Loerdagen

Idag steg jag upp riktigt tidigt (för att vara jag alltså). Vaknade kring 9 redan och steg faktiskt upp inte alls långt efter det. Visseligen gick jag och la mig rätt tidigit igår (för att vara jag) ,men ändå.
Har hunnit dra en liten stadsrunda med älsk som har vart på sys och sen handlat till middag. Vi ska nämligen ha en middags gäst. Så det blir säkert trevligt :)

Efter stdsrundan vart det hem och käka lunch och nöta lite Cougar town. I love it! Det är riktigt beroende framkallande, och till och med Mattias gillar den. Min kräsne karl ;)

Nu sitter jga bara hemma och lurkar. Mattias har stuckit iväg till ishallen och ska döma hockey. Jag funderar på att läga mig i ett bad, skulle vara grymt underbart! Men får väl se om jag hinner.

Ikväll ska jag vara fylle chaffis till Luleå, tror det kan bli rätt skoj :) Ska bli skönt att bara vara nykter och ta det lugnt iaf :) Nåja, nu ska jag göra någon nytta,...lr nått.

Varför är jag vaken?

Jag befinner mig själv näst intill i sovande tillstånd och lik förbannat sitter jag och tjuras vid datorn. Knäpp man är. Var så trött att när jag var ute med hunden så gick jag in i fel port hahahaha! Då tycker jag att "trött" varnings klockorna böjar ringa. Men men, som sagt, här sitter jag.

Näe, nu ska jag faktiskt ta och krypa ner med min Mateoo <3 Godnatt sverige

LOOOOV!

Äntligen! Idag har jag gått på lov och det känns helt underbart. 10 dagar ledighet, mmmm. Ska försöka ta vara på detta lov, så gott det går iaf haha.

Idag har jag hunnit köpa mig en ny huvtröja från gina och en t-shirt från HM. Sen har jag äntligen köpt TREsemme´s (lr hur fasen det nu stavas? )shampo och balsam. Ska tydligen vara jätte bra och det låter juh inte helt fel. Har börjat tappa så jäkla mkt hår så jag börjar tro att jag snart inte har något kvar :S Vette tusan vad det är för nå knas. Men men.

Sen har jag tvättar i 5 timmar. Så jävla less! Var så nöjd när jag såg "vår" nya tvättstuga, hur fräscha maskinerna var osv. Men torktummlaren måtte vara ny, men det duger då faan inte till att torka kläder :@
Nåja, kläderna är iaf rena och luktar gott.


Nu sitter jag och väntar på att min käre pojkvän ska komma hem så vi kanske kan se något avsnitt av Cougar town. Helt underbar serie, den måste ni se!
Näe nu ska jag mysa ner mig med myran i soffan :) Cya!


Min nya snygga t-shirt och tröja ;D

Lite fix

Har vart runt på stan för att hitta liknande delar till sängen ihopp om att få ihop det, dock helt utan lycka. Men nu har vi tagit bort stommen i sängen och bara lagt ner madrasserna där. Så inatt får jag äntligen sova med min pojkvän och slipper den där förbannade tältsängen!
Sen har vi vart duktiga pch plockat till här hemma så det faktiskt ser lite mera hemtrevligt ut. Dock väntar vi fortfarande på nya tapeter och nya soffan. Faan det kommer bli fint! :D

Sen har det väl inte hunnit hända allt för mkt idag. Är ruskigt trött för det vart inte många timmars sömn inatt. Men imorrn ska jag till läkarn på morron och sen bara en lektion på eftermiddagen, och sen har jag looooov! :D Faan vad underbart!


Nu ska jag sitta och kika runt på utlandsresor och drömma mig bort till varmare platser. Men har ju för fasen glömt bort hur det känns att svettas! :O


Yes please!

Jävla skit ikea!

Jaha, när jag väl kom hem hade vi äntligen fått paketet från ikea med dom delar som vi inte fick med från början (trodde jag). Givetvis har dom skickat helt fel delar. HALLE FUCKING JÄVLA LUJAH! Börjar bli förbannat less att sova i en tält säng i tv rummet. Dessutom finner jag det inte särskilt givande att inte få dela säng med min karl. Faan träffar honom nog sällan så jag kan väl helst på sova med honom. Men ikket!

