Kalla kårar

Måste bara berätta här lite snabbt att igår var jag,mamma och Sandra och träffade ett medium. Två till från mammas jobb också. Det var bland det häftigaste och samtidigt det obehagligaste jag vart med om. Kvinnan fick kontakt med min gammelmormor, min älskade gammelmormor. Hon berättade saker om henne som hon omöjligt kunde ha vetat. Mitt hjärta höll på att stanna där hon satt och berättade och jag kände hur tårarna var nära. Hon satt och berättade om saker om mig, saker min gammelmormor gjort med mig. Satt dock occh bet mig i läppen tills hon gick vidare till någon annan. Trots att jag tror på andar och sånt så var jag faktiskt skeptiskt inför sittningen igår, men tji fick jag. Är så jäkla glad att jag for iväg på det där. Det ska vi defenitivt göra om!
Ja, nu sitter helt säkert någon och läser detta och tänker för sig själv att jag är dum i huvvet. Varsegod, det har ni all rätt att göra. Men det jag var med om igår var på riktigt, jag fick det bekräftat. Det var magiskt och otroligt häftigt!

Girls night out

Denna dag har vart precis lika roligt som de andra dagarna. Jag lär mig en massa nytt varje dag och ser fram emot dagen efter när jag passerat dörrtrösekeln :) Var duktig och åt så snällt min lax och broccoli till lunch och hällde även i mig en liter vatten. Duktigt! Var faktiskt gott :) Det blir det till lunch fler gånger.

Efter jobbet for jag hem och pussade på min bebis och min karl för att sedan dra vidare ut på stan med Sandra på girls night out. Var och käkade på susie Q. Helt sinnessjukt god mat och det var galet fint där inne! Stället var inrett precis som om du kommit in i amerikanskt 60-tal. Så häftigt! Vi åt så vi höll på att äta ihjäl oss och ändå hade vi nästan lika mkt mat kvar. Galet! Jag tycker defenitivt ni ska gå dit och provade. Att man även får matsällskap av Elvis är juh ganska häftigt ;)
Sen var jag faktiskt en snäll flickvän och köpte Mattias en stor blombukett för att han är så jävla snäll och ställler upp för mig! Jag är så glad att Molly har så fin pappa som hon har. Min älskade bebis! Är lite jobbigt att vara ifrån henne faktiskt :/ Fast samtidigt går tiden så jäkla fort på kursen så tiden bara springer iväg, vilket är skönt. Men 4 veckor kommer gå snabbt och då står jag där med en utbildning och har chansen att jobba med det. Galet underbar känsla! :) Nu ska jag måla mina naglar, dom ser ut som skit!

Sandra är ledsen för hon är så hungrig :O





Vårt matsällskap ;)

Blev serverade popcorn till förrätt haha :P

Pommesen var sjukt god! Ja, det bruna är också pommes. Även dom jävligt goda!

Slet bort nachochipsen så var den utsökt!



Blommorna Mattias fick av mig ;) Jag ger en guldstjärna till mig själv!


Och med det säger jag godnatt :)

Ännu en dag...

har passerat och den har vart precis lika rolig och lärorik som igår. Är så jäkla roligt på kursen och jag trivs som fisken i vattnet! Maria min lärare än så fruktansvärt snäll och trevlig så det gör ju inte saken sämre :)
Idag har jag fått träna på att sätta fast tippar och fixa till dom på en "lös arm" haha. Visade kort på den till Mattias och han tyckte den var skit äcklig ;)

Efter kursen så for Mattias, Molly, Sandra och jag ner på stan så jag och Sandra äntligen kunde inhandla våra kära easytone skor. Dock fick vi dom inte i färgen vi spanat in, men va faan färgen är ju trots allt det avgöra.
Så ikväll har vi hunnit vara på en prommis för att testa våra "rump skor" och nog fasen tar det juh! Tack snälla underbara Mattias för skorna <3

Nu ska jag dricka en kopp grönt te och mysa i soffan med min karl, sen blir det sängen. Näe justje, ska sätta in laxen och broccolin i en matlåda. Ja ni hörde rätt. Tänkte prova på någonting nyttigt till lunch. Blir jäkligt spännande då jag inte alls är något big fan av broccoli :S

Förövrigt vill jag säga tack söta underbara Angelica, Joel och Sandra för presentkortet på sparytan tills jag fyller år! Vart jäkligt nöjd! Jag kommer få vara brun då jag fyller år :D
Och ännu ett justeja, grattis Sandra till jobbet! :)

Nu te! Godnatt Sverige

Min karl...

Är bäst! Min fina underbara älskade Mattias. För visst vet du om hur mkt jag älskar dig? Jag är så jävla glad att jag hittat dig min skatt. Tsm är vi oslagbara <3

PUSS!

Jag tycker om...

Min nya blomma och inte bara för att den är snygg, det är häftig också. Sen sover nämligen när solen inte är framme. Det vill säga att blommorna drar ihop sig. Sen när solen kommer fram igen så slår den ut igen, haha! Har aldrig sett på maken! ;D

Lite snyggare bilder än den förra, kassa mobil bilden :P

Jag överlevde!

