men bestämt, nej!

Btw...

Fan vad tom sängen känns..
Saknar dig hjärtat, och det är det en liten som också gör <3

Awesome tuesday

Vakna. Molly till dagis. Pallra arslet till gymet. Förbränna en massa kalorier. Hem. Duscha. Sminka sig. Äta frukost. Gå till skolan. Och allt detta hann jag med innan kl 9.00 imorse! Ja, lite stolt över mig själv är jag faktiskt ;)

Efter skolan drog jag en stads runda med Rebecca. Vårkänslorna slog på stort då vi tog en latte på Hanssons när solen sken in så fint. Äntligen vår!
Sen har vi vart hemma och busat med Molly och kollat Musse och bee movie (som också blivit en favorit).
När lilla damen hade gjort natt käkade jag och Rebecca våfflor. Färdiggräddade som man bara satte ner i brödrosten till dom vart frasiga. Riktigt smaskigt! :)

Sen har vi kört på hemmaspa, kollat top model och mumsat frukt.
Helt enkelt en Awesome tuesday ;)
Nu sova så man förhoppningsvis pallar med gymet imorrn! Godnatt Sverige.

Hemma spa

Är det bästa spat. Lr okej, det duger iaf ;)

1:à dagen som ensamstående

Är nu avklarad. Startade sådär halvbra med en extrem sömn brist och skallebank. Nåja, nya tag imorrn! :)

Har satt i löshår på Luisa ikväll och kollat hockey, har inte hunnit med så mkt annat. Imorrn ska min lediga tid gå åt Molly! Har ångest över hur lite jag vart med min skatt idag :/ tur att Sandra var snäll och ställde upp som lek kompanjon :)

På tal om bananer köpte jag en yber söt vårjacka och en söt rosa Palestina sjal till mollan idag. Mkt nöjd! :)
Nu ska jag sova så man orkar upp imorrn, skulle ha sovit för en timme sen helst! Dooh! Godnatt Sverige

10 långa dagar kvar...

Det svider i kroppen av både trötthet och träningsvärk. Molly har vart vaken och pipit i flera timmar inatt, varför? Det vet bara hon. Hon kände nog på sig att papps Mattias skulle åka bort för hon har legat och kramats med honom och försökt få igång honom inatt. Efter 2.30 somnade jag men vaknade någon gång efter det till och från.
Skola idag, kul förutom hur jävla trött jag är! Ska iaf göra mitt bästa och försöka dra mig igenom denna dag ändå :)

Jag älskar dig hjärtat! Var rädd om dig <3
(såhär mkt snö var det när du for)

Fräscht och gott!

Har hunnit avklara dagens träningspass. Denna dag vart det 30min intervall träning och ett 30 minuters plågsamt benpass, skönt som fåå!
Intervall träningen gick dessutom över förväntan så det gjorde ju inte saken sämre! :)

Väl hemma har jag och mollan myst på till en massa Musse tittande. Sen har vi plockat, vikt tvätt och ätit. Måste bara orka dra dammsugaren och skura så år här hyfsat fint, för ikväll ska det bara mysas en jävla massa, Sanna mina ord!
Puss på er!

Ge mig?!

Ingen som känner sig manad att köpa en platta celsius till mig? Kom igen nu! Det måste väl finnas nån rik, godhjärtat människa där ute som vill sponsra en liten tjockis som mig? ;) Puss och tack på förhand!


Helst vill jag ha cola smaken. Återigen, tack på förhand ;)
(Bild lånad från google)

Sleeping beauty

Lilla hjärtat som somnade liggandes mot mammas stora tjocka mage igår. Trött tjej ;) hon har inte somnat annat i sin säng sen hon var jätte jätte jätte liten. Var supermysigt och passade på att krypa ner bredvid henne för en lite tupplur ;)
Finaste <3

Melodifestivalen

Näst sista dagen innan Mattias åker iväg i hela 10 dagar. Blä!
Den har iaf spenderats med mys middag och melodifestivalen. Haft det jätte trevligt, synd bara att tiden alltid bara springer iväg. Särskilt när man vill att den går långsamt...

Har förövrigt haft vilodag idag vilket har vart tyngre än att faktiskt träna. Imorrn hoppas jag verkligen att jag hinner på gymmet mellan Mattias matcher. Annars kommer min ångest bli ännu större, haha!
Har förresten letat efter några fina träningskläder men det gick trögt på den fronten. Lr ja, det beror ju på hur man ser på saken. Har hittat jätte många, jätte fina, men jävlar så dyrt det skulle bli! Varför måste allting kosta så jävla mkt pengar för :/ skulle vilja ha ett par pösiga träningsbyxor (inte tajta!) och något snygg loose fit linne i någon fin färg. Men tsm går det på typ tusen kr vilket känns ganska så äckligt dyrt med tanke på min mini inkomst. Nåja, nån gång ska jag väl få bli rik?

Nu ska jag sova bredvid min älskling och bara njuta av att ha honom vid min sida <3 godnatt Sverige!