Och skrivaren har vi inte kopplat i och helt ärligt vet jag inte hur man gör haha. Så jag har ritat av delen från datorn och ska fara förbi nån härn affär lr liknande och se om det inte går att få tag i på annat håll. Så håll tummarna och tårna. ...Jävla skit ikea!

soft is sweet

Håller på att kika runt på massa sidor efter en mjukis dress. Har sett en grymt snygg dess på bikbok men det var ju fasen kring mellandagarna. Faan vad jag ångrar att jag inte köpte den då :/
Jag har haft en jäkla massa mjukis kläder med alla är faan borta :( Hade velat ha en stor, snygg, mysig dress att bo i under lovet :D Dock är det juh detta underbara med pengar. Men drömma kan man alltid!
Har iaf hittat en sjuuukt snygg tröja från bikbok som föll mig rakt i smaken. Jag som inte alls brukar gilla att klä mig i blått? Dock var det ju inte så mkt blått. Snygg var den iaf som faan! :) GIVE ME!?


Käftis

Har sovit ut idag vilket har varit helt underbart men tillslut var jag tvungen jag kämpa mig upp och bege mig till tandläkaren. Har nämligen begärt att få starta ett sånt här tand abonemang lr vad fasen man nu ska kalla det haha. Iaf så hade jag bra munhälsa, vita tänder och hon tyckte jag skötte mig bra. Dock hade jag ett mini mini mini hål som jag själv inte ens känner, men men, det måste tydligen lagas ändå det med.
Men hon var stolt att jag som haft tung piercing, inte ens hade en litet nötning på tänderna efter den. Det var juh iaf nice att höra ;D

Efter käftis kom jag hem, klädde mig varmare och begav mig ut på en liten prommis med myran. Dock tycker hon inte alls om att vara utomhus när det är så kallt ute. Så näe, där sket sig den "lång" promenaden.


Nu ska jag käka en lite senare lunch. Sen ska jag bara ligga i soffan och zappa mellan kanalerna och njuta av min lediga dag. Tvättsuga 17.00 jippie.
Ciiiao

Love you sweetie!

Kiss kiss bang bang <3

Dum&Dummare ;) Kärleken är blind och tur som faan är väl det. Annars
skulle då Mattias aldrig vart ihop med mig!

Reningverket här hemma

Jepp! Denna vecka ska jag Emelie Nilsson inte äta någonting onyttigt! Okej jag kommer inte sitta och räkna kalorier, men jag kommer inte hinka cola (som jag anars gör), äta godis, chips osv. Ska dricka mkt smoothie´s, vatten och äta mkt frukt och grönt. Till middag idag blir det kyckling wook :) Har nån utav er tips på billig och nyttig mat får ni jätte gärna skicka tips :)

Till lunch har jag "tillagat" en tropisk frukt smoothie med banan, annanas, mango och papaya. Samt lite juice ner mixat i det. Trodde det skulle vara lite knepig smak, men ikket. Det var svin gott :) Sen en gulböj som tillbehör haha.


Sitter just nu och slappar i soffan en liten sväng. Sen tänkte jag fortsätta göra mina sysslor här hemma. Har vart duktig och inhandlat nå,..krokar? Vet faktiskt inte hur jag ska förklara dom, men dom hör iaf till gardinstängerna. Så nu kan jag äntligen hänga upp gardiner så folk faktiskt inser att det bor folk i laggen haha.
Näe, nu ska jag slurka i det sista av min smoothie. Hare gött!


Helgen är över nu igen

Det går så sjukt fort så det är faan läskigt! Men ack så kul jag hade igår, jisses alltså! Att äntligen få umgås med nå galna fruntimmer som är precis lika crazy som jag och mina tjejor. Tack lee för middagen och tack ni andra brudar för en riktigt bra kväll! Var förbannat kul kväll ;D Det måste göras om!