Startade morgonen genom att kliva upp tidigt och vara pigg (händer väl aldrig?!). Ironiskt nog var jag mer nervös igår än vad jag var idag haha. Men dagen har iaf gått jätte bra! Har suttit och tränat på att göra fransk manikyr i gelé mer lr mindre hela dagen och tiden bara sprang iväg! Hann få beröm för hur stadig jag tydligen är på handen. Sen även för att jag var snabb och noggrann. Var ju kul att höra :) Har iaf vart jätte roligt och jag ser redan fram emot morgondagen.

Måste juh erkänna att jag faktiskt hunnit sakna min bebis, en hel del! Men det gick bra och Mollan har väl hunnit få ca 32564812 pussar sen jag kom hem ;) Men pappa Mattias och Molly ska ha haft det jätte bra och mysigt, vilket var kul att höra :) Mina kärlekar <3

Förövrigt har kotten äntligen fått sina nya converse. Nöjda är vi förutom att dom gärna hade fått vara en storlek större då hon inte alls kommer kunna ha dessa särskilt länge :/ Nåja, en anledning att köpa fler ;)
Och på tal om bananer (som man brukar säga), är jag galet sugen på chokladmuffins med banan. Lr hmm, kladdkaka och glass?, gotta! Why? G-R-I-S!

Näe, nu ska jag fortsätta pussa och mysa med bebis. Har ju en massa mys att ta igen juh ;)

Inspekterar sina nya skor :)

Provsmakar sina nya skor ;)

Har på sig sina nya skor :)

Nervös!

Imorgon är det första dagen på utbildningen. Givetvis ska det bli sjukt kul och jag är taggad till tusen, MEN, just nu är jag nervös som satan! Och vad ska jag inte vara imorgon!? Nåja, efter imorrn kommer det gå hur bra som helst. Ska bli så jäkla roligt! :D

Förövrigt kom vi hem igår från hedenäset där vi spenderat påsken :) Har hunnit vara på ikea och inhandlat en matstol till lilla Mollan så hon kan joina oss vid matbordet. Sen köpte vi även en ram till förstoringen på Molly, äntligen! Så nu hänger tavlan så fint ovanför tvn. Ska fota imorrn så ni får se :)

Annars har jag väl inte så mkt mer att skriva just nu!? Helt ärligt är jag så nervös så jag inte kan tänka haha :P
Näe, sängen nästa! Lär ju tag ett tag innan jag kommer kunna somna ;) Wish me luck! Godnatt på er!

Mammas sötfrö <3

Notera små gaddarna och pippilotten! ;)


Man kan ha strumpbyxorna på huvudet istället!

Glad påsk!

Kanske inte grillväder...

Men vi grillade ändå! Joel, Angelica, Sandra, Richard, Mattias, Molly och jag har suttit utanför Richard och grillat och haft det trevligt :) Efter grillningen (och att det började bli kallt) så förflyttade vi oss in till Richard och fortsatte svammla på där. Sällskapet drack så även jag slog på stor och fick nog i mig en 3,5:a som jag sög på i två timmar haha!
Vid 10 snåret ville Angelica gå hem med tanke på att hon skulle upp på jobbet imorrn och då kände jag att det är även dags för mig och Mollan att pallra oss hem. Lilla damen var supertrött! Så vi knallade hemåt, även Sandra. Grabbarna stannade kvar och fortsatte med öl och tv-spelande. Spännande värre!

Just nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma hem så jag får colan och malteserna som ligger så fint i hans väska sen vi grillade. Har även inhandlat chips på hemvägen så bara han kommer hem blir det att gräva ner sig i soffan och se på Soa med lite gotta som tillbehör. Om han nu inte blir hela natten vill säga för då snarkar jag. Imorrn blir det nog en tidig morgon med tanke på att det bär av till hedenäset.

Bjuder på lite bilder :)

min snygga kaktus! Dock tycker jag inte bilden gör blomman rättvis. Det är mkt snyggare live ;)

Även Sandra har förälskat sig i lilla Mollan. Konstigt? Näe ;)

Köpte snoddar till lillgrodan idag. Sötnos!

Puss på dig mammas hjärta <3


Mattias kom hem, jag vill ha gotta! ;)

Friskis och svettis

Det kan man kalla mig och lillasyster Bengtsberg för ikväll har vi nämligen vart ute och promenerat i inte mindre än 9km. Plus att vi sprungit på stan tidigare idag så över en mil har här promenerats idag! Det mina kära vänner, är jag riktigt nöjd med, med tanke på att jag är en övergödd palt med sveriges sämsta kondition. Kroppen lär svida imorrn, S-K-Ö-N-T!

