Svarta kläder och nybadad bebis

Igår var tanken att vi idag skulle försöka sova ut så mkt som möjligt. Tji fick jag då min stackars bebis haft ont i magen. Antagligen har jag ätit någonting som hon reagerade på. Hmm, vad det kan ha varit vette fasen :S Har fått ha ont i mamma hjärtat som vanligt då hon är ledsen :( Tur som var så gick det över under dagen :)

Idag har jag återigen lämnat min bebis själv med pappa Mattias medans jag drog ner på stan för att hitta mig någonting att ha på mig imorrn, på begravningen alltså. Att lämna bebis var lika jobbigt som igår men tur som är så vet jag ju att hon är väl omhändertagen av världens bästa pappa! :)
Provade en jäkla massa kläder som såg så himla fina ut. Men man kan ju säga såhär, det är inte ett dugg smickrande att prova nya kläder när man fött barn för 10 dagar sen. Har visseligen aldrig haft bra självförtroende men efter idag ligger det då verkligen på botten. Huvvaligen! Nåja, bara jag får nån pli på den här jäkla ryggen och foglossningen så blir det lång promenader varenda dag! (Om det inte är för kallt vill säga)

Efter stadrundan så passade vi på att bada bebis. Hon nöjt för fulla muggar där hon låg och plaska i sin rosa badbalja. Mitt lilla söttroll! :) Så nu har jag en nybadad bebis i sin nya fina dress här brevid mig. Hon snarkar som sin far ;)
Näe, nu ska jag passa på att käka middag då Molly sover. Sen ska här packas osv för när pappa Mattias kommit hem från hockeyn så beger vi oss till Kalix och sover hos mamma. Begravningen är redan 10 imorrn så det känns säkrast att vara i Kalix från ikväll även om det nu blir lite sent.
Näe middag var det!


Nybadad trollunge i sin fina dress som pappsen köpt åt henne :)


Kommentarer
Zandra - mamma till thindra ♥

Hon är så jäkla söt! :)

2010-12-02 @ 19:47:58
URL: http://mammaijuni.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0