Idag har jag bara legat och degat i soffan precis hela dagen för mig själv. Och jag som inte alls tycker om att vara själv, men det har varit riktigt jävla skönt! Kanske för att jag fick en stor dos av sällskap igår haha ;D
Imorrn får man äntligen träffa älsko. Känns som om jag inte sett honom på hundra år :/ Men imorrn ska jag pussas en hel del med min karl, vare sig han vill lr inte!

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen börja bege mig mot sängen (soffan) för imorrn äre back to school som gäller. Men ha det gött folket! Godnatt

Helgen är över nu igen

Det går så sjukt fort så det är faan läskigt! Men ack så kul jag hade igår, jisses alltså! Att äntligen få umgås med nå galna fruntimmer som är precis lika crazy som jag och mina tjejor. Tack lee för middagen och tack ni andra brudar för en riktigt bra kväll! Var förbannat kul kväll ;D Det måste göras om!


Idag har jag bara legat och degat i soffan precis hela dagen för mig själv. Och jag som inte alls tycker om att vara själv, men det har varit riktigt jävla skönt! Kanske för att jag fick en stor dos av sällskap igår haha ;D
Imorrn får man äntligen träffa älsko. Känns som om jag inte sett honom på hundra år :/ Men imorrn ska jag pussas en hel del med min karl, vare sig han vill lr inte!

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen börja bege mig mot sängen (soffan) för imorrn äre back to school som gäller. Men ha det gött folket! Godnatt

Då var fredagen över

Och den blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det är inte så mkt som blir det.
Har iaf vart duktig och gjort bort hårförlängningen på Mia nu. Jävlar vilken förändring! Hon vart riktigt fin :)
Sen har jag inte gjort särskilt mkt spännande ikväll.

Funderar på att ladda hem en jäkla massa jackass avsnitt och glo på. Har bäddat ner mig i soffan, dricker juice och knaprar i mig ballerinas nya kladdkake kex. Gudomligt goda! Har ni inte prova, PROVA!


Kul, sitter och ser på "sverige pussas och kramas" och mitt i allt visar dom en naken man som rockar rockring. Givetvis fyllde jag just munnen med en stor klunk juice och svalde ganska fel. Nu svider det i halsen :( förbannade nakne man!

Näe, nu ska jag sluta bitöna mig och vara lite social med lillebror som sitter på andra sidan luren :)
Godnatt sverige


Btw, ge mig pengar någon? Börjar bli less på fattig livet,...igen.



Lillebror <3

Fredag, äntligen!

Som jag har längtat! Vet egentligen inte varför? Det är absolut ingenting särskilt med denna fredag, men har ändå längtat grymt mkt efter ikväll haha :) Kanske för att det blir lite fredagsmys?!? Nåja, återstår att se :)

Har tagit min efterlängtade sovmorgon idag. Dock vaknade jag kl 10 men då ville jag inte alls stiga upp. Så jag har legat och pressat i sängen lååååååångt efter det. Kanske slumrat till nån liten minut då och då men haha. Nåja, sjönt vare iaf!

Börjar btw tro att jag har nån liten hjärnskakning lr nått. Skalle dörrkarmen i bilen igår så det blixtrade till för ögonen. Har haft världens läskigaste skallebank efter det. Lr det är just det, det är ingen dundrande huvudvärk, snarare spännings huvudvärk, HALLELUJAH! Jag har faan alltid ont haha!


Näe nu ska jag sluta gnälla och ta tummen ur röven. Tänkte städa lite här hemma. Ser ut som om mattias tagit med sig nå soldater från jobbet och lekt krig här. Maaah!

Skallebank

Gick bra att jobba, riktigt bra. Över förväntan bra med tanke på att jag har noll erfarenhet. Fick lära mig mkt nytt som jag säkert kan ha nytta av i framtiden. Nu fick jag juh även lite erfarenhet att bygga ut cv:t med.
Bara hålla tummarna att man får jobba nå mera sen :)


Har hunnit vara till tandläkaren idag också. Tur som fasen vart det inte att dra ut tanden med tanke på hur fint den satt så att säga. Dock fick jag nån spec tandkräm och munskölj för att hålla rent och döda bakterier. Dom trodde det skulle få svullnaden att minska iaf. Börjar bli riktigt less på att ha så här ont, har fan gått med det en vecka nu och det har bara blivit värre. Dock kändes det bättre efter hon tryckt på svullnaden med en spruta och sen spolat nå grejs där. Kanske inte i stundens hetta men haha.