Med det avslutar jag denna dag och kryper ner i sängs med min älskling och brevid vår säng så ligger såklart vår älskade lilla ängel och snarkar i sin säng. God i love my family <3

Världens vackraste <3

Fiskpinnar

Efter sundebybesök har jag även hunnit knalla ner till stan med Mollan och mött upp Sandra och company. Sen kom även Mattias och joinade oss en sväng. Slutade med att alla vart less på stan utom jag och Sandra som hann plöja några affärer till ;) Vart lite så kraffs inhandlat, såklart! köpte en söt liten mjukisdjurs skallra(!?!) till Molly som hon tycker är skit kul. Sen ett par söta skor från HM till mig själv (hade 20% rabatt på skor på HM som går ut imorrn) så betalade hela 70 riksdaler för dom. Sen köpte en jag även en söt påsklilja och en blommig kaktus som var skit häftig! (Bild kommer senare). Återstår att se hur länge den överlever, dock har jag lite hopp med tanke på att det trots allt är en kaktus haha ;)

Nu ska jag se ett avsnitt av Dexter och invänta Mattias för sedan blir det lång promenad med lillasyster Bengtsberg :)

Tur att man slutat förvånas...

Nu har jag vart på sunderbyn för att kolla upp cystorna. Jag hade en liten på 2cm på högeräggstock vilket inte är någon fara. På vänster äggstock hade jag dock en blodcysta på 7cm som satt fastklämd mellan urinblåsan och livmodern (vilket förklarar varför jag springer på tod som en höggravid).

Då till problemet, det finns 3 alternativ kom dom fram till. Antingen sätta mig på smärtstillande ihopp om att jag ska kunna vara så smärtfri som möjligt och hoppas på att cystorna försvinner. Risken att det funkar är väl lika med noll ungefär.

Alternativ två är att dom gör en vaginaltömmning (den "lilla" operationen). Problemet i detta är att i såna fall kanske dom måste sticka igenom urinblåsan för att komma åt cystan och läkaren hade ingen aning om det skulle skada urinblåsan lr inte.

Alternativ tre (vilket dom helst av allt INTE vill göra) lapraskopi (titthålsoperation). Eftersom jag är så fruktansvärt på insidan av magen är risken stor att operationen bokstavligt talat går åt h-vete med tanke på min ärrsammling.
Vilket då kan resultera i en massa blödningar i magen.
Så jippitjollahopp, vilket hoppas man på!?!

Han har iaf filmat med ultraljud och tagit bilder för att senare idag sitta ner med sina kollegor för att ta ett beslut hurvida dom ska göra med mig. Uppfattade dock inte riktigt om han skulle ringa idag lr imorrn?
nåja, den som lever får se.

Blir en tidig morgon

Efter haft ett klokt samtal med min bättre hälft idag angående min jäkla mage (cystorna) så beslutade jag mig för att ringa sunderbyn för att åtmistone höra vad dom hade att säga. Hon sa att jag ska ringa dit imorgon bitti för att få en akuttid senare under dagen då jag måste kolla upp det. Det sjuka var att jag hann inte ens berätta om hälften utan besvären jag hunnit ha på bara en vecka. Blir som sagt en tidig morgon då jag måste ringa gynmottaningen och ännu en gång besöka sunderbyn.
Återstår att se om dom hittar något och vad domen blir denna gång. Wish me luck!

I <3 converse

Jag älskar mina converse, helst av allt skulle jag vilja ha i "alla" färger men det skulle bli ruskigt dyrt :S Nåja, något som får hända den där dagen då jag kommer bli snuskigt rik ;)
Nu har jag iaf klickat hem ett par till kotten också. Hon kommer bli hur snygg som helst i sina nya skor!

Måndag men känns som tisdag

Försökte mig på en sovmorgon imorse men det sket sig då Mattias var tvungen att åka in till stan ang nå taxi ärende. Typiskt, med tanke på att att jag var trött som en bäver. Nåja, ingenting att göra åt :)
Har plockat ihop hur mkt ljus här hemma som helst och packar ner i två mindre kartonger. Herregud vad ljus! Bara av att ha tagit bort dom känns det som att vi har mkt mer plats här hemma haha :P Sen en massa annan skrot har fått åla upp på vindan. Imorrn blir det kanske att ta tag i resten, jag vill då ha det gjort innan vi åker till svärisarna över helgen.

Mot kvällskvisten har Sandra, Molly och jag hunnit vara på en långpromenad. I början blåste det inte så mkt men sen så trodde jag seriöst att vi skulle blåsa iväg haha. Men vi kom hem helskinnade och Molly fick sig ett välbehövligt bad då lill skorpan lukta prutt. Resterande av kvällen har vi busat och myst på. Nu ligger kotten och snarkar medas jag och Mattias kollar på BB :)

Molly på sitt första barnkalas hos Amelia ihelgen :)

Mitt i natten

Sitter jag vaken för mig själv och funderar. Mest på sånt som gör mig förvirrad, som vanligt. Har en mensvärk från helvete, bokstavligt talat. Cyst helvetena jävlas med mig och det känns som att hela buken är full.
Det jag är mest rädd för är inte operation lr nå sånt utan att det ska skita sig med nagelutbildningen på nått sätt för nu är det dryga veckan kvar tills jag ska börja. Och jag längtar som en idiot! Samtidigt försöker jag att tänka så lite som möjligt på det. Dock är det jävligt svårt med den dunkande smärtan ifrån magen.
Nåja, det som inte dödar dig gör dig starkare!?!

