I´m boring

I know. Men har ingen ork i kroppen alls. Är så jäkla less på att vara så konstant trött som jag faktiskt är. Jag frågade min läkare hur det kom sig och han förklarade att när jag har denna sjukdom "Endometrios", så jobbar mitt emmunförsvar konstant, helt tiden varje dag. Därför tar mig kropp stryk och jag blir orkeslös.
Det går inte att göra så mkt åt. Men men. På fredag ska jag och träffa en Endometrios specialist och höra mig lite för vad fasen man kan göra osv, lr om man tillhör de "hoppalösa fallen" lr nått. Längtar iaf, kanske ljusnar lite bland alla frågetecken.

Förövrigt har det inte alls hänt mkt, har som sagt legat som en palt i sängen och inte gjort någonting annat än nött "Weeds". I think i´m adicted to Weeds!? haha. Ni som inte sett serien, SE DEN!

Ah juste, har klickat hem en ny halloween konstym där mina kroppsdelar förhoppningsvis får plats. Har hunnit haft två besöknade, Linda och Angelika, mkt mkt trevlig i min gråa vardag. Sen är jag givetvis precis lika hopplöst i mannen i mitt liv, min bättre hälft Mattias. Sen har det väl inte hänt allt för mkt senaste dagarna!? Livet rullar på rätt segt nu. Men men, det vänder väl nångång.

Nu ska jag hoppa in i duchen, i smell bad.
Godnatt Sverige!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0