Efter det har jag legat på soffan och zappat mellan kanlaerna. Är helt slut i kroppen! Imorrn ska jag ta mig en redig sovmorgon kan jag säga! Och äntligen är det fredag och helt :D Jag älskar helgerna!
Näe, nu borsta tänderna. Var ett slarv inlägg. blaaaaaaaaa.
Godnatt

Jobb och tandvärk

Helt slut i kroppen. Har knappt sovit någoting alls inatt för tanden har spökat på som faan. Är så jävla less på att det gör så jävla ont som det gör! Så nu äre bara ringa käftis. Dock har jag inte riktigt tid att åka in idag lr imorrn. Måste bli fredag i såna fall. Idag ska jag juh som sagt och kolla upp cystorna och sen direkt och jobba från 12 på eftermiddagen idag tills 15.00 imorrn. Så då vet ni kära vänner om jag inte svarar i telefon åså :)
Börjar bli riktigt nervös nu dock :S Maaah!


Näe, nu måste jag göra mig i ordning. Ha det gött.
PUSS MATTIAS! ;D

Tandvärk och kalix

Har vart ledig idag och det har vart riktigt skönt. Vart dock ingen sovmorgon, men det gick bra ändå.
Imorrn ska jag och kolla om cystorna blivit mindre lr om dom istället blivit fler och större. Sen blir det direkt och jobba. Börjar bli lite nervös nu faktiskt :/ Men det ska säker gå bra :)

Sitter för tillfället i Kalix hos mamma. Åkte med mattias som skulle och döma hockey i haparandra, lr ska, han är där haha. Nu vart det tjorvigt. Iaf så for jag till mamma och fick smaka vårrullar för första gången i mitt liv och det var juh faktiskt riktigt gott ;D Så det lär man trycka flera gånger. Dock har jag så jävla svårt oh äta för min tandvärk blir bara värre och värre :S JÄVLA VISDOMSTÄNDER! Inte faan blir man mer vis av dom iaf, dom gör juh bara ont!
Näe, har det inte gått över på torsdag kväll så åker jag nog in på fredagen. Men men, det återstår att se.
Nu ska jag och lillebror operera ett par semlor (Läs gräva ur mandelmassan ur dom)


Helt i onödan

Mina visdoms tänder har börjat krångla och det är allt annat än skönt kan jag säga! Min kind är typ uppsvälld och min tunga åker dit automatiskt hela tiden och ska bry sig. Vilket resulterar i ännu mera smärta. Fy faan, man är som en litet barn, kan inte låta bli att pilla. Nåja, hoppas det går över snart. Annars blir jag knas!


Btw, kände att jag var tvungen att bevisa för min karl att jag faktiskt kan vara romantiskt. (Bortsett från att be pizza gubbar göra hjärtan på ens pizza). Så jag var och köpte 10 röda rosor, lite choklad och skrev ett brev till honom. Hah, slå det om ni kan ;) Nu har jag dock blottat hela mitt inre till honom så nu kanske han istället gör slut för han tycker man är nån wierdo ;D haha. Näe, men han såg rätt nöjd ut iaf :) Puuh!

Näe, nu ska jag göra en kraft ansträngning och bege mig till sängen, för det här går juh inte. Det är juh skola imorrn. BLÄÄÄ!
Godnatt sverige!

Alla hjärtans dag

Började dagen med att vakna utan bakfylla, sköönt. Dock var jag inte ens full igår men haha. Det var däremot mig käre pojkvän, men då mår han som han förtjänar också ;)
Kvällen var helt ok. Var på nya utestället far east och det var riktigt fint där :) Dock kändes det som en fjortiskrog haha. Näe men det var helt ok.

