5 dagar då...

Tills man får pussa på sin underbara karl igen. Idag har han åkt tbx ner till skolan och jag har åkt till Kalix. Befinner mig hos pappi i Ryssland just nu :) Har suttit och jyrat med Dennis och kusin Simon en massa. Dock missade jag "ensam mamma söker" för att vi svammlade så mkt. Men men får väl se reprisen :)

Imorrn ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon (iaf försöka). Har dock börjat sova riktigt dåligt plus att efter att ha vaknat på nätterna (gått på toa) så kan jag jävlar i mig inte somna om. Lr kan kan jag väl, men det tar en jäkla tid! Låg vaken i 45 min efter att ha vart upp på ett toa besök inatt. Känns juh måttligt givande :/ Jag menar inte att gnälla då jag vet att sånt här hör till, dock är det ju jobbigt ändå. Även om det är värd varje liten uns av smärta lr obehag som kroppen får utså. Ja, ni förstår förhoppningsvis hur jag menar :)

Nåja, livet leker förövrigt och det händer väl inte allt för mkt just nu? Inte mer än att man blir tjockare och tjockare för varje dag som går haha ;) Försöker vänja mig vid att vara ifrån Mattias så mkt, vilket inte är kul men något jag vet att vi fixar. Men saknar honom, det gör jag!

Näe, nu ska jag surra med lillebror en sväng innan läggdags. Cya peepz.

Pillade i ps och lärde mig att "vända" på bilden. Wow tänker ni, imponerande tänker jag ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0