Provsvar

Sitter just nu på vårdcentralen och ska få mina provsvar, äntligen! Var ju bara och lämnade proverna i juli...
Det var allergitest, samt bihåle rönkten och mätning av min lung kapacitet. Tror dock inte de kommer kunna svara på varför jag mer lr mindre är jämt igentäppt i näsan, utan att vara snorig?!? Jag är underlig, jag vet...



Kommentarer
Sofia - Wilburs mamma

Det ar jag också förr. Det visade sig att jag hade en körtel bakom näsan. Nästan som polyper men någon annan skit som vuxit och svällt igen näshålan från insidan. En liten operation senare så kunde jag plötsligt andas genom näsan för första gången på nästan två år. :)

Svar: Hojja, det lät ju inget trevligt :/ dom kunde egentligen inte svara på vad jag hade om min läkare som gav mig provsvaren var gode nochalant och obrydd. Han tyckte jag skulle ta kortisonspray varje dag resten av mitt liv om det behövdes. För det kunde hjälpa! Fick dock hem ett brev i veckan om att min högra nässkiljevägg är sne, så det skkulle skickas vidare till öron-näsa-hals så får man väl se vad dom säger.
Xplosive

2012-08-23 @ 12:42:03
URL: http://idamariasofia.blogg.se
Annika

De lider jag oxå av. :( Alltid mot kvällen/natten så kan jag inte andas genom näsan fast jag inte är snorig. Skriv gärna vad de kom fram till! Kanske jag tar tummen ur o kollar upp de.

Svar: Hej annika. Sorry att jag inte svarat tidigare men när ja bloggar från mobilen så kan jag inte svara på kommentarer och jag är typ adrig inloggadd via datorn.Men dom sa inte så mkt, typ att det är ett vanligt problem och han tyckte jag skulle ta kortison nässpray varje dag :/ Dock fick jag hem ett brev i veckan efter bihåleröntken där det visade sig att min högra nässkiljevägg är sne så dom skulle skick över det till öron-näsa-hals kliniken så dom skulle ta ställning. Så jag har ingen aning? haha :)
Xplosive

2012-08-27 @ 01:51:10
URL: http://thesearemythoughts.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0