Denna dag blir endast lugn. Mattias har åkt iväg till lule för att döma hockey så jag ligger hemma själv med laptopen i famnen och degar ;D Vet inte om vi ska fira alla hjärtans dag så hårt. Är inte så mkt för alla hjärtans dag. Men fick ju en nalle av Mattias så jag funderar på att överraska honom med nå mys när han kommer hem :) Dock var jag faktiskt lite romantisk när jag var och hämtade bakis mat. Bad pizza gubbarna göra en hjärta av dressing på Mattias pizza, vilket dom gjorde, tyckte dom haha. Vart inte så snyggt hjärta men Mattias fattade iaf poängen och ville inte äta upp pizzan. Nej, nu skulle han istället spara den för att kunna titta på den ibland. Dock tog det inte länge innan han ångrade sig och tröck pizzan ändå ;)

Näe, nu ska jag fortsätta ligga här och palta. Lr måste gå ut med my, sen fortsätta palta ;D Cya!


Inte så snyggt hjärta enligt mig. Men jag tycker tanken var god ;)


Lördag

Idag har jag sovit ut och det var riktigt skönt. Dock är jag inne i denna fruktansvärt jobbiga period då jag är konstant trött. Spelar ingen roll om jag sover en timme lr 17 timmar. Är jämt och ständigt trött och det tär verkligen på krafterna. Men men, cystorna ska juh alltid bråka på.

Har vart på lång prommis med Myran i det underbara väder vi haft idag. Gud så skönt att se solen skina. Det får verkligen ens humör att höjas till tusen. Var dessutom äckligt sugen på att köra skoter, grilla korv och dricka varm choklad. Mmm! Längtar verkligen efter det riktiga vårvädret :)

Sitter just nu med en toning i håret så det kanske inte ser så matt och äckligt ut. Blir nog att ta sig nån öl ikväll och gå över till Tomi och Helena :) Utgång vet jag dock ännu inte hur det blir? Ska iaf bli kul att komma ut lite :)

Annars hade det väl inte hunnit hända allt för mkt idag. Tänkte bara vara duktig och uppdatera lite :) Ska verkligen försöka ta mig i kragen och bli bättre på det. Dessutom har jag juh ny kamera så skulle behöva fota och lägga upp mera bilder i bloggen :) men men. Nu ska jag börja sköljs ur färgen. Ha det gott :)

Fredagen har redan passerat

Återigen, helt sinnessjukt hur fort tiden går. Då var det fredag igen, lr fredagen är juh slut vid det här laget. Imorrn är det lördag och det lutar åt fest, Dock är jag helt ärligt kanske inte så där jätte sugen. Men känner jag mig själv rätt blir det antingen lr. Alltså typ nykter lr riktigt full. Äh, återstår att se :)

Idag har en vän till Mattias kommit på besök hos oss så vi har svammlat på med honom här ikväll. Har vart värre trevligt :) Jo juste, har dragit en lunch på stan med sara idag också. Hon hann till och med vara och hälsa på mig en sväng och få smaka på mina cupcakes ;D Dom var faan poppis alltså! Tror vi har en kvar nu!? Själv har jag endast ätit en haha. Jag tycker om att baka med äter faktiskt sällan mina bakverk. Lite knas kanske men jag är juh som jag blev :P

Har legat och sett skräckfilm här i mörkret med mig själv. Inte så jätte spännande. Äh, den var mest konstig filmen ändå. Nu har jag iaf lyckats bli trött och tänkte försöka sova. Tänkte bara passa på och kladda här lite medans jag kände mig kreativ ;D Annars, ha det gött sverige!
Bjuder på nån bild på mina cupcakes också (har lovat mamma) haha ;D






1 år går fortare än man tror

Att det gör ja. Idag har nämligen jag och älsko firat ett år tsm. Helt sjuuuukt vat tiden går fort. Men men, säger väl som Mattias. Tiden går fort när man har roligt haha ;D
Känns verkligen som att det var nyss jag och Johanna drog till Lule i sista sekunden, att vi drog med till boden sen även där i sista sekunden. Och sen,..jaa :) Så vart det bara vi tillslut och har varit det sen dess. Och mer kär blir jag för varje dag som går, jag menar verkligen det.