...Och det finns alltid dom som har det värre!


Carpe Diem

Bra start!

Min älskade lilla kotte tog sig en rejäl sovmorgon så till och med jag hann stiga upp en timme innan henne vilket är ovanligt :) Lilla tjejen är trött efter igår då hon sov lite väl länge sista sovstunden innan natten, så givetvis resulterade det i en överpigg liten dam som inte alls ville somna.

Har förövrigt börja drömma en massa mysko drömmar varje natt. Lika sjuka och underliga som när jag var gravid. Drömde bla inatt att Mattias hade skrivit nått jätte gulligt till mig på facebook och jag fick för mig att jag inte svarat något så jag fick dåligt samvete imorse när jag vaknade. Krävdes att jag skulle gå in på facebook för att se att så var inte fallet. Drömmarna jag har är alltså oftast såna här saker så jag kommer inte ihåg om jag drömt lr om det hänt på riktigt, vilket gör mig förbannat förvirrad. Typiskt!

Näe, nu ska jag pussa och mysa med min underbara unge <3

Mammas sötfrö <3


På sista bilden kan man skymta hennes två små gaddar ;)

Den bjuder jag på

Lite mys musik såhär på sena kvällskvisten :) Blir nostalgisk när jag hör denna <3

Vårkänslorna på topp!

Började faktiskt denna dag med sovmorgon, en otroligt välbehövlig en! Tusen tack sötungen min <3
Tillslut steg vi iaf upp och gjorde oss i ordning för en stadsrunda. Pluspoäng till mig själv för att jag snörde i mig frukost/lunch. Har slarvat med maten ett par dagar nu, ajja bajja! Nåja, bildbevis på mitt käk ;)



Efter ett tag kom lillasyster Bengtsberg hit så vi satt och surrade ett tag och jag matade Molly. Sen gick vi ner mot staden och mötte upp Angelica och Eva. Senare kom även Luisa och joinade oss :)
Har hunnit springa i affärer, inhandlat solbrillor till Molly, suttit och druckit latté i solen och snackat skit. Vart på rosjakt (väldigt många sprang runt med rosor på stan så vi antog att någon delade ut. Mkt riktigt, biblioteket gjorde det) Eva och Angelica fick sig förövrigt en varsin bok för att Angelica lånade en bok haha. Tyvärr följde inte vi andra med så vi fick ingen ros, crap!

Tillslut splittrades vi och kvar blev jag och Luisa. Vi for till opalen där Molly fick mat och även vi hann trycka en baguette var (dagens middag). Har som sagt vart på stan h-e-l-a dagen och det har vart grymt nice!
Har inhandlat Amelias presenter nu också. Det var två pysselkitt med pärlor att bygga pärlplattor med, sen det andra att göra egna smycken. Som pricken över i:et så köpte jag även en prinsessklänning ;) Tror och hoppas att lilla damen kommer bli nöjd :)

Nu ska jag mysa med mig bebis, hon är jätte go och glad :) Men innan den bjuder jag på några bilder från dagen. Var duktig och hade med mig kameran ;)

Sandra och Molly :)

Snyggbebis i sin nya mössa och jacka :)

Sandra, Angelica och Eva :)

Systrarna Bengtsberg, Eva och Luisa :)

Mammas tuffing! <3



Söta kusinen

Måste ju nämna att mina söta kusin Amelia fyller år idag. Hela 4 år har damen hunnit bli, herre jisses!
Ihelgen blir det kalas! Måste inhandla present till lilltjejen och jag har kommit på den perfekta! Nu gäller det bara att affären har det jag tänkt :)

Molly & Amelia :) <3

Kallt,..igen

Typiskt! När man fått smaka på det underbara vårvädret som var igår för att sedan gå ut i dagens kontrast väder. Näe, fy och tvi! Solen kom tillbaka!
Har hunnit springa med Sandra på stan och inhandlat Molly en supersöt jacka :) Har letat efter en overall men insett att det är ingen ide då det inte säljs några som är tunnare än den hon nu har (mer lr mindre). Frågade till och med på Lindex och kvinnan tyckte att den här jackan räcker gott och väl då man kan ha strumpbyxor under byxorna tex. Man har ju en tendens att klä sitt/sina barn för mkt. Det känner jag inte igen....host.

Var sedan och käkade en sallad med Sandra och sen knallade vi hemåt. Mötte upp Mattias utanför konsum och knallade hem tsm :) Sen har jag och Mollan myst i soffan medans pappa Mattias vart på innebandy träning. Sen fick vi finbesök av min Pappa och min lillebror Dennis som vart i Boden och köpt en bil. Var trevligt! :)
Efter besöket gick jag och Sandra på en redig powerwalk så min träningsvärk fick lida lite till. Fruktansvärt skönt dock :) Tycker det känns skönt att ha träningsvärk (även fast det gör ont), ja menar det är juh ett tecken på att man rört på sig ;)

Vårkänslor!

