Sprida lite glädje

Nu har det var så jäkla mkt depp sista dagarna och ni vet ju varför. Försöker göra allt i min makt för att fokusera på de positiva sakerna och dagarna och se framåt. Näe, för min egen skull ska jag försöka rycka upp mig för det funkar inte att sitta och gråta 10 gånger per dag. Hon kommer inte tillbaka för det.

Men men...


Näe, nu har jag dessutom funderat på det här med att avslöja om jag väntar en flicka eller pojke och kommit fram till att jag VILL dela med mig! :) Dessutom kan det inte annat än sprida lite glädje i bloggen just nu :)
Så jag tänka visa min beställning från H&M ;)

Börjar att visa vad jag beställt till mig själv för att öka spänningen lite ;) Haha, skämt och sido.

En mjukisdress som jag antagligen kommer bo i :D


Dessa tröjor i alla färger utom grå :)




Och till bebis beställde jag....

I v mum och i v dad bodys of course ;)

Söta matchande byxor :)




En varm och gossig åkpåse till i vinter :) (Tycker den ser så jäkla mysigt ut)
Jag vill också ha en åkpåse!



Och sedan ett sött litet startkit (som iaf jag helst skulle klä på en tjej) ;)

Sedan två rosa pyjamasar :)




Det är (förhoppningsvis) påväg till min brevlåda nu :) Och om jag på något sätt vart otydlig med vad jag tycks vänta så ska jag vara extra tydlig nu. Enligt ultraljudet vi gjorde när jag var i v.18+3 (för att vara exakt) så kunde man se att det bor en liten tjej i min mage :) Visst, man ska aldrig vara 100% säker, jag vet jag vet.
Men jag kunde inte låta bli att klicka hem lite rosa ;) Ironiskt kanske med tanke på att jag inte alls tycker om rosa och har i stort sett vägrat klä mig i rosa hela mitt liv. Lr kanske just därför!?
Haha svammel. Iaf längtar jag så inni norden efter att få gossa och snooza på min alldeles egen bebis, och när jag ser på "baby tickern" jag har uppe i vänster hörnet utav bloggen, så ser man att det faktiskt inte är så sjukt länge kvar egentligen. Tiden har gått riktigt fort (även fast man mest gnäller att den ska gå ännu fortare) haha. Kräsna människor ;)

Näe, nu är det dags för den där nyponsoppan och skorporna som jag planerat stoppa i mig sen ca två timmar tbx.
Hoppas ni har en trevlig lördags kväll :) Godnatt på er!


Kommentarer
BigMamma - Haylies mamma

Åh vad fina kläder :) Kan ju bara säga att jag också alltid vägrat rosa, hela mitt liv. Men när Haylie kom tog jag inte på henne annat än rosa och började även köpa rosa till mig själv :)

2010-08-29 @ 06:21:07
URL: http://bigmamaa.blogg.se/
Maria

Grattis till tösen då får man väl säga :) Fina kläder du beställt. Men måste bara säga det, trots att jag nu fick en liten pojke så köpte jag ändå sånna där rosa pyjamaser, så man KAN klä en pojk i de också ;)

2010-08-29 @ 11:14:53
URL: http://slaria.blogg.se/
Hanna

Grattis till flickan :) söta kläder ni har klickat hem.. och tråkigt med vovven, förstår att det känns tomt! Ha det och hälsa Mattias! Kram Hanna från Malmö

2010-09-02 @ 00:02:58
URL: http://Ellenojag.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0