Mkt som satan har hunnit hända detta år och vi har väl egentligen kanske hunnit gå igenom mer än vad dom flesta par gör under flera års tid. Men vad gör väl det? Vår kärlek blir antagligen bara starkare av det.

Överaskade min käre pojkvän med cupcakes när han kom hem från jobbet :) Dom vart inte lika söta som jag tänkt att dom skulle bli, dock var dom sjukligt goda ;D Det är juh faktiskt huvudsaken!

Har även hunnit vara ut och käka på Ming. Vart pepparstek med pottis gratäng, 10 points! Tack för en muuusig kväll hjärtat!

För övrigt tänker jag bara säga att jag är kär, hopplöst förälskad. Att man kunde bli så kär som jag är trodde jag faktiskt inte. Inte på det här sättet. Det känns verkligen som att jag funnit min pusselbit här i livet och jag hoppas pusselbiten trivs lika bra med mig som jag trivs med den haha ;)
Näe, men jag älskar dig Mattias, mer än allt och det vet du! :) Hoppas på fler underbara årmed dig hjärtat <3


Nu ska jag sluta smöra här i bloggen och göra någonting vettigt som att gå och lägga mig. Måste juh orka upp och gå till tvättstugan imorrn :O Godnatt Sverige!

Lite förändring

Flyttenfebern har börjat lägga sig och man har börjat vänja sig med allt i nya lägenheten. Trivs som fisken i vattnet gör jag också :) Har fått hem lite möbler nu också. Ska bara få det tapetserat och sen invänta ny soffan. Åååh vad fint vi kommer få det :D

Har dessutom börjat plugga 50% nu. Har missat så mkt pga av cystorna och allt vad det innebär, så kommer inte få något omdöme. Då kändes det bättre med halvtid. Var juh på jobb interljuv innan jul hos en farbror som hade personlig assistans och sökte vikarier för dom hade inte en enda. Nu ringde dom idag och undrade om jag kan jobba onsdag nästa vecka, och visst kan jag det. Med glädje! :D
Ska söka jobb som en mupp också och hålla tummarna att man får något. Iaf ett extra knäck, skulle vara grymt!

Näe, nu ska jag och laga mat. Kanske skriver mera sen om jag kommer ihåg :) Ha det gött!

Riktigt bra helt enkelt

Lyssna själv om ni inte tror mig. Mmmmmm låt! <3

Men dra nu!

Jävlar vad jag hade fått läsare i mndags mitt i allt haha!? Kanske beror på flytten. Dont knooow.
Nåja, nu sitter jag i ny laggen och filosoferar för mig själv. Skulle egentligen behöva göra tusen saker men det orkar jag inte, inte just nu iaf ;P Har faktiskt vart duktig och bakat kladdkaka, lr den är visseligen i ugnen än så kan juh inte direkt uttala mig om den duger ens!? Väntar lite besök snart så tänkte glänsa lite genom att ha nybakt hemma ;)

Förövrigt händer i så mkt just nu. Som ni förstår själv har vi haft fullt upp med flytten och jag har inte kunnat blogga något. Lär väl kanske vara segt så här lite i början innan vi får nån ordning. Dock lär det ta ett tag. bläää...
Ska juh få nya tapeter i tv och sov rummet, sen har vi juh beställt en soffa, tv-bänk, tv-rums bord. Sen ska vi köpa ny sängram och kanske nytt köksbord + stolar. Faan vad fint vi kommer få det! :D Synd bara att det känns så långt borta. Nåja, nu har vi ny lagg och hitills trivs jag som fisken i vattnet :) Ska lura hit mina kära vänner allt eftersom vi får det mera hemtrevligt [läs städat] haha.

Jajuste, Myan har blivit kär i vår granne Milton. Dom är så söööta tsm. Dock tycker Mattias att den hunden är ful haha. Jag tycker fulsöt ;) Dom skulle dock helt kart få fula "barn" tsm haha! Ska se om jag hittar någon bild på rasen så kan jag lägga in sen. nu måste jag dock plocka ut kladdisarna ur ugnen ;) Cya!
RSS 2.0