Denna dag har vart riktigt bra, dock gått helt galet fort!
Började dagen trött och seg ända tills jag såg ut genom fönstret och upptäckte sol. Wiiie! Sen gjort vi oss i ordning Molly och jag för att sedan knalla ner på stan och umgås med systrarna Bengtsberg. Har hunnit vara på några affärer och även tagit en latté i solen, helt underbart! Haft öppen skinnjacka hela dagen och svettats som en gris!

Efter stadsrundan vart det hem och käka kyckling, sallad och potatissallad. Riktigt smaskigt! Givetvis hann vi nöte lite SOA också ;) Sen mys med bebis medans pappa Mattias tog sig en bad. Efter det så...håll i hatten nu...var mamma Emelie ute och sprang! Jajemänsan ni läste rätt! Skrapade väl ihop cirkus 30min och det är jag absolut nööjd med. Givetvis sprang jag inte hela tiden utan värvade med promenad i rask takt. Munnen smakade blod och jag trodde till en början att jag skulle dö, men det gick bättre och bättre :) Så nu jävlar anamma! Bara Mattias har tid att ta Mollan så ska jag springa så ofta jag kan! Anledningen till varför jag springer fast jag hatar det är att jag ställde mig på vågen igår och kan juh säga att jag vart allt utom imponerad....snarare äcklad. Fy faan!
Någonting säger mig att jag kommer ha sinnessjuk träningsvärk i mina ben imorrn ;) NICE!

Lika som bär <3

Ännu en söndag har passerat

Inatt när jag väl tog mig i säng, det vill säga vid 02.30 så låg Molly klarvaken och sken upp som en sol när jag kom in. Jahapp, så jag var vaken och mös på med henne sen fick hon lite mat. Som tur var så somnade hon om efter kanske en halvtimme? Sen ville hon göra morgon kl 07.30 men även då fick jaag henne att somna om efter lite om och men. Efter 9 så steg Mattias upp och tog med sig Molly så jag kunde fortsätta sova ett par timmar till. Så skööönt!
Mattias och Molly har hunnit knalla ner på stan och tagit en fika med nå kompisar till Mattias medans jag sovit ;)

Annars har dagen vart lugn, lite för lugn. Jag var jätte sugen på att fara ut och springa (jag HATAR att springa!), så jag har ingen aning om vart jag fått det ifrån? Kanske ångrar mig efter att ha sprungit en gång haha ;P Som sagt vart det inget springande men får ta det någon annan dag i veckan :)

Idag har Mollan fått smaka morot/palsternacka som hon tyckte var smaskens. Givetvis hann maten hamna lite överallt innan vi var klar så lillgrodan har fått en bad :) Nu luktar hon inte kladd, utan ren bebis. Mmm!

Just nu sitter jag och äter popcorn och dricker cola framför tvn. Givetvis har vi legat och glott på BB. Nu sover dock båda mina hjärtan och jag sitter vaken själv. Egentid som sagt.
Ska läsa lite bloggar osv sen blir det sängen för mig också :)

Går igenom bilder

Sitter här med ett glas iskall cola och går igenom massa bilder på Molly och vill bara grina. Grina av lycka. Jag kan inte fatta att jag är mamma till denna underbara unge. Att jag haft sån jävla tur. Hon är det absolut största rätt jag gjort i mitt liv. Det finns ingenting jag inte skulle göra för henne. Villkorslös kärleken som sagt, men det är nästan obehagligt att älska någon så mkt som man älskar sitt barn.
Herregud vad jag är lycklig <3

Ååååh

Jag har börjat längta tills jag fyller år av någon konstig anledning!? Brukar inte vara så brydd men jag ser verkligen fram emot att fylla år nu. Jag trivs bara med att bli äldre medans de flesta andra verkar få panik!? :)
Har iaf hittat en massa fina gejer jag vill ha! Men det köper jag åt mig själv den dagen jag blir rik :D
Wish me luck!

Mys <3

Dagen har spenderats i kärlekens tecken. Började som sagt dagen med sovmorgon och sedan en sen lunch som då bestod av utsökta amerikanska pannkakor. Sen har vi myst på i soffan, jag har hunnit handla och tagit mig en välbehövlig dusch. Sedan vart det tacogratäng till middag och den vart precis lika god som vanligt. Resterande av kvällen har gått till mys i soffan med familjen och nött SOA (sons of anarchy). Molly har skött sig exemplarisk och vart hur glad som helst förutom lite pip och gnäll innan det var läggdags. Tänderna som spökar :S
Justje, på tal om tänder så får jag ju inte glömma att nämna att damens andra tand kom upp idag. Så nu syns båda tänderna där nere. Sötungen min <3
Hon sitter och slickar på sina små gaddar (det lilla som sticker fram) hela tiden och ser nöjd ut haha. Sen skjuter hon ut nederdelen av käken så hon ser ut som en liten farbror med underbett. Mammas mallgroda ;)

Som sagt, dagen har vart underbar då mys med familjen stått på schemat mer lr mindre hela dagen. Inte allt för ofta vi haft såna här dagar på sista tiden. Jag älskar att få vara med min familj, då mår jag som bäst!

