Solen skiner för fulla muggar

Och jag sitter inne och fiser som en annan skit. Jag vill ut i fin vädret och hitta på någonting, men herr Sundelin är inte i form för det. Jag önskar att jag hade modet att ta en bild på honom nu för att kunna dela med mig till er. Men risken är för stor att han skulle bli vansinnig ;P haha!
Synen är iaf oförglömlig!

Jag är jätte sugen på att spela tennis, spela mini-golf, ha picknick, åka båt, vara på grönalund, sitta och elda nånstans, resa, bil semester, pappas altan, bada i en pool, umgås med vänner, äta mjukglass osv osv. Listan kan göras lång. Tyvärr kostar mkt av dom pengar, vilket jag inte har. Shiit vad jag vill vinna en jävla massa pengar. Det skulle få en stor sten att falla från mitt bröst! Nåja, jag är ju rik på annat!?!

Nu måste jag gå och väcka Mattias så vi kan skölja hans hår. Juste glömde säga det, han håller på att få "sommar slingor" i håret ;D


Kommentarer
Issa

Hehehe! Det låter ju skoj!!;)

2010-05-16 @ 20:52:22
URL: http://pinkeye.devote.se
Veronica

Härligt att höra, gratulerar till dig också =) Augusti är jag beräknad till, antar att de blir kring i November eller därikring för dig?

2010-05-18 @ 05:09:56
URL: http://jagerving.blogg.se/
Veronica

Beror på vad man menar med bor.. Tillbringar mycket av fritiden i Kalix men är mest i Kiruna. Både jag och killen jobbar här och hade tänkt flytta på heltid då vi hittar jobb i Kalix, nu blir de dock då han hittar jobb där eller inom pendlingsavstånd. Själv då?

2010-05-18 @ 20:28:06
URL: http://jagerving.blogg.se/
johanna

Nej nu ska jag ha rött hår över sommaren iallafall :D Så fint när solen ligger på... Och trivs verkligen i rött hår :)

2010-05-19 @ 12:56:25
URL: http://yokoo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0