Sakta men säkert

Återigen har skolan vart både rolig och givande. Finally!! :) återigen fler roliga övningar. Funderar för att köra en kortis i bloggen för att ni ska få testa, men vi får se :)
Efter skolan vart det ett träningspass med lene. Denna dag tränade jag rygg, mage och kondition. Är helt mör i kroppen och det känns underbart! Så skönt att ha kommit igång. Hoppas bara det håller i sig nu :)

Imorrn ska jag mysa massor med familjen för snart åker Mattias till Norge i 10 långa dagar. Blä!!
Ikväll har vi myst lite och ätit gott. Jag fruktsallad och Mattias glass och druckit cola. Jag har jävlart hållt mig från cola hela veckan och det är faktiskt mer imponerande än att jag tränat varje dag denna vecka ;) haha!
Nu se lite serier för att sedan sova. Glad fredag kära vänner :)

Slut i både kropp och hjärna

Idag har vi återigen haft en mkt givande dag på skolan där vi gjort en massa olika personlighets testet, vilket var ganska intressant :)
Så nu känns det äntligen som att vi är på rätt spår. Är förövrigt tydligen född till säljare så då har man ju verkligen valt rätt utbildning ;)

Till middag vart det mat från Kina=ÅNGEST! Tränade kondition och plågade benen så det sved. Det sved till och med när jag satte mig i bilen och tröck ner gaspedalen haha, då vet man att det tagit ;) nu har jag hoppat ner i min käre onepiece som jag totalt glömt att jag äger, för att se lite oth och sedan sova. Är helt körd!
Sov gott kära vänner <3

Godmorgon

På er :) rise and shine!

Det går även hemma

Att svettas som en gris. Det har jag bevisat ikväll! Har tränat här hemma och gjort en massa övningar, är helt slut i kroppen nu precis som det ska vara efter träning. Imorrn vill jag dock på gymmet om det finns möjlighet :)

Nu ska jag se klart BB för att sedan krypa ner bredvid Mattias och snarka. Lär sova gott inatt :) godnatt Sverige!

Älskar bilden, haha!

Onsdag

Har haft en rolig och faktiskt givande dag på skolan idag. Vi har börjat med block två (av tre) och ska ny läsa kommunikation. Jäkligt intressant faktiskt :) har gjort lite övningar och så vidare för att testa kroppsspråk, ögonkontakt osv.
Imorrn skulle vi göra fler övningar vilket ska bli kul!

Vart inget gym idag gör Mattias skulle och kolla på hockey. Dock tänkte jag försöka köra lite övningar här hemma som Mattias lärt mig :)
Har iaf vart nyttig till middag och ätit lax, en liiiten potatis och tryck i mig en massa broccoli! Det går bra när man tar det i lugn takt och jag vägrar sätta press på mig själv :)

Nu ska jag goas med mitt lill troll innan hon ska sova :) finaste <3

Jag vill gymma!

Kanske blir gymmet ändå :p det kliar i hela kroppen efter träning så vad fan! :D
Snart dags för skola! Tjing!

Helt slut!

Dagen har gått vääääldigt fort idag på skolan fast vi egentligen inte har gjort något vettigt alls. Längtar som fasen tills vi börjar fördjupningen så man går börja läsa det jag verkligen är intresserad av, försäljning :)

Annars händer inte mkt just nu. Snorar än men jag inbillar mig att jag blir bättre och bättre gör varje dag som går?!? Penicillinet har bra verkan verkar det som :) börjat iaf känns mig som människa igen. Har vart på en timmes promenad i rask takt både igår och idag. Nu längtar jag till gymmet som en galning, men det ska jag vänta med någon dag till så jag inte börjar om sjukan på nytt igen. Då blir jag galen. På riktigt!

Nu ska jag plugga lite, se bb för att sedan krypa ner i sängen, ska bli sjukt skönt. Ny dag imorrn. Godnatt Sverige!

Ikeeeea

Och vi överlevde även fast jag tror halva Finland och stora delar av Sverige också var där. Herre-jävla-Gud vad folk!! Har aldrig vart på Ikea då det har vart så mkt folk och tur är väl det. Mattias hade blivit självmords benägen om han hade vart med haha.

Fick iaf med oss lite fint hem :) köpte tallrikar och bestick, en docksäng, en mjukdjurs hund till Molly (hon skulle prompt ha den!), spegel, latte service (typ?!?). Det var till molly. Jag köpte ett överkast till sängen sen började det eka i plånboken.
Vi var även förbi rusta en sväng där Molly fick välja 4 filmer. Kostade 100kr. Helt okej pris så nu hoppas vi någon av filmerna duger så vi slipper bli knäpp av att bara se Musse ;)

Förövrigt skiner solen, och det gillar vi!

I ryssbält

Vi trotsar förkylningar och sjukor för att åka till moffe för att vila upp oss. Molly trivs som fisken i vattnet och springer runt och härjar och leker. Moffes vovve aija är stor favoriten! :)
Glädjen hon glittrade igår då hon kramades med henne och lekte med henne. Har verkligen aldrig sett henne så fruktansvärt lycklig! :)

Det första hon gjorde när hon vaknade var att ta på sin mössa (som hon förövrigt ville hålla i handen inatt när hon skulle sova), var att sätta den på huvvet, titta ut från fönstret och vinka till vovvarna där ute :) älsklings unge! <3

Nu fick jag ett "namn" på det

Läkarens uttalande: en ihållande bihåle inflammation och även en påbörjad lunginflammation. 10 dagars penicillin kur på det. Bitter? Näe faktiskt inte det minsta. Äntligen kommer jag kanske bli av med helvetet då penicillin brukar ta bort det mesta rätt snabbt, så snart bör man vara fit for fight igen :)

Har skjutsat Molly till dagis då Mattias inte hade någon möjlighet. Go och glad var hon på morgonen och han få både pussar och kramar. Mammas lillhjärta <3
Min plan för idag är lika som igår. Vila vila vila så kroppen kan återhämta sig :) är för stressad i själen för att vila för det mesta, men nu jäklar! Jag ska bli frisk helt enkelt! :)

Nu ska jag dra täcket över huvvet en sväng, men ha en bra torsdag! :)

RSS 2.0