Min familj betyder allt <3

American pancakes

Till lunch har jag provat göra amerikanska pannkakor för första gången. Dom blev fula som stryk men jäkligt goda! Som min mat brukar vara, ful med god haha!
Käkade pannkakorna tsm med grädde, färska jordgubbar och banan. Mmmm!
Det bästa av allt var att dom var jätte enkla att göra och det gick jätte fort! :)

Laddade batterier

"Efter regnet kommer solsken"

Igår tog min underbara pojkvän hand om Molly så jag fick chansen att hänga upp mamma Emelie på kroken för att bara vara Emelie för en kväll. Jag hoppas ni förstår hur jag menar!?!
Iaf så gick jag över till Angelica och umgicks med henne och Sandra. Vi satt och drack vin, käkade chips popcorn och färska jordgubbar som vi hittade på coop *lycka*. Där satt vi och mumsade, drack och snacka goja i flera timmar. Var otroligt välbehövligt måste jag säga! Tack älskling!


Kvällen slutade med att jag drack mer vatten än vin vilket bara är bra. Så givetvis mår jag prima idag förutom lite trötthet. När jag var på väg hem så kom deras granne och plingade på för att fråga om det var vi som spelade musik. "- Jaa...?" sa vi och tänkte att vi spelat för högt. Men så var inte fallet, hon ville bara veta om det var ok att hon också spelade musik haha. Det hela slutade med att Sandra följde med upp på deras fest och ska även ha gått ut med dom senare, haha. Så det kan gå när man har roligt :) Som sagt, en mkt lyckad och nästan ännu mer välbehövlig kväll!

Sol

Det är tur att man har en alldeles egen sol såna här gråa skit dagar som denna. Min sol ger mig mer värme och glädje än vad den riktiga solen gör. Så egentligen ska man väl inte klaga på vädret!? ;)

Gotta, lr?

Bjuder på en film när Molly får äta lite smakis. Hon kan dock inte bestämma sig för om det är bu lr bä haha!
Och nej, kameramannen(kvinnan) är inte full utan har bara många bollar i luften på samma gång, så det ber jag er ha överseende med ;)

You got me!

Ett flertal har redan mer lr mindre klurat ut vad det är jag ska gå för utbildning så jag avsöljar mig väl då. Jag ska utbilda mig till nagelterapeut och nu allting går som planerat :) Är jäkligt nervös men samtidigt förbannat taggad på detta. som sagt är det en utbildning jag tittat på i flera år.
De som känner mig väl vet alla om att jag mer lr mindre alltid velat bli frisör men dock kommer jag aldrig ha dom pengarna lr den möjligheten eftersom vi bor här uppe, plus att vi nu har barn. Så detta blir ett perfekt yrke för mig då det handlar om att skapa. Jag älskar att jobba med händerna och skapa! Jag är helt klart en människa som ska jobba med händern då min hjärna inte alls funkar lika bra, haha.
Sen en extra liten dröm är att senare fylla på med fler skönhetsutbildningar. Kanske smink osv, men detta duger bra nu :)

Måste tacka min bättre hälft då han är den som peppat mig att ta steget och gå denna utbildning. Det är han som puschat mig att kolla upp olika utbildningar osv medans jag har fegat som vanligt. "näe, det är för dyrt". "näe, inte kan jag det" osv osv. Han vet att jag tittat på nagelutbildningar ända sen vi vart tsm.
Jag kanske inte är så jäkla bra på att visa hur tacksam jag är över denna chans, men du ska veta att det är rent guld för mig! Tack Mattias, jag menar det verkligen. Tack <3


Så tanken är ju som sagt att jag till sommaren är utbildad nagelterapeut och jag tänker bli grym! ;) Wish me luck!


(Obs, bild lånad från google)

Varför...?

Blir jag alltid pigg vid den här tiden? Lr det börjar egentligen vid 22-23 tiden och fortsätter i ett par timmar. Igår hade jag sinnessjukt svårt att sova plus att jag delade säng med en babblande elvisp (läs; en mattias som levde om i sängen och pratade i sömnen), lr ja allt detta gjort han i sömnen. Virrhöna ;)

Jag vet iaf att jag har en tendens att vara vaken försent. Men det blir lätt så då jag sitter med datorn i famnen och tvn i bakrunden. Egentid kallas det och är väldigt skönt att ha mellan varven.
Nu sitter jag och nästan väntar på att Molly ska vakna. Hon har nämligen vaknat till någon gång redan och velat ha tutten (som hon spottar ut hela tiden!). Kanske är vaken till hennes nästa mål? Om jag orkar.

Då måste jag göra någonting vettigt iaf. Kanske gå ut med soporna? Kanske ringa lillebror? Kanske...öööh
Ja, någonting blir det iaf!

Obs, bilden har ingenting med inlägget att göra. Tycker bara den
är så jävla läskig. Faan, inte vågar jag gå ut med soporna nu!?!

Åååååh

Jisses vad jag längtar efter den dag då vi flyttar till större. Att få inreda skrållans rum med en massa fint! :D Ska bli så jäkla roligt! Dock blir det inte än på ett tag så man inte direkt bajsar pengar som mammaledig, plus att utbildningen jag ska gå kommer kosta också. Men en vacker dag ;)

Lite ledtrådar

Efter allt hemlighets makeri så tänkte jag nu vara så snäll och iaf bjuda på liiiiten ledtrådar, men kommer fortfarande inte gå ut med vad. Jag är paranoid att någonting ska skita sig haha. Även fast allt är klart, hoppas jag!?!
Paranoid som sagt.

Till ledtrådarna. Mattias kommer vara pappaledig i ett par veckor för mamma Emelie ska nämligen gå en utbildning ;) En utbildning jag spanat på i ett par år som jag dock aldrig trodde att jag skulle få gå. Men jag hade fel. snart så ;)

Mer än så säger jag inte...än :P

Mammahjärtat

Idag har verkligen mammahjärtat satts på prov. Min älskade lilla gumma har haft jätte ont i munnen och grät 3 timmar i sträck! Totalt otröstligt och jag provade med allt :S Man känner sig så jävla hjälplös och dålig när den man älskar mest på hela jorden har ont och man inte kan göra någonting. Nä huvvaligen! Hoppas tand helvetena ploppar ut snart. Dock lär det ju inte vara sista gången vi går igemon detta med tanke på att det är mååånga tänder till som ska dyka upp. Bara bita ihop och gilla läget. Lr gilla det gör vi inte, men ta oss igenom det.

Mitt socker <3

Så söt!

En kompis hade länkat den här på FB. Så jäääkla söt! :)

Swoosch!

Och så var dagen över!
Har fått gjort litegrann här hemma iaf. Inte som syns för andra kanske men som gjort jäkligt mkt för mig, det vill säga ta hand om min jäkla garderob! Nu har jag rensat ur den, äntligen! Hade behövt gå igenom graderoben brevid också men där är så jäkla mkt saker som jag inte har någon aning om vart jag ska sätta allt, så den får fortsätta vara en stor oreda.

Förövrigt har vi en liten dam hemma som dregglar och piper mest hela tiden. Stackarn har aj aj i munnen vilket även resulterar i att hon knappt äter någonting heller :S Jag hoppas det går över snart. Dock tror jag det är någon mer tand på g, men det återstår ju att se. Mitt lilla hjärta <3

Över till någonting helt annat. Herregud vad det är mk saker man vill ha och kommer på att man "behöver" när man har som minst pengar. Är bla helt galet sugen på att tatuera mig. Nu nu nu helst nyss! Skissen och allt är färdigt, bara tid och pengar som saknas. Men snart hoppas jag! :D

Tok tuggar på sin bitring. Gumman <3

Den finaste som finns

Min underbara älskade dotter. Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå!
Mitt lilla busfrö! <3

Gaddisar

Justeja! Glömde ju säga att min lill groda håller på att få sin första tand. Lr nu ikväll kände jag att någonting kommit fram för det var en vass kant i nederkäken. Dock har min stackars lilla ängel fått vara så ledsen istort sett hela dagen. Det kliar väl i lill munnen :( Hoppas den kommer fram fort nu så hon slipper ha ont!

Mammas fina <3

Honey, i´m home

Idag kom jag och Mollan äntligen hem. Jag trivs som fan när jag är "hemma i kalix" men samtidigt har det börjat bli mer och mer skönt att komma hem till boden. Där vår lilla familj bor :)
Firade vårt glada besked med maxmat till middag, MUMS! Sen har vi deklarerat och gjort andra nyttiga grejer som vi förtjänar vuxen poäng på. Tråkiga saker, men det är måsten.

Har även hunnit vara på en promenad med lillasyster bengtsberg, det vill säga Sandra. Hann bli en ganska lång prommis i regenet. (Jag älskar att vara ute när det regnar!) Sen hem och bara kramas och myst med la familia framför tvn <3

Anledningen varför jag fortfarande är så hemlighetsfull om vad allt detta tissel och tassel handlar om är för att jag är så rädd att det ska skita sig. Visst, nu är väl allting mer lr mindre 98% klart kanske, men vill fortfarande vänta på de 2 sista procenten. Givetvis kommer jag dela med mig så fort allting är klar :)

Haha så söt bild <3 Två väldigt trötta älsklingar :)

OMG!

Nu är det nära! Mer nära än det tidigare varit. Fy faan om någonting skiter sig nu :s
Men förövrigt, FAAN VILKEN UNDERBAR DAG! :D

Sammanfattning av helgen

Fredag. Den behöver jag juh inte ens berätta om igen!? Crappy day!

Lördag så sov jag och Molly läääänge. As skönt! Sen hann jag inte göra så mkt mer äna tt hoppa in i duschen och börja sminka mig så kom Emil och Jessica och hälsade på :) Satt och svammlade på en massa och tiden sprang snabbt iväg. Tillslut var det dags att åka och handla sen vidare till ryssland där jag lovat att bjuda pappsen på middag. LCHF recept egentligen om man äter utan potatis, men vi åt med ;) Lax med västerbottenost. Helt sinnessjukt gott!

Efter att ha vart social med la familia hemma i ryssland så begav jag mig vidare till kalix för att umgås med Annis. Vi satt och svammlade ända in i natten och hade allmänt trevligt!

Söndag. Efter att ha blivit väckt utav fyllesamtal mitt i natten hade jag svårt att somna om så när molly ville göra morgon tidigt var jag inte alls med på noterna. Tur som är så har jag en väldigt snäll mamma som gladeligen sprang iväg med Molly och roade henne så jag kunde sova vidare. Underbart! Tack mamma!

Sen vidare till mormor och träffade även min moster och min kusin Ryan som var där. Dom har vart på resande fot i 5 veckor och har vart till England, Usa och nya zeeland (kan ha missat något), Givetvis hann min 5 åriga kusin berätta om resan i ungefär ett andetag, haha. Fick förövrigt jätte fina scrap-booking grejer av min moster så nu är det bara börja pyssla! :) Tack snälla!

Sen hem, käka middag, mata molly och sedan vidare till nyborg för att umgås med Emil en sista gång innan dom åker. Molly hann charma Emils mamma så hon var sugen på att kidnappa henne ;) Helt förståligt!

Sen hem och med hjälp av min mamma fick jag slingat håret. Vart supernöjd! Mitt gamla röda hår kom fram i slingorna vilket jag bara vart nöjd över! Återige, tack mammi! :)
Sen bara degat framför tvn och fördrivit tiden. Saknar min älskling nått så djävulskt! Men imorrn så ses vi. Jävlar vad vi ska kramas!

Nu göra sig redo för sängen. Är galet trött! Godnatt Sverige! :)

Vilken j*vla dag!

Dagen började jätte bra. Sovmorgon och superglad bebis. Wiihoo tänkte jag. Medans jag ligger i sängen och messar med Mattias så känner jag hur det börjar flimmra för ögonen (vilket det gör när jag får migrän). jahapp, givetvis vart jag mer lr mindre blind (vilket jag blir av migrän) plus att vi hade bara 200mg ipren hemma.
Nåja, tog tre tabletter och bad till högra makter att det skulle gå över, och det gjorde det. Trodde jag.
Har till och från hela dagen haft en dunkande huvudvärk :S 

Inte nog med det fick jag i uppdrag att fara på systemet för att handla till några. Vad händer när jag ska kliva in i bilen?!? Jo min byxa spricker och då snackar vi inte om en liten reva vid knäskålen, nej nej. Riitch sa det mer lr mindre mitt i grenen och upp bakom röven. Tur som är så tillhör jag juh inte den troslösa skaran så att säga, tvärtom så hade jag ett par blommiga mammatrosor (dom jag berättade om här tidigare som mattias tyckte var så fula när jag köpt dom att han inte ens försökte ljuga). Så det var bara kuta in och byta byxor och givetvis springer jag på en av grannarna. Nåja, jag bjöd på en "blommig bild" så här första april.

Efter migränen mer lr mindre gett med sig så beslöt jag mig att åka till Kalix för att slippa åka imorrn. Skönt att vakna upp i kalix tänkte jag. Så jag packar in allt i bilen inklusive Molly och åker iväg. Klockan är då ca 22.30. Efter att ha kört ca en kvart så ringer Mattias och frågar om jag inte behöver ha med mig skötväskan som står så fint i hallen.
FAN FAN FAN! Bara vända om. Kom fram till kalix sent med andra ord. Stackars Molly måste juh tycka mamma är knäpp i skallen som åker fram och tbx haha.

Nåja, nu är vi iaf framme, Molly ligger och sover och jag inväntar reprisen av BB. Sen blir det sängen för mig också.
Hoppas ni haft en bra första april och inte blivit allt för lurade. Den endasom försök lura mig är mamma. jag fick ett meddelande imorse där det stod att hon snubblat över dammmsugar slangen och slagit ut framtänderna. Yeah right, den gick jag inte ens på fast jag läste den medans jag hade sömn i ögonen ;) Synd mammsen!

Det var allt för nu! Godnatt Sverige!

Justeja

För att vara tydlig så skyndar jag mig och säger att ja, jag vet mkt väl att det är mitt eget fel att jag ser ut som jag gör. Men det gör inte saken bättre förde!
Nu ska jag gå och sova och "drömma mig smal". Haha!

Ångest! :S

Sitter och kollar igenom en massa bilder vilket resulterar i en massa slutsatser om mig själv. En gång i tiden var jag smal och på den tiden tyckte jag att jag var FET! Jävla idiot!

Bilden nedanför är tagen samma helg som jag och mattias träffades.
VAD FAN HÄNDE!?!?


En liten notis till mig själv. Omjag tyckte att jag var fet förr, vad fan är jag inte nu då!?
Fläskdoris!

Jag mår inte bra utav att se ut som jag gör och bilderna gav mig inte mindre ångest.
Någon som vill skänka mig ett hemmagym!?!
